Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
Claugoll09
Si inca ceva daca ati putea sa vb script:emoticon(':Pleaca:', 'smid_34')
ssoaia
QUOTE(Claugoll09 @ 2 Jan 2006, 3:08) *
Si inca ceva daca ati putea sa vb script:emoticon(':Pleaca:', 'smid_34')

VINDE-I PE TOTI IL PRESIDENTE!!!! beerchug.gif
stefan2005
O SA PRINDEM LOCUL 3 SAU 4 SI NU O SA JUCAM IN CUPELE EUROPENE - SA II MULTUMIM LUI DON GIOVANI - DACA PIERDE CAMPIONATUL SA PLECE SI LA REVEDERE ORICUM LA STADION VOR MAI VENI 10 SPECTATORI !!!
nunweiller
Poate nu e adevarat. Daca e adevart e jale mare. Ne trebuie 3 4 ani pina ne revenim. De unde sa iei jucatori mai buni in Romania?
Boxon
CHAT gașca slugilor proaste / 14:30
Azi, de la ora 14:30, viitorul jucător al lui Poli Timişoara, Mihăiţă Pleşan, vine pe chatul gașca slugilor proaste
Gazeta s-a deplasat la munte pentru ca dumneavoastră să puteţi dialoga cu viitorul elev al lui Hagi la Poli Timişoara, Mihăiţă Pleşan!
Intră şi tu pe CHAT!

Se ingroasa gluma....... ori sunt tampiti rau de tot astia de la fituica?!?!? 149.gif
nunweiller
astia zic ceva de plesan ca e sigur la timisoara. daca pleaca el si vine alexa nu ar fi rau deloc. alexa si margaritescu ar sparge la mijloc.
daca pleaca si ceilalti trei ar fi rau de tot. mai ales ca danciu si munteanu sint vechi in lot.
giovani becali pleaca la steaua ca e stina mai mare! poate luam si bani pe tine!
:) 010.gif
florin_80
Cand va aud ca nu e nici o problema daca pleaca Plesan si vine Alexa mi se face rau. Cei doi jucatori nu au acelasi profil, iar Alexa si Margaritescu joaca acelasi lucru, cei 2 calcandu-se practic pe bataturi. Faza de constructie in grija cui o mai lasam (capitol la care cei 2 sunt limitati) ?
LeX
eu cred ca avem nevoie mare d toti 4. nu ne permitem sa mai vindem vreun jucator. momentan eu cred ca e vrajeala
florin_80
Bineinteles ca avem nevoie de toti 4, indiferent de cum au jucat in tur (sa nu uitam ca Plesan are doar 22 de ani). Hai, nu cere nimeni sa aduca nu stiu ce jucatori, dar nu suntem in stare nici macar sa-i pastram pe astia pe care-i avem (buni, slabi, asa cum sunt ei) ? Si la urma urmei noi suntem cei care ne injosim...daca a ajuns o echipa de pe primul loc sa-si vanda titularii la o echipa (potential contracandidata la titlu) cu o istorie de doar 3 ani e grav.
syntetic
eu totusi nu cred ... ar fi scandalul prea mare.. ma gandesc eo asa..daca becali vinde tot la poli si dupa aia pleaca si el si lucreaza acolo cu hagi ? eu zic ca astai 4 erau cei mai valorosi jucatori de la Dinamo .. Danciu pur si simplu prin valoare si despre Moti si Plesan.. erau de perspectiva .. :( daca pleca astai cam asta a fost cu dinamo anul asta...
paddy
Atita timp cit fecali a anuntat ca toata lumea e de vinzare, vom vedea foarte multe "transferuri" in aceasta iarna .
Claugoll09
Salut CE mai stiti pleaca pana la urma Plesan sau nu.Ma asta oricum si la Steaua s-ar duce ca nu ii Caine adevarat asa ca .Forza DInamo muşeţel BECALI PLEAKA!!!
colt alb
NU pot sa cred asa ceva!!nu pot sa concep k cineva ar fi atat de oligofren inkt sa-i vanda p toti 4 in conditiile crizei de la DINAMO!Cred k e doar un zvon in halul asta d nesimtire poate n-a ajuns ink handicapatu' d oier.Danciu nu cred k s-a intors k sa se duk la alta echipa decat a noastra.In privinta celorlalti nu ma pronunt.
Insa cred k e cazul k de acum inainte sa ne pregatim de ceea ce e mai rau!!!

CAINE PANA LA MOARTE SI NU NUMAI!!!!!!!!!!
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Ba fratilor, totusi pana la urma astia 4 is la timisoara sau ce draq se intampla. K nimeni nu stie nimik. Am intrat si eu pe chat, asta scria in mov, erau niste prosti care se tot dadeau Mihaita Plesan si n-am inteles nimik pana la urma. 149.gif
Rossi
citez www.prosport.ro
Ioan Becali: "Dinamo va vinde şi va cumpăra mult în ianuarie"
Preşedintele executiv Ioan Becali a declarat că Dinamo va vinde şi va cumpăra mult în perioada de transferuri din luna ianuarie, dar a infirmat faptul că s-ar fi ajuns la un acord cu Poli Timişoara pentru transferurile fotbaliştilor Dănciulescu, Pleşan, Moţi şi Vlad Munteanu.
Becali: "Vom vinde şi vom cumpăra mult în luna ianuarie, care este decisivă. Nu ştiu însă ce anume vom vinde şi vom cumpăra. Chiar şi eu mă voi pune la dispoziţia clubului în acest mercato pentru ca Dinamo să facă bani. Însă nu este adevărat că am fi ajuns la un acord cu Timişoara pentru cei patru jucători. Nu au existat nici un fel de negocieri. Cel puţin cu mine nu a discutat nimeni".
"Transferurile pe care le vom realiza vor transforma Dinamo într-o echipă completă, de la portar până la ultimul atacant", a spus oficialul dinamovist.
Oficialii de la Poli Timişoara, echipa la care s-a vehiculat că vor ajunge fotbaliştii Dănciulescu, Moţi, Pleşan şi Vlad Munteanu, au confirmat negocierile, dar au menţionat că nu s-a parafat nimic. "În acest moment nu există nici o certitudine în privinţa transferurilor. Nu s-a parafat nimic. Ştiu că se poartă negocieri, dar nu s-a ajuns la un acord. Sincer să fiu, în aceste zile m-am ocupat de afaceri, de orice altceva în afară de Poli, care nu produce bani, ci consumă".
Marian Iancu: "Dacă jucătorii au valoare, Poli poate plăti 10, 20 sau 40 de milioane de euro. Eu mi i-aş dori pe Ronaldinho sau Beckham, dar nu se poate. Oricum, la Poli are loc orice jucător de valoare. Acum aştept strategia antrenorului Hagi şi vom vedea exact cine va veni şi cine va pleca de la Poli".
Echipa Dinamo se va reuni pe 10 ianuarie în timp ce Poli Timişoara se va reuni pe 8 ianuarie, urmând să efectueze un cantonament în Turcia, care va include şi câteva jocuri amicale, iar în a doua decadă a lunii februarie, încă un stagiu similar, în Cipru.
POOL
Sper sa fie asa si nici unul dintre cei 4 sa nu plece. beerchug.gif
nunweiller
giovani asta minte de stinge. acum 2 saptamani spunea ca nu pleaca nimeni pina nu-i vede antrenorul. sa plece!!!!!
sa se duca unde vrea, dar sa plece!!!!!!!!!!
e cel mai nasol moment din ultimii 10 ani de la dinamo. asta vrea sa distruga tot si apoi sa plece!
sa plece acum!!!!
Emy2k
Poftiti la Dinamo avem di toate!!!De ce nul vinde pe Becali la Timisoara??Cred ca suporterii ar fi foarte multumiti sa puna bani sa plateasca clauza de pe contractu lui si sa scapam dracu de el ca pan la urma ne baga in pamant argument.gif Stiu ca in strainatate se vand de la echipe mari la echipe mici rezervele(Pancaro Milan-Fiorentina) nu jucatorii din prima echipa. Cum ar fi sa se transfere Shevchenco la Ancona?!?Asa ca ar trebui sa i se zica lu Fecali asta ca Dinamo nui fabrica falimentara sa fie vanduta la bucata
Rossi
jos palaria in fata redactiei dinamomania, deja ati luat legatura cu 3 dintre jucatori si zvonul nu a fost confirmat
suneti numarul 1
caine_berceni
Deci pana la urma sunt scorniri alei gazelei nu ????
crucifix1111
Cum vor sa atraga spectatorii la stadion? Cand vor juca cu niste necunoscuti in echipa sigur sparg grupele Ligii Campionilor. Oricum cred ca este invidios pe Jiji numai cand il aude ca vorbeste de Liga Campionilor de teren refacut si altele. Daca va aduceti aminte de declaratia lui cand inca era doar impresar si a spus ca daca ar fi in conducerea unui club de prima divizie nu va lupta niciodata penrtu titlu ci va sta pe locurile 4, 5, 6 numai sa vanda jucatori. Sa ne unim sa nu il lasam sa ne fie rusine ca suntem dinamovisti! 256.gif 149.gif

Daca nu este adevarata stirea data de gașca slugilor proaste Giovani Becali daca este tare sa-i dea in judecata si sa rezolve criza financiara de la Dinamo. Si astia de la gașca slugilor proaste s-o lase mai moale: stiu ca nu prea mai au cu ce sa faca tiraj si baga asa zise BOMBE de presa. Sa si le dea bai nene la ei in casa. banned.gif
alexyutza
149.gif Nu se poate asa ceva . Ce naiba , a ajuns Dinamo sa-i furnizeze jucatori hibridului , poli ? Cum ramane cu rivalitatea , cu marea performanta ce se vrea la noi ? cum ramane , domnilor ? Iara simple vorbe , promisiuni ? Ma mir ca nu-i crapa obrazu ljegosului aluia se-si spune giovani , sa dea asemenea declaratii contradictorii . Cum draq sa realizezi performanta daca el e dispus vanda 4 dintre cei mai buni jucatori , astea dupa ce l-am pierdut pe Tamas ? asta ce naiba are , e nebun sau sufera de scrizofenie ? duca-se intr-un spital sa se trateze , atuci , dar nu sa ne strice noua vacantele si bunadispozitia. complaining.gif Pai acuma avem probleme cu bugetul , dar nu se laudau , cei 9 magnifici sau cati or fii , ca avem buget de milioane si ca se vamarii daca va fii nevoie ? Unde-i bugetulminune acum?

Jucatorii , daca nu vor sa plece , atunci sa nu se duca la puli. Degeaba vrea becali sa-i vanda daca ei nu vor . Nu-i poate obliga nimeni diablo.gif
Daca au demnitate , atunci sa arate asta in fata tuturor si sa nu se lase calcati in picioare de mascaricii aia de cationari si mai ales de giovani 149.gif
red_dog997
eu cred ca pana la sfarsitul perioadei de mercato cel putin unul dintre ei sau daca nu chiar toti or' sa plece..........depinde la cine diablo.gif cei 4 nu cred ca vor pleca asa de usor desi s-a observat ca plesan ar fii de acord pt ca nu cred ca se simte foarte bine la dinamo vlad munteanu la fel nu prea joaca titular ,dar merita sa joace la dinamo,moti la fel,iar danciu cu siguranta.........eu sper sa nu vinda pe nici unul dintre ei pentru ca ei inseamna foarte mult oentru echipa mai ales cand Florentin Petre e pe punctul de a pleaca cam 95%........in rest nu mai am nik de zis HAITA_DINAMO.gif sper sa fie mai bine pentru DINAMO!!!!!!!!!

[/b]
alexyutza
Sa nu-i mai ridicam in brate, chiar nu are rost.. totul depinde de ei , de cei 4 ...daca vor sa raman , atunci sa ramana .
Eu nu cred ca becali ii poate obliga intr-un fel sau altul , sa plece la poli . Au spus cu totii ca sunt dinamovisti iar in momentele grele ale carierei lor la Dinamo au spus ca nu vor musca niciodata mana care i-a hranit , acuma au ocazia sa si demonstreze ce au spus .
Asa-i la noi , toti se intrec in declaratii dar cand au banul in fata incep sa dea inapoi .... 251.gif
Plesane daca vrei sa pleci la poli , du-te ,nu te opreste nimeni , dar nici sa nu mai visezi ca o sa te intorci vreodata .... evillaugh1.gif
free ya mind
De plesan chiar ca nici nu e nevoie duca-se linistit..si asa mare lucru n-a facut la Dinamo si nici nu va face.N-are asta caracter de Dinamo
POOL
Atzi spus k totul depinde de vointa jucatorilor nu? Cum sa depinda, dak de exemplu conducerea nu te vrea la echipa, tu ce poti face?
K astia is in stare sa ii dea pe toti la Dinamo 2 dak u vor sa plece unde vor ei. 149.gif 149.gif
alexyutza
De cand a inceput poli sa ne aprecieze jucatorii ? Pana nu demult nu dadeau2 bani pe ei , nu-i apreciau pe nici unul dintre ei , si acum fac tot posibilul pt a transfera la ei cativa dintre jucatorii emblematici ai echipei Dinamo. Ce-i cu schimbarea asta radicala ? Au uitat de rivalitate ?

Ce fain ar fii daca becali si-ar bate joc de poli , si numai i-ar amagii cu transferul celor 4. Sa -i amne si intre timp sa ramana poli fara alte optiuni .. ce tare ar fii 010.gif

Cum de a ajuns Cristocea la steaua ? La ce metode a mai recurs oierul ce data asta? vampire.gif ...
POOL
Dream on alexyutza, nu va fi o tzeapa luata de cei de la Poli ci va fi o tzeapa data de becali suporterilor si echipei Dinamo. 149.gif
Rossi
QUOTE(alexyutza @ 3 Jan 2006, 15:34) *
Cum de a ajuns Cristocea la steaua ? La ce metode a mai recurs oierul ce data asta? vampire.gif ...

nu ai auzit k ala cik a vrut de mic sa ajunga la steaua 010.gif nare decat sa stea acolo pana se plictiseste
POOL
Ce prostie, mergi la steaua, de exemplu răţoi, stai akolo pe viata, fara sa ai vreo sansa sa joci si tu in fotbalul mare. Cine merge la steaua si ii jukator bun ii un prost deoarece de akolo nu mai pleak el in vest.
paddy
De ce crezi ca la cununat "Razboinicul Luminii" 010.gif acolo e treaba cu neamurile 010.gif
Cit despre Cristocea....... asa spun toti, ca de mici copii tineau cu ..... taunt.gif ....sa nu uitam ca si Cap de Drak a declarat ca de mic tinea cu Dinamo, pe unul singur nu il pot "citi" cu ce echipa tinea de mic copil....de fapt nici la ora actuala nu stiu cu cine tine 010.gif .....stie cineva despre cine e vorba ?????????.... dunno.gif
pinky
paddy, sa fie vorba de Plesan? icon_rolleyes.gif

Cristocea era clar ca va ajunge la steaua, toti faristii care joaca ok au prima optiune de transfer steaua, pai Consteanta e oras de stelisti, is si galeriile infratite si toate alea...

Cat despre cei 4 jucatori de la noi, care s-ar putea sa ajunga la Poli, sincer, cel mai tare imi pare rau de Moti, nu inteleg cum ar putea renunta la asa un jucator si sa-l dea tocmai la o contracandidata la titlu!!Si Danciulescu este ultimul atacant impotriva caruia mi-as dori sa jucam noi, ar fi un mare castig pentru Poli!!Astia sunt de fapt baza transferurilor, nu Plesan...Plesan e asa, de ochii lumii!!
Sper totusi ca daca vor avea loc transferurile, vor aduce jucatori cel putin la fel de buni inapoi!!Altfel, n-o sa fie prea bine... help.gif
LeX
pinky, cu ce bani vrei s aduca alti jucatori de aceeasi valoare in schimbul lor? pentru ca jucatorii respectivi sunt proprietatea anumitor actionari ( ghiciti care), nu ai clubului dinamo. Implicit in urma unui eventual transfer banii vor ajunge in buzunarul respectivilor proprietari plus comisioane in buzunarele impresarilor jucatorilor (stiti care sunt?). Daca Iancu va zice ok pt pretul cerut de Dinamo, astia 4 sunt ca si dusi. Singurele sperante sunt ca Iancu sa nu dea 4 milioane pe aia (pentru ca oricum ar fi, nu prea face) sau Hagi sa zica ca nu-i mai vrea.
Acum despre asteptarile unora dintre voi ca jucatorii sa refuze transferul si sa aleaga sa ramana la echipa IMPOTRIVA dorintei actionarilor si a presedintelui. Va pun o intrebare: voi in locul lor ce ati face. Intr-adevar ar fi un gest sublim pentru noi, suporterii, dar au si ei familii de intretinut si nu cred ca suporterii dinamovisti le vor plati contractele "renegociate" din postura de vedete la Dinamo II. Daca dupa o victorie a nationalei Becali s-a gasit sa-l critice tocmai pe Petre, vi se pare atat de absurd scenariul de mai sus? Astept reactii
alexyutza
251.gif Daca vor avea loc transferurile , nu cred ca ar putea aduce jucatori la fel de buni sau chiar mai buni . Nu cred ca in locul lui Danciulescu si Moti vor veni altii de aceasi valoare . Pai niste jucatori de valoarea lor nu mai sunt disponibili in Romania . De la ce echipa sa fie adusi ? Echipele mici nu mai au" mari jucatori ", iar cele puternice nu vor sa ne intareasca lotul si pana una alta au si ei nevoie de fotbalisti cat mai buni , ca doar de aia e competitie . Numai la noi se slabeste lotul si se intaresc adversarii , datorita actionarilor nostrii .
Nu cred ca in campionatul intern se mai gasesc solutii de inlocuire a ccelor doi , iar din strainatate ce sa mai zicem . Nustiu de ce conducerea clubului nu agreeaza jucatorii straini . Cu exceptia lui Gaev toti sunt romani , la nici o echipa de top nu se mai intampla asa ceva . Nu inteleg fenomenul asta ... s-a demonstrat , mai ales in cazul Nationalului , ca fotbalisti de dincolo sunt mai buni decat ai nostrii .

Daca Moti si Danciulescu pleaca la poli , atunci putem sa ne luam adio dela titlu si dela meciurile europene ... de data asta ne-am face-o iarasi cu mana noastra ...inacceptabil asa ceva ... 149.gif
paddy
Lex
Ai perfecte dreptate.
Cine va pierde...Iancu ... suporterii Dinamovisti...clubul Dinamo
Cine va cistiga....Becali, Netoiu si Borcea.
Jucatorii nu prea au ce face, trebuie sa se duca unde li se cere, indiferent daca le place sau nu......mentalitatea li se va schimba cind vor fii transferati in afara, si vor incete colaborarea cu Becali.
Se pare ca au pus ochii pe nenea Iancu, are o gramada de bani, si nu are nici cea mai mica treaba cu fotbalul, cind spui Gigel Bucur ai spus totul.

Pinky
Era vorba de Danciulescu thumb.gif
ratzushka
(…) Gigi Becali a stat la aceeaşi masă cu familia, nepoţii, bodyguarzii şi fotbaliştii. Pentru cei aproximativ 50 de invitaţi Gigi Becali a spus că a cheltuit în jur de 20.000 de euro. El a fost jovial şi a trecut în noul an tot cu gândul la fotbal, visând ca în toamnă să-i bată pe Abramovici şi Berlusconi. “Am şi eu un vis. Nu mă gândesc încă la câştigarea Ligii Campionilor, însă vreau să-i bat măcar o dată pe Abramovici şi Berlusconi”, a susţinut finanţatorul Stelei. Căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a fost cel mai scump dintre invitaţii lui Gigi Becali, naşul apreciind că-l va vinde în 2006 pe 10 milioane de euro: “Maximus! Este cel mai bun războinic al meu”.(…)
După miezul nopţii, Teia Sponte, oficial al Stelei, însoţit de alţi doi prieteni, a adus nişte preparate dintr-o maşină. “Am adus şi noi ceva, să nu murim de foame!”, a spus Sponte.
(gașca slugilor proaste)

Gigi Becali este o figura! Mie îmi este simpatic, prin naivitatea sa copilăreasca. Are ceva din conduita şatrei romaneşti. Ii place sa meargă când cu ursul, când cu grupul. Pînă acum i-a mers si cu Steaua. A schimbat, forţat sau nu, antrenorii dar a păstrat intact spiritul de grup. Gigi Becali a stat la aceeaşi masă cu familia, nepoţii, bodyguarzii şi fotbaliştii. Un amalgam ireal. O ceata împotriva firii. Nu cred ca Liverpool a câştigat trofeul european al cluburilor cu o astfel de reţeta. Steaua vrea sa câştige insa, cupa UEFA. Prin forţa data de spiritul gregar. Spirit întâlnit mai ales la papagalii amazonieni. Nu cred sa reuşească. Nu cred, pentru ca întotdeauna, ceea ce este împotriva firii se termina dezastruos pentru iniţiatori. Si mai regret că Gigi, războinicul luminii noastre de la răsărit, nu va avea ocazia sa-i bata pe Abramovici sau Berlusconi decât pe umăr. Eventual. Pătruns de magia sportului practicat de răţoi-Maximus, Gigi Becali a început sa creadă in vrăjitorie. In ghicitul in cafea. In Moş Crăciun. Si-n basmele romaneşti. Cu Feti-Frumosi. Rădoi rămâne grav in aceste circumstanţe. Important. Si marţial. Conştient si dependent de valoarea sa pe hârtie. Gigi, in schimb, e frivol. Inconştient sau nerealist, reuşeşte sa ne distreze copios acum la început de an. Se-agaţă indecent de poziţia de rapsod fruntaş al conducătorilor Diviziei A. Dincolo de retorica de clovn, e-un ipocrit autentic, ar spune Maria Andries. Pe lingă el Mitica e un fals grosolan. Nestăruind pe aceasta tema, noi îl iertam, insa pe Gigi! Pentru trecutul sau dinamovist. Si pentru tinereţea frumoasa petrecuta in Groapa. Noroc cu Teia Sponte, care pe lingă cele zece milioane împachetate băţos in costum de seara, a adus si niscaiva produse de mistreţ dintr-o maşină. “Am adus şi noi ceva, să nu murim de foame!”, a spus Sponte, contrariat dar si extaziat de apetitul si de unitatea de monolit a grupului de la munte. Grup pârlit si călit la lampa cu gaz a ignatului si a performantei sportive obtinute pe deal, la Vadu Rosca.

In acelaşi timp conducerea lui Dinamo s-a dezintegrat in cele patru puncte cardinale. Asemenea unei pocnitori in expansiune naturala, cei noua acţionari s-au împrăştiat in lumea larga. Au luminat sfârşitul de an precum cometa Halley. In urma lor unduiesc sclipitor restul stelelor ros-albe. Însăşi stelele! Si sticlele de şampanie. Gigi la Las Vegas. Cohn in Seychelles. Giovanni la Burj-Al-Arab. Jumeirah. Nicu Badea prin Europa. Sa mai spună cineva ca nu avem amplitudine ! Deschidere europeana si spirit planetar. Ne-am însuşit perfect globalizarea. Si nu suntem un club sărac. Cel puţin acţionarii par extrem de bogaţi după acest periplu mondial. Asortat cu vânzări succesive de jucători. In acest fel simplu, Dinamo si-a creat logistica necesara realizării unei noi primeneli cu tenta de Ch.League. Si premizele făuririi unei super-echipe europene. Daca aceasta echipa este prea mare in sus, aranjam cu vecinul sa-i primească vârful prin tavan. Daca este prea mare in jos, aranjam cu măsuţa, si-i tăiem picioarele. Reţeta e simpla. Întâi pleacă nucleul cel mai valoros la Timişoara. Patronul Timişoarei, Marian Iancu, s-a arătat dispus să-i cumpere pe Dănciulescu, Moţi, Pleşan şi Vl. Munteanu, însă nu crede că fotbaliştii valorează 4 milioane de dolari. Normal! E cam puţin. Daca pentru Rădoi Maximus, acest Primus cu combustie limitata, trebuie sa scoţi uşor vreo 9-10.000 de coco, pentru cele patru briliante dinamoviste pare absolut normal sa semnezi un cec cu patru zerouri, care sa-nceapă cu multiplu de doi. Ca la Rădoi. Sa nu uitam de semnul $. Sau de semnul €. Si desigur de basmele româneşti de adormit suporterii. Fie ei stelişti. Sau dinamovişti. Căci de la lăudat si de la scărpinat după ureche nu ne opreşte nimeni. Ambele executate pe un Adagio in G minor de Albinoni…
P.S. Imi permit sa pun trei intrebari actionarilor de la Dinamo:
1.Se poate face inalta performanta sportiva platind salarii sub 50.000 de dolari/an?
2. Poti accede in Ch.League daca renunti la jucatorii ce au salarii mai mari de 100.000 dolari/an?
3. Mai credeti in Mos Craciun, stimati actionari?
alexyutza
Deja m-am saturat de răţoi . Trebuie sa fii nebun sau "inconstient " sa creezui ca Inter e dispusasaofere 10 mil $ , asa cum a spus oieru . a fim seriosi , astea sunt inventile lui becali . el crede ca daca lanseazatot felul xde zvonuri , eventalele echipe interesate de răţoi vor oferii mai mult si ca poate vor fi si ele la randul lor , sa-l vanda pe răţoi in speranta ca-i va creste valoarea . becali stie ca răţoi e cel mai bun dela steaua si s-a decis sa-l vanda pe bani muiti . si acuma e disperat sa gaseasca metoda prin care saobtina milioanele de $ visate . degeaba , nimeni nu pune botul la asa ceva....
A mai scornit becali si alte " transferuri tari ". Mai tineti minte , unde a spus oierul ca ar putea ajunge răţoi ? cu vreo 2 luni inainte sa jucam cu everton , a dat declarati in presa si la tv ca Everton a oferit 6 mil $ pe răţoi , dar el nu-l da decat cu 7 .
uite ca acuma a sarit pretul . astea-s minciunile lui becali .

Cat despre cei patru dinamovisti , un lucru e clar , valoreaza mult mai mult . Ce sa faci daca ai nostrii vor bani peste noapte .
Rossi
răţoi 10 000 000 euro... dumnezeule...da ce face frate asta da gol din poarta in poarta?? sa ne mai lese becali cu preturile astea care le fixeaza el pentru fin'su... sa fac o comapartie pretul cerut pe răţoi face cam cat o echipa de genul lui otelul galati... e exagerat de mult si nimeni nu o sa dea atatia bani pe un roman cel putin deocamdata
Cai Lun
Mâ si daca ia? Stiu ca Vieira a facut 10 mil, situ ca Cassano a facut 5 mil [stiati ca Roma l-a luat cu 20, CATA TZEAPA!!!]. Dar in cazul asta, ori radoi nu e de 10, ori ai nostri 4 sunt de 4 milioane la un loc...

Asa nebun cum il vedeti pe oier... dar in nebunia lui a reusit sa il pastreze pe Radoi atata timp! E mare lucru! Si noi am reusit cu Petre... diferenta e ca ei il evalueaza acum pe Radoi la 10 milioane, iar noi pe Florentin il dam si moca... acuma.. deh, socotiti si voi... cine are stofa de afacerist, nu ala care se pricepe si la lĺnâ? blacksheep.gif
Rossi
una e sa pastrezi jucatorii cand echipa este numai a ta si nu trage nimeni sa ia banii si alta e in cazul nostru unde e cam fomica de banuti si stai bazat k nu o sa ia pe răţoi 10 milioane vb aia nu e prost cine cere e prost cine da ;-)
f_rares
nici in cele mai frumosase vise a le lui n-o sa ia Jiji atata p răţoi...e el bun dar ... exagereaza... blacksheep.gif
Cei 4 dinamovisti...cam atat valoreaza...poate 5mil...da mai mult nu cred.dar totusi sunt valorosi si n-ar trebui sa scape asa d repede conducerea d ei...sa revina iar la obiceiurile cand scapau de jucatori pe sume de....sume modice. diablo.gif
alb&rosu
Dinamo nu il poate pierde pe Danciu, inainte sa il aiba!! bigcry.gif Iar de răţoi, suma e putin prea mare. Exista valoare, insa exista altii mai buni ca el, ce merita banii aia. răţoi e mult mediatizat, insa tot la Stelutza ramane!

icon_idea.gif In plus, poate sa ceara cat vrea becali pe el. Daca nimeni nu oferteaza, inseamna ca nimeni nu-l doreste, sau poate ca se cere prea mult, pe cat se 'ofera'! blahblah1.gif Inceteaza Jiji cu 'puiutzul' tau!
POOL
răţoi e un jucator bun, numai k 10 milioane. wtf.gif Asta crede k răţoi ii ceva ruda cu ronaldinho. 010.gif 010.gif 010.gif
LeX
uita-te ce oferte sunt pentru atacantul lui Steaua Rosie Belgrad (nu mai tin minte cum il cheama)
Cai Lun
Se pare ca Alin Stoica a ajuns in curtea Timisoarei... eu unul l-as fi vrut la Dinamo... desi nici cu Margaritescu si Zicu nu imi e rusine...
Haita
Salarii uriase la Steaua, răţoi 700.000 de euro

Salariile jucatorilor Stelei au crescut cu 30%.

Cei mai tari jucatori de la Steaua si-au prelungit contractele si au primit bani in plus. răţoi, Ogararu, Paraschiv, Ghionea, Bostina, Nicolita si Goian sunt oamenii pe care Steaua ii are pana in 2010.

Mirel răţoi este cel mai bine platit stelist si cel mai bine platit fotbalist din Divizia A, cu 700.000 de euro pe sezon, din 2007. In urmatorul an si jumatate, răţoi va castiga 1.500.000 de euro.

"Este pretul fidelitatii pentru Steaua. Din 2007, salariul minim la echipa va fi de 150.000 de dolari, pentru ca vom fi in Liga Campionilor", a spus Becali, citat de ProTV.

Acest lucru l-a facut bucuros si pe Olaroiu: "este extraordinar de bine pentru ca e extraordinar sa lucrezi cu o echipa multumita".

Mutarea a fost facuta de Becali luni seara, dar anunta abia marti in Italia. Totul fusese anuntat de Revelion.

Steaua a ajuns marti in cantonament, iar jucatorii au fost primiti cu flori. Hotelul in care vor sta a fost deschis special pentru delegatia Stelei.

A palma pentru conducatorii nostri care vor sa micsoreze salariile si salariul la Dinamo sa nu depaseasca 80 mii euro. Cu asta Gigi Becali a spart orice concurenta.
marcher
las-o ca macane
Haita
Asa am zis si eu ca macane. Dar s-a confirmat si pe Protv.
CyberDog
Se pare ca pe zi ce trece se intareste ideea de rivalitate intre Gigel si Nelutzu Becali.
Pentru a da peste nas varului din Groapa, Gigel mareste salariile jucatorilor stelisti, motivand "rasplata fidelitatii fata de club".
Este evidenta palma data lui Nelu, in contextul in care acesta taxeaza si nu rasplateste fidelitatea.
Nu m-as mira sa vad mai multi dinamovisti la Steaua, in curand.
Max
Rahat cu apa rece.
Iar mananca presa cacao cu lapte,poate il pune iar pe Bodu in cap lu jiji. bananasmile.gif 010.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.