f_rares
Apr 9 2006, 03:04 PM
Noah...la ce echipa mai mare a jucat el,unde a atins apogeul antrenoratului???...aaa...la Brasov,scuze am gresit
COSMIN C
Apr 9 2006, 03:27 PM
Razvan antreneaza Rapidul...Nu e rapidist....Cine a deschis ochii pe Dinamo nu scapa pana moare....Si nici atunci...Pana la moarte si dincolo de ea....
POOL
Apr 9 2006, 03:32 PM
QUOTE(COSMIN C @ 9 Apr 2006, 15:46)

Nu-l jigni pe Razvan comparandu-l cu Hagi. Cu omul Hagi, cu antrenorul Hagi.
Mda..... hai akuma sa il injuram totzi pe Hagi pt toate cate le-a fakut pt Roamania si pt tzara......Hagi a fost si este unul dintre cei mai mari "ambasadori" pt tzara asta...

Nu stiu ce mare jignire in asta... In fine.. E usor sa uiti.
COSMIN C
Apr 9 2006, 03:40 PM
Vorbim de antrenorul Hagi, Pool....
Hai sa nu exageram....La fel se zicea pe aici si de Popescu....
POOL
Apr 9 2006, 03:42 PM
scuza-ma da' ai precizat si omul Hagi... K antrenor nu are mari realizari...
COSMIN C
Apr 9 2006, 03:50 PM
Cand am zis omul Hagi ma refeream la caracterul lui. Care e 0. Performantele , ca jucator, nu-i dau dreptul sa creada ca totul i se cuvine si toata lumea trebuie sa faca partie in fata lui. Daca vrea sa fie un antrenor la fel de mare, pe cat a fost ca jucator trebuie sa puna osul la treaba. Nu trebuie sa pretinda nimic de-a gata. Nu Dinamo, Rapid, arbitrii, vremea, alinierea planetelor , sunt de vina ca el nu e antrenor.
Cat priveste uitarea... Nu ma ating vorbele tale. ..Regele fortbalului romanesc, pentru mine, e altul...
f_rares
Apr 10 2006, 09:55 PM
Ca antrenor HAgi mai are MULT de invatzat
COSMIN C
Apr 11 2006, 09:32 PM
f_rares
Apr 11 2006, 10:17 PM
Si-a luat-o rau hagi azi

saracu'

era nervos ca Puli nu joaca nimic

...trebuie sa se obisnuiasca cu aceasta idee
red_dog_ditza207
Apr 11 2006, 10:24 PM

..pai da...au sarit toti pe el..toata lumea are ceva cu el...saracu
anmini
Apr 12 2006, 07:39 AM
lasa ditza, ca prea se crede mare rau. il respect ca fotbalist, jos palaria, dar ca antrenor, mai are pana sa confirme.
red_dog_ditza207
Apr 12 2006, 07:08 PM
doamna...nu ma bag...

...ca fotbalist e bun...
nu e bun ca antrenor...am inteles...da sa-l mai lase lumea in pace...ca saracu...

....
red_dog77
Apr 12 2006, 07:57 PM
0-0 zdeaua la pauza.
POOL
Apr 12 2006, 08:18 PM
Mah statzi nu va bucuratzi... asteptatzi fluierul final k nu se stie niciodata....
red_dog77
Apr 12 2006, 08:21 PM
Nu mai poate omul sa se bucure de un rezultat la pauza ......

Numai tu ai cobit POOL ......
anmini
Apr 12 2006, 08:26 PM
POOL
Apr 12 2006, 08:48 PM
Mah yo nu cobesk da' asteapta k se pot intampla multe noh... mai erau 45 de minute si u erai fericit.... stai tata...Noi am castigat 70% din m,eciuri in repriza a 2-a.
CrYsTy * Ptm
Apr 13 2006, 12:11 AM
STEAUA NE ACUZA PE NOI DE BLATURI DAR SA VAZUT CA NEAU INTRECUT IN STEAUA POLI-IASI 1-0 CICA PENALTY DOAMNE :))
COSMIN C
Apr 13 2006, 12:13 AM
Topicul asta ar trebui inchis... Pentru ca noua nu ne mai ramane decat:ciocu mic si joc de glezne...
Sa vedem intai barna din ochiul nostru...
HaiHUi
Apr 13 2006, 01:09 AM
Din fericire stoia a jucat prost , dar din pacate a castigat pe mana arbitrului , parerea mea .
Rapid a aratat un joc bun , e in carti pentru titlu inca , sper sa nu castige...
Sper sa ne clasam pe 3 si rapizii sa ia cupa , sa prindem o cupa europeana ...
Totusi ...poate ne revenim ... speranta moare ultima
f_rares
Apr 13 2006, 08:02 AM
Rapidul a jucat mai bine decat noi.Sper doar ca ei sa faca acelasi joc bun si cand intalnesc Steaua.Cu noi au vrut sa spele rusinea acelui 5-2,iar cu Steaua vor sa spele rusinea eliminarii din UEFA.!
adyy
Apr 13 2006, 08:30 AM
QUOTE(f_rares @ 13 Apr 2006, 8:02)

Rapidul a jucat mai bine decat noi.Sper doar ca ei sa faca acelasi joc bun si cand intalnesc Steaua.Cu noi au vrut sa spele rusinea acelui 5-2,iar cu Steaua vor sa spele rusinea eliminarii din UEFA.!
steaua e steaua si va fi steaua acum si pentru totdeauana campionii romaniei
dinamo e de la varza in sus, rapid a meritat tot dar ca orice echipa care e mica tre sa-si stie lungul nasului,se va oprii cu steaua si va lasa campionii in linie dreapta...
sincer imi pare rau de dinamo,,sunt stelist pana la moarte dar in primu rand imi place spectacolul
si ce reusise andone din dinamo nu o sa mai reuseasca curand nimeni
giovanni nemernicul ala v-a distrus
mi-ar fi placut ceva tare la final de campionat dar dinamo e salata varza si tot ce e sinonim cu distrus
fortza steaua
anmini
Apr 13 2006, 08:40 AM
adyy
Apr 13 2006, 08:45 AM
hay dinamo nu fi trist
ca rapidu v-a invis
cine e pe primu loc????????
STEAUA dupa un bun joc
ps--o echipa ca dinamo nu merita campionatul,am pierde toate punctele aduse de steaua si rapid in europa
decat sa va luati de stelisti mai bine va huliti conducatorii care au distrus o echipa adevarata
si o echipa care are numai jucatori imprumutati nu e o echipa e o corcitura--de fapt mai toti cainii sunt corcituri in general
anmini
Apr 13 2006, 09:14 AM
hai, plimba-ti blana de-aici.
adyy
Apr 13 2006, 09:16 AM
hay ca te oftici :D
anmini
Apr 13 2006, 09:19 AM

ai vrea tu.
stii, topicul asta e despre rivalii din tara. stiai tu ce stiai cand ai intrat.......ca amandoua stadioanele pe care jucati sunt la taranoaia! deci, ca rivali in tara avem multi + zdiaua.
adyy
Apr 13 2006, 09:27 AM
ma doare-n cot si nici acolo de voi toti caini care nu ganditi,,ce bine v-am facut in constanta pacat ca n-am plesnit decat 2 dinamovisti--va reasteptam
Steaua a fost este si va fi campioana romaniei
ps...sa va uitati la supercupa europei intre culorile ros-albastre
steaua-barcelona
Radu10mai
Apr 13 2006, 09:33 AM
eu nu v-as dori un stiaua-Barcelona, ca v-ar da vreo 0-17
adyy
Apr 13 2006, 09:42 AM
hay ca ies de la voi ca sunteti terminati--pacat de ce va adusese andone--si felicitari lu andone pentru decizia de a-si prelungi contractul unde e soare si bine
rusine rusine usine sa va fie
cu steaua in supercupa europei fortza steaua
anmini
Apr 13 2006, 09:43 AM
adyy
Apr 13 2006, 09:53 AM
nu sunt machidon si ii urasc
dar oricum mai bine sa mergi la faru care stii ca are puncte si tre sa faca rost de bani decat la dinamo sa te umilesti si nu uita
am suflet ros-albastru--asa ca orice de faru e egal cu 0
ps ai dreptate asta e forumul disperatilor drogatilor si distrusilor
ce ma bucura ca asa tristi o sa fiti mult timp de acum incolo:D
anmini
Apr 13 2006, 09:58 AM
dobrogean pur sange nu esti. aia sunt inteligenti. e clar, esti razes.
''ps ai dreptate asta e forumul disperatilor drogatilor si distrusilor'' - ai dreptate, dar asa e din cauza voastra.
adyy
Apr 13 2006, 10:00 AM
din pacate pentru tine sunt 100 la mie dobrogean,si sunt si din ala pur cu minte si cap nu corcit ca toti cainiii.........>>>>>>si inca ceva 40% din cainii pe care ii stiu au tinut cu alte echipe inainte dar noi stelistii asa ne-am nascut:D
Radu10mai
Apr 13 2006, 10:09 AM
uau,

ne-ai dat pe spate

apropo, 100 la mie, e cam 10%...deci si tu esti corcitura...sau esti doar prost

?
anmini
Apr 13 2006, 10:11 AM
Radu10mai
Apr 13 2006, 12:08 PM
adi, adi te-am pozat intr-un bar.....
Don_christian
Apr 13 2006, 05:26 PM
Cand va bateti cu noi????De ce fugiti mereu...V-ati bagat in Universitate de frica...ultrasii cei mai samantari sunteti voi.....
st_an
Apr 13 2006, 05:29 PM
ARMATA ULTRA - filiala ghencea
Nexus
Apr 13 2006, 05:39 PM
Sa va spun o chestie.Aia mai prosti intotdeauna sunt mai multi.Oile apar ca ciupercile dupa ploaie pe aici prin oraselul in care locuiesc.Majoritatea sunt analfabeti.
POOL
Apr 14 2006, 10:07 AM
QUOTE(adyy @ 13 Apr 2006, 11:00)

din pacate pentru tine sunt 100 la mie dobrogean,si sunt si din ala pur cu minte si cap nu corcit ca toti cainiii.........>>>>>>si inca ceva 40% din cainii pe care ii stiu au tinut cu alte echipe inainte dar noi stelistii asa ne-am nascut:D
Tu esti dus... Chiar dus.... Mah voi santetzi si mincinosi peste toate astea.... Yo kunosk n-shpe mii de stelisti care inainte tzineau ori ku Dinamo ori rapid ori unii mai prosti ku national..... MAh oamenii k tine ar tebui pur si simplu bagatzi la puskarie.

QUOTE(adyy @ 13 Apr 2006, 10:53)

nu sunt machidon si ii urasc
dar oricum mai bine sa mergi la faru care stii ca are puncte si tre sa faca rost de bani decat la dinamo sa te umilesti si nu uita
am suflet ros-albastru--asa ca orice de faru e egal cu 0
ps ai dreptate asta e forumul disperatilor drogatilor si distrusilor
ce ma bucura ca asa tristi o sa fiti mult timp de acum incolo:D
MAh forumurile si siteurile voastre is un kkt kum santetzi si voi ku totzii.... Mah k voi sa reusitzi sa punetzi un bec la nocturna ii nevoie de un stadion intreg la cata minte avetzi.....
Nexus
Apr 14 2006, 10:10 AM

Voi oile sunteti suporteri de conjunctura.Eu cel putin asa m`am nascut.
Sunt caine pana la moarte,nu oaie pana la taiere.
Blu
Apr 16 2006, 11:17 AM
de ce naiba a fost amanat meciul stelei de azi???doar numai joi joaca cu boro...sa fiu eu de inteleg.si bineintels nici sambata viitoare nu joaca...ar trebui sa-i scoata din campionat daca nu-s in stare sa respecte un program.boro a jucat in premier leaguea,dar nah ei fac parte din lumea civilizata...
f_rares
Apr 16 2006, 11:34 AM
le-o amanat meciul??!?!
ei zic de noi ca facem blaturi,dar uite-i cum isi amana tot campionatul ca sa aiba timp de UEFA.
Bah stelistilor....tre' sa jucatzi in paralel...ca doar Barca sau Milan nu-si amana jumate de campionat sa aiba sanse in CL
Si daca joaca Steaua cu bacau...blatul blaturilor!!!
Radu10mai
Apr 17 2006, 10:02 AM
AripiDeInger
Apr 20 2006, 09:25 AM
Astazi, in timp ce echipa de la periferia capitalei va da piept cu englezii in semifinala cupei UEFA, eu imi voi lua fularul, tricoul si steagul si voi merge pe stadionul DINAMO. Imi voi lua locul obisnuit de la tribuna a doua si voi incuraja pe DINAMO. Pe stadion voi fi doar eu, cu Catalin. El va sta un pic mai departe, la un alt sector, un pic mai sus, la etaj. Voi face acest gest pentru ca eu consider ca noi trebuia sa fim in aceasta semifinala si nu echipa favorita a fostului dictator. Multi dintre noi nu inteleg ce s-a intamplat anul acesta si se grabesc sa arunce cu noroi in echipa noastra, in simbolurile noastre, ca Florentin, Cristi Munteanu, sau Dan Alexa. Echipa de la periferie a ajuns aici dupa ce a facut un blat ordinar cu Rosenborg si s-a lasat invinsa pentru niste bani negri, dati de nordici. Deh s-au gandit ei ca nu faceau fata in Liga oricum, si au preferat sa ia niste bani direct fara munca. Capital lor Mirel răţoi a fost atunci bucatarul sef, cel care a facut blatul mare si pufos. Apoi au urmat niste meciuri cu echipa de mana a 4a din Europa, gen Sampdoria, Lens sau mana a 10-a Halmstadt. A urmat un blat la fel de ordinar, in meciul cu HerthaBerlin. Ambele echipe mergeau mai departe la meci egal, asa ca au pus-o de un oribil 0-0. De asemenea , pt siguranta Gigi becali a plusat cu niste bani la nemti, echipa aflata in pragul falimentului. A urmat un alt meci cu o echipa de amatori, Heerenveen castigat cu mult noroc si emotii. Cu Betis Sevilla se stie. Un alt blat nenorocit. O alte echipa la limita falimentului si supravietuirii in Primera Division , ce pentru 850 000 de dolarei plus promisiunea de transfer a lui Victoras Iacob, a vandut meciul din retur. Cu Rapid, au avut noroc chior, plus un arbitru de casa, pe spaniolul Cantalejo.
In acest timp, noi am fost furati la Marseille si la Levski am avut un ghinion curat, luand acel gol in minutul 93. In schim in singurul meci care conteaza in aceasta competitie infecta si insignifianta, noi am zdrobit pe Everton, o echipa de locul 6 acum in Anglia, mult peste adevrsarii Stelei. De aceea eu sunt cu sufletul impacat si voi fi pe stadionul nostru incurajandu-mi echipa si culorile , impingandu-i sprea o alte victorie zdrobitoare , poate de data asta acu 6-1, si accederea in finala. Aleo, Aleo, Catalin Hîldan inseamna Dinamo!
radu
Apr 20 2006, 09:34 AM
frumos spus dar de rapid ce zici? si ei au ajuns in sferturi totusi..
f_rares
Apr 20 2006, 10:21 AM
Rapizii nu sunt importantzi
punkrock
Apr 20 2006, 10:27 AM
nu inteleg de ce a amanat meciul spurcatilor cu bacaul...sau "doamne fereste" in caz ca, castiga bacaul cred ca statea sechelariu tot restu vietii in puscarie......steaua nu are suporteri...are admiratori
radu
Apr 20 2006, 01:04 PM
pai de ce sa nu il amane..mai bine nici nu il joaca ca e pierdere de timp..mai adaugati 3 puncte in dreptul mieluseilor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.