Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
BandiT
nu ..eu sunt RAUL...si sunt sanatos.
in familie am probleme...

si-mi pare rau ca am pierdut niste bani pe meciul vostru....
Leaveyou
QUOTE(BandiT @ 11 Nov 2007, 21:15) *
am observat in timp ca sanatatea e mai buna decat toate!

Mie mi-ar fi rușine să vin pe site-ul vostru și să zic de o echipă cu care voi urmează să jucați că este mai bună ! Rușinică !

Domnilor hai să punem mână de la mână că a pierdut la pariuri omul. Click to view attachment

QUOTE(gavros @ 10 Nov 2007, 22:47) *
se pare ca cine bate pe steua ia bataie de la steua 2 ( sper sa aiba steua 2 numai victorii de acum incolo )

Să nu iasă dracu' ăștia micii campioni. 010.gif
COSMIN C
"In jurul orei 14:30, FIFA a hotarât sa amendeze Universitatea Craiova cu suma de 180.000 de euro, echipei fiindu-i interzis dreptul de a efectua transferuri pâna în noiembrie 2008. Hotararea forului fotbalistic mondial este definitiva si irevocabila.
Decizia a fost luata dupa memoriile depuse de cei trei fosti jucatori brazilieni ai Craiovei, Marquinhos, Edu Magri si Negri, care în era Dinel Staicu nu si-au primit salariile mai bine de trei luni. „Cei trei nu aveau unde sa stea în Craiova si erau tinuti la cantonament din mila oamenilor de acolo, iar de fiecare data când solicitau o audienta la Dinel Staicu erau refuzati. Au avut noroc cu familiile lor, ca nu aveau nici bani sa paraseasca România, iar cu ajutorul impresarilor si rudele lor s-au întors în Brazilia. Au fost adusi de Dinel Staicu, le-a dat cam 500 de euro de fiecare la început, apoi timp de patru luni acestia au solicitat salariile sau macar o parte din bani, însa n-au primit nimic”, a declarat avocatul celor trei brazilieni." (prosport)

Doamneee, cata prostie... icon_lol.gif
Capirossi
dinel e un fel de ianul.
COSMIN C
Parca zilele trecute citeam ca acum tin ascuns un fotbalist brazilian sa nu se intereseze si altii de el. rofl.gif
Capirossi
" Mi-am dorit mai mult decât orice rapidist să învingem pe Dinamo", a declarat Mircea Rednic pentru NewsIn.
Mai il vreti inapoi ?
cosmin targoviste
Eu sincer cred ca rednic se va intoarce la Dinamo.Cand,nu stiu,dar de trecut sunt sigur ca va mai trece prin curtea noastra.Si va regreta atunci exact cum regreta acum la rapizi ce a spus candva.
bigbobo
QUOTE(Capirossi @ 13 Nov 2007, 20:18) *
" Mi-am dorit mai mult decât orice rapidist să învingem pe Dinamo", a declarat Mircea Rednic pentru NewsIn.
Mai il vreti inapoi ?

O fi avut si el motivele lui...Eu nu-l condamn pentru cele spuse...
Morpheuss
Eu il vreau inapoi la Dinamo icon_rolleyes.gif In fond,el ne-a facut campioni si ne-a adus multe bucurii sezonul trecut.Conteaza asta sau conteaza niste vorbe? tongue.gif
rew
Capiroase, vezi unde duce dragostea pentru danciu? Iar le incurci. Doar spurkatii se pisa pe ei cind joaca impotriva echipei lor de suflet, ciinii sint invatati sa invinga, mai ales cind joaca impotriva lui Dinamo. Asa arati ca esti bun, nu ca Vitca si Gurita, cu rozeta pregatita cu vaselina!
Capirossi
Tu scoate poza aia de pe prima pagina cu prostu' satului. Ca nu-ti convine ca e Zenga antrenorul nostru e una, dar atat timp cat e, trebuie respectat.
rew
Daca vrei sa vorbesti ca din carti trebuie sa-i respecti si tu pe Goian&Companiademascarici, si ei sint la Dinamo, altfel s-ar putea sa-ti lase urme caramida aia cu care te bati in piept. Atit timp cit zenga isi bate joc de Dinamo merita respect ca orice spurkat si, evident, respectul celor care se simt bine in situatia asta.
Kity_reddog
@ rew

Uite rew, pe bune nu vreau sa te contrazic sau sa polemizez, dar adu te rog 3 argumente clare, care sa sustina ca zenga ar fi spurcat sau ca-si bate joc de Dinamo. Nu de alta dar e o acuzatie grava si chiar ar fi bine sa fim lamuriti cand e vorba despre ceva asa important. Daca nu te oboseste sa-mi raspunzi, normal.

QUOTE(marcher @ 11 Nov 2007, 19:24) *
Ai si tu dreptate...cand n-o ai , atunci o pretuiesti. Lasi dracu si fotbalul si te cauti in speranta sa te faci bine. La o adica, intri si-n gaura de sarpe s-o rezolvi. Insa nu spune asta celor pana in 20 de ani, fara copii sau fara neveste.

Multa intelecpciune rasare din vorbele tale marchere! thumb.gif
Radu10mai
iti dau eu!

1 nu a castigat un meci de 5 etape parca
2 cand a plecat de la stiaua a spus ca in Romania doar la stiaua se intoarce
3 uita-te ce fața are... bootyshake.gif
anmini
opaaaaaaaaaaa, ia te uita unde era purtatorul de cuvant..........n-ai plecat cu iapa?
rew
kity, desi n-ai merita sa-ti raspund, hai treaca de la mine:

1. Face permutari ca un handicapat cu aceiasi jucatori care au demonstrat ca nu pot si/sau nu vor. N-a incercat nici 1 minut sa bage vreun tinar de la Dinamo 2, desi solutii erau pentru multe posturi. Putea macar sa incerce, dar s-a ambitionat ca un autist sa se joace numa cu jucariile alea prafuite.

2. Schimbari in bataie de joc: oprita cu Chiacu, Bratu cu Niculescu, Stoican cu Goian - toate post pe post, sau prost pe prost, cum vrei, in situatia in care se vedea clar ca jocul nu merge, "sistemu" lui idiot, si nu doar un anume jucator pe care sa-l schimbe cu unu la fel de impiedicat, blazat si exact pe acelasi post.

3. Plimbarea marelui talent Margaritescu pe posturile de fundas dreapta si mijlocas dreapta, cind el abia face fata la postu de inchizator, de parca e vreun Florentin Petre.

4. A dat vina pe suporteri pentru pierderea meciului cu Elfsborg, cica era stadionu jumate gol.

5. Dupa toate meciurile de rahat in care am fost dominati de echipe cu cite 1 jucator eliminat avea nesimtirea sa spuna ca am jucat bine, ca am avut si o bara, ca nu e un dezavantaj sa joci cu un om in minus si ca ai mai multe ocazii daca joci in 10. Tiganu asta ne scuipa in fata si zice ca ploua.

6. La finalul meciului cu Rapid nesimtirea lui a intrecut orice limita, cica ne-am revenit, dar am pierdut un meci pe care nu trebuia sa-l pierdem si am avut mai multe ocazii decit ei, dar el n-are ce sa le faca jucatorilor daca rateaza.

7. Insistenta prosteasca cu care-l baga pe Bratu sa alerge degeaba ca tramvaiu pe benzi, de mai mult de 10 meciuri. Cit de cretin sa fii dupa atitea meciuri sa continui in acelasi fel si sa te tot plingi ca tiganu la tv ca rateaza Bratu? De Niculescu nu mai zic, dar se lauda macaroana ca lui nu-i face nimeni echipa.

8. Din ce era 'vestiaru' varza, acu e mai rau decit atunci cind a venit, jucatorii se bat intre ei la antrenamente.

9. Si-a batut joc de toate fazele fixe, i-a pus pe jucatori sa alerge ca bezmeticii in ofsaid si inapoi, sa fie sigur ca nici unu nu are vreo sansa sa ajunga la centrare. Si cica si-a adus preparator special pentru fazele fixe. Ce gluma! Ca si preparatoru fizic, care se uita toata ziua la Oneto cum munceste. 2 incompetenti, din echipa cu care zenga a fost dat afara cu succes de turci si arabi, sint platiti regeste la Dinamo sa taie frunze la ciini.

Ca e spurkat a recunoscut el, la 2 ani de la plecarea de la steaua, fara sa-i dea jiji iarba.
cosmin targoviste
Si eu te intreb acum,rew,cine crezi tu ca ar fi in stare sa faca mai mult la Dinamo in acest moment?Bineinteles,dintre antrenorii pe care Dinamo i-ar putea angaja.Banii schimba oamenii nu e totul ca in povesti.Poate acum cand va pleca de la Dinamo Zenga o sa zica ca i s-a scarbit de fotbalul romanesc(pe buna dreptate) si n-o sa mai fie nici stelist nici dinamovist nici altceva.
bigbobo
Iuliu Muresan: "JUCAM FINALA LIGII IN 5 ANI!"....

A mai innebunit unu'...
Cai Lun
Bai cosmine, tu ai niste principii de sa bati calul cu sapa... logica e inspaimantatoare, zau! Acuma' nu ca e vb. de yenga, dar tu te auzi ce spui? ...si distractiv e ca tu chiar iti gasesti si argumente!... 010.gif
Kity_reddog
@ rew

Sincer esti penibil, pentru simplul fapt ca ai scris atat fara sa spui ceva. Cine esti tu pana la urma sa judeci munca unui antrenor, cel putin asa de principiu? Reprezinti vreo instanta infailibila?
Esti jalnic pentru simplul fapt ca aduci niste argumente pe care le-ai mai si scornit tu, nu-s realiste, sunt ambigue, plus ca oricand se vor gasi carcotasi sa conteste orice antrenor ce va fi numit la Dinamo. Tie ti s-a pus pus pata pe asta. Nu sunt un fan lui zenga, dar tu exagerezi si desi cunosti foarte bine situatia de la Dinamo, dai numai in zenga, ca si cand fara el ar merge echipa ceas. Ca sa fiu sincer nici nu m-am chinuit sa-ti citesc toate argumentele pentru ca am vazut de la inceput unde bati, bati apa in piua. Te crezi cel mai destept. Ce pregatire are domnul rew, sau cati ani de fotbal are, sa judece un forumist obscur cu atata aroganta, de zici ca ai avea in spate ani de fotbal sau ce stiu cate pregatire pe la scoli straine. Modul in care tu judeci lucrurile nu ti s-ar impune tie, ca nu ai calitatea profesionala pana la urma, nu esti credibil. Argumentele tale sunt cel mai finut vorbind, super subiective. Desi ma repet iti spun: problema e clara la Dinamo si nu are nicio legatura cu zenga, el e doar un pion ce s-a nimerit la mijloc. Asta e parerea mea si nu fac ca tine, ca zici ca dai cu palosul cand postezi. Linistete-te prietene ca-ti face rau la inima, pentru Dumnezeu!
In fine, nici nu merita sa merg mai departe. Toti sunt antrenori in tara asta...

Desi as mai avea multe sa-ti spun...
rew
Da' spune ba lingaule ce te doare. Vino tu cu argumete super-obiective, daca te duce mintea, dar pina atunci o sugi cu respect.
Kity_reddog
Te-ai clasificat singur prin modul in care mi-ai raspuns. Nici nu ma asteptam sa intelegi ce vreau sa zic pentru simplul fapt ca ai impresia ca cunosti fotbal, dar habar nu ai. Te faci de cacao aducand niste argumente de grupa I pregatitoare.
Eu nu am sa te jignesc, cum faci tu, ca vorba aia pe forum orice voda in loboda poate fi tare, dar ar fi culmea sa ma obosesc sa iti raspund. Astfel intru in troaca cu porcii si nu am de gand.

Stii cand am sa-ti raspund? Cand o sa postezi o dovada ca ai fost la o consultatie neurologica. E primul lucru de care ai nevoie.
cosmin targoviste
QUOTE(Cai Lun @ 15 Nov 2007, 12:51) *
Bai cosmine, tu ai niste principii de sa bati calul cu sapa... logica e inspaimantatoare, zau! Acuma' nu ca e vb. de yenga, dar tu te auzi ce spui? ...si distractiv e ca tu chiar iti gasesti si argumente!... 010.gif

Pai normal ca ai aceasta impresie,din moment ce esti subiectiv.Logica mea e simpla:Zenga nu are nicio vina pentru ce se intampla acum la Dinamo.Singura vina o poarta blestematii aia de bani de la meciul cu cluju.Atunci s-a destabilizat totul la Dinamo.Daca urmaresti sirul intamplarilor,totul a inceput dupa acel meci.Echipa a decazut,chiar daca era campioana,jucatorii nu mai erau aceeasi.A urmat meciul cu Lazio unde...nu mai e loc de comentarii,au ajuns sa se bata in vestiar,si apoi tot ce s-a intamplat in campionat pana in acest moment.De atunci a inceput totul.Iar singura modalitate de a ne reveni este sa scapam de conducere si de unii jucatori,nu de antrenor!

@bigbobo,cfr a cam reusit tot ce si-a propus pana acum.Cred ca Muresan asta e bazat pe el,pentru ca are bani si e dispus sa investeasca alaturi de Paszkanyi.Daca am avea si noi 2 de-astia...

@rew&kity:ptiu dar aprigi mai mania mai sunteti!
marcher
Dom"le, deschideti groapa... nimeni si nimic nu ne mai poate salva.
@Kyty --Rew iubeste mult Dinamo si poate de-asta cateodata exagereaza. Insa Zenga i-a dat apa la moara si il cred, pentru ca logica antrenoratului italianului ne depaseste
@Rew...baga si de danciu, ala e favoritul meu icon_rolleyes.gif
Capirossi
@ marcher : ce-ti place marchere !!!
marcher
Contradictiile duc la progres
cpc
ai cumva si cateva exemple???

ca daca ma gandesc la cate contradictii sunt la noi in curte: actionari - antrenor - jucatori- suporteri...imi lipseste progresul icon_lol.gif
Kity_reddog
QUOTE(cosmin targoviste @ 15 Nov 2007, 21:22) *
@bigbobo,cfr a cam reusit tot ce si-a propus pana acum.Cred ca Muresan asta e bazat pe el,pentru ca are bani si e dispus sa investeasca alaturi de Paszkanyi.Daca am avea si noi 2 de-astia...

cosmin, faci o confuzie. Muresan e angajat la club. El e medic de profesie si a lucrat mult timp in pozitia de manager. paszkani e unicul investitor de la cfr.
Cai Lun
Hai, cu mine de ce nu se cearta nimeni, eu ce am?! bigcry.gif

Kity, eu astept sa aduci si ceva argumente pe langa adjectivele alea... La sarit calul toti ne pricepem. Pune mana si dovedeste-ti afirmatiile, altfel s-ar putea sa nu mai poti posta...

_______
Eu unul sunt absolut convins, spre exemplu, ca echipa, daca ar fi lasata fara antrenor, ar juca mai bine. Sincer. Trebuie sa fii astronaut ca sa nu observi ca Yenga habar n-are pe ce lume traieste, desi ma tem ca si din spatiu se observa. Dincolo de ce face bine (daca face ceva bine la echipa asta) si ce face rau, ingrijorator mi se pare faptul ca el deja a intrat in faza in care se incapataneaza sa isi demonstreze teoriile aeriene. In puerilitatea lui mentala, vrea sa ne arate cat de bun antrenor e el si deja incepe sa devina prostul satului (rew ar spune caa devenit de mult).

A ajuns intr-un punct in care, desi e constient de gafele pe care le face, nu se mai poate dezice de ele, pentru ca deja au fost remarcate de oricine are un ochi familiarizat cu fotbalul. Si atunci, decat sa isi puna cenusa in cap, prefera sa mearga inainte, indiferent de consecinte... care consecinte, daca l-ar privi doar pe el, ar fi perfect! Dar privesc echipa si asta e de rau!

Prin urmare, ori il aducem pe Ganezu sa ii dea un cap in gura si sa ii spuna sa isi bage mintile in cap (ca doar nebunu' ala se pune cu mafia din fotbal! 010.gif ) ori il dam dreaq afara, ceea ce pentru porcea ar echivala cu pierderea a 200.000 de euroi, lucru cam greu de acceptat. Tocmai de aia nici macaronarul nu isi da demisia. Cum sa piarda atata banet? Si atunci mi se pare normal sa isi taie venele pe la stadion de oftica... Lasand la o parte faptul ca el e obisnuit sa-si "lucreze" venele... tongue.gif

Pe cine am ajuns sa dezbatem!... Din adancul inimii oftez cand imi amintesc ca Multescu si Andone antreneaza la Cluj, Orac la Bacau, Sabau la Bistrita... insa avem ceea ce meritam!
cosmin targoviste
@ Kity:Muresan a zis si pe sport.ro ca si el baga bani,nu numai paszkanyi.Cred oricum ca CFR e cea mai puternica echipa din tara,din toate punctele de vedere.
marcher
QUOTE(Cai Lun @ 16 Nov 2007, 2:30) *
Hai, cu mine de ce nu se cearta nimeni, eu ce am?! bigcry.gif

Tu ne dai ban...
Kity_reddog
QUOTE(rew @ 15 Nov 2007, 20:08) *
Da' spune ba lingaule ce te doare. Vino tu cu argumete super-obiective, daca te duce mintea, dar pina atunci o sugi cu respect.

De "adjectivele" astea ce zici cai lun?
Kity_reddog
@cai lun

Apropo, daca tu vii cu amnenintari din acestea ieftine, ca nu o sa mai pot posta daca nu-i raspund unui individ cu reale probleme psihice, atunci n-ai decat sa o faci. Daca astea-s regulile pe forum atunci eu cu placere ma supun. Una-i munca care o depuneti voi pentru acest site si alta-i aroganta si faptul ca unii dintre voi i-au pe toata lumea in zeflemea.
Si daca chiar vrei un argument, o sa-ti dau unul cat pentru zeci de argumente. Cine e de vina ca Sabau sau Multescu sau Orac sau Ando nu antreneaza pe Dinamo? Cine de vina de "bisnita" cu jucatori din sezoanele trecute? Cine e de vina ca nu putem juca acasa in cupele europene? Cine e de vina ca Ando a fost dat afara cand era pe primul cu Dinamo? Cine de vina ca la Dinamo nu a fost lasat nici un antrenor sa confirme cu adevarat, au fost schimbati ca, camasile? Astfel nici macar nu putem realiza care o fi sau nu o fi antrenor bun. Nu exista continuitate si perseverenta la Dinamo la nivel tehnic. ASta-i clar Cine e de vina pentru faptul ca nici macar echipamente nu avem? Cine e de vina pentru respectul-zero care il arata Dinamo pentru fostele glorii? Cine se fac vinovati pentru toate incidentele din tribune si din afara lor? De cine sunt generate ele? Cine e de vina pentru milioanele de dolari care nu au ajuns in vistieria clubului, ci au poposit in buzunarul unor sarlatani? De aici reiese un singur lucru. Poate sa vina si Capello la Dinamo ca in conditiile astea nici Sf Gheorghe nu poate face performanta. Sa rascolim un pic lucrurile si sa vedem ca incepand de la temelii noi nu suntem pregatiti sa ajungem acolo unde la nivel declarativ suntem demult. Mai am un argument care deasemenea poate fi luat la bani marunti si mai scoti 100 din el. Inainte de zenga ce rezultate a avut echipa si cum a jucat? De aici rezulta in mod logic, pntru ca asta nu mai tine de fotbal ci de o logica generala, ca antrenorul e pur si simplu prins la mijloc. Si basmele astea ca ar fi stelist sunt de povestit la nepoti. Normal, cand vrei sa fi iubit de echipa la care antrenezi declari tot felul de lucruri. Pai daca era asa mare stelist mai venea la Dinamo? Pai daca tot judecam lucrurile dupa principiul asta atunci haideti sa-l dam ca exemplu pe Rednic. Ce a declarat Rednic de rapid cand era la Dinamo si viceversa? Daca ne-am lua dupa cai lun si rew ar insemna sa spunem dupa teoria lor ca Rednic e vreun varcolac, care ziua e dinamovist si noaptea vreun rapidist. Sunt sigur ca voi sunteti niste mari dinamovisti baieti, nu ma indoiesc si de aceea judecati cu sufletul si de multe ori parerea mea, ca nu o faceti bine.

Inca ceva: e de notorietate faptul ca zenga inainte sa joace la inter a fost si membru in galeria echipei milaneze. Oare o fi stelist?
Kity_reddog
QUOTE(cosmin targoviste @ 16 Nov 2007, 7:19) *
@ Kity:Muresan a zis si pe sport.ro ca si el baga bani,nu numai paszkanyi.Cred oricum ca CFR e cea mai puternica echipa din tara,din toate punctele de vedere.

Eu asa stiu ca asta-i si o manevra de-a lui paszakani sa nu iasa prea mult in fata de cand are probleme cu justitia, dar poate, cine stie.
BandiT
Baaaaaaai!
aici erau discutii despre rivalii din tara...vine meciul direct...ce faceti?
mai ontopic baieti...mai ontopic!
Cai Lun
Pai cre' ca te punem pe tine paznic si noi ne vedem de durerile noastre...

Una e sa ajunga lupul paznic la oi, dar cond oile vor ajunge paznici la lupi, atunci sa vezi jale!
Leaveyou
bANDIt mai citește și tu o revistă, până ne ocupăm de voi.
BandiT
se scrie BandiT...mai lEAVEYOU beerchug.gif
anmini
ma, si mai devreme doar ce m-am abtinut, dar nu te mai suport. Cai Lun poate confirma reactia mea. doglaugh.gif

IA MAI DU-TE TU LA STANA SI LASA-NE IN PACE, aricule!!!
Leaveyou
Se scrie cum vreau eu și cum vrei tu.
Ce vrei să vezi care are speranțe mai multe în "derby" ? O să fie un meci de căcat cu un egal (dacă avem apărare) la final. Și unii și alții sunt la podea. Chestii precum mândrie, blazon, caracter au dispărut. Nu trag nicio nădejde, dar sper ... cum probabil faci și tu. Hai succes cu Slavia 010.gif .
cosmin targoviste
Incredibil,ce crima a comis Leaveyou,a scris Bandit gresit icon_lol.gif
Cai Lun
popcorn.gif popcorn.gif Marcher, tu mai ai floricele? Hai repede, ca dau o bere la schimb! beerchug.gif
Leaveyou
QUOTE(cosmin targoviste @ 16 Nov 2007, 17:05) *
Incredibil,ce crima a comis Leaveyou,a scris Bandit gresit icon_lol.gif

Am scris intenționat așa ! (Pentru că am uitat CAPS.ul apăsat bag.gif )
@Cai vineee !

Click to view attachment
BandiT
Marcher e fratele meu de suferinte...si poate pune el o vorba buna ptr. mine! beerchug.gif si trebe sa bem si berea aia odata! (adica eu cu Marcher)
Leaveyou
Vezi că nu știi să te faci agreabil ? Păi și cu ajutorul lui Marcher nu te scapă nimeni dacă bei doar cu el. Dacă o lăsai așa în coadă de pește ... mai ziceam. Sunteți incurabili. Urmează sfatul dat de @Anmini.
Cai Lun
Marcher, ce ai de spus in apararea ta? 010.gif
matador
pai domne,daca facem egal sunt multumit,la halul in care joaca echipa,cu exceptia portii.nu ca steaua ar juca ceva
Myhay_Dinamo
QUOTE(rew @ 15 Nov 2007, 1:59) *
kity, desi n-ai merita sa-ti raspund, hai treaca de la mine:

1. Face permutari ca un handicapat cu aceiasi jucatori care au demonstrat ca nu pot si/sau nu vor. N-a incercat nici 1 minut sa bage vreun tinar de la Dinamo 2, desi solutii erau pentru multe posturi. Putea macar sa incerce, dar s-a ambitionat ca un autist sa se joace numa cu jucariile alea prafuite.

2. Schimbari in bataie de joc: oprita cu Chiacu, Bratu cu Niculescu, Stoican cu Goian - toate post pe post, sau prost pe prost, cum vrei, in situatia in care se vedea clar ca jocul nu merge, "sistemu" lui idiot, si nu doar un anume jucator pe care sa-l schimbe cu unu la fel de impiedicat, blazat si exact pe acelasi post.

3. Plimbarea marelui talent Margaritescu pe posturile de fundas dreapta si mijlocas dreapta, cind el abia face fata la postu de inchizator, de parca e vreun Florentin Petre.

4. A dat vina pe suporteri pentru pierderea meciului cu Elfsborg, cica era stadionu jumate gol.

5. Dupa toate meciurile de rahat in care am fost dominati de echipe cu cite 1 jucator eliminat avea nesimtirea sa spuna ca am jucat bine, ca am avut si o bara, ca nu e un dezavantaj sa joci cu un om in minus si ca ai mai multe ocazii daca joci in 10. Tiganu asta ne scuipa in fata si zice ca ploua.

6. La finalul meciului cu Rapid nesimtirea lui a intrecut orice limita, cica ne-am revenit, dar am pierdut un meci pe care nu trebuia sa-l pierdem si am avut mai multe ocazii decit ei, dar el n-are ce sa le faca jucatorilor daca rateaza.

7. Insistenta prosteasca cu care-l baga pe Bratu sa alerge degeaba ca tramvaiu pe benzi, de mai mult de 10 meciuri. Cit de cretin sa fii dupa atitea meciuri sa continui in acelasi fel si sa te tot plingi ca tiganu la tv ca rateaza Bratu? De Niculescu nu mai zic, dar se lauda macaroana ca lui nu-i face nimeni echipa.

8. Din ce era 'vestiaru' varza, acu e mai rau decit atunci cind a venit, jucatorii se bat intre ei la antrenamente.

9. Si-a batut joc de toate fazele fixe, i-a pus pe jucatori sa alerge ca bezmeticii in ofsaid si inapoi, sa fie sigur ca nici unu nu are vreo sansa sa ajunga la centrare. Si cica si-a adus preparator special pentru fazele fixe. Ce gluma! Ca si preparatoru fizic, care se uita toata ziua la Oneto cum munceste. 2 incompetenti, din echipa cu care zenga a fost dat afara cu succes de turci si arabi, sint platiti regeste la Dinamo sa taie frunze la ciini.
Ca e spurkat a recunoscut el, la 2 ani de la plecarea de la steaua, fara sa-i dea jiji iarba.

rew,ne-am prostit de tot daca ne luam de Zenga.Te doare pe tine ca a declarat nu stiu ce aberatii presei?Uita-te si tu la el ca la fiecare meci nu mai stie pe cine sa trimita in teren,pentru ca nu avem jucatori,nu avem atac,apararea...nu mai am cuvinte,Lobont e singurul de apreciat,nu degeaba e mereu titular,ce vrei sa faca Walter Zenga?Oooooooffffff,ca nu se mai termina campionatul,ca nu ma pot de nervi cand ma gandesc la criza de la Dinamo,si anul trecut ma bucuram atat de mult la fiecare meci... complaining.gif complaining.gif complaining.gif complaining.gif
cosmin targoviste
Declaratiile alea date presei au fost vorbe in vant!Si daca sa zicem ca ar fi spurcat,credeti ca ar face rau intentionat lui Dinamo?Asta intalnesti doar in telenovele sau in desene animate...
doggy8
Suntem la pamant si cu asta basta, nu mai avem ce face...uefa compromis, campionat compromis, jucatori compromis, antrenor compromis

Lobont compromis --> coming soon (nu cred ca e atat de prost incat sa raman la Dinamo :|, uite asa il pierdem)

Vreau si eu sa ma bucur ca un copil...dar nu prea mai am cum.

Steaua si Rapid cat de prost o duc si ele, nu ca noi, si ne rad in nas complaining.gif complaining.gif complaining.gif pacat. Pierdem suporteri, pierdem jucatorii de valoare,pierdem traditia, PIERDEM TOT, dintr-o prostie :|
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.