redog4ever
Aug 5 2007, 01:44 PM
da ceahlaul are site www.fcceahlaul.ro .este raspunsul pt cosmin dak tot il interesa .sa nu fie cu suparare sunt dinamovist dar sunt din piatra -neamt .
dinamo_angel
Aug 5 2007, 01:53 PM
Cosmin nu avea nevoie de site, facea misto de mine, ma lua peste picior. Observ ca tuturor baietilor le place chestia asta, dar nu conteaza prea mult pentru mine. Doar eu stiu cum tin cu Dinamo si cat admir echipa asta. In fine..
bigbobo
Aug 5 2007, 06:41 PM
Din prisma adevarsarului pe care-l va inalni in turul III al CL Steaua isi creaza un avantaj urias in comparatie cu Dinamo. Va avea o dubla mai mult decat accesibila si linistea necesara pentru pentru a pregati mult mai bine meciurile din liga lu mitica. Acum vreau sa vad determinarea si concetrarea baietilor(de care nu au dat dovada pana acum). Ne asteapta o luna de foc...FORZA BIANCO ROSSI...
RED75
Aug 5 2007, 07:27 PM
Baieti , eu vin dupa ceva bere, bauta ce-i drept cu niste stelisti.... Dar am ajuns la urmatoarea concluzie: Mare prostie, ca am batut CFR in vara. Cine isi mai amintea acum ca am fi furat-o acasa cu echipa aia ? Asa... Oile joaca cu niste bielorusi de 2 lei si sunt ca si calificati in grupe. I-am bagat aiurea lui Jiji niste milioane in cont... Poate ca am ceva grade la bord acum, dar chiar cred ca asa sta treaba...
bigbobo
Aug 5 2007, 07:50 PM
Urziceni - U Cluj 3 - 2 (0 - 2)...La altii se poate...
florin_80
Aug 5 2007, 07:53 PM
Da, am vazut meciul. Cei de la Urziceni nu au renuntat la lupta la 0-2, au crezut in ei si au luptat de parca era ultimul lor meci. Ai nostri, la 0-2 (si la 1-2 cu Benfica), au abdicat si au depus armele. pe cand si la noi o astfel de atitudine?
mihaiul90
Aug 5 2007, 08:43 PM
QUOTE(RED75 @ 5 Aug 2007, 20:27)

Baieti , eu vin dupa ceva bere, bauta ce-i drept cu niste stelisti.... Dar am ajuns la urmatoarea concluzie: Mare prostie, ca am batut CFR in vara. Cine isi mai amintea acum ca am fi furat-o acasa cu echipa aia ? Asa... Oile joaca cu niste bielorusi de 2 lei si sunt ca si calificati in grupe. I-am bagat aiurea lui Jiji niste milioane in cont... Poate ca am ceva grade la bord acum, dar chiar cred ca asa sta treaba...
Ai perfecta dreptate
muşeţel steaua !
coolio
Aug 5 2007, 09:24 PM
QUOTE(RED75 @ 5 Aug 2007, 20:27)

pot sa fiu perfect treaz sau rupt de beat, insa am sa cred la fel....trebuia sa pierdem cu cfr.
totul a fost la mana noastra, iar noi nu am stiu sa profitam
acum oile ne rad in nas, si cand le amintesti de meciul cu cfr spun simplu "nu mai conteaza"
ne meritam soarta...ei nu ar fi stat niciun minut pe ganduri.
red_dogvitan
Aug 5 2007, 09:59 PM
Rapid-Gloria 2-2 cel putin am si eu o satisfactie in seara asta ca au fakut egal ciorile puteau chiar sa o incaseze
dudu1961
Aug 6 2007, 01:32 PM
Umilinta hahalerei m-a astisfacut mai mult , dar fraieru de Borcea nu stie sa i-o intoarca ! Se pare ca si voi ati uitata cum a strigat alaturi de noi si si-a pus fularul nostru la git (e drept l-a spurcat ) dar de ce credeti ca nu-l suporta fanii ?!
Hatzu
Aug 6 2007, 02:00 PM
Ce face ce nu face jiji ne da peste nas. Noi am vrut sa il luam pe Plesan si l-a luat el, ce poti sa faci inafara de a zice ca Plesan nu era bun pentru Dinamo (nu ajung la strguri si normal, sunt acri...) Sper oricum sa nu se integreze Plesan la shtoia.
detz_red_dog
Aug 6 2007, 02:03 PM
Am facut transferul anului cu Goian

.Finla Intertoto ne asteapta.
RAU imi pare ca nu i-am batut pe vasluieni.

Acum toti spurcatii de la antrenament ma tot intreaba ce a facut Dinamo!!
Capirossi
Aug 6 2007, 02:08 PM
Il si cinstesc pe jiji ca l-a luat pe plesan. Dupa declaratiile anti Dinamo, prazarul nu avea ce sa caute in Groapa. Cat despre Goian... A dat un campionat tiganilor si asta se uita greu. ( In loc de tigani cititi "rromi" )
Hooligans
Aug 6 2007, 02:56 PM
da dar aseara parca zicea ca vrea la Dinamo si uitete azi e la steaua mor de ciuda ca l-au luat jur
A fost crescut anti Dinamo ....
A ales steoaia cu sufletu ....
... si tu mori de ciuda? Du-te si te culca!
COSMIN C
Aug 6 2007, 04:10 PM
QUOTE(dinamo_angel @ 5 Aug 2007, 13:53)

Cosmin nu avea nevoie de site, facea misto de mine, ma lua peste picior.
Ba aveam nevoie de site ca sa-ti spun unde sa mergi sa-ti scoti palaria in fata unei echipe care trebuia sa fie in Liga 2.
Spuneai ca aici e topic pt rivali, in cazul asta, daca alegi sa-ti exprimi admiratia aici pentru rivalii nostri nu vad de ce te astepti la aplauze.
Si n-are nici o legatura cu faptul ca esti fata. Ca iti place sa te victimizezi e problema ta.
djmihaitza
Aug 6 2007, 04:44 PM
QUOTE(rew @ 6 Aug 2007, 16:28)

A fost crescut anti Dinamo ....
A ales steoaia cu sufletu ....
... si tu mori de ciuda? Du-te si te culca!
Uite ca m-a starnit si pe mine si am cautat in topicul (www.dinamomania.net/forums/index.php?showtopic=1590) de acum 2 ani.
QUOTE(Red|Dawg48 @ 12 Jan 2006, 12:48)

Urmarind firul declaratiilor lui Plesan din ultimul timp, nu iti ramane decat sa te crucesti:
"De mic copil mi-am dorit sa ajung la Steaua"
"Imi doresc din toata inima sa ajung la Galatasaray"
"Visul meu a fost sa ajung la Dinamo"
"Visul meu e sa fiu antrenat de Hagi"
"Nu am declarat ca sunt caine pana la moarte"
Radu10mai
Aug 6 2007, 05:13 PM
daca plesan merge la steaua, e un castig pentru noi!
Hooligans
Aug 6 2007, 05:14 PM

cred ca am sa ma arunc pe geam la fel ca bogdan,daca pana acum cateva minute il admiram de acuma nu il mai suport
COSMIN C
Aug 6 2007, 06:12 PM
Marian Iancu: "Plesan nu este o pierdere pentru Poli"
Nici pentru noi. Si am luat si niste bani la afacerea asta. Asa ca....
red_dogvitan
Aug 6 2007, 07:56 PM
E bine ca nu a ajuns la noi Plesan si a ajuns la Stoaia sper sa joace la fel la ei asa cum a facut-o la noi in trecut adica nimic
florin_80
Aug 6 2007, 08:18 PM
QUOTE(COSMIN C @ 6 Aug 2007, 19:12)

Nici pentru noi. Si am luat si niste bani la afacerea asta. Asa ca....
Din pacate nu i-am luat noi. I-au luat ei. Daca banii astia s-ar reintoarce tot la echipa, ar fi OK. Din pacate le intra lor in buzunare.
Capirossi
Aug 6 2007, 08:28 PM
Interesul pt. plescan a fost numai praf in ochii oierului ca sa-i mareasca pretul. Bravo jiji, ai facut o fapta crestineasca luandu-l pe mercenar.
Probabil tot la netoiu ajung banii din transfer.
antisteaua
Aug 8 2007, 09:50 PM
Ba ma puse dracu sa ma uit la meci si pierdui timpul degeaba. De fapt trebuia sa imi dau seama ca aia nu au cum sa bata la Bucuresti daca nu au fost in stare sa bata la ei acasa. Oricum fricos hagi dupa felul in care a jucat stoia in seara asta.
caine_tm
Aug 8 2007, 09:53 PM

doamne se pare ca jiji are pact cu diavolul. nu se poate ca o echipa ca sToia sa castige intr-un astfel de meci. bai hagi e varzika la tactica iar diferenta a fost facuta de idiotel ala de portar care a luat doua goluri de toata jena...

speram la pauza intr-o minune.... dar nu a fost sa fie
bigbobo
Aug 8 2007, 09:54 PM
Oricum fundasul polonezilor (cel de culoare) a fost varza...
antisteaua
Aug 8 2007, 09:57 PM
Care tactica? Cu 2 inchizatori acasa, dupa ce castigi cu 1-0 in deplasare? Asta e baricadare, nu tactica. Dar din pacate le-a iesit
Astora si daca joaca prost si fara tactica si tot le ies calificarile si punctele...ufff.
Noi o sa muncim si sper sa ne calificam mai departe!
Hai fantastico Dinamo!
matador
Aug 9 2007, 09:28 AM
mai oameni buni,berbecii merg acum pe continuitate,de la zenga,protasov,2 antrenori buni,olaroiu nici el unul f rau,dar mai asteptati cu hagi pana la iarna,dupa aia mai vb!!!
reddog_sv
Aug 9 2007, 11:17 AM
Fac spume cand ma gandesc ce ocazii au avut polonezii la 1-1

..si cum nu era de ajuns s-au bagat si arbitrii in seama

....inainte de golul ovin n-a fost offside la polonezi..si in loc de un posibil 2-0 s-a facut 1-1...ca sa nu mai zic de penaltyul de la 1-1
Numai la spurcatii astia mai vezi asa ceva ..dar deja incep sa ma obisnuiesc....
red_dog 4 ever
Aug 9 2007, 11:28 AM
Chiar nu e interesant ce fac ei.Noi sa trecem de Lazio si e problema lor ce fac
super dog female
Aug 9 2007, 02:20 PM
Bine ca n-am murit de nervi aseara!Este incredibil cat noroc au spurcaciunile!!N-am cuvinte..Nu joaca nimic si culmea, scot din ...dos doua goluri.Incredibil!Hagi e un antrenor praf.Sper sa-i batem anul asta fara stres si mai mult sper sa batem Lazio.
Hooligans
Aug 9 2007, 02:22 PM
MIREL răţoi ULTIMUL CIOBAN LA OI
biancap78
Aug 9 2007, 03:41 PM
Cel mai tare ma enerveaza ca s-au calificat desi meciu a fost cum a fost si golul lui Zaharia.....
red_dogvitan
Aug 9 2007, 03:53 PM
A avut mare noroc Steaua in afara de cele 2 goluri date la nimereala nu am jucat mai nimic tot jocul
Radu10mai
Aug 9 2007, 04:29 PM
red_dogvitan, tu joci la steaua?
antisteaua
Aug 9 2007, 07:48 PM
Ati vazut stirile sportive la tvr?
Ei bine, in urma afirmatiilor ciobanului cum ca Borcea a spart televizorul aseara, Badea a replicat spunand ca sa nu mai vorbeasca jiji de televizoare ca el si-a luat din SUA un televizor care i s-a parut mare si frumos si care mergea in NTSC dar nu si in Romania si s-a dus la el sa il faca sa mearga.
Ce sa-i faci, ciobanul tot cioban ramane.
Capirossi
Aug 9 2007, 08:33 PM
Tare de tot asta.

Si-a carat prostu' TV-u' cu transoceanicu' mii de km si aici nu prinde OTV-u' !
antisteaua
Aug 9 2007, 08:35 PM
Cred ca trebuia sa postez pe topicul "Radem, glumim dar nu parasim incinta"
matador
Aug 10 2007, 06:45 PM
daca e de becali,capra vecinului de pe mapamond
bigbobo
Aug 11 2007, 09:21 PM
La cat de bine da mirela cu piciorul cred ca se va transfera in curand la vreun club de Wushu...
Morpheuss
Aug 11 2007, 09:30 PM
@big bobo
Cred ca e deja inscris intr-un club de arte martiale,ca ne arata din cand in cand cate o figura noua...La Arad,un sut un spate,in seara asta un sut in fata...Ma gandesc:ce mai urmeaza?
caine_tm
Aug 11 2007, 09:47 PM
o noua victorie obtinuta de arbitri pentru turma lu gigi si hagi.... plesan (bine ca nu a ajuns la noi) trebuia eliminat de 3 ori, răţoi loveste capul adversarului si nu primeste nici macar galben. orice contact a fost judecat in favoarea sTelei.......
pacat. iasul a facut anti joc dar sttoia e varza... Balaj omul meciului

Jiji a inceput blatiada... in ritmul asta este nasol rau

lupescu a promis masuri... imi pare rau dar spurkati beneficiaza de 6 puncte de pe urma arbitrajelor
antisteaua
Aug 11 2007, 09:53 PM
Eu nu imi fac griji. Steaua arata ca o echipa ce poate fi invinsa usor. Plesan a fost destul de activ la oi dar jocul oilor ma incanta. Mi se pare o echipa croita pe aparare. Dar si in aparare pare sa aiba carente. Cred ca o echipa peste media campionatului poate sa ii bata pe oi. In atac nu conteaza prea mult. Atacul la ei, din cate vad eu presupune contraatac, in rest ... daca iese ceva din faza fixa sau dintr-o nimereala. Nu stiu cum joaca Bate Borisov dar daca vor avea tupeu cred ca ii elimina pe steoi.
george_ms
Aug 11 2007, 09:54 PM
QUOTE(dennis_reddog @ 11 Aug 2007, 22:30)

@big bobo
Cred ca e deja inscris intr-un club de arte martiale,ca ne arata din cand in cand cate o figura noua...La Arad,un sut un spate,in seara asta un sut in fata...Ma gandesc:ce mai urmeaza?

In zona 0 a bartbatilor si il va lasa ipotent !!!! Oare cine va fi NEXT ????
Hooligans
Aug 11 2007, 09:54 PM
stati linistiti,pentru ciobani urmeaza meciul cu CFR-ul lui Ando sa vedeti acolo ce i calaresc portughezi lu' Ando pe ciobanasi
caine_tm
Aug 11 2007, 09:59 PM
cum zicea si anti... steaua nu conteaza in atac, linia de mijloc nu produce nimik decat faulturi. singurele sanse de a inscrie sunt contra-atacurile si fazele fixe... dar vezi aici e buba cioara de banel cade mereu si primeste lovituri in zona careului cu nemiluita... steaua e slaba dar mereu joaca cu arbitraje perfecte.... azi plesan si răţoi meritau rosu.. nimik...
apropo a vazut cineva de ce a fost eliminat ala de la Iasi?
Me_Sama
Aug 11 2007, 10:01 PM
Iar au castigat, dar li se termina curand norocul. In halul in care au jucat in seara asta...incercam sa-mi dau seama ce tactica a ales Hagi, dar n-am priceput nimic. Nici comentatorii nu mai stiau pe ce post e fiecare jucator. Joaca foarte haotic, si asta nu poate decat sa ma bucure

Caine_tm, si eu ma intrebam acelasi lucru: de ce i-a dat rosu?
antisteaua
Aug 11 2007, 10:02 PM
Poate arbitrul
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.