Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
BandiT
poate era dupa un meci direct...cand ieseau de la sala si mergeau spre casele lor.
dar sa te strangi special si sa sarbatoresti o nereusita a rivalilor nu cred ca ati vazut la Steaua
dar exemplele sunt mult mai dese in sens invers: adica dinamovisti/rapidisti sa se bucure cand steaua pierde...
Sezran
las-o jos ca macane rau de tot. era un meci din cupele europene.
daca ai de gind sa continui cu aberatiile mai bine retrage-te de buna voie.
FarfelkugeL
Stelişti bătuţi la Kiev

Prefaţă însîngerată a confruntării de astăzi, de pe stadionul olimpic. În jur de 20 de suporteri ai Stelei au fost bătuţi aseară în plin centrul Kievului. Fanii campioanei României se plimbau pe unul dintre bulevardele capitalei ucrainene şi scandau numele favoriţilor cînd s-au trezit atacaţi de un grup mult mai numeros de susţinători ai lui Dinamo, înarmaţi cu bîte şi lanţuri. (Dan Udrea - Kiev)

gașca slugilor proaste.ro

Fara bate si lanturi, pietre etc...
manai
Sziatkich(sper ca am scris bine),Rincon,Milevski,Rotan,Kleber,Correa,Verpakovskis.Kievul are echipa buna,poate sa se gandeasca si la calificare.In conditii normale steaua ar trebui sa aiba soarta lui sharktior de aseara,dar au un atu :norocul ciobanului.In meciul direct nu mi-e frica de banel sau badea,mi-e frica de salomir sau augustus si de noriocul ciobanului.
P.S.:am observat ca nimeni nu mai vb de cum a ajuns steaua in CL,ce echipe a eliminat etc..toata lumea se comporta ca si cum ar fi fost ceva firesc,nu zice nimeni ca au avut bulan la tragere si de aia s-au calificat.
BandiT
dar voi daca ajungeti in grupe pe cine eliminati? skoda xanthi pe ce loc este in puternicul campionat grec?
sau adversarii rapizilor, nacional...care sunt pe penultimul loc in portugalia?
sau voi , cand v-a scos olisadebe cu sparta praga? sparta praga era cine stie ce echipa ? sau noi cand ne-am impidicat de rosenborg sau de kiev erau atunci cine stie ce forte al fotbalului european?
nu e vorba doar de noroc....e vorba de cum abordezi competitia...atunci se vindeau in intersezon echipe intregi in strainatate(excela Dinamo si craiova) si se incerca cu jucatori proaspat veniti sa se califice mai departe...
acum , daca se tin jucatorii si se formeaza o echipa in 2..3 sezoane , se vad apoi rezultate!
ovy_reddog
daca vrei putem spune cum au ajuns sa joace pentu a se califica in cl?cu blaturi in campionat.de doi ani la rand.poate o sa le dea kievul peste nas cu vreo 3 goluri apoi o sa-i batem si noi rau si nu cred ca o sa mai aiba cineva ce comenta.
RED75
QUOTE(BandiT @ 13 Sep 2006, 10:43) *
sau voi , cand v-a scos olisadebe cu sparta praga? sparta praga era cine stie ce echipa ?

Sparta Praga ? icon_rolleyes.gif Nu stiam ...

Bandit, asta e, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca ne vom bucura daca steaua o ia in freza diseara thumb.gif

In ce priveste incidentul cu suporterii stelisti batuti de la Kiev, daca se confirma si nu ei au provocat, consider ca ar trebui luate ceva masuri intrucat Dinamo Kiev a mai jucat in C.L si nu am auzit sa ia bataie suporteri occidentali pe acolo...
Hatzu
shtoia va avea un meci greu azi eu sper sa o fure dar parca vad ca la ce noroc au 149.gif fac un egal sau ceva...nu stiu cat naiba ii mai poate tine norocul asta, dar..stiti cu e aia "Prost sa fii noroc sa ai" si la ce conducere are shtoia....o sa ii mai tina mult 251.gif
Nexus
Daca Olisadebe a jucat la Sparta Praga si ne`a batut pe noi,atunci voi jucati diseara in Cupa Oilor cu Fulgerul Bragadiru,iar Berbecaru va bate de unul singur. axe.gif
BandiT
ma rog...slavia praga tot un drac...era vorba de puterea echipelor care ne-au barat drumul catre CL...dar voi dintr-un post de n randuri va referiti la un cuvant...si pierdeti esentialul...
LUPTA STEAUA!
Hatzu
Olisadebe asta nu era la Polonia Varsovia....? help.gif
bigbobo
Chiar acolo era Olisadebe...Dar Bandit face o mare confuzie...Slavia Parga i-a eliminat pe ei in 1999 din CU...Cred ca l-au afectat emotiile meciului de diseara...
paddy
QUOTE(10mai @ 12 Sep 2006, 21:12) *
Suntem pe dracu.
Daca incepem cu texte de astea ca suntem cu 10 clase peste ei s-ar putea sa avem niste surprize mari de tot.
La ora jocului vom avea 7 victorii in Liga si vom fi foarte increzatori. Dar in afara de Poli , am batut toate ragaliile (National , Pandurii , Jiul , UTA , Craiova si Vaslui).

Uitam ca inca apararea ne da emotii , uitam ca in meciurile tari (cu Poli si dubla cu evreii) am avut ceva probleme. Cu Poli ne-am dat drumul greu de tot. Trebuie sa fim concentrati la meci si sa- i tratam cum trebuie. Adica serios si nu cu nasul pe sus. Oricat am vrea noi sa credem ca suntem Chelsea si batem tot , de fapt meciul cu spurky e deschis oricarui rezultat. Si mai ales la un X2 daca ii tratam de sus. Lor o sa le convina si egalul ... si sunt mult mai organizati ca si noi... :(

Daca tu consideri ca Nationalul e o ragalie, inseamna ca ai pierderi de memorie, cit despre Jiu, Pandurii, Vaslui si Pulii Timisoara eu zic sa te mai gindesti, anul trecut ne-au facut zile fripte, datorita punctelor pe care le-am pierdut in fata lor am ratat campionatul, dupa cum ziceam in acest an nu va mai exista nici o " RAGALIE "........
Intradevar avem probleme foarte mari, dar asta nu inseamna ca nu vom juca la sacrificiu cu Zdelistii diablo.gif diablo.gif chiar daca fiecare jucator va avea cite un picior in ghips iti garantez ca vor alerga in miini si vor da gol cu bootyshake.gif si tot vom cistiga impotriva spurcaciunilor beerchug.gif

Mitica bulbucatul de la liga a declarat ca daca Dinamo sau rrapid va cistiga campionatul, va fii mare deranj shocked.gif deoarece nici o echipa din cele doua nu au stadioane pt Liga Campionilor shocked.gif si vor fi obligate sa joace in afara tarii........
De aici se intelege ca toate echipele vor trebuii sa stea pozitia capra in fata Zdelei pt-ca ei au stadion de Liga Campionilor si e de dreptul lor sa cistige campionatul, deja unele au inceput sa stea si umeri craci........ fuck.gif fuck.gif fuck.gif
edy
Am vazut meciurile lui Dinamo Kiev cu fener si shtoia nu are nici o sansa thumb.gif
Florin_Dinamo
Hai sa nu exageram ca shtoia nu are nici o sansa... si cu Betis am sperat, si cu Rapid anul trecut... si tot degeaba... mai bine ne vedem de meciul nostru cu skoda, ca daca (Doamne-Fereste) castiga shtoia diseara in mod absurd, ce o sa zicem maine?
BandiT
eu sper sa nu pierdem , si apoi vad eu ce ziceti maine..
(am avut noroc, kievul n-au echipa, arbitrii au tras cu noi..etc)
djmihaitza
Eu o sa zic maine:
"Ce bine-mi pare ca ati luat teapa!
Ce bine imi pare ca ati pierdut!"

P.S. Ce bine-mi pare ca imi iese biletul de la Astra...!
Sezran
din cauza unora care abeeaza, dezgroapa mortii si incurca slavia cu sparta si polonia imi vine sa zimbesc cind le ia bataie echipa favorita.
SMILE BAM
@Florin Dinamo:intelept post,asa ar trebui sa ganditi toti(parerea mea)! Nu va cere nimeni sa iubiti Steaua, dar sunteti dinamovisti si ar trebui sa va intereseze in primul rand Dinamo...
@BandiT:Olisadebe juca la Polonia Varsovia, nu la Sparta Praga...oricum, nu a fost niciodata un mare jucator, a avut bulan atunci, cu Dinamo, nu cred ca va pune probleme maine sau in retur apararii lui Dinamo(daca va juca)!
ScorpyoN
QUOTE(Florin_Dinamo @ 13 Sep 2006, 12:52) *
Hai sa nu exageram ca shtoia nu are nici o sansa... si cu Betis am sperat, si cu Rapid anul trecut... si tot degeaba... mai bine ne vedem de meciul nostru cu skoda, ca daca (Doamne-Fereste) castiga shtoia diseara in mod absurd, ce o sa zicem maine?

Chiar trebuie sa pomenim de rahaturile astea si acum? Betis era ultima clasata in spania cand steaua a jucat cu ea. Rapid a avut ghinion , desi a fost cu multe clase peste steaua in acea dubla mansa.
Astazi Dinamo Kiev este cea mai buna echipa din Ucraina(alaturi de Sahtior) si va umili oile. Presimt niste goluri de la Rincon.
Cai Lun
QUOTE(BandiT @ 13 Sep 2006, 13:06) *
eu sper sa nu pierdem , si apoi vad eu ce ziceti maine..
(am avut noroc, kievul n-au echipa, arbitrii au tras cu noi..etc)

...si totusi! Parerea mea e ca sansele sunt 60% - 40% pentru ucrainieni. Ati vazut ce a patit Sahtiorul aseara? se prea poate sa si-o fure si Kievul... nu compar zdeaua cu Roma, dar compar daruirea, determinarea si setea de performanta...
Si eu sunt curios ce o sa zica unii dintre voi daca zdeaua reuseste ceva... [astept demnitate...]
BandiT
cai lun intotdeauna aduce un strop de echilibru in acest forum...
respect!
red_dog_rahova
n-o sa mai fie nimic de zis daca bate steOAIA...
hunter
QUOTE(BandiT @ 13 Sep 2006, 9:19) *
daca da dumnezeu sa obtinem un egal deseara, pun pariu ca o sa va bucurati ca nu am castigat

poate te vede gigi axe.gif
010.gif
Val_R
Haideti sa mai lasam pe shtoia sa mai respire si sa vb si de altii; oricum, sper sa nu faca un rezultat bun diseara pentru ca asta ne-ar ajuta!
Dar ce ziceti de utc-istu' de Copos si de ce prostii mai debiteaza! Mama, ptr asta tre' sa inventam un nou cuvant, ca "ipocrit" e mult prea putin! Cum dracu de toti smecherasii au ajuns ajuns presedinti de club(ori in pozitii cheie in administratia unui anume club)? Nici noi nu stam bine(cu de-alde cohn, turcu si borcea, ce sa zic?) Singurul care merita respect e Nicolae Badea; doamne, ce mi-as mai dori sa aiba mai multa putere de decizie la Dinamo, multe s-ar schimba, nu?
manai
QUOTE(SMILE BAM @ 13 Sep 2006, 13:12) *
@BandiT:Olisadebe juca la Polonia Varsovia, nu la Sparta Praga...oricum, nu a fost niciodata un mare jucator, a avut bulan atunci, cu Dinamo, nu cred ca va pune probleme maine sau in retur apararii lui Dinamo(daca va juca)!

Olisdadebe n-a fost un mare jucator? 010.gif
A jucat la CM 2002 si a dat si vreo 2 goluri pe acolo.cand a jucat cu Dinamo era la apogeul carieirei.se compara olisadebe cu badea,banel sau oprita?
asta e cea mai mare oftica a mea referitor la steaua.In trecut aveau si valoare,acum au un bulan incredibil,echipa n-au nici de 2 lei.n-ati vazut ca in europa toate adversarele stelei spun "nu cunoastem nici un jucator de la steaua".
in ultimii 2 ani steaua n-a eliminat NICI UN ADVERSAR REDUTABIL IN CUPA UEFA.a intalnit adversari cu nume(valencia) aflati forma execrabila sau adversari slabi.
P.S. credeti ca heerenven cu huntelaar si samaras in atac, sau betis cu oliveira si asunsacao nu puteau elimina steaua?
BandiT
QUOTE(hunter @ 13 Sep 2006, 14:04) *
poate te vede gigi axe.gif
010.gif

nu are importanta daca ma vede jiji sau altcineva ...
parerea mea e ca un egal la kiev e un rezultat formidabil ptr. noi...asta e parerea mea...
dar nici nu o sa fim umiliti...adica nu o sa pierdem cu 3,4,5 - 0 ...asa cum in van spera unii dintre voi...
ScorpyoN
sper sa pierdeti cu 3-0 si sa luati 3 goluri in 10 minute ca sa se vada valoarea voastra diablo.gif
BandiT
ai dreptul sa speri!
speranta moare ultima...
vb. maine...
Wlad_red_dog
Eu cred ca steaua nu e f realista. Kievu e de ani in grupele CL pe cand steaua e un rookie. Iar becali spune ca vor lua 9 pct din primele 3 meciuri. Lyon e de cel putin 5 ani in CL iar in ultimii 2 ani a fost sfertfinalista, iar Real madrid vine cu o mare sete de performanta. Ce pot sa zic.....Dinamo Kiev 0-2 Steaua(primele 45 min)
Dinamo Kiev 3-2 Steaua(final)

Astfel ei vor fi pierdut pe mana lor si nu mai pot acuza pe nimeni !!!!
BandiT
nu-mi convine...
eu am pariat x la pauza!
hunter
mai bine..X la pauza, 1 la final
bianco_rossa
se preconizeaza o mareee furtuna pe acest topic.....si cam acum este momentu' sa dam dovada de mentalitatea pe care ne laudam ca o avem
Fiecare intelege ce vrea din ce am spus bag.gif
Max
Eu imi doresc ca steaua sa termine grupa pe 3 , poate avem ocazia sa-i intalnim in UEFA football.gif
Bascanu
Dynamo Kiev 1.70

X 3.20

Steaua Bucharest 5.00

asta-i diferenta de valoare intre steaua si kiev in opinea caselor de pariuri!
paddy
Ati ajuns sa vorbiti mai mult de zdeaua decit de Dinamo diablo.gif inteleg ca e un topic cu rivalii din tara, dar multi dintre voi aveti mai multe mesaje pe acest topic decit in alte topicuri dedicate echipei Dinamo, ati inceput sa deveniti penibili, unii dintre voi..........
Se pare ca unii s-au inregistrat pe acest forum numai pt a se certa cu Bandit, Salam, oltean, vrincean , moldovean etc........nici nu imi doresc sa se cada in cealalta latura, ca forumul sa devina un fel de bisericuta pastorita de oile lui jiji, zburdind in voie pe forum countingsheep.gif
Eu l-am prins, l-am ars , mi-am luat dreptul (dojana) si am plecat , nu mai stau la povesti cu toti aurolacii......
Din cite imi amintesc Dinamo are meci Joi, asa ca.................
Max
Asa ca , floricele lu' steaua.. tongue.gif
cojocady
Eu pana nu vad pe Dinamo calificata in grupele CU nu vreau sa vorbesc nimic de stOAIA. Meciul din seara asta cred ca e deschis oricarui rezultat si nu ca ar avea stOAIA valoare peste Dinamo Kiev, dar bulan cu siguranta. Pai la cat se roaga Jiji si cate biserici ridica, il vede Dumnezeu si-i face drumul mai usor prin liga.

Forza Dinamo! Vrem victorie maine fara gol primit.
Max
Cred ca jiji la chelit in barba pe duhovnic doglaugh.gif
dudu1961
countingsheep.gif Fanii stelisti au mincat bataie de la niste derbedei pe strada cind plecau de la antrenamentul echipei ,Sa nu pateasca ce a ptit Saktior aseara blacksheep.gif
Leaveyou
Steaua are şanse mici (după părerea mea) să bată pe cineva în grupa asta. Dar ... om vedea ! Am auzit că este un "proiect pe termen lung", adică anul ăsta se ia pulsul competiţiei şi abia la anul (şi la mulţi ani) se pregătesc să iasă din grupe. icon_eek.gif rofl.gif

Ca să nu se spună că nu sunt român iată ce-mi doresc: DK - S 5-0.

Şi asta nu pentru că m-ar deranja Steaua (sau Sthoia pour le connaisseur) ci pentru că poate umblă pe la moral la oamenii ăia care nu mai pot deosebi realitatea de echipele puse să joace la mişto cu ei. diablo.gif

Dom' @dudu1961: 010.gif 010.gif Acei derbedei erau dinamovişti, totuşi ... 010.gif
ForzaLazio
steaua are sanse in seara asta,plus ca are un noroc incredibil...dar Dumnezeu e sus si vede toate magariile facute de jiji si nu'l va mai ajuta....de ce credeti ca jiji nu prea avea putere in 2000-2004???ca il ameninta nastase cu puscaria...da' asta e alta discutie...
anyway,FORZA Dinamo!!!sa batem noi maine pe skoda e tot ce conteaza...
Cai Lun
QUOTE(m@x @ 13 Sep 2006, 16:38) *
Cred ca jiji la chelit in barba pe duhovnic doglaugh.gif

Pai de la barba se muta in cap si din cap.... in alta "parte"... bootyshake.gif

Daca o sa vedeti un span langa el la un meci, sa stiti ca ala e calugarul epilat complet... 010.gif
Wlad_red_dog
offtopic.gif Hai sa nu jignim preotii, Cai Lun! Cum ai zis tu, Dumnezeu e sus si vede!
ForzaLazio
010.gif 010.gif atat ar trebui sa stie jiji:credinta o ai in suflet,nu o arati la toti,pentru ca mandria e un mare pacat...dar tzaranii nu stiu asta si il vor vota ca ''a facut case la oameni''...da' oare daca tara asta mergea bine mai trebuia sa faca el case???si oricum,banii nemunciti sunt usor de dat...iar de banii spalati vrei sa scapi cat mai repede...atat am avut de zis de acest oier analfabet,in spatele caruia SIGUR sa afla un om mult mai destept care ii spune toate miscarile...cine'o fi?cine'o fi???

QUOTE(Wlad_red_dog @ 13 Sep 2006, 19:13) *
offtopic.gif Hai sa nu jignim preotii, Cai Lun! Cum ai zis tu, Dumnezeu e sus si vede!

aia care stau de vorba cu un om despre care stiu cate a pacatuit numai pentru banii spalati pentru biserici nu sunt preoti...poate preotii ar trebui sa asculte,inaite sa ia banii murdari de la jiji,caseta aceea cu injuraturile pe care el i le adreseaza reporterului de la antena 1....oricine injura,dar un om asa de credincios nu injura de morti si de mama....
Max
QUOTE(Wlad_red_dog @ 13 Sep 2006, 19:13) *

Sa nu-mi spui ca esti preot... doglaugh.gif

Preotii sunt oameni..Dunezeu e Dumnezeu.
DiliBili
offtopic.gif asta cu preotii mi-a dat ideea unui nou topic ...despre preoti, doctori si politisti doglaugh.gif
Cai Lun
Tu sa faci ce zice popa, nu ce face popa. Eu nu l-am jignit pe acel om, ci l-am jignit pe becali si fariseismul lui. Becali are un singur Dumnezeu, BANUL. Mi-e scarba de fatarnicia lui. Baietas de cartier cu frica de Dumnezeu n-am vazut. De fapt aaste e problema multon idioti care-l voteaza, cred in fatarnicia asta. Cand il injura pe ala de la Antena 1 atunci nu mai era cu frica lui Dumnezeu? Hai sa nu vorbim despre asta totusi.

Repet, nu consider ca l-am jignit pe acel calugar...
Max
Corect...
Nu se duce si Turcu sa-i zmulga vreo 15 fire , sa avem stoc ptr. Xanti , Vaslui si steaua ? icon_rolleyes.gif
LAZIO
romania.gif Nu sunt un bun Roman in seara asta!!! romania.gif
Deci , fortza Dinaaammoooo!!! <Kiev>
doglaugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.