Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
RED75
In ritmul asta cred ca pana si returul cu Dinamo Kiev o sa-l piarda, dar la doar 2 goluri diferenta si va fi mare sarbatoare !
djmihaitza
QUOTE(anmini @ 17 Oct 2006, 23:44) *
010.gif 010.gif scurt si la obiect. paraschiv: am reusit sa pierdem iar la 3 goluri diferenta. bravo para, asa va vrem mereu. beerchug.gif

plus un sincer "Suntem mândri de (v)oi blacksheep.gif !!"

QUOTE(bianco_rossa @ 16 Oct 2006, 20:22) *
0-4 sau 1-5

cat de aproape ai fost....Am sa ţin cont de pronosticurile tale pentru Liga Suporterilor (DinamoMania)
antisteaua
Eu nu am vrut sa ma uit la meci ca nu e nici o placere sa privesti la oi dar ...cum dracu sa nu te uiti cand auzi ca in min. 9 incepe sa ia steoaia goluri. Oricum, cam zgarciti madrilenii in seara asta. Puteau si ei sa le dea vreo10 -15 acolo sa le ajunga dar sunt bune si cele 4 boabe 010.gif
rew
anu acesta <bip> e-n ghencea
Andreea001
Dragii mei prieteni...dar nu vi se pare ca de ceva vreme spurcatzii ne tot dau motive de bucurie. 010.gif ....nu stiu ce o fi cu ei...cred ca le face placere sa ne vada fericiti... 010.gif ...si in curand o sa vedeti voi ca nea Jiji o sa ne lase sa-i mancam si bucatele care le-a pus pe masa bogatzilor.....ca el e om bun...cu credintza in suflet ....numai ca in seara asta Dumnezeu nu s-a uitat pe Pro Tv... taunt.gif
RED75
Oricum, cam zgarciti madrilenii in seara asta

Trebuie sa-i iertam... au meci greu cu Barca duminica drink.gif
antisteaua
Cum le stii tu rew pe toate si cum ma ung pe suflet aceste vorbe 010.gif
Andreea001
doglaugh.gif gunshot.gif foarte tare frate....exista vaccin impotriva bolii?...sa nu o ia si matache...Doamne fereste.... warning.gif
anmini
Andreea, da-ti rosu direct si la somn cu tine. diablo.gif
Andreea001
offtopic.gif
COSMIN C
Gigi Becali: "Pentru prima dată de cînd sînt în fotbal mi-a fost ruşine!"

Ha, asta din cauza ca ai obrazul gros, altfel aveai o multime de motive sa-ti fie rusine. 149.gif

Buzarin: "Ne-am amăgit ca nişte fraieri ". Voi , noi va spunem de la tragerea la sorti ca Real o sa va asculte cu urechea...Dar, de, cine sa ne asculte pe noi...
deceneu
Dupa cum era de asteptat, Steaua a incasat-o bine. Acu sper sa invete toata lumea ceva din chestia asta. De la inceput am spus ca locul nostru, a romanilor nu este in CL, pana nu avem si noi bugete de cel putin 50 mil euro...pana atunci nu putem sa facem performanta la cel mai inalt nivel. Ceea ce nu prea cred eu.
red_dog0085
Nu vreau sa vina la echipa baba aia e varza
ala e pt> rapid:)
da'l in sange de prost de parca ar conta ce vrem noi
Wlad_red_dog
He, he frumos meci aseara, aia jucau la misto prin min 60. Mi-a placut golul lui Van Nistelroy, i-a dat clasa lui Dica si Badea.

BRAVO STOAIA TINE-O TOT ASA SI SUB NICI O FORMA SA NU-l SCHIMBATI PE CARLOS CA E BUN ACOLO UNDE E!!!
DiliBili
si eu ii doresc lui maimutiCA(RLOS) citi mai multi ani in poarta lui steaua beerchug.gif
Hatzu
Of of, ce meci, il urmaream cu 3 stelisti care sperau in continuu, chiar si la 1-3 010.gif facem egal, batem cu 4-3 010.gif
Bravos Real!!!
ForzaLazio
eu m'am uitat la meciu cu boro cu 5 stelisti...daca nu a fost cea mai frumoasa zi din viata,oricum intr'un top 3 tot intra doglaugh.gif
Max
QUOTE(deceneu @ 18 Oct 2006, 2:50) *
De la inceput am spus ca locul nostru, a romanilor nu este in CL, pana nu avem si noi bugete de cel putin 50 mil euro...pana atunci nu putem sa facem performanta la cel mai inalt nivel. Ceea ce nu prea cred eu.

Daca ne face stadion ca'n filme nu ne mai trebuie buget. Jucatorii nostrii or sa joace de placere pe un stadion ultramodern , fara pista de atletism, cu tribunele langa gazon si acustica beton, cu presiunea publicului pe adversar, etc, etc....

QUOTE(rew @ 18 Oct 2006, 0:09) *
anu acesta <bip> e-n ghencea

daaaaaaaaaa.....thumb.gif ...Cai Lun stie? 010.gif

.....................................................................
Io zic sa lasam rasu' si sa ne uitam la ai nostrii, nu cred ca vor fi mai zmei decat astia.
RED75
QUOTE(m@x @ 18 Oct 2006, 9:56) *
Daca ne face stadion ca'n filme nu ne mai trebuie buget. Jucatorii nostrii or sa joace de placere pe un stadion ultramodern , fara pista de atletism, cu tribunele langa gazon si acustica beton, cu presiunea publicului pe adversar, etc, etc....

M@x, uneori nu stiu daca vorbesti serios sau la misto 010.gif

Dar am vazut pe urma faza cu "zmeii nostrii" si, ma tem ca .... Dar acum n-are rost sa ne facem probleme de-astea ca trebuie sa savuram momentul beerchug.gif
Max
Eu l-am savurat aseara si mi-e greata.... icon_redface.gif
RED75
Asta cam asa e. Cred ca dupa returul de la Madrid trebuie sa pregatim un stoc de Emetiral.
redlady08
noi un metru de bere beer.gif ...pastilele le lasam pentru blacksheep.gif tongue.gif
Max
D'ala nu imi fac griji ca am bagat varza la murat.. drink.gif
Da' ce le-a facut mucii cravata Rubinho alaaaaaa, parca era cu motoreta si Saban cu trotineta..... de Carlito ce sa mai zic, asemenea petarda trebuie sa fie interzisa de liga sa mai intre pe stadioanele din Romania , daca explodeaza asta, demoleaza juma' de stadion. Si Para' a fost foarte tare frate, cred ca ii placea Realu' de mic, era numa' cu ochii si urechile si pasele la ei,Dica o are mica...inteligenta bre( ca asa il laudaua astia prin prosport in ziarul de ieri,el inteligent si Para inimos).
In schimb ma dezamagit publicul, l-au huiduit pe Beckham...rusine breeee, spurcatilor complaining.gif ..
red_dog 4 ever
beerchug.gif beerchug.gif
RED75
Poate l-au huiduit pentru ca a jucat prost si lor, in Ghencea, le place "fotbalul de calitate" 010.gif (ce-i drept si mie mi s-a parut ca Beck a stricat multe faze dupa ce a intrat).

Un alt aspect care ne face "cinste" e ca au arunct cu telefonul ala mobil in Gutti.
ScorpyoN
Mi s-a parut mie sau erau si niste cornete pe gazon? 010.gif
red_dog 4 ever
Alea au ramas de cand a jucat nationala acolo rofl.gif
Max
Aia cu telefonu' chiar mi-a placut, poate joaca cu portile inchise urmatorul meci de acasa doglaugh.gif
RED75
Eu cred ca era telefonul uneia dintre parasutistele alea care scriu prin ziare ca s-au indragostit lulea de "galactici" si nu stia cum sa-l faca s-o sune doglaugh.gif

p.s Daca joaca cu portile inchise cu Kiev facem pariu ca Jiji nu le da inapoi banii pe bilete ?
Leaveyou
QUOTE(marcher @ 17 Oct 2006, 23:31) *
Era un cantec cu un vers care suna cam asa: ... uite c-a venit...ultima zi. Oitele cu kkarlos in frunte, caruia ptr incununarea unei zile fierbinte ii mai lipseste un autogol, s-au facut iarasi de cacao. 1-4 cu madrid e un rezultat bun. Nimic pe strazi, nici un tarap-tap-tap. Doar liniste. Si eu care ma bucur. Muntele athos l-a ajutat pe nea jiji 010.gif 010.gif 010.gif

010.gif 010.gif Cred că nu a mai avut popa păr în barbă, d-aia au luat-o !
red_dog 4 ever
Aseara dupa meci reporterul de la protv il intreaba pe badea:
" - te-am vazut vorbind cu Mijatovic. te-a laudat pt golul marcat? sau ce ati discutat?"
" - nu. l-am rugat sa vb cu Ronaldo sa-mi dea un tricou!"
rofl.gif doglaugh.gif
Max
Lu' jiji ii e rusine !.....cred ca si-a dat seama cat de mult la fraierit mm....numa' ala ii baga limba'n urechi, jiji suntem cei mai tari, jiji facem, jiji dregem,....si....jiji ....TEAPA !
Daca se supara jiji, face troc de animale cu Calderon...el ii da oile si ala ii da porcii...
paddy
De ce le-a fost frica nu au scapat 010.gif au declarat ca nu vor avea soarta lui Dinamo Kiev la Madrid 010.gif 010.gif
dudu1961
beerchug.gif Aseara am vazut meciul cu 2 stelisti unu e fiul meu citat :" decit sa dea banii la biserici si la calugari mai bine cumpara 3 jucatori de valoare certa ,ne-am saturat de religia cu care defileaza si faptul ca daca nu ii place un jucator ori il vinde ori nu mai joaca" am dat citire numai uneia din spusele lor ,nu mai spun de Carlos ce cuvinte au avut ca si de majioritatea jucatorilor de altfel _____ beerchug.gif cum credeti oameni buni ca m-am simtit eu : thumb.gif
Max
Da' si cand ti-o veni randul...... doglaugh.gif
nubi1
Frumos meci a facut Real. Pacat ca nu au avut cu cine juca fotbal doglaugh.gif
Oricum vorbim singuri pe aici pentru ca stelistii s-au ascuns sub pietrele de unde aparusera. Somn usor steaua! countingsheep.gif
Cai Lun
QUOTE(m@x @ 18 Oct 2006, 10:10) *
Lu' jiji ii e rusine !.....cred ca si-a dat seama cat de mult la fraierit mm....numa' ala ii baga limba'n urechi, jiji suntem cei mai tari, jiji facem, jiji dregem,....si....jiji ....TEAPA !

>>>

Becali: "Mi-e ruşine pentru declaraţiile pe care le-am făcut"

Finan'atorul Stelei, Gigi Becali, a afirmat, după meciul pierdut de Steaua, cu scorul de 1-4, în faţa formaţiei Real Madrid, că îi este ruşine de declaraţiile optimiste pe care le-a făcut înainte de această partidă, considerând că şi rezultatul este ruşinos.

"Pentru prima dată de când sunt în fotbal, îmi este ruşine. Am făcut declaraţiile pe care le-am făcut înainte de meci, deoarece am crezut în ceea ce spun. Nu au fost vorbe goale, dar acum îmi pare rău. Oricum, vă promit că nu vor mai exista astfel de declaraţii optimiste. Ruşinea pe care o trăiesc acum, m-a făcut să iau decizia de a nu mai da astfel de declaraţii", a spus Becali pentru Pro TV.

Gigi Becali a menţionat că Steaua nu se poate scuza cu faptul că a întâlnit o echipă ca Real Madrid. "Nu contează cu cine a pierdut, putea pierde cu 0-1, 0-2, dar acest scor este ruşinos. Poate nu mi-am dat eu seama ce înseamnă această competiţie, am crezut în Steaua, dar nu am învăţat după meciul cu Olympique Lyon, am făcut aceeaşi greşeală ca şi cu Lyon", a precizat oficialul stelist, adăugând că nu contează că Steaua a reuşit să marcheze un gol, dacă a primit patru.

Trebuia sa se prinda de "poanta" dupa meciul cu Lyon... el nu are nici echipa, nici antrenor.. ci doar cativa jucatori mai rasariti... Oricum, e un pas inainte aceasta caire. Desi nu imi fac iluzii ca pe viitor va fi si el mai ponderat...
COSMIN C
Asa e Nubi, vorbim singuri! 010.gif Si cand ma gandesc cat s-au rugat sa li se permita din nou accesul pe forum!!! 010.gif

Dudule, cum ai reusit omule performanta asta, parca celalalt baiat e rapidist, asa-i? Nici nu vreau sa ma gandesc ce a trebuit sa suporti anul trecut !!! Profita acum, ca vorba lui M@x, nu se stie cand ne vine iar randul... 010.gif
Cai Lun
Precizare: Titlul din prosport trebuia sa fie I-AU CALCAT, nu "N-au calcat"...
RED75
Dudule, cum ai reusit omule performanta asta, parca celalalt baiat e rapidist, asa-i?

shocked.gif Ai un baiat stelist si unul rapidist ????

Eu imi aduc aminte cand mergeam cu tatal meu (care tine cu Petrolul) la meciuri si nu puteam sa ma bucur ca tot timpul le-o dadeam cu 5-0 sau 5-1 si mi-era mila de el icon_rolleyes.gif
dudu1961
De acord m@x de ce crezi tu ca am zis inaintea de tragera la sorti in UEFA sa cadem cu echipe tari cit de cit ,ca sa vedem ce valoare avem nu ca astia anul trecut ,ce mari echipe au avut si acum se vede ,de fapt sa fim sinceri si cu noi insine asta e valoarea pe ansamblu a fotbalului romanesc______decit sa ne ducem in CL sa facem ce au facut astia de 2 meciuri mai bine stam dracu acasa ball.gif Apropo unde sint stelisti ,parca aparusera din nou pe la noi ?
Hatzu
Este o diferenta mare intre fotbalul adevarat si ce se joaca in Romania, din punctul meu de vedere e rau ca am picat cu echipe asa tari in grupa de UEFA...mi-e frica sa nu se vada diferenta asa si la noi... dar, ramane de vazut, daca ne concentram jucam fara complexe imposibil sa nu facem o figura frumoasa, oricum, nici o echipa de la noi din grupa nu se copmpara cu Lyon sau Madrid...radem, radem dar nu stiu daca nu prea devreme...(Doamne Fereste...)
dudu1961
Daca voi credeti ca jucind cu echipe mici vezi valoarea jucatorilor va inselati 149.gif atunci de ce mai avem campionat in tara asta ca sa jucam numai intre noi ca pina acum 2-3 ani ,dar si achizitionind jucatori de duzina de duzina arati si tu ca echipa ati vazut aseara _____eu cred in Rednic si ami cred ca este (sper sa nu imi insele credinta ) cel mai bun antrenor din tara la ora actuala si sa speram ca devine si mai bun HAITA_DINAMO.gif
nubi1
Pai radem si noi daca stoaia ne da motive de ranjeala meci de meci ... ce sa facem? sa ne abtinem? Lasa ca e mai bine de noi ca ii vedem pe ei la tv cum se screm sa nu devina prea penibili!
Max
Lu' jiji ar trebui sa-i fie rusine si pentru circul facut in campionatul nostru...plus ca ar trebui sa-l ia pe Corpodean consilier pe probleme de arbitraj.
Dudule...crezi ca Rednic e mai ''vrednic ''decat olaroiu, ma tem ca nu si asta din cauza suportului material.Deocamdata , Rednic face treaba cu ce are, dar pentru a ajunge mai sus trebuie sa schimbe mana de lucru.
miel
Baietzi....aseara am asistat la un BLAT ordinar: d-aia s-au intalnit Jiji cu Calderon inainte..s-a facut aranjamentul: noi pierdem la scor si ei ne dau un jucator imprumut pana la sfarsitul sezonului (probabil grasu' ala de face bicicleta icon_lol.gif )
RED75
rofl.gif Asa am zis si eu ca a fost BLAT .... Doar ca Jiji le-a vandut meciul si ca sa-i faca sa-l cumpere pe răţoi cu punga de gheata la picior !
DiliBili
exact asta spuneam ieri la zvonuri SRL, cu 3 ore inainte de meci, ca o sa debitati a doua zi
red_dog 4 ever
Ba,h da sunteti de rasul curcilor.
FarfelkugeL
Copaci in Ghencea!

Desi Cristi Borcea, directorul executiv al "cainilor" a plecat din tara pentru a evita mediatizarea meciului Steaua - Real, iar ceilalti membri ai conducerii dinamoviste, Nicolae Badea, Vasile Turcu si Petre Buduru au declinat invitatia la meciul de aseara, a frapat prezenta in Ghencea a directorului de marketing Mircea Copaci. Acesta a stat in loja cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si a urmarit cu atentie desfasurarea partidei, incheiata cu scorul de 4-1 pentru madrileni.

EU CAND AM ZIS CA MESIEU COPACI ASTA E STELIST NIMENI NU M-A CREZUT!
HA HA HA!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.