mihaiul90
Jan 17 2007, 01:52 PM
QUOTE(POOL @ 10 Jan 2007, 15:36)

Corect Dumi.. Pana acuma nu am avut probleme foarte mari de natura medicala cu jucatorii, ina fara de Stanici, insa nu se poate sti niciodata.
Ai uitat de Ze Kalanga care le-a tinut de urat doctorilor aproape tot turul de campionat ?
biancap78
Jan 17 2007, 03:13 PM
Nu stiu de ce dar io nu vreau sa se accidenteze nici stOISTII nici crapidisti....io vreau sa plece de la echipele astea sa-si vada de Europa iar daca raman...aia care-s mai bunicei, in meciul cu Dinamo sa fie suspendati si Dinamo intr-o zi foarte buna...
coolio
Jan 17 2007, 04:31 PM
Eu vreau ca stiaua si rrapid sa aiba echipa completa +2,3 jucatori "vedeta" proaspat transferati.
Iar noi sa avem 3 accidentati si 3 suspendati sa folosim jucatori de la echipa a doua si tot sa ii batem
Daca nici asta nu e posibil, atunci sa jucam de la egal la egal cu ei pt. a nu mai avea niciun motiv sa comenteze dupa.
djmihaitza
Jan 17 2007, 04:51 PM
Asta cu de la egal la egal nu prea se leaga.
Ia imagineaza-ti urmatoarea (in)egalitate:

=

=

ADEVARAT sau FALS ?
Menajera este de cand o stiu eu in rolul lenesului ce moare de drum lung dar mai ales si a
prostului din acelasi proverb plin de invataminte.
caine_tm
Jan 17 2007, 04:51 PM
daca ar fi dupa mine in ghencea as juca cu Dinamo 2, sa aratam cam cat ne doare pe noi de ei in acest an. si daca juniorii nostri stiu sa se apere pot scoate si un egal
Nu am citit regulamentul 2
Jan 17 2007, 05:39 PM
Pai la ce echipa avem ar trebui sa i umilim pe CIOBANI de la Steaua
COSMIN C
Jan 17 2007, 10:49 PM
Cica Dica s-a accidentat in meciul cu pustii aia de la Siena si joi va fi consultat la clinica din Bologna!!!!
Scuze, dar nu pot sa plang!
RED75
Jan 17 2007, 10:58 PM
Jiji a uitat sa jumuleasca barba popii... D'aia ii paste ghinionul. Cica nici Carlos nu mai vrea sa plece de la ei
Si-a bagat necuratu' coada-n stana !
red_dog_rahova
Jan 17 2007, 11:18 PM
dica go to bed...in Izokinetic clinic!!!!
COSMIN C
Jan 17 2007, 11:47 PM
Domne, se tot vorbea ca se transfera Dica iarna asta, dar de oferta de la astia de la Bologna nu aflase nimeni nimic! Nici macar geniala!:lol:
Raikkonen
Jan 18 2007, 10:52 AM
Asa cum au patit si cu răţoi ca au vrut sa traga de el sa-l tina s-ar putea sa pateasca si cu Dica care oricum nu mai cred ca isi dadea totul doar in Cupele Europene sa-l vada alte cluburi acum se pare ca a patito si el.
red_dog_rahova
Jan 18 2007, 12:44 PM
QUOTE(djmihaitza @ 14 Jan 2007, 19:13)

Ca urmare a transferurilor de un succes incontestabil realizate de spurkkati jumatate din echipa se va numi fotbal steaua bucuresti iar cealalta jumatate va evolua sub numele de Calcio Izokinetic Bologna. Pentru (auto)finantarea noilor grupari se vor organiza meciuri demonstrative si antrenamente scoala avand ca protagoniste cele doua mari echipe.
mare dreptate ai......dica face parte din jumatatea italiana.....
djmihaitza
Jan 18 2007, 12:52 PM
Eu am auzit ca cica Nica Dica "Mica" s-a accidentat din cauza "coabei" de la golul dat cu OL la Lyon.
Tineti minte cum schiopata? Acum e chiar pe bune....
De-acum nu mai e trendy sa strigi "forza steaua" ci "forza izokinetic"
La cat mai multe transferuri de astea, paturile de la Bologna va asteapta, spurkkatilor !
COSMIN C
Jan 18 2007, 01:06 PM
Sper sa fie vorba de un "transfer", macar de vreo 2-3 luni, nu de un "imprumut" de vreo saptamana!
dudu1961
Jan 18 2007, 02:37 PM

Fratilor pe astia ii paste freun blestem _______S-o fi rugat jiji pe la bisericile pe la care se duce sa-si rupa adversarii directi picioarele si iata ce a iesit
biancap78
Jan 18 2007, 02:49 PM
Deci chiar ar trebui sa se mute la Bologna....intr-o zi am spus ca fiecare vor face o vizita pe acolo, chiar nu credeam ca asa vor ajunge....Cred ce jumatate din lot a trecut pe acolo...
rew
Jan 18 2007, 05:13 PM
Le urez tuturor stelistilor, jucatori, suporteri si lingai, sa treaca pe la Bologna, dar numai dupa ce-si rezolva si problemele cu capu la Spitalu 9.
antisteaua
Jan 18 2007, 05:36 PM
Sunt iremediabile problemele lor de la cap rew. Mai bine sa se mute dracu la Bologna sa scapam de ei. Cum ar suna zdoia Bologna?
caine_tm
Jan 18 2007, 05:48 PM
se pare jiji si oile lui au fost blestemate de MIU (pt cine nu mai stie, un fost fotbalist al stelei) pe care baciul jiji la amenintat in direct la o emisiune a "chirului"ioanitoaia ca ii taie tendoanele sa nu mai joace fotbal.
deci toata steaua la bolognia, dar ce e mai fain e faptul ca ei in italia joaca meciuri tari, cu echipe de juniori
sa vezi de nu trece rapid si cfr cluj in fata lor
antisteaua
Jan 18 2007, 06:01 PM
Ar fi rasul curcilor sa treaca si puli in fata lor si sa nu joace nici macar in uefa
mrbodo2002
Jan 18 2007, 06:10 PM
anti,ar fi ceva.E un deziderat pt campionatu nostru;ar fi o umilinta de nedescris pt ei si noi am fi mandri nevoie mare!
Leaveyou
Jan 18 2007, 06:26 PM
Ah, Anti, asta vreau din toată inima ! Să se uite la CFR Cluj și la Poli în Uefa și la Dinamo și Rapid în C.L. Cred că-și fac sepuku toți de la Mimi la Bălănel. Nu că sunt rasist.
cojocady
Jan 18 2007, 07:56 PM
Cica Steaua fara Dica pana la sfarsitul campionatului. Se pare ca accidentarea necesita cateva luni de refacere. Steaua fara Dica e zero! Ii facem praf in ghena.
Forza Dinamo!
coolio
Jan 18 2007, 08:25 PM
Pot sa joace si cu 11 x dica in echipa ca tot ii batem.
astia is atat de disperati incat inventeaza oferte pt. jucatori.
sa ii batem cu 3 -0 si sa nu mai aud de ei.....
deceneu
Jan 18 2007, 08:54 PM

La cat de cracanat e Dica nici nu ma mir ca s-a accidentat la genunchi. Ori cu el, ori fara el sper sa batem in ghencea!
Bascanu
Jan 18 2007, 08:55 PM
Dica o sa fie indisponibil maxim 2 luni....
COSMIN C
Jan 19 2007, 10:25 AM
Valeuuuuuuuu, ce ofteaza ala de transmite din cantonamentul spurcatilor....Offfff, ce necaz...si noi ne amuzam....ce oameni insensibili dinamovistii, frate....Of, of...
caine_tm
Jan 19 2007, 01:49 PM
QUOTE(antisteaua @ 18 Jan 2007, 18:01)

Ar fi rasul curcilor sa treaca si puli in fata lor si sa nu joace nici macar in uefa

nu este nevoie ca poli sa ii depaseasca, este suficent ca

si cfr cluj sa ii depaseasca cu conditia ca oile sa nu castige cupa si sunt out din europa anul viitor, chiar ar fi fain

si sa vezi apoi ce pateste mimi stoica
dudu1961
Jan 19 2007, 01:51 PM
Eu propun ca oile sa-si mute tirla la Bolognia ,asa le-ar fi mai usor cu antrenamentele ,poate mai ridica si jiji freo biserica ,sa le ierte D-zeu pacatele si ar fi toata familia la un loc !
caine_tm
Jan 19 2007, 01:57 PM
e distractie mare de ce pateste steaua, dar eu cred ca totul se trage de la lipsa de pregatire si de la faptul ca au preparator fizic si doctor incompetent. daca isi aminteste cineva ce a fost cu vasilicaaaaaaaaaaaaaaa cristoceeeeeeaaa, care era tratat de proble fictive si a fortat intrarea fara ca macar amaratul ala doctor sa isi dea seama ca nu era tratat. in plus steaua are un lot subtire si multi fotbalisti au fost supra solicitati. rezultatele se vad accidentari peste accidentari si toti la genunghi
sper ca nou preparator fizic a lui Dinamo sa fie bun, si sa nu patim si noi ca oile.
[quote name='djmihaitza' date='17 Jan 2007, 16:51' post='126046']
Asta cu de la egal la egal nu prea se leaga.
Ia imagineaza-ti urmatoarea (in)egalitate:

=

=

ADEVARAT sau FALS ?
nu e buna egalitatea asta, formula corecta este Dinamo = 2*(3

+2

)
COSMIN C
Jan 19 2007, 01:57 PM
QUOTE(dudu1961 @ 19 Jan 2007, 13:51)

Eu propun ca oile sa-si mute tirla la Bolognia ,asa le-ar fi mai usor cu antrenamentele
Ar fi economisit si timp si bani !
dudu1961
Jan 19 2007, 02:18 PM
Apropo de ce zice @cine tm ____un ziar dar nu stiu care (ST) zice ca la cantonamentele astora vine un medic grec care nu stiu ce dracu le face ,medicatie noua ,vitamine ,el stie si se pare ca de acolo li se trage ______cind am citit articolul ,chiar la ai nostri m-am gindit ,sper sa nu faca si ei la fel si sa vedem peste un an toata echipa trimisa la nu stiu ce clinica .
anna
Jan 19 2007, 02:25 PM
se vede treaba ca oitele au cam ramas fara noroc dupa sezonul trecut ...nu ca ne bucuram noi de raul altuia....dar mult o mai meritau...asa se mai intorc si ei cu picioarele pe pamant...si steaua fara dica e 0?? si?? cu dica era 0,5 asa ca nu ne-am ales cu nimic ..

oricum ii batem in ghena!!!
Nu am citit regulamentul 2
Jan 22 2007, 06:46 PM

Ce
mi-a placut declaratia fostului presedinte Vasile
Ianul:Cand il auzeam pe mihaela Stoica "
BAIeTELUL ALA HANDICAPAT" care e presedinte la steaua ca a realizat performante fara precedent
ASTA-I ADEVARUL
Kity_reddog
Jan 22 2007, 07:27 PM
In fine.......
COSMIN C
Jan 22 2007, 09:32 PM
Va sa zica Dica "joaca" la Bologna sezonul asta!!!
tiby_reddog
Jan 22 2007, 09:33 PM
anna
Jan 22 2007, 09:41 PM
daaa....ar fi semnat..si ar fi ajuns acolo si ar fi frecat banca de rezerve ca nu mai era "nea' gigi " sa-l tina in puf....la cat stau astia pe la bologna cred ca in curand o sa vedem peretii vopsiti rosu-albastru...

sa mute ghencea la bologna...
redmania
Jan 22 2007, 09:57 PM
QUOTE(tiby_reddog @ 22 Jan 2007, 21:33)

Daca nu se accidenta se pare ca zilele astea ar fii semnat cu Lans.....
Io am inteles ca ar fi semnat cu lensu ca asa zicea nea Ciorba in aeroport, lensu in sus si lensu in jos
Kity_reddog
Jan 22 2007, 10:39 PM
Din nou acelasi rahat pe bat vandut de spurcatii astia insuportabili.La cat sunt ei de ,,modesti" in general n-ar fi ratat ocazia sa-si laude ,,talentele" de CL.Acuma ca s-a accidentat asta vezi Doamne l-ar fi vrut Barca zic eu,nu lens,normal........Traiasca mass-media din Romania,in frunte cu alb imaculata gașca slugilor proaste si spaga TV!
dudu1961
Jan 23 2007, 02:14 PM
Una tare m.răţoi se crede Elena Udrea a fotbalului ____se leaga de antrenor ,de doctor si de preparator la un antrenament _____DE CE OARE ??????
the dog
Jan 23 2007, 07:35 PM
Pai becali a spus ca Steaua ar juca mai bine fara Dica.L-a ajutat Dumnezeu:nu mai joaca Dica si nici nu a fost nevoit sa-l vanda
rednorth
Jan 23 2007, 11:49 PM
Sa nu ne iasa asta

pe gat, ca prea ne bucuram.
Mie mi-a stat inima-n loc cand l-am vazut pe Claudiu si Ze schiopatand.
nicky74
Jan 24 2007, 12:43 AM
Bine zis!!
doggyy86
Jan 24 2007, 12:47 AM
QUOTE(RED-castorryy @ 23 Jan 2007, 23:20)

Thereau si Cristocea se vor muta si ei la Isokinetic Bologna

pe bune??? s-au rupt si astia?? nasol rau de tot nene....cred ca daca or sa continue tot asa or s ajoace in retur cu echipa a doua cu tineretul...cati accidentati au pana acum?? 6...7??
La mai mare!!
tiby_reddog
Jan 24 2007, 04:46 AM

Oile au plecat in cantonamentul din Cipru cu 4 juniori in lot din cauza accidentarilor.....
iulian_reddog
Jan 24 2007, 09:36 AM
Ce era ieri gluma, azi e treaba serioasa. Steaua paraseste campionatul Romaniei si se muta in cel italian. Campionatul italian inter-clinici de fotbal.
DiliBili
Jan 24 2007, 10:04 AM

si eu care credeam ca Isokinetic Bologna e doar satelitul stelei
COSMIN C
Jan 25 2007, 12:39 AM
Gică Craioveanu: "Steaua poate profita de pasa proastă a Sevillei"
Daca o sa mai aiba cu cine!
Asta o sti ca juma de zdeaua e in Italia?
Clau_Goool
Jan 25 2007, 01:09 AM
nene cosmine stii cum trece stiaua de Fc Sevilla, daca revine la echipa mihaitza leshu ala ii playmakerul de care au nevoie ala ii baza cu freza lui de oaie sura in vant pe toti ii face, mama ca acuma imi aduc aminte cu placere ce coasa ia dat ala de la poli iasi in meciul din moldova de prin minutul 90 si ceva. tare dom`le tare ... :D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.