mihaiul90
Jun 5 2007, 07:52 PM
Jiji merita sa aiba soarta lui Saddam. Si cu asta am spus tot.
red_dog_wings
Jun 5 2007, 09:05 PM
nu mai jignitzi va rog animalele:please:..ele au mai multa minte decat jiji

..jiji e o jigodie care nu stiu daca merita atata atentie din partea noastra
tiby_reddog
Jun 5 2007, 11:33 PM
Mai fratilor,asta'i chiar timpit la cap,auzi ma sa bage el muzica religioasa.Incredibil ce poa'sa scoata asta din el....
Radu10mai
Jun 6 2007, 08:43 AM
"Aproximativ 30 de deținuți de la un penitenciar din județul Timiș au fost aduși marți la stadionul Dan Păltinișanu pentru a mătura scările de acces și tribunele înainte de meciul de mîine seară România - Slovenia. " (G rasi S ugaci si P rosti)
jabba si-a obtinut o invoire pentru prietenii puscariasi, probabili 'gagici' lui din puscarie! bravo jabba!
matador
Jun 6 2007, 09:41 AM
bai nene, ia nu ii mai faceti pe stelari (b)ovine... nu de alta, dar chiar si asa l...nu vi se pare ca insultam niste animale?va rog, putin respect pentru mama natura
red_butterfly
Jun 6 2007, 12:06 PM
Asa-i, jignim rasa ovina comparand-o cu spurky.
dudu1961
Jun 6 2007, 01:40 PM
Si nu numai oile si ciobanii adevarati care nu au nimic in comun cu un asemenea specimen , care se pare nu este pe cale de disparitie ci din contra se inmulteste !
red_butterfly
Jun 6 2007, 06:04 PM
Dudule.....cum sa se inmulteasca jiji? Asta ar mai lipsi!!!!

Oile se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie, ce-i drept, dar nu avem ce face. Decat sa le ignoram si sa le lasam sa-si bage copitele in gat (cel putin momentan).
mada_dnm
Jun 6 2007, 06:48 PM
sincer...oile nu merita nimic altceva decat ignoranta...ne sunt prea inferioare...
red_dog 4 ever
Jun 7 2007, 12:09 PM
"Prostul Europei"
Cotidianul Marca a preluat declarațiile lui Becali privitoare la homosexuali și la interdicția cîntecelor lui Freddie Mercury. Atacul violent lansat marți de patronul Stelei împotriva homosexualilor, dar și afirmațiile acestuia că va interzice melodiile lui Freddie Mercury pe stadionul din Ghencea "deoarece a fost un homosexual", au fost preluate de celebrul cotidian spaniol Marca. "N-o să mai vină homosexualii pe Ghencea pentru că nu se va mai asculta muzica nebunului și homosexualului de Mercury, ci doar muzică religioasă. Să se babardeasă unde vor, dar să nu mai vină la noi", spusese Becali.
După ce a prezentat declarațiile lui Becali, ziarul i-a făcut și o scurtă caracterizare acestuia. "Este președintele Partidului Noua Generație, a candidat la prima funcție în România și va face același lucru în 2009, sperînd să devină președinte", a notat Marca. Apoi, site-ul publicației a creat un forum, unde cititorii săi erau invitați să comenteze ceea ce a spus Becali. Acesta a fost pus la zid de marea majoritate a celor care și-au dat cu părerea, el fiind declarat de unul dintre aceștia "prostul Europei".
Leaveyou
Jun 7 2007, 01:03 PM
Vreți să-l trimiteți departe pe jiji ? Click mai jos ...
http://www.pictogame.com/game.php?game=OdB6bXYkYpUq
POOL
Jun 7 2007, 01:08 PM
101206 m e bine?
Leaveyou
Jun 7 2007, 01:09 PM
Mai încearcă ...
red_dogvitan
Jun 7 2007, 01:12 PM
110000m?
biancap78
Jun 7 2007, 01:28 PM
Am reusit si eu 102072m...
red_dogvitan
Jun 7 2007, 01:43 PM
120000m
POOL
Jun 7 2007, 01:48 PM
114124?
reddog88
Jun 7 2007, 02:03 PM
Stirea zilei"Brigadirul baga mana adanc in buzunar si vrea sa-l ia pe Zicu...."A zis ca da aproximativ 4.5 mil
Bascanu
Jun 7 2007, 02:05 PM
sa o vad si pe asta......
reddog88
Jun 7 2007, 02:06 PM
Nu zii de 2 ori macar asta baga bani in echipa...
red_dog_rahova
Jun 7 2007, 02:16 PM
lasati-ma si cu jabba...parca vad ca a fost manevra sa-i ridice pretul lui zicu.....
Achiles
Jun 7 2007, 02:18 PM
si eu cred la fel

... pt ca Zicu era foarte aproape de Dinamo
reddog88
Jun 7 2007, 02:20 PM
Asta vom vedea cat mai curand...
Capirossi
Jun 7 2007, 03:36 PM
Ionuț Lupescu, a explicat că cel mai tîrziu marți, 12 iunie, va aplica decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne în privința palmaresului Politehnicii Timișoara. "Ne-a venit aseară un fax cu decizia TAS și probabil luni, sau cel mai tîrziu, marți, Comitetul Executiv se va întruni pentru a supune deciziei această problemă. Nu cred însă că putem risca să nu ne supunem. În statut sînt niște regulamente clare, pe care noi le vom respecta, dacă Poli nu ia act de hotărîrea noastră".
red_dogvitan
Jun 7 2007, 05:37 PM
Daca sunt atat de darnici incat cei de la Timisoara sa dea 4,5 mil pe Zicu sa il ia ca noi nu avem nevoie de el
Wlad_red_dog
Jun 7 2007, 05:41 PM
Degeaba ai un jucator ca Zicu intr-o echipa de ratati, ca nu rezolvi nimic. El nu e genul de jucator sa-ti castige singur un meci.
cane loco
Jun 7 2007, 05:41 PM
Uite o veste buna chestia asta cu bragadirenii separatisti, pana la urma se misca ceva si poate ii vedem pe taranii timisoreni in afara campionatului si ca un bonus si pe jabba amicul grasimii la

unde ii este de fapt locul, unde pielea lui unsuroasa de infect va fi mangaiata tandru de colegii de celula.Sunt convins ca nici Lupescu un mare Dinamovist nu s-a lasat la faza asta, era prea mult si pentru el sa se lase mereu jignit de bucata de slanina de bragadiru, plus ca acest club a fost de la inceput o creatie artificiala, o chestie reprezentativa pentru o zona frustrata.
bigbobo
Jun 7 2007, 07:09 PM
Copos e suparat tare pe transferul lu' Bratu la Dinamo. Salutam seful grupului Ana asa cum se cuvine
marcher
Jun 7 2007, 08:58 PM
Astazi clubul steaua implineste 60 de ani. Desi, mai curand i-as ura desfiintare fericita, trebuie sa tinem cont de faptul ca reprezinta a doua forta in sportul romanesc. Si asa, cam cu jumatate de gura, ii urez "la multi ani". Si cat mai multe esecuri.
COSMIN C
Jun 7 2007, 09:00 PM
Tu esti Marcher? Sau ti-a spart cineva contul?
marcher
Jun 7 2007, 09:03 PM
Ma ia valul si pe mine cateodata.....
COSMIN C
Jun 7 2007, 09:09 PM
Aaaa, uitasem, jiji a cumparat Buzaul, te pui bine cu stapanirea!
marcher
Jun 7 2007, 09:12 PM
Ce sa mai cumpere nene....orasul asta 99% e stelist. Ca sa vezi lucrul dracului in casa popii, si culorile gloriei sînt tot ros-albast...brrrrrrr
POOL
Jun 7 2007, 09:21 PM
Oricum imaginea stelutei deja e injosita in toata Europa de acest patron mitic, in locul lor n-as sarbatori, as plange.
Dupa cum a zis jiji, cind a refuzat sa plateasca datoriile la stat ale vechiului club, acutuala echipa n-are legatura cu aia veche. Asa ca steoaia ar trebui sa sarbatoreasca vreo 6 ani, nu 60. Oricum, si steaua si steoaia, au fost 2 calamitati , nu 2 forte, in istoria fotbalului miticesc. Palmares de 3 titluri furate, si atit, de nivelu rrapidului. N-as regreta nici o clipa daca ar ajunge ambele in lada de gunoi. Am avea cu cine sa jucam fotbal pe bune in tara asta, fara asemenea mizerii de conducatori/jucatori/suporteri spurkati.
COSMIN C
Jun 7 2007, 10:28 PM
Hai ca timisorenii isi schimba numele, palmares nu mai au si o sa aleaga alt violet ca asa zice Orza ala, " ca-s mai multe tonuri"
Aia cu violetu e o prostie. Acu ar trebui si noi sa ne batem cu UTA pt nuantele de rosu? Cum dracu sa inregistregi culoarea la OSIM? Da' limba romana n-o inregistreaza? Da' alergatu in doua picioare? Ca tot a inceput brutaru ala cu divizia A... Macar sa joace oile in 4 labe si ciorile dind din aripi. I-as pune pe banateni sa aleaga niste nuante de negru, pina le crapa fruncea.
SpartanIS
Jun 7 2007, 11:23 PM
NU AVEM RIVALI IN TARA.... PUNCT
red_dog_rahova
Jun 8 2007, 07:10 AM
da' nu mai tipa la noi!!!!...citeste regulamentul!!!!!
Leaveyou
Jun 8 2007, 09:06 AM
QUOTE(rew @ 8 Jun 2007, 0:07)

Aia cu violetu e o prostie. Acu ar trebui si noi sa ne batem cu UTA pt nuantele de rosu? Cum dracu sa inregistregi culoarea la OSIM?
Este precum cadastru ... Dacă nu îl faci nu știe lumea că este a ta (proprietatea).
reddog88
Jun 8 2007, 11:12 AM
In tara asta nimik nu merge...Te uiti in sus,totul merge-n jos...
Siegfried
Jun 8 2007, 11:27 AM
Gigi o sa distruga stiaua.
El nu poate fi satsifacut decat cu un antrenor-carpa (obedient), jucatori-carpa si asa mai departe. Cumpara mediocritati, il pastreaza pe Olaroiu - stiaua e pe duca.
Nasol e ca va cumpara la greu si meciuri - cred ca la anul stiaua o va tine din blat in blat, deja are cateva echipe satelit aproape oficiale in Liga 1.
biancap78
Jun 8 2007, 11:37 AM
QUOTE(Siegfried @ 8 Jun 2007, 12:27)

Gigi o sa distruga stiaua.
Si tare ne suparam noi...
reddog88
Jun 8 2007, 11:47 AM
Eu n-as vrea sa se desfinteze Stoia cu cine mai jucam "EL CLSSICO"de Romania...
Leaveyou
Jun 8 2007, 12:03 PM
Lasă bre că găsim noi classico ... Asta să fie supărarea ...
biancap78
Jun 8 2007, 12:10 PM
Eh classico? Asta-i problema? Vine satelitul Urziceni din spate...jucam noi Classico cu domnul mihaela
cane loco
Jun 8 2007, 02:40 PM
,,Gigi o sa distruga stiaua.''
Lasa sa o distruga, dai incolo de spurcati, la aniversarea lor mie imi vin nevoile fiziologice, la dau la toate oile incepand cu al lor lider maximo el oaia hefe si terminand cu ultimul aurolac din canal, mare dreptate are cine a zis ca o sa avem blaturi si manevre cat n-au facut oile in trei ani de zile, echipe sclav au asigurate, ciobanu' marcheaza banul unde trebuie, sa speram ca spurcatii vor juca intradevar indeajuns de prost ca sa nu mai aiba efect toate mizeriile facute de ,,prostul Europei'' cum spuneau oamenii aia.Si intradevar la palmares si alte chestii de genul asta spurcaciunile sunt nu numai la nivelul crrapidului ci si al bragadirenilor de la timisoara, desi se pare ca frustratii timisoreni vor ramane cu acel palmares de rahat de care se agata jabba si bragadirenii, amicul grasimii chiar zicea ca ameninta cu atacuri la adresa frf, cred ca pana aici i-a fost umflatului, cand s-o pune mafiea lui godfather sandu si a lu mitica la mintea lui, casuta cu celule si gay il paste pe jabba.
Matteo
Jun 8 2007, 03:14 PM
QUOTE(rew @ 7 Jun 2007, 23:04)

Dupa cum a zis jiji, cind a refuzat sa plateasca datoriile la stat ale vechiului club, acutuala echipa n-are legatura cu aia veche. Asa ca steoaia ar trebui sa sarbatoreasca vreo 6 ani, nu 60. Oricum, si steaua si steoaia, au fost 2 calamitati , nu 2 forte, in istoria fotbalului miticesc. Palmares de 3 titluri furate, si atit, de nivelu rrapidului. N-as regreta nici o clipa daca ar ajunge ambele in lada de gunoi. Am avea cu cine sa jucam fotbal pe bune in tara asta, fara asemenea mizerii de conducatori/jucatori/suporteri spurkati.
societatea care administreaza clubul si clubul in sine sunt 2 chestii diferite si paralele.
toate echipele din divizia A,au apelat la asemenea ocolisuri inclusiv Dinamo.
dupa cum observati :
In acte CFR Cluj e de fapt:SCS CF CFR ECOMAX Cluj SA
Dinamo e SC Dinamo 1948 SA București
Rapid e SC FC RAPID SA București
Steaua e SC FC STEAUA Bucuresti SA
dudu1961
Jun 8 2007, 04:16 PM
Da dar trebuie ca acele echipe cu care ar juca Dinamo sa mai aiba si valoare , asta ca sa stii la ce sa te astpti , exact ca nationala ce conteaza ca cistigat doua meciuri cu Slovenia mai importanta ramine tot victoria cu Olanda ! Cite victorii v-a amintiti ale lui Dinamo cu jiul , Argesul, Bistrita etc.
Capirossi
Jun 8 2007, 05:31 PM
QUOTE(Matteo @ 8 Jun 2007, 16:14)

societatea care administreaza clubul si clubul in sine sunt 2 chestii diferite si paralele.
toate echipele din divizia A,au apelat la asemenea ocolisuri inclusiv Dinamo.
dupa cum observati :
In acte CFR Cluj e de fapt:SCS CF CFR ECOMAX Cluj SA
Dinamo e SC Dinamo 1948 SA București
Rapid e SC FC RAPID SA București
Steaua e SC FC STEAUA Bucuresti SA
Dinamo si-a platit datoriile "istorice". Faptul ca noua societate are nume diferit de cel initial e un lucru normal, nu poti infiinta societati noi cu nume vechi, nu te lasa Reg. Com. Dar asta nu inseamna ca nu ne-am platit restantele.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.