Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
paddy
QUOTE(Cai Lun @ 20 Mar 2006, 23:15) *
Am sters cateva off topicuri de pe aici.

m@x >> mi se pare mie, sau chiar te bagi unde nu iti fierbe oala? icon_rolleyes.gif La subiect, te rog! Nu incepe ceva ce s-ar putea termina doar prost..

Am observat ca le-ai sters dar dojana a ramas banned.gif de doua luni nu a mai scazuto nimeni, dar de pus vad ca va ingramaditi......

Sa speram ca Holaroiu va face egal cu Puoli, sa ne mai distantam un pic, din pacate echipa nu prea joaca nimic, si facem puncte datorita neputintei Zdelei.....am vazut ca Netoiu si Borcea au prins viata si au inceput sa faca declarati SF........sa speram ca nu se vor mai intimpla accidente gen Otelu si sa facem scor cu Farul ceea ce nu prea cred......
Max
Poate ar fi cazul ca , dupa spusele mm-ului echipele din div.A , sa vina la bucuresti fara autocar , din lipsa spatiului de parcare au prins prrostul obocei de a parca autocarul in poarta...
Liga ar trebui sa impuna echipelor din div.A , sa faca deplasarea cu trenul pentru meciurile cu zteaua ...doar asa mm-ul nu va mai avea probleme cu autobuzul, mai departe de Gara de Nord trenul nu poate ajunge.. football.gif
COSMIN C
Da' n-ar fi mai bine sa nu mai vina deloc?? Si zdeaua sa primesca titlul, din oficiu, la fiecare inceput de sezon?
marcher
Nu e o practica noua sa-ti ascunzi neputinta in bratele inchipuitelor "lucraturi" adverse. Jiji-unile( adica inchipuirle becaliste) au suportul mintii bolnave mem-uiste care-i inoculeaza acestuia, cum ca polaroiu e cel mai tare si pe mana acestuia nu se poate pierde. Dupa cum se vede, e o politica falimentara. Da noua ne convine bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
Ghostie
Ce o sa zica jiji de preoti de la "slujba" de la stadion cand echipa lu nu e in stare sa dea un gol acasa,si mai vrea si in Liga Campionilor?Asta este o intrebare pusa tuturor celor prezenti
COSMIN C
"În loc să avem grijă de echipele astea două, noi facem ce facem şi le punem numai beţe în roate. Le faultăm cu arbitraje deaconeşti, le băgăm jucătorii prin spitale şi le facem un program infernal, cu tot sezonul de primăvară comprimat în două luni şi-un pic."

Alin Buzărin

Ce vorbesti domne?! Sa avem grija??!! shocked.gif Adica zdeaua sa fie arbitrata doar de arbitrii ei de casa, jucatorii adversi sa se dea din calea vajnicilor zdelisti, Cartu sa scoata autobuzul din poarta....
E cusuta cu ata ros-albastra, Alinica !! Degeaba incerci sa ne faci sa credem ca ai pus si un fir visiniu... drunk.gif
Max
Domnu' buzamica.nu ar fi fost corect ca, zteaua si rapid , sa fie scutite de corvoada diviziei A..si mai mult pt, eroicele calificari sa mearga direct in cupele europene , ..eventual , daca se poate zteaua sa fie declarata campionana pt merite deosebite, iar rapidul sa castige cupa romaniei din simpatie fata de performanta lor... gunshot.gif

I-mi vine'n gand sa straig cat ma tin bojogii...MUSTEL BUZARIN.. fuck.gif ..rahat cu ochi , ce esti bootyshake.gif
red_dog 4 ever
Poate la cum merg in campionat nici nu prind vreo cupa europeana sa ii vad atunci pe toti mancatorii satia de kkt
radu
nu e exclus sa stea pe bara steaua si rapid..dar ar fi benefic..ca prea se dau mari..desi nu au suficiente motive...m-as simti bine daca:
- rapid ar bate pe steaua in uefa si dupa aia ar fi eliminata de ...levski
- rapid ar lua-o in cupa de la petrolul
-noi am termina campionatul pe 1, poli pe 2 si cluj pe 3 (cam greu cu clujul)
antisteaua
Daca o tin la fel poate joaca de la anul la matineu. Mama mama ce mi-ar placea
st_an
singura pentru care ar trebui sa ne facem griji e steaua. daca mai fac un egal sau i-au bataie de la poli, avem sanse ff mari sa luam campionatul.

rrapidul ar fi bine sa ajunga in final...suna ciudat nu? as vrea sa ajunga in finala si acolo sa piarda la scor. daca ei ar ajunge in finala, noi(daca luam campionatul) ne-am califica direct in grupele CL! aceasta ar fi sansa noastra de a arata lumii ca suntem mai buni si ca steaua si ca rrapid..cine stie poate cu putin noroc am trece de grupe.
bianco_rossa
la halu' in kre jukm acum ne trebuie o cisterna d noroc...oricum..cum am mai spus si p alt topic...echipele din romania ..cel putin deokmdata..nu fac fata la doua competitii....s'a vazut kt d bine a jukt si rapidu' si zdeaua(mai putin) in ultimele lor meciuri..iar in kmpionat ...rapidu se chinuie sa nu ia bataie d la echipe slab cotate...iar zdreaua abia face un egal acolo.....si clujul m'a uimit in etapa asta......
red_dog997
beerchug.gif secretul e ca ei nu fac prea multe transferuri.ei intr-o perioada de mercato,faca maxim 3-4 transferuri,si pe ei nu-i prea intereseaza daca-s reusite sau nu!!Ei au deja relatiile de joc formate,ei se stiu perfect unul pe altul,nu cum facem noi,ca facem 7-8 transferuri,la sfarsit ni se spune ca avem cele mai bune transferuri,dar jucatorii nu se cunosc deloc.!!

Cred ca de acum incolo la Dinamo ar trebui cumparati de tot jucatorii imprumutati,ar trebui cumparat Tamas,si ar trebui sa vina Ando!!Dupa aia in maxim un TUR,o sa fim cei mai tari!!Luati exemplul lui AS ROMA,care n-a facut nici un transfer si acuma bate record dupa record!!

HAITA_DINAMO.gif Asa ar terbui facut si nimic mai mult!!Eventual intr-o perioada de mercato ar trebui cumparati maxim 2-3 jucatori,ca sa se-nteleaga astia intre ei!!

Nu vedetzi ca astia vechi tipa la astia noi de parc-ar fii dusmani de-o viata??Cel mai bine e sa se-nteleaga din prima,chiar daca acuma anumiti jucatori nu joaca prea bine,ei se vor simti mai in siguranta si vor juca mai bine cand vor stii ca nu vor pleca de la Dinamo!!Mai mult ca sigur!!Eu zic ca asa ar trebui facut!!Si am curajul sa jur ca va fii mai bine!! beerchug.gif
bianco_rossa
da red...dar nimeni nu asculta c zic suporterii...sau alti oameni kre se mai pricep la fotbal.....
red_dog997
Stiu mah dar sa stii ca asta ar fii o idee buna,si am si economisi bani!!!Dac-as fii io Presedinte la Dinamo.......................................
Cai Lun
...si ce legatura are sugestia ta cu titlul acestui topic?? icon_rolleyes.gif
marcher
MMeu , handicapatul , nenorocitul , jigodia ordinara l-a facut zob Mutu ! diablo.gif

la otv spurcati, la tvsport spurcati , nu ai loc de ei arde-i-ar focu ! bootyshake.gif bootyshake.gif
COSMIN C
Lasa-i frate sa vorbeasca...Se umplu de penibil de cate ori deschid gura..
Cai Lun
ati auzit cine arbitraza zdeaua-puli? Ionica Serea! 010.gif

In alta ordine de idei... pentru ca a aratat eronat un offside si nu a acosrdat un corner, unul din tusierii din cotroceni a fost suspendat 3 etape!!! Asta deja e nesimtire!
red_dog997
QUOTE(Cai Lun @ 21 Mar 2006, 23:03) *
...si ce legatura are sugestia ta cu titlul acestui topic?? icon_rolleyes.gif

Stiu ca n-are legatura bey!! axe.gif Da' sa stii ca in momentu' ni care am scris fraza asta ca ''daca as fii io presedinte la Dinamo''mi-a venit ideea sa deschid un nou topic cu numele ''Ce-ai face daca ai fii BOSS la Dinamo''!! banned.gif taunt.gif icon_twisted.gif
rednorth
Asa cum au mentionat si altii, cea mai plina de subintelesuri mizere este declaratia infecta a lui huolaroiu.
Este absolut incredibil ce a putut sa induca opinei publice aceasta ..... de om.
Auzi, nu intelege cum o echipa care nu lupta la titlu se poate apara cu o asemenea ardoare.
Asta imi dovedeste inca odata ce caracter josnic are acest coreean, cu accente de mafiot travestit.
Daca il intrebi cat este .... pe varianta diviziei A, cu siguranta va sti pretul corect; de la cioban , desigur.
Asa a facut si in returul campionatului trecut, in meciul din ghena cand a venit sa se apere relaxat cu panarama aia de echipa pe care a antrenat-o .
Uite ca, la sclavul de MiMi, s-a mai adaugat unul, sa-i fie de bine!!!
Max
A FOST ARESTAT sefu galeriei spurcate...mustata la parnaieeeeeeeeeee rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
POOL
Poate pana la urma il "rad" si pe mustatza asta. thumb.gif
COSMIN C
Cine destabilizeza domne zdeaua?? 010.gif 010.gif
Agenturili... beerchug.gif
Max
Auzi..umbla cu Camatarii...cred ca l-a bagat jiji pe teava rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Mustataaaaa....polonicu sus rofl.gif rofl.gif rofl.gif si ai grija sa nu scapi sapunu' rofl.gif rofl.gif
Cai Lun
jiji?! HA! Pai daca nu era jiji, neam de neamu' lui nu ajungea sef de turma, pardon... de galerie! bananasmile.gif
Max
era jiji in capu' tevii , dar l-a bagat p'asta ca are pielea tabacita rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cai Lun
pai, nu stim noi cum face tiganu' cand se ajunge inmparat? Acuma'.. nu ca fac vreo aluzie sau ca bat vreun apropo... doar asa.. ca off topic... tongue.gif
f_rares
Am scapat de un sef de turma.Daca scapam si de ala mare,suntem gata sa"ne pregatim pt CL "in liniste 010.gif 010.gif
bianco_rossa
Iote k rapidu' a trecut de petrolul....spre ddeosebire d altii 149.gif ....dar las' k si noi la anu' 010.gif 010.gif
Radu10mai
rrapidu le-a dat 4 boabe la benzinarii si noi am pierdut 256.gif asta inseamna ceva!
Puteam sa jucam noi acum cu rrapidu` sa ii fi umilit din nou, sa mai bagam o cupa la ciorapei. Ce pacat ca avem niste jucatorii mercenari pe care ii doare in bip de Dinamo! Ce frumos era a 6-a finala parca!?!! banned.gif bigcry.gif
red_dog 4 ever
Daca jucam si noi tur-retur sigur ii bateam asa.......
redlady08
da cum nu am jucat...stam si ne uitam la altii la tv...si murim de ciuda 149.gif ....ce nu statea bine cupa asta la noi in vitrina???....da na daca banu dicteaza acuma mai mult decat inima....asa ne trebuie argument.gif
noi ne consolam mereu...poate la anu...da pana cand ???? 256.gif diablo.gif
Cai Lun
jiji a fost gasit curat ca lacrima de DNA. De unde tragem concluzia ca va scapa si Mustata... mamba.gif
Radu10mai
si va mira pe careva?
red_dog 4 ever
mustata va rata dubla cu rrapid pentru ca este la racoare 29 de zile
Radu10mai
lasa ca daca ajunge si jiji la jilava ii va povesti meciul!!! 010.gif
f_rares
QUOTE(Radu10mai @ 23 Mar 2006, 13:29) *
si va mira pe careva?

nu ma mira,dar ma cam oftica 149.gif 149.gif
adica e un sfant??sau un ingeras??Ce naiba,ca doar si asta a facut multe nereguli la viatza lui...da a scapat.O sa-i vina si randu' lui. diablo.gif
antisteaua
Nu mai fiti ingrijorati ca o sa vina vremea la toti. Stiti voi vorba aia ca fiecare nas isi are nasul. beerchug.gif
tchumatu
Jiji n-a fost gasit in nici un fel, nu mai credeti tot ce debiteaza iluministul asta. El incearca sa induca in media impresia ca e "curat ca lacrima", dar purtatorul de cuvant al procurorului a spus ca cercetarile continua

Cat despre victoria rapidului cu petrolul: si noi am batut rapidul cu 5-2. Dupa scandalurile de la club din colectia toamna/iarna nu ne puteam astepta la ceva bun. Dar sa fim optimisti si sa ne gandim unde e acum rapid la 2-3 ani de la plecarea lui giovani. La noi o sa dureze mai putin reabilitarea, caci noi suntem HAITA_DINAMO.gif
red_dog77
Pai la cat se vehiculeaza ca vine fecali inapoi, s-ar putea sa dureze mai mult. 149.gif 149.gif
bianco_rossa
lasa k ii trece si lu' asta.....el ink nu s'a trezit din visu asta a lui...de'a fi "caine pana la moarte"....io sper k baietii sa se concentreze la meciuri si sa nu dea importanta zvonurilor si discutiilor....
POOL
Rivalii din tzara tocami au fakut un rezultat de egalitate 010.gif se pare k marele destin se va vedea pe Irealitatea tV. 010.gif Interesant .... Se pare k i-au gasit un nou rol lui Andrei Gheorghe. thumb.gif
caine de buzau
'Meciul mileniului'. Mi se face rau!!!!!!!!!!!!! icon_evil.gif Cata mediatizare aiurea, cate formule bombastice pentru un meci care se joaca de ani buni in divizia A. Olaroiu tot defensiv a ramas, Rapidu e varza pe flancuri. Invatamintele pe care Ion Marin ar trebui sa le traga din Meciu lu peste sunt ca Rapidu a ramas acelasi din toamna, ii iei entuziasmul si nu mai are nimic, cat despre zdiaua, ca sistemul in care jucam acum, cu 3 fundasi, e foarte vulnerabil in fata 4-4-2-ului lor. Ca ne place sau nu Balanel ara terenu pe ambele benzi, si nu il vad pe Florentin stand toata ziua dupa asta, mai ales ca pe partea cealalta Florea e timid ca o fata mare la 30 de ani in atac.
Faza serii a fost fara indoiala la PRO TV, unde cei doi mari manelisti au facut dedicatii muefantasticilor. 010.gif A caracterizat perfect seara, care semana cu o nunta tiganeasca. help.gif M-am saturat de manele si tarani!!!! 149.gif Toata presa le lauda de parca au descoperit America sau ceva de genul asta. Dinamo e luata la misto, demonizata, supendata!! gunshot.gif Suntem singuri impotriva tuturor! Ce inseamna 3 SECUNDE NENOROCITE! Dumnezeu e sus si le vede pe toate, si trebuie sa aiba ceva pregatit si pentru noi! Pana atunci, trebuie sa fim agresati de tarani!
LA SAPA, ZDIUA!
LA MUULS, ZDIUA!
PE OGOARE, ZDIUA!
AGRICULTORII DIN GHENCEA!
Pentru Tudor Octavian, Radu Banciu, si seful lor, Gabi Safta, fara numar!!! diablo.gif crazysanta.gif
Cai Lun
Cred ca asa gandim cu totii, dar hai sa ne punem si in pielea "celorlalti". Adica sa fi fost noi in locul zdelei sau crapidului. Nu ne-ar fi convenit mediatizarea? Am mai fi considerat-o ca fiind exagerata? Va zic eu ca nu, va zic eu ca epatam cum nu se poate mai bine.. asta e, asa a fost sa fie, e anul lor. Inca un motiv sa ne ambitionam si sa dam tot ce ne sta in putinta pentru a castiga campionatul! Inca un motiv pentru ca la anul in Europa sa demonstram ca si noi suntem cel putin la fel de capabili!
f_rares
Ne vine si noua randul.La anul mergem in CL in grupe!!!!! bananasmile.gif nana2.gif
rivalii au facut 1-1.Atat sa faca si in campionat 010.gif
alecsa_rd
DINAMO trebuie sa profite de faptul k rapid si steaua nu se ocupa foarte mult de meciurile din campionat(ci se antreneaza pt cele din uefa) si sa castige fiecare meci pt a acumula kt mai multe puncte si a castiga campionatul...si sa fie atenti la echipa lui hagi kre ar putea deveni un pericol mare...desi zic k nu se gandesc sa fie campioni anul sunt sigura k si voi credeti k reprezinta un pericol pt dinamo...eu cel putin asa cred....

[color=#FF0000]HAI DINAMOO!!! HAITA_DINAMO.gif
caine de buzau
Poli nu are mentalitatea necesara castigarii unui campionat. Au probleme in aparare, desi il au pe emeghara ala, care e super fundas, si nu rezista in derbiurile cu echipele bucurestene. Sunt in constructie. Marele adversar al lui Dinamo e insasi Dinamo, deoarece conducatorii nostri nu au plan de lunga durata la echipa. Asa ca mereu vom avea la inceput de tur sau retur problema omogenitatii.
HAITA_DINAMO.gif
g481_shm
io stiu..??sper sa aiba un plan de lunga durata...pana atunci trebuie sa batep spurcatzii...si sa obtinem rezultate imediate..ca m-am saturat de "lunga durata"...la anu in CL beerchug.gif
Leu
Cheia marilor succese? Asteptarile lungi si dese !
Dinamo - Steaua 0-3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.