QUOTE(Stelistu @ 21 Feb 2006, 13:07)

Citesc topicul si ma mir: ce comparatie se poate face intre stadionul jenant al lui dinamo si stadionul Stelei sau al lui Poli sau rapid? Intre aceste patru echipe dinamo are cel mai penibil stadion, obiectiv vorbind. Gazonul e o problema simpla, cu stadionul e mai complicat.
Apoi, unul mai sus spune ca sa vorbeasca cu Sabau sa joace amical cu dinamo in campionat. Asta e mentalitatea.
Dar, orice s-ar intampla dinamo va lua campionatul, chiar si fara antrenor, chiar si fara jucatori - important e sa intre 11 pe teren. Da' chiar, cati actionari are dinamo, nu cumva 11? Ar putea sa vanda toti jucatorii si sa intre ei pe teren. Ma mir ca nu le-a venit ideea pana acum

QUOTE(Stelistu @ 21 Feb 2006, 13:25)

Asta am spus si eu, pe meritul conducerii

QUOTE(Stelistu @ 21 Feb 2006, 13:31)

Ce, te deranjeaza? Si mie imi pare rau de Protasov, dar macar Olaroiu pare mai bunicel ca Vigo.
Si sa vorbesti de rude si prietene de fotbalisti.... esti penibil. E ca si cum m-as lua de mama ta sau de prietena ta fiinca nu-mi place de tine. Rusine!
Am crezut ca pe forum intra oameni mai cu cap, dar m-am inselat. Macar in privinta ta.
QUOTE(Stelistu @ 21 Feb 2006, 13:39)

Ti-am mai raspuns si pe alt topic, daca nu suporti ideile altora fiindca nu coincid cu ale tale, esti prost.
Si apropo, cine e presedinte si numarul 1 la dinamo? A, da, varul becali. Face parte din clanul de care spuneai, nu?
Inseamna ca si tu tot de-acolo esti
QUOTE(Stelistu @ 21 Feb 2006, 13:59)

Asta e, vroiam si eu sa educ pe cineva, dar vad ca nu se poate:P
QUOTE(Stelistu @ 21 Feb 2006, 15:03)

Maxule, dupa cum vorbitzi unii dintre voi, chiar credeam ca sunteti pushti. Daca nu suntetzi e si mai grav, nu avetzi nici o scuza pentru prostiile pe care le debitatzi unii dintre voi (gen ala cu 10Mai). Am intrat pe forumul asta sa vad ce spun adversarii (nu dusmanii), nu am jignit pe nimeni, dar am fost jignit din plin. Asta e cea mai mare porcarie care se intampla la noi.
QUOTE(banditul @ 17 Mar 2006, 14:49)

deci:
rapid-steaua in sferturile cupei uefa=> una dintre ele in semifinale...
voi..tot pe net cu injuraturile, fotbalistii dinamovisti tot la TV, cu bere si seminte..
grea e viatza de caine ...
eu sper si cred ca steaua va fi in semifinala.
Sper ca stiintza,sau medicina sa reuseasca intr-o buna zi sa gaseasca remedii pt oameni ca tine si sa te vindeci
ar fii o grea pierdere pt o societate asa de saraca in genii si intelectuali sa piarda un om ca tine
ar fii mare pacat.......