Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
RflaviusD
Fortzza sevillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Scuzati-mi entuziasmul exagerat dar ma "bucur" enorm pt spurcati !!!! Anul asta Dinamo face legea !
paddy
Citeam un interviu pe forumul spurcatilor in care jean pavel da un interviu........
In care el declara ca;
" Cate steaguri de gard s-au pierdut pe vremea ta, in lupta dreapta si nu prin furaciuni?

JP: Nici unul! Eu am luat, si de la Dinamo, si de la Rapid! Si nu unu', toate! "
Tu chiar crezi ce spui icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Sa nu mai zic ca din declaratile lui reiese ca a batut tot ce a prins in calea lui, dar a uitat sa specifice cum a facut el bani pt micile afaceri pe care le are....
Mai nea Jane ai uitat umilinta de la CCA ???
Ai uitat cum ai venint plingind la "noi" la meciul dintre zdeaua si miercurea ciuc ???? ca va bateau unii cu dedicatie ???? .....noi venisem la acel meci de hochei sa va bubuim si cind colo voi ne cereati ajutor...
Ai uitat cum fugeai ca un iepure pe la pasajul Muncii si ti-ai lasat prietenii in miinile noaste ????
Ai uitat cum ai nimerit in mijlocul galeriei noastre, si ii cereai indurare lui Maciu si lui Cristi ???
Te dai cocos pe forum ???? pai sa vina la mine si sa-mi ia interviu daca vor sa afle cine e jean pavel....
A declarat ca el a facut prima coregrafie din tara....
"JP: Hai sa fim seriosi! Cine a facut pentru prima data o coregrafie in Romania? Deci sa-si aduca aminte de episoadele cu FC National, Cupa-campionat, cu Dinamo la un 3-0, de doua ori in Ghencea si una pe ploaie in '99 parca, cand am scos si cantecul ala pe care-l canta ULTRAS, pe hip-hop"
Hai ma jenele ce dracu ai pierderi de memorie ??? te-a batut zmarandescu numai in cerebel ??? voi nici nu stiati ce e aia coregrafie pe timpul ala......a furat unul un cerseaf de acasa si tu o numeste coregrafie rofl.gif rofl.gif
Leaveyou
QUOTE(COSMIN C @ 16 Feb 2007, 1:00) *
Ha, la fel de slab ca noi aseara? A trebuit sa va vad pe voi azi ca sa-mi dau seama ca i-am criticat degeaba! Au fost aproape perfecti!

Te referi la steaua, nu ? 010.gif 010.gif 010.gif
Nu am citit regulamentul 2
Al naibi el Carlos,isi da cu parerea de Dinamo,poate sa i ajute el cat o vrea pe aia de la Benfica ca tot ne calificam,sunt sigur
antisteaua
Ce dracu coregrafii sa faca oile ca astia tot copiaza de la altii. Paddy daca l-ati ajutat pe nea jenel e vina voastra pentru ca orice fapta buna nu ramane nepedepsita.
mitareddog
O fi facut jenel prima coregrafie la un meci de hockey netransmis probabil spala masa cearceafurile,si lea intins prin sala la uscat si a spus ca e coregrafie. 010.gif
dudu1961
Mai vreau odata ,ce mi-a placut ! Ati vazut cum se certau intre ei pe teren ,nu am vazut mult din meci ca am preferat sa ma uit la seriale politiste dar fazele astea le-am prins . Si apropo de Carlos ametitul ala s-a luat de Lobont nu de Dinamo ____ca vezi doamne nu e portar bun ca face gafe grave ;e in Sp.T de ieri interviul pe care l-a dat intr-un ziar portughez .
FarfelkugeL
Mesaj de la Ganea pentru dinamoviști: "Este ultima oară când mai vedeți 'primăvara europeană' ”

Înfrângerea suferită de Dinamo l-a bucurat pe actualul rapidist Ionel Ganea. Golgeterul turului i-a "bombardat" în Portugalia pe dinamoviști cu mesaje "de bine", informeaza 7PLUS.
"Uită-te la meci, că este ultima oară când mai ajungeți în "primăvara europeană", a ținut Ganea să le transmită foștilor "apropiați" din Ștefan cel Mare.

luat de pe rrapidisti.ro
caine_tm
am citit si eu despre mesajul lui ganea. acum sursa nu este foarte credibila dar daca este adevarat ganea este un caracter infect. adica e decizia lui ca a plecat dar nu se explica si nu se justifica o astfel de atitudine/ asta este desconsiderarea unor oameni cu care ai muncit si ai obtinut rezultate. sa nu uite ganea ca daca nu era rednic si echipa Dinamo ganea era vanzator de masini vechi pt ca nimeni nu avea nevoie de el in vara. ajungea pe la fagaras sau in cel mai bun caz la bistrita
paddy
A vazut cineva interviul ??? unde ??? cind??? si pe ce program ?????
Mai terminati cu prostiile aste, Ganea nu e Alexa.......si-a facut treaba la Dinamo cu brio si nu a declarat niciodata ca e caine pina la moarte........
doggyy86
L-a vazut cineva pe mimi??a declarat ceva prin presa??Mama ce mult as vrea sa ii vad M*ia aia de jeg...cred ca a plans aseara cu lacrimi de crocodil ...doamne cat am mai ras eu....prea se dadeau viteji....Acu iar incep cu visele eroice(erotice) vor sa bata cu 3-0 la Sevilla...astia chiar au innebunit...sa fie multumiti daca or sa dea si ei un gol...mai ales ca nu mai joaca DICAcat ala al lor...ca mare bulan mai avea jegul!!
Clau_Goool
a plans destul aseara,dar n-a mai avut vreme de plans deoarece l-a inzestrat jiji cu o alta misiune si anume sa stranga semnaturi prin oras de la suporterii stanei pentru noile alegeri din parlamentul european. halal jiji asta isi face propaganda la stadion,in afara lui si in tot orasul, mama lui de petarda ce ii gunshot.gif
doggyy86
JIJ asta chiar nu gandeste....ori e prost ori e tampit...nu stiu cine il indruma nu vreau sa cred ca e chiar asa de dobitoc crazy.gif
the dog
Dupa o singura infrangere a lui Dinamo dupa un gol primit in ultimul minut iar le-a venit glasul spurcatilor dar aseara s-a facut dreptate si s-a dovedit ca Dinamo este net superioara steoaiei.Au fost varza aseara n-au legat 4 pase tot meciul dar tipic lor au dat vina pe arbitru,mereu arbitrul...nu stiu cand vor scapa de aceasta obsesie.Iar publicul lor a fost penibil,mai ales galeria care scanda niste slogane de gradinita impotriva rapidului.
cane loco
Ce naiba, spurcatii nici nu au miscat in fata spaniolilor, vai de lana lor de handilai, meciul spurcaciunilor a fost pana la urma pretext pentru campania electorala a berbecului jiji, da intradevar distractia cu adevarat mare o sa fie la spanioli cand o sa isi ia stoaia o bataie d-aia de legenda, o sa sacrifice jiji oi multe si o s-o sodomizeze barbar pe mimi.
red_butterfly
nu am vazut declaratia lui mimi, dar mama mi-a zis ca avea o fata de, citez, "pisica murata" si a zis ca nu au nici o scuza, ca sevilla e mult mai buna ca ei. evillaugh1.gif shocked.gif shocked.gif
Nu zau?? Pai nu erau ei cei mai buni din Europa? Nu era asta finala pe care o visasera? Oare de ce o fi plecat jiji cu 5 minute inainte sa se termine meciul, nu stiu tongue.gif
Cai Lun
Eu de dat asta nu am nimic cu ei. Au jucat totusi bine (mai putin Cernea). Au jucat oricum ceva mai bine decat noi. Insa Sevillia a jucat... n-am cuvinte. Aia sunt o forta. Degeaba il temperau unii pe Ghionea pentur ca a zis bine, Sevillia este poate chiar mai buna decat Real si Lyon. Decat Real sigur. Sunt echipa mare. Daca s-ar juca maine un meci Sevillia - Benfica, portughezi ar lua un 3-0 scurt. Deciconcluzia mea Sevilla > Benfica. zdeaua chiar nu a putut mai mult si e de mentionat ca au incercat! (spre deosebire de noi).
Chiar am ramas impresionat de Sevillia... nu stiu cine i-ar fi putut bate. Din punctul meu zdelistii le-au facut fata atat cat a fost omneste posibil. Daca nu era Cernea si Stancu (astia sunt blestemati pe partea dreapta - Stancu si Nesu, unul mai gras ca altu'! :010 ) poate chiar reuseau sa nu primeasca gol.
antisteaua
vad ca faci progrese si incepi sa scrii corect cuvantul "zdeaua" 010.gif
RED75
Cai Lun, nu vreau sa fac parte din grupul celor care te vor blama pentru ce ai scris. Dar, o echipa joaca mai bine sau mai prost si in functie de adversar. Steaua a incercat (ca doar juca acasa) si a demonstrat ca nu prea mai poate.
Asta nu inseamna ca Sevilla, daca juca cu o echipa organizata mai facea impresie de "superechipa", pentru ca nici macar nu e asa. Parerea mea. Noua, cu Benfica ne-a functionat totusi apararea si portarul. Daca Blay juca precum Stelian Stancu, normal ca ne spargeau si probabil am fi avut impresia ca Benfica e mult mai tare decat Sevilla. Eu zic ca sunt de valori apropiate.
COSMIN C
Cai Lun, ce faci omule, il contrazici pe jiji? Au jucat totusi bine? Hmmm...Ce fotbal? Nici un fotbal. n-au jucat nimic, n-au construit nimic! Turca ! La revedere....zdeaua!!! taunt.gif
cane loco
@Cosmin C
Asa e, asteptam cu nerabdare umilinta finala a spurcaciunilor la Sevilla acasa.
COSMIN C
De umilinta de la Sevilla nu prea imi pasa. Eu astept sa-i umilim noi in ghena! verystrange.gif
cane loco
Da, e cel mai bine asa, dar ca o pregatire pentru bataia care o sa o ia de la noi, e bine sa fie umiliti acolo cat mai bine, oricum dupa aia o sa inceapa in campionat cu furaciunile, dar o sa aiba probleme mari cred ca nu mai sunt echipe dispuse sa faca pe slugile spurcatilor.
tyn
poate in 2007,nu-i mai merge lu jiji sa fuga dupa autocarele echipelor....sa faca ce vrea oricum suntem prea sus acum pentru ei,.....in ghena o sa ii vedem plangand.
hunter
QUOTE(Cai Lun @ 17 Feb 2007, 1:09) *
Eu de dat asta nu am nimic cu ei. Au jucat totusi bine (mai putin Cernea). Au jucat oricum ceva mai bine decat noi.

Unde au jucat bine?Daca erau spaniolii mai concentrati faceau scor..steaua, daca nu joaca dica, nu e in stare sa faca nici o faza de atac.
caine_tm
cica merge hagi antrenor la steaua bananasmile.gif mama ce distractiv o sa fie cand vom castiga in ghencea
dinamodgirl
ar fi foarte marfa...jumatate din echipele din campionat ar invinge sTOAIA...:D
jaff_armat
ar fi prea frumos sa fie adevarat...oricum noi suntem in fata lor ...si`au dem adevarata valoare la meciu` cu sevilla.
de abia astept sa ma sparg de ras cand vor juca la sevilla acasa....daca sevilla a jucat numai la misto in ghena dar acasa la ei...o sa fie un adevarat show.am sa ma sparg de ras.:))
ray_sefo
Titlu de stiri sportive : Tristete in Ghencea...:)))) ce noutate..ei tot timpul au fost niste TRISTI.....niste oi triste...
Florin_Dinamo
Nici nu va inchipuiti ce muuuuuuuuult ma bucur ca oitele spurcate au incasat portia de bataie de la Sevilla. Gigi becali a declarat inaintea meciului ca nu avea emotii, probabil stia ca steOAIA nu are nici o sansa taunt.gif taunt.gif taunt.gif
Cai Lun
Da, a fost surprinzatoare (cel putin pentru mine) reactia presei dupa cele doua meciuri. Nu ma asteptam sa dea mai mult in zdeaua decat in noi...
bigbobo
Steaua a facut egal azi, 1 - 1 cu Aversa...Sevilla simte pericolul 010.gif
red_butterfly
Da ma, chiar asa, daca au reusit marea performanta de a face egal cu aversa, iti dai seama ca acum cei de la Sevilla au toate motivele sa tremure.... evillaugh1.gif evillaugh1.gif
nicolle_reddog4ever
QUOTE(bigbobo @ 18 Feb 2007, 19:36) *
Steaua a facut egal azi, 1 - 1 cu Aversa...Sevilla simte pericolul 010.gif

Mda, asa e...deja tremura cei de la Sevilla, cred ca se gandesc sa nu mai se prezinte la meci, mai bine sa piarda cu 3-0 decat sa-i umileasca steluta...cu un asa rezultat..."au rupt gura targului" evillaugh1.gif
red_dog_rahova
si Mircea Lucescu le ia apararea....zice ca a fost furata zdeaua....
RED75
verystrange.gif De cine ? De Aversa?
jaff_armat
tare echipa asta zdeaua...inca odata si`a aratat adevarata valoare....
anmini
hai cu aversa, ca mi-am luat umbrela......... doglaugh.gif
mihaiul90
Bai deci asta e chiar imposibil ??? Stati asa am auzit bine ? ??? Aversa ? rofl.gif rofl.gif rofl.gif

Felicitari steoaia sunteti cei mai varza rofl.gif

Si totusi... Aversa ?? rofl.gif
red_butterfly
Ati vazut ca pe tvsport se transmite iar "tacerea mieilor"? doglaugh.gif
redpaco
nu mai radetzi de aversa pt ca ea isi merita locul in liga a III-a spre deosebire de adversarii lor din cimitiru' gengea!!! HAITA_DINAMO.gif
mihaiul90
Nu radeam de Aversa, radeam de... doglaugh.gif oitele proaste care au facut egal cu o echipa de liga a 3-a.

wtf.gif Cum sa faci egal cu Aversa ? rofl.gif
edy
Un rezultat promitator pentru returul de campionat evillaugh1.gif evillaugh1.gif !

S-o tina tot asas zdeaua bananasmile.gif bananasmile.gif
caine_tm
rezultatul ca rezultatul. dar declaratiile celor de la aversa. cica "Scarbici(un fel de maradona pe la aversa) a facut ce a vrut el cu Shaban(mama ce fotbalist)."

cum mama naibi sa faci 1-1 cu Aversa bucuresti o echipa care e pe cale sa retrogradeze din Liga a III. Oli e pe picior de plecare se pare ca vine marele antrenor Hagi crazysanta.gif ......

eu zic ca deacum putem sa comentam cine ocupa locul 2 dintre Crapid si CFR Cluj pt ca steaua e iesita din lupta asta nici macar cu crapid nu se mai razboiesc. deacum steaua e rivala lui poli timisoara bananasmile.gif

drama sa nu mearga andone la poli complaining.gif
Leaveyou
Să vină Hagi, să vină Hagi, să vină Hagi în ghencea .... 010.gif
dudu1961
Ce Hagi mai sa vina Ratoi ca el e bossul acolo . Ce sa mai platesca nasu atita banet la altii sa-l dea tot in familie icon_twisted.gif E atit de frumos ce se intimpla la tirla in aceste zile ca nici nu-mi vine sa cred ,probabil nu le prieste primavara asta timpurie au iesit prea devreme la pascut ! bananasmile.gif
FarfelkugeL
Becali: "Egal, neegal cu Aversa, eu vreau 3-1 in Spania"

Becali: "M-am suparat pe mine ca sint un idiot"

rofl.gif
Mikedog
Se credeau cei mai tari baietii dar cred ca "iarna la -13" e naspa rau !!Sper din tot sufletul sa ii tinem asa in frig multi ani de-acum incolo!!FORZZA Dinamo !!

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA!!!
nicolle_reddog4ever
Becali:"Cainele moare de frig si prostul de grija altuia. Eu nu sunt prost!" rofl.gif
COSMIN C
Razvan Boanchis: "Imi place Steaua. Nu joaca nici 4-4-2, nici 4-3-3. Foloseste sistemul vraiste-razna-muci."
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.