Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
marcher
Spre deosebire de altii, eu m-am uitat la meciul stelei. Stiam ca pierd si asta imi dadea aplomb. La urma m-am batut cu tragere de inima pe burta, asa, ca dupa o mancare buna...am raschetat un pahar de must intepat, si-am adormit asa de lin... numai visuri bune am avut. Cinste hagi, cinste jiji, cinste steaua. Tineti-o tot asa.
bigbobo
Steaua mai are timp pentru cele 12 puncte poruncite de retardatul jj. Matematic vorbind mai au timp si pentru 15 puncte doglaugh.gif
Multumim Steaua! Ati fost penibili aseara. Au facut mari jucatori veniti din liga a 7-a, a 2-a... 010.gif La mai mare!!! Vine Arsenal care a umilit Sevilla cu 3 - 0. P-astia sigur ii fac....
cane loco
Marfa de meci, bravo Slaviei, ne-a oferit o seara frumoasa, am avut emotii la 1-1, dar ma gandeam ca totusi cehii joaca cu stoia condusa de hajjji, marele strateg al oilor, si pana la urma totul s-a incheiat cu bine.Echipa asta soc a oilor e prima facuta de un taran featuring un cioban, unde il mai pui si pe sclavul ala cu microfonu' la gura nea mocan.Bai nene comentarii mai xxx ca ale astora rar de tot, zici ca o luau din toate pozitiile, extazul oii in fata berbecului, mi s-a facut scarba la un moment dat, am dat tv-ul pe mute, sa nu mai aud sclavii ovini.
Da fratilor aveti dreptate hajji e un real castig pentru stoaia nu trebuie lasat sa plece de la stana, trebuie sa arate ,,varful de forma'' cu Sevilla si Arsenal. icon_mrgreen.gif :oaieneagra: icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
miza
m-am bucurat de rezulatulul stelei.....asa cum stiu ca si ei se bucura de esecurile noastre; blahblah1.gif
dudu1961
nana2.gif Vai ce meci mare a facut antrenorul cioban aseara doglaugh.gif ce echipa competitiva rofl.gif
bigbobo
Daca mai dadeau 2 goluri castigau... 010.gif
red_dog 4 ever
Asa va vrem mereu rofl.gif
cane loco
da se poate si mai bine, Arsenalul nu cred ca lasa oile fara sa le dea vreo 4, 5 boabe, cand am vazut cum au batut englezii pe Sevilla am zis, gata, oile au pus-o la marea arta, pune Arsenalul artileria pe oi, jertfeste ciobanul mielul dupa aia la greu.
Toata treaba va fi si mai frumoasa daca haji va mai sta la stana ceva timp si sa il mai lase pe ,,mourinho'' ciobanul sa mai faca echipa, zau da nu e distractiv becalianul, el marele ,,invatacel'' al lui olitaroiu.
reddog_sv
Slabuti cehii...si buget de 3milioane icon_confused.gif .....numai peste echipe din astea dau spurcaciunile astea icon_rolleyes.gif
dar dupa zaglebie si borisov nu se putea sa le mai iese odata....oricum mi-au placut mult cehii ca alearga ca nebunii...daca am alerga si noi jumatate din cat alearga ei am ajunge departe...
detz_red_dog
QUOTE(antisteaua @ 20 Sep 2007, 0:50) *
Eu nu ma uit la oi dar cand am auzit ca e 2-1 m-am gandit ca ar fi interesant sa ma uit. 010.gif Pac pac, ma-ntelegi?

De la mn ai auzit icon_rolleyes.gif pac-pac-pac m-ai inteles?
Bafta in continuare pt cele 12 puncte :oaieneagra:
bigbobo
Umbla vorba cum ca Hagi si-ar fi dat demisia? O fi adevarat?...Eu il vreau in continuare la stana...
deenamovista
Da sport.ro zice ca si-a dat demisia...pacat...toti il vroiam in continuare, pentru ca stoia sa faca 0 puncte in CL, sa nu mai aud oi behaind prin cartier si evident, pentru ca spurkkaciunea lor de echipa sa cada intr-un final in B, pardon, in liga a II-a. icon_twisted.gif
Dar sa nu ne pierdem speranta si sa avem parte in continuare de meciuri ca cel de ieri! Si sa nu uit, FORZA HAITA_DINAMO.gif
djmihaitza
Nu disperati, nu va speriati.
0-0li revine ... !!!
mihaiul90
QUOTE(antisteaua @ 19 Sep 2007, 23:54) *
Ciudat, am geamul deschis si: NU SE AUDE NIMIC!

Si eu aseara am putut dormi cu geamul deschis icon_lol.gif Doamne cat de bine a putut sa fie, am simtit briza, m-am racorit si am urat un fericit muşeţel zdelei.
Mi-a placut meciul lor de aseara, iar s-au facut de ras. Asa sa-i ajute Dumnezeu de fiecare data de acum incolo icon_lol.gif
red_dogvitan
Ce veste rea ca a plecat regele de la stana......facea o foarte buna treaba acolo 010.gif
red_dog 4 ever
"Olaroiu se va intoarce pentru ca ii ordon eu sa se intoarca. N-ati vazut ca si el a declarat ca face ce ii spun eu?". rofl.gif
bigbobo
"Eu l-am sprijinit, nu l-a sprijinit Dumnezeu"....A innebunit nebunu'... 010.gif
red_dog 4 ever
"Este o zi trista pentru ca omul pe care l-am adus in Ghencea a facut totul sa ma goneasca. Se petrecea prin '87, eu i-am deschis poarta aici si uite ce se intampla acum"

Incepe circul rofl.gif
Cai Lun
Si eu aseara am putut dormi cu geamul deschis

Pe frigul asta?!
Me_Sama
Mi-e mila de Hagi. Nu de stelistul Gica Hagi, ci de cel care a jucat atat de bine pentru nationala, cel care este unul dintre ci mai mari fotbalisti romani ai tuturor timpurilor.
Uitandu-ma la ce face Becali din steaua, nu pot decat sa ma gandesc ca totusi suntem norocosi. Toata gasca asta de actionari nu distruge Dinamo asa cum o face oierul...Deci data viitoare cand il vedeti pe Turcu la tv zambiti, ca putea fi mai rau icon_mrgreen.gif
bigbobo
Hagi daca era baiat destept statea departe de Steaua si mai ales de jj. A pierdut singur pe mana lui supanandu-se umil 3 luni unui om al carui caracter lasa mult de dorit.
cane loco
dai dracu' de taranoi lanosi si pe cioban si pe haji, mai ales asta e un taran prost si plin de ifose care credea ca o sa faca vreun rahat la stana lui iubita, are dreptate Bigbobo, sa te supui atata timp in mod umil ca o sluga la mizeriile ciobanului arata ce fel de individ e haji si ce relatii de trib exista intre ei(ca doar sunt machidoni amandoi agrometii).Din partea mea sa distruga stoaia cu mult succes, insa nu sunt de acord cu ce zice Me Sama ca ,,actionarii'' nostri nu fac treaba asta la Dinamo, ba din contra, au subrezit pe Dinamo de atatia ani de cand si-au infipt fundurile in fotolii si o vor face si de acum incolo, mai nou si cu ajutorul catorva lichele de jucatori tradatori care si-au batut joc de numele si culorile lui Dinamo si de suporterii din Bucuresti si din tara sau strainatate.
Catalin Hîldan Capitanul cred ca le-ar fi dat in cap pe loc unora ca bbnc sau claudiu si danciulescu tiganii, nu mai spun de rahatul de nastase, i-ar fi executat daca afla ca saboteaza un meci ff important cum a fost ala cu lazio, ca sa scape de antrenor.Asta e beleaua la noi, nu mai avem Dinamovisti adevarati in echipa numai ,,incasi'' mercenari carora li se ridica cand aud de euro si prime.
dinamovistu'92
nu radeti ma...ca la cum ai stiu pe actionari nostri(exclus borcea)...parca si vad ca apare prin presa...''dupa zenga o sa fie hagi'' icon_rolleyes.gif
POOL
Sincer nu m-ar mira sa citesc asta dupa inca vreo 3 meciuri ratate. icon_rolleyes.gif
red_dogvitan
Ciorile de la Crapid au facut 0-0 si au o optiune serioasa in drumul spre grupe pe cand noi...... icon_rolleyes.gif
cane loco
ciorile isi joaca sansa, pe cand noi o s-o luam la bot, suedezii aia au teren sintetic si bezmeticii astia imbuibati de la noi o sa se miste ca la circ, daca ar avea orgoliu si onoare s-ar uita la aviari cum au jucat si s-ar ambitiona si ei dar cine sa faca treaba asta, n&d si comp.?
bianco_rossa
Radem noi radem, dar este foarte grav ceea ce se intampla. Stim foare bine cu totii, ca atunci cand un strain este intrebat de Romania primul lucru pe care il spune in majoritatea cazurilor este "Hagi". Ce inseamna asta? Noi stim, el nu. Pentru jiji nu conteaza cine esti, ce ai fost, ce ai facut pana in prezent, conteaza doar sa faci ce spune el. Se pare ca totusii banii conduc lumea si nu invers. Cea mai nefericita combinatie este un PROST cu bani.
Nu ii iau apararea lui Hagi ca stelist....ii iau apararea ca om, ca simbol. Un prieten imi zicea: "nu trebuia sa se duca la stana, trebuia sa'si vada de viata lui..."
Corect, dar nimeni nu poate sti cum o sa decurga viata. Cu siguranta ca multi dintre noi ar fi procedat ca Hagi, pentru iubirea vietii lui din fotbal.
Jiji ar trebui sa mediteze la toata perioada pe care a petrecut'o Hagi la Nationala, ca sa nu mai vorbesc de cluburile pe unde a fost, sau reusitele sale ca antrenor. Este inadmisibil sa calci un om in picioare, sa'l faci sa regrete munca depusa, doar pentru ca asa vrei tu, ca tu ai casa in Pipera, ca vrei sa'ti faci nuș ce turnuri, ca faci case la tigani, etc...astea palesc in fata PALMARESULUI.

Am vazut declaratia oierului la tv....nu cred o iota din ce spune, mai ales ca jucatorii il barfeau pe Hagi in timpul meciului...acolo nu caraie nimeni in fata lu' jiji.....totusi ma mira indiferenta cu care este tratata aceasta problema de catre spurkati. Sunt mai scarbita pe zi ce trece de tot ceea ce inseamna fotbalul romanesc...intrigi, minciuni, prostie. Si culmea este ca tot noi suporterii suferim cel mai tare.

Bine a zis Lucescu ca nu vrea sa se mai intoarca in Romania...asa ar trebui sa procedeze si regele.
Capu' sus Hagi!!
POOL
Sezonul asta e compromis aproape total si deabia a inceput. Trebuie sa salvam ce se mai poate din el. Adica sa mergem in cupa si sa o castigam iar in campionat sa terminam macar pe 2. In UEFA e cam greu sa mai ajungem. E trist. Coeficientul campionatului Romanesc va scadea dramatic.
bigbobo
Subscriu intru totul la cele scrise de Rossa...Traim intr-o tara in care pentru unii banu primeaza inainte omului...Pentru jj toti sunt niste carpe...

Pedrazzini a fost numit in postul de antrenor subordonat la Steaua. Este o noua functie inventata de "mesia" jj in fotbalul romanesc...Sclav pe banca de rezerve...
Capirossi
@ Ciorile de la Crapid au facut 0-0 si au o optiune serioasa in drumul spre grupe pe cand noi..
Au aceleasi sanse pe care le avem si noi. Norocul i-a ajutat ieri pe etnici, pe noi nu.
Me_Sama
QUOTE(Capirossi @ 21 Sep 2007, 19:48) *
@ Ciorile de la Crapid au facut 0-0 si au o optiune serioasa in drumul spre grupe pe cand noi..
Au aceleasi sanse pe care le avem si noi. Norocul i-a ajutat ieri pe etnici, pe noi nu.

M-am uitat la a 2-a repriza din meciul lor. Sincer vorbind, rapidul a jucat mult mai bine decat Dinamo. Iar elfii cu care am jucat noi nici nu se pot compara cu nemtii lor. Ma doare sa o spun, dar asta e adevarul.
marcher
Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza. Este echipa campioana a suediei. A suediei, repet. Nu a belarusului, nu a kazahstanului sau a israelului. Eu mizez pe un parcurs al lor extrem de spectaculos, in timp ce noi o sa facem baie la catel pe la tg jiu sau urziceni. Cand esti prost, merita sa mori. Asta e dinamo acum, o echipa cu multi prosti.
red_dog_rahova
@marcher....si cu ce a impresionat marea campioana a Suediei....?????????
red_dogvitan
Imi doresc o victorie a Utei in partida contra oilor beerchug.gif
florin_80
@marcher: ce zici, sa-ti insir aici echipele eliminate de puternica elfsborg de-a lungul istoriei ei in cupele europene? Sa ce mai zici ca au dat intr-o repriza tot atatea goluri cate au dat in primele 4 partide, in fata unor adversari de mana a 7-a?
red_dog 4 ever
Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, s-a întîlnit în această dimineață cu membrii partidului Noua Generație de la Arad. La sfîrșitul întîlnirii, Becali a ținut să vorbească și despre situația de la Steaua. “Dacă nu se va întîmpla ceva deosebit pînă la iarnă, prima opțiune pentru Steaua este Marius Lăcătuș”, a spus Becali.

Cum dracu inaintea meciului cu UTA sa gandit el ca l-ar Vrea pe Lacatus? Ciobanului ii este frica de infrangere la Arad?
bigbobo
QUOTE(red_dogvitan @ 22 Sep 2007, 16:27) *
Imi doresc o victorie a Utei in partida contra oilor beerchug.gif

La cum joaca Dinamo in clipa de fata chiar nu ma mai intereseaza ce fac altii...
RED75
QUOTE(red_dog 4 ever @ 22 Sep 2007, 16:44) *
Cum dracu inaintea meciului cu UTA sa gandit el ca l-ar Vrea pe Lacatus? Ciobanului ii este frica de infrangere la Arad?

Pai asta e strategia "clasica" a ciobanului de fraierire a adversarilor inainte de meci.
Oricum, e posibil ca lacatus sa fie mai prost chiar si decat Hagi ca antrenor.... Nu ar fi o alegere proasta, pentru noi.
bigbobo
Nici eu nu exclud faptul ca Lacatus ar fi mai slabut decat Hagi dar cred ca este mai iubit decat Hagi de catre suporteri...Suporteri a caror parere oricum nu conteaza...Ca de altfel nici in curtea noastra...
marcher
@florin si red dog
Suedezii n-au impresionat cu nimic, cum nici goteborg la timpul ei nu eliminase pe nimeni. Venisera din neant, de undeva din nord, ca si astia...si-au zapacit europa.
DarkSide
Si cum ii chema pe descultii aia de dinainte, Inter cumva?
bigbobo
UTA - Steaua 1 - 1...Ma mir ca nu a comentat nimeni pana acum...
DarkSide
Cine mai este interesat de steaua ?
Capirossi
Patriciu.
red_dogvitan
Au cam avut noroc spurcatii in dupa amiaza asta ca au scos egal dupa cum a decurs meciul o victorie a Utei era meritata.....
bigbobo
QUOTE(DarkSide @ 22 Sep 2007, 19:35) *
Cine mai este interesat de steaua ?

In clipa de fata nici eu nu mai sunt...Asa sa treaca timpul...
Dar daca maine se intampla "minunea" sa batem acasa trecem in fata lor in clasament...
cane loco
pai ar fi bine ca ,,vedetele'' sa joace ca si asa u cluj e echipa slaba, ce naiba, acum se poate profita de slabiciunea spurcatilor, desi nici noi nu stam prea bine, plus ca daca emitem pretentii la primele locuri avem de ajuns pe urziceni, cfr cluj, crapid.
Ieri spurcatii au avut mare noroc, cu mai multa determinare ii bateau aradenii, dar pana una alta e bine si asa.
detz_red_dog
QUOTE(red_dogvitan @ 22 Sep 2007, 19:50) *
Au cam avut noroc spurcatii in dupa amiaza asta ca au scos egal dupa cum a decurs meciul o victorie a Utei era meritata.....

Procentaj 200%.Nici un sut pe poarta si 1 gol complaining.gif (mi-a zis DinamoVISTUL de taicamio...)
Am fost si la meci la Gloria....eram singurul de pe stadion in tricou cu Dinamo. evillaugh1.gif
perovalenciano
Mai e putin pana incepe meciul cu U Cluj si sa dea naiba c am ajuns sa am emotii si cand jucam cu astia. DESTEPTAREA!!!!!!!!!!!! Demonstrati ca jucati cu tricoul lui Dinamo si meritati sa-l purtati!!!!
redlady08
ce emotii, frate....am devenit imuna dupa atatea meciuri penibile....vreau doar sa-i vad ca VOR sa joace....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.