roxana
Jan 23 2006, 08:05 PM
mai ales dk mergem in galerie noi 2 livia sa tipam acolo:Aici e Iasu' cetatea noastra si n pisam p Timisoara voastra!!...oups
rednorth
Jan 23 2006, 08:13 PM
Poate le da Onut un gol cu capul, in min '90.De fapt sa le dea si D. Rednic.......Aaa....si Balba si Palimaru si Mitruc si Bernard si Vrajitoarea si Gavatorta si Branet ......
Hahahahha , ce bine suna Roxana; putea nici sa nu aiba rima ca tot e bine.
Livia
Jan 23 2006, 08:14 PM
Rednic poate....Balba

nu prea cred...k e suspendat ..cred...:P
Onut...sper...

..doar e ex-dinamovist....
bianco_rossa
Jan 23 2006, 08:30 PM

..voi chiar credeti k bate Iasu'??....nu va ma aduceti aminte anu' trecut??...nici d arbitru?..io zic sa va mai ganditi...dak se joak corect....se poate sa kstige....
oricum...pentru dinamo...tre sa tinem cont si d timisoara...k nu'i orice span d echipa d div b
Dust
Jan 23 2006, 10:11 PM
mah..astia sunt penibili..au venit si ei in A acu 2 sezoane si acum vor campionatu :)) sa fim seriosi
paddy
Jan 23 2006, 10:45 PM
QUOTE(rednorth @ 23 Jan 2006, 15:36)

Nu bagam la sondajul de mai sus si varianta nr 4:
-nu ma intereseaza absolut de loc acesta echipa(fulgeru') sau "Da, mi se rupe de ei"
Fulgerul Rocar Bragadiru Autobuzu
Sa nu ne iasa risul pe nas, poate sa ia si alti exemplu, ar fii bine sa nu le dam idei, ca vom juca pe "Pionieru"
Daca ar intra UTA in A, ii lasam pe mina lor

si am mai avea un aliat
f_rares
Jan 23 2006, 11:42 PM
QUOTE(roxana @ 23 Jan 2006, 20:05)

mai ales dk mergem in galerie noi 2 livia sa tipam acolo:Aici e Iasu' cetatea noastra si n pisam p Timisoara voastra!!...oups

Misto...imi place
Hai lasati-ma cu Timisoara...k mai trec vreo 2 ani pana se se formeze o echipa adevarata aolo...dak se va forma vreodata.
pe moment nu reprezinta un pericol.cine stie..il baga p oltean in teren si le poarta ghinion la coechipieri..BINE AR FI!!!
caine_berceni
Jan 24 2006, 03:05 AM
Roş-albaştrii tratează cu impresarul internaţionalului român, de serviciile mijlocaşului interesându-se şi două formaţii din capitala Rusiei.
Bogdan SAVIN
Sebastian STAN
Răzvan Cociş are contract cu Şeriff Tiraspol până în 2009, iar conducerea clubului este dispusă să-l cedeze numai dacă va obţine trei milioane de euro.
Se pare ca politica clubului Stiaua este : marim salarile fotbalistilor si nu vindem nimic, in schimb, luam si 2 jucatorii de valoare
Pe cand la noi situatia sta astfel : micsoram salarile fotbalistilor, luam toate rezervele de la toate cluburile si daca se poate, pe cei de peste 27 de ani , mai vindem si jucatoru turului ca nea aveam si noi familii, si dam afara si antrenoru (cu care Dinamo a avut cele mai bune rezultate din ultimi 15 ani ca are un salariu prea mare si nea are si Giovanii prietenii care trebuie adusi la Dinamo ca doar e clubul elefantilor
Concluzia : singuru care trebuie injurat si mascarit este Giovanii Becali
POOL
Jan 24 2006, 08:55 AM
Ce echipa ii Poli AEK Timisoara asta? O echipa infiintata akum trei ani. Asa k m-ai lasati-ma cu toate laudele pe care i le faceti, nca n-are nimik interesant in istoria sa.
paddy
Jan 24 2006, 11:12 AM
Dupa cum se aude, sint slabe sanse sa-l luam pe Alexa

numai din cauza spurcatilor
rednorth
Jan 24 2006, 12:22 PM
Pe de alta parte nu vi se pare cusut cu ata alba ca mancatorii de orez sa puna 256.000 euro clauza de reziliere pt un jucator care mai are 2 ani de contract si a fost transferat cu 800.000.
"Da' s prosti rau chinezii astia!!!"
Cai Lun
Jan 24 2006, 02:36 PM
Pai nu e clauza de reziliere dom'le... e diferenta de bani pe care Alexa o mai are de primit din contract pana la data expirarii acestuia...
Uite cum zice pe pagina principala>>
Problema cea mai mare este ca celebra clauza de reziliere nu este stipulata in contract. In contractul lui Dan Alexa apare o referire la o eventuala clauza de reziliere calculata ca jumatate din banii pe care Beijing Guoan ii mai are de platit lui Dan pentru restul contractului. Cum salariul jucatorului este de 300.000 de dolari pe an iar din contract au mai ramas 2 ani, se presupune ca aceasta clauza se situeaza undeva in jurul sumei de 230.000 de dolari. ...deci ADIO, Alexa...
DiliBili
Jan 24 2006, 04:36 PM
NU SE VREA PERFORMANTA LA DINAMO DE ACTUALA CONDUCERE
FarfelkugeL
Jan 24 2006, 04:55 PM
QUOTE(paddy @ 23 Jan 2006, 12:29)

V.Moldovan
Terminat rau moldovan ala... bine ca a ajuns la zburatoare.
QUOTE(rednorth @ 23 Jan 2006, 12:57)

Ura lor absurda si prosteasca nu face decat sa-mi confirme limitele mentalitatii lor "europene"
N-am decat sa adaug vorba lui gigi......Tu , cu Voiculescu si cu suporterii de la poli.
tare rau asta
Max
Jan 24 2006, 04:57 PM
ba se vrea performanta, dar pe bani putini...ca doar victor nu o sa shomeze,..nu?.... iar daca nu sunt rezultate,nu vinde, si se supara ,,el prezidente''

..ca maine poimaine iese la pensie si nu are dupa ce bea apa....

si pamela cere ...deh
POOL
Jan 24 2006, 09:52 PM
Si zi-mi si mie m@x ce echipa obtine performanta pe bani putini?
Cai Lun
Jan 24 2006, 11:05 PM
FC National
POOL
Jan 24 2006, 11:08 PM
Aia ii performanta?

Ce performante europene au avut ei inafara de un meci cu heernevn si inca vreo 2 ku echipe amatoare.
Cai Lun
Jan 24 2006, 11:18 PM
Pai oricum mai bune decat Europoli...
Cred ca si CFR poate fi trecuta la capitolul performanta cu bani [relativ] putini...
..la polul opus este Vasluiul!
POOL
Jan 24 2006, 11:23 PM
Eu vorbesc si de performanta europeanu nu numai de campionat. Km CFR-ul a ajuns in finala intertot, asta ii alta poveste, insa sa nu uitam k au fakut ceva eforturi ( financiare) aducandu-i pe Munteanu (antrenor si jucator), pe tudor, pe coroian, astia au salarii destul de mari, plus k akuma se mai aduk jucatori, Mitu si se investete la echipa.
alexyutza
Jan 24 2006, 11:25 PM
Sa nu mai aud de Vasluiul....

cum l-am putut da pe Badea la " descultii aia " , (vorba lui copos) ?
bianco_rossa
Jan 24 2006, 11:50 PM
e putin spus "desculti"....vasluiu' nu are echipa..nush cum au ajuns in A..da' pleak la fel d rpd cum au intrat...au facut si ei un lucru bun tot turu' asta d kmpionat...au oprit spurktii....k's rest..0 barat e prea mult pt ei
paddy
Jan 25 2006, 11:13 AM
Sa vedeti ce figura frumoasa va face Vaslui in retur, incepind chiar din prima etapa cu aviarii
rednorth
Jan 25 2006, 11:25 AM
Paddy, cam si eu am aceasi presemtire.
Auziti, cand ne-au asezat pe primul loc , dupa un meci in care daca puneai alceva decat 1 solist erai considerat idiot, n-au mai fost desculti!!!
Pe aici pe forum parca, saream toti ca pop-cornu de fericire dupa meciul ala si acum ne dam smecheri pe la altii ca suntem pe primul loc.
Vrem , nu vrem dar suntem pe I-ul loc si datorita lor, asa ca mai usor cu descaltarea ca sa nu ramanem cu picioarele inghetate.
paddy
Jan 25 2006, 12:32 PM
Sa nu uitam ca pentru Porumboiu nu sint o problema banii, a fact niste greseli la inceputul campionatului aducindul pe handicapatul de Raducanu, dupa care a continuat cu S Ilie, Falemi, Croitorul se pare ca acum sufla si in iaurt, plus de asta uitativa ce contracte au jucatorii.
rednorth
Jan 25 2006, 12:43 PM
A fost data afara echipa cu care au promovat si au fost adusi cei mai mari mercenari care au bagat botul la butoiul cu miere al lui Porumboiu.
Ce boala am pe toti jucatorii astia care intra pe teren ca la papetarie si isi bat joc de noi suporterii.
De asta l-am respectat mereu pe F.Petre, din pct asta de vedere, nu si-a batut niciodata joc de noi.Poate n-a stralucit ca joc dar macar am vazut ca se mobilizeaza pe el si pe celelalte talente din echipa.
Cred c-am fost offtopic.
bianco_rossa
Jan 25 2006, 01:38 PM
am si io un link......
http://www.superlink.ro/stiri.php?id=2202 nu stiam und sa'l pun...dak's off topic sryy

..e despre jiji

..si hai sa fim seiosi..vasluiu' nu este o echipa d diziva A.....doar dak se investeste cva serios...da'...slabe sanse
free ya mind
Jan 25 2006, 02:34 PM
mda.....n-o fi vasluiul mare echipa acum....dar in B avea o echipa f buna si sudata...dar a plecat rednic si s-a rupt firu.Fiiindk a venit panduru si a adus numa degerati....oricum in retur s spera la o revenire si in orice caz la investii chiar nu s pune problema ca Porumboiu nu prea s uita la bani.si vrea sa faca echipa......is vasluianca..:D..numa pan la Dinamo..
bianco_rossa
Jan 25 2006, 04:30 PM
io's numa' dinamovista...si noi vorbeam d divizia A...si nu d c a fost vasluiu' in B...k asa hai sa ma gandesc si io la echipe din alte divizii...n'are rost sa ne certam pt vaslui knd noi suntem dinamoviste...nu crezi?....interesant k poti sa tii cu 2a echipe d la noi din kmpionat

...dar...no comment mai departe
Rossi
Jan 25 2006, 04:55 PM
si bulit jiji maybach-ul

crek soferul camionului era dinamovist

trebuia sa il loveasca mai tare
COSMIN C
Jan 25 2006, 05:02 PM
Hamutovski a semnat cu Tom Tomsk !!
Se zice ca o nenorocire nu vine nicodata singura, dar, daca vestea cu Alexa e adevarata , putem spune ca ,uneori, se intampla ca si o mare bucurie sa vina insotita !
bianco_rossa
Jan 25 2006, 05:07 PM
hmmm...se pare k tot rau' e spre bine....e....era si vremea noastra sa ne bucuram
f_rares
Jan 25 2006, 05:15 PM
Ce as mai rade sa-l coste p jiji reparatu masinii mai mult decat o dat pe ea
bianco_rossa
Jan 25 2006, 05:25 PM
mama lui d sofer d tir??..cum si'a permis el sa "buleask" masina razboinicului??

....sigur era dinamovist tipu'

...are d und sa scoata jiji bani...k doar are cu c baa...are cu c
e foarte bine k a plekt si Hamutovski.....things happen
caine_berceni
Jan 25 2006, 06:17 PM
Ie mai mult decat bine ca a plecat Hamutowsky pt. era cel mai bun portar din divizia A, si cu noi mereu facea meciuri bune oricum, cale batuta !!!!
f_rares
Jan 25 2006, 06:41 PM
Chiar a fost bun Hamutovsky...bine k a plecat...condoleantza pt Stiaua
Max
Jan 25 2006, 07:17 PM
QUOTE(RO§§| @ 25 Jan 2006, 16:55)

si bulit jiji maybach-ul

crek soferul camionului era dinamovist

trebuia sa il loveasca mai tare

o fi fost.....schnautzer

.....bietu sofer!
sau poate cineva de la ospiciu....coleg d'al lui vadim
Dust
Jan 25 2006, 07:17 PM
QUOTE(POOL @ 24 Jan 2006, 23:08)

Aia ii performanta?

Ce performante europene au avut ei inafara de un meci cu heernevn si inca vreo 2 ku echipe amatoare.

macar aia au batut Hereenveen....
Rossi
Jan 25 2006, 08:09 PM
rapidu a luato (iar) in barba 3-0 de la Metalurg Doneţk bv alde ciorex si la mai mare
alexyutza
Jan 25 2006, 08:15 PM
Candsi-a busit jiji masina ?
Si-a distrus elpica lui bijuterie ? a ramas fara mandrie .....
Norocul lui ca nu apatit nimik... asta-i pedeapsa pe care a primit-o pt ca a ingreunat transferul lui Alexa la Dinamo ....
plesan a dat gol in amicalul din Cipru ....

bine ca la noi a sdtat degeaba , s-a conservat pt puli......
caine_berceni
Jan 25 2006, 09:09 PM
Cum a dat Plesan gol

ma,terminati-va cu mistourile
alexyutza
Jan 25 2006, 09:18 PM
QUOTE(caine_berceni @ 25 Jan 2006, 23:09)

Cum a dat Plesan gol

ma,terminati-va cu mistourile
nu-i gluma ... chiar a dat gol. Am auzit la stiri pe Pro Tv ...am ramas si eu
Din pacate nu am auzit cine era " victima" , probabil o echipa fantoma de care nu a auzit nimeni , pe care nu o poti gasi nici prin satrlit ... who knows ?
Livia
Jan 25 2006, 09:21 PM
poate a dat autogol
mdea....gluma fara rost
alexyutza
Jan 25 2006, 09:28 PM
QUOTE(Livia @ 25 Jan 2006, 23:21)

poate a dat autogol
mdea....gluma fara rost

Nu a fost autogol... am auzit ca au castigat polisti cu 2-1 , golurile fiind marcate de plesan si un alt nou venit numai stiu cum il cheama ... mai conteaza?
Daca au jucat cu niste amatori , putea safie si 100 - 0 .....
bianco_rossa
Jan 25 2006, 10:00 PM
ei na..s'a trezit fotbalistu' din pleskn...a ajuns si el sa inscrie

..la noi nu stia ce'i aia poarta....eiii.....oricum nu cred k il tine prea mult avantu' asta al lui
alexyutza
Jan 25 2006, 10:05 PM
Eu chiar mi-as dori sa-l mai vad pe plesan marcand goluri , chiar si in ultima etapa cu noi , sa-si dea un autogol detoata frumusetea ...
alexyutza
Jan 26 2006, 09:41 PM
Bai da ce-o patit plesan ? Omancat stricat sau se drogheazade cand a ajuns la poli ? Deja a dat al doilea gol , ce l-o apucat ?
si Schimeck ala , chiar e bun ... 4 goluri in 3 meciuri ....aia da eficacitate.... de ce nu cautam si noi niste unguri ? se pare ca is buni ....
Dust
Jan 26 2006, 09:44 PM
mah..din cate am vazut yo la TV a dat un gol fasait....aiurea...nu situ sigur dak era a l lui da asa cred
POOL
Jan 26 2006, 10:49 PM
Sincer ma doare la "pateu" dak o dat sau nu gol peskan. Pentru noi ar trebui sa fie un subiect incheiat.

K ala nu merita respectul nici unuia dintre noi.
caine_berceni
Jan 27 2006, 01:01 AM
Pai tocmai asta-i smenu noi ne amuzam pe seama lui , cine dreaq crezi cai da atentie taranului asta
Ma chiar a dat gol Plesan

ie clar a inebunit marmota
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.