Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piturca isi bate joc de Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
englandunited
Dinamo va avea un singur convocat la nationala , Tamas , iar Steaua 6 ! E normal nu ? diablo.gif jester.gif
Ratacitu
QUOTE(englandunited @ 7 Nov 2005, 0:14) *
Dinamo va avea un singur convocat la nationala , Tamas , iar Steaua 6 ! E normal nu ? diablo.gif jester.gif

[b]NORMAL CA NU E NORMAL, NORMAL AR FI FOST SA AVEM VRE-O 6-7 DAR DINAMO NU JOACA NORMAL ASA CA E [/b]normal

"When The Seagulls follow the Trawler it is because they think Sardines will be thrown into the sea."
Erik Cantona
Mare idiot jucator de geniu
Jucator de geniu mare idiot
..........................................
Sezran
mai bine asa. nu vor fi prea "obositi" de amicalele astea si se vor putea concentra pentru ceea ce conteaza cu adevarat: campionatul si cupa uefa.
in plus, mai putin sanse sa fie vinduti la prima strigare.
DaanB87
De acord cu tine Sezran!
paddy
Sincer..ma cam lasa rece, daca ati socoti mai bine, ati vedea ca de fapt nu avem nici unul.
Cind va ajunge G.Popescu presedintele F.R.F o sa avem 10 jucatori convocati, nu de altceva dar trebuie sa le creasca cota, si atunci veti vedea cum Giovani isi va linge degetele de fericire.
Atita timp cit Romania nu mai prinde nici un C.M ,jucatori vor ramine in tara 010.gif ...Va mai amintiti ultimile 2 C.M. mai ramasesera doar cei din divizia B si C in rest toti au fost vinduti.
FarfelkugeL
Asa...
si..dupa parerea ta...mai trebuia convocat cineva ?
In afara de Tamas, Moti as spune ca ar mai trebui sa fi fost convocat !
Florentin Petre de un timp nu mai joaca NIMIC !
Claudiu Niculescu abia a scapat de fasa de la umar, si ..mai e cineva care merita de la Dinamo ?
NU ! NU MAI E NIMENI !
(acum nu o lua in nume de rau ca as apara oitele, insa nu joaca nimic din nefericire).
Sa fim realisti totusi !
Stii care e faza ?
Lasa-i pe ei sa se bucure, noi sa fim sanatosi !
paddy
Asta ne mai lipsea noua acuma, ca in rest le avem pe toate..nu sint destul de obositi, dupa meciurile astea " grele ".
Singuri care ar avea " fata " de nationala...din pacate nu joaca in Romania 010.gif .
Atunci cind ne vom califica la un campionat mondial, iti voi spune cine ar trebui convocat de la Dinamo...si cum banuiesc ca nu se va intimpla in viitorul apropiat, lasa vorba nepotilor tai, sa tina legatura cu nepoti mei. thumb.gif

P.S Tamas nu e jucatorul lui Dinamo, deci nu avem nici un jucator convocat taunt.gif
FarfelkugeL
QUOTE(paddy @ 7 Nov 2005, 15:56) *
P.S Tamas nu e jucatorul lui Dinamo, deci nu avem nici un jucator convocat taunt.gif

Mda, scuze, uitasem..Tamas nici macar nu e al lui Dinamo, e imprumutat de la rusnaci..
Si nici nu are o clauza de cumparare sau ceva de genul...si chiar mai rau, chiar daca ar fi avut zgarcitii astia nu l-ar fi cumparat "ca e prea scump domne' " !
englandunited
Victor Piţurcă a subliniat că nu este nimic ciudat în faptul că a convocat şase jucători de la Steaua şi doar unul de la Dinamo. "Claudiu Niculescu abia şi-a revenit, Florentin Petre şi Pleşan au fost accidentaţi. Asta este situaţia, depinde şi de forma de moment", a spus Piţurcă.
Cai Lun
Mdea... deja incepe sa ni se falfaie ca nu joaca dinamovistii cu Coasta de Fildes!! Exact atata multumire aveam noi... sa ii mai alerge Piti prin Franta! Chiar si meci oficial daca ar fi fost, tot nu cred ca ma suparam daca nu lua de la Dinamo. Pai nu vedeti cine vine la nationala? Ariel Jardel, Nesu, Tilinca... fi-mi-ar scarba! Sa joace Niculescu sau Petre langa ei?! Mai bine bem gaz!!
Eu unul sunt nemultumit si de faptul ca l-a convocat pe Tamas! Sa isi ia nene toti rezervistii de la alte echipe, sa mai testeze si el, sa mai faca un trial, o selectie ceva! Lasa ca Tamas joaca el daca e nevoie, da' sa-i mai incerce si pe altii... [asta ca sa ma pun si si io cu mosii din Cismigiu!]
paddy
Au spus ca in Iran sint probleme, si au aminat meciul, dar la ce se intimpla acum in Franta cum se numeste 010.gif

P.S CAI LUN vezi ca se intelege cam multe cu " mosii din cismigiu " data viitoare fi mai explicit tongue.gif
caine_berceni
Nu-i normal ,Petre Moti si Margaritescu nu trebuiau sa lipseasca de la acest amical da asta eeeee oricum asta no se ne califice la urmatorul european
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 7 Nov 2005, 18:12) *
(...)
P.S CAI LUN vezi ca se intelege cam multe cu " mosii din cismigiu " data viitoare fi mai explicit tongue.gif

A! 010.gif .. nu, nu!... asta la cel mai prorpiu mod cu putinta!! icon_lol.gif
ucu
Eu inteleg sa nu convoci decat un singur jucator de la Dinamo dar sa convoci tu 6 oi deja e prea mult 149.gif 251.gif
CMIDP
pai daca a inceput "campania" :) ...ce e asa de greu de inteles....
scuza: "dinamo nu joaca nimik"
Cai Lun
QUOTE(CMIDP @ 8 Nov 2005, 3:38) *
pai daca a inceput "campania" :) ...ce e asa de greu de inteles....
scuza: "dinamo nu joaca nimik"

Da cand nationala nu o sa mai joace nimic [cam ca acuma' asa...] putem si noi sa nu il mai convocam pe Piturca?? tongue2.gif
paddy
Ii mai arde lui Piti de nationala, auzi vorba, echipele puternice ne evita, sa nu pateasca rusinea Germaniei 010.gif
Sa vezi ce brigada fac ei acolo daca cistiga G Popescu, la nasu se lasa cu fripturi, la ei se lasa cu barbut 010.gif
caine_berceni
Adevaru asta e paddy 010.gif nai ce zice cine ar vrea sa joace cu o nationala de cotonogari si de barbutisti .

Echipele Mari vor sa joace cu echipe care sunt la acelasi nivel cu ele

Nu cu unii care iar invinge si daca sar trezi la 3 noaptea din somn

Echipele mari cand aud de Romania nu stiu ce sa mai faca ca sa nu cada in grupa cu noi

De unde vine Piturca asta ma ???
Cai Lun
Bai nene.. care frica si evitare frate?! Hai sa fim seriosi! Si ca nu vor sa cada in grupe cu noi... Aiurea! Eu cred ca nici macar ca parteneri de antrenament nu mai suntem interesanti.
Cred insa ca aici e si meritul federatiei, adica sunt convins ca daca vine Popescu o sa faca cum a zis sa avem macar amicalele cu echipe serioasa...

Acuma' asta e parerea mea, dar ganditi-va ca la noi sunt practic doar 2 jucatori mari [Mutu si Chivu]. Cate alte echipe nu sunt la fel? Pai practic Drogba si ivorienii lui sunt asemanatori noua... echipa lu' peste, cu Nicolita, Pompiliu Stoica, Nesu, Tilinca... sa vedeti ce ne ologeste Togo! 256.gif
CMIDP
Cai Lun good point si in primul si in al doilea post ...
OARECUM :)
undyng
Pai normal ca Piturca are actiuni la steaua
florin_80
E doar un nenorocit de amical...lasati sa convoce cat mai multe oi la astfel de partide. Au mai jucat odata 5 oi titulare intr-un amical cu Irlanda si am luat-o in freza fara prea mare transpiratie din partea irlandezilor (chiar daca a fost doar 1-0 ).
alexyutza
Poate ii mai bine asa ...Vorba aia in tot raul ii si cate un bine !
Daca Piturca nu nu a convocat si alti dinamovisti ,in afara de Tamas , nu are rost sa facem caz din asta . Tot timpul cand erau mai multi convocati , ba se accidentau ( Claudiu de exemplu ) , ba se imbolnaveau ba erau obositi si in meciurile din campionat nu mai faceau mare lucru. Tot timpul aparea cate ceva. Asa Ando are tot lotul la dispozitie si are si timpul necesar sa pregateasca viitoarele meciuri.
Ce-i drept meritau mai multi sa fie convocati , dar se stie ca mai nou convocarile nu se fac dupa merite
Oare o sa vina ziua aia in care o sa fie convocat si Moti la Nationala mare ? Mie mi se pare ca merita...
II mult peste nicolita si nesu...
Cai Lun
Nici eu nu cred ca se impunea convocarea mai multor dinamovisti, mai ales ca ne asteapta meciuri grele pe acest final de tur. Dar pe de alta parte cand vad nulitati ca Nesu in prestatii ca cea de azi cu Coasta de Fildes.... 149.gif [oricum, eu cel putin nu cred ca va mai calca pe la lot prea curand...]
alexyutza
010.gif Nesu nu are ce cauta nici la Tineret ... la Nationala mare nici atat !
Nici eu nu-mi dau seama ce a vazut Piturca la el . Sigur nu o sa mai fie convocat prea curand ....
Cai Lun
...si imi aduc aminte cand zicea Dragomir acum ceva timp ca in cativa ani Nesu va deveni cel mai bun fundas stanga din tara!... 010.gif Huooooooooooooooo!!..... Pulhac dupa voi!!! icon_twisted.gif
zicu7
uite asta e problema clubului...cati jucatori convoaca ala la nationala...ca sa joace cu niste africani...asta e un subiect inutil de discutat...nu stiti selectiile lui van pitzi? (pompiliu stoica ,nesu,fl.dumitru, si altzii)....Cornel Dinu avea dreptate de pitzi....mi-ar placea k la urmatorul meci Dinamo sa nu mai aiba jucatori si steaua sa aiba 20....macar nu ar mai colinda lumea aiurea sa se oboseasca.....oricum zilele lu pitzi sunt numarate....cand va veni Gica Popescu..o sa ramana iar somer bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
pinky
QUOTE(Cai Lun @ 12 Nov 2005, 22:34) *
...si imi aduc aminte cand zicea Dragomir acum ceva timp ca in cativa ani Nesu va deveni cel mai bun fundas stanga din tara!... 010.gif Huooooooooooooooo!!..... Pulhac dupa voi!!! icon_twisted.gif

Nici un Pulhac, sa-si ia gandul oricine are idei din astea curajoase!!Nu-l dam la nimeni...sa incerce numai cineva sa faca macar o aluzie de transfer sau alte prostii diablo.gif axe.gif Never-ever...Pulhac stays!!!Ce-i al nostru e pus deoparte si trebuie sa precizez ca e pus bine...THIS IS A WARNING!!! icon_twisted.gif
paddy
Piturca a visat un inger , care ia spus, bagal pe nesu si......din pacate ia sunat ceasul si s-a trezit din somn si nu a mai" prins "ultimul cuvint al ingerului care era...o vei s... 010.gif
caine_berceni
Oare chiar joaca mai bine Nesu decat Pulhac si paraschiv decat Margaritescu D-le Piturca oieru asta asi bate joc de noi si Cfr a avut mai multi jucatori ca noi la amicalu asta?? 149.gif
Cai Lun
QUOTE(pinky @ 12 Nov 2005, 23:39) *
Nici un Pulhac, sa-si ia gandul oricine are idei din astea curajoase!!Nu-l dam la nimeni...sa incerce numai cineva sa faca macar o aluzie de transfer sau alte prostii diablo.gif axe.gif Never-ever...Pulhac stays!!!Ce-i al nostru e pus deoparte si trebuie sa precizez ca e pus bine...THIS IS A WARNING!!! icon_twisted.gif

LOL EASY!! Ma refeream ca Nesu a fost preferat pe un post unde Pulhac e evident mai bun. ...sau cel putin mai arata a jucator de fotbal! Nu stiu ce ai inteles tu, dar cred ca ai interpretat gresit! PEACE! Eu vroiam doar sa atrag atentia asupra acestui fapt, nicidecum nu aveam alta intentie!!

PS> Bai CB, tu chiar nu intelegi? Ce importanta au acest convocari? Explica-mi si mie? Ai vazut, Badoi s-a accidentat... ai fi vrut sa fi fost pulhac titular si sa se accidenteze el? Alta treaba nu au jucatorii lu' Dinamo decat sa isi rupa gatu' prin Franta cu amicalele lu' Pitzi? Lasa-i incolo, ce nu e pe puncte ne oboseste! Atata paguba in mandrie sa avem noi, ca au fost paraschiv si nesu in locul lui Margaritescu si Pulhac.. Noi sa fim sanatosi! Pana la urma Piturca ne-a facut un serviciu! Parerea mea...
caine_berceni
Da adevaru ee ca Piturca ne-a facut un serviciu

Da selectia nu se face corect
Mythok
In meciurile oficiale avem doi titulari(Tamas si Petre, si sa speram ca si Niculescu).
Spurky pe cine au?
Cred ca ne-a facut un bine cu acest amical.Baietii nostrii sunt destul de obositi si au un program destul de incarcat in urmatoarea perioada.

Danke Piti!

FORZA DINAMO!!!!
pinky
QUOTE(Cai Lun @ 13 Nov 2005, 0:49) *
LOL EASY!! Ma refeream ca Nesu a fost preferat pe un post unde Pulhac e evident mai bun. ...sau cel putin mai arata a jucator de fotbal! Nu stiu ce ai inteles tu, dar cred ca ai interpretat gresit! PEACE! Eu vroiam doar sa atrag atentia asupra acestui fapt, nicidecum nu aveam alta intentie!!

Da, stiu, m-am lasat putin dusa de val icon_redface.gif ...de fapt voiam sa spun ca nu vreau sa fie nimeni de la noi convocat la nationala, in special Pulhac sau vreun alt jucator de baza si eu am luat-o pe aratura...paranoia, ce sa-i faci jester.gif crazy.gif Oricum e valabila chestia care-am zis-o, nu vreau in nici un caz sa plece Pulhac, numai cred ca trebuia s-o scriu la alt topic icon_mrgreen.gif
paddy
Daca ne calificam in primavara Europeana, vom avea 5 jucatori la nationala. 010.gif
Si nu il mai bagati pe Tamas, el nu apartine clubului Dinamo.
Mythok
QUOTE(paddy @ 13 Nov 2005, 11:34) *
Si nu il mai bagati pe Tamas, el nu apartine clubului Dinamo.

Asta se datoreaza optimismului aproape sinucigas
Eu as spune INCA nu apartine clubului
alexyutza
Cand va apartine Clubului Dinamo ? ...poate cand ii expira contractu cu rusii ..poata nici atunci bigcry.gif
Mythok
La ce buget au anuntat se pare ca dispun de 3 mil.$,inpreuna cu vointa se poate...
Dar nu o sa vedem prea curand asa ceva
Ei stiu sa bage in buzunar nu sa si scoata....vor sa faca echipa de CL cu jucatori cumparati cu 2-300.000 de dolari,euro...in cat timp o sa realizeze asta oare?
paddy
Ce vrei s-a spui, ca Dinamo va plati 3 milioane, rusilor pentrual aduce pe Tamas inapoi 010.gif buna gluma.
Din pacate conducerea, debia acum isi da seama ce mina de aur a tinut in mina.
LeX
stimata conducere....

amintit-va ca mitea a plecat la ajax de la lustruitul bancii de rezerve la dinamo si acolo juca prin champions league.

iarasi marica a fost vandut fara nici o strangere de inima... si exemplele pot continua mult si bine

de ce si-ar fi dat seama (sau interesul ) conducerea. dezinteresul fata de potentialul jucatorilor care poate fi marit mult (implicit si pretul de vanzare) prin unele investitii este crezul suprem al conducerii. La noi (ma refer in general la Romania) se aplica principiul tiganului: castig imediat, indiferent daca peste 1 an aceeasi afacere ar putea valora de 5 ori mai mult )
alexyutza
bigcry.gif Pacat ca pleaca...s-a intors ca sa-l pierdem din nou ! Dupa atatea nedreptati cate au loc in fiecare sezon , nu-ti vine decat sa-i strangi de gat pe onoratii nostrii directori , actionari si ce-or fii ... si tot ei se intreaba de ce ii urasc suporterii . Tot ei fac pe victimile , aparand in fata presei cu declaratii lacrimogene venite din sufletele lor curate , in gen : " ...pt Dinamo imi sacrific familia ... " 010.gif . Cine naiba ii crede ... sa fim seriosi
tot timpul ne confruntam cu situatia asta . Pleaca un jucator de perspectivea ( de fapt mai multi ) , asa cum ii Tamas , si tot noi ajungem sa-l regretam . In ultima vreme am trait numai din regrete si amintiri
Totusi cred ca jucatori si suporterii merita ceva mai mult ...
HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
M-am cam abatut de la subiect icon_redface.gif ... sorry
Poate ii mai bine asa . Piturca fara se stie ne-a facut o oarecare favoare . Uite asa , cu ocazia amicalului jucatorii stelei au avut ocazia sa-si demonstreze adevarata valoarea...mult noroc si la mai mare ..., nu ar fii rau sa joace asa si in campionat , ne fac lupta mai usoara 010.gif !
Da sa recunoastem , ca a fost tare de tot Piturca ... 010.gif Auzi la el meciul s-a pierdut pt ca nu a fost abordat asa cum ar fi trebuit de catre tricolorii nostrii ... 010.gif pai la ce echipa am avut ...nici cel mai optimist roman nu se astepta la mai mult !!!
Mai Piturca , bun esti la gasit scuze ...
LeX
adica macar o tabela ca lumea :))))))))))))))))
Cai Lun
Sa intleg ca aici lumea scrie pe marginea topicului o data la 5 posturi?... hm.. pa hai ca scriu io ceva la subiecti si dupa aia voi puteti sa continuati...
Mi-a placut faza cu Nicolita de la aeroport... facea pe suparatu'... si reporterii ii puneau niste intrebari d-alea de CORASON... gen: "de ce esti trist? esti mai abatut decat la plecare... ce s-a intamplat?" Si evident ca balanel o dadea in diferse, ca e afectat de joc, ca este trist din cauza prestatiei, regreta ca nu a putut mai mult... 010.gif HAULES! icon_lol.gif Mama, ce adunatura de idioti! Asa intervievat asa reporteri! Le bubuie capul unora, zau!...

Dar si voi acuma'.. .vroiati sa spuna Piturca ceva despre nesu si nicoleta?? El e om diplomat.. echipa a pierdut, dar nesu nu mai pupa la nationala cat o trai Pitit pe banca!..

Apropo, super faza aia cu Nicolita - l-au trecut in foaia de arbitraj "Nicoleta" 010.gif icon_lol.gif
alexyutza
QUOTE(Cai Lun @ 14 Nov 2005, 16:28) *
Sa intleg ca aici lumea scrie pe marginea topicului o data la 5 posturi?... hm.. pa hai ca scriu io ceva la subiecti si dupa aia voi puteti sa continuati...
Mi-a placut faza cu Nicolita de la aeroport... facea pe suparatu'... si reporterii ii puneau niste intrebari d-alea de CORASON... gen: "de ce esti trist? esti mai abatut decat la plecare... ce s-a intamplat?" Si evident ca balanel o dadea in diferse, ca e afectat de joc, ca este trist din cauza prestatiei, regreta ca nu a putut mai mult... 010.gif HAULES! icon_lol.gif Mama, ce adunatura de idioti! Asa intervievat asa reporteri! Le bubuie capul unora, zau!...

Dar si voi acuma'.. .vroiati sa spuna Piturca ceva despre nesu si nicoleta?? El e om diplomat.. echipa a pierdut, dar nesu nu mai pupa la nationala cat o trai Pitit pe banca!..

Apropo, super faza aia cu Nicolita - l-au trecut in foaia de arbitraj "Nicoleta" 010.gif icon_lol.gif

Eu ma simt , icon_redface.gif si mi-am cerut scuze...
010.gif cam are fata de domnisorica nicolita ...nicoleta , scuze ...
Chiar is curioasa sa aflu la ce salon isi aranjeaza genele ... 010.gif 010.gif 010.gif
paddy
Dupa parerea mea umila, eu zic ca Nesu e " SPION " a gresit dinadins, ca s-ai zgiltine scaunul lui............ 010.gif
Cai Lun
Din cate am auzit eu Petre este si el convocat pentru meciul cu Nigeria de astazi. Sa speram ca va face o figura frumoasa! HAI ROMANIA! HAITA_DINAMO.gif Sa inceiem anul cu o victorie! bananasmile.gif
paddy
Din pacate meciul asta e o cacialma sa le fie rusine, nu joaca Mutu, Chivu, Dorinel etc, si echipa Nigeriei e formata numai din ......... crazy.gif
Cai Lun
QUOTE(paddy @ 16 Nov 2005, 17:36) *
Din pacate meciul asta e o cacialma sa le fie rusine, nu joaca Mutu, Chivu, Dorinel etc, si echipa Nigeriei e formata numai din ......... crazy.gif

Deci se infrunta doua echipe de valori egale... 010.gif
alexyutza
Totusi se pare ca si noi suntem curtati pt meciuri amicale.... 010.gif
Ma cam mir ca au venit nigerienii la noi , mai ales ca au echipa aproape decimata...
Apropo de Florentin al nostru , acuma are ocazia sa arate ca inca mai are multe de zis . In lipsa altor mari jucatori , macar el sa ne aduca putina liniste si bucurie .
Presimt ca va fi un meci , beerchug.gif asa ca intre prieteni ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.