Max
Sep 18 2006, 12:33 PM
QUOTE(rossoblu @ 18 Sep 2006, 13:29)

nr 14 e cu noroc :) apropo astea sunt statisticele din campionat, daca le punem si pe alea din cupa romaniei Steaua si Dinamo sunt la egalitate perfecta
Pai noi ne confrumtam in campionat...cand ,,om mai'' juca in cupa discutam si despre aia.
P.S..vad ca tu esti mai putin pudic decat tovarasu matale shkoda si sti sa-ti faci loc p'aici

...
RED75
Sep 18 2006, 12:38 PM
Adevarul este ca o sa fie un meci in care doar cei foarte optimisti pot sa bage mana in foc ca vor castiga. Si eu imi aduc aminte de meciurile cand echipa mergea super (perioada revenirii lui Lupescu) si aveam surprize neplacute. Pe de alta parte mai tin minte si cum prin '86 cand erau pe val castigam in fata lor si, chiar anul trecut (cu Florin Marin antrenor

) era sa-i batem.
Totusi averm prima sansa
Max
Sep 18 2006, 12:40 PM
RED75..pe cine pariezi?
COSMIN C
Sep 18 2006, 12:45 PM
Eu zic sa ne mutam cu discutia despre meci pe topicul special. Adica
aici
RED75
Sep 18 2006, 12:48 PM
Chiar daca din principiu nu pariez pe Dinamo ca sa nu ma enervez si n-am pariat niciodata pe scor pentru ca mi se pare destul de greu de anticipat .... As merge pe pronostic 1 si scor 2-0
dudu1961
Sep 18 2006, 01:19 PM

Ce parere aveti de declaratia mitocanului asta de cioban care zice ca numai steaua merita sa mearga in CL ca ei au adus puncte si nu mai ei trebuie sa joace Dinamo mai are de muncit nu merita CL
Tudor
Sep 18 2006, 01:52 PM
M-a amuzat analogia facuta de jiji intre Liga Campionilor si o masa a bogatilor pe care doar steaua a muncit sa o umple cu struguri , mere , banane ( nu stiu ce mai abera el pe acolo ) ... si ca acum nu ar fi corect sa vina Dinamo sa se aseze la masa lui .
poi chiar de la jiji nu m-as fi asteptat sa umple masa de fructe si sa nu puna alimentul care i-ar fi fost de departe cel mai usor de procurat .. niste branza
red_dog_rahova
Sep 18 2006, 01:59 PM
jiji e un fanfaron...
paddy
Sep 18 2006, 02:54 PM
[quote name='shkoda' date='18 Sep 2006, 11:04' post='96700']
@red75
Faptul ca glumesc cu unii din forumistii de aici nu cred ca e deranjant.

..........de unde si pina unde ai tu glume cu unii Dinamovisti de pe aici ???????..........faptul ca te-ai inregistrat cu acest nume (nik) e o jignire la adresa noastra, nu stiu de ce incearca unii sa te intimpine cu piine si sare in loc de..........behai pe acest forum civilizat, datorita acestor baieti minunati care stie sa-si respecte rivalii, nu ca interlopii vostri..........
Am vazut ca memeu' a gasit o explicatie pt egalul de aseara si infringerea de miercuri

cica.....nu mai are jiji ce sa smulga din barba preotului

deoarece Borcea a trecut pe la preot si la lasat fara barba
shkoda
Sep 18 2006, 03:26 PM
Daca ai fi citit tot ce am scris ai fi vazut de la ce vine shkoda...
Asocierea pe care o faci intre "interlopi" si mine este dovada vie a nivelului tau.
PS. De ce credeti ca jignind pe cineva sunteti superiori?
@paddy
datorita acestor baieti minunati care stie sa-si respecte rivalii...
deoarece Borcea a trecut pe la preot si la lasat fara barba
Argumente....
RED75
Sep 18 2006, 03:26 PM
@Shkoda, fara suparare, dar vezi ca paddy era in top pe lista aia "nedemocratica" de care iti spuneam sa te feresti mai de dimineata
shkoda
Sep 18 2006, 03:28 PM
@red75
Nici o problema...ma descurc. Mersi pentru mentiune!
paddy
Sep 18 2006, 03:36 PM
E corect ceea ce imi arati, din pacate nu sint un narator inascut, dar asta nu imi scuza cu nimic aceste greseli........exista o explicatie........cind vad cum zburdati in voie, pur si simplu imi pierd mintile, si nu imi mai corectez mesajele......
Pe acest forum mai sint si mici exceptii ca mine, simptete superior azi ca eu ma voi simti Miercuri.........
paddy
Sep 18 2006, 04:01 PM
QUOTE(shkoda @ 18 Sep 2006, 10:52)

Nu voi fi in tribune....nu sunt suporter infocat al stelei, ci doar simpatizant. Poate de aceea nu ma intereseaza Gigi Becali, MM Stoica etc (asta ca sa subliniez ce am spus acum vreo ora).
Toti aurolacii sint simpatizanti ai zdelei ......numai ca tu ai mai mult de doua clase

...... sa inteleg ca esti sub acoperire si de fapt il urmaresti pe nea Sileanu .......o adevarata conspiratie internationala

....
red_dog_rahova
Sep 18 2006, 04:18 PM
atentie skoda, s-a dezlantuit paddy....
COSMIN C
Sep 18 2006, 04:31 PM
Cred ca e timpul sa atacam cu toti titularii:paddy,m@x si marcher !!!
shkoda, pregateste autobaza !!
hunter
Sep 18 2006, 04:45 PM
QUOTE(rossoblu @ 18 Sep 2006, 10:18)

bateti dar pana acum n-ati intalnit nici un adversar mai serios...miercuri e primul test important pt voi
da, adevarul e ca Timisoara(care cu voi a facut egal),Nationalu(care anul tecut au ratat de putin Cupa UEFA),Craiova sunt adversari slabi...au mai fost si UTA si Vaslui care impotriva noastra au jucat fotbal

,nu s-au plimbat pe teren

.....
shkoda
Sep 18 2006, 04:51 PM
QUOTE(paddy @ 18 Sep 2006, 17:01)

Toti aurolacii sint simpatizanti ai zdelei ......numai ca tu ai mai mult de doua clase

...... sa inteleg ca esti sub acoperire si de fapt il urmaresti pe nea Sileanu .......o adevarata conspiratie internationala

....
Daca ma crezi ca habar nu am cine e acest Sileanu, ma crezi?
QUOTE(COSMIN C @ 18 Sep 2006, 17:31)

Cred ca e timpul sa atacam cu toti titularii:paddy,m@x si marcher !!!
shkoda, pregateste autobaza !!

Eu nu pregatesc autobaza....ci atacul!!! Sper ca si Steaua face acelasi lucru in paralel!!!
DiliBili
Sep 18 2006, 04:52 PM
Sileanu e fratele geaman al lui Aripi de Inger
shkoda
Sep 18 2006, 04:58 PM
QUOTE(DiliBili @ 18 Sep 2006, 17:52)

Fratilor, acum urma sa va intreb cine e Aripi de Inger.....dar cred ca in ritmul asta voi afla o intreaga familie, asa ca ma abtin.
@paddy
Am mult mai mult de doua clase, dupa cum afirmai....
@red75
Nu am pus la indoiala ca stie sa scrie corect (toti mai facem greseli), insa daca ma ataca, raspund (si uite asa devin caine....rau....dar in nici un caz alb-rosu!).
Blu
Sep 18 2006, 05:04 PM
QUOTE(Cai Lun @ 17 Sep 2006, 23:54)

Va dat iseama.. rapidu' are 11 puncte in spatele nostru!!! Ce or fi facut astia frate?!
Intrebarea e ce n-au facut astia ... N-au castigat toate meciurile ca si noi !!!!
paddy
Sep 18 2006, 05:12 PM
Dilibili.......
Tu in loc sa il luminezi pe trabant, l-ai bagat si mai mult in ceata

mai nasol e ca daca scapa boii lui Iancu de la rafo pe ceata asta si se imperecheaza cu oile lui Jiji, o sa iasa un tap cu aripi de inger

si o sa-i manince toate fructele lui Jji de la masa bogatilor
shkoda
Sep 18 2006, 05:16 PM
@paddy
Daca Skoda e Trabant.....atunci Barcelona e sub Dinamo....restul comentariului tau nu ma priveste. Poti scrie despre Becali&Co cat doresti!
RED75
Sep 18 2006, 05:16 PM
QUOTE(DiliBili @ 18 Sep 2006, 17:52)

Deci tu ii cunosti pe cei doi ????
DiliBili
Sep 18 2006, 05:21 PM
pai nu stii ca de cind l-a bagat Sezran pe Sileanu la grup clone ( clona lui Aripi ) ....borfasul nu a mai intrat pe site
rednorth
Sep 18 2006, 06:40 PM
Vreau ca miercuri seara , acest topic sa fie inchis pt cateva minute de reculegere in memoria "Rivalilor din tara".
Max
Sep 18 2006, 06:49 PM
Ca sa nu mai arda shkoda gazu' de pomana...
shkoda
Sep 18 2006, 06:52 PM
@rednorth
Poate il inchideti de tot de suparare....ar fi pacat, ca nu as mai avea cu cine sa ma "cert".
rednorth
Sep 18 2006, 07:04 PM
@shkoda
Pai noi nu vrem "cearta" , ci doar sa aveti doua zile proaste pe an si cateodata putine "greturi" sau "varsaturi" ca deh, oameni suntem cu totii, nu ne poate fi bine tot anul.
In rest ...numai bine...
shkoda
Sep 18 2006, 07:08 PM
@rednorth
De acord cu tine....cand sa fie acele doua zile?Cand pierdeti in fata Rapidului, sau in fata vreunei echipe ratacite din cupa Uefa?Ca se rezolva....
divisor
Sep 18 2006, 07:10 PM
shkoda
Sep 18 2006, 07:13 PM
@divisor
Tot respectul pentru voi daca petreceti si cand sunteti invinsi....Promit ca berea o dau eu ca sa nu fiu....singur!
Max
Sep 18 2006, 07:24 PM
Ma bucur ca unii de la timisoara au reusit sa-i faca autobiografia lui mm...aveam o banuiala , dar nu credeam ca e intradevar tarfa ..
RED75
Sep 18 2006, 07:33 PM
m@x ... Despre ce e vorba ?
rednorth
Sep 18 2006, 07:33 PM
QUOTE(shkoda @ 18 Sep 2006, 20:13)

@divisor
Tot respectul pentru voi daca petreceti si cand sunteti invinsi....Promit ca berea o dau eu ca sa nu fiu....singur!
Nu stiai versurile noastre:
Cei ce sunt dinamovisti,
Niciodata nu sunt tristi
Si acasa si-n deplasare
Dinamo-i echipa mare.
Max
Sep 18 2006, 07:38 PM
Dupa schimbul acid de replici de la proces dintre mm si iancu de timisoara , astazi , big iancu i-a facut o autobiografie mm-ului spunand despre el ca :
,,...Intotdeauna, trebuie sa fim foarte atenti ce face cu gura mihaela Stoica: musca, linge si cateodata mai si vorbeste.
Vorbim de o menajera perversa care se introduce in patul stapanului de bunavoie si de cate ori are posibilitatea, in dorinta de a-i satisface placerile si de a fi mentinut in postura de amanta oficiala, statut la care nu va ajunge insa niciodata deoarece s-a prostituat prea mult pe centura fotbalului.
mihaela Stoica va ramane pe veci sa stearga praful si sa faca curat, sa igienizeze toaletele, acolo unde este acceptat.
Acest transsexual nu mai poate pacali pe nimeni, cu atat mai putin pe George Becali, un om pe care viata l-a invatat sa-si fixeze subordonatii, oameni pe care-i domina autoritar.
Acest comunicat nu doreste sa aduca jigniri patronului Stelei, suporterilor acestei echipe, jucatorilor si antrenorilor, care merita toata consideratia pentru ce au facut in slujba fotbalului romanesc. Este doar o luare de pozitie fata de acest personaj care, dupa parerea noastra, nu face bine nimanui si cu atat mai putin campioanei Romaniei''[prosport]
divisor
Sep 18 2006, 07:49 PM
Showul de la prima a fost mult mai tare
Papagalul de dragomir mai avea putin si facea atac de cord la telefon, la acuzatiile lui Iacov.
Si cei 2 asa zisi moderatori tot incercau sa-l faca scapat pe mititica.
@shkoda presimt ca o sa beau mult in saptamanile care urmeaza, miercuri o luati de la noi, apoi de la Lyon
mihaiul90
Sep 18 2006, 07:57 PM
Am vazut si eu pe prima cand se certau aia divisor

, tare, moderatorii aia faceau misto de mititica dragomir. Am observat ca dupa ce a inchis telefonu acolo a intrat in direct pe otv si a inceput sa laude pe Dinamo, zicea ca avem echipa tare cum n-am mai avut de multi ani
COSMIN C
Sep 18 2006, 08:16 PM
paddy
Sep 18 2006, 08:18 PM
Eu beau de cind a inceput campionatul

si cind ma gindesc cit mai am de baut
Max poate imi dai si mie telefonul menajerei, ca nu mai sint in stare sa-mi torn in pahar

..... mihaela-ule miercuri dupa meci, te vom scoate la produs pe centura

sa mai faci o tura in gura .........
Cred ca Sezeran a minat forumul, ca prea putine oite ajung prin preajma noastra

numai asta cu trabantul a spart bariera
Max
Sep 18 2006, 08:24 PM
paddy...n'am telefonu menajerei dar o putem cauta pe centura cu shkoda.
rednorth
Sep 18 2006, 08:35 PM
QUOTE(COSMIN C @ 18 Sep 2006, 21:16)

Of Cosmine, o data nu i-am auzit pe mizeriile de la noi din conducere sa spuna asta...ei nu merita pe Dinamo iar Dinamo merita ceva mult mai bun.
p.s. Telefonul menajerei este ocupat de la cate apeluri primeste zilnic...
hunter
Sep 18 2006, 08:46 PM
eu in locul menajerei nu as fi facut declaratiile alea la adresa lui Iancu...si daca as fi comis totusi o asemenea imprudenta m-as uita de 2 ori inainte sa traversez strada
o sa vedeti ca mihaela asta prea si-a luat-o in cap...s-a certat si i-a atacat dur si pe Copos si pe tata Jean si acum si pe Iancu....nu cred ca mai scapa si acum
SMILE BAM
Sep 18 2006, 09:03 PM
Rivalii din tara se refera doar la Steaua!?
deceneu
Sep 18 2006, 09:03 PM
Stoiaca a luat-o razna de tot..cu cat imbatraneste vad ca turbeaza mai tare...are oprivire de lup turbat.

Sa nu mai vorbim de limbaj. Pacat, ca-i cresc copii si au ce sa invete de la tat-su. Cand il vad la TV schimb canalul sau fac ce am facut in seara asta: zacusca.
Max
Sep 18 2006, 09:06 PM
@Smile..se refera la tot ce misca in liga 1..adica la steaua
COSMIN C
Sep 18 2006, 09:06 PM
Nu Smile, dar acum e randul vostru! Te-ai plictisit deja? Nu-i problema, nu te tinem cu forta.
SMILE BAM
Sep 18 2006, 09:31 PM
Stai, ca nu ma oftic pentru ce scrieti aici..asa e peste tot! Eu nu va vorbesc urat pentru ca si voi m-ati tratat,zic eu, bine...
COSMIN C
Sep 18 2006, 11:59 PM
QUOTE(shkoda @ 18 Sep 2006, 20:13)

@divisor
Stii , noi si miercuri seara, indiferent de rezultat, vom canta:zdeaua ,spune tu, cine este lideru'!!!
shkoda
Sep 19 2006, 12:02 AM
Conform clasamentului si daca va invingem la scor tot voi veti ramane lideri....intrebarea este....pana cand?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.