marcher
Feb 15 2006, 08:18 PM
Cred c-au inceput spurcatii.Am inchis tv-ul. Dati-mi un pm cand dau gol heerenvenarii.
f_rares
Feb 15 2006, 08:45 PM
BLAT!!!!!
herta-rapid=BLAT!!!
Cum ...2 jucatori de la herta>ROSU...
bianco_rossa
Feb 15 2006, 11:39 PM
da......m'am bucurat d nu s'a mai putut azi......tot a iesit p dos..absolut tot
Rares.....n'a fost nici un blat....cfr'istii au jukt....si ai vazut dovada....meritau cei d la herta krtonasele...si ink le mai trebuia vreo 2
POOL
Feb 15 2006, 11:44 PM
Regret k trebuie sa spun asta, da; arbitrul spaniol de aceasta data a arabitrat korekt, nu a gresit la nici o faza. Kredeti-ma I know.
Blu
Feb 16 2006, 11:13 AM
Presimt ca returul asta va fi cel mai incrancenat din ultimii ani.Rapid si Steaua par a fi in forma,ne place sa recunostem sau nu Timisoara s-a intarit iar CFR Cluj a ras tot in amicale.
Daca se intoarce si Tamas cred ca vom avea cel mai bun lot,dar trebuie sa ne omogenizam.Meciurile sunt castigate de echipa.
ally4reddogs
Feb 16 2006, 02:00 PM
mai bine nu m-as fi uitat aseara la tv...am pus-o in retur cu mega antrenorul nostru
COSMIN C
Feb 16 2006, 02:11 PM
Ai dreptate, Blu ! Degeaba avem lot bun , daca lipseste ECHIPA !
ally4reddogs
Feb 16 2006, 02:25 PM
Dar uitati ca pentru a avea o echipa trebuie sa ai mai intai un antrenor?!
La noi o sa se omogenizeze echipa in ritmul asta, la sfarsitul campionatului si or sa vina cu scuze k "asta e... ne cerem scuze fata de suporteri... au echipa in forma,etc."
Emil
Feb 16 2006, 04:17 PM
ally4reddogs
Feb 16 2006, 04:43 PM
Indiferent de rezultatele de la sfarsitul campionatului de Becali nu scapam...unde sa se duca in giulesti?!....sau poate la varu'?!
f_rares
Feb 16 2006, 04:55 PM
mi-e cam frica de adversari...park toti sunt in forma,toti joaca bine,numai esteban al nostru nu stie ce sa faca...
Blu
Feb 16 2006, 06:21 PM
Steaua si Rapid au echipe foarte bune noi avem jucatori excelenti dar care joaca turca pe teren.Daca Zicu va continua in stilul caracteristic eu o sa fac cu nervii.Cristi Munteanu face cata una boacana din cand in cand si ne ingroapa...Fundasii isi dau in petec de cate ori au ocazia (cazul Goian) ...
Ma bazez pe faptul ca Danciu va revigora cat de cat atacul.
Poate parerea mea e subiectiva,dar e admirabil ce a reusit Dorinel Munteanu la Cluj cu niste jucatori a caror nume nu spuneau nimic la nimeni.
Concluzia e ca valoarea tehnicianului si metodele de a antrena echipa sunt esentiala.Si la capitoul asta noi suntem putin in ceata.
Leaveyou
Feb 16 2006, 07:30 PM
Nu numai asta, dar puţin suflet să pună şi totul ar fi OK ! La noi jucătorii joacă la mişto !
marcher
Feb 16 2006, 08:03 PM
Ar vrea ei
antisteaua
Feb 16 2006, 11:02 PM
Sunt de acord cu ce zpune Blu. Stelistii si ciorile sunt tari la ora asta. Au si echipa au si antrenor.
Noi avem jucatori foarte buni dar antrenorul lasa de dorit.
La echipa pe care o are Dinamo acum ar mai fi nevoie de un antrenor bun si nici zdeaua si nici rrapid nu ne-ar sta in cale!
SA VINA MISTER DINU ANTRENOR IN STEFAN CEL MARE!
BandiT
Feb 17 2006, 07:15 AM
deci se pare ca le-am purtat noroc stelistilor si rapidistilor....
si au jucat bine...au meritat rezultatele obtinute.
si mai mult ca sigur vom fuca optimile....
unde o sa tin tot cu steaua si rapid
mai mult cu steaua.
bafta si voua
ally4reddogs
Feb 17 2006, 11:38 AM
Iar ai aparut banditule?!

Ce inima larga ai...impartita pe la toate echipele
caine_berceni
Feb 17 2006, 11:59 AM
Eu unu nu cred ca spurky emit pretenti la campionat deoarece Olaroiu a mai trecut pe la ei si i-a ingropat si tind sa cred ca asa se va intampla si de data aceasta.
Ar fi mai bine sa nu-i scapam din ochii pe rapizi pt. ca s-au intarit in aceasta pauza competitionala si joaca un fotbal destul de bun pe mine unu ma impresionat jocul lor din meciul cu Herta pot spune ca i-au dominat pe nemtii chiar la ei acasa tre sa fim foarte atenti mai ales in meciul direct
Restul echipelor nu emit pretenti la titlul
Banditule nu ti se pare ca esti cam in plus pe aicea
Radu10mai
Feb 17 2006, 02:06 PM
Voi chiar il doritzi pe Dinu ca antrenor la DINAMO?
Mie mi sa parut ca de cate ori a antrenat echipa a `stricat` ceva.
In campionat echipa spurcata e singura care ne poate pune probleme.
rrapidu nu are sanse, iar poli nu are un lot omogen inca si nu cred ca pot face `surprize`. Prea e laudata fara sa faca NIMIC. laudele sa le primeasca dupa ce vor castiga macar o cupa.
banditule, de cand ti-ai schimbat sexu`?
alexyutza
Feb 17 2006, 02:46 PM
Au jucat bine atat rapizii cat si spurky... asta-i adevarul , sa recunoastem ca noi nu am fii reusit nici una dintre victorile lor . Nu-mi place sa spuna , asta , dar ne-au luat-o in fata . Esteban asta , ne ingroapa de vii , astea-s rezultate pe care le are Dinamo de la venirea lui ???
Sincera sa dfiu , eu cred ca aduicerea lui esteban a fost numai asa de fatada . Poate ca exagerez zsi ca vad numai conspiratii , dar evinimentele din ultima vreme m-au facut sa cred ca inca de la inceput s-a dorit inlocuirea lui Andone cu Dinu . esteban va zbura , iar in locul lui cine va veni ? Normal ca dinu , de ce nu au avut curaj sa faca asta de la inceput ? de ce sau de cine s-au temut ? Ei oricum nu au rusine...
Dinu a fost un fotbalist mai bun ca Andone , dar ca antrenor e mult sub valoarea sa . Ce mare branza , a afcut Dinu la Dinamo , in postura de antrenor ? Cand a lasat echipa , era pe locul 6 iar andone a adus-o pe locul 2 , daca nu ma insel .
Ando e mult peste Dinu.....
Ma doare sa o zic ,dar in momentul de fata spurky si rapizii sunt mai buni decat noi....
f_rares
Feb 17 2006, 04:29 PM
dar nu crezi k e mai bun in momentul acesta Dinu dekt Esteban??
alexyutza
Feb 17 2006, 04:32 PM
E mai bun Dinu decat Estebqan .. asta e o ertitudine , dar de ce sa ne multumim cu jumatati de masura ?
Dam afara ceva bun si luam raul de bun....
f_rares
Feb 17 2006, 04:38 PM
pai atunci pe cine vrei??Halagian?

Hizo?
ce ai zice de Sabau?Ink e tanar,dar s-ar putea sa devina un antrenor bun...l-am vazut ce rezultate avea cand era la Gaz Metan Medias...
alexyutza
Feb 17 2006, 04:41 PM
Poate razi , dar mi se pare mai bun Sabau decat caricatura asta de antrenor ...esteban.....
Trebuia pastrat Andone.......
Ce lot a avut Sabau la Gaz Metan Medias ? Nici sa vrei nu puteai obtine rezultate mai bune....
f_rares
Feb 17 2006, 04:45 PM
Pai nu am ras...pe Sabau chiar l-am propus...la Medias avea o echipa foarte buna pt nivelul Diviziei B...cred k acea echipa facea fatza in A,si s-a tot intarit.rezultatele lui la aceasta echipa au fost foarte bune...dar cred k a vrut mai mult...mie chiar imi place de el..spre s faca un retur bun cu Gloria
alexyutza
Feb 17 2006, 05:15 PM
Si la Gloria a avut rezultate destul de bune . De cand a ajuns el pe banca lui Jean Padureanu , fotbalistii gloriei chiar au inceput sa joace , sa arate ca niste fotbalisti profesionisti . Sunt sigura ca si in retur va obtine rezultate cel putin la felde bune .. o sa le ia si sdtelei si rapidului cel putin cate 1 punct ....
f_rares
Feb 17 2006, 05:20 PM
alexyutza
Feb 17 2006, 05:22 PM
Daca tot esti , asa de sus pus atunci il poti ruga sa o lase mai moale cu noi.. sa fie un fel de amical sau antrenament....
Ce se mai aude despre poli ?
f_rares
Feb 17 2006, 05:28 PM
Nu k ar fi gelosi spurcatzii...
poli...a facut transferuri de 4,3 mil euro(dak nu ma insel)

astia au pretentzii mari...noroc k nu sunt cine stie ce fotbalisti extraoridnari...sunt buni,unii
POOL
Feb 19 2006, 12:39 AM
Euro puli?

Numa' gura si banii is de ei, plus k ii mai umfla si presa asta, k s-o saturat sa scrie tot de Dinamo, shtoia si rapid si akuma si-o gasit alt subiect de dezbatere mai nou si mai pikant.

Insa in timp cu investitiile pe care le fak cine stie, ne pot pune probleme.
f_rares
Feb 19 2006, 09:57 PM
mie imi plac sandalurile cu Iancu

'za best'...un nou Beeeeeekli >si el are vise prea mari
Blu
Feb 20 2006, 12:09 AM
Poli a bagat un sac de bani.Vom vedea daca banii aduc performanta...
POOL
Feb 20 2006, 10:23 AM
Poi kam asta e si regula: dak bagi bani, performantele nu inceteaza sa apara.
alexyutza
Feb 20 2006, 02:15 PM
Bani aduc performata oriunde , daca sunt oinvestiti cu cap si nu numai asa sa fie si la noi ceva , " sa nu zica lumea ca stam degaeba".
La noi , de exemplu , ar fii mult maI usor , pt ca nu trebuie schimbata intreaga echipa ci doar sa se mai aduca vreo 3 , 4 fotbalisti de mare clasa si atunci totul va merge ca pe roate , se sub intelege ca dupa plecarea lui "istiban" care inregistreaza rezultate penibile avand la dispozitie un lot mai bun decat Ando .
Unde nu exista devotament si interes degeaba se baga bani . Daca il intreaba cineva pe "istiban " ce fotbalisti ar vrea , mai ca sigur nu ar sti sa raspunda .
el , marele trabajador , scolit la Barca ar trebui sa aiba ceva relatii si sa cunoasca jucatori accesibili si buni , asa cum a reusit Olaroiu .
Chiar daca Olaroiu e adversarul nostru , e mult mai bundecat istiban , are stofa de antrenor... e destul de naspa cand incepi sa apreciezi adversarul , inseamna ca ceva nu merge bine ... da ce merge bine la noi ?
ally4reddogs
Feb 20 2006, 02:41 PM
f_rares
Feb 20 2006, 04:24 PM
Da...

de asta nu avem bani pt super-transferuri...k platim super-antrenor
alexyutza
Feb 20 2006, 04:29 PM
si super ingrijitori de gazon.....
ally4reddogs
Feb 20 2006, 04:34 PM
Poate k putem sa initiem o campanie de strangere de fonduri sa ne ajutam cu ce putem sarmanii nostrii actionari.Iar poate k daca e cuminte becali va primi si un bonus ca recunoastere a intelepciunii sale.
AJUTATI-L PE BECALI!!!
f_rares
Feb 20 2006, 04:45 PM
Unde pun banii??Ma duc s vad masina lu' tata..numa sa-l ajut p becali
Cai Lun
Feb 20 2006, 06:28 PM
"Jocatorii stelisti s-au declarat multumiti de starea gazonului de pe Lia Manoliu" MULTUMITI?! Baaaaaaaaaaa... asta chiar e gazon baaaaaaaaaaaa... nu transeele de la voi din ghena baaaaaaaaaaaaa!... Auzi, multumiti!.. Acolo poti sa joci golf.. si ei se declara multumiti! Stiti voi.. capra raioasa.. tine si coada sus...
In loc sa pupe picioarele lu' cui le-a dat voie sa calce pe asa un teren, ei fac pe mofturosii...
De fapt, cred ca vor avea ceva probleme.. ei sunt invatati ca mingea sa tzopaie in fata lor... s-ar putea sa aibe parte de cateva lufturi...
alexyutza
Feb 20 2006, 06:42 PM
Apropo de Lia Manoliu , de ce le-a dat voie spurky - lor sa joace pe stadionul nationalei si nu noua ? am inteles ca noi am fii avut o intelegere cu Federatia sau cu cine , mai bine zis zis un contract . Sau ce contractul semnat nu valoreaza nimic si se poate anula asa dintr-o data ?
red_dog 4 ever
Feb 20 2006, 06:48 PM
Poate pasc drak aia toata iarba si nu m-ai are nationala unde sa joace
Cai Lun
Feb 20 2006, 07:06 PM
Acelasi lucru pe care il spune alexyutza il stiam si eu. Cred insa ca s-a amanat mutarea echipei. Oricum, chiar si daca nu s-ar amana, steaua ar juca far aprobleme pe acel stadion, tinand cont ca Dinamo are contract incheiat pentru meciurile din campionat.
Sper sa aflam cat mai repede unde joaca Dinamo, ca sa corectez in topicul meciului, daca e nevoie!
POOL
Feb 20 2006, 11:05 PM
Se pare k vom juka tot akolo unde am jukat si pana akuma.

in Groapa noastra (dupa spusele lui borcea la om/om)
f_rares
Feb 20 2006, 11:11 PM
E exact cum zice POOL.
Spurcatzii joaca pe Lia Manoliu in primu' rand k ei nu au gazon,iar in al 2lea k Lia Manoliu e cel mai bun stadion al nostru,fiind sg omologat pt jocurile de CL...apropo,al nostru e omologat doar de UEFA.
Radu10mai
Feb 21 2006, 01:01 PM
borcea isi face griji ca nu avem stadion de Champ. League, dar chiar crede cineva ca Dinamo va trece de preliminarii?
Stelistu'
Feb 21 2006, 01:07 PM
Citesc topicul si ma mir: ce comparatie se poate face intre stadionul jenant al lui dinamo si stadionul Stelei sau al lui Poli sau rapid? Intre aceste patru echipe dinamo are cel mai penibil stadion, obiectiv vorbind. Gazonul e o problema simpla, cu stadionul e mai complicat.
Apoi, unul mai sus spune ca sa vorbeasca cu Sabau sa joace amical cu dinamo in campionat. Asta e mentalitatea.
Dar, orice s-ar intampla dinamo va lua campionatul, chiar si fara antrenor, chiar si fara jucatori - important e sa intre 11 pe teren. Da' chiar, cati actionari are dinamo, nu cumva 11? Ar putea sa vanda toti jucatorii si sa intre ei pe teren. Ma mir ca nu le-a venit ideea pana acum
Cai Lun
Feb 21 2006, 01:22 PM
QUOTE(f_rares @ 20 Feb 2006, 23:11)

E exact cum zice POOL.
Spurcatzii joaca pe Lia Manoliu in primu' rand k ei nu au gazon,iar in al 2lea k Lia Manoliu e cel mai bun stadion al nostru,fiind sg omologat pt jocurile de CL...apropo,al nostru e omologat doar de UEFA.
...Aporpo, Liga Campionilor este o comptetitie organizata de Uefa...
Stelistule.. lasa! Bine ca e Holaroiu la zdeaua... Mirela sa fie sanatoasa...
[apopo, fa-ti bagajele, te bagam alaturi de celelalte lighioane..

]
sheickhu
Feb 21 2006, 01:22 PM
Da are dreptate Spurkatu',dinamo va lua campionatul,PE MERIT,din simplu motiv ca suntem mai buni,bine asta tata timp cat echipe ca Bacaul nu vor mai face figuratie in ghencea,sa nu uitam memorabila faza cu penalty-ul din tur si cu hamutovsky.In ceea ce priveste stadionul,asta da ,e intr-adevar o problema...dar o rezolvam noi...
Stelistu'
Feb 21 2006, 01:25 PM
QUOTE(sheickhu @ 21 Feb 2006, 13:22)

Da are dreptate Spurkatu',dinamo va lua campionatul,PE MERIT,din simplu motiv ca suntem mai buni,bine asta tata timp cat echipe ca Bacaul nu vor mai face figuratie in ghencea,sa nu uitam memorabila faza cu penalty-ul din tur si cu hamutovsky.In ceea ce priveste stadionul,asta da ,e intr-adevar o problema...dar o rezolvam noi...
Asta am spus si eu, pe meritul conducerii
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.