Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
POOL
verystrange.gif Asa parca au facut danezii in ceav meci amical parca si au facut egal parca cu ceva echipa din asia. doglaugh.gif
Max
Noi s-o facem in meciuri oficiale. tongue.gif
POOL
010.gif Sa stii ca ar fi o faza. Sa-l punem pe arbitru sa-l execute ca in reclama aia cand vine si da golul ala cu capu'. 010.gif
doggyy86
asta chiar apartine de SF!!eu ma gandesc ca atunci cand o sa primim un penalti daca o sa il primim o sa fie discutabil adica nu o s afie acordat corect si atunci sa vedeti ce tam-tam se va face!!poate il primim in meciul cu oile nana2.gif in minutul 93 010.gif 010.gif
POOL
Si sa-l punem pe Corpodean sa execute. rofl.gif rofl.gif
RED75
Cred ca am ma scris o data, dar chiar nu pot sa inteleg. Pe toate site-urile sunt poze cu torte si alte obiecte zburand la meciul steaua - bragadiru, si nimeni nu zice nimic privind masuri disciplinare. Pai daca se intampla la noi ioanitoaia facea editie speciala sa ne suspende stadionul pana la sfarsitul campionatului si eventual si o parte din sezonul urmator 251.gif
Max
La viitoarea deplasare a alor nostrii cu avionu' sa-l deturneze pe Baneasa Center 010.gif
antisteaua
Ce se mai aude de acuzatia ca au dat bani la arbitrii de la meciul cu Dinamo Kiev? A cercetat UEFA? S-a ajuns la o concluzie?
Max
Nu se aude nimic, presa tace chitic...Vorba lu' RED , ia sa fi fost Dinamo ca scotoceau astia si-n wc-urile alea ecologice 010.gif
tiby_reddog
Se vade ca fituica lui ioanitoaia nu mai scrie nimik de acest caz.
Oricum daca au dat sau nu bani la arbitri nu mai conteaza acum,dureros este faptul ca arbitri au fost dezastruosi si au furato pe Dinamo KYEV pe fata.

RUSINE OILOR !!!

FPRZA Dinamo !!!

CAINE PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA !!!
antisteaua
Ma da-i dracu ca nu si-or fi facut legitimatie la fituica lu ioanitOAIA, sa cotizeze pe fiecare luna. Cat o sa mai cotizeze? S-or satura si ei si atunci sa vezi ce o sa scrie si astia "de bine" de stoia. Asta e presa romaneasca. Zeul ei este banul si cand se va inchide robinetul de la steoaia vor incepe sa dea si in ei.
BandiT
chiar dac fituica lu ionitoaia nu scrie nimic despre eventuala investigatie din partea uefa , scriau alte ziare , din tara sau strainatate...
dar de fapt uefa nu face nici o investigatie , deci steaua nu a dat bani la arbitri sa o fure pe Dinamo kiev...sau jiji a mituit si uefa?
DiliBili
problema e ca fituicarii astia sunt in stare sa se vinda si pentru un litru de lapte de oaie
Max
QUOTE(BandiT @ 4 Dec 2006, 12:59) *
...sau jiji a mituit si uefa?

nici chiar asa..nu toata UEFA.. 010.gif
Va arbitreaza Darko Ceferin cu Lyonu'...ala de ne-a dat penalty cu Besiktas icon_redface.gif ..daca va bate Lyonu din penalty o sa zica jiji ca e mana lu' Borcea 010.gif
dudu1961
Oricum chestia cu arbitrii e prea de "oaie" si se poate intimpla oricind oricarei echipe din Romania sa vina unii de afara care ii deranjeaza ca echipele romanesti au ajuns unde au ajuns si sa conteste orice ,nu vedeti ce se intimpla cu noi cu stadionul la altii se omoara oameni si la noi ca s-a aruncat cu petarde si ne monitorizeaza de atitea meciuri si o vor face incontinuare pt. ca ii deranjeaza performantele echipelor din est dar mai ales Romanesti _____ce a fost a fost ;ce ma deranjeaza de cind a ajuns blacksheep.gif sefa răţoi sa isi dea cu parerea de Dinamo sa-si vada lungu nasului intii si sa-si caracterizeze TIRLA lui impreuna cu MGARII de la ei _____ca deocamdata CIINI mina oile si nu invers (si in realitate la fel este ) SO PE EI !
adebayor : haita_lui_odin
sa le inchidem acum tuturor gura, in seara asta, repejor, ca prea vad pe la stiri "steaua a ajuns la 8 pct de Dinamo"
parca s-a prostit poporul!... pai ce, toata lumea a uitat ca avem un meci mai putin disputat?!
Radu10mai
Deja o dam in SF-uri, ce arbitru de UEFA credeti ca ar lua bani lui jiji, plini de "bile" de oaie? In divizia A am o banuiala mare ca da bani la arbitri, dar in UEFA nici vorba....
adebayor : haita_lui_odin
@Radu10mai

heh asta inseamna ca nu stii de "cazul juventus".... aia isi plateau arbitrii in toate competitiile, inclusiv IN AMICALE :)))
antisteaua
QUOTE(adebayor : haita_lui_odin @ 4 Dec 2006, 14:51) *
sa le inchidem acum tuturor gura, in seara asta, repejor, ca prea vad pe la stiri "steaua a ajuns la 8 pct de Dinamo"
parca s-a prostit poporul!... pai ce, toata lumea a uitat ca avem un meci mai putin disputat?!

Va dati seama cat de disperati sunt? 010.gif
doc
Managerul general al echipei FC Steaua, Mihai Stoica, a ironizat, luni, într-o conferinţă de presă, rezultatele obţinute de Dinamo în cupele europene şi i-a atacat dur pe directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, şi pe preşedintele clubului Poli Timişoara, Marian Iancu.

Stoica atacă dur pe Dinamo şi Poli Timişoara
Oficialul FC Steaua a fost ironic în privinţa performanţelor înregistrate de Dinamo în cupele europene, precizând că formaţia Bayer Leverkusen putea fi învinsă şi de IOR Balş. "A venit Manchester United cu echipa a treia şi i-a bătut. Se spunea că Dinamo nu a mai pierdut din 2001 acasă în cupele europene. Păi era şi greu, pentru că nu prea a jucat. Dacă nu joci, nu ai cum să pierzi. Bine, pierduseră cu Fletcher şi O'Shea şi mai ştiu eu cine... I-au bătut pe Bayer Leverkusen, am văzut un cuplu de atacanţi germani concert Spitalul de Urgenţă: Helciug-Barbarez şi Crăciunescu - Voronin. Şi IOR Balş îi scotea pe nemţi. Lui Barbarez îi mai lipsea acordeonul. Când vor ajunge acolo sus din munca lor, atunci să vorbească de Steaua", a spus Stoica, menţionând că Steaua a ajuns acolo unde se află pe munca jucătorilor, "pe golurile lui Vali Badea sau intervenţiile lui Carlos".

Mihai Stoica l-a criticat şi pe directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, pentru comentariile la adresa arbitrajelor de la partidele Stelei: "De doi ani şi jumătate uitasem că există Borcea. Acum şi-a regăsit talentul oratoric şi a început să vorbească numai şi numai de Steaua. Cred că a început să îi fie teamă, deşi distanţa e foarte mare. Probabil că nu o să mai întâlnească echipe cu jucători fără viteză, care aleargă pe lângă minge acompaniind-o în poartă. Borcea discută despre arbitrajele Stelei. Cât tupeu trebuie să ai să discuţi de «ajutorul» primit de Steaua când Steaua a fost mai mult decât dezavantajată? Neşu e la Bologna, după o intervenţie chiriurgicală care a avut loc înainte ca accidentarea să necesite intervenţie chirurgicală. Onofraş l-a aruncat în spital pe Neşu, aşa e Steaua ajutată de arbitri".

Stoica a precizat că echipa antrenată de Cosmin Olăroiu a jucat în toate meciurile importante "în zece", iar cu Dinamo chiar "în nouă". "Iar Borcea îşi permite să numere câte penaltiuri am primit noi... Păi am primit, pentru că atacăm. Deja e prea mult. Borcea n-are voie să vorbească de Mirel Rădoi şi de jucătorii Stelei, care au făcut cele mai mari performanţe de după revoluţie. Au făcut performanţe inimaginabile. Cine credea că Steaua va trece de Valencia, că va spulbera pe Betis, că va juca împotriva lui Real Madrid şi împotriva celei mai bune echipei din lume, Lyon, când în fotbalul românesc unii se mândreau că au făcut amical cu Real Madrid şi au luat cinci, ţinând minte golurile lor", a afirmat Stoica.

Managerul general al FC Steaua a fost ironic în privinţa variantei ca Dinamo să întâlnească FC Barcelona: "Atunci Borcea când se va trezi păsărelele vor ciripi, caişii vor înflori şi zăpada se va topi. Să vină Barcelona la Bucureşti să joace cu Dinamo, dar nu ştiu unde, că e cam greu".

Mihai Stoica l-a ironizat şi pe preşedintele clubului Poli Timişoara: "A apărut acest personaj la Timişoara, care recită o poezie compusă de un actoraş de mâna a şasea, de o vedetă TV expirată. În schmb, când este pus în faţa unui dialog, încearcă o glumă- proastă şi apoi se opreşte că nu are ce să discute. Îi pun în vedere să nu mai vorbească de Steaua şi de jucătorii Stelei. Dorin Goian este unul dintre cei mai buni jucători români la ora actuală şi autorul ultimului gol al echipei naţionale într-o partidă oficială. Această încercare de a pune presiune şi a dicredita un jucător valoros ca Goian îmi dă o lehamite totală. Nu mai continui cu acest personaj care sper să se aşeze unde îi e locul".

Ce tupeu pe memelus!!!!!
dudu1961
gunshot.gif A prins iar grai gainaru si ratatul asta sa va spun eu de ce ____ASTA E ATITAREA PENTRU GALERIE SA STRIGE LUCRURI OBSCENE LA ADRESA LUI STEAUA SA NE SUSPENDE TERENUL _____ASTA URMARESTE RATATUL ASTA ______SA SI-O IA IN G----A
Max
mm...pe scurt...mortii ma-si. football.gif
red_butterfly
Eu inca ma mai mir de cat de tembel poate sa fie omu' asta! Oare de unde scoate atatea tampenii? axe.gif
paddy
Din bootyshake.gif sau nu stiai ca el gindeste cu bootyshake.gif ...... ma tot intreb in patul cui sa bagat de a lipsit o perioada asa de lunga 010.gif 010.gif
COSMIN C
Eu ma mir de ce trebuie sa copiem aici tot ce debiteaza asta...
RED75
Cred ca pana si stelistii s-au convins de caracterul lui mm. Cat timp au luat-o in freza la scor de neprezentare prin toata Europa, iar Banel si Carlos (adus de el, pe banii lui jiji) isi bagau singuri mingea-n poarta nu s-a auzit nicio soapta din partea lui memeu. La o adica, sa nu cumva sa ia si el vreun sut in dos odata cu olaroiu.
Acum, ca au reusit sa-i bata pe Kiev cu arbitrii si pe amaratii de la Aek bragadiru deja s-a umflat pipota in el....

Bine zis m@x !
deceneu
Au inebunit oile decand au coborat la iernat...transhumanta e de vina??? 010.gif Mama dae ce frustati sunt!!!! Ce bine-mi pare!!! doglaugh.gif
redog4ever
ar fi bine dak ar fi analizata de uefa dak l-ar prinde pe fecali cu ocaua mica ce bine ar fi .sa-l mai aud ca vb despre blaturi la adresa lui HAITA_DINAMO.gif . sa vezi ce ii f... in gura pe stelisti . hai doamne ajuta !!! bananasmile.gif bananasmile.gif
redog4ever
Stoica a precizat că echipa antrenată de Cosmin Olăroiu a jucat în toate meciurile importante "în zece", iar cu Dinamo chiar "în nouă". "Iar Borcea îşi permite să numere câte penaltiuri am primit noi... Păi am primit, pentru că atacăm. Deja e prea mult. Borcea n-are voie să vorbească de Mirel Rădoi şi de jucătorii Stelei, care au făcut cele mai mari performanţe de după revoluţie. Au făcut performanţe inimaginabile. Cine credea că Steaua va trece de Valencia, că va spulbera pe Betis, că va juca împotriva lui Real Madrid şi împotriva celei mai bune echipei din lume, Lyon, când în fotbalul românesc unii se mândreau că au făcut amical cu Real Madrid şi au luat cinci, ţinând minte golurile lor", a afirmat Stoica.

Managerul general al FC Steaua a fost ironic în privinţa variantei ca Dinamo să întâlnească FC Barcelona: "Atunci Borcea când se va trezi păsărelele vor ciripi, caişii vor înflori şi zăpada se va topi. Să vină Barcelona la Bucureşti să joace cu Dinamo, dar nu ştiu unde, că e cam greu".

curva asta de MIMI stoica chiar e proasta . noi am facut un amical REAL insemna ceva in europa nu ca acum niste fraieri obositi si macar am dat 2 goluri ( SI CE GOLURI ) IAR CU BARCELONA POATE O SA JUCAM CHIAR LA ANUL IN CHAMPIONS LEAGUE IN TIMP CE steOAIA O SA PRIVEASCA LA TV SI CUPA EUFA bananasmile.gif bananasmile.gif
bigbobo
Amanta mimi a inceput mai devreme sezonul de behaiala...M-am saturat de acest boxer care-si bate proprii suporteri...Imi provoaca sila...Fruntea lui lata de doua benzi pe sens si freza de cocalar descriu in detaliu acest exponat demn de Antipa...Acest complexat are impresia ca toata Romania e plina de blacksheep.gif ...Inca o data mimi s-a lasat "dus" de zerul de pipera si a dat frau liber imaginatiei...mimi n-are nevoie de efecte speciale...Ar avea loc in orice scenariu de film SF... fuck.gif mimi
Max
Nu vedeti ca vrea sa scoata in evidenta faptul ca toate rezultatele stelei la care face referire i se datoreaza lui ?....asta ar trebui sa dea de gandit stelistilor nu noua.
deceneu
Desi ma scotea din sarite, acu am inceput sa ma uit cu mila la MM. Sa vedeti daca nu in curand o sa-l caute aia de pe la spitalul 9. Ma inspaimanta ce privire are!!! Sper sa plece in continuare prin brazilia sa caute talente, gen Carlos, ca bine a mai fost fara el!!!
caine_tm
iar a aparut curva asta obosita de mimi stoica, sa moara toata sleata de spurcati in frunte cu mm. o echipa de apucati care vb fara sa gandeasca, ce e drept nu cred ca toti din clubul steaua aduna atat materie cenusie incat sa poata schimba un bec, berbecul de muyel ratoi si cu prostituata mihaela sa taca dracului din gura ca vb doar aberatii, 149.gif

ieri am avut totala neplacere si greata de a vedea la parodia de emisiune a lui ioanitoaia cum mihaela( transexual) stoica dialoga cu butoiul de kaka suprnumit iancu de timisoara. mama ce dobitoace bag.gif doi idioti care vb despre orice inafara de fotbal

iar handicapatul de mihaela sa se uite la cate meciuri a fost ajutata stoia , ca daca nu erau baetii cu friscura nu cred ca erau mai sus de locul 8. sa ne amintim de meciurile de pomina cu FC Vaslui, FC Arges, Rapid, in care echipa lui mihaela si a baciului din pipera a fost ajutata . sau poate vrea muyel ratoi sa vb de meciurile cu UTA si cu Faru, evident meciuri aranjate. asa ca muyel si mihaela taceti dracu din gura, sa mor imi pare rau ca mamba.gif nu joaca tare eram bucuros daca ii intreceau in toamna asta
POOL
Nu mai bagati toti fraieriiin seama.. sau ma rog toti delicventii. thumb.gif
red_dog_rahova
oricum ...muraturile sunt invidiosi pe noi sezonul asta....suntem la distanta de 11 puncte de spurcati si jucam in primavara europeana.....de unde la inceputul campionatului nu ne dadea nimeni sanse...ete acus facem performanta in europa...asa ca rivalilor....ssssssssssstttttt gura mica....Dinamo e la putere!!!!!
Hatzu
Doamneeeeeeee 149.gif da nu inteleg de ce naiba il arata presa pe incultu asta de mihaela, sau mimi, pai merg dobitocii si il filmeaza pe el cum monologheaza, zici ca era nebun asa arata statea tot vorbea, zicea ce ii trece prin cap, exact ca un om cu dizabilitati mintale care este analizat, pe bune, eu cred ca omul ala are ceva probleme. Daca in trecut i s-a facut lui fecali o analiza psihologica a gesturilor si a imaginii pe care o arata la tv, eu zic ca si lui mimi ar trebui pt ca ce face el e delir, schizofrenie, zice pur si simplu ce ii trece lui prin cap asa parca pierdut undeva in ideile si gandurile lui, ca un nebun, ca un drogat, nu se mai poate asa ceva, ar trebui sa faca cineva ceva. CNA-ul, SPitalul 9, oricne numai sa il opreasca pe mihaela din ineptii, sau macar sa nu il mai dea la tv...
dudu1961
argument.gif Eu nu inteleg de ce il dam noi pe dementul asta aici sa ne murdareasca forumul eu nu citesc nu ma uit la stirile sportive in momentu cind ii aud numele ____NU_L MAI CITATI FRATILOR __ajunge .De ce crede-ti voi ca Ganea nu a vorbit cu presa aseara ____pt. ca nu s-ar fi putut abtine sa nu zica ceva la adresa lui . 149.gif
redog4ever
sa moara , sa moara toti rivalii din tara . de ciuda . mai fratilor chiar trebuie sa bagam in seama tot ce spune retardatul ala de mușețel.l. răţoi si curva de mimi . doi aurolaci care au stat pe margine si au tras prea mult din punga cu aurolac si acum li s-a terminat aurolacul si fac scandal .mai da-i dracului de imbacsiti .tarani opariti axe.gif
dudu1961
Inca ceva ,el nu s-a asteptata niciodata ca Dinamo sa prinda primavara UEFA cind a vazut grupa noastra si acum cind a vazut ca ne-am calificat din 3 meciuri crapa inima in el __si ajunge la SPITALUL DE URGENTA ___mintea lui aia de gaina nu intelege ca cu o echipa complet noua Dinamo a reusit ce a reusit ___nu mai zic ca probabil Jiji la certat pe treaba asta ,dar in NEMERNICIA lui in cine sa dea in oli in jucatorii nu da in Dinamo ? Asa ca parerea mea ca acest GUNOI nu merita sa fie bagat in seama .
iulian_reddog
In meciul din retur din gecea imi doresc sa-i batem in ultimul minut, gol Danciulescu plecat din offside, sa faca hent la preluare, sa-l calce pe glezna pe Goian si pasa sa plece de la Denis Serban, care recupereaza mingea dupa un fault al lui Catalin Munteanu.
Sa vad atunci: se sinucide sau il ia salvarea si-l duce direct la 8+1? gunshot.gif
COSMIN C
Cartu : "Nici eu nu-i am la inima. Niciodata nu mi-a placut Dinamo. Tot timpul mi-am afisat repulsia fata de acest club sustinut tot timpul, protejat, mosmondit de arbitri si de altii. Sentimentul este reciproc."

Hai ca mi s-a luat o piatra de pe inima. Sefu' de autobaza nu poate sa ne suporte!!
red_butterfly
verystrange.gif Vai ce pacat! gunshot.gif Bineinteles ca trea' sa zica ceva de arbitraj, ca doar aseara fugea de reporteri ca dracu de tamaie, cica sa-l intrebe pe corpodean ce s-a intamplat la meci. Noroc ca el a zis "Ce sa se intample? S-a marcat un gol". Asa, sa moara cartu de ciuda ca nici acum nu ne-a putut bate diablo.gif
antisteaua
Hmmm uitasem de mehehe mehehe skoika. Nu mai scosese nici un cuvantel de ceva timp si deja ma simteam si eu bine. Sa vina Zombi sa-i rupa capul diablo.gif
redmania
De ce crapa Mimi de ciuda :

- Hemoragia oilor anuntata in vara tocmai a inceput asa cum zbiera fericit Mimi
- Rednic a reusit in doar 6 luni sa faca la Dinamo o trupa mai puternica decat este shtOAIA dupa vreo 5 ani de constructie
- Dinamo are in primul 11 vreo 4 jucatori intre 18-22 ani (Moti, Pulhac, Stefan, Ze) si inca vreo 4 de 18-20 ani care oricand pot juca in primul 11 cu succes (Ropotan-vezi meciul de la Bruges, Predescu, Mendy, Matache). Deci Dinamo este o echipa abia la inceput de drum si deja are performante EXCELENTE. A simtit Mimi hegemonia dar nu a nimerit echipa in vara :))) Incep sa cred ce a zis Borcea (ca Mimi e dinamovist de fapt), cred ca Mimi s-a scapat in vara cu hegemonia gandindu-se de fapt la Dinamo :)))
- Dinamo s-a calificat din aceasta grupa aproape imposibila la inceput, in timp ce stiaua s-a calificat numai cu rusini - vezi infrangerile la scor de acasa si ajutorul arbitrilor cu Kiev-ul fara de care shtoitza se lupta doar pt locul 2 in Liga 1 la primavara.
- Dinamo chiar joaca fotbal. Atat la Bruges cat si cu Leverkusen am aratat forta, stapanire de sine, daruire, maturitate, lucruri ce s-au vazut si cu National cand am crezut in victorie si nu am intrat in panica in ultimele 15 minute. Toate astea spre deosebire de shtoaia, incapabila sa arate ceva la ceahlaul sau pandurii ca sa nu mai vorbesc de dominarile clare pe care le-au suportat ACASA in UCL indiferent ca adversarul se numea Real, Lyon sau Kiev.

Daca Dinamo castiga titlul si merge cu un tur mai departe decat shtoaia in uefa cred ca pe Mimi il gasim la Spitalul 9...ironia sortii...privind de la balcon meciurile noastre :))))

Ps Nu mai spun unde il gasim daca luam titlul si jucam in UCL iar shtoaia de pe locul 4 va pierde si UEFA fiindca o echipa mai slab clasata va lua Cupa Romaniei :)))))
Florin_Dinamo
Am auzit si eu de speech-ul tinut de mm scoica referitor la rezultatele lui Dinamo. Ma intreb... el o gandit ce o spus, sau i l-a facut mamica? Ca sincer, in afara de lovit oameni, jignit jucatori, nu prea stie...
DiliBili
aseara vreau sa ma uit si eu la stirile sportive...eram la calculator si ii zic sotiei:
- da pe TVR...il vad pe mm,
- schimba pe antena 1...tot mm
- da pe pro tv ... surprize, surprize...tot boul de mm
- inchide televizorul, zic eu plin de draci, ca mi s-a umplut vezica
.... ce a urmat vedeti mai jos...
Click to view attachment
Bascanu
rofl.gif rofl.gif rofl.gif asa justi thumb.gif
gavros
noi facem pipi nu doar pe mimi ci pe toata steaua axe.gif
POOL
verystrange.gif Tare faza. Si adevarata pe deasupra. wink2.gif
marcher
QUOTE(COSMIN C @ 5 Dec 2006, 16:23) *
Cartu : "Nici eu nu-i am la inima. Niciodata nu mi-a placut Dinamo. Tot timpul mi-am afisat repulsia fata de acest club sustinut tot timpul, protejat, mosmondit de arbitri si de altii. Sentimentul este reciproc."

Daca a zis asa...mare jigodie e sorinacio asta. Asta nu inseamna ca nu e mare antrenor
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.