alexyutza
Feb 2 2006, 04:29 PM
QUOTE(Livia @ 2 Feb 2006, 18:21)

am ce visa la noapte
eu zic ca sa-l primeasca pe răţoi la nationala ca si......copil de mingi!

Si asa e prea bine pt el ... cred ca i s-ar potrivii mai bine postul de " baiat responsabil cu apa " .. hidratarea e importanta ....
Piti e un prost , dupa cea facut atata circ in presa . spunandca nu-l va ierta pe răţoi , acuma la interventia ;lui jiji da inapoi . Ba mai mult s-au si impacat .. ce i-a dat

de l-a convins ?Traiasca mita .....
nationala circarilor ....
Dust
Feb 2 2006, 05:44 PM
la asta ma gandeam si yo...ma gandesc cat i-o fi dat Becali lu' Piti sa il readuca la nationala...sa aibe si

un nume sa poata sa il vanda afara
Sprijinul acordat de jiji

.. mincinasului

,la alegerile FRF.se vede recompensat... daca mincinasu pleca ....pleca si piti

....asa ..va las sa va dati cu parerea..
paote aberez..dar cred ca in acest fel a fost ,,aplanat'' conflictul!..
Leaveyou
Feb 3 2006, 05:44 PM
QUOTE(m@x @ 2 Feb 2006, 20:02)

Sprijinul acordat de jiji

.. mincinasului

,la alegerile FRF.se vede recompensat... daca mincinasu pleca ....pleca si piti

....asa ..va las sa va dati cu parerea..
paote aberez..dar cred ca in acest fel a fost ,,aplanat'' conflictul!..

Domnu' m@x nu cred că piţi era în pericol dacă nu ieşea mincinaşu ! Popescu a spus că la următoarea (ne)calificare ... bla-bla. Şi ca să arate că este mai parolist decît mincinaşu ar fi fost nevoit să se ţină de cuvînt. Personal cred că ciobanu a făcut ceva să-l prindă pe piţi şi venea blebedocul de mm şi îi strica apele. Altfel aţi fi văzut circul mare de la Moscova. Părerea mea este că nu prea are încredere în Olăroiu. Olăroiului i se plăteşte meciul de excepţie care i-a făcut campioni pe jegoşi.Şi după aia ? Cine să vină ? (acuma poate aberez eu). Nu imediat. O să-l lase să-şi rupă picioarele pe Oli şi cînd Romînia nu o să mai aibă şanse piţi o să-şi dea demisia de "onoare". Este că paranoia este în floare ?
Şi mai cred că mm chiar ştie ceva naşpa despre piţi numai că ciobanu i-a zis lui piţi "bă nu o să-ţi ceară scuze în public, vezi că are şi el mîndria lui...", etc. şi venea mm să facă dezvăluiri ! Nu mergea !
Mai dă-i în kkt !
si daca pleca piti , cine naiba venea ???
Leaveyou
Feb 3 2006, 06:19 PM
Hagi, ce nu avea popescu pe cine să pună ? Pe Mc Chiken !
alexyutza
Feb 3 2006, 06:21 PM
Poate ca era mai bine daca Hagi prelua Nationala .....
Domn'u.. Dust asa o fi cum zici matale ...poate aberez io ..dar nici cu mataluta nu imi e rusine... bre...!
dar ai si tu dreptate... carcotasii naibi!
alexyutza
Feb 3 2006, 07:24 PM
L-ati vazut pe Alexa la aseara la Otv ? Ce amuzant poate fii....

... intrebat ce parere are despre adversarii nostrii a sus ca rapidul e " o contracandidata foarte seriosa la titlu " ....

...sa fim seriosi sunt pe locul 9 . Nu cred ca rapidulmai intra in lupta pt titlu .
Asa cum asu pierdut pana acuma multe puncte , asa vor continua si de acum incolo , ca doar nu or castiga toate etapele . Chiar daca nu ar mai pierede nici un meci (prin absurd ) tot nu ar putea sa ne mai ajunga din urma ......
rapidul a cazut jos de tot .....
f_rares
Feb 3 2006, 08:14 PM
Acum oIERUL vrea sa-i creasca cota lui răţoi...
El planificase sa i-o creasca in CL,dar au ajuns doar in UEFA..asa k trebuie sa se foloseasca de orice mijloace...si nationala l-ar urca mult pe răţoi
Si asa Piti il primeste oricand pe răţoi...numai k e o incapatinare prostesca a lui Radoaie ...care o avantajeaza pe Dinamo...poate asa e selectionat si Moti
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 08:21 PM
natzionala are nevoie de el....si acum totu` depinde de el !
Livia
Feb 3 2006, 08:22 PM
ati vazut ce zice Thwaite de fiecare data cand aia de la national vb cu el??

"F**k Romania!!" ...saracu'
FarfelkugeL
Feb 3 2006, 08:27 PM
Pai s-o fi saturat saracu` sa ii faca Iacob numai belele. Oricum nu are scuza, asa arata el ca e mai "cilivizat" ?
f_rares
Feb 3 2006, 08:30 PM
QUOTE(Livia @ 3 Feb 2006, 20:22)

ati vazut ce zice Thwaite de fiecare data cand aia de la national vb cu el??

"F**k Romania!!" ...saracu'

DAA!!!
nervos baiatu'...a realizat "KALITATEA" fotbalului Romanesc...
eu zic ca ne facem de rusine cu scandalurile lui Thwaite si Osei...ce jucator strain o sa mai vrea sa evolueze in romania daca exista riscul sa pateasca ce au patit astia 2...e de rasul curcii nu alta...
alexyutza
Feb 3 2006, 09:02 PM
QUOTE(f_rares @ 3 Feb 2006, 22:30)

DAA!!!
nervos baiatu'...a realizat "KALITATEA" fotbalului Romanesc...
Poate ca nu e deloc asa . De unde stim noi ca Iacov spune adevarul...? Dreptatea e undeva la mijloc . Eu nu cred ca ar fii facut scandal aiurea daca nu era constrans . Voi nu va intrebati cum de ataia fotbalisti ai Nationalului au ajuns la poli si steaua ? Sunt obligati sa mearga in aceste 2 directii , iar daca refuza suporta consecintele ...parerea mea !!!!
putea sa ii propuna lui iacob chestia cu ,,fuck''....
caci la mine'n,, casa'' nu permit ,nici daca ar fi papa de la roma...asa ca ia d'aici cangure...

...
si ma

pe insula lui!
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 09:40 PM
Livia
Feb 3 2006, 09:40 PM
mai..sincer...ala e vrut in echipa australiei pt cm 2006.....si astia il trimit in C???
sa-l trimeata si;n D..pentru cuvintele alea

....liga nu se autosesiseaza????
alexyutza
Feb 3 2006, 09:45 PM
Nu cred ca australianul e asa de vinovat precum vrea Iacob sa para .Asta e pedeapsa lui pt ca nu a acceptat sa joace la poli sau steaua . nu intamplator au ajuns atia ex - bancari la puli ... inca mai exista " sclavagismul " in fotbal,imbracat intr-o haina moderna . un om care nu poate sa -si decida soarta , care e permanent constrans sa faca ceva impotriva dorintei sale e un sclav .....
daca un roman ar fi reactionat ca el???..ce se'ntampla...
alexyutza
Feb 3 2006, 09:49 PM
QUOTE(m@x @ 3 Feb 2006, 23:47)

daca un roman ar fi reactionat ca el???..ce se'ntampla...

Cum a reactionat ? De unde sti tu ca a injurat incontinuu ? Poate ca o fii injurat si el odata , La nervi omu' spune si ce nu vrea ...
hai ca deja ma enervez prea tare...il jeliti si p'asta ca pe tamas..artrebui sa faceti un topic pentru bocituri....sa va usurati acolo!

sunteti bune la un cioclu.....
Livia
Feb 3 2006, 09:57 PM
si ce vrei??? sa fim bucuroase ca in tara noastra se intampla asa ceva..incat ajunge omul sa zica "romania-comunism!" ....e inadmisibil!

cik s-a scris despre caz in toata lumea!!!
alexyutza
Feb 3 2006, 09:57 PM
@m@x : Nu are rost sa te nervezi . Nu-l jelim deloc ,incercam sa fim obiectivi , eu cel putin asa cred . Din moment ce nu am nimic cu el incerc sa nu privesc situatia unilateral . Crezi ca de asat nu mai pot eu ? De parca pe mine ma intereseaza chiar asa ce i se intampla " australianului" .. daca ar fii jucat la noi , atunci ma interesa , dar asa imi dau si eu cu parerea , nimic mai mult . Incearca sa te pui si in situatia lui ......
QUOTE(Livia @ 3 Feb 2006, 21:57)

si ce vrei??? sa fim bucuroase ca in tara noastra se intampla asa ceva..incat ajunge omul sa zica "romania-comunism!" ....e inadmisibil!

cik s-a scris despre caz in toata lumea!!!

ai lasa-ma ,chiar asa?....atunci de ce ALEXA e tarat pe la FIFA?.....EL CE AR FI TREBUIT SA ZICA??...cum asta nu vrea sa mai joace la national..nici ALEXA nu mai vrea sa joace'n china!..esti absurda..
Te mananca pe tine'n dos de el!.....asa se spune in engleza la comunism(fuck) romania?
f_rares
Feb 3 2006, 10:04 PM
alexyutza
Feb 3 2006, 10:06 PM
off topic..off topic..dar si tu esti inclusa'n cioclu!..alexyutza!
Livia
Feb 3 2006, 10:09 PM
alexa e roman! si nu se aseamana cazurile......romanii nu stiu decat sa-is bata joc de straini....ce strain o sa mai vina acum in romania....???
si uitati-va la stirile de pe pro tv k sa vedeti exact ce a zis.....
ia dute tu afar sa vezi ce frumos se poarta strainii cu tine......mai ales daca esti fomeie!!!!!

te roaga sa te mai duci
f_rares
Feb 3 2006, 10:14 PM
QUOTE(alexyutza @ 3 Feb 2006, 22:06)

Hai k mai radeam si noi putin...
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 10:38 PM
QUOTE(m@x @ 3 Feb 2006, 22:14)

ia dute tu afar sa vezi ce frumos se poarta strainii cu tine......mai ales daca esti fomeie!!!!!

te roaga sa te mai duci

FI RAAAAAAU M@X !!!
alexyutza
Feb 3 2006, 10:40 PM
f_rares
Feb 3 2006, 10:44 PM
QUOTE(alexyutza @ 3 Feb 2006, 22:40)

Te rog frumos

...turco-romane...sunt mai raii turcii!!!!
Cine vrea s fie cu mine in echipa mana sus

sau nu vreti sa va batetzi su sunteti
alexyutza
Feb 3 2006, 10:48 PM
hai ca ioma bag , da' care-i adversarul ?

sa stiu si eu pe cine tre sa pun la pamant .. ca doar nu ne batem singuri.....
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 10:56 PM
ROUND 1 - - - FIGHT !!!
AlexyuTza Vs. M@X
f_rares
Feb 3 2006, 10:59 PM
alexyutza...uite k s-a anuntzat si adversarul...m@x...eu fac p arbitru
deci s ne intelegem.."fac" p arbitru
bianco_rossa
Feb 3 2006, 11:03 PM
pai mai..dak tot se dau lupte acici....hai k io ma bag...cu kstigatorul.......k doar suntem la topicul rivali.....vdm noi ce'o iesi din "tavaleala asta"
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 11:06 PM
QUOTE(bianco_rossa @ 3 Feb 2006, 23:03)

pai mai..dak tot se dau lupte acici....hai k io ma bag...cu kstigatorul.......k doar suntem la topicul rivali.....vdm noi ce'o iesi din "tavaleala asta"
NUsh ce o ieshi...nu vezi k astia..nu da nici unu` crosheu` upercut sau vreun picior in freza....
[size=5]HAI BAAH CA A INCEPUT RUNDAAAAAAAAAAAAAAAAA
f_rares
Feb 3 2006, 11:11 PM
Bah..eu sunt arbtru...eu sunt "za best"
Cartonas galben pt BaD-ReD-DoG...jucam cinstit..nu cu picioare in freza...

ai grija..sunt cu ochii pe tine...
Alexyutza...hai k te ajut...bate-l..rupe-l p m@x

(k doar te-ai bagat cu mine in echipa

)
caine_berceni
Feb 3 2006, 11:13 PM
Eu pariez pe alexyutza, stiu ce poate

apropo max nu te vad prea bine
Se pare ca am scapat de o posibila povara, Micul Beckham din Ghencea a semnat cu Dnepr
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 11:15 PM
M@X NU UITA NE-AI PROMIS VICTORIA !!!! HUUUUAAAAAA HUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAAH EU M-AM ANUNTZAT PRIMU` CA ARBITRU !!! ASA CA SSSSSSSSSTTTTT !!!

m@X
f_rares
Feb 3 2006, 11:19 PM
Gata..am tacut...de tot
N-am chef sa se enerveze sefu moderator
Sa dam verdictul BAD...meci amanat...k sa fie toata lumea multumita
Apropo...bine k s-a carat falsul Beckham
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 11:22 PM
Lasa maah....ca BoSs e de treaba ;).
Dar....meci suspendat din cauza vremii :))).
f_rares
Feb 3 2006, 11:28 PM
QUOTE(BaD-ReD-DoG @ 3 Feb 2006, 23:22)

Lasa maah....ca BoSs e de treaba ;).
Dar....meci suspendat din cauza vremii :))).

De unde stii k e de treaba??Ai pile

sau ai mai avut de lucru cu el??
Zicem k s-o plictisit marmotele de joc

...k noi avem gazon bun...nu k ztelistii
BaD-ReD-DoG
Feb 3 2006, 11:34 PM
Nu am mah nici o pila....Dar e de treaba !!
Pur si simplu` ! Cel putin asta e parerea mea !
ASTA-S Eu ->>>
Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.