Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
f_rares
Pai asta am vazut si eu...rapidistii se respecta...la costum,iar stelistii ca la si cand ar merge la o bere,asa s-au imbracat bananasmile.gif Ce sa le faci...asa vor ramane intotdeauana bananasmile.gif
red_dog 4 ever
Instinctul de turma nu-i paraseste niciodata
Cai Lun
QUOTE(COSMIN C @ 18 Mar 2006, 9:03) *
Cum?? N-ai iesit sa le strangi mana ? Sa-i feliciti??
Hmmm.... A fost odata un moderator... icon_lol.gif icon_lol.gif Prietenii stiu ! beerchug.gif

Pai da dom'le, da' de asta toamna tot le strang mana! E rasuflata faza! Deja nu mai am credibilitate... "iar vine ăsta sa ne felicite..." 010.gif
marcher
E greu, tare greu de noi. Nu-i nimic, au pierdut altii case si vapoare, da pentru noi, importanta este mobilizarea extrema anti-steaua si mai moderata impotriva rapidului. Nu-mi doresc sa moara capra vecinului, ci mai degraba sa moara vecinul si sa-i iau capra. axe.gif axe.gif axe.gif
Cai Lun
...Ba eu imi doresc sa moara vecinu' cand mi-o vedea capra! 010.gif
marcher
Da nu stii ce-as vrea sa-mi aduca capra
antisteaua
Ba eu vreau sa moara si vecinul si capra!
Dar pana la urma chiar daca juca si Dinamo acum in uefa eu tot imi doream sa ia zdeaua bataie

Hai musetel zdeaua!
HaiHUi
Sa vedem daca mai cheama inca odata pe invingatorii din meciul asta 010.gif Oricum ...jenant sa te duci in trening la o asa intalnire crazysanta.gif
marcher
QUOTE(antisteaua @ 18 Mar 2006, 14:37) *
Ba eu vreau sa moara si vecinul si capra!

Asta da caine
POOL
Uite yo nu...... Am putea da dovada de mai multa gandire decatt fartatzii nostri din aer si de pe pajiste... thumb.gif Kum am mai spus-o prea mult ne intereseaza pe noi ce fac steaua si rapid si s-a vazut si in prima etapa kare a fost efectul... Totzi jukatorii nostri le urau bafta stelistilor si pe rapidistilor sa se califice, kand defapt ei krapa de ciuda akasa cand ii vad k joaka cu Hamburg si Betis... Prea mult ne intereseaza ceea ce fak ei... ar trebui sa ne intereseze jokul nostru si echipa. diablo.gif
Mah deja ma eervez kand intru de fiecare data pe forum sa vad k pe topicurile despre rivali se scrie cel mai mult.... 149.gif Noi ar trebui sa discutam mai mult aici despre Dinamo nu despre rivali.... Toate cele bune. thumb.gif Asta ii a 2-a oara cand o zik... Sper sa nu o spun si a 3-a. diablo.gif
HaiHUi
Rapizii si-o iau de la Arges bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif Nu imi pare rau de aia 400 de mii pierduti la pariuri drunk.gif drunk.gif

PS: Hai NATIONAL !!
f_rares
Na...e egal..asta e...numa sa piarda steaua!!!
radu
Felicitari zburatoarelor...anu asta sa se gandeasca la alte lucruri nu la campionat...fortza national...poli deja ma stresseaza
bianco_rossa
are cineva vreun presentiment in seara asta?? 010.gif ...dak crapid a facut egal inseamna k zdeaua ia bataie 010.gif 010.gif 010.gif
antisteaua
Pai ar fi bine sa se intample asa. Dar avand in vedere ca holaroiu a fost la national nu cred ca nu-i vand taranii meciul
Dar poate dovedesc in seara asta ca nu sunt sclavii lu zdeaua
red_dog997
QUOTE(Blu @ 13 Mar 2006, 0:38) *
steaua a facut egal. ramanem pe locul 1 !

guso a facut un meci f bun in poarta argesului.

Cred ca ai facut referire la Rapid,pentru ca Rapid a facut egal si nu Steaua!!! beerchug.gif drunk.gif drunk.gif
paddy
[quote name='banditul' date='17 Mar 2006, 12:49' post='44664']
eu sper si cred ca steaua va fi in semifinala.

. verystrange.gif bine ai zis spurcaciune mica..."sper" spre dezamagirea ta si a tuturor spucatilor, rrapizi o sa va faca de la briu in jos 010.gif si veti ramine cu speratul si cu tentativa aia de antrenor pe nume Holaroiu 010.gif
red_dog77
in campionat, cu crapizii ne-am lamurit. sa vedem ku zdeaua akum. pariu ca fac blat jegoshii? axe.gif axe.gif
neo
nono.gif Nu cred ca o sa fie blatuit meciul, orgoliile sunt mari, iar Olaroiu i-a cam atacat cu ,,testul antidoping"! Cred ca Nationalul va da tot ce poate in seara asta si sper ca ii va cobora pe stelisti cu picioarele pe pamant. Sa speram intr-un rezultat favorabil noua (bun si un egal). nana2.gif
marcher
Pina in minutul 70 zdeaua nu joaca nimic nana2.gif nana2.gif . Rapidul nu a jucat nimic 93 de minute help.gif Vedeti? Asta e cupa muefa: cu cat joci mai mult cu atat iti mor muschii in campionat. Sper s-o tina tot asa pina cand o s-avem 7-8 puncte in fata lor gunshot.gif
BaD-ReD-DoG
min 84 steaua e tamaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
st_an
joaca ca draq in campionat si e bine ca au cazut sa joace impreuna in sferturi. in felul asta o sa se "obisnuiasca" cu atmosfera de divizia a, si cea care o sa se califice in semi o sa suga păstîrnacul celor de la middlesbrough
neo
bananasmile.gif Punct ochit, punct lovit! E de bine!!! Muefantasticii s-au impotmolit si de data asta. Sa le uram la cat mai multe asemenea meciuri ca de asta au nevoie. crazy.gif
red_dog997
FC Arges-Rapid 1-1
FC National-Steaua 0-0

Este super-bine pentru noi,de acuma suntem obligati sa castigam cu FC Farul!!Daca castigam cu ei suntem tari pentru ca Steaua si Rapid fac greseli in Campionat,iar Rapidul s-a despartit de plutonul care joaca pentru castigarea campionatului!!Asa ca avem 2 puncte pestea Steaua,si 3 peste Poli!!Deci terbuie sa ne bucuram,si sa mergeti cati mai multi la Meciul cu Farul!!

Sper sa castigam!!!
st_an
"Jiji : Se vede tenta cînd arbitrul ţine cu cineva. Arbitrii trag după Dinamo, ei cred că sîntem proşti. Aici e mîna altcuiva, e mîna lui Dinamo."
moare de ciuda ciobanul! ei ajung in sferturi ca noi sa ne calificam direct in grupe! :) rrapidul nici macar nu o sa prinda cupa uefa la anul
caine de buzau
Ce tare e interviul cu Daniel Niculae de astazi! Mai are un pic si plange ca in campionat adversarii se apara. 256.gif bigcry.gif Aha baieti, acum nu va mai place. EI IN CUPA IN CUPA MUEFA PARCAU TANCUL IN FATA PORTII. Mai un sut de pe la 30de metri, mai un calcai, si dupa aia sunt EROI. Car despre steaua, ai un pic de cap in jocul cu ei si cu siguranta nu primesti gol. gunshot.gif In meciul direct ne este suficient si un egal! Asa ca stam frumos in spate, si ne pastram avansul de puncte in campionat. Scopul scuza mijloacele!!!! diablo.gif Sa vada si ei cum e! nana2.gif nana2.gif
paddy
Unde sinteti spurcaciunilor ?????.......acesta este rezultatul favorit a lui Holaroiu 010.gif ....tinetiva bine , saptamina urmatore va viziteaza Iancu de Timisoara cu super Puolii 010.gif si sa jurat pe masa ca va pleca neinvins 010.gif
Dupa cum va spuneam "dragi" spurcaciuni drunk.gif steluta voastra apune incet si sigur, asa ca sunatil pe Jiji si spunetii sa-l aduca pe Papa de la Roma sa va exorcizeze.. 010.gif incepind cu omul maimuta .....
POOL
Sper k saptamana vitoare intre steaua sa puli, sa fie acelasi rezultat "faimos"..... Asha am fi cel mai avantajatzi. thumb.gif
marcher
Si-a rupt si iacob oasele, lui goian i s-au lungit muschii, eheheee, ce ti-e si cu mUEFA asta, patesti numai necazuri
BandiT
QUOTE(marcher @ 20 Mar 2006, 8:16) *
Si-a rupt si iacob oasele, lui goian i s-au lungit muschii, eheheee, ce ti-e si cu mUEFA asta, patesti numai necazuri

de-aia nu joaca dinamu in cupele europene, ca sa nu se accidenteze jucatorii..
dar ei se accidenteaza prin cluburi si discoteci...

eu sunt spurcaciune mica => tu esti spurcaciune mare.

cu ceilalti nu am treaba, nu vreau sa mai jignesc pe nimeni..
antisteaua
Bai ciobane ai ba grija cum vorbesti. Asa sa vorbesti la tine la stana. Aici se poarta discutii intre oameni civilizati Daca nu poti percepe ironiile sau valentele unei discutii exhaustive mai lasa mioarele sa se odihneasca si mai pune si tu mana pe o carte.
Si sa stii ca tupeul asta de cioban nu are ce cauta la noi pe forum.

In privinta declaratiilor lui berbecali eu cred ca ar trebui sa se ia atitudine de conducerea clubului. Daca se tace inseamna ca se accepta ce a zis oierul.
Nu mai putem sta sa zica fiecare ce vrea despre noi. Trebuie ca fiecare sa acuze pe baza de dovezi iar daca nu atunci sa suporte consecintele afirmatiilor facute. Dinamo nu e albie de porci ca sa faca ei ce vor. Dinamo e Dinamo si trebuie respectata. Dar pt asta trebuie sa ne respectam noi insine si sa luam atitudine si atunci ne vor respecta si ceilalti.
Max
QUOTE(banditul @ 20 Mar 2006, 9:56) *

Gicule icon_rolleyes.gif ...pai daca el e spurcaciune mare , atunci ar trebui sa te temi de dumnealui , al' mare se poate urina p'al mic din picioare , si te poate spulbera fara remuscari. Iar tu ala mic , nu poti decat sa privesti cu muianul larg deschis spre organul dumisale doritor de senzatii tari.... fuck.gif

Dar'ar dracii in boticul tau de spurcaciune mica ... ce esti. diablo.gif
Paddy!..so pe el, ca ne papa de cur... 149.gif
Sezran
nici un "so pe el" ca va frigeti si voi. el s-a ars.
paddy
QUOTE(banditul @ 20 Mar 2006, 7:56) *
si ptr. paddy: multa m..ie... esti nesimtit

Auzi ma cacareaza mica, multa ... o sa luati voi cind o sa veniti in Stefan cel Mare, din pacate cei de la puolii sau abonat inaintea noastra sa va dea multa ... 010.gif sper ca si aviarele sa va dea si mai multa ... , in acesta situatie sper sa ai gura plina, pina cind veiti juca la noi acasa 010.gif ...asa ca ia viteza Banditule ...
tchumatu
Pe mine ma ingrijoreaza Puli, i-a asezat Hagi foarte bine in teren, astept cu nerabdare o infrangere pentru ei (dar nu urmatoarele 2 etape cand vreau egal) ca dupa aia sigur le dispare entuziasmul
f_rares
Stelistii au gafat...din nou!!!!!!!!CE BINE!!!Ramanem pe I si ne si distantzam in clasament.

Si,apropo...trebyuie facut ceva impotriva lui Beeecali ca iar face pe desteptu'!!!!!!!! argument.gif
COSMIN C
QUOTE(marcher @ 20 Mar 2006, 8:16) *
Si-a rupt si iacob oasele,

Burca stie !! beerchug.gif
Max
QUOTE(Sezran @ 20 Mar 2006, 12:06) *

offtopic.gif Sefule!....daca ma frig , ma frig pe gratarul meu tongue.gif
antisteaua
QUOTE(tchumatu @ 20 Mar 2006, 12:19) *
Pe mine ma ingrijoreaza Puli, i-a asezat Hagi foarte bine in teren, astept cu nerabdare o infrangere pentru ei (dar nu urmatoarele 2 etape cand vreau egal) ca dupa aia sigur le dispare entuziasmul

Stai linistit ca europuli a inceput in forta de fiecare data si pe parcurs s-a stins. Nu de astia imi fac eu griji. football.gif
f_rares
exact! thumb.gif asa s-a intamplat de fiecare data.acum sunt pe val...da o sa se loveasca ei de mal in cateva etape 010.gif 010.gif
LAZIO
QUOTE(Sezran @ 20 Mar 2006, 12:06) *

010.gif 010.gif 010.gif
Nu te-ai schimbat deloc!Tot un protector al oitzelor puse capra de jiji analfabetul ai ramas! crazy.gif
nu mai intru in polemici cu tine........... nono.gif ....era o parere personala! thumb.gif
Sezran
nu lazio, am ramas protectorul civilizatiei si bunului simt, lucruri care inca iti sint straine.
red_dog 4 ever
Presedintele lui fc.national ii acuza pe spurcati ca au vrut sa cumpere meciul
Cai Lun
Am sters cateva off topicuri de pe aici.

m@x >> mi se pare mie, sau chiar te bagi unde nu iti fierbe oala? icon_rolleyes.gif La subiect, te rog! Nu incepe ceva ce s-ar putea termina doar prost..
marcher
Cai lune, pune parul pe ei, mama lor de rasculati! axe.gif
radu
aseara ma gandeam ca ne concentram prea mult pe steaua si rapid iar poli se descurca de minune. nu ar fi exclus sa fie ei principalii favoriti la titlu. ma intreb nu ar fi benefic sa mai castige si altii? poate asa va creste si competitivitatea si isi vor da seama toti jijeii si borceii ca performanta nu se face in stilul asta barbar.
COSMIN C
Sa condamnam, cu manie proletara, lipsa de respect a echipelor din divizia lui Mitica , fata de zdeaua crestina !!
FC Arges se apara nepermis de bine ( de ce oare ), jucatorii lui FC National au fost prea determinati ( motivati , bineinteles, de Dinamo ), Burca il loveste din greseala pe Iacob (cum domne, cand se stie ca numai Mirela are voie sa faulteze si numai intentionat), baiatul lui Marodin joaca la Dinamo II (sa se lase urgent de fotbal )...
Aceste practici trebuie sa inceteze imediat. Se impun masuri urgente impotriva celor ce-si permit sa tulbure linistea din ghencea...
Eventual, rapidul sa nu se prezinte la dubla din sferturi...
red_dog 4 ever
Sa vezi ce o sa fie dupa ce o sa-i batem noi
Parca ii vad deja de mm si jiji cum o sa atace pe toata lumea
Sezran
dupa parerea lui 000laroiu celelalte echipe trebuie sa aibe "respect" si sa "contribuie la progresul fotbalului" (adica sa se dea la o parte din fata turmei). pe cind un decret prezidential si 100 de meciuri fara infringere?
POOL
Asta ziceam si yo sezran... Akuma k ei au ajuns in sferturi, trebuie k toata lumea sa se traga din fatza lor si sa ii lase sa castige??? Poate ei la asta se asteapta...... Ink ceva... E greu sa dai gol echipelor care se apara... Trebuie sa ai si atak, iar in situatziile astea Dinamo este avantajata. thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.