Help - Search - Members - Calendar
Full Version: meciuri in direct
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Grecu 1
sunt unul dintre suporterii dinamovisti care e departe de tara si de echipa iubita si am o intrebare pentru administratorii site-ului. Nu puteti face ceva pt a transmite meciuri in direct (imagini sau macar sunet) sau cel putin inregistrate asa cum aveti rezumatele?Unul dintre prietenii mei din tara isi instaleaza microf. langa televizor sau radio si astfel pot auzi comentariul meciului.Ati putea sa faceti si voi ceva asemanator?
Anonymous
Deci tu vrei fie sa vezi meciurile LIVE fie macar sa ai sunet LIVE de la ele, da?
Ne gindim si noi la o solutie...oricum rezumate de la meciurile unei echipe nu cred ca gasesti in alta parte ca aici...dar avem si noi ideea asta....
Si de fapt ce am uitat sa iti spun: in curind vor fi transmisi LIVE de la: antrenamente, conferinte de presa, meciurile de acasa si web chat live cu un jucator la sfirsitul saptaminii...asta se va face in colaborare cu fcdinamo.ro si mai dureaza putin cu instalarea camerelor....
Grecu 1
asta ar fi o mare realizare si unica la noi,cred. Bafta multa!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.