cane loco
Apr 24 2007, 07:20 AM
nu cred ca se lasa prea repede mimi scoica de lins fundul ciobanului, da' cred ca panarama ar face bine sa consulte si un psihiatru, oricum ala moare cu zile cand va analiza cazul lui, un adevarat caz stiintific, suferinta mica de la moldova si ,,fetita'' lui becali.Oricum transferul grobianului spurcat de gurita de la sclavii lor farul la stana e un pas ,,mare'' spre B, aici o fi viziunea ,,de ansamblu'' combinata a menajerei si a lui oli(ta), Doamne multumesc ca ne-ai dat noua Cainilor adevarati momentele astea de agitatie penibila a oilor din ghena, merita sa ii inscrii in anal-ele(acolo e inscris deja mimi de stapanul lui) prostiei si penibilului.
Se vede treaba ca nici croncanitorile din giulesti nu se lasa, alte panarame frustrate si penibile si astia, sa nu recunoasca faptul ca sunt niste nonvalori si condusi prost de un cioroi comunist, e de ras, dupa ce ca au impus toate conditiile la meciul cu noi, sa o dea la intors ca niste tigani infractori ce sunt, crapid o adevarata colonie indiana.
Leaveyou
Apr 24 2007, 07:31 AM
Păi la ce bani încarcă de la stână e de mirare ?
Click to view attachmentClick to view attachment Cât despre rapiji ce să invoce și ei săracii ? Cu toate că nu-i frumos să dai în cei căzuți, eu cu mare bucurie aș fi băgat niște șpițuri. Lui Copos mai ales.
La Mimi nu-i decât o soluție
Click to view attachment
cane loco
Apr 24 2007, 09:29 AM
@Leaveyou.
Bine zis, si despre mimi(pacienta suferinda) si despre copos comunistu' si eu i-as da niste ghioage pe spinare d-alea de baseball si apoi la jilava, si cea mai mare pedeapsa pentru fanii lor inharipati i-as pune sa munceasca ca orice cetatean care isi vede de treaba dar e furat si agresat de pakistanezi ca astia.
red_dog_rahova
Apr 24 2007, 10:02 AM
@Leaveyou...mai este o solutie pentru mihaela:
Click to view attachment
Leaveyou
Apr 24 2007, 10:08 AM
@Leaveyou.
Bine zis, si despre mimi(pacienta suferinda) si despre copos comunistu' si eu i-as da niste ghioage pe spinare d-alea de baseball si apoi la jilava, si cea mai mare pedeapsa pentru fanii lor inharipati i-as pune sa munceasca ca orice cetatean care isi vede de treaba dar e furat si agresat de pakistanezi ca astia.
Mi se pare scârbos cum jiji bagă
Click to view attachment la balconul lui Dinamo. Până acuma eram comuniști, câinii de pe emblemă erau nu știu cum.... Da' asta e, dacă omul este politician poate să lingă unde a scuipat.
Click to view attachmentQUOTE
@Leaveyou...mai este o solutie pentru mihaela:

Poate fi îmbunătățită
Click to view attachment
red_dog_rahova
Apr 24 2007, 10:38 AM
eu ma gandeam la spovedanie...... si la iertarea pacatelor...
Radu10mai
Apr 24 2007, 10:40 AM
Max
Apr 24 2007, 11:11 AM
"Mihai a vrut să plece de vre 3-4 ori de la Steaua, dar m-am opus eu.
I-am și zis că-l mănîncă lupii dacă pleacă de lîngă mine, că și-a făcut mulți dușmani. ''..
doar nu l-o manca puricii, e oaie, ce ma-sa dreacu..
COSMIN C
Apr 24 2007, 11:21 AM
QUOTE(Me_Sama @ 24 Apr 2007, 12:08)

Am vazut zilele trecute pe TVR1 un studiu care arata ca suporterii stelisti sunt cei mai violenti.
....si ca asta se datoreaza nivelului scazut de educatie al acestora.
red_dog_rahova
Apr 24 2007, 12:13 PM
pai oile au instinct de turma...
Max
Apr 24 2007, 12:29 PM
Banditule...tocmai acum cand asteptam multumirile tale pentru ca am casapit ciorile ai hotarat sa te bannezi...Rusinica, rusinica...
Hooligans
Apr 24 2007, 12:31 PM
ce transferuri bomba vor face steaua gurita si neaga si inca vreo 5 jucatori din B mi sa nu retrogadeze
Leaveyou
Apr 24 2007, 12:35 PM
+ Herea + Prepeliță ... S-au cam întărit

QUOTE(red_dog_rahova @ 24 Apr 2007, 11:38)

eu ma gandeam la spovedanie...... si la iertarea pacatelor...

Eu nu !
mihaiul90
Apr 24 2007, 06:32 PM
QUOTE(tiby_reddog @ 23 Apr 2007, 23:27)

HA HA HA !!!Asta da atacant,dar totusi pentru intertoto e bun.......HA HA HA .......
Pentru asta l-au si luat

ca are experienta acolo de cand a jucat cu Farul
Max
Apr 24 2007, 09:10 PM
Răzvan Lucescu consideră că va fi nevoie de încă 10-15 ani ca Dinamo să trăiască ce a trăit Rapid în Europa. "Este normal să se vadă pe Lună, au câștigat campionatul detașat și toate derbiurile. Acum fac un show ieftin. Va fi nevoie de 10-15 ani ca să trăiască ce a trăit Rapid în Europa. Ei mai au de așteptat și de demonstrat", a comentat Lucescu.
Bai razvanele..tac-tu unde era cand Dinamo juca semifinale de cupa campionilor si cupa cupelor , nu te bucurai pentru el ?..
Du-te si mai filmeaza niste reclame ca de fotbal se ocupa mucescu al batran.
'ti-ar neamu al dreacu.
caine_rosu_turbat
Apr 24 2007, 11:10 PM
Bai ! a innebunit lumea !!! Daca pana mai ieri credeam ca declaratia lui Andone cum ca : ''Ce antrenor nu si-ar dori sa antreneze Steaua'' este doar o ''manarie'' jurnalistica,vad ca asta persista cu declaratia ????? Desi a facut lucruri deosebite pt. Dinamo ca jucator si antrenor,se vede treaba ca a fost doar o chestie de orgoliu. Recunosc cu fair-play performantele Zdelei din trecut,chiar am amici zdelisti,dar asa ceva nu se face !!!

Inseamna ca e doar un ''mercenar'' ordinar.....in acest caz nu pot decat sa-i spun urmatoarele : NU TE MAI VREM INAPOI LA Dinamo ! NICIODATA !!! RUSINE !!!

PS. - Eu de exemplu nu m-as duce in Ghena sa-i vad pe spurkati nici mort !!! Vorba lui Clau.....''nu m-as duce la Zdeaua si nu sunt fals''.
caine_rosu_turbat
Apr 24 2007, 11:38 PM
Alta ''perla'' de la Andone citire: ''Ma bucura increderea fanilor stelisti,inseamna ca au apreciat munca mea la Dinamo'' ??? Incredibil !!!

Fuck !!! Pai atunci du-te bai baiatule la stana ca vad ca practic te oferi voluntar....mars in PLM-ul nostru la stoi ! Nu mai suportam nici sa te vedem !!! Nu credeam sa vad asa ceva ! Pana si Nesimtzoiu e ''caine'' cu toate ''bubele'' lui.....ce sa mai zic....asta e !
caine_rosu_turbat
Apr 24 2007, 11:55 PM
Bai ''Ando'' ! Ai un caracter ''zero'' !!! Te crezi acu' mare antrenor ? Mai bine recunoaste ca te ''macina'' invidia ca Rednic e mai bun ca tine.....ai auzit de vorba asta: ''Nu-ti vinzi sufletul pt. bani'' sau ''Nu se negociaza cu principiile'' cum zicea Corneliu Coposu ??? Eu nu stiu cum ai tupeul sa vii cu declaratii din astea ??? O sa zici ''faza'' aia cu ''antrenorul profesionist''....nu ''tine'' ! Unele lucruri chiar nu se fac....nu ma asteptam tocmai de la tine ! F.mare dezamagire ne-ai produs.....iti dai seama ca ai devenit urat de suporteri ?! Si nu care cumva sa indraznesti sa mai calci vreodata prin ''Groapa'' !!!
Clau_Goool
Apr 25 2007, 12:04 AM
Declaratiile sunt una, faptele sunt cu totul un alt lucru. Cand o sa il vad pe Ando ca semneaza cu spurcatii o sa fiu de acord cu tine, in niste vorbe nu ma incred. Pana atunci tot respectul pentru ceea ce a facut la Dinamo!
caine_rosu_turbat
Apr 25 2007, 12:09 AM
Pentru un ''caine pe viata'' nu exista variantele Steaua sau Rapid ! Niciodata !!! Indiferent de situatie ! Rednic a fost cinstit si a recunoscut faptul ca a jucat si antrenat la Fc Ciorex din razbunare,pentru ca nu l-a dorit nimeni de la Dinamo cand a venit din Belgia. Bravo lui !

QUOTE(Clau_Goool @ 25 Apr 2007, 1:04)

Declaratiile sunt una, faptele sunt cu totul un alt lucru. Cand o sa il vad pe Ando ca semneaza cu spurcatii o sa fiu de acord cu tine, in niste vorbe nu ma incred. Pana atunci tot respectul pentru ceea ce a facut la Dinamo!
Pai cum adica ??? Nu stie ce vorbeste ? Inseamna ca ori e prost ori e nebun ! Eu nu sunt fanatic,dar cand iubesti o echipa e pentru totdeauna. Sau ma-nsel ? Nu cred !!!
Clau_Goool
Apr 25 2007, 12:13 AM
Bun am inteles ca Rednic a plecat la ciorex pentru ca nu era dorit la Dinamo, dar despre Mircea Lucescu ce parere ai ? Nici eu nu sunt de acord ca Ando sa antreneze in ghena, Doamne feri sa se intample asta, dar la Dinamo in momentul acesta nu e loc de el. Sau ai prefera mai degraba sa antreneze poliul lui rachiul de iancu ???
COSMIN C
Apr 25 2007, 12:15 AM
Adica ce a declarat Rednic e in ordine, a facut-o din razbunare, pentru ca Dinamo nu a avut atunci nevoie de serviciile lui, dar ca Andone declara ce declara din razbunare, pentru halul in care a fost alungat de la Dinamo cand era pe primul loc, nu mai e in regula....
caine_rosu_turbat
Apr 25 2007, 01:02 AM
QUOTE(COSMIN C @ 25 Apr 2007, 1:15)

Adica ce a declarat Rednic e in ordine, a facut-o din razbunare, pentru ca Dinamo nu a avut atunci nevoie de serviciile lui, dar ca Andone declara ce declara din razbunare, pentru halul in care a fost alungat de la Dinamo cand era pe primul loc, nu mai e in regula....
Vorbe de genul asta nu se zic nici in gluma ! El vad ca tot insista cu declaratiile astea,ba chiar a zis mai demult cand inca era la Dinamo ca el e profesionist,daca l-ar oferta Copos nu vede de ce-ar refuza oferta Rapidului....parca s-a declarat onorat. Ce are el de impartit cu Borcea & Co e treaba lui ! La suporteri nu se gandeste ??? Daca el confunda Dinamo cu actualii ''mahari'' inseamna ca e ''varza'' ! Eu cred totusi ca a vorbit serios.....

Pai compara declaratia lui cu a lui Claudiu ! Ala a zis ca nu se duce la Zdeaua pt. toti banii lui Jiji.....bravo ! Ce dracu' ! Chiar totul este de vanzare ???
Forza UTA
Apr 25 2007, 01:11 AM
multi dusmani aveti :(
COSMIN C
Apr 25 2007, 01:16 AM
Eu zic sa ne pastram calmul, si sa nu aruncam cu vorbele .... Ne e atat de bine ca parca n-are rost sa ne facem sange rau.... Chiar nu are rost acum sa-ti amintesc de un anume moment din vara, cand Claudiu.... Zau, hai sa ne vedem de ale noastre, Andone nu-i mai putin dinamovsit ca Rednic, asta pentru ca l-ai dat mai sus exemplu, poate inte-o zi Falcosul ne va aduce din nou un titlu in vitrina, nu stim ce ne va oferi viata... Si in afara de asta, aici suntem si off-topic, Ando in nici un caz nu-i unul din rivalii din tara...
marcher
Apr 25 2007, 07:02 AM
Nu sînt fan andone, insa omul a declarat ceva corect. Sa antrenezi steaua, indiferent ca ne place noua sau nu, este o onoare. Pai daca in romania nu-ti doresti in acest moment sa antrenezi Dinamo, steaua sau rapid , atunci ce dracu ti-ai dori?Aparitia unui antrenor de tipul asta poate duce in cel mai rau caz la reactii neprevazute ale suporterilor. Insa rezultatele, daca ele vin...no problem.
Radu10mai
Apr 25 2007, 08:11 AM
Max
Apr 25 2007, 08:52 AM
De Ando sa discutam la rivali cand o fi rivalul nostru , pana atunci, tunurile pe razvan cel stramb, fiul lui il muce.
Declaratia lui sterge cu buretele inclusiv performantele obtinute de ta-su...Da, asa e, cum spunea cineva..tiganu cand ajunge imparat , f*** si pe ma-sa si pe ta-su..
Achiles
Apr 25 2007, 09:32 AM
Mihai Stoica:Dupa meciul Rapid Dinamo i-am trimis lui Cristi Borcea un SMS in care i-am scris:
<<Esti piesa grea!>> Nu m-am asteptat ca Dinamo sa cistige de o asemena maniera in Giulesti
Si noi puteam gasi citeva faze cind ne-a batut Dinamo in Ghencea, insa ne-ar crapa obrazul de rusine sa atacam arbitrajul cind primim patru goluri acasa
Daca in tur le-am pus la indoiala dinamovistilor sirul lung de victorii, acum nu mai am nimic de spus. Nu-l invidiez foarte tare pe Borcea pentru ca el nu a ajuns inca sa joace in Liga Campionilor. Probabil vor ajunge si ei acolo, sa vada atunci ce greu este
hell_boy
Apr 25 2007, 04:14 PM
stirea zilei pe site-ul www.steoaia.ro: neputind sa mai castige campionatul sau vreun loc de ucl - stiaua isi face echipa de .......
popice subacvatice ca sa-i aduca si mihaela un titlu lui jiji!
dudu1961
Apr 25 2007, 05:00 PM
Eu astept sa vad daca se duce sau nu , cu toate ca tind sa cred ca mai degraba __NU . Ii place sa braveze , ati uitat cum este ? Ar trebui sa fii cel putin nebun sau disperat sa faci asa ceva ___si eu nu cred ca Ando e atit de nebun sa o faca si-ar da singur foc la valiza .
marcher
Apr 25 2007, 05:15 PM
QUOTE(Radu10mai @ 25 Apr 2007, 9:11)

Iti garantez eu...daca prin absurd, lacatus ar veni antrenor la Dinamo si-ar castiga cupe si campionate, nu l-ar freca nimeni la cap. Doar amintirile ne-ar chinui, gen danciulescu
doggyy86
Apr 25 2007, 05:33 PM
Acuma Andone e in tribune la meciul Otelul- Vaslui, pana in momentul de fata e 2-0 pentru Galati..cu un eurogol Labukas!!!
Leaveyou
Apr 26 2007, 09:22 AM
L-am văzut pe Mimi la emisiunea când se jura că se face șef de treabă. Grețos. Parcă îl prefer când este hahaleră și tâmpit.

Și cum îi ținea isonul lui Borcea....
Click to view attachment
tiby_reddog
Apr 26 2007, 10:02 AM
...........razvan LUCESCU,este ultimul om,nu are pic de caracter.Credeam ca e altfel,dar din pacate mam inselat.Sa ii fie rusine pentru acele declaratii pe care le-a facut in ultimele zile.Sint convins ca si lui Mircea Lucescu ii este rusine de declaratiile fiului lui.Mare pacat !!!
bigbobo
Apr 26 2007, 01:07 PM
QUOTE(Leaveyou @ 26 Apr 2007, 10:22)

L-am văzut pe Mimi la emisiunea când se jura că se face șef de treabă. Grețos. Parcă îl prefer când este hahaleră și tâmpit.

Și cum îi ținea isonul lui Borcea....
Click to view attachmentL-am vazut si eu. Uneori iarba are efecte...de moment nebanuite....
Omul ala are scandalul in sange...Si pe statia oribitala daca s-ar duce tot si-ar gasi unul cu care sa imparta cate ceva...
Wlad_red_dog
Apr 26 2007, 04:22 PM
Si-a luat-o CFR-ul.........
doggyy86
Apr 26 2007, 04:27 PM
Aha iar crrapid conduce cu 1-0 la Gloria...oare sa fie aranjat??
hell_boy
Apr 26 2007, 04:41 PM
QUOTE(doggyy86 @ 26 Apr 2007, 17:27)

Aha iar crrapid conduce cu 1-0 la Gloria...oare sa fie aranjat??
Nu cred .Sabau nu cred ca are carazterul infect al lui Varzan Lucescu .In schimb CFR nu a jucat nimic.Spunea Muresan ca echipa din Cluj o sa atinga forma maxima la meciul cu steOaia .Sper doar ca Dinamo sa nu atinga aceasta forma maxima de a nu da nici un sut pe poarta intr-un meci
doggyy86
Apr 26 2007, 04:53 PM
Crrapid egalata de Gloria..oare sa se joace pe bune meciul asta??Nu stiu ce sq azic, tot ce pot sa zic e ca Gloria face blaturi...cu ARGES nu a fost blat????
red_dog 4 ever
Apr 26 2007, 04:55 PM
Ce frumos e cand se lupta fraierii sa prinda locul 2 cand noi suntem deja campioni
Clau_Goool
Apr 26 2007, 05:25 PM
In meciul crrapizilor se vede ca portarul lor e depasit de situatie. in acest moment rrapid are cei mai slabi porteri din Liga I... Meciu se joaca totusi pe bune, parerea mea !
paddy
Apr 26 2007, 05:43 PM
Strigoii din ghencea stau la mina noastra, lucru recunoscut si de jiji ce frumos, dar dupa ce se vor vedea cu sacii in caruta, o s-o intoarca ca la Pipera....." ca pe munca lor" ..."pe spada lor "
Ati observat ca de cind nu mai vine cucuveaua de memeu la meci, spurcaciunilor le merge bine ???.....Daca se duce Dumitru Arpacas si ii spune ca mamelucul e paguba la echipa, Jiji cel destep il da afara .....parca il vad : "Memeul e intruchiparea diavolului, Dumnezeu l-a trimis la mine sa ma puna la incercare "
Leaveyou
Apr 26 2007, 05:45 PM
QUOTE(Clau_Goool @ 26 Apr 2007, 18:25)

In meciul crrapizilor se vede ca portarul lor e depasit de situatie. in acest moment rrapid are cei mai slabi porteri din Liga I... Meciu se joaca totusi pe bune, parerea mea !
Blat !
Click to view attachment
DiliBili
Apr 26 2007, 05:50 PM
ai cintat fals la harpa
Leaveyou
Apr 26 2007, 05:57 PM

Așa-i da' merită ! M-au nervozat ăia de la Cluj și rămăsesem nervos.
doggyy86
Apr 26 2007, 06:27 PM
Deci dupa aceasta etapa ne mai trebuiesc numai 5 puncte sa devenim campioni si matematic!!Daca batem acum pe Gloria si si facem cel putin egal cu Clujul acasa suntem campioni!!Supeeeeer!!!!!!
marcher
Apr 26 2007, 06:31 PM
Clau_Goool
Apr 26 2007, 06:37 PM
Sincer o echipa care n-a jucat mai nimic in meciul cu stioaia si mai ales ca a jucat pe propriul teren nu merita locul doi. Daca sunt capabili sa ocupe locul doi sa il ocupe cu ajutorul fortelor lor, nu cu ajutorul nostru. Noi trebuie sa ii batem, mi-as dori sa ii umilim, mai ales ca franarii de la cfr sunt singurii care ne-au invins in acest campionat. Oricum steaua are un parcurs lejer pana la final si nu ii vad pierzand locul 2 in campionat...
doggyy86
Apr 26 2007, 06:43 PM
Asta cam asa e Clau, dar daca doamne fereste nu castiga CL Chelsea sau Manchester???Asa mai bine sa le dam noi 3 puncte ,in speranta ca la tragerea la sorti o sa avem si noi bafta si tinand cont ca am putea fi capi de serie ,poate repet poate ,o sa avem un adversar mai accesibil!!
Desi cel mai bine si dorinta mea e ca Manchester Utd sa castige CL sincer chiar merita si noi , vorba ta , sa ii umilim pe cfr-isti!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.