Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
POOL
Dam anuntz in ziar. 010.gif
Emil
"bingbing adeca mmmmmaibach bah ca.......bah sTEAUA va fi a nepotzilor nepotzilor mei bah bingbing"
sincer fratzilor mai bine fara.
cit despre campionat ce sa zic......sa speram ca inrest......
Apropo ce parere avetzi dspre declaratzia lui Ando ca nu ar vrea sa ia DINAMO campionatul daca e becaly presedinte???
Cai Lun
Bine ai venit printre noi, Emil!
Te intampin cu o intrebare: ne consideri miopi? Incearca sa iti scrii semnatura aia cu un font rezonabil, nu de alta da' ma tem sa nu ne cedeze cristalinii pana la urma...

Important e ce scrii, nu cum semnezi!...
alexyutza
QUOTE(Emil @ 9 Feb 2006, 3:16) *
"bingbing adeca mmmmmaibach bah ca.......bah sTEAUA va fi a nepotzilor nepotzilor mei bah bingbing"
Apropo ce parere avetzi dspre declaratzia lui Ando ca nu ar vrea sa ia DINAMO campionatul daca e becaly presedinte???

Adone nu a declarat ca nu vrea sa ia Dinamo Campionatul , daca e becali presedinte. astae o alta interpretare a presei .
eu am vazut emisiunea lui horia , si Ando a spus ca : "giovany e un presedinte mediocru , si nu merita Camionatul " . Deci Ando facea referire la giovany , la persoana lui , nu la club .
Intrebat fiind care sunt dorintele lui pt anul acesta , a spus ; "in primul randimi doresc sa castig campionatul cu Omonia si in al doilea rand sa ia Dinamo Campionatul . "
Adone a zis ca vrea sa luam noi Camipionatl , pt ca baietii merita si suporterii la fel , iar el este dinamovist si inca se simte legat de tot ceea ce inseamna Dinamo .
De unde draq , a ajuns presa la concluzia ca : "Adone nu vrea sa ia dinamo Campionatul " ?.... complaining.gif
spurkati rau , ziaristii astia ... taunt.gif .. numai dupa scandaluri umbla

Poate s-au simtit jigniti cand , ando a spus in aceasi seara ca : " jurnalistii din nicosia sunt mai profesionalisti decat cei autohtoni . 80 5 din ceea ce scriu despre un fotbalist se refeara la performantele sportive , pe cand in romania e invers.. "..... complexatii s-au simtit atatcati si raspund in felul asta
taunt.gif taunt.gif taunt.gif ziaristi de parale...... taunt.gif taunt.gif
f_rares
QUOTE(Emil @ 9 Feb 2006, 1:16) *

Formula completa era:"Steaua va fi a nepotilor nrpotilor mei,dangdang,la fel ca si Mihai Viteazu" 010.gif 010.gif
O fost mortal oieru' blacksheep.gif ieri,cum se certa cu Calinescu si cu Netoiu...cea mai tare parte din emisiune...am ras cu lacrimi.Da nici Calinescu nu s-o lasat,si se certa cu jiji k pe "campul de lupta".
Netoiu facea misto de jiji...si ii mai zicea :"razboinicu' luminii",etc 010.gif
Emil
QUOTE(Cai Lun @ 9 Feb 2006, 3:38) *
Bine ai venit printre noi, Emil!
Te intampin cu o intrebare: ne consideri miopi? Incearca sa iti scrii semnatura aia cu un font rezonabil, nu de alta da' ma tem sa nu ne cedeze cristalinii pana la urma...

Important e ce scrii, nu cum semnezi!...

mi-aim insusit critica icon_lol.gif am rectificat semnatura sa nu va irit ochisorii
alexyutza
Ati auzit de campania de transferuri a Otelului ? au transferat nu mai putin de 18 fotbalisti , printre care pe : Chihaia , Baltoi , un fotbalist de culoare si 2 fosti jucatori ai stelei a caror identitate nu s-a dezvaluit , inca .
Cred ca a avut dreptate Ando vand a zis ca in Otelu se va investi mult , deja au inceput .
Cai Lun
shocked.gif now that's somethin'!!! shocked.gif Alexiutza posteaza la rivalii din tara si nu zice despre Poli sau Plesan!! E un pas inainte! thumb.gif [sper sa nu te supere ironia... beerchug.gif ]
alexyutza
@Cai Lun : normalca nu ma supar ... " timpul le rezolva pe toate " 010.gif
M-a socat vestea asta despre Otelul , si am simtit nevoia sa postez ceva despre acest subiect .
Cai Lun
Mie mi-a ramas in minte afirmatia lui Netoiu: Toate echipele s-au intarit, inclusiv cele de la retrogradare. Va fi cel mai tare retur din ultimii 16 ani! ..pai sa dea Domnul! Fie ca cel mai bun sa castige!.. adica noi! gunshot.gif
alexyutza
Apropo de Netoiu , e bine stiut faptul ca este "proprietarul" mai multor fotbalisti din Divizi A. Dintre tot , nu se poatesa nu fie cativa de mare valoare si care ar putea juca la noi . De ce nu-si directioneaza fotbalistii spre Dinamo . Marea majoritatea ajung sa joace la alte rivale , chiar si la steaua....
red_dog 4 ever
QUOTE(alexyutza @ 9 Feb 2006, 17:53) *
Ati auzit de campania de transferuri a Otelului ? au transferat nu mai putin de 18 fotbalisti , printre care pe : Chihaia , Baltoi , un fotbalist de culoare si 2 fosti jucatori ai stelei a caror identitate nu s-a dezvaluit , inca .
Cred ca a avut dreptate Ando vand a zis ca in Otelu se va investi mult , deja au inceput .

Chihaia nu a ajuns la Otelu
Si aia 18 sunt numai panarame ex(BALTOI,SEMEGHIN,STELEA) 010.gif
Cai Lun
Da' ce vedeta are Netoiu in proprietate si care nu joaca la Dinamo?
alexyutza
Ce vedete ? Nu sunt chiar vedete , dar sunt unii mai buni decat ai nostri : Prepelita , Iacob , Tanase ... mai sunt si altii
Cai Lun
Pai cu Iacob oricum a iesit scandal... iar Prepelita si Tanasa... ce? Sunt mai buni decat ce avem noi?!
alexyutza
Decat unii , da. Sau ce , goian , e mai bun decat cei doi ?
Mai are si alti fotbalisti ,numai ca nu-i stim noi . el a declarat la calinescu in emisiune , ca are cateva zeci de jucatori in prima divizie ,nu-mi spune ca toti is praf de pusca .....
Cai Lun
Nu, spun ca sunt sub titularii de la Dinamo.
alexyutza
Nu se poate sa fie toti , sa-i aduva pe unii dintre ei ca rezerve , daca nu sunt buni de titulari , decat sa intareasca alte echipe prin tara . Sau daca nu corespund sub nici o forma , atunci sa-i aduca la noi si pe urma sa-i vanda iar banii obtinuti astfel sa intre in bugetul clubului . Asa ne-am permite sa transferam fotbalisti buni pt care momentan nu avem bani , ca de aia is 9 actionari sa arunce vina unu pe altu' ... nu avem bani pt ca nu si-a platit X , parte de actiuni....
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 9 Feb 2006, 20:02) *
Decat unii , da. Sau ce , goian , e mai bun decat cei doi ?
Mai are si alti fotbalisti ,numai ca nu-i stim noi . el a declarat la calinescu in emisiune , ca are cateva zeci de jucatori in prima divizie ,nu-mi spune ca toti is praf de pusca .....

netoiu are multi jucatori in proprietate.nu-i aduce pt k nu au loc.dak vin la Dinamo nu joaca pt k sunt altzii mai buni.
Cat despre Goian si alti jucatori de acest gen,cred k sunt in proprietatea altor actionari care nu vor sa plece acei jucatori de la echipa mare.
f_rares
Mazilu la Timisoara?!?!?!

Mazilu a fost intens curtat în această iarnă de alb-violeţi, aceştia înaintând-i lui Vasile Şiman mai multe variante de oferte pentru achiziţionarea atacantului.
Vârful de atac a mai fost dorit şi de Rapid Bucureşti, însă atât timişorenii, cât şi giuleştenii s-au lovit de preţul mare cerut de Sportul Studenţesc pentru realizarea transferului, 3 milioane de dolari. Între timp, Poli şi-a asigurat serviciile lui Vladimir Gluscevic, tot un atacant de careu, dar ar putea renunţa la Gigel Bucur, asta însemnând că Hagi ar rămâne în lot cu trei atacanţi (Gluscevic, Mansour şi Silvăşan).
Cea mai tentantă ofertă făcută de Poli până acum a fost în ianuarie: Mansour la schimb şi o sumă de bani pentru Ionuţ Mazilu. Atunci s-a speculat că de fapt ar fi fost oferit la schimb Gigel Bucur, însă site-ul romaniansoccer.ro redă declaraţia din urmă cu o lună a patronului de la Sportul: “Am fost întrebat ce jucător vreau, şi de aici am înţeles eu că s-ar putea ca ei să se refere la Bucur. Dar Bucur nu putea să vină la Sportul având în vedere condiţiile salariale pe care le are acolo (n.r. - la Poli). Bucur poate intra în tranzacţia aceasta numai dacă există o ofertă pentru el din altă parte”, a spus, la data de 17 ianuarie, Şiman.
Oferta pentru Gigel a apărut, fiind dorit la Wisla, ceea ce redeschide subiectul despre posibila venire a lui Mazilu pe Bega. Totuşi, Vasile Şiman a negat marţi seara acest lucru: “Nu am fost contactat de cei de la Poli, dar dacă ei şi-l doresc pe Ionuţ Mazilu, ne putem înţelege şi îl pot lua”.

Sursa:Prosport.

Park ii facusem si noi oferta asta vara sau nu mai stiu cand,nu??
POOL
Cred k alea au fost mai ult doar niste speculatii ale presei. thumb.gif
Cai Lun
QUOTE(alexyutza @ 9 Feb 2006, 20:51) *
Nu se poate sa fie toti , sa-i aduva pe unii dintre ei ca rezerve , daca nu sunt buni de titulari , decat sa intareasca alte echipe prin tara . Sau daca nu corespund sub nici o forma , atunci sa-i aduca la noi si pe urma sa-i vanda iar banii obtinuti astfel sa intre in bugetul clubului . Asa ne-am permite sa transferam fotbalisti buni pt care momentan nu avem bani , ca de aia is 9 actionari sa arunce vina unu pe altu' ... nu avem bani pt ca nu si-a platit X , parte de actiuni....

Pai si si daca sunt din aia gen "3 la 10.000" ce faci? Tre' sa vinzi la duzina ca sa iti scoti si tu de o ciunga... mai bagi si mancare si antrenamente in iei.. pana la urma iesi in pierdere! Stai tu calma, ca stie Netoiu ce face, ca altfel nu era el comandant! gunshot.gif
Max
da....ciorex din giulesti au pus-o la transferuri....au adus un portar cu renume APULA.... sa le fie de bun augur football.gif cica, parca e trup din truplu lor crazy.gif
rednorth
Si ca sa revin la subiectul meu preferat si-al Alexandrei, cica G Bucur pleaca la Wisla.
Asaaaa, si acum daca am facut legatura cu subiectu, pot sa mai spun si sa adaug pt a 'jdemia oara.

....tu, cu Voiculescu si cu toti muncitorii de la antena 1 si de la poli Timisoara.
f_rares
Apropo de Gigel Bucur si de Wisla...Petrescu n-o duce prea bine la polonezi,a plecat si omul care il sustinea la echipa ,omul care l-a adus in Polonia.Inceput greu,jucatori accidentati.
Mario_ptm
sunt prea naivi astia de la timisoara... ei au impresia ca pot transfera toti jucatorii din romania
alexyutza
Pana acuma le-a mers .. daca nu a intrat nimeni pe fir !!!!!
BandiT
deocamdata rivalii din tara joaca in seara asta in Uefa , si dinamovistii nu au nici o emotie..
bafta Steaua si Rapid
COSMIN C
Gresit !! drunk.gif Eu am emotii...pentru tine...nu stii in ce te-ai bagat ! blowup.gif
ally4reddogs
banditule...eu zic sa nu mai imprastii bafta in stanga si in dreapta pastreaz-o pt tine...eu tin cu Henreven :)) cel putin in seara asta HAITA_DINAMO.gif
BandiT
ma scuzati , inteligentilor..
bafta lu dinamo...dar dinamo sta azi.....
si eu nu am vorbit urat cu voi...
Max
banditule...
pai..... cred ca ai gresit forumu tata...!..ia vezi ca mai gasesti iarba si pe alte siteuri...dute si paste vericule..ca ne umplii de plosnite!.....bafta!
ally4reddogs
si daca sta dinamo azi suntem spurcati cu totii?Hai sa mergem la meci sa le facem galeri!!!...nici eu nu am vb urat cu tine...doar ca nu sunt de acord atata tot...fara suparare icon_wink.gif
COSMIN C
Lasa-l m@x ca inca nu ne-am lamurit, daca il tundem sau il jumulim de pene. drunk.gif Sincer, as prefera pene.... Am mai face economie... crazy.gif
Max
da ai dreptate Cosmin,,parca pene ar fi mai bune! 010.gif
lana in schimb i-ar tine de cald lui tamas la moscova! crazy.gif
BandiT
nu am gresit forumul....
sunt doar un suporter al altei echipe ....
nu scrie nicaieri la inscrierea pe forum ca e obligatoriu sa tii cu dinamo...
daca vrei sa stii eu sunt din brasov si tin cu fcm brasov...aia din B..
tin si cu steaua..
si azi tin si cu rapid!
te oftici?
oftica-te

si apropo...
am tinut si cu dinamo cand a jucat in grupele Uefa.si mi-a parut rau ca s-a anulat golul din minutul 94 in meciul cu marsilia...mi=a parut rau cand dobitocul de baltoi a fost eliminat la sofia....si am semnat petitia care cerea eliberarea suporterilor vostri din bulgaria....
dar azi tin cu steaua si rapid..
ptr. ca sunt roman..nu dobitoc ca unii dintre voi
Max
bai..talharule... crazy.gif
ce faci ma ?..ne oftici?....pai daca vrei sa stai p'aci lasa dreaq oile si ciorile la poarta....ca ne umplii de vre-o gripa ceva..si mai avem noi un berbec campion la sarituri de garduri crazy.gifp'aici... care ,daca te prinde te monteaza!...mare grija ..coada intre picioare..ca te mierleste! diablo.gif
COSMIN C
Ptiu, drace ! E oaie cu pene ! rofl.gif
Max
verystrange.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif bai miorita..ia d'aici bootyshake.gif
BaD-ReD-DoG
@Banditu....

Bah swla cu trei cojoace...ai venit tu aici la noi sa te dai mare ca esti stelist ??
Du-te vere si canta la alta masa...ia vezi..poti sa zbori..ca tot esti stelist crazy.gif
Tu bah...lake cu urechi...fa legea pe * nu aici la noi !
Asa ca fa pashi... thumb.gif

Si nush dak sti tu vb aia...Decit bou la * , mai bine tap la Dinamo ! nana2.gif nana2.gif
ally4reddogs
Se vede k esti bandit...tu cu cate echipe tii???
A...am inteles tii cu cine castiga.... rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Si stii ceva ia mai scuteste-ne cu "sunt roman" k nu ne impresioneaza fuck.gif
f_rares
Voi n-aveti ce face decat sa va pierdeti timpu' cu unu care n-are ce vb??
Lasati-l sa vb singur!!!!!!
HAI DINAMO! HAITA_DINAMO.gif
Max
rares...
ce ai ma ai dat in benga..s-au te-a mierlit si pe tine careva? crazy.gif
ori iti place mai mult la off topic? 010.gif
Cai Lun
butcher.gif ...problem' ceva??... drunk.gif

Lasati-l in pace pe "Robbin Hood Reloaded"... Ca poate are ceva interesant de spus. Stati sa vina "baciu' al mare" si il bagam la tuns blacksheep.gif si la oparit vampire.gif ...dupa care ii dam voie sa zburde liber prin forum... axe.gif

Banditule, daca treci "botezul focului" s-ar putea sa faci cariera pe aici, da' ma tem ca nici tu nu vei reusi... diablo.gif
f_rares
"botezul focului">>> 010.gif 010.gif 010.gif bruce_h4h.gif
bianco_rossa
se apropie.....Heerenveen si Herta.......abia astept sa vad evillaugh1.gif ..k sa ma distrez si in seara asta
tchumatu
Lupta Heerenveen!!!
f_rares
Cea mai tare comendie din Februarie a inceput...pardon, a inceput Partea I...pana acum nimic interesant
Sa asteptam partea a II-a 010.gif 010.gif
f_rares
doamne, praf is rapidistii 010.gif 010.gif 010.gif
nici nu mai stiu cum se joaca fotbalul 010.gif 010.gif crazy.gif
bianco_rossa
hmmm.....s'a dus una buc d repriza......mare lucru n'am vazut la cfr 010.gif ..doar krtonase:))
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.