E ceva putred ... clar , asta ziceam si eu . Ce i-a promis jiji ? Nu inteleg cum de a acceptat sa joace la steaua sau la o echipa din Romania ,atat timp cat a primit oferte avantajoase , lucru mentionat si de el si impresarul sau , din tara in care locuieste dar si din campionate net superioare fata de al nostru si mai ales de la echipe fruntase .
Eu chiar nu mai inteleg .....

ce oferta i-a facut jiji ? Se pare ca de la o vreme a facut un hobby din " a arunca bani in toate partile " . nu stiu de ce , dar am impresia ca venirea lui Alexa la Dinamo , l-a pus serios pe ganduri pe razboinicul luminii . Isi da seama ca suntem mai mult decat o amenintare , atat pt el cat si pt

lui . Vrea sa se califice in LC, asta a spus el . poate ii e teama sa nu i-o luam noi inainte .....
Invarte el ceva ... cumpara un portar scumppe care sigur il plateste bine ,nu-lvinde pe răţoi chiar daca are oferte destul de bune , nu asa de mari cum spune presa , dar cateva milde $ tot lua pe el ... ne face marcaj strans . Ce satisfactie o sa am la vara cand noi vom iesi campioni ,i ar jiji

o sa-si rupa parul din cap de ciuda ...