f_rares
Jan 30 2006, 09:25 PM
QUOTE(alexyutza @ 30 Jan 2006, 21:17)

telenovele...cred k se pricepe la actorie noua vedeta spurcata...ai mare dreptate
alexyutza
Jan 30 2006, 09:30 PM
QUOTE(f_rares @ 30 Jan 2006, 23:25)

telenovele...cred k se pricepe la actorie noua vedeta spurcata...ai mare dreptate

Asta imi doresc cel mai m ult... dupa numele lui asa s-ar zice ....
Blu
Jan 30 2006, 10:02 PM
Conform gașca slugilor proaste :
500 de mii de euro a plătit Steaua pentru a-l avea pe Carlos în coproprietate cu Boavista.
3 ani şi jumătate este perioada pe care Carlos va semna astăzi contractul cu Steaua.
100 de mii de euro este salariul minim pe care Carlos îl va lua în Ghencea, cu 40.000 de mii mai mult ca la Boavista. În contractul său cu Steaua sînt trecute diverse bonusuri legate de performanţele individuale şi ale echipei.
Cam de asta e venit seńor carlos la steaua...

Si probabil vrea si el sa joace in Uefa.Boavista e pe locul 7,iar campionatul Portugaliei sa stie ca e dominat de Porto si Benfica deci sansele echipei pentru un loc intr-o cupa europeana sunt nule.
Oricum,in sezonul 2005-2006,pana acum Boavista a castigat 8 meciuri,a facut 8 egaluri si a suferit 4 infrangeri.Si in total in 20 de partide a primit 18 goluri.(cu carlos in poarta banuiesc).
f_rares
Jan 30 2006, 10:17 PM
Dovada de fotbal de CL:
" În minutul 87, la o fază petrecută chiar în faţa băncilor tehnice a început războiul. Lukovici l-a luat cu fulgi cu tot pe Nicoliţă, moment în care Rădoi a venit în viteză şi i-a aplicat un pumn în figură sârbului. În acel moment toţi jucătorii ambelor echipe, chiar şi rezervele, s-au bătut zdravăn, dându-şi pumni şi picioare.
Până la urmă, spiritele au fost calmate astfel că jocul s-a desfăşurat în continuare. S-a mai jucat doar trei minute, culmea, la această partidă neînregistrându-se nici un fotbalist eliminat, deşi arbitrul o putea face fără remuşcări! "
FOtbal pe cinste
bianco_rossa
Jan 30 2006, 10:21 PM
bonusuri legate de performante individuale si ale echipei

.....las' k le trece la spurkti d performante in returu' asta...mai sa fie ...ori jiji ii da toata turma d

....ori portaru' asta nu stie sa fak un simplu klcul matematic....ei cum sa pleci d la boavista..pt un salar mai mic...si sa renunti la alte oferte mai bune??....o fi jiji vreun "duh"....kre bate din palme si gata transfferu'
oricum e cel putin d rasu' curcilor cu carlos...oare el chiar crede k zdeaua iz da best.....si nu se apropie nimeni d poarta lui??

.....ciudata decizia lui...da' ma rog....cu

inainte:)))))))
pai mai rares.....nu stii k răţoi a invatat d la maestrul meeemeeee arta ascunsa a luptelor K1??cum sa nu aplice el legea pumnului??...vrei sa vb cu antrenoru' si sa nu'l mai titularizeze????c sa le ceri.....minte doar:)):))
alexyutza
Jan 30 2006, 10:35 PM
Sunt curioasa sa-l vad pe jose in poarta , mai bine zis , la noi in Groapa , il asteapta zile grele ... tinand cont ca-i pt prima data in Romania si mai ales la steaua fara 5 nu o sa scape ... asa , sa cunoasca si el ospitalitatea romaneasca ...
chiar c-i fraier ... ce naiba o fost in capul lui de o venit tocmai la syteaua , si pe un salariu modest , as putea spune . Credeam ca-l plateste mai bine jiji.. numai 100 mi $ , pai asta ce-i pomana ?
f_rares
Jan 30 2006, 11:11 PM
Rog bucurestenii care merg des la meciuri...la cel cu spurcatzii huiduitzi-l si pe portughezu asta sau c va fi...pana nu mai rezista presiunii...sa ne tina bine minte!!!!asa...enervat putin...sigur ia 5 goluri!!!!
tchumatu
Jan 31 2006, 01:23 PM
QUOTE(f_rares @ 30 Jan 2006, 23:11)

Rog bucurestenii care merg des la meciuri...la cel cu spurcatzii huiduitzi-l si pe portughezu asta sau c va fi...pana nu mai rezista presiunii...sa ne tina bine minte!!!!asa...enervat putin...sigur ia 5 goluri!!!!
s-a notat
alexyutza
Jan 31 2006, 02:15 PM
Nu cred ca maie nevoie sa-l sperie suporterii . O sa se sperie numai cand o sa-i vada in actiune pe Danciu si Claudiu , pana in etapa a 6 a sau a 7a cand jucam cu spurky , N& D vor face multe victime . Nu vad de ce ar fii portuhgezul vreo exceptie . Si daca-i bun tot ia 2 goluri ... cel putin ...
Dust
Jan 31 2006, 04:02 PM
transferu lu asta...e o mare teapa...sa zica si Becali k a luat jucatori de la un club mare
f_rares
Jan 31 2006, 05:40 PM
Mersi...
acum...sari pe cai si hai pe ei!!!pe mama lor!!!
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 06:46 PM
cred ca mare teapa e transferul lui cristocea
eu sunt din CT si stiu de ce

eu cred ca transferul lui cristocea e tzapa.
prietenii din constanta stiu de ce.
f_rares
Jan 31 2006, 07:19 PM
TZAPA OAIE!!!!!!!!

Dragul nostru Alexa a declarat k faza transferului lla Steaua a fost doar o farsa pe care a facut-o la sfatul lui Netoiu(destept

)
Becali i-a oferit suma de 200000 in dolari,iar Dan a cerut euro(si oaia neagra a fotbalului ro a cedat)
Dak ii dadea si euro...alexa cerea LIRE STERLINE
Misto...imi place ideea
"URSUL PACALIT D CAINE!!!!!"
"razboinicului i s-a ars becu'

"
alexyutza
Jan 31 2006, 07:24 PM
Am vazut si eu la Prima interviul... ce mi-a placut....TZEAPA oierule....
Foarte bine au procedat Dan si Netoiu , daca jiji nu s-a lasat si a indraznit sa atenteze la ce nu-i apartine .... Bine lucreat baieti .. tare faza....
Oare cine a avut ideea de la inceput ? Dan spune ca Netoiu .....
Si uite asa jiji

a picat de fraier ... el e

... hai , ca-i sta bine
Max
Jan 31 2006, 07:31 PM
si cu salariu triplu cum ramane????

....pana azi toata lumea a stiut ca a refuzat o oferta de trei ori mai mare de la zteaua?.....???
alexyutza
Jan 31 2006, 07:39 PM
Detalile " asa zisei negocieri " ..

, ma apuca si rasul cand ma gandesccat de naiv e jiji, o sa le aflam pe parcurs .
@max : doar nu vrei sa se strice preludiu....

in scurt timp o sa aflam si restul conditilor pe care " le-ar fii pus Alexa lui jiji " . Chiar is curioasa ... ce i-o mai fii cerut ...? Un vestiar pe care sa-l foloseasca numai el si care sa nu puta a oi , in fiecare an de Paste , o turma din cei mai fragezi miei ai oierului jiji?
Ce si-a batut joc Alexa de ciobanasul jiji... ma bucur ca l-a tinut pe jar cateva zile , asa i-a dat peste nas ... bine a zis Dan: " nu toti pot fii cumparati " - exact , Dan nu e de vanzare , si mai ales pt jiji....
Max
Jan 31 2006, 07:47 PM
preludiu....

........ atunci astept !
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 07:50 PM
poate ii face o oferta lu giovaniica se inteleg ei
alexyutza
Jan 31 2006, 07:58 PM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 31 Jan 2006, 21:50)

poate ii face o oferta lu giovaniica se inteleg ei
hohoho," dragi imosului " ...

.. daca i-ar face lui giovany o oferta s-ar intelege din 2 timpi si 3 miscari . Nici nu ar mai trebui sa se prezinte la negocieri pt ca in cazul rudelor demente , al saselea simt functioneaza cu brio.... astia 2 s-ar intelege de minune prin telepatie ...
Sa vezi numai , cum s-ar teleporta don giovany direct in ghena , fara nici un minut de intarziere ,,,,
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 08:06 PM
da sa se duca odata ca jiji are nevoie de sofer ca a ramas fara ciobanomobil
alexyutza
Jan 31 2006, 08:10 PM
Ii propui ,marelui Don giovany de Napoli sa se faca taxi driver ?

... sau mai bine zis , subordonatul lui jiji.....vezi ca poate te recunoaste pe strada si-l pune pe nepotu-su sa treaca cu masina peste tine....daca as fii in locul tau nu as mai iesii singur din casa....
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 08:28 PM
[b][color=#FF0000]nu cred ca ajunge nepotu pana la constanta
f_rares
Jan 31 2006, 08:48 PM
QUOTE(alexyutza @ 31 Jan 2006, 19:39)

Detalile " asa zisei negocieri " ..

, ma apuca si rasul cand ma gandesccat de naiv e jiji, o sa le aflam pe parcurs .
@max : doar nu vrei sa se strice preludiu....

in scurt timp o sa aflam si restul conditilor pe care " le-ar fii pus Alexa lui jiji " . Chiar is curioasa ... ce i-o mai fii cerut ...? Un vestiar pe care sa-l foloseasca numai el si care sa nu puta a oi , in fiecare an de Paste , o turma din cei mai fragezi miei ai oierului jiji?
Ce si-a batut joc Alexa de ciobanasul jiji... ma bucur ca l-a tinut pe jar cateva zile , asa i-a dat peste nas ... bine a zis Dan: " nu toti pot fii cumparati " - exact , Dan nu e de vanzare , si mai ales pt jiji....
Hai k-mi place
Ar mai ramane s ceara si vila din pipera,maybachul si prima de paste de1000000euroi!!
k doar nu degeaba s-ar fi facut berbec:D
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 08:53 PM
cred ca se ducea si ii rupea pe fraieri la antrenamente si pleca
cand jucam cu ei nu se prezentau
FarfelkugeL
Jan 31 2006, 09:08 PM
Imi place ideea :D
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 09:17 PM
cred ca ciobanu ii dadea si marci garmane daca ii cerea numai sa vina la stoia
la cat il ajuta creierul
alexyutza
Jan 31 2006, 09:25 PM
@f_rares : Pai daca accepta sa mearga la

lui jiji , atunci intr-un an , hai sa zicem 2 , cu megasalariile pe care le primea si cu primele cu multe zerouri pt fiecare victorie , Alexa isi permitea sa devina ctionar la Dinamo... ce mai , sa cumpere tot clubul....

ar fii meriatat efortul ?
Parca mi-ar fii mila sa-l vad pe Alexa indurand 1,2 ani de umilinte in stana lui jiji ciobanasu'.....
Ne putem mandri cu Dan ... asa fotbalist ca el nu mai se gaseste niciunde .. ce echipa de la noi , mai are asa un fotbalist legitimat , ca el ?
f_rares
Jan 31 2006, 09:32 PM
ar fi fost fain!!!!!
Alexa in locul lui Fekli!!!!!Am fi trait pe picior mare
Fekli stinks!!
alexyutza
Jan 31 2006, 09:44 PM
De ce nici un fost fotbalist de la Dinamo nu a cumparat actiuni ? Unii chiar au posibilitati ...
Hagi il vrea pe moti . credeti ca o sa-i faca o superoferta , asa de irezistibila incat putem sa ramanem fara el...?
red_dog 4 ever
Jan 31 2006, 09:47 PM
cred ca numai tampitu de plesan vrea sa vina moti la tm
f_rares
Jan 31 2006, 09:50 PM
Moti e convins k nu vrea s plece!!!!Vrea s faca performantza la Dinamo!
Asta e un lucru bun!
alexyutza
Jan 31 2006, 09:55 PM
QUOTE(f_rares @ 31 Jan 2006, 23:50)

Moti e convins k nu vrea s plece!!!!Vrea s faca performantza la Dinamo!
Asta e un lucru bun!
Sa dea Dumnezeu saramana la noi cat mai mult !!! Ma bucur pt ca el inca de la inceput s-a acomodat la Dinamo . Inca de la primul meci in tricoulalb - rosu , a jucat cu determinare si ambitie . Nici o clipa nu s-a simtit inferior altora si asta s-a vazut in evolutiile sale .
Sunt convinsa ca va realiza mari performante la Dinamo . Aici e locul lui , ma bucur ca a ajuns la noi si nu la altii
Ar fii fost o mare pierdere pt noi daca ramanea la craiova sau daca se transfera la orice alta echipa . Plesan isi dorestesa-l vada si pe Moti la poli pt ca se cunosc de multi ani .. de cand joaca impreuna ?
Plesan nu-i ajunge nici la degetul mic lui Moti .. si nu spun asta pt ca nu mai joaca pt noi....
f_rares
Jan 31 2006, 10:11 PM
Stiu!!!!Vor sa joace impreuna...pai sa joace la nationala amandoi,k asa vor fi si ei in acceasi echipa
E solutia ideala...nu???
alexyutza
Jan 31 2006, 10:18 PM
QUOTE(f_rares @ 1 Feb 2006, 0:11)

Stiu!!!!Vor sa joace impreuna...pai sa joace la nationala amandoi,k asa vor fi si ei in acceasi echipa
E solutia ideala...nu???

Vrei sa nu ne mai calificam niciodata ila vreun Campionat ? Pai cu plesan interen avem toate sansele sa realizam un record negativ ,si asa nu suntem prea departe , dupa atatea calificari ratate , mai lipsetsesa o dam in bara si de data asta ...
De cat sa joace plesan , mai bine joaca alt fotbalist in locul lui care ar fii intradevar eficient ....
f_rares
Jan 31 2006, 10:22 PM
Da...nu e prea grozava ideea...eu m-am gandit k ar juca Moti la nationala(lucru super

)...k Plesan sigur va fi convocat si poate(sper k nu) va juca(asta e...il va convoca piti...nu e dupa noi)
asa k era spre binele lui moti(dak privesti asha cum privesc eu pb
Las' k maine iti zic o solutzie mai buna...meditez eu in noaptea asta
alexyutza
Jan 31 2006, 10:39 PM
@f_rares : As vrea sa-lvad pe Moti jucand la Nationala ,la cea mare ,normal... Serios vorbind , spune-mi tu cu ce e mai ;resus un alt fotbalist care joaca pe acelasi post cu el de e convocat isr moti ,nu ?
Poate sunt subiectiva , dar răţoi nue deloc mai bun decat Moti... eu cel putin asa vad lucrurile .....
P.S : succes la mediatat .. sa gasesti o solutie buna ... am sa caut si eu una .. vedem noi care e mai buna....
Max
Jan 31 2006, 10:50 PM
daca nu era piti ..răţoi (ciobanoi) isi lingea mucii prin divizia B si la ora actuala....insa acum, e prea devreme pentru o comparatie intre el si Moti...nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar cosmin inca mai e la stadiul de speranta...asa cerd io!
rednorth
Feb 1 2006, 12:21 AM
Daca nu exista Paunescu si Dragomir, piti "sase-sase poarta -n casa" ramanea un minuscul antrenor de divizia B.
Nu stiu de ce dar multi il vad pe baietasul asta bretonat, valoare mare' mie parandu-mi-se ca reprezinta mediocritatea intruchipata in domeniul in care activeaza .
Sa nu mai adaug si multe alte deficiente de caracter pe care la strange in el.
Ohh, mai piti, ai fost la cativa pasi sa-i duci in B.
Nu mai incerci o data!!!
alexyutza
Feb 1 2006, 05:02 PM
Pai , cum era sa nu-l ajute mitica pe Piturca in cariera ? E oltean de -a lui ....

asta a zis si el anul trecut , la scurt timp dupa ce Piti a preluat Nationala .
ati auzit ca mititelu vrea sa primeasca o suma de bani de la poli , pt ca " ar avea un drept asupra lui Mckain " . Cum de si-a amintit de abia acuma?
f_rares
Feb 1 2006, 07:40 PM
Hm...răţoi e peste Moti din cauza experientei mai mari,a jocurilor numeroase(la nivel inalt...si in CL)...deci...cartea de vizita e superioara decat a lui moti!!
Ink un an,2 de munca pt Moti...si il poate depasi pe răţoi!!
Dar...răţoi n-a fost folosit la nationala si ca mijlocas???Moti e fundas atunci...sau cel putin rezerva lui Tamas!!!
Tinand cont k in centru intotdeauna va fi Chivu,iar mai nou,dupa evolutiile bune,Tamas tot fundas central,Moti ar trebui sa fie rezerva lui Tamas,iar dak Chivu se accidenteaza,intra alaturi de Tamas...s-asa se inteleg bine cei 2...
marcher
Feb 1 2006, 08:35 PM
S-a-mpacat dracu cu tat-su, adica piti si răţoi. Asta fiindca l-a amenintat mm-eul cu nu stiu ce dezvaluiri. Ceva o sti si balamutu de otelar ca prea a zis-o cu patos la tv.
Cai Lun
Feb 1 2006, 08:59 PM
QUOTE(f_rares @ 1 Feb 2006, 19:40)

Hm...Radoi e peste Moti din cauza experientei mai mari,a jocurilor numeroase(la nivel inalt...si in CL)...deci...cartea de vizita e superioara decat a lui moti!!
Ink un an,2 de munca pt Moti...si il poate depasi pe Radoi!!
Dar...Radoi n-a fost folosit la nationala si ca mijlocas???Moti e fundas atunci...sau cel putin rezerva lui Tamas!!!
Tinand cont k in centru intotdeauna va fi Chivu,iar mai nou,dupa evolutiile bune,Tamas tot fundas central,Moti ar trebui sa fie rezerva lui Tamas,iar dak Chivu se accidenteaza,intra alaturi de Tamas...s-asa se inteleg bine cei 2...
Radoi nu ar trebui sa mai aibe ce cauta pa echipa nationala. Se vede ca statul in tara l-a prostit.. La fel cum s-a intamplt si cu Petre. Pana sa faca prostia de la nationala era un jucator respectabil. In ultimul timp a devenit un huligan pe teren. Comportamentul sau este inadmisibil! Imaginati-va ce s-ar intampla daca ar face ceea ce a facut cu Steaua Rosie intr-un meci al nationalei! Ar trebui sa treaca pe la scoala de corectie si dupa aia sa mai calce in iarba imbracat cu tricoul nationalei!
f_rares
Feb 1 2006, 08:59 PM
Ink una noua...LOvin isi pune cercei...are Alexa cum sa-i rupa urechile usor...
POOL
Feb 1 2006, 09:14 PM
Pe răţoi mai bine l-ar angaja la street fights k se pricepe mai bine decat la fotbal, de la un timp, i s-a urcat vedetismul la cap. eu zik ku un astfel de comportament, nu are ce cauta la nationala.
f_rares
Feb 1 2006, 09:31 PM
Aveti dreptate...c-ar iesi la un meci cu Bulgaria cu miza mare...vai..deja mi-i groaza c ar face Radoitza
POOL
Feb 1 2006, 09:42 PM
Da' toate chestiile astea le-o mostenit de la becali de atunci de cand i-o devenit nas sau ce draq. Asa a intrat si el in familia bekali.
Dust
Feb 1 2006, 11:08 PM
pai răţoi dak e sa fie chemat la nationala...sa joace mijlocas la inchidere...iar fundasi Chivu si Tamas...yo asha vad echipa
alexyutza
Feb 1 2006, 11:11 PM
Daca răţoi revine laNationala , desi nu prea cred ca ar mai avea loc , atunci inseamna ca va juca pe postul lui Tamas ? Piturca dupa ce l-a pedepsit pe răţoi , l-a convocat in locul lui pe Tamas ... sper ca indiferent de context , Tamas va avea un loc in echipa /. el chiar merita , a demonstrat asta la fiecare meci al Nationalei in care a jucat .... mai bine sa renunte la răţoi decat la Tamy
f_rares
Feb 1 2006, 11:56 PM
Alexyutza...e clar k dak radoaie revine la nationala...piti il fa trece titular...rezulta k fundasi centrali vor fi Chivu si Tamas,iar Moti ar trebui sa fie rezerva lui Tamas...asa cum zice Dust.
Asta ar fi cea mai buna alegere...parerea mea.
Livia
Feb 2 2006, 04:21 PM
QUOTE(f_rares @ 1 Feb 2006, 20:59)

Ink una noua...LOvin isi pune cercei...are Alexa cum sa-i rupa urechile usor...

am ce visa la noapte
eu zic ca sa-l primeasca pe răţoi la nationala ca si......copil de mingi!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.