Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
Cai Lun
Aflat la Parchet pentru audieri in privinta acuzatiilor de frade fiscale, Marian Iancu, patronul echipei Poli Timisoara a sarit calul la iesirea din sediul institutiei. Fiind intrebat de un reporter PRO TV ce s-a intamplat in cazul sau, Marian Iancu a raspuns direct cu... o mare flegma! 010.gif

Bravo nenea... staim ca poti! thumb.gif

------------------------
------------------------

In alta ordine de idei, Adrian Mihalcea a semnat cu FC Vaslui.
antisteaua
Pai cum e echipa asa e si patronul: numai laude. In rest apa de ploaie.
f_rares
Pai acum ii s-a vazut adevaratul caracter... axe.gif
Max
alexyutzaaaaa!..unde esti?...so pe el..mama lui de excroc diablo.gif
f_rares
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
beerchug.gif thumb.gif bravo m@x...cred ca alexyutza va da rating la topicul acesta 010.gif
in alta ordine de idei...mie nu imi place de Iancu asta...baga bani si are pretentzii prea mari,cand trebuie niste ani buni ca sa formezi un club de CL
COSMIN C
Gigi Becali:
"Oana Pellea ar trebui sa fie mandra daca am folosit imaginea tatalui ei. Eu sunt Gigi Becali"

Se rasuceste Amza in mormant.... bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif bigcry.gif
nunweiller
Bine ca am scapat de familia cea mai tare din Romania. Ca se rasuceau si altii in mormant la mintea lor. Daca ati cunoscut vreodata ciobani cu bani nu v-ar mira declaratiile si comportamentul verilor Becali.
Si nu spun ciobani intre ghilimele, ci exact asa cum se citeste!
jester.gif
Max
El e jiji fecali..urmasul lui Nichifor Lipan...care se rasuceste in mormant din cauza paranoicului sau urmas! diablo.gif
bianco_rossa
se pare k va fi un retur d foc...rivalii nostri se duc tot mai departe in uefa....si rapidu joak foarte bine....dak juktorii nu se ambitioneaza ..o sa fie jale....
red_dog997
Adica cine a zis ca o sa fie cel mai tare retur,are dreptate,pentru ca sunt mai multe motive pe care nu o sa ma apuc sa le spun,ca deja le stim cu totii,pana la urma sper sa fie bine,pentru ca suntem condamnati sa castigam campionatul!!
bianco_rossa
noi cu atat mai mult tre' sa castigam..pt k astia ne km inchid gura cu performantele lor din uefa anu' asta 256.gif
Radu10mai
Ce noroc pe noi ca e holaroiu la zdeaua, ca sunt varza spurki, tot mai rau o duc de la un meci la altul.
COSMIN C
Oli, Oli , nu-i lasaaaa !! 010.gif
POOL
Cosmine, yo in lokul tau nu as fi asa de 010.gif k nici noi nu sîntem mai presus, adik nici noi nu avem nu stiu ce antrenor.
red_dog77
Hai mai ca fatza de olaroiu al nostru tot are ceva in palmares.
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
POOL
Da are ceva tre' sa recunosk. thumb.gif Eventu din 2002 k antrenor. Uite akuma si olaroiu are victoria cu heerenven in deplasare. 010.gif
COSMIN C
Pool, ce stii tu de spre Ion Marin?? drunk.gif ....Sa nu vii cu citate din presa ca nu se pun... taunt.gif
POOL
Bine akuma. Mah draqului atunci de ce nu il aducem k antrenor pe del bosque sau totzi antrenori anonimi kare si-au ratat cariera.
PS: Ii kam tarziu k sa itzi scriu ce stiu despre Ion Marin. si stiu si cateva lucruri despre el pe care nu stiu dak le mai stie careva de pe aici. tongue.gif
COSMIN C
Pool, dovezi !
POOL
Nu intzeleg ce dovezi itzi trebuie??? La ce? K Marin si-o ratat cariera? Asha mai bine il duceau pe Adalbert Rosznay de la FC Baia Mare, k asta are o gandire mai europeana, nu de comunist.
COSMIN C
Pool, ce stii tu despre Ion Marin si nu stim noi? Ca zici ca stii !
Lasa-ma cu lozincile!
La naiba ! Putin respect !
reddogforever84
Olaroiu s-a vazut la rocar ce antrenor de valoare e . Cat a fost la National a fost si Zenga acolo si din cei doi s-a vazut care e mai valoros . Si la tm in meciurile din deplasare unde nu a mai avut aportul publicului sa dea incredere jucatorilor n-a cam facut nimic . Singura performanta notabila a fost etapa 30-a a campionatului trecut.. blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif
Cai Lun
Del Bosche si-a ratat cariera?! Marin si-a ratat cariera?! Pai daca Marin si-a ratat-o... inseamna ca 99 % dintre antrenorii romani si-au ratat cariera! Cine e mai bun decat el in campionatul nostru la ora actuala?! Cine are performante mai mari ca el?
COSMIN C
Pool, cand Ando a venit la Dinamo nu rasturnase muntii... Da-mi voie sa-ti spun ca esti nedrept ...Si tare mi-e teama ca te lasi influentat de niste articole din presa, de niste vorbe rautacioase aruncate pe ici colo...
rednorth
Cica era o emisiune pe Prima Tv pe care o modera un baitas vesel si voios, putin grizonat si cu ceva talent de interpret.
Dar de multe ori numele emisiunii se suprapune obsedant cu raspunsurile care imi vin in minte la anumite postari.
Cat despre rivali, ce mai putem spune, ii vedem deja de cateva saptamani jucand meciuri serioase.
Ei au auzit pistolul de start inaintea nostra.Asadar, imi este frica de o urnire ceva mai lenta a sprinterului dinamovist dar nu stim ce se poate intampla pe turnanta.
Bine ca proba este de semimaraton si nu de viteza.
Cai Lun
...si oricum, nu toti rivalii din tara au auzit "pistolul "de start mai devreme... mai sunt si cativa mai surzi... asa ca noi... gunshot.gif
POOL
QUOTE(Cai Lun @ 11 Mar 2006, 0:52) *
Del Bosche si-a ratat cariera?! Marin si-a ratat cariera?! Pai daca Marin si-a ratat-o... inseamna ca 99 % dintre antrenorii romani si-au ratat cariera! Cine e mai bun decat el in campionatul nostru la ora actuala?! Cine are performante mai mari ca el?

Del Bosque era sa o retrogradezepe Besiktas anul trekut sau akum 2 ani. El ii bun k antrenor numai la Real deoarece e un tip calm, care nu se prea ia de jucatori, ii intzelege, ku toate fitzele lor cu tot. Zicetzi-mi alta echipa in afara de Real la care Del Bosque a avut performante mari. Yo nu am nik impotriva li Del bosque, il consider un antrenor potrivit pt Real si la momentul actual.
Cat despre Marin, k antrenor warning.gif nu prea a avut el rezultate bune, de aceea nici nu prea a reusit sa stea prea mult timp la vreo echipa. tongue.gif

PS: Cosmin nu am citit articolele rautaciose din presa despre Marin, sincer sa fiu yo nici nu am vazut articole rautacioase despre el... Ci doar cele amuzante, ku Sapaligue 010.gif . Yo n-am nik impotriva lui Marin, da' nu il consider drept antrenorul kare ne poate califica in Grupe, da' e un antrenor kare ne va aduce campionatu. thumb.gif
marcher
Pool, ia zi-mi tu mie un antrenor valoros din romania. Te rog raporteaza asta la palmares, la lotul avut la dispozitie, la presiune, la tampeala patronilor, la sustinerea publicului, la tot.
Livia
timisoara sucks!!! se cun de la o posta ca sunt ajutati de arbitri...cel putin dupa meciul de azi cu poli iasi...dak o sa-i sustina asa arbitrii ....pot sa ia campionatul... complaining.gif
f_rares
Farul - Pandurii 1-0
Poli Iaşi - Poli Timişoara 0-1
CFR Cluj - Sportul 0-0
Asa-zisele favorite,sau formatzii mai bune au castigat.Nu am avut parte de nici o surpriza pana acum,sincer nu am vazut meciurile,dar...chiar a fost ajutata timisoara?
Sper ca rivalilor stelisti sa le cada nasu' maine si sa se apuce sa si-l caute prin iarba...sa piarda meciu; diablo.gif
Cai Lun
QUOTE(marcher @ 11 Mar 2006, 18:38) *
Pool, ia zi-mi tu mie un antrenor valoros din romania. Te rog raporteaza asta la palmares, la lotul avut la dispozitie, la presiune, la tampeala patronilor, la sustinerea publicului, la tot.

Da Pool, chiar sunt curios, zi tu antrenorul potrivit pt. Dinamo in momentul de fata... icon_rolleyes.gif
Livia
QUOTE(f_rares @ 11 Mar 2006, 20:00) *
Asa-zisele favorite,sau formatzii mai bune au castigat.Nu am avut parte de nici o surpriza pana acum,sincer nu am vazut meciurile,dar...chiar a fost ajutata timisoara?

oo...daa.....doar am fost acolo, pe stadion.... 149.gif se cunoaste ca il au pe craciunescu....
ma rog...si plesan...mare jucator....se trantea ca porc.gif si faluta intr-una.....ce l-am mai huiduit!! diablo.gif si abia dupa meci vb cu roxana si ne-am gandit ca trebuia sa aducem un fular cu dinamo sa i-l aruncam in fata.... 010.gif numai k e cam greu de sarit gardu' tongue.gif
red_dog 4 ever
Plesan a jucat exact ca la Dinamo adica de kkt
Trebuia eliminat dar de vede ca arbitrajul a fost cu puli
red_dog997
Va datzi deama ce bine se simt acuma ''Rivalii sin tzara''??Mai ales c-am luat-o de la Otelari!!
POOL
Nu am spus k trebuie sa fie neaparat din tzara, da' dak vretzi, uite Razvan Lucescu, chiar dak voi o sa zicetzi k ............ yo zik k asta a fost "antrenat" foarte bine de tatal sau si k va fi un urmas al acestuia. El nu poate veni orikum.
2) Andone, stie sa construiaska echipe, deoarece de fiecare data cand ne plecau mai multzi jucatori, reusea sa refaka echipa si sa o faka sa joace mai bine
3) Lucescu Senior, care nu kred k mai are nevoie de prezentare. Da' nici asta nu poate veni.
4) Grigoras asta yo zik k akuma ii in primii 3 antrenori din divizia A. thumb.gif A faut treaba buna si la Farul si akuma se pare k va face si la otelu

In trest as fi optat pt un antrenor strain preferabil din Occident, da' nu de genul lui vigo care are numai infrangeri dupa infrangeri la activ in segunda.
Kum steaua l-a putut aduce pe protasov, noi de ce nu am putea aduce un antrenor klumea strain, dak la noi in romania nu sant? 149.gif
f_rares
QUOTE(Livia @ 12 Mar 2006, 15:26) *
oo...daa.....doar am fost acolo, pe stadion.... 149.gif se cunoaste ca il au pe craciunescu....
ma rog...si plesan...mare jucator....se trantea ca porc.gif si faluta intr-una.....ce l-am mai huiduit!! diablo.gif si abia dupa meci vb cu roxana si ne-am gandit ca trebuia sa aducem un fular cu dinamo sa i-l aruncam in fata.... 010.gif numai k e cam greu de sarit gardu' tongue.gif

pai era bine numai daca i l-ati fi aratat...tot trebuia sa il enervatzi...bv pt huiduieli beerchug.gif
reddogforever84
Se pare ca Razvanel nu l-a mai intrebat pe taticu' ce tactica sa aplice si si-a facut de cap incercand sa fie antrenor de unul singur.
POOL
Da.... ce sa faci??? S-o shmekerit si jukatorii rapidului... Totzi is akuma mari vedete, se vopsesk in cap, numa' scheme.....
Max
Baieti nu a-ti inteles.....
Campionatul romanesc, este mai puternic decat Bundesliga. crazy.gif
Blu
steaua a facut egal. ramanem pe locul 1 !

guso a facut un meci f bun in poarta argesului.
Radu10mai
Nu stiu de ce, dar nu ma pot bucura prea tare! drunk.gif
POOL
Da Guso a fakut un meci f.bun, kum la noi nu a reusit sa faka in tot turul (in meciurile care a juakt). In schimb douda a ramas la forma lui de consacrare.
Stelistu'
Cateva pareri:
1. Steaua daca nu scapa de Olaroiu nu va reusi nimic.
2. dinamo daca nu il ia inapoi pe becali nu ia campionatul.
3. Desi a jucat foarte prost e mai bine 0-0 cu Betis sau Argesul decat 0-3 cu Otelul
4. campionatul il va lua rapidul sau Timisoara, daca nu se face 1 sau 2
POOL
010.gif Bekali?? De ce sa-l aducem?? Dupa ce ne-a distrus echipa si l-a adus si pe amatorul ala de kapsunar (kare zik k era mai bun decat marin) sa il aducem inapoi?? Se vede k ii spus de un stelist, kare defapt vrea sa ne vada distrusi. Rapidu e la 7 puncte de Dinamo tongue.gif
f_rares
Multumesc lui Guso!! beerchug.gif a aparat excelent thumb.gif
trebuie sa ne bucuram ca am ramas pe locul 1...sunt sigur ca daca Argesul ar fi avut tupeu,ar fi inscris impotriva stelei.
Radu10mai
Da, daca marca Douda 010.gif
f_rares
lasa-l pe Daouda ca a faultat si tot el avea nervi 010.gif Ce tare o fost faza 010.gif
HaiHUi
Daouda si Guso au zis ca au vrut sa ajute si Dinamo. Nu ca Plesan 149.gif Oricum , atata timp cat Steaua il are pe Oli nu trebuie sa ne fie frica icon_lol.gif Sper sa il tina cat mai mult Jiji . In skimb Poli cred k va fi mai periculoasa decat Steaua , cel putin asa mi se pare mie acum ... Cu toate astea sper din toata inima sa luam titlu chiar la ei acasa ! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
antisteaua
Stelistule ai grija ce iti doresti ca ti s-ar putea indeplini. Am auzit la TV ca l-au dat arabii afara pe tata puiu al vostru si ca ar vrea sa se intoarca la voi.
COSMIN C
Pai la zdiaua crestina ce antrenor ar fi mai bun decat tata Puiu?/ 010.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.