Max
Feb 21 2006, 01:30 PM
QUOTE(Radu10mai @ 21 Feb 2006, 13:01)

borcea isi face griji ca nu avem stadion de Champ. League, dar chiar crede cineva ca Dinamo va trece de preliminarii?
Nu vad motiul pentru care sa nu treaca....macar sa intre in CL... jucam si la Sadova daca e nevoie

... Inaintea meciului cu Everton credeai ca o sa-i eliminam?..bag sam ca nu , din moment ce nu crezi ca vom trece de preliminarii!...sa luam titlul si mai comentam pe tema asta!...........
Radu10mai
Feb 21 2006, 01:30 PM
Dar voi?
pe meritul fratiei stiaua-bacau-otelul-farul (ca pe vremuri)
sau pe meritul lui ceaus... nu jiji fecali. mai stitzi anul trecut ce se dadea de gol:
"doar oli nu o sa joace cu rautate impotriva noastra ca nu o sa mai fim prieteni".
la fel si cu fratele sechelariu care acum e la JAIL, unde sper sa ajunga si clanul fecali.
stiaua-i de kkt
Mesajul a fost pentru spurky!
Stelistu'
Feb 21 2006, 01:31 PM
QUOTE(Cai Lun @ 21 Feb 2006, 13:22)

...Aporpo, Liga Campionilor este o comptetitie organizata de Uefa...
Stelistule.. lasa! Bine ca e Holaroiu la zdeaua... Mirela sa fie sanatoasa...
[apopo, fa-ti bagajele, te bagam alaturi de celelalte lighioane..

]
Ce, te deranjeaza? Si mie imi pare rau de Protasov, dar macar Olaroiu pare mai bunicel ca Vigo.
Si sa vorbesti de rude si prietene de fotbalisti.... esti penibil. E ca si cum m-as lua de mama ta sau de prietena ta fiinca nu-mi place de tine. Rusine!
Am crezut ca pe forum intra oameni mai cu cap, dar m-am inselat. Macar in privinta ta.
Max
Feb 21 2006, 01:34 PM
Ce remarca...ne luam de prietetenele fotbalistilor

..o fi mai bine sa ne luam de ceva apropiat tie?

..stelistule
Stelistu'
Feb 21 2006, 01:39 PM
QUOTE(Radu10mai @ 21 Feb 2006, 13:30)

Dar voi?
pe meritul fratiei stiaua-bacau-otelul-farul (ca pe vremuri)
sau pe meritul lui ceaus... nu jiji fecali. mai stitzi anul trecut ce se dadea de gol:
"doar oli nu o sa joace cu rautate impotriva noastra ca nu o sa mai fim prieteni".
la fel si cu fratele sechelariu care acum e la JAIL, unde sper sa ajunga si clanul fecali.
stiaua-i de kkt
Mesajul a fost pentru spurky!
Ti-am mai raspuns si pe alt topic, daca nu suporti ideile altora fiindca nu coincid cu ale tale, esti prost.
Si apropo, cine e presedinte si numarul 1 la dinamo? A, da, varul becali. Face parte din clanul de care spuneai, nu?
Inseamna ca si tu tot de-acolo esti
COSMIN C
Feb 21 2006, 01:46 PM
Eu tot nu inteleg de ce zburda copilu'asta linistit prin forum si n-a fost trecut la 100m garduri...
Radu10mai
Feb 21 2006, 01:52 PM
miorito nu ti-ai gasit cheia de acasa(a pus cineva capacul pe canal)..
nu ai alte griji decat sa te bagi in seama?
nu e vorba ca nu suport ideile tale, in primul rand nu te suport pe tine, nu o sa iti mai raspund, ca oricum esti prea prost sa intelegi.
anti-stiaua
Stelistu'
Feb 21 2006, 01:59 PM
QUOTE(Radu10mai @ 21 Feb 2006, 13:52)

miorito nu ti-ai gasit cheia de acasa(a pus cineva capacul pe canal)..
nu ai alte griji decat sa te bagi in seama?
nu e vorba ca nu suport ideile tale, in primul rand nu te suport pe tine, nu o sa iti mai raspund, ca oricum esti prea prost sa intelegi.
anti-stiaua
Asta e, vroiam si eu sa educ pe cineva, dar vad ca nu se poate:P
Cai Lun
Feb 21 2006, 02:07 PM
Toashu'... vreau sa zic ca.....

... m-ai spart! ...

... Tu stii cine e Mirela?

Zici ca e ...prietena cuiva?

... o fi, nu bag mana in foc!

Poate ca e fi pe invers Radoi... asta chiar ar fi o stire bomba..

... marfa! 1 - 0 !
Stelistu'
Feb 21 2006, 02:13 PM
QUOTE(Cai Lun @ 21 Feb 2006, 14:07)

Toashu'... vreau sa zic ca.....

... m-ai spart! ...

... Tu stii cine e Mirela?

Zici ca e ...prietena cuiva?

... o fi, nu bag mana in foc!

Poate ca e fi pe invers răţoi... asta chiar ar fi o stire bomba..

... marfa! 1 - 0 !

Mai, eu nu va cunosc jargonul. Recunosc ca nu merg pe stadion sa aud toate aberatiile. E usor sa bati campii la genul Florentina, Claudia etc.
Cai Lun
Feb 21 2006, 02:17 PM
Lasa dom'le... asta e ceva recunoscut in sistem international, ca sa zic asa... o pot proba si confratii vostri de Europa...
Da' aapropo.. asa, de curiozitate... pe prietena [sau nevasta] lui Olaroiu, chiar o cheama Mirela???
Stelistu'
Feb 21 2006, 02:25 PM
Eu nu cunosc nici macar sistemul international de care zici. Sunt doar un suporter care merge extrem de rar pe stadion, deci nu cunosc jargonul.
Dar ma dezgusta jigodismele si intoleranta.
Cai Lun
Feb 21 2006, 02:34 PM
Pai si pe mine [cel putin]... dar ideea era ca, suntem rivali, nu?

Vrei sa il raud pe Radoi? Ptiu drace! Na ca l-am scris cu litera mare!
Stelistu'
Feb 21 2006, 02:40 PM
Bine, si asta e o prostie (cu literele), dar oricum pari a fi cel mai tolerant din cei de pe aici, banuiesc ca restul sunt pushti. Faptul ca suntem rivali nu inseamna ca trebuie sa ne jignim. Il cunosc pe Mihnea, am fost la acelasi liceu, in aceeasi promotie, asta inseamna ca daca el e dinamovist si eu stelist, cand il vad il iau la injurat?
COSMIN C
Feb 21 2006, 02:46 PM
Banuiesti prost!
Max
Feb 21 2006, 02:59 PM
iote ca pustii astia au peste 20 de ani...acu s-au facut mari sunt vaccinati.....si sunt buni de bataie....asta e daca nu iti place ,behaie la strunga lui jiji!..
Cat priveste toleranta.....asta sa crezi tu papusa!.....dar daca insisti, te bagam in seama ca esti simpatic, vb lui Mitica de la liga..,,sunte-ti simpatici , t'ai dreaq de ziaristi''..
....asa ca baga tare...
apropo ..NU TE DOARE CAPU DE LA BOLOVANI?...
Stelistu'
Feb 21 2006, 03:03 PM
Maxule, dupa cum vorbitzi unii dintre voi, chiar credeam ca sunteti pushti. Daca nu suntetzi e si mai grav, nu avetzi nici o scuza pentru prostiile pe care le debitatzi unii dintre voi (gen ala cu 10Mai). Am intrat pe forumul asta sa vad ce spun adversarii (nu dusmanii), nu am jignit pe nimeni, dar am fost jignit din plin. Asta e cea mai mare porcarie care se intampla la noi.
Max
Feb 21 2006, 03:26 PM
Hai sa iti zic ceva...nu am vrut sa te jignesc..dar nici nu accept ca tu,sau altii ca tine sa ne traga de coada pe forumul nostru...daca tu nu il jigneai pe CAI LUN (fraier), nu am fi intervenit sa te jignesc...imi pare rau ca ai intrat la jumate ..dar asta e viata frate...odata ce ai intrat intre noi tre sa joci cum iti cantam tot noi!...nu stiu daca ma intelegi.
Daca vrei sa ramai , nici o problema nu te da nimeni afara ,dar trebuie sa constientizezi ca nu vei fi primit cu paine si sare.
SINCER IMI PARE RAU CA TE-AI SIMTIT PROST PRINTRE NOI
f_rares
Feb 21 2006, 04:26 PM
cum de ink mai umbla asta pe aici liber??legati-l de ceva...duceti-l la stana,sau la garduri
stelistule...nu crezi k aparitia ta p forumul acesta nu face decat sa produca nervi si injurii??
Cai Lun...am gresit,vroiam sa zic k stadionul nostru nu e omolofat pt CL,dar e pt Cupa UEFA

...la fel k al spurcaztiilor
Cai Lun
Feb 21 2006, 05:04 PM
Sincer, imi e rusine cu atitudinea unora!
Am facut asa: Off topicurile au fost sterse. In numele dinamovistilor care pot purta discutii civilizate ii cer scuze lui Stelistu', iar Radu10mai are un bann temporar...
Si red_dog 4 ever are dojana cu + 10%.
alexyutza
Feb 21 2006, 05:21 PM
nu-mi vine sa cred .. fac spume la gura de ciuda si indignare...

cum poate fi conducerea nosstra asa de " total depasita de evenimente " ? Spurhy si-au gasit 2 fotbalisti australieni care joaca foerte bine si costa foarte putin , fiecare costand aprox . 350 mii euro . Pana si fotbalistii de la Otelu si Vaslui is mai scumpi . De ce noi nu cautam sa realizam astfel de transferuri , mai ales ca toata lumea a recunoscut ca avemm mari lipsuri ?
KATRY_RedWhite_4ever
Feb 21 2006, 05:49 PM
Click to view attachmentMesaj catre toti dinamovistii d p forum :nu va dati seama k rolul stelistului e acela d a n enerva?Eu zic sa nu mai bagati in seama c zice,k noi tot c stim aia facem si anume sa n sustinem echipa pana la capat,indiferent d c zic restul...O zice cel mai bun exemplu:yo

o craiovenca DINAMOVISTA pana in maduva oaselor,kre s-a confruntat cu antipatia celor din jur(datorita iubirii eterne fata d

).N-am negat niciodata k sunt dinamovista cu toate k ma aflu inconjurata d olteni kre urasc echipa noastra si am reusit sa-i fac sa accepte si sa respecte preferinta mea,dragostea d caine!
''FIE VREME BUNA,FIE VREME REA/CAINI PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA...!!!!''
alexyutza
Feb 21 2006, 08:16 PM
MM iarasi areusit mega performanta de a intra in conflict cu toata lumea . asta pe toata lumea nerveaza , mai bine ar tace din gura . De data asta si-a pus in cap toti fostii jucatorii ai Craiovei maxima . Nu stiu cum reuseste sa intre cu toata lumea in polemica ....

.. poate ca asta si urmareste....
red_dog 4 ever
Feb 21 2006, 08:31 PM
Cele mai tari au fost cu Dinu
BandiT
Feb 22 2006, 11:27 AM
pana la urma steaua nu mai ia pe nimeni..si dinamo da lovitura prin aducerea lui Barcauan...
o sa aveti o aparare beton...
POOL
Feb 22 2006, 11:31 AM
QUOTE(alexyutza @ 21 Feb 2006, 20:16)

MM iarasi areusit mega performanta de a intra in conflict cu toata lumea . asta pe toata lumea nerveaza , mai bine ar tace din gura . De data asta si-a pus in cap toti fostii jucatorii ai Craiovei maxima . Nu stiu cum reuseste sa intre cu toata lumea in polemica ....

.. poate ca asta si urmareste....
Nu te supara da' omul ala habar n-are nimik de fotbalul din trecut nu cunoaste istoria echipelor romanesti, kred k si eu stiu mai bine istoria echipelor din Divizia A decat el, chiar dak is mult mai tanar decat el.

Si saraq om ii dus ku duhul, nu prea are el treaba cu fotbalu'.
Stelistu'
Feb 22 2006, 11:34 AM
QUOTE(Cai Lun @ 21 Feb 2006, 17:04)

Sincer, imi e rusine cu atitudinea unora!
Am facut asa: Off topicurile au fost sterse. In numele dinamovistilor care pot purta discutii civilizate ii cer scuze lui Stelistu', iar Radu10mai are un bann temporar...
Si red_dog 4 ever are dojana cu + 10%.
Multumesc frumos pentru intelegere. Chiar m-a enervat 10Mai ieri. Asa cum am mai spus suntem adversari, nu dusmani. Cel putin asta e parerea mea.
Max
Feb 22 2006, 11:35 AM
bravo...in sfarsit te dai si tu cu noi!...daca e asa cum spui tu ..ramane de vazut!....
Deocamdata Barca, ramane sa confirme forma care l-a facut consacrat!..noi o sa-l primim cu bratele deschise ,in orice imprejurare, indiferent ca e imprumutat sa va fi transferat de finitiv.
alexyutza
Feb 22 2006, 06:59 PM
Cum steaua nu mai transfera penimeni ? Voi nu ati auzit la tv sport ca mai aduc inca 3 fotbalisti straini sub forma de imprumut ?
Cuym a venit olaroiu la steaua , jiji si-a si oincalcat promisiunea lui de mare crestin si nationalist . Intr-o vreme , anul trecut , spunea ca la steaua cat timp traieste el , in afara lui Hamutovski nu va mai juca nici un fotbalist de alta nationalitate decat romana . Se pare ca jiji canta dupa cum ii dicteaza Olaroiu .. numai vorbele is de

asta....
f_rares
Feb 22 2006, 09:50 PM
pai cum k toate ziarele scriu k nu mai poate transfera Stiaua jucatori din nu mai stiu ce motive...
POOL
Feb 23 2006, 08:51 AM
QUOTE(Cai Lun @ 21 Feb 2006, 13:22)

...Aporpo, Liga Campionilor este o comptetitie organizata de Uefa...
Stelistule.. lasa! Bine ca e Holaroiu la zdeaua... Mirela sa fie sanatoasa...
[apopo, fa-ti bagajele, te bagam alaturi de celelalte lighioane..

]
E adevarat k uefa organizeaza si CL, numai k pentru UCL sant alte norme. Stadionul trebuie sa aibe o capacitate mai mare si mai trebuie sa aibe ceva facilitati pe care akuma nu mi le amintesk.
marcher
Feb 23 2006, 12:47 PM
Cai lun, decat sa-i dojenesti p-ai nostri, mai bine l-ai sterge dracului pe imputitul ala de pe forum. Nu stiu daca e posibil sau nu, da e jenant si enervant sa vina un titireasca de stelist pe un site dinamovist, si sa ne faca harcea-parcea. Ce, nu mai incap la cimitir? Sa stea la ei acasa, bate-i-ar heerenven cu 3-0!
Leaveyou
Feb 23 2006, 01:04 PM
Sau 4 - 0 !
Pot să visez şi eu, nu-i aşa ?
@f_rares : "pai cum k toate ziarele scriu k nu mai poate transfera Stiaua jucatori din nu mai stiu ce motive..."
Nu au plătit 90.000 $ pe la Ploieşti pentru nu ştiu ce jucător. Dar este o treabă trecătoare. Bago ciobi ăla de jiji mâna în buzunar şi se rezolvă.
BandiT
Feb 23 2006, 01:19 PM
deci, pana una alta, rivalii vostrii din bucuresti( adica steaua si rapid) se vor califica azi in optimile cupei uefa.
eu le doresc succes.
voi stati si va certati pe forum si ei merg azi la stadion...
asta e viata...
paddy
Feb 23 2006, 01:42 PM
asta e noul vostru echipament

ghici cine va minca bomboana de pe tort la sfirsitul campionatului

obisnuitiva ca veti termina pe locul doi , spre ghinionul vostru nu se premiaza decit primul loc

......
Cit despre rivali ????...parerea mea e ca nu prea avem ....
marcher
Feb 23 2006, 02:43 PM
Paddy, te iubesc, esti cainele sef al site-ului, tu-le muma-n ... de stelisti
f_rares
Feb 23 2006, 02:56 PM
Livia
Feb 23 2006, 04:52 PM
f_rares
Feb 23 2006, 05:25 PM
A inceput rapidu...sa vedem cat tupeu are herta
Leaveyou
Feb 23 2006, 05:25 PM
@Livia
dacă eşti din china, google.com se deschide foarte greu, pe cînd google.cn se accesează rapid. aceasta-i diferenţa dintre cupa uefa şi liga campionilor, pentru fotbalul românesc. uefa e ceea ce ne permitem acum!
Nu ştiu de ce, chestia cu uefa suna de parca ar fi mare kkt si cupa asta ! A devenit uefa un fel de intertoto ? Uefa este ceea ce ne permitem acum ? Până acum stăteam pe la cozi să intrăm în Europa !

Părearea mea !
Leaveyou
Feb 23 2006, 06:35 PM
A înscris rrspidul

! De abia aştept să-i cotonogim iarăşi cu 4 - 5 goluri ...
f_rares
Feb 23 2006, 06:45 PM
free ya mind
Feb 23 2006, 07:04 PM
Max
Feb 23 2006, 07:54 PM
QUOTE(f_rares @ 23 Feb 2006, 18:45)

Da...cand ataca,ii domina rapidistii pe nemtzi,joaca destul d bine
cine ataca, cine domina si cine joaca bine?..ca eu nu am vazut meciul
Max
Feb 23 2006, 08:50 PM
marcher
Feb 23 2006, 08:55 PM
HA,HA,HA.Pacat de rezultatul din tur, fraierii
f_rares
Feb 23 2006, 08:57 PM
iar nu stiu s vb
S-a terminat 2-0 pt Rapid...au jucat f bine si sincer,au meritat sa castige.Au jucat foarte bine,bravo lor.
Cand Rapidul ataca,ii domina foarte bine si f mult p nemtzi
Uite k s-a terminat si meciul spurcatzilor...si au luat bataie

c meci de r**** au facut

.
Dup parerea mea,olandezii au jucat mai bine.
Nu credeam k o sa piarda,dar uite k s int si minuni

acum o s ajunga ei ciuca batailor,pt k noi ne-am revenit
marcher
Feb 23 2006, 08:58 PM
Jos palaria pentru rapid.Au pus-o ca lumea. Steaua a dovedit cat de intamplator a fost rezultatul din tur. Ce pacat pentru noi
Livia
Feb 23 2006, 09:52 PM
eu sincer ..recunosc ca m-am uitat la meciul stelei numai k juca nilsson

in rest nu m-a interesat

....oricum, asa cum am prevazut, heerenven a fost peste oi
POOL
Feb 23 2006, 10:36 PM
Eu am cazut pe jos de ras kand am vazut k ii domina o echipa k heerenven kare nu prea are ea treaba ku atakul, m-a surpins plakut heerenven in meciul cu shtoia.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.