Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
COSMIN C
Zambareti care se inchina avem ?! Ca am ramas fara glas....
f_rares
Azi...ne inchinam unui sg om...Unicul Capitan.
BaD-ReD-DoG
QUOTE(COSMIN C @ 3 Feb 2006, 23:36) *
Zambareti care se inchina avem ?! Ca am ramas fara glas....

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
alexyutza
Vai ce am ametit... si acuma ma doare capul... lasa ca ti-am dat si eu cateva m@x...... 010.gif Credeai ca vreau sa te rapun? esti in gasca cu mine... asa ca te crut ... de data asta .... 010.gif
Mai sunt amatori ???

cine e pac_pac ???? Fati prezenta .... asteptam "prospaturi " 010.gif
Livia
cik chihaia se intoarce pana la urma la fc national....mai bine pt el, parerea mea! icon_frown.gif
alexyutza
Am auzit si eu ..... Mai bine pleca la Otelu ,de acolo era mai usor de adus inapoi . Sper ca nu ne face si Babicu o surpripza de acest gen . Daca si anul asta face mofturi si se duce labancari ar trebui sa -l lasam acolo. M-am saturat de fitze...... 149.gif
DiliBili
puli - ..UE, stiaua - ..UE, tiganii - ..UE ... Dinamo in Liga Campionilor
alexyutza
Asae cel mai bine. Sa ne desconsidere in continuare iar noi sa ne vedem de treaba noastra si sa nu-i iertam cand ii prindem .Ei sa ramana cu aerele de vedete si noi cu titlul si prezenta in LC...... 010.gif
f_rares
QUOTE(DiliBili @ 4 Feb 2006, 19:19) *
puli - ..UE, stiaua - ..UE, tiganii - ..UE ... Dinamo in Liga Campionilor

Cata dreptate ai... thumb.gif
Sper sa fie asa...cum Stiaua,poi&rapidu vor europa...le dam UEFA...iar noi luam CL beerchug.gif
Blu
noi avem un singur obiectiv returul asta : CAMPIONATUL !!! din pacate nu mai avem batai de cap cu uefa si cupa romaniei... 256.gif asa ca am face bine sa ne atingem obiectivul.si apoi cu putin noroc intram si in grupele CL . and then we party nana2.gif !!!
f_rares
QUOTE(Blu @ 6 Feb 2006, 1:45) *
noi avem un singur obiectiv returul asta : CAMPIONATUL !!! din pacate nu mai avem batai de cap cu uefa si cupa romaniei... 256.gif asa ca am face bine sa ne atingem obiectivul.si apoi cu putin noroc intram si in grupele CL . and then we party nana2.gif !!!

Pai tocmai...asa ne putem concentra mai mult pe castigarea campionatului...nu avem si alte meciuri in UEFA sau CupaRO, k sa fie jucatorii obositi,etc
alexyutza
QUOTE(f_rares @ 6 Feb 2006, 13:21) *
Pai tocmai...asa ne putem concentra mai mult pe castigarea campionatului...nu avem si alte meciuri in UEFA sau CupaRO, k sa fie jucatorii obositi,etc

offtopic.gif Spunei asta lui Esteban... nu vedeti ce ciudat formeaza primul 11 ? Imi da fiori , de-a dreptul.....
Era vorba despre rivali... care-s rivalii? Noi contra noi.... 010.gif

rapidistii sunt incantati ca au batut pe Basel..... li s-o facut mila elvetienilor de ei si s-au gandit sa-i lase si pe ei sa castige un meci in perioada de pregatire... 010.gif
f_rares
Cred k si echipele adverse stiu echipa si cine ar trebui sa fie titularii mai bine dekt EsteBan.
Trebuie sa ma apuc sa invatz spaniola...
Apropo...cum de a reusit RApidu sa bata pe Basel??Acum 2 sau 3 ani Basel era in grupa cu MAn.Utd in CL si juca destul de bine...si acum hop-top Rapidu le-o dat-o...aa....am uitat...o dat gol din 11 metri...da,se explica
alexyutza
QUOTE(f_rares @ 6 Feb 2006, 13:28) *
Cred k si echipele adverse stiu echipa si cine ar trebui sa fie titularii mai bine dekt EsteBan.
Trebuie sa ma apuc sa invatz spaniola...
Apropo...cum de a reusit RApidu sa bata pe Basel??Acum 2 sau 3 ani Basel era in grupa cu MAn.Utd in CL si juca destul de bine...si acum hop-top Rapidu le-o dat-o...aa....am uitat...o dat gol din 11 metri...da,se explica

Mai rares , vezi ca nu esti atent !!!!! tu nu ai auzit ca Esteban i-a invatat pe fotbalistii nostrii sa joace in stilul spectaculos al Barcelonei..... 010.gif uita-te pe pagina principal, el a spus asta ..... despre care Barcelona e vorba? Barcelona de la Frumuseni ...??? 010.gif

Au castigat destule meciuri amicale elvetienii , asa ca au ramas induiosati de soarta rapidistilor care au mancat bataie de oriunde au apucat.... icon_lol.gif
f_rares
offtopic.gif Scuze...abia m-am trezit..sa casc ochii mai mult! sorry.gif
alexyutza
Noi ca de obicel am avut o campanie de transferuri , indelung mediataizata si laudata , dar se pare ca nici adversarii nostrii nu sunt mai prejos .
Toti antrenorii care au vazut lotul lui Dinamo si al spurky-lor in perioada de pregatire din Cipru , spun ca blacksheep.gif au jucatori mai valorosi si ca si echipa e mai tare ca a noastra .... 149.gif
Ce le face Esteban , fotbalistilor nostrii, pt ca desii ne-am intarit considerabil lotul , inca nu se vad rezultate , asa cum ar trebui ..?

Ati auzit ca rapidistii nu-i pot folosii in cupa Uefa pa Pancu si Moldovan ? Cate sperante si-au pus in ei....

De cand a intrat jiji fecali in " razboi " cu Netoiu ?
f_rares
În aceasta seara, cu începere de la ora 20:00, Gigi Becali este invitatului lui Horia Ivanovici la emisiunea "Fanatik Show", iar cu începere de la ora 20:30, Florin Calinescu va purta o discutie ca de la "Om la Om" cu fosta stea a tenisului mondial, Ilie Nastase.
Cine vrea sa rada sa se uite la Fanatik Show 010.gif 010.gif
POOL
S-o uitat draq, eu nu ma uit la asa emisiuni de Incultura generala./ 149.gif
f_rares
QUOTE(POOL @ 7 Feb 2006, 22:20) *
S-o uitat draq, eu nu ma uit la asa emisiuni de Incultura generala./ 149.gif

Am gasit ceva mai interesant si l-am lasat pe blacksheep.gif sa se certe singur cu prezentatoru 010.gif argument.gif
da poate altzii au vrut sa se uite...
POOL
Dak vroiam sa ma rad si eu de niste oameni prosti, ma uitam sigur, da' kum is satul de toate prostiile astea, nu m-am uitat. thumb.gif
alexyutza
Nu am vazut emisiunea..... parca nu aveam altceva mai bun sa fac decat sa-i vad moaca blacksheep.gif .am preferat sa ma uit la filmul de pa Antena 1 " Nostradamus" , cam aiurea , da tot e nu se compara cu jiji....
f_rares
pai mai nou cand aud nostradamus tot la blacksheep.gif ma gandesc...1 blacksheep.gif 2 blacksheep.gif 3 blacksheep.gif ... 010.gif
alexyutza
Coincidenata..
jiji nu e homo sapiens... e idiotus penibilis incultus....... blacksheep.gif bananasmile.gif
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 8 Feb 2006, 0:48) *
Coincidenata..
jiji nu e homo sapiens... e idiotus penibilis incultus....... blacksheep.gif bananasmile.gif

specie nemaiintalnita dekt la surkati,de la jiji la femeia de servici!!! diablo.gif
Blu
Era vorba despre rivali... care-s rivalii? Noi contra noi....

Rivalii???Pai,ummm Vigo,Becali,Turcu...continui???Problema e la noi in curte si nu avem de ce sa dam vina pe capra vecinului.Avem un lot bun si in mod normal ar terbui sa taiem si sa spanzuram in retur.Daca vom intampina greutati vor fi din cauza lipsei de experienta/talent a lui Vigo sau a presiunilor lui Becali.
alexyutza
QUOTE(Blu @ 8 Feb 2006, 5:25) *
Rivalii???Pai,ummm Vigo,Becali,Turcu...continui???Problema e la noi in curte si nu avem de ce sa dam vina pe capra vecinului.Avem un lot bun si in mod normal ar terbui sa taiem si sa spanzuram in retur.Daca vom intampina greutati vor fi din cauza lipsei de experienta/talent a lui Vigo sau a presiunilor lui Becali.

Inclin sa cred ca cei mai de temuti rivali ai nostrii suntm chiar noi..... 256.gif Campionatul asta , nu mai putem sa ne batem singuri .... ne-a ajuns experienta de anul trecut..... 149.gif

In ultima vreme , stirea potrivit careia Hagi ar putea juca in ultima etapa impotriva noastra , face furori.... crazy.gif am si eu o intrebare.... hagi, are drept de joc? Eu stiam ca s-a retras oficial , si mai ales ca el nu se afla sub contract de jucator cu poli , ci ca antrenor .
Cred ca Hagi vrea sa se faca de ras si nu stie cum..... 010.gif o sa-l umileasac baietii nostrii , a fost bun odata , " acuma e istorie , face parte din trecut.." poli vrea sa ne vada campioni.... 010.gif
f_rares
Il respect pe Hagi pt ceea ce a facut,dar n-o sa reziste intr-un meci cu noi nici o repriza...ritm prea alert si joc rapid.
alexyutza
QUOTE(f_rares @ 8 Feb 2006, 13:21) *
Il respect pe Hagi pt ceea ce a facut,dar n-o sa reziste intr-un meci cu noi nici o repriza...ritm prea alert si joc rapid.

Daca s-ar intampla asta , pt noi ar fii bine , i-am bate mult mai usor.... orisicum la punctele pe care o sa le avem in avans fata de steaua si poli , la momentul meciului , chiar nu mai conteza daca joaca Hagi sau nu .... pot sa-l cheme si pe Ronaldinho....... 010.gif
POOL
QUOTE(f_rares @ 8 Feb 2006, 11:21) *

Eu nu as fi chiar asa de bucuros dak ar juka Hagi, deoarece mai stie si el fotbal, sa nu uitam ce a fakut in meciul de retragere al lui Popesku, kand l-a lasat pe ratz cu ochii in soare. Eu nu as fi asa de optimist, dak ar juka la mijlok, ar da o pasa la unul dintre atacantii, din aia de geniu si ala sa ramana singur cu portarul. tongue.gif
f_rares
QUOTE(POOL @ 8 Feb 2006, 11:48) *
Eu nu as fi chiar asa de bucuros dak ar juka Hagi, deoarece mai stie si el fotbal, sa nu uitam ce a fakut in meciul de retragere al lui Popesku, kand l-a lasat pe ratz cu ochii in soare. Eu nu as fi asa de optimist, dak ar juka la mijlok, ar da o pasa la unul dintre atacantii, din aia de geniu si ala sa ramana singur cu portarul. tongue.gif

S-o emotionat si Rat cand o vazut k joaca cu "regele" si din respect, s-o lasat depasit 010.gif
red_dog 4 ever
diseara Calinescu il are invitat pe Netoiu
f_rares
QUOTE(red_dog 4 ever @ 8 Feb 2006, 12:00) *
diseara Calinescu il are invitat pe Netoiu

Sa speram k o sa zica ceva de Alexa&chinezi
red_dog 4 ever
eu am auzit ca vineri ar trebui sa vina cartea verde de la fifa
f_rares
QUOTE(red_dog 4 ever @ 8 Feb 2006, 12:09) *
eu am auzit ca vineri ar trebui sa vina cartea verde de la fifa

Sa speram k asa e...k o comentat chinezii k Alexa o jucat pt Dinamo,k ei nu i-au dat acordul,etc
red_dog 4 ever
adevarul e ca numai jegosu ala de cioban a incurcat toata treaba
POOL
Iarasi s-au complicat treburile in cazul lui Alexa. Chinezii draqului. Ce le mai trebuie? 149.gif
Cai Lun
FC National se pare ca ii va lua pe Chihaia, Tames si.. Mihalcea!.. fac astia ce fac, si in fiecare iarna se mai invart de cativa dinamovisti... axe.gif
Max
parca nu se stie ..FC National..este tabara de refugiati din div ..A....

..si pensionarii isi gasesc sprijin acolo crazy.gif
red_dog 4 ever
Ne ia o gramada de jucatori si tot ne bat
f_rares
Vad k la National se aduna toti "exilatzii" de la celelalte echipe
POOL
Da si din exilatatzii aia, se face o echipa care ne bate aproape de fiecare data in meciurile directe. 149.gif

PS: nu am stiut unde sa scriu asta asa k o scriu aici. Se pare k răţoi va reveni la nationala, deoarece si-a cerut public scuze lui piturca. Comentarii.
Blu
fc national face ce face,dar tot se pastreaza in top.anul trecut si-a vandut toata echipa si si antrenorul si tot a ramas o forta.foarte ciudat...nu-s chiar pensionari cei care merg acolo.chihaia la noi nu a prea avut ocazia sa arate ca stie,parca vad ca o sa faca furori cu nationalul.iar mihalcea e chiar bunicel.

dar fie ce-o fi,noi avem o revansa de luat!!! axe.gif
red_dog997
HAITA_DINAMO.gif Scandalurile inneaca price echipa.La Poli,Steaua,Rapid sau orice alta echipa.Cazurile astea in legatura cu Osei si Twaithe ma dispera!!!
axe.gif Sincer sa fiu imi este mila de Osei,si de Twaithe deoarece el a spus dupa aceea ca iubeste Romania,si cred ca Twaithe daca s-ar pune conducerea lui Dinamo sa-l cumpere,pun pariu ca in 1 zii s-ar rezolva problema asta prntru ca Dinamo are destui bani pentru asta.Oricum las asta deoparte ca nu e nimic important.

In rest sper ca Dinamo sa nu se innece in scandaluri,sper sa fie scandaluri la ceilalti rivali pentru ca scandalurile pun presiune multa,iar la Dinamo a fost la fel si cred ca si acuma este la fel.

Trebuie sa existe totdeauna o cale de mijloc de a rezolva problemele si cred ca aceasta ar fii foarte simplu de gasit!!!

That's all!!FORZA DINAMO!! HAITA_DINAMO.gif Sa crape dusmanii de ciuda!!!
f_rares
Piti a zis acum cateva zile k readucerea lui Radoaie la nationala nu consta numai in scuzele pe care i le va adresa răţoi lui.Dar cred k deja e k si intors...
red_dog997
QUOTE(Blu @ 8 Feb 2006, 23:03) *
fc national face ce face,dar tot se pastreaza in top.anul trecut si-a vandut toata echipa si si antrenorul si tot a ramas o forta.foarte ciudat...nu-s chiar pensionari cei care merg acolo.chihaia la noi nu a prea avut ocazia sa arate ca stie,parca vad ca o sa faca furori cu nationalul.iar mihalcea e chiar bunicel.
dar fie ce-o fi,noi avem o revansa de luat!!! axe.gif

Ai mare dreptata BLU!!!chiar foarte!! HAITA_DINAMO.gif S-ar putea sa fie si asa si sa stiii ca de fiecare data cand vreun jucator de la Dinamo pleaca la alta echipa joaca foarte bine acolo.

Luati-l ce exemplu pe Cristi Munteanu!!! El este cel mai bun exemplu!!

QUOTE(f_rares @ 9 Feb 2006, 0:04) *
Piti a zis acum cateva zile k readucerea lui Radoaie la nationala nu consta numai in scuzele pe care i le va adresa răţoi lui.Dar cred k deja e k si intors...

Astia doi or' sa se impace mai mult ca sigur!! HAITA_DINAMO.gif

Si inca ceva!!Ar fii bie sa revina răţoi la nationala asta cred io,chiar daca joaca la Steaua.
Daca s-ar intoarce la nationala va datzi seama ce aparare am avea cel putin la nivelul nationalei o aparare formata din :Chivu,Tamas,răţoi.Asta ar fii o aparare super buna pentru nationala!!
HAITA_DINAMO.gif Si sincer sa fiu chiar vreau sa revina răţoi la nationala!!este pentru binele nationalei.
HAITA_DINAMO.gif That's all!!FORZA DINAMO beerchug.gif
f_rares
Pai eu cred k răţoi va juca mijlocas-defensiv...k avem deja Chivu-Tamas>fundasi centrali f buni
POOL
Da si dak revine akuma Alexa, in fortza, o sa fie numai rezerva la nationala. 149.gif
f_rares
QUOTE(POOL @ 8 Feb 2006, 22:34) *
Da si dak revine akuma Alexa, in fortza, o sa fie numai rezerva la nationala. 149.gif

Facem tandem Alexa-răţoi.Asa l-ar cunoaste si Dan mai bine pe stelist si ar stii cum sa-l surprinda in meciurile cu Steaua
tussybau
SA STITI K DESI LA ALTE ECHIPE SE FAC TRENSFERURI PE BANI GREI......DINAMO RAMANE DINAMO!SI ORICE SE INTAMPLA NU ARE CUM SA PIARDA TITLUL..PT K ARE (INDIVIDUAL) CEI MAI BUNI JUCATORI!!!!SA STITI K CU CRISTI MUNTEANU SE VA FACE O TREABA MAI BUNA DECAT CU GAEV...IAR LUI ALEXA II MULTUMESC K NU A MERS LA STEAUA!!BV ALEXA!!DINAMO!!SI PETRE TREBE SA RAMANA CAPITAN!!!HAI PETRE!!!!DINAMOOO!!DANCIULESCU!!PT TINE UN MESAJ!!AI ZIS K IL AJUTATI PE ZICU SA DEVINA GOLGETER..PACAT DE EL K RATEAZA MULT!!!HAI AJUTAL PE NICULESCU SA FIE GOLGETER...FAO PENTRU MINE SI SUPORTERI!PLS!!SI SA LE DAI LA STEAU,RAPID,POLI TIM.,SI FC NATIONAL...VREO 2 GOLURI TU SI NICULESCU!!!VA MULTUMESC K ATI CITIT ACEST MESAJ SI SPER SA TINETI CONT DE EL!!
AA
DA SI UITATI CUM TREBUIE SA DANSAM LA SFARSITUL CAMPIONATULUI!! bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
SI CEI DE LA CONDUCEREA STELEI SA FACA argument.gif
marcher
M-a zapacit nea jiji la tv-eu, da nici netoiu nu l-a lasat. Ba, cum dracu sa gasim si noi un tampit de-sta sa vrea sa faca echipa cu bani grei.Ca la noi vin doar jnapani si manglitori
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.