Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
antisteaua
Asta cam asa este. E bine ca mai vin si rivali de treaba pe aici nu doar oi. Sa zicem ca avem doi rivali de treaba pe forum: bandit si miel.
Adevarul este ca daca as fi fost in locul lui cel mult as fi tacut dar uite ca el are curajul sa recunoasca. Bravo mielule.
red_dog 4 ever
QUOTE(RED75 @ 3 Sep 2006, 13:32) *
beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif

p.s. miel NOT blacksheep.gif

rofl.gif rofl.gif doglaugh.gif doglaugh.gif
Cai Lun
QUOTE(cane loco @ 3 Sep 2006, 13:04) *
In legatura cu meciul cu castravetii muratii [...]

?! offtopic.gif
paddy
QUOTE(sileanu @ 3 Sep 2006, 5:04) *
bre da oameni vostri a mincat meciu la nationala. tamas ala a dat toate pasele pina in minutu80 numa la lobont ba a mai facut si un doiuri cu lobont si dupa minuttu 80 a dat recital de gafe. si tot omu vostru contra a gresit la golu doi. miam facut numa draci la meci bine cam ars niste bulgaroi dupaia

Tu esti dus rau de tot cu capul 010.gif 010.gif banuiesc ca din cauza zabrelelor care protejeaza televizorul, nu ai vazut corect cine a gresit la al doilea gol.........am crezut ca sa modernizat puscaria Rahova din pacate m-am inselat.........Maftei e jucatorul crapidistilor iar fata de copil asasin (Lobont) a jucat tot la voi in cartierul prezidential giulesti 010.gif
Dupa meci banuiesc ca ai ars niste chistoace si o sticla de spirt medicinal..... 010.gif 010.gif
Sezran
Orice piesă de teatru are un sfîrşit. Aici este forumul DinamoMania, nu Teatrul Naţional. Chiar şi aici teatrul trebuie să se incheie, mai ales cînd e vorba de o piesă proastă, care a durat prea mult, cu un singur actor şi două personaje fără nici un fel de credibilitate, care mint cu neruşinare. Poate e un fel de experienţă ciudată pe internet; chiar şi aşa tot trebuie să se termine.

Ca urmare: AripdeInger (zis şi Sileanu), cind mai intri aici poate ne povesteşti depre Partida de Ceai. Basmele nu ne interesează.
Ashtray
Sile e oaie dolly 010.gif 010.gif doglaugh.gif doglaugh.gif ! Cred ca are probleme la mansarda(sau are dubla personalitate) ... Red75 parca a banuit ca lui sileanu i-au crescut aripi peste noapte evillaugh1.gif
Achiles
QUOTE(BandiT @ 3 Sep 2006, 12:16) *
Romania - bulgaria 2-2...
shit!.
am avut meciul in mana...dar schimbarile neinspirate (cocis si maftei) si prostia apararii ne-au luat 2 puncte mari si importante.

Dica a fost inexistent
Jartea Nicolita a fost varza ...de cand a intrat sa rupt partea dreapta a romanilor
Cocis ... varza
Maftei ... penibil
Lobont ... mult sub toti portarii din Liga 1
marcher
QUOTE(antisteaua @ 3 Sep 2006, 13:43) *
Asta cam asa este. E bine ca mai vin si rivali de treaba pe aici nu doar oi. Sa zicem ca avem doi rivali de treaba pe forum: bandit si miel.
Adevarul este ca daca as fi fost in locul lui cel mult as fi tacut dar uite ca el are curajul sa recunoasca. Bravo mielule.

Du-i tata si-acasa, da-le sa manance, culca-i si-n patut langa nevasta...da peste 9 luni sa nu ma chemi pe mine sa cresc potai ros-albastre. 010.gif 010.gif
red_dog 4 ever
In absenta lui Vasile Iordache, antrenorul cu portarii al echipei campioane, locul sau a fost luat de portarul titular al Stelei, Carlos. Acesta si-a luat rolul in serios, antrenandu-l pe Cernea inainte de startul partidei pe care stOAIA a sustinut-o la Buzau.

Aoleeooooo nu mai pot de ras.Lesinatul asta nu stie pentru el si mai da lectii la altii 010.gif rofl.gif rofl.gif doglaugh.gif
marcher
Stai linistit. N-a durat mult sa-l invete ceea ce stie 010.gif 010.gif 010.gif
antisteaua
Marcher ma refeream la faptul ca se poate discuta cu ei. Acasa nu ii iau ca nu am ce face cu ei 010.gif .
red_dog 4 ever
rofl.gif doglaugh.gif Pai cum nu ai ce face coane?Decat sa mai dai in straini mai bine ii alergi pe astia ca macar ii cunosti
cane loco
Pai trebuia sa recunoasca pana la urma si un spurki ca asa stau lucrurile in campionatul nostru mirobolant, ca mielu' asta ar trebui sa gandeasca toate oile si sa isi toarne ritualic cenusa in cap.
@Achiles.
Sa dea Domnu' sa ii batem la toate capitolele pe spurcati in meciul direct si pana atunci sa ii bata si aia de la Dinamo Kiev, ca sa fie in starea psihica necesara meciului cu noi.
olteanoo
am vazut ca deja ati pus-o pe poli deasupra Craiovei...cunoscatorii ar trebui sa stie ca lucrurile nu stau chiar asa.am intrat sa va reamintesc ca Craiova a fost intotdeauna prezenta in inimile suporterilor adevarati si asa va ramane.in rest,ce pot sa zic...am citit cam ce ati scris voi pe aici si pot sa spun ca imi plac forumurile civilizate,acesta fiind unul dintre ele.sorry daca am fost off topic dar trebuia sa-mi fac si eu intrarea cumva....
Florin_Dinamo
Avand in vedere ca pooooooli ne-a pus ceva probleme in meciul direct, in timp ce voi abia ati stat in picioare, normal ca o consideram in momentul de fata, mai buna decat voi. Acuma eu nu vorbesc de palmares, chestii din astea, ci doar de forma de moment a celor 2 echipe. Dar eu, personal, acuma pun pe CFR Cluj ca fiind cea mai tare din provincie. Craiova nu iti zic ce parere am despre ei 010.gif
olteanoo
te asigur ca parerea mea despre echipa actuala a Craiovei este una mult mai proasta decat a ta...exista echipe de curtea scolii in oras care le-ar pune probleme serioase(fara exagerare).oricum,nu la forma de moment a echipelor ma refeream ci la NUME.cat despre lectia de fotbal administrata de Dinamo ,nici o problema...mai bine asa decat blat sau furati de arbitri.cel putin in tribune am avut noi 10-0,sau poate mai mult...oricum, anul asta orice obiectiv mai indraznet decat "salvarea de la retrogradare" e nu numai utopic dar si necugetat.
hunter
QUOTE(olteanoo @ 4 Sep 2006, 14:33) *
cel putin in tribune am avut noi 10-0,sau poate mai mult...

icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
RED75
Bine ai veni olteanoo. Dupa primele mesaje sper sa nu ma insel si sa ai o prezenta mai indelungata la noi pe forum beerchug.gif

Corect CFR Cluj este o echipa onorabila in momentul acesta, dar nu se poate compara cu UTA sau Craiova prin prisma traditiei. Nici macar nu este U Cluj !

p.s Olteanoo, vad ca deja te-ai pus campion la unul din jocuri ! Trebuie sa remediem situatia 010.gif

Si am uitat sa intreb: De ce consideri ca ati avut 10-0 in tribune ? Mie mi s-a parut cam liniste de la 0-2 incolo...
In plus nu pot sa spui ca ati avut 10-0 din moment ce voi ati jucat acasa! Daca te raportezi la numarul de suporteri de cele doua parti cand pomenesti de activitatea galeriilor ati fost OUT 010.gif
Florin_Dinamo
QUOTE(olteanoo @ 4 Sep 2006, 14:33) *
te asigur ca parerea mea despre echipa actuala a Craiovei este una mult mai proasta decat a ta...exista echipe de curtea scolii in oras care le-ar pune probleme serioase(fara exagerare).oricum,nu la forma de moment a echipelor ma refeream ci la NUME.cat despre lectia de fotbal administrata de Dinamo ,nici o problema...mai bine asa decat blat sau furati de arbitri.cel putin in tribune am avut noi 10-0,sau poate mai mult...oricum, anul asta orice obiectiv mai indraznet decat "salvarea de la retrogradare" e nu numai utopic dar si necugetat.

Auzi... eu am fost la voi pe forum... si majoritatea ziceau ca ei "nu se coboara" sa vina pe DinamoMania. Tu cum de ai venit? Oricum, vad ca esti realist in privinta echipei ceea ce e foarte bine. Ar trebui sa imi modific semnatura poate => mititelu 0-4 Dinamo. Craiova ar fi de respectat fara omul ala.
RED75
QUOTE(Florin_Dinamo @ 4 Sep 2006, 14:59) *
Ar trebui sa imi modific semnatura poate => mititelu 0-4 Dinamo. Craiova ar fi de respectat fara omul ala.

Si fara o parte din suporteri, as adauga !
red_dog 4 ever
Si fara nesimtitul de stanga
Nexus
fara o mare parte din suporteri.o sa vina vremea cand o sa le para rau si dupa netoiu.cu echipa de acum o sa revada in curand 'subsolul'(divizia B).
Florin_Dinamo
@olteanoo
Te-as mai intreba ceva: voi urati pe Dinamo pentru ca "v-am luat 12 jucatori". Hai sa iti zic cum vad eu lucrurile: Aceia nu erau jucatorii Universitatii, erau a lui Netoiu, i-a adus cu el cand a venit la Dinamo in 2002. Nu au fost nici jucatorii lui Dinamo, tot ai lui au fost chiar daca au jucat aici. I-a vandut cui a vrut, afara sau in tara, a facut ce a vrut cu ei, asa ca nu inteleg de ce ne urati.
RED75
Si fara nesimtitul de stanga

010.gif Daaa, pe Stanga l-am uitat!
Imi amintesc ca pe el l-a sunat un "prieten" reporter cand juca in Spania si l-a intrebat daca mai face si el vreun ban in plus din blaturi si el a raspuns "Pai eu i-am intrebat pe baieti daca nu aranjam si noi ceva dar astia nu vor deloc sa puna botu' " Evident ca pe urma a zis ca a glumit (dar normal, oltenii si timisorenii sunt cei mai "nepatati" ca asa spune ioanitOAIA )
olteanoo
corect...noi am fost acasa.sa vedem cati veti fi voi "acasa"...oricum voua v-ar fi imposibil sa adunati 30000 pe stadionul vostru...sau pe orice alt stadion probabil. cat despre galerie te asigur ca si la 0-4 am cantat"OLTENIA ETERNA TERRA NOVA".voi ati fi facut-o? nono.gif
p.s. diferenta de experienta pe prima scena fotbalistica a tarii dintre Dinamo si Craiova este enorma si nu sunt sigur dar cred ca si cea de valoare...
tot ceea ce stiu e ca putine echipe au suporteri asa fideli ca STIINTA...si asta se vede cel mai bine acum,dupa un an de b.
pt. anul asta imi doresc sa nu retrogradeze Craiova si sa nu ia stOAIA campionatul(ca de iesit din grupele CL ,cu bine,nici nu poate fi vorba).in rest,fie ce-o fi...
olteanoo
QUOTE(Florin_Dinamo @ 4 Sep 2006, 15:08) *
@olteanoo
Te-as mai intreba ceva: voi urati pe Dinamo pentru ca "v-am luat 12 jucatori". Hai sa iti zic cum vad eu lucrurile: Aceia nu erau jucatorii Universitatii, erau a lui Netoiu, i-a adus cu el cand a venit la Dinamo in 2002. Nu au fost nici jucatorii lui Dinamo, tot ai lui au fost chiar daca au jucat aici. I-a vandut cui a vrut, afara sau in tara, a facut ce a vrut cu ei, asa ca nu inteleg de ce ne urati.

ura asta pe Dinamo nu ni se trage de la cei 12 "jucatori".e vorba de istorie...nu cred ca e cazul sa mai zic eu prea multe.oricum,nici n-as avea de ce sa urasc pe Dinamo pt. asta in conditiile in care ceea ce ai afirmat tu mai sus e 95%adevarat(spre exemplu grigorie e produsul pepinierei Stiintei)..doar traim intr-o economie de piata ...cel cu bani isi cumpara ce e mai bun,ala fara sta si se uita...cei mai multi simtim asta si in viata de zi cu zi...
p.s.ca fapt divers eu am mult mai multa ura pe stOAIA.daca as fi trait acum 25-30 de ani,probabil as fi urat-o mai mult pe Dinamo.....
Sezran
cu imaginatia stati bine. chiar foarte bine. de fiecare data auzim numai 30.000, 40.000, 50.000 de spectatori. ce conteaza ca stadionul nu are atitea locuri? ce conteaza ca o parte sint ocupate de oaspeti? ce conteaza ca ramin sectoare-tampon libere? ce conteaza ca la ultimul meci cu noi s-au scos la vinzare 19.400 de bilete? o sa ajungeti ca in bancul cu ceausescu si araturile de toamna, o sa indesati mai mult decit populatia romaniei pe stadionul vostru.
Florin_Dinamo
QUOTE(olteanoo @ 4 Sep 2006, 15:20) *
ura asta pe Dinamo nu ni se trage de la cei 12 "jucatori".e vorba de istorie...nu cred ca e cazul sa mai zic eu prea multe.oricum,nici n-as avea de ce sa urasc pe Dinamo pt. asta in conditiile in care ceea ce ai afirmat tu mai sus e 95%adevarat(spre exemplu grigorie e produsul pepinierei Stiintei)..doar traim intr-o economie de piata ...cel cu bani isi cumpara ce e mai bun,ala fara sta si se uita...cei mai multi simtim asta si in viata de zi cu zi...
p.s.ca fapt divers eu am mult mai multa ura pe stOAIA.daca as fi trait acum 25-30 de ani,probabil as fi urat-o mai mult pe Dinamo.....

Moaaaaaaaaama, deci nu esti un "bun roman"? Nu esti "stelist de mic" (acuma ca joaca si ei in CL si au meciuri "fara emotii " in campionat)? Pai cum asa? 010.gif 010.gif
olteanoo
tocmai ti-am zis ca am cea mai mare boala pe steaua... cred ca Craiova e singurul oras mare din tara in care

lumea nu iese pe strada cand are stOAIA vreun succes"european".
p.s.:nu numai voua va place "i love you boro"

-------
fara citarea mesajelor imediat anterioare, nu e nevoie! [se subaintelege cui ii raspunzi]
RED75
QUOTE(olteanoo @ 4 Sep 2006, 15:43) *

GATA ! OPRITI FOCUL !!! Nu mai sariti pe el ! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
Florin_Dinamo
Nu mai raspunde cu citat mesajului postat fix inaintea ta. Eu am glumit de altfel, stiu ca mai sunt romani cu capul pe umeri. Felicitari si tie. Stiu ca si fanii olteni au sarbatorit dupa BORO-shtoia 4-2.
ScorpyoN
QUOTE(olteanoo @ 4 Sep 2006, 15:43) *

Opa, credeam ca doar noua ne place aceasta scandare beerchug.gif
Bine ai venit, si dupa cum vad te comporti civilizat, deci vei avea o sedere cat mai lunga aici beerchug.gif
Ashtray
O sa aiba sedere lunga aici daca nu o sa faca ca si forrzza_craiova_4_ever(mama ce de litere=D)
deceneu
jiji fecali in direct la Nasu, citez: "Dumnezeu o sa bata Realul si Lyonul pt ca steaua nu poate" rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif ghost.gif crazy.gif crazy.gif
RED75
Asta este clar ... ghost.gif ghost.gif ghost.gif

p.s Ce ne facem daca viseaza peste noapte ca a vorbit Dumnezeu cu el sa-l mantuiasca pe Ronaldo prin intermediul lui Zmarandescu ? crazysanta.gif

p.s Si am zis ca nu ma mai uit la Nashu ....
marcher
Ati vazut ce-a zis dementu de vali alexandru? Ca cica n-am batut bulgaria c-a lipsit ratoi si ovidiu petre, goian si nush care mai dracu zdelist. Arde-l-ar sa-l arda
antisteaua
Ma eu cred ca cel mai bine, baga numai zdelisti la nationala si ei sunt multumiti iar noi nu mai avem de ce sa ne ofticam cand ia nationala bataie si incheiem dracu socoteala
marcher
Sa fiu sincer la asta ma gandeam si io. Sa-i mute in papucii mei in ghena, sambata sa-i imbrace in ros-albastru si miercurea inn galben. Ce circuri.
antisteaua
Pai chiar asa sa faca sa stim dracu si noi o treaba
marcher
Si cum puii mei sa se cheme noua echipa ? Periferigerilerimini? 010.gif 010.gif 010.gif
COSMIN C
Abia ajuns in Giulesti, Lazar se trezeste si el vorbind ca o mare vedeta! Care este!
"Când am fost întrebat daca as vrea sa joc în “Stefan cel Mare” am zis clar ca nu. Am preferat sa risc sa ramân în Liga a II-a daca nu se rezolva cu Rapid, dar la Dinamo chiar nu am vrut." Mai sa fie ....
Si mai zice dumnealui, fara sa fi vazut, se pare, ultimele ispravi ale rapidistilor pe la loturile nationale:" ...cu Marius Constantin, Maftei si Rada în spate pot sta linistit si sa-mi vad de treaba la mijloc." 010.gif 010.gif
Florin_Dinamo
Sa taca din gura! Nu a vrut la Dinamo pentru ca nu ii convine concurenta! De aia! Ziceti-mi un jucator plecat de la sportul, care a confirmat la alta echipa! 0. Asta cine plm e sa isi permita sa declare asa ceva? A facut si el cateva meciuri bune in Divizia A (cu Dinamo si Rapid, normal, cu stOAIA "nu a fost in forma") si incepe sa zica "ca nu ar fi vrut sub nici o forma la Dinamo". Pai noi oricum avem mijlocasi, nu ne mai trebuie si o panarama din asta... 149.gif 149.gif 149.gif
P.S. Daca in meciul cu steaua, statea capra, crezand ca tre sa faca blat, (ca la sportul), ce ne faceam? 010.gif 010.gif
red_dog_rahova
stancu e cumva din ciclul mari regizori mari actori???
Hatzu
Jucatori de serie B si cu impresii, din aia ne trebuie noua la echipa, sa fi facut si el scandal daac nu era titular?
Da-l in masa ca ii o aschimodie da unu cu umaru in el si il rupe-n doua...
red_dog 4 ever
Cand o sa-l tavaleasca Ganea putin o sa zica ca la lovit trenul doglaugh.gif
rossoblu
Lazar care a declarat asta e la rapid nu e acelasi cu Stancu de Steaua , sunteti obsedati de Steaua
Florin_Dinamo
Nu suntem obsedati de shtoia, stai linistit. Sau nu stiai ca esti pe DINAMOMania?
red_dog 4 ever
Ori lazar ori stancu tot doua panarame sunt.Daca ajungeau la Dinamo ii si vedeam cum ieseau cu declaratii de genul ca si-au dorit de cand se stiu sa joace la Dinamo si alte kkt-uri
Hatzu
Asa fac toti jucatorii, desi imi pare rau sa spun, majoritatea dintre ei sunt ac niste simple marfuri, fac ce le zice sefu, stau unde sunt pusi...
dudu1961
axe.gif Oameni buni de ce va faceti singe rau de ce zic niste neica nimeni ,de aceea imi plac mie jucatori nostri indiferent cum joaca sint ai nostri si mai stiu sa si vorbeasca nu se baga in tot felul de polemici cu altii isi vad de treba lor va mai aduceti aminte de Cristea fost steaua actual poli .....de aceea e bine tu ca jucator sa-ti vezi de jocul tau pe teren si sa nu te hazardezi in tot felul de declarati ,ca nu se stie niciodata unde ajungi si mai ales cum vei fi primit dupa asemenea declaratii gunshot.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.