FarfelkugeL
Oct 30 2006, 03:06 PM
Bine ai revenit Bandit.
-----
Idiotenia conducatorilor clubului Petrolul continua. Si-au exasperat suporterii, nu ii lasa sa intre la meciuri, se intra numai pe baza de invitatie iar... meciurile de acasa se joaca la Mogosoaia!
Iar suporterii le-o platesc...
caine_tm
Oct 30 2006, 03:24 PM
QUOTE(BandiT @ 30 Oct 2006, 13:37)

eusunt curios daca reusim sa castigam in campionat dupa ce jucam la madrid.
desi imi esti simpatic, urez stelei sa piarda la piatra neamt
adebayor : haita_lui_odin
Oct 30 2006, 03:36 PM
asemenea unui rasp de mai sus.. si eu ma intreb daca, in cazul in care muscam carne din ei, reusim sa castigam dupa meciu cu turcaletii...
antisteaua
Oct 30 2006, 05:17 PM
QUOTE(BandiT @ 30 Oct 2006, 12:54)

ptr. noi toate meciurile sunt grele!
si ptr. voi toate par usoare...
de ce te plangi ca aveti meci usor in cupa
Florin_Dinamo
Oct 30 2006, 05:31 PM
QUOTE(BandiT @ 30 Oct 2006, 12:54)

ptr. noi toate meciurile sunt grele!
si ptr. voi toate par usoare...
Pe cuvantul tau? In realitate e chiar invers...
rew
Oct 30 2006, 11:57 PM
da ce e ma aici, azil pt oi depresive si asistenti maternali?
marcher
Oct 31 2006, 08:32 AM
Asa e rew...afara...afara , cu oile din tara. Decat sa va certati cu ei mai bine

E adevarat, bandit e baiat bun, da ma enerveaza semnatura lui.
Hatzu
Oct 31 2006, 09:36 AM
Nici nu ar trebui sa ii mai luam in seama pe stelistii care posteaza aici, nu are rost sa ne mai agitam suntem mult peste ei in acest campionat noi trebuie sa ne vedem de echipa noastra, sa o incurajam si atat. Cat despre ei, le doresc tot raul din lume

s asufere pt echipa, atunci iti dovedesti afectiunea pentru o echipa cand esti alaturi de ea si la greu, nu ca anul trecut cand toti pustanii si toti inadecvatii si inadaptabilii sau respinsii societatii s-au facut stelisti pentru ca era la moda.
FORZA Dinamo!!!
Leaveyou
Oct 31 2006, 03:37 PM
Pentru că sunt un bun român,

urez Stelei s-o ia cu dublul scorului pe care l-a obţinut în tur. De ce ?
Pentru că aşa atmosferă bună, propice performanţei s-a creat în sânul echipei, încât meciul cu Galaţi a fost unul foarte bun. Mergând pe firul logicii, ce Ceahlăul sunt mai proşti ?
În altă ordine de idei sunt de acord cu rew.
Achiles
Nov 1 2006, 09:39 AM
http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=61073&shift=1Steaua - Unirea Urziceni 3-0 ... BLAT
"S-au dat primele . Cate 2200 dolari de jucator.
Intram joi in cantonament .Eu merg sa ma vad cu becali
cu treaba aia . Ciao ! "
Mesajul trimis de Aurelian Sandulescu ...ofiterul de presa de la Unirea Urziceni[/b]
UTA-Steaua BLAT
Steaua-Farul BLAT
Steaua-Vaslui BLAT
Steaua-Unirea BLAT
Steaua-Rapid HOTIE
FC Arges-Steaua HOTIE
Steaua-Gloria HOTIE
Poli Iasi-Steaua HOTIE
asta este steaua .... mizeria fotbalului romanesc ...
daca steaua juca corect ... era la peste 20 de puncte de Dinamo
genghis han
Nov 1 2006, 11:39 AM
Penibil,sa fie retrogradata echipa oilor in Liga 3 sa-i vedem facand blaturi cu mari echipe ca Ambianta Valea Ciorii.
POOL
Nov 1 2006, 04:05 PM
Sincer sa fiu nu stii ce sa crezi si ce nu din gazeta.
coolio
Nov 1 2006, 04:50 PM
Nu imi sunt deloc simpatici stelistii dar inclin sa cred ca asta e o noua nascocire a gașca slugilor proaste.
Astia nu umbla numai cu minciuna,si cu stiri inventate.uneori le mai intorc si impotriva celor pe care ii protejeaza de ani de zile.
Doar doar le-a creste vanzarea.Sunt niste mincinosi care dupa parerea mea ar trebui interzisi.Pt oameni ca ei as vrea sa vina comunismul pt o zi sa ii termine pe toti....
Milan
Nov 1 2006, 06:08 PM
QUOTE(coolio @ 1 Nov 2006, 16:50)

Nu imi sunt deloc simpatici stelistii dar inclin sa cred ca asta e o noua nascocire a gașca slugilor proaste.
Astia nu umbla numai cu minciuna,si cu stiri inventate.
Corect!Din dorinta de a-si mari incasarile, cei de la carpeta sunt in stare sa publice orice.
anmini
Nov 1 2006, 07:05 PM
stef 22
Nov 1 2006, 07:30 PM
in seara asta va avea loc macelul spurcatilor
real steaua 4-0
la ora 21:45 la pro tv vom putea urmarii filmul "tacerea mieilor"
ligia
Nov 1 2006, 07:33 PM
Rivali, rivali, da' suntem romani ... eu tin cu Steaua deseara! :D
stef 22
Nov 1 2006, 07:35 PM
EU NU
sper sa si-o ia urat de tot, sa-i umileasca real, sa le scoata fotbalul din cap
DiliBili
Nov 1 2006, 07:37 PM
QUOTE(ligia @ 1 Nov 2006, 21:33)

eu nu sunt roman sunt dac...asa ca Forta Real
stef 22
Nov 1 2006, 07:40 PM
FORZA REAL
Reaal Madrid

ii umileste pe spurcati
POOL
Nov 1 2006, 08:08 PM
QUOTE(ligia @ 1 Nov 2006, 19:33)

Si eu. Nu degeaba am pus la pariuri 1.
Val_R
Nov 1 2006, 08:29 PM
Eu tin cu Real Madrid, nu ca mi-e ciuda pe oi, ci pentru ca Real e clubul nr.2 pentru mine, dupa Dinamo! Si sper ca Nistelrooji si al meu, Raul Gonzalez Blanco sa le dea cate doua fiecare! Doar asa, ca sa imi aduca puncte in fantasy football!
P.S.: Am observat ceva in ultimul timp... Suporterii lui Dinamo tind sa aiba acelasi comportament ca cei ai stelei anul trecut, adica sa nu le mai poti ajunge la nas... Eu nu zic sa nu fim mandri de ce au realizat baietii nostri, dar un pic de decenta si bun simt+realism(sa nu uitam, ca orice evolutie are un climax, dupa care urmeaza o perioada de regres) nu ar strica. Asadar, sa ne bucuram, dar sa o facem inteligent! Ca de aceea suntem dinamovisti!
COSMIN C
Nov 1 2006, 08:34 PM

Tu tii cu zdeaua, in seara asta, si probabil nu numai in seara asta, tii cu echipa orasului tau cand joaca impotriva lui Dinamo.... Ma intreb cand tii cu Dinamo....
Cu Dinamo tine cand nu joaca steaua...asa-i stelista_tm?..pardon, ligia!
POOL
Nov 1 2006, 08:54 PM
QUOTE(COSMIN C @ 1 Nov 2006, 20:34)

Tu tii cu zdeaua, in seara asta, si probabil nu numai in seara asta, tii cu echipa orasului tau cand joaca impotriva lui Dinamo.... Ma intreb cand tii cu Dinamo....
Probabil in "timpul liber".
antisteaua
Nov 1 2006, 09:37 PM
Ma care va uitati la film in seara asta, ca am auzit ca ruleaza Taierea mieilor cu Ronaldo in rolul lui Hanibal
hunter
Nov 1 2006, 09:46 PM

Doamne Sfinte
anmini
Nov 1 2006, 09:47 PM

miorita reloaded.
COSMIN C
Nov 1 2006, 10:35 PM
Pfiuuuu...vazui si eu o secventa din marele meci. Sa auzi si sa nu crezi:bunii spanioli din Madrid il iubesc pe Dukadam si l-au primit cu aplauze pentru ca acum douazecii de ani a luat o cupa Barcelonei....Si bunii romani, comentatorii de la protv sunt chiar bucurosi si li se pare normal....
Pentru ca a scos o minge ca la handbal, a devenit erou national...portarul de la steaua.
miel
Nov 1 2006, 10:43 PM
Trebuie sa recunosc ca m-am certat pe siteul nostru cu alti suporteri stelisti care visau cai verzi pe pereti(adik o victorie)...io nu credeam ca o sa avem macar un corner sau un sut la poarta, dupa masacrul din Ghencea!
Oricum mai e o repriza si Realul e Real..probabil ca se vor dezlantui.....Daca am fi avut si noi atacul vostru.....
Oricum, daca d-alde Cernea sau Stancu se descurca onorabil in fatza galacticilor..parca viitorul nu mai apare asa de sumbru in Champions League pentru romani....sunt convins ca Dinamo ( poate si noi, daca ne vom califica) vor face o figura frumoasa..
anmini
Nov 1 2006, 10:45 PM

pe mine ma distreaza rau comentatorul.zici ca moare in direct.
DiliBili
Nov 1 2006, 10:46 PM
miel ce zici iti fac lipeala cu Ligia..voi ginditi la fel
COSMIN C
Nov 1 2006, 10:48 PM
red_dog_rahova
Nov 1 2006, 10:54 PM
ce ratare !!!!
DiliBili
Nov 1 2006, 10:56 PM
comentatorul:" da-l jos, da-l jos "
anmini
Nov 1 2006, 10:58 PM
anmini
Nov 1 2006, 11:13 PM
red_dog_rahova
Nov 1 2006, 11:16 PM
balanele, iti multumim....
anmini
Nov 1 2006, 11:17 PM
ba-nel, vino-ncoa...........
red_dog_rahova
Nov 1 2006, 11:20 PM
sa-i dam ue lu' stoaia...
djmihaitza
Nov 1 2006, 11:23 PM
Bravo, bre, Ciordel Lingurita, mancati-as ochii lu' matale ca bine-ai mai vazut poarta....
"O noua speranta a fotbalului ros-albastru cu un extraordinar simt al portii, aplauze pentru ciordeeeeeel liiiinguuuritaaaaa !" - Gabi Safta
anmini
Nov 1 2006, 11:42 PM
anmini
Nov 1 2006, 11:43 PM
nicolita a declarat: "mi-am dorit foarte mult sa marchez in CL. daca nu l-am pacalit pe casillias, mi-a iesit cu cernea."
Balanel si-a indeplinit visul de a marca pe Bernabeu

, din fericire pt noi in proprie poarta!!
anmini
Nov 1 2006, 11:54 PM
DiliBili
Nov 1 2006, 11:57 PM
asta ( banel) s-a crezut, un moment, in discoteca... a crezut ca il striga Cernea sa-i dea sticla de whisky inapoi...si i-a dat-o
red_butterfly
Nov 2 2006, 12:02 AM
@anmini
cat de rea poti sa fii in seara asta!!

Ai vreun motiv anume?
Ahh, la mine a fost sarbatoare, ca si parintii mei tin cu Dinamo, si au zis ca la pauza Capello n-ar fi trebuit sa revina pe banca...de frica
javrutza_rosie
Nov 2 2006, 12:03 AM
hai mai,nu mai fiti asa rai cu steaua...s-au tinut de cuvant pentru prima oara in viata lor..a promis banel ca da gol??a promis..in loc sa fim recunoscatori ca mai avem si jucatori care se tin de cuvant..ee..uitati ca si fara portarul renumit carlos,au avut echipa de calibrul lui...s-ar fi asortat mai bine carlos azi in echipa..felicitari stelei!!!ca doar ne "reprezinta tara",nu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.