Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
caine_berceni
Se pare ca cei de la Poli al trateaza pe Osey cu fu... n-am putea profita de situatia in care esta acuma clubul poli cu Osey. Eu as propune ca dragii nostrii actionari sa-i faca o oferta pt. ca Osey este un fotbalist mare dupa mine ie cel mai bun jucator din campionat la ora actuala ball.gif
POOL
rofl.gif rofl.gif Hai lasa-ma. Si atunci de ce nu ii si Poli la fel de buna? Sincer nu stiu ce vedeti voi la Ossey asta, mie nu mise pare cine stie ce jucator.
alexyutza
Si eu sunt Pro Osey . Tot timpulam recunoscut ca e un fotbalist bun , puternic , rapid, greu de depasit si foarte tehnic . In toate duelurile , Osey a iesit castigator . Pana acuma nu stiu decate ori s-a intamplat sa-l doboare vreun adversar . E foarte stabil pe picioare le lui in orice conditii . Nu se impiedica nici in noroi si nu aluneca nici pe terenul ud , .... 010.gif .. asa ceva mai rar .
Vorbin serios , cred ca ra fi o solutie foarte buna ptlinia de mijloc . Ne-ar prinde bine un jucator ca el . Se vede ca are experienta si face fata cu brio orcarui adversar .
M-as bucura sa-l vad la noi , in lot .
Asa cum a spus si caine_berceni , ar trebui sa profitam de neintelegerile dintre el si echipa la care evolueaza in prezent si sa-i facem o oferta .Poate ca ar fii incantat sa joace pt noi , daca l-ar trata oficialii nostrii cu seriozitate . Sigur nu ar refuza o oferta avantajoasa .
paddy
1 Plesan joaca foarte bine numai in amicaluri
2 jiji crede ca cineva a vrut sa-l asasineze rofl.gif...... rockets.gif
3 am auzit ca Hamu crazysanta.gif si cum lo mai fii chemind, ca nu imi place sa copiez de la altii 010.gif am auzit ca joaca in SIBERIA shocked.gif
Tudor
Ei bine da , astazi am trait umilinta suprema ! Cativa spurcati au reusit sa intre pe un stadion GOL si sa intinda un banner .
Sunt atat de mandri de realizare incat isi promit unul altuia recompense financiare pentru fenomenalele acte de curaj !

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2417

' Era si timpul sa-i umilim pe caini !
Felicitari TRADIZIONE ... '
... dupa 10 ani de existenta , consideram ca astfel ne-ati umilit cu adevarat , ati putea kiar sa va desfiintati de maine , ati fost pentru 5 minute cei mai tari ... pacat ca n-a mai fost nimeni pe acolo 010.gif

' FELICITARI BAIETI!!!...eu personal am sa va premiez!!!..suma o sa v-o comunic pe privat..Revendicati-o!...Meritati!!! '

... PENIBIL !!
caine_berceni
Numai gata mor de ras ie ne-au umilit spurcati ce-au putut bai nene sa faca mancatias...... astia sunt Ultrasi ma nu gluma 010.gif asta sa fi fost revansa lor dupa ce le-am furat baneru 010.gif

Tudor nu te mai rasti la ei ca se supara si incep sa planga si iarasi asistam la Ultraseria lor in loc sa se desfiinteze iarasi are loc discutia cu jucatorii lor care ai roaga din suflet sa nu faca asta bananasmile.gif imi dau lacrimile de emotie

ASta a fost cea mai buna gluma pe anu asta vb cuiva
Cai Lun
Va dati si voi seama ce faceau astia pe gerul ala.. stateau sa scrie bannere... Au mitui vreun portar sa ii lase sa intre... le tremura ciulamaua in stomac de frig si de frica intinzand bannerul pe gard... Probabil era cearshaful cu care s-au invelit in ghena cu o noapte inainte si pe care l-au legat de gard cu sireturile de la adidasi, asta in caz ca nu erau desculti...

Apropo.. noi avem obiceiul sa sarbatorim titlurile in poarta tzarcului lor dintre cimitire, asa cum am facut acum 2 ani... Cand or face si ei la fel in Stefan cel Mare mai vorbim.. Pana atunci sa mai vina cu cate o panza.. poate ni se face mila de ei si le spalam albiturile... Cine stie, daca Doamne ferste mai scot capul in lume, poate vor sa arate si ei mai curati, ca spurcati cum sunt au igrasie pana si pe creier... bananasmile.gif
alexyutza
Asra-i " umilinta cainilor "?..... PATETIC cu P , mare,...... 010.gif
Astia chiar nu au ce face . Se simt asa de complexati de fenomenul Dinamo ca nci i nu mai stiu cum sa se exteriorizezez . Se joaca de parca ar fii niste copii mici , de parca nu au nimic in cap ,poate le-au mancat furnicile creierele in timpul noptii.... 010.gif Vai de capullor ... ce au reealizat chiar asa ? Mare lucru ... au afisat un banner prostesc pe un teren gol-golut . Intradevar trebuie sa"fii un mare om sa reusesti o asemenea isprava " mai ales ca nu era nimeni sa -i impiedice ......
Cred ca au stat la panda toata saptamana ca sa apuce clipa "potrivita " , adica momentul in care nu mai era nimeni pe stadion.
Fapta asta ne da dreptate atunci cand spunem ca stelistii ( marea majoritate ) nu au minte .... Doamne ce infantili
Maturizati-va si voi odata ..... ce poti cere de la niste blacksheep.gif .... traiasca spiritul de turma ....cate nopti nu au dormit pana au conceput "planul minune " ..... ? 010.gif
SUNTETI PENIBILI....... blacksheep.gif
bianco_rossa
moamaaa...da' c miskre ultra au facut spurktii..valeuuu..imi vine sa plng d rusine....bah....fiti seriosi...ce premui vreti voi.....aia e actiune ultra?? 010.gif ..pai asa luam si noi o CARPA...dam o mita acolo la portari ...si facem rpd o poza si gata...actiune ultra 010.gif ...ala e banner??.....si'a luat unu' o krpa si a scris rpd p ea si gata.....crek k ei stau 24/24 p stadion si traiesc acolo...k doar e ghen(ce)a....
saracii...cum incerk sa iasa ei din anonimatul actiunilor ultra p stadion....ati reusit sa ma binedispuneti p toata saptamana bananasmile.gif
ucu
Va dati si voi seama ce faceau astia pe gerul ala.. stateau sa scrie bannere..

bannerul a fost afisat la un meci din supercupa deci nu l-au vopsit acuma.Insa trebuie sa recunoastem ca e o mare realizare...In timp ce altii incendiaza peluze,desfiinteaza grupari,fura coregrafii,stelistii afiseaza un banner pe un stadion gol si nepazit de nimeni.Asta da umilinta... icon_redface.gif 010.gif
alexyutza
Slabi de tot spurky astia ... pai la o"asemenea realizare" trebuia sa cheme CNN -ul , poate realizau un material in exclusivitate despre " patima de a fii blacksheep.gif "
Mai stii , poate ajungeau vedete tv.... 010.gif
caine_berceni
010.gif 010.gif 010.gif Iti dai seama cat au asteptat ie momentu asta de suprematie, pe bune dar prin asta au dat dovada ca sunt cei mai penibili din tara dar neah ce sa le ceri unor oameni care n-au treaba cu fenomenu Ultra
alexyutza
Probabil ca planuiesc de mult aceasta " razbunare " . Nu au uitat ei cand li s-a capturat un steag de suporterii dinamovisti .... 010.gif Oricum , ce au facut ei e 0 , apa de ploaie pe langa ce le-am facut noi lor .... 010.gif
Chiar mi-a placut cum au reactionat baietii nostrii acum 2 ani cand am luat eventul . Au avut o idee geniala cand au trecut pe stadionul ghenei si au sarbatorit succesul asa cum se cuvine .... " cea mai mare bucurie a noastra e tristetea voastra " . fiecare interpreteaza cum doreste , e mult mai inteligent . Mi-ar place sa se repete povestea si anul acesta ....
Daca ia ceva de demonstrat , treci la fapte ..... ei sunt pe locul 2 , ce vor sa ne arate , ca sunt complexati ?
...asta stim .... 010.gif
alexyutza
Am auzit la srieile de la Pro tv , ca vecinii nostrii din Cipru ne provoaca la un meci " amical" , asadar poli isi vrea revansa... 010.gif
Ce ziceti , vi-ar place sa joace un meci de 90 de minute , ca unul oficial ?
Mie mi-ar face placere sa se organizeze .... ar creste nr victorilor obtinute in Cipru ... si statistica are importanta ei.... 010.gif

la stirile Pro tv .... 010.gif
Tudor
craven: Posted: Fri Jan 27, 2006 11:54 pm

'pt toti cei care nu shtiu..mesajul a fost afishat si la meciul din supercupa..cu catzelandrii..iar acum pur si simplu decat le-am adus aminte..de ce reprezinta ei.poze in curand.avetzi putina rabdare.multumim!'

craven: Posted: Sat Jan 28, 2006 4:12 pm

'deci va rog eu mult..in numele brigazii TRADIZIONE sa scoatetzi topicul asta daca poate fi numit asha.nu a fost ceva organizat de noi...a fost ceva de moment al unui membru..un moment de caterink.rog un admin al siteului acesta..sa inchida topicul din forum..si subiectul asta...ca nu ne face deloc cinste.mai ales ca nu e un eveniment important.multumim frumos!'

oare ce as putea sa mai spun eu ? ... ba da nu va e rusine ?
alexyutza
Sunt blacksheep.gif lui jij ce le poti cere ?
Chir is curasa ,sa aflu ce cred ei ca ua demonstrat prin isprava lor?
Grown up blacksheep.gif ..... 010.gif !!!!!
alexyutza
Apropo de rivali ... iarasi a dat plesan gol... omul asta incepe sa ma calce pe nervi 149.gif la noi a stat mai rau ca leguma si la puli se crede Ronaldhinio....
Dust
Plesan pentru mine e un fotbalist ratat..nu il suport...dupa ce a dt declaratiile alea
alexyutza
Ca om e un ratat , dar ca fotbalist se pare ca nue ...
De ce a vrut sa para un ratat in perioada in care evolua la Dinamo ? Sa fii fost o strtegie folosita numai sa scape de noi ?
plesan taunt.gif
f_rares
Cred ca Plesan ar fi vrut acum un an sa aleaga Steaua...dar cand a picat Cariova a ales varianta cea mai buna:Dinamo.
Acum ca a ajuns la Poli,a schimbat aerul poluat de Bucuresti cu cel din banat si i-o venit cheful sa joace... 010.gif
Max
fuck.gif plesan bootyshake.gif .. a venit cu tema invatata de la craiova,sa ne strice noua socotelile...un om de nimic ,precum gabi si giga popescu...sabin ilie si radu niculescu...gunoaie care au mancat o paine la dinamo...
iar acum spun peste tot pe unde au ocazia ce mult regreta ca a jucat pentru noi....
bootyshake.gif
rednorth
Cu cat apar mai mult in mass-media declaratiile acestor caractere "de matineu", cu atat apreciez mai mult anii petrecuti de F Petre la Dinamo, cu bunele si relele sale.
free ya mind
Aveti dreptate.....dar c sa l ceri astora..."caractere de matineu"...fiecare tre sa-si gaseasca o scuza ptr esec si doar n-o sa zica adevaru...k nu s-au integrat la Dinamo fiiindk n-au fata d Dinamo....tre sa bage k la Dinamo au fost nedreptatiti ,k la Dinamo nush c e in neregula..tot felul d prostii diablo.gif diablo.gif
alexyutza
Asa e .... fiecare looser care pleaca de la Dinamo fiindca nu face fata , da tot felul dedeclaratii stufoase prin care incearca sa-si motiveze ineficienta . Asta e plesan ... vrea sa se scuze spunand ca nu s-a integrat in atmosfera echipei , pai are dreptate . Mai bine s-ar duce in B la craiova lui , ca acolo-i locul lui .
Atunci cand juca la Craiova spunea ca e oltean , iar acum cand joaca la poli spune ca e banatean . cum de si-a amintit ca s-a nascut in Banat de abia dupa ce s-a transferat la poli , avea amnezie pana acuma ?
jeg de om taunt.gif
Cai Lun
Alexyutza... eu te banuiesc ca ai o slabiciune pentru Plesan, de fapt... icon_lol.gif Ia zi sincer.. cum sta treaba?

Oricum.. m-ai omorat cu Osey si inca ceva vedete de la Poli... Lasa-i doamne iarta-ma... astia n-o participe in nici o cupa europeana la anul... Hai sa vorbim de cei care conteaza...
POOL
Sant de acord cu tine Cai Lun. thumb.gif Sa-l lasam pe pleskan si tot ce leaga de timioara in urma, sa nu ne amintim de toate echipele care inca sant cu mult sub noi.
alexyutza
@ Cai Lun : ai dreptate , chair am o " slabiciune " pt el 149.gif Cand am auzit ca vine la Dinamo mi-am pus sperante ca va face ceva . Cu cat atrecut mai mult timp cu atat s-a dovedit ca nu are ce cauta la noi , ca e veriga slaba a lantului . Incet incet a ince[put sa-mi toace nervi , asa marunt - marunt . Mi-am pierdut rabdarea si am inceput sa consider ca de fapt el este doar umflat de presa sportiva si ca nu are cine stie ce poatential . dupa ce a semnat cu poli ai inceput sa prinda curaj si sa dea declaratiile alea pe care el atim cu toti , asta chiar m-a infuriat ..... 149.gif
iar de cand joaca sub comanda lui Hagi da gol dupa gol .... shocked.gif
POOL
Asta in meciurile amicale. 010.gif Si la noi a jukat bine in turneul din Franta si dupa ce a inceput campionatul, n-a fakut mare lucru.
bianco_rossa
010.gif ..cum se face k aproape in orice topic se discuta despre pleskan??..crek ne bantuie:)):))....oricum..si'a luat baiatu' putin avant k sa faca impresie la echipa lui d suflet 010.gif ...si nu o sa'l mai tina prea mult....
Cai Lun
Daca Plesan nu pleca de la Dinamo, Alexa nu mai venea acum la noi [cred]. Asa stand lucrurile nu ar de ce sa imi para rau. Indiferent de realizarile pe care le va avea la Poli. Am dat un mercenar pe un caine adevarat. Prin urmare cel care a plecat putea sa fie mai bun si decat Hagi, ca tot nu l-as regreta.
alexyutza
QUOTE(Cai Lun @ 29 Jan 2006, 18:57) *
Daca Plesan nu pleca de la Dinamo, Alexa nu mai venea acum la noi [cred]. Asa stand lucrurile nu ar de ce sa imi para rau. Indiferent de realizarile pe care le va avea la Poli. Am dat un mercenar pe un caine adevarat. Prin urmare cel care a plecat putea sa fie mai bun si decat Hagi, ca tot nu l-as regreta.

In conditiile astea nu avem ce regreta . Nu inteleg de ce transferul lui Alexa era conditionat de plecarea lui plesan , nu-mi pare rau sub nici o forma .
Rapizi nu au obtinut nici o victorie in stagiul de pregatire .... nu-i vad prea bine .... sunt nemultumiti de pozitia a 9 a pe care o ocupa in clasament , dar dupa cum joaca s-ar putea sa ajunga si mai jos . Ar fii ceva ca la sfarsitul returului sa fie in pozitie retrogradabila alaturi de Vasluiu... icon_lol.gif poateexagerez , dar e clar ca trec printr-o pasa proasta ... astia nu mai castiga nimik....
f_rares
Inca o dovada de fotbal adevarat...ztelistii s-au batut cu cei d la Steaua rosie ... personajul central fiind nimeni altul dekt răţoi.Ink un an,doi si spurcatii vor fi copii xerox ai presedintelui oier.
Inca odat as-au facut de ras...respect pt ei 010.gif
POOL
Ce sa faci? asta e mentalitatea de turma. 010.gif , pe care i-au bagat-o in cap bekali si meeeeeeeeemmmmmmmeeeeeeee.
bianco_rossa
intradevar mentalitate d ciobani.....cu pumnu' si cu dediktiile p manele --- cea mai buna eduktie pt spurkti 010.gif crazy.gif
Max
icon_lol.gif ...prostu ne e prost destul pina nu e si fudul!...dovada ...răţoi! crazy.gif
la asa nash...asa fin.... icon_rolleyes.gif
redlady08
o adevarata lectie de fotbal 010.gif ...chiar nu am ce zice. Un bun exemplu pt "asa nu". Oile tot oi raman 010.gif
Max
ce oi ma ...aia sunt BOI!
alexyutza
bai da , spurky astia in afara de bataie mai stiu si altceva ? Cam la toate meciurile , fie ele si amicale , sar la pumni , pt ce ? Daca ar avea un motiv as intelege ... sau nu pot accepta ca adversarii lor sunt peste valoarea lor si isi descarca nervii prin violenta ?
saracele ... blacksheep.gif 010.gif
caine_berceni
Se pare ca spurky si-a luat un portar de mare valoare pt. care se bateau mai multe echipe din Germania
Cai Lun
O sa aibe "grija" de el N&D + Zicu... 010.gif
Mitzi
răţoi nu este la prima tentativa...
De altfel se pare ca mirela se specializeaza pe k1...interventii cu cotul in gura adversarului etc.
Intr-un fel il inteleg...ce,numai noi sa ne-o luam de la sarbi ca mutu de la mijailovici?
...sa-i arda pe slavi!!!! 010.gif 010.gif 010.gif
f_rares
Interesant...pai sa asteptam sa-l vedem pe portarul ztelistilor in poarta...si vom vedea dak e bun sau nu...sper k NU
Dust
QUOTE(Cai Lun @ 30 Jan 2006, 17:43) *
O sa aibe "grija" de el N&D + Zicu... 010.gif

sa vezi ce gol din FK o sa isi ia :))
alexyutza
Oricat ar fi de bun portatrul , tot o sa-i dea o lectie Niculescu si Danciu . Eu mi-as dorii sa-l invete minte si altii , degeaba inscriem numai noi , steaua trebuie sa ia cat mai multe goluri posibil .
Da parca trateaza pt achizitionarea a 2 portari , eu asa am auzit .
bianco_rossa
n'au dekt sa trateze pentru 2 portari......k doar nu stau ambii in poarta...si oricum noi am avut cel mai bun atac in turu' asta....ce'i drept k nu prea le'am dat goluri cu Hamu in poarta...si ei au si primit destul d putine p parcurs...da' acum k a plekt portatu' lor d baza...nu cred k se gaseste vreunu mai valoros dekt Hamu...sau are jiji vreun as prin manek???
alexyutza
Mai bianco_rossa sa stii ca e destul de bun portarul asta . Mai multe cuburi s-au batut pt el , din cate am inteles eu , 4 echipe bune erau interesate de el . Cu ce l-a mintit jiji de s-a dus in ghena ? Ca-l face " frate cu răţoi " ...... 010.gif .. el a spus ca alege steaua pt ca vrea sa joace in cupa Uefa ... uitecat conteaza afurisita asta de competitie , asa te poti alege cu fotbalisti buni . anul asta trebuie sa luam titlul si sa nu mai iertam pe nimeni care ne iese in cale .... FURIA ROSIE ATACA !!!!!
Livia
hmm..dak ar fi fost asa bun Jose Armando Carlos Alberto Fernandes asta...n-ar fi plecat el de la Boavista, mai ales ca nu era rezerva. e ceva putred aici! icon_rolleyes.gif
alexyutza
E ceva putred ... clar , asta ziceam si eu . Ce i-a promis jiji ? Nu inteleg cum de a acceptat sa joace la steaua sau la o echipa din Romania ,atat timp cat a primit oferte avantajoase , lucru mentionat si de el si impresarul sau , din tara in care locuieste dar si din campionate net superioare fata de al nostru si mai ales de la echipe fruntase .
Eu chiar nu mai inteleg ..... help.gif ce oferta i-a facut jiji ? Se pare ca de la o vreme a facut un hobby din " a arunca bani in toate partile " . nu stiu de ce , dar am impresia ca venirea lui Alexa la Dinamo , l-a pus serios pe ganduri pe razboinicul luminii . Isi da seama ca suntem mai mult decat o amenintare , atat pt el cat si pt blacksheep.gif lui . Vrea sa se califice in LC, asta a spus el . poate ii e teama sa nu i-o luam noi inainte .....
Invarte el ceva ... cumpara un portar scumppe care sigur il plateste bine ,nu-lvinde pe răţoi chiar daca are oferte destul de bune , nu asa de mari cum spune presa , dar cateva milde $ tot lua pe el ... ne face marcaj strans . Ce satisfactie o sa am la vara cand noi vom iesi campioni ,i ar jiji jester.gif o sa-si rupa parul din cap de ciuda ... 010.gif
f_rares
L-a corupt Jiji pe portaru asta...i-o fi oferit o turma de oi...si cum ala nu prea stie ce e , o acceptat imediat 010.gif
Si lasa-ma k o sa le furam spurcatilor campionatul de sub nas...ce ciuda o sa le fie:D
alexyutza
QUOTE(f_rares @ 30 Jan 2006, 23:12) *
L-a corupt Jiji pe portaru asta...i-o fi oferit o turma de oi...si cum ala nu prea stie ce e , o acceptat imediat 010.gif
Si lasa-ma k o sa le furam spurcatilor campionatul de sub nas...ce ciuda o sa le fie:D

la varianta asta nu m-am gandit ... 010.gif 010.gif 010.gif
Poate au facut troc ... jiji i-a oferit o turma de oi sau "o kila de cas de cea mai buna calitate " iar jose armando i-a dat o caseta cu telenovele si pe el ca dovada vie de "mare actor " . Toate pt sentimentalul jiji - razboinicul luminii : " din suflet pt suflet " 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.