stelist
Apr 7 2006, 05:59 AM
esti modest leu... dinamo steaua 0-5
Achiles
Apr 7 2006, 06:31 AM
QUOTE(stelist @ 7 Apr 2006, 6:59)

spurcatule plimba ursu de aici
QUOTE("Leu")
Cheia marilor succese? Asteptarile lungi si dese !
Dinamo - Steaua 0-3
ups alt aurolac
credeti ca ne intereseaza pronosticurile voastre?
POOL
Apr 7 2006, 08:06 AM
MAh stelistule alta ii vorba la noi.... Cine vine-n Groapa fara 5 nu skapa.... Deci nu ii sigur k voi vetzi skapa.

Dak va batem ku 5-0 sa-mi bag piciorul rad si ku curu de voi... Uite kam asha

... Say cheese...
anmini
Apr 7 2006, 08:14 AM
QUOTE(stelist @ 7 Apr 2006, 6:59)

lasa ca ''vine ei inglejii'' in romania.........vedeti voi atunci ciocu mic..................
QUOTE(anmini @ 7 Apr 2006, 8:14)

lasa ca ''vine ei inglejii'' in romania.........vedeti voi atunci ciocu mic..................
Noi cu englezii....voi aveti grija cu moldovenii ca va vor descalta iar.
Dinamo-STEAUA 0-4 / 0-3 la pauza
Cai Lun
Apr 7 2006, 02:02 PM

scepticule!
E adevarat. Eu cred ca steaua nu se va califica in fata englezilor. Pentru ca majoritatea meciurilor disputate intre echipele romanesti si cele din albion ne-au dat castig de cauza. [cu exceptiile indiscutabile: MU si Liverpool]. Cred ca zdeaua ar fi avut mai multe probleme cu Basel. Nu cred ca va misca Jimmy Floyd in fata lu' Goian...
st_an
Apr 7 2006, 03:38 PM
un tip posteaza pe forum-ul celor de la Boro ceva despre meciul de aseara al lor si primeste raspuns:
"Someone from Rumania will tell you to fuck your sheep in a moment.
Tin hats on lads"
http://s6.invisionfree.com/New_Holgate_MB/...showtopic=13694un alt topic:
Smalltown
"why everyoen is talking about fucking sheep? we haven't drawn total network solutions in the next round have we?"
fortza dinamo! go boro!
musetel steOAIA!
st_an
Apr 7 2006, 05:43 PM
fanii lui Boro rad de stelistii de pe forum :)) i-am molipsit noi cu oile si sa vedeti ce poze au scos :))
cica e cel mai comic eveniment de la infiintarea forumului :)))
urmariti-l pe stelistul BLAKE 25 pe forum :)) rad englezii astia si cu curul de el
http://s6.invisionfree.com/New_Holgate_MB/...php?showforum=1
red_dog77
Apr 7 2006, 06:03 PM
QUOTE(Cai Lun @ 7 Apr 2006, 15:02)

scepticule!
E adevarat. Eu cred ca steaua nu se va califica in fata englezilor. Pentru ca majoritatea meciurilor disputate intre echipele romanesti si cele din albion ne-au dat castig de cauza. [cu exceptiile indiscutabile: MU si Liverpool]. Cred ca zdeaua ar fi avut mai multe probleme cu Basel. Nu cred ca va misca Jimmy Floyd in fata lu' Goian...
Eu nu mai inteleg nimic. Pana la urma ce crezi? se califica zdeaua

sau nu?
Cai Lun
Apr 7 2006, 07:38 PM
Da dom'le.. zdeaua se va califica. Nu ma face fericit gandul, dar asta e realitatea. Cu putin noroc [ceea ce la ei cam se gaseste] castiga si Cupa... ceea ce din nou nu m-ar face fericit, insa este foarte posibil.. altfel spus: REALIST.
st_an
Apr 7 2006, 07:40 PM
STIRE BOMBA :
Ciobanul-sef Jiji Bekali a anuntat ca fiecare dintre cele 11 oi din turma sa, care a fost aseara la stana lu' Lia Manoliu, vor fi premiate cu:
- cate sejur la stana sa din Pipera(servicii complete: tuns, muls, grajd-service etc.)
- 100.000 de masline de oaie(pt fiecare oaie) din productia proprie a stanei steOAIA Bucuresti
Duminca seara la ora 20:30 va avea loc o intalnire unde Jiji&turma vor fi "premiati" de catre CAINII ROSII cu o mare mujee(pt ficare oaie in parte, de pe stadion si din tribune) si un sec 3-0 !!!
by st_an
AripiDeInger
Apr 8 2006, 03:39 AM

.
In timp ce pe site-urile lor, prin ziare, la TV vedem videouri, poze, stiri legate de performanta lor de a ajunge in semifinala cupei UEFA, noua nu ne ramane decat sa ne mandrim cu reprezentatia cainelui Zombie. Sugestiv...
Mor de ciuda cand vad halul in care am ajuns. Peste tot pe unde merg vad numai elogii pt echipa de la periferie. Simt un cutit rasucindu-se in ranile deja adanci din inima mea...
Capitanule, unde esti ingerule sa ne salvezi
ps: Macar de ar stii si fotbal Zombie, ca asta e dinamovist adevarat nu ca mercenarii astia betivi si expirati care pateaza tricoul sfant
Ady_Dinamo-1948
Apr 8 2006, 10:10 AM
IN TIMP CE steOAIA BATE NUMAI ECHIPE DE MANA A 4 PRIN EUROPA SI SE CRED MARI SI TARI NOI ASTEPTAM MECIU CU EI SI SUNT SIGUR CA O SA II CALCAM PE CAP DAR EI NU INTELEG ASTA SE CRED INVINCIBILI DABIA ASTEPT DUMINICA SA MA BUCUR CU RESTU SUPORTERILOR CARE VOR VENI LA MECI ALATURI DE JUCATORI SI II VOM IRONIZA PE SPURCATI,CARE VOR FI LA PAMANT CU TOTI

DACA MACAR JUMATATE DIN FOTBALISTI LUI DINAMO AR AVEA URA SI DETERMINARE CUM O ARE ZOMBIE PE SPURCATI NICI NU ASA AVEA EMOTI LA MECIURI INDIFERENT CU CINE AR JUCA
Cai Lun
Apr 8 2006, 11:31 AM
QUOTE(AripiDeInger @ 8 Apr 2006, 4:39)

.
In timp ce pe site-urile lor, prin ziare, la TV vedem videouri, poze, stiri legate de performanta lor de a ajunge in semifinala cupei UEFA, noua nu ne ramane decat sa ne mandrim cu reprezentatia cainelui Zombie. Sugestiv...
Bai nene, iti zic si tie si celui care isi blestema ziua cand a inceput sa tina cu Dinamo... Duceti-va la stana daca nu va convine! De doua luni incoace n-am auzit 5 dinamovisti sa zica: e greu acum, dar lasa, strangem din dinti si trecem mai departe, pentru ca suntem dinamovisti! NU! Toti care ii auzi: Ca ii oftica stelistii, ca nu mai suporta, ca le este rusine, ca ei in Uefa is noi cu Zombie! Da' ce tot atata' va plageti ca muşeţelrile?! Cine nu poate sa indure sa se lase! Nu va pune nimeni sa va bagat unghia in gat! Mutati-va la ei sa fiti si voi fericiti!
In viata mea rezultatele rivalelor nu ma vor face sa imi fie rusine cu Dinamo! NICIODATA!!!
st_an
Apr 8 2006, 11:52 AM
QUOTE(Cai Lun @ 8 Apr 2006, 12:31)

Bai nene, iti zic si tie si celui care isi blestema ziua cand a inceput sa tina cu Dinamo... Duceti-va la stana daca nu va convine! De doua luni incoace n-am auzit 5 dinamovisti sa zica: e greu acum, dar lasa, strangem din dinti si trecem mai departe, pentru ca suntem dinamovisti! NU! Toti care ii auzi: Ca ii oftica stelistii, ca nu mai suporta, ca le este rusine, ca ei in Uefa is noi cu Zombie! Da' ce tot atata' va plageti ca muşeţelrile?! Cine nu poate sa indure sa se lase! Nu va pune nimeni sa va bagat unghia in gat! Mutati-va la ei sa fiti si voi fericiti!
In viata mea rezultatele rivalelor nu ma vor face sa imi fie rusine cu Dinamo! NICIODATA!!!

bv Cai Lun. nu mai plangeti ca muşeţelrile ca duminica ii ardem la cur pe spurcati!
musetel steOAIA!
Cai Lun
Apr 8 2006, 12:04 PM
Pai care "bravo"? ....ca si tu esti printre ei!...
g481_shm
Apr 8 2006, 12:20 PM
nu e vorba ca ne-ar fi rusine pentru rezultatele spurcatzilor..ne pare rau ca pe ei ii bate Boro cu 3-0 si pe noi Otzelu...
@cai lun...eu am fost mereu optimist si am zis ca suntem peste ei si ca-i batem si duminica..si ar fi bine sa fie asa...sa vezi cum isi schimba juma' de forum parerea si spun ca in locu spurcatzilor le-ar fi rusine sa iasa din casa...
POOL
Apr 8 2006, 12:20 PM
Sant de acord cu tine Cai....Cine nu indura, sa se lase de "Dinamovism"

..... Orikum la anu' o sa fim mai tari dak o sa vina Tiriac..... K sa yo de-a la Jiji ku stana de vale a lui.
Ady_Dinamo-1948
Apr 8 2006, 12:46 PM
CAI AI DREPTATE.RECUNOSC CA SI EU MA OFTIC CA NU SUNTEM NOI IN LOCUL LOR,DAR ASTA E VIATA SUNT ORGOLI PREA MARI CA SA TRECEM CU VEDEREA CA PE EI II LAUDA LUMEA DUPA FIECARE MECI SI PE NOI CHIAR SI CAND CASTIGAM TOTI(ZIARE,TV,OAMENI PE STRADA) NE SPUN CA DINAMO A CASTIGAT PENTRU CA A FOST BLAT.CUM SA NU TE OFTICI ASTA E DA SA NU UITAM O PROPOZITIE DINTR-UN CANTEC AL PCH "A FI CAINE E O MANDREI"

MANDRIE
st_an
Apr 8 2006, 12:54 PM
QUOTE(Cai Lun @ 8 Apr 2006, 13:04)

Pai care "bravo"? ....ca si tu esti printre ei!...

nope tataie Cai Lun. eu nu plang de ciuda ca s-a calificat steOAIA! daca in incurajez pe cei de la Boro(sincer), inseamna ca plang ca mujerea?
hehee o sa le rupem curu la spurcati duminica ca sa vada ei care le este valoarea!
bekcsdog
Apr 8 2006, 01:16 PM
ba cea vrut ala sa spuna e k uraste steaua din inima dar k la potentialu nostru nu avem reprezentare in europa de 16 ani, cum dreaqu sa renunti la juniori ca bratu, niculaie,c. munteanu etc etc etc nu se poate sa intri cu pile la juniori. Ne-am batut singuri joc d noi (adik conducatorii), ce brand aveam acum in europa dc. eram destepti.

Si totusi mandru k sint caine!!!
Cai Lun
Apr 8 2006, 01:34 PM
Hai mai lasati-o cu Daniel Niculae...
bekcsdog
Apr 8 2006, 02:18 PM
QUOTE(Cai Lun @ 8 Apr 2006, 14:34)

Hai mai lasati-o cu Daniel Niculae...
asa e! n-avea loc in primul 11 dar cel putin nu profitau rapizii de el
g481_shm
Apr 8 2006, 02:27 PM
@bekcsdog...real madrid l-a refuzat pe ronaldinho si l-a dat afara pe eto'o...si totusi nici unu dintre astia 2 nu se compara cu daniel niculae...
si cu toate greselile astea si faptul ca s-au despartit de jucatori cu asa nume...tot sunt cea mai tare echipa din istorie (chiar daca eu tin cu barca

)..
deci am putea face "brand in europa" cu jucatorii pe care ii avem...la noi problema e de mentalitate
reddogforever84
Apr 8 2006, 02:58 PM
Asta-i culmea . Sa plangem dupa juniorii care nu ai dat randament la Dinamo , dar au reusit la alte echipe . Noi daca am fi transferat doar 50% din totalul jucatorilor transferati in ultimii 5 ani acum am fi avut vreo 6-7 titulari la echipa nationala. Pentru astia ar trebui sa fim suparati noi .
st_an
Apr 9 2006, 01:21 AM
"Demisionez! E mai bine pentru Timişoara să renunţ acum. N-are rost să vorbesc mai mult. Îmi pare rău, e o decizie irevocabilă"

uitati ce bine incepe aceasta zi!
puoli timisoara a ramas(iar) fara antrenor si nu o sa mai faca pretentii pe la fundul nostru. eram sigur ca hagi v-a ramane doar un jucator fff bun iar ca antrenor v-a ramane unul de duzina. dar el ce o sa zica? "acesta echipa nu avea mentalitatea de invingatoare!" asa cum a spus-o peste tot pe unde a fost... lasa mai hagi o sa te i-a jovanni si victoras becali sa vinzi niste jucatori pentru ei...poate asa iti scoti si tu ciubuc de inca un Yaki.
uratii de bine marelui antrenor! va ascult!
P.S. ca jucator: jos palaria!
MosIonRoata
Apr 9 2006, 01:28 AM
Un om care ia astfel de decizii sub presiunea evenimentelor,
fara sa se consulte cu conducerea clubului, fara sa delibereze
cu sine macar o noapte caci "noaptea e cel mai bun sfetnic" cum
zice o vorba Romaneasca, fara sa se gandeasca ca antrenorul este
asemeni capitanului de vas care paraseste ultimul nava sau se duce
la fund cu ea, se dovedeste a fi iresponsabil.
Din pacate pentru el si pentru fotbal, Hagi are par alb in cap dar
reactioneaza ca un pusti de 15 ani.
Sanatate!
REMY
Apr 9 2006, 02:19 AM
DACA FACE ASTA, NU CRED CA MAI ARE CE CAUTA PRIN FOTBALUL ROMANESC, CA ANTRENOR.
E EXACT CA UN COPIL, CARE, DACA I SE FURA JUCARIA, ISI IA CE-I AL LUI, SI SE USCHESTE.
CARACTER SLAB MAI ARE !
DAR EU CRED CA E VORBA DE BANUTI AICI, CA NEA IANCU CEL VITEAZ NU PREA MAI POATE SA-L MAI MULTUMEASCA DIN PARNAIE.
NU VREM SA VEDEM ASTFEL DE ANTRENORI SLABI DE INGER SI IMPULSIVI !!!
POOL
Apr 9 2006, 08:39 AM
Ii prea pretentios si Hagi asta... El vrea numa' echipe mari, gata "construite" si el sa nu faka nimik.... Poi asta era faza la poli k el sa faka o echipa.... Da' si-a dat seama k nu poate si i-a lasat.....

Orikum bine k a plekat de la aia k sa mai fie presa pusa si pe "scandalurile" de la ei nu numai ce se intampla la noi.
rainman70
Apr 9 2006, 08:48 AM

Ma ateptam ca Hagi sa reactioneze asa.Totdeauna ia decizii de genul asta pentru ca e slab. Totusi mai bine ii provocam noi demisia.
Ady_Dinamo-1948
Apr 9 2006, 09:06 AM
HAGI ESTE 0 CA ANTRENOR NU MA MIR CA A PLECAT PENTRU CA DACA NU PLECA ACUM SE FACEA SI MAI RAU DE RAS ORICUM NICI NU MA INTERESEAZA CE SE INTAMPLA LA CAPSUNARI PE MINE MA INTERESEAZA NUMAI DE DINAMO FORTZA
reddogforever84
Apr 9 2006, 10:55 AM
Sau poate nu a suportat inca un esec in fata lui Dorinel ??
g481_shm
Apr 9 2006, 11:15 AM

e tare ideea asta...chiar pe hagi l-a batut iar dorinel...si i-a luat-o inainte si in campionat...
inca odata si se spanzura...
BaD-ReD-DoG
Apr 9 2006, 11:16 AM
PAREREA MEA ...... Deschidetzi ... e .GIF
st_an
Apr 9 2006, 11:38 AM
si cica s-a razgandit mr. hagi si nu mai demisioneaza...cre ca pana diseara. :)
incepe sa fie haos mai ceva ca la noi acolo! patonu' la parnaie, echipa merge ca draq, antrenorul e de kkt...reteta succesului euro-puoli!
g481_shm
Apr 9 2006, 11:56 AM
nu vezi ca la inceputu' turului sperau ca o sa ia campionatul si se rupeau in declaratzii..si acum sunt pe 6...antrenoru fuge de fricaa....(sigur ii retrogradeaza...daca mai eposibil matem)...si o sa-i rupem si noi sa moara de oftica
f_rares
Apr 9 2006, 12:05 PM
Am anticipat bine ca Puli se va stinge pe parcurs

Pacat pentru hagi,ar merita mai mult..
POOL
Apr 9 2006, 12:14 PM
Se pare k Hagi va ramane la timisoara pana va fi dat afara.... Alt club unde se "practica" scandalurile... Cica Stoica si Caramarin nu or sa mai joace in echipa atata timp cat el va fi la puli.
st_an
Apr 9 2006, 12:17 PM
ca antrenor??? hehee
nu merita nici macar o echipa e divizia c la cat e de bun!
ca jucator am mai zis: jos palaria!
f_rares
Apr 9 2006, 12:18 PM
Ce?!?!Acum nu e la Puli,acum e ?!?!Totusi,acum a ramas ??
POOL
Apr 9 2006, 12:19 PM
A ramas pana la urma.... uitati-va pe www.gașca slugilor proaste.ro
reddogforever84
Apr 9 2006, 12:21 PM
Corect. Ca antrenor a castigat doar in Cupa Turciei , 5-1 impotriva lui Fener. In rest nu a facut nimic in afara de a acuza arbitrajul.
st_an
Apr 9 2006, 12:23 PM
...si conspiratiile impotriva sa, in romania & turcia ;)
POOL
Apr 9 2006, 12:25 PM
Mah mai lasatzii omului timp... Inka e tanar... Multzi au zis la fel si despre Lucescu junior si uitatzi0va ce a fakut....
st_an
Apr 9 2006, 01:39 PM
...da dar lucescu a inceput de jos. si pe deasupra are de unde sa mosteneasca "stofa" de antrenor.
f_rares
Apr 9 2006, 02:37 PM
Lucescu al' mic o sa ajunga mai mare decat tatal lui.Pe asta fac pariu cu cine vrea!!!
COSMIN C
Apr 9 2006, 02:46 PM
QUOTE(POOL @ 9 Apr 2006, 13:25)

Mah mai lasatzii omului timp... Inka e tanar... Multzi au zis la fel si despre Lucescu junior si uitatzi0va ce a fakut....
Nu-l jigni pe Razvan comparandu-l cu Hagi. Cu omul Hagi, cu antrenorul Hagi.

De acord! Si unde mai pui ca are si caracter, spre deosebire de multi altii. Copos nu merita sa-l aiba antrenor la echipa.
f_rares
Apr 9 2006, 02:54 PM
Sincer,desi e rapidist,mi-a placut intotdeauna de Ravan.Felicitari pentru ce a realizat cu Rapidul
Cai Lun
Apr 9 2006, 03:00 PM

Razvan rapidist?!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.