Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Piturca isi bate joc de Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2
paddy
Vai de capul lor, nu au venit decit 11 si au trebuit s-al ia pe Aobiodum s-au cum draku il cheama, ca sa aiba un om pe banca de rezerva 010.gif si intrarea libera 010.gif .
Cit o fi Fecali asta de rau, nu cred ca a avut relatii in Nigeria, ca sa io faca lui nea Sandu 010.gif s-au mai stii 010.gif
Cai Lun
Doar intr-un asemenea meci putea sa mai intre Nesu... ca altfel nu mai pupa el, da' avand in vedere ca e la el in ghena... mai stie pe unde mai creste iarba pe terenu' ala si de aia cre' ca l-a bagat piti... 010.gif

N-avem ce sa zicem... bravo lu' Petre! thumb.gif
paddy
Tu vrei sa spui ca el a jucat numai pe portiunea cu iarba 010.gif
adrivali
Nu inteleg de ce topicul este "piturca isi bate joc de dinamovisti". Ca a adus mai multi stelisti la lot? Bine ca nu ii aduce la oficiale. Asa ca......................
caine_berceni
lol Cai Lun da sa stii ca pe langa stadion ee iarba din belsug acolo cred ca asi hraneste Jiji mioarele

Ma refer la campu ala

Bine Pitzi ai demonstrat ca ai valoare totusi sa batzi Nigeria e o performanta mia placut marcajul lui Nesu la Kanu

Ce sa mai zic Okocha a fost anihilat

Mi-a placut pana la urma cum ai gandit meciu

Eu n-am vazut meciu aia au fost 11
dumi
Eu cred ca piturca face cat de cat mai bine selectia decat iordanescu...nu cred ca tre' sa ne facem probleme ca nu cheama mai multi de-ai nostri la nationala...nu prea vad pe cine ar mai putea chema...pe de alta parte, e clar c-a mai comis-o cu unii de la steaua...nesu e doar un exemplu si cel mai graitor...asa ca, d-le piturca, uita-te mai atent la aia de-i numesti fotbalisti de nationala care s-ar gasi in ghencea 149.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.