COSMIN C
Feb 26 2008, 03:51 PM
Dicaaaaaa, du-te Dicaaa.
dudu1961
Feb 26 2008, 03:55 PM
Nu vreau sa ma repet dar ,la ce i se intimpla acum , sincer ma bucur ! Imi pare rau ca nu pot simti altfel decit SATISFACTIE !
stef 22
Feb 26 2008, 04:28 PM
Conform tuturor agentiilor de presa, citez: "in urma meciului din aceasta seara dintre POLI IASI si steaua, incheiat cu scorul de 2-1 pentru plaiesii lui popa, comisiile FRF si LPF s-au autosesizat, constatand ca a fost un meci necurat si luand decizia de rejucare pana la victoria stelei. arbitrii vor fi GG Becali la centru ajutat de tusierii Argaseala si fosta cobra actual pupincurist Ilie. daca nici in acest caz steaua nu invinge, moldovenii vor fi fortati sa nu se prezinte, meciul fiind castigat de steaua cu 3-0 prin neprezentarea echipei adverse. dar asta numai intr-un singur caz: ca banel sa nu joace, astfel vor pierde in toate conditiil
dudu1961
Feb 26 2008, 04:31 PM
red_butterfly
Feb 26 2008, 05:36 PM
QUOTE(COSMIN C @ 26 Feb 2008, 14:12)

Este fals că am fost la Giovanni că am spus că vreau să plec. Am fost de două ori în ultimele 6 luni.
Cum vine asta? Te-a acuzat careva ca te duci la el in fiecare zi? ....
COSMIN C
Feb 26 2008, 07:55 PM
"LACATUS, ADI ILIE, VICTOR SI GIGI BECALI DISCUTA LA PALAT SOARTA LUI DICA" titlu din fanatik.
Doamne, cum suna!

Ce ziceti? Glontul, scaunul electric? Ce i se pregateste lui Dica?
bigbobo
Feb 26 2008, 08:31 PM
Decapitarea...Nu vreau sa ma gandesc la saracu' Banel...
Leaveyou
Feb 26 2008, 08:51 PM
Tuns. Pus pe coji de nuci în colț.
Sau poate au dreptate ăia de la Cluj și este diversiune să creadă că steliștii se ceartă
The Game
Feb 26 2008, 09:03 PM
Ii mai face Benfica o oferta si gata. "Rupe-le capuuuu, Laca rupe-le capuuuuuu"
cpc
Feb 26 2008, 10:07 PM
Vai, iar avem parte de jiji show....
"Pai lui Dica i-am crescut salariul si i-am recunoscut munca.....ce altceva sa-i mai recunosc...FRUMUSETEA??"
p.s. si inca nu a apucat sa zica nimic de balanel miaunel
Leaveyou
Feb 26 2008, 10:41 PM
Da trebuie să urmăriți emisiunea asta. Este mai tare ca mondenii
cpc
Feb 26 2008, 10:46 PM
ei bine normal ca a zis si de balanel miaunel.....
Ia sa vedeti ce a scos marele psiholog....lui balanel i se trage pofta de (auto)goluri de la energiile malefice pe care si le-a atras de cand a facut pe mascariciul indian cu pene la Happy Hour
COSMIN C
Feb 26 2008, 10:56 PM
Clar, lui Maruta i se pregateste ceva.
The Game
Feb 26 2008, 11:56 PM
"Nicolae Dica nu trebuia sa fie singur la conferinta de presa in care i-a replicat lui Gigi Becali, ci trebuia sa fie insotit de Dorin Goian. Fundasului insa i s-a facut teama de eventualele consecinte, asa ca s-a retras si l-a lasat singur pe atacant."
Prosport
antisteaua
Feb 27 2008, 09:52 AM
Bai din ce citii prin presa ovina se pare ca e deranj mare la stana. Astia zic ca ciobanului i s-a urcat la cap si vrea sa faca pe antrenorul la meciul cu cfr. Cred ca ma uit si eu la meciul asta. Apoi am inteles ca de la venirea oilor negre la stana astea albe au inceput sa se cam oftice si a iesit un scandal de s-au auzit behaielile pana in presa.
Hai baieti ca puteti mai mult. Am incredere in voi.
Leaveyou
Feb 27 2008, 10:31 AM
Înseamnă că nu ai văzut emisiunea aseară
Și eu care credeam că nu mai avem șanse: la rapijii s-a dat drumul la 1907, la stână ciobanu f*ute oile, Urzicenii se bat prin cantonamente, poli și-a luat nasul pe sus, care mai sunt ? Vasluiul dar nu ne mai întâlnim cu ei.
Paul_chien
Feb 27 2008, 11:52 AM
e nebun ciobanul asta... "ploaie de centrari sa le tremure genunchii"
pe de alta parte desi a avut rezultate bune cu noi anu trecut, rednic e doar dupa bani.
Sa speram ca vom zambi si duminica seara:)
hai Dinamo!
caine_tm
Feb 27 2008, 11:57 AM
anmini
Feb 27 2008, 12:41 PM
eu as zice ca asta e sansa noastra. trebuie sa se concentreze, sa nu mai piarda nimic.
CFR_Cluj
Feb 27 2008, 05:18 PM
Becali: "Cred că CFR și Dinamo pun la cale o strategie"Gigi Becali a declarat Nicolae Badea și Iuliu Mureșan s-au întîlnit astăzi și au purtat o discuție în București. Becali crede că cei doi pregătesc o strategie anti-Steaua în ceea ce privește delegările arbitrilor de tușă la partida Steaua - CFR.
Singurul lucru care mă frămîntă este că astăzi s-a întîlnit Nicolae Badea cu Mureșan la Marriott. Ma gîndesc că pregătesc o strategie cu tușierii și de ei mi-e frică. Atît pot ei pune la cale că pe Tudor îl cunosc și cu el nu am nicio problemă. Pe tușieri nu-i știu și de asta mi-e frică, a declarat Becali conform Fanatik.
Hai ca asta a fost tare.
perovalenciano
Feb 27 2008, 06:58 PM
Hotul striga hotii . Imbecil, nu mai are cu ce sa surprinda.
cosmin targoviste
Feb 27 2008, 07:15 PM
ii e frica de tusieri...mai mama mea, de ce ne-o fi dat sa traim pe aceasta lume impreuna cu astfel de specimene?!
Leaveyou
Feb 27 2008, 08:10 PM
Revin la postarea anterioară. Ce șanse bre ?
cosmin targoviste
Feb 27 2008, 08:13 PM
Sansa porcului de Craciun?!Si aia e mai mare...
bigbobo
Feb 27 2008, 09:52 PM
Fratilor aia de la Spitalu' 9 Urziceni joaca chestia aia care noua nu ne reuseste de luni bune, si anume fotbal...
marcher
Feb 27 2008, 10:18 PM
Sa vezi ai dracu...le face felu rapizilor.
red_dog_wings
Feb 27 2008, 11:24 PM
QUOTE(caine_tm @ 27 Feb 2008, 11:57)

eu zic ca rednic va rezista..cat despre lopatus..il vad bye bye in curand....
COSMIN C
Feb 28 2008, 12:33 AM
Adevarul e ca Rednic chiar n-are nici o problema sub pod.
cosmin targoviste
Feb 28 2008, 06:44 AM
Pai da....
corsicanu': "Mircea Rednic ar trebui să-și dea demisia, pentru că nu văd cum ar mai putea să redreseze echipa"
Lupu: "Dacă Rednic ar ține la Rapid, să plece"
Prin evoluția de aseară, rapidiștii au părut că vor să-l debarce pe Rednic.
copos:"Nu am vazut un Rapid atat de slab dupa revolutie".
Nu are omu' probleme nici cu galeria,nici cu sefii,nici cu jucatorii,nici cu asa-zisii experti(Lupu).
Leaveyou
Feb 28 2008, 01:05 PM
Iar avem șanse să le facem loc steliștilor pentru locul doi. Cu rapijii în genunche, cu noi vai de noi, rămân să se lupte cu urziceniul și poli timișoara + vasluiul.
cosmin targoviste
Feb 28 2008, 02:03 PM
Da' ce?Ei sunt mai bravi?TOt praf sunt si ei,doar ca jiji cred ca o sa umble la butoane.
Clau_Goool
Feb 28 2008, 02:06 PM
Cosmine-Tgv, prima data uita-te la noi in ograda si apoi la ei. Am vazut doua meciuri in acest retur : cu Ceahlaul si Dacia, in amandoua am fost praf. Asa ca e mare lucru daca prindem un loc de UEFA cu acest joc penibil pe care il practicam ...
The Game
Feb 28 2008, 02:22 PM
Da, dar din cate imi amintesc eu, topicul se numeste "Rivalii din țara" ...
Clau_Goool
Feb 28 2008, 02:26 PM
Mda si tu n-ai prins ideea la care vroiam sa ajung eu ... Mai sunt si off-topicuri ala micu ...
The Game
Feb 28 2008, 02:38 PM
Pai am prins ideea si sunt si de acord pentru ca mie, sincer, nu prea imi mai arde de steaua & co. acum ...
dudu1961
Feb 28 2008, 02:41 PM
Daaa ! Foarte intersant si am inceput sa ne certam, intre noi !(dupa ce am vazut pe alte topicuri )

Risul a ajuns la noi !
Clau_Goool
Feb 28 2008, 02:43 PM
Si cine e de vina, Dudule ? Intr-un cuvant ---> Gloabele ...
dudu1961
Feb 28 2008, 02:53 PM
DA !
Dar stii care-i norocul nostru ca toti vecinii si prietenii nostri sufera la fel ca noi , altfel iti dai seama cam ce era , la servici , pe strada , sau de cind iesai din bloc si cind ajungeai inapoi sa vii acasa ?!
Eu nici nu vreau sa-mi imaginez ,mi s-ar fi paltit toate politele !
perovalenciano
Feb 28 2008, 02:54 PM
Cel putin ne putem bucura ca nici capra marilor nostri vecini si rivali nu este in cele mai bune conditii.....Ca la noi in curte parca nimic nu mai merge.
bigbobo
Feb 29 2008, 09:53 AM
Pentru distractia si amuzamentul nostru si ca se ne mai treaca un pic din supararea cu Dinamo sper ca banel sa recidiveze in weekend...
caine_tm
Feb 29 2008, 10:28 AM
QUOTE(COSMIN C @ 28 Feb 2008, 0:33)

Adevarul e ca Rednic chiar n-are nici o problema sub pod.

serios?
caine_tm
Mar 2 2008, 05:31 PM
poate sunt off topic.... dar la galati a fost hotie......

hotie tiganii au furat pe fata.....
reddog_sv
Mar 2 2008, 05:32 PM
Mi-au mancat nervii galatenii astia....sa bata inaripatele la Galati
Myhay_Dinamo
Mar 2 2008, 05:34 PM
ca sa nu ajungem iar pe locul 6 nu pot spera decat sa bata clujenii in ghencea...
Morpheuss
Mar 2 2008, 07:58 PM
Pumnii stransi pentru Ando
Morpheuss
Mar 2 2008, 08:37 PM

Au inceput bine oile.
djmihaitza
Mar 2 2008, 08:52 PM
La fel ca-n meciul trecut, de la Iasi, tot unul de-al lor deschide scorul. Nici n-au trecut bine primele 5 minute si deja erau "handicapați" pe tabela de marcaj.
The Game
Mar 2 2008, 09:06 PM
Poate totusi trece perioada asta de dominare a stelei ...
Myhay_Dinamo
Mar 2 2008, 09:57 PM
Mdea...2-1 pentru steOAIA.va arata rau clasamentul dupa etapa asta.noi nu vom ocupa o pozitie buna.
super dog female
Mar 2 2008, 10:02 PM
Bai fratilor, la meciul asta e furt pe fata!!!!Nu am afinitati fata de chefere, insa tudor & co le-au refuzat 2 penaltiuri!!Cum dracu e posibil sa fura spurcaciunile in halu' asta???Imi vine sa-mi smulg parul din cap de nervi!Uram stoia inainte, nu credeam ca pot sa-i urasc mai mult.Mi-e scarba!!Hotilor!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.