QUOTE(m@x @ 18 Oct 2006, 10:10)

Lu' jiji ii e rusine !.....cred ca si-a dat seama cat de mult la fraierit mm....numa' ala ii baga limba'n urechi, jiji suntem cei mai tari, jiji facem, jiji dregem,....si....jiji ....TEAPA !
>>>
Becali: "Mi-e ruşine pentru declaraţiile pe care le-am făcut"
Finan'atorul Stelei, Gigi Becali, a afirmat, după meciul pierdut de Steaua, cu scorul de 1-4, în faţa formaţiei Real Madrid, că îi este ruşine de declaraţiile optimiste pe care le-a făcut înainte de această partidă, considerând că şi rezultatul este ruşinos.
"Pentru prima dată de când sunt în fotbal, îmi este ruşine. Am făcut declaraţiile pe care le-am făcut înainte de meci, deoarece am crezut în ceea ce spun. Nu au fost vorbe goale, dar acum îmi pare rău. Oricum, vă promit că nu vor mai exista astfel de declaraţii optimiste. Ruşinea pe care o trăiesc acum, m-a făcut să iau decizia de a nu mai da astfel de declaraţii", a spus Becali pentru Pro TV.
Gigi Becali a menţionat că Steaua nu se poate scuza cu faptul că a întâlnit o echipă ca Real Madrid. "Nu contează cu cine a pierdut, putea pierde cu 0-1, 0-2, dar acest scor este ruşinos. Poate nu mi-am dat eu seama ce înseamnă această competiţie, am crezut în Steaua, dar nu am învăţat după meciul cu Olympique Lyon, am făcut aceeaşi greşeală ca şi cu Lyon", a precizat oficialul stelist, adăugând că nu contează că Steaua a reuşit să marcheze un gol, dacă a primit patru.
Trebuia sa se prinda de "poanta" dupa meciul cu Lyon... el nu are nici echipa, nici antrenor.. ci doar cativa jucatori mai rasariti... Oricum, e un pas inainte aceasta caire. Desi nu imi fac iluzii ca pe viitor va fi si el mai ponderat...