Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
antisteaua
Bai am observat o chestie: stelistii de la mine de la servici au zis ca vor sa castige Dinamo si rrapidul. Nu prea inteleg, cum adica? de cand tin ei cu Dinamo si rrapid? Ciudat! Nu-i inteleg deloc. Dar cred ca au zis la misto ca maine daca printr-o minune prosteasca nu se califica Dinamo sa vezi zambete cu gura pana la urechi si ironii!
rossoblu
ma prieteni, toti stelistii doresc binele celorlalte echipe romanesti daca s-ar putea sa joace cupa uefa intre ele..dar atata timp cat Steaua e cu 1 pas inaintea lor :)
radu
Din pacate rednorth are dreptate, ca de obicei...Nu am vazut impresii dupa prima repriza a rapizilor ;)). Oricum cred ca ar trebui sa ne concentram mai mult la noi si sa ii lasam pe ceilalti. Inca nu avem motive si/sau dovezi.
ScorpyoN
QUOTE(SMILE BAM @ 24 Aug 2006, 20:15) *
Greu fratilor,foarte greu! 256.gif 256.gif 256.gif Desi grupa aia cu Barca si Chelsea e mai grea, precum si aia cu Inter si Bayern! Asta e, macar o Cupa UEFA ceva! 010.gif

SMILE BAM, tu faci parte din categoria stelistilor care cred ca pot bate pe Lyon si Dinamo Kiev ?
RED75
QUOTE(rossoblu @ 24 Aug 2006, 20:29) *
ma prieteni, toti stelistii doresc binele celorlalte echipe romanesti daca s-ar putea sa joace cupa uefa intre ele..dar atata timp cat Steaua e cu 1 pas inaintea lor :)

Din pacate, stii foarte bine ca nici fara ultima parte, fraza ta nu e adevarata thumb.gif
Nu zic ca tu nu esti vreo exceptie dar s-o lasam balta beerchug.gif
red_dog77
QUOTE(rossoblu @ 24 Aug 2006, 20:29) *

Prietene, l-ai citat pe becali, ciobanul vostru suprem. Difera un pic exprimarea - el a zis cu o treapta mai jos.
Cat despre stelistii care vor binele lui Dinamo - yeah , right .Sau mai bine zis - si marmota invelea ciocolata in staniol.

Cat despre rapid - au jucat 1 repriza in nota in care ne-a obisnuit etapele astea - adica slab, ceea ce ma face sa cred ca anul asta nu ne vor pune probleme. In schimb, repet - supergol buga.
Florin_Dinamo
QUOTE(SMILE BAM @ 24 Aug 2006, 20:15) *
Greu fratilor,foarte greu! 256.gif 256.gif 256.gif Desi grupa aia cu Barca si Chelsea e mai grea, precum si aia cu Inter si Bayern! Asta e, macar o Cupa UEFA ceva! 010.gif

De tine imi pare rau. Pacat ca nu esti dinamovist. Poate pentru tine, la meciul steaua-real, nu ma uit deloc, pentru ca le urasc pe amandoua. Vreau sa zic, nu o sa tin cu realul, asa cum o sa faca 99% dintre dinamovisti.
Ashtray
Nu poti sa urasti Realul la fel de mult ca pe Stoia!!nimeni nu se compara cu spurki la capitolul asta
SMILE BAM
QUOTE(Florin_Dinamo @ 24 Aug 2006, 20:35) *
De tine imi pare rau. Pacat ca nu esti dinamovist. Poate pentru tine, la meciul steaua-real, nu ma uit deloc, pentru ca le urasc pe amandoua. Vreau sa zic, nu o sa tin cu realul, asa cum o sa faca 99% dintre dinamovisti.

Dupa cum observi(din semnatura), nici eu nu pot suporta Realul! 010.gif beerchug.gif
red_dog_rahova
da' ce aveti neica cu Real Madrid????
Mie imi place mai mult ca Barca...
divisor
pai realu e un fel de stOaia spaniolilor 010.gif
ScorpyoN
Era... ca acuma Barca este stOAIA spaniolilor.
rossoblu
cu cine ati vrea sa cadeti maine?
ScorpyoN
Pai aici topicul numindu-se "Rivalii din tara" nu cred ca aici se poate vorbi despre asta, dar hai sa-ti dau un raspuns:
Cu o echipa slaba, ca sa avem un parcurs mai usor, echipa slaba referindu-ma la echipe de genu:
74 Loko Sofia Bul 8,016 U Q1
75 Start Nor 6,921 U Q1
76 Brann Nor 6,921 U Q1 (FP)
77 Pasching Aus 6,723 U 1
78 Ružomberok Svk 6,070 C Q2
79 Randers Den 5,593 U Q1
80 Rabotnicki Mac 1,760 C Q1
rossoblu
da.. acestia sunt unii dintre cei mai accesibili dar ai vazut ca nu e intodeauna foarte bine sa ai adversari fara nume pt ca nu stii ce potential au si pot furniza surprize vezi Fc Copenhaga cu Ajax...parerea mea ca de evitat e doar Steaua Rosie Belgrad si Dinamo Zagreb in rest cele mai tari sunt echipele englezesti cu care noi romanii mereu am jucat bine.
ScorpyoN
Da, dar suntem la inceput cu reconstructia echipei si un meci cu o echipa slaba ar fii foarte bun. Daca am intalni pe d-alde Tottenham sau West Ham (DOAMNE FERESTE) ne-am duce dracu icon_cry.gif
Inca o data scuze pentru ca sunt offtopic.gif
junior
79 Randers Den 5,593 U Q1 ăştia par cei mai accesibili!!!
BandiT
iar s-au calificat cele 3 echipe romanesti mai departe..misto!
steaua are grupa grea , dar vine real madrid la bucuresti...macar un egal sa scoatem pe ghencea.
in nici un caz nu o sa terminam grupa cu 0 puncte cum spera dinamovistii de pe forum. cu echipa asta 'de 2 lei" care o are Steaua prevad ca facem 2...4 puncte..adica 2 egaluri sau 1 victorie si un egal...
cat despre real , nici nu conteaza scorul ..important e ca participam si jucam meci oficial pe santiago bernabeu....
FORTA STEAUA !
cane loco
te iluzionezi mai asta, o sa iesiti sifonati bine din grupa asta a voastra, da n-are rost sa mai vorbim.
junior
QUOTE(cane loco @ 25 Aug 2006, 7:37) *
te iluzionezi mai asta, o sa iesiti sifonati bine din grupa asta a voastra, da n-are rost sa mai vorbim.

man...unde draqu să "iasă" din grupe...cu 0 pct. 010.gif 010.gif 010.gif e cea mai bună glumă pe care o aud de multă vreme 010.gif 010.gif 010.gif
ScorpyoN
Ba va mai zic odata stelistilor: Nu va mai laudati ca aduceti pe Real Madrid in RRomania! NU UITATI! In 2004 Noi am adus pe Manchester United, cel mai bogat club din lume la ora aceea.
junior, n-am inteles, inafara de meciul de acasa cu Kiev, tu chiar crezi ca stoaia poate obtine puncte in grupa? 010.gif
deceneu
Cand ma uit cu ce echipe a cazut Steaua, imi dau seama ca locul nostru nu e in CL. Trebuie sa ne vedem de lungul nasului. O sa ajungem de rasul europei. Mai bine ne luptam in UEFA, o competitie cat de cat de nivelul nostru. Oricum, daca Steaua o sa ocupe locul 3 e performanta mare, cat despre calificare mai departe nici macar nu trebuie sa te gandesti. banned.gif

Forzza HAITA_DINAMO.gif
red_dog 4 ever
Abia astept sa vina Realul la Bucuresti sa-i rupa pe stelisti.M-as duce si la meci sa vad Realul beerchug.gif
SMILE BAM
QUOTE(cane loco @ 25 Aug 2006, 7:37) *

Tu chiar crezi ca Dinamo Kiev e mare echipa!?Pierde an de an campionatul in fata lui Sahtior...in fine, eu zic ca prindem Cupa UEFA! Mai daprte in Liga e practic imposibil! shocked.gif
ScorpyoN
Macar tu esti cu picioarele pe pamant, fata de jiji, care pentru el inafara de Barca, Chelsea , Real , Liverpool , Arsenal etc. pentru el celelalte echipe din UCL sunt echipe de divizia C. Abia astept sa va rupa Lyon-ul in doua sa-i taca clantza lui jiji!!! diablo.gif
breki
Salutari......citii un articol care a aparut la Oradea"Urma să primesc o vizită a unei persoane dragi şi, în joacă, îmi pun fetiţa de 4 ani să ghicească cine va veni pe la noi. "Moş Crăciun" zice ea, după care adaugă "Iepuraşul de Paşte". Îi spun că nu a ghicit şi că mai are o singură încercare. "Gigi Becali" adaugă, răspuns la care am rămas perplex. Nu rostisem niciodată numele lui în casă, dar ea fusese "intoxicată" fără să-mi dau seama de ştirile sportive pe care le urmăream la TV.

"Cu ce echipă ţii" este întrebat un băieţel de moderatorul unei emisiuni tv. "Steaua", răspunde acesta. "Zi-mi un jucător de la Steaua". "Gigi Becali", spune băieţelul. Moderatorul continuă: "Şi pe ce post joacă Gigi Becali". "Pe TV", răspunde copilul. Toate aceste apariţii pe "sticlă" şi în presă de peste 5 ani ale preşedintelui Consiliului de Administraţie al FC Steaua au avut implicaţii nu numai în plan sportiv, cât şi în cel politic şi financiar.
Financiar, în războiul dintre ANAF şi clubul Steaua, instanţa i-a dat câştig de cauză lui Gigi Becali, debitul neplătit de clubului "roş-albastru" de 11 miloane de euro urmând să fie suportat de noi toţi. Pe plan sportiv, lucrurile frizează absurdul. Astfel, Biroul de Cercetări Sociale, finanţat de Fundaţia Civilă, a realizat un sondaj pe tema celui mai iubit sportiv din România, Gigi Becali ieşind pe locul 5, votat de 4,3 la sută dintre participanţi. Primele patru locuri au fost ocupate de Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Adrian Mutu şi Ilie Năstase. Becali, care nu a practicat niciodată sportul, a reuşit să devanseze nume ca Gabriela Szabo, Ion Ţiriac, Cristi Chivu, Mircea Lucescu, Leonard Doroftei, Ivan Patzaichin sau Elisabeta Lipă.
Conform unui sondaj politic recent, în situaţia în care acum ar fi alegeri, PNG - partidul lui Gigi Becali ar obţine aproximativ 6% din voturi şi ar intra în Parlament. Şi asta se datorează parcursului Stelei în cupele europene, care a generat apariţiile media ale lui Becali. Acum Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, performanţă remarcabilă, dar, în acelaşi timp, Gigi Becali s-a calificat în topul apariţiilor media.

Într-o ţară în care săritoarele în apă se antrenează pe bureţi, neexistând bazine special amenajate, copii practică fotbal pe terenuri sintetice ce conţin substanţe cancerigene, deoarece cele omologate sunt prea scumpe, în care micii înotători ajung la spital din cauza scurgerii de clor din bazinele superuzate, exemplele din sport sunt personaje gen Gigi Becali"
Max
Te felicit thumb.gif ...ma mir cum de nu dau si desene animate cu steaua si gigi becali! icon_rolleyes.gif
Toata propaganda asta cu becali imi aduce aminte de Tov. Nicolae Ceausescu , care ne era prezentat in vizitele de lucru , la congrese , la defilari sau la inaugurari. 251.gif
deceneu
Tragic dar adevarat.... help.gif Nu avem ce face, m-am saturat de jiji si oile lui care-mi tutuie non stop scooter - maria. gunshot.gif gunshot.gif Deja e o problema nationala....No comment
rednorth
Cea mai mare jignire care am resimsitit-o ieri a fost un titlu:
"Romania ros-albastra"...mai ca-ti vine sa-ti iei lumea in cap si sa fugi in lume.
Pe urma m-am mai linistit putin, cand am vazut imagini cu suporteri stelisti care strigau..."Cine sare, ros-albastrii hei, hei...".
Mi-am amintit imediat ca Romania este o tara de manelisti, agramati asadar cei care au scris "Romania ros-albastra" au avut dreptate.
Pana la urma exista o zi de neuitat, 27 Aprilie 2006.
RED75
Era o piesa Vama Veche: "And I say Rumenia is my country ... Si n-am ce sa fac !"
red_dog_rahova
fiecare tara isi are conducatorii pe care-i merita...
Max
Dupa revolutie am scapat de comunism si am dat peste becalianism...si indoctrinarea continuua.
paddy
QUOTE(ScorpyoN @ 25 Aug 2006, 0:15) *
Da, dar suntem la inceput cu reconstructia echipei si un meci cu o echipa slaba ar fii foarte bun. Daca am intalni pe d-alde Tottenham sau West Ham (DOAMNE FERESTE) ne-am duce dracu icon_cry.gif
Inca o data scuze pentru ca sunt offtopic.gif

Daca ar fii fost primul tau mesaj pe acest forum, refuzam sa cred ca esti suporter al echipei Dinamo icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Sint curios ce mesaj vei posta la anul cind vom juca direct in grupele ligii campionilor drunk.gif ..........asta nu se poate numi mentalitate de invingator.....
Asa gindeau si altii anul trecut i,nainte sa jucam cu Everton beerchug.gif

Se pare ca cei din presa sportiva sint lacheii lui Jiji.........unde dracu au vazut o Romanie ros-albastru.......la Buzau era mai mult rosu-negru, iar in celelalte orase nu depaseau 100 de insi .........
breki
L-ati vazut pe nehalitu' ala de jiji cum mananca?adevaratul calauzitor spiritual al spurkatilor....................de-aia merge tzara asta cum merge ...........................pamant pe voi,spurkati ce sunteti.....0 pct va dorec in grupe
ScorpyoN
Sper ca nu m-ai ironizat sau ceva, eu sunt asa , mai pesimist de fel icon_redface.gif icon_redface.gif
gigiredog
Sa moara masa ce i-a calmat pe spurcati...

FC Steaua - Olympique Lyon - 26 septembrie.
Preturi bilete:
Peluze 50 RON
Tribuna II 100 RON
Tribuna I 150 RON

FC Steaua - Real Madrid - 17 octombrie
Peluze 100 RON
Tribuna II 200 RON
Tribuna I 300 RON

FC Steaua - Dinamo Kiev - 21 noiembrie
Peluze 35 RON
Tribuna II 50 RON
Tribuna I 100 RON

Cata foame sa ai in tine sa pui preturile astea la bilete?
Ashtray
O sa fie stadionu' gol! =))))
anja86
CRAIOVA CREDE CA S-O BATA PE Dinamo DUMINICA?!?!?! POATE IN VISELE LOR CELE MAI FRUMOASE . STITI CUM O SA PLANGA MITITELU ?UITE ASA 256.gif 256.gif O SA-I BATEM CU CEL PUTIN 2 GOLURI DIFERENTA DINTRE CARE UNUL DAT SIGUR DE CLAU_GOL .(SPER) HAITA_DINAMO.gif
Ashtray
Mai bine ai fi scris asta pe topicul Dinamo-Craiova...
radu
Si fara sa tipi la noi..
doggyy86
suntem cei mai tari desi aseara am jucat dezastruos!!!1
sper k domnul Rednic o sa-i aseze mai bine in teren in meciul cu CRAiova !!!!
am si eu o mica intrebare :
Se aduna punctele stranse in tururile preliminarii in vederea calcularii coeficientului UEFA????
astept respuns va rooooog!!!!!
ii rupem pe Xanthi aia!!!!!!!!!!11 HAITA_DINAMO.gif
Ashtray
Se pun si punctele din preliminarii.Si apropo, poti sa nu mai pui 10 semne de exclamare dupa fiecare fraza?Da senzatia ca strigi si ... citeste regulamentul si topicul netiquette
divisor
topicu e despre rivalii din tara, nu poti numi o echipa nou promovata,cum e cazul prazarilor, rivala 010.gif

Stiti de ce sunt asa scumpe biletele la stOaia?
Ai sansa sa o iei in gura de la mihaela! rofl.gif
Ashtray
Sunt scumpe fiindca ai sansa sa ii dai una lui MeehhMeeehh axe.gif diablo.gif gunshot.gif
gigiredog
Va zic io de ce sunt scumpe, pentru ca ai ocazia sa vz un show pe cinste, cum isi ia stoia o groza de goluri de la real sau cum e umilita maimuta aia din poarta de la stoia de juninho pernanbucano.
Ashtray
Parca mi-e mila de carlos: o sa ia mai multe goluri de la real decat a luat in tot parcursul stoiei din uefa(da' totushi nu mi-e mila)
ScorpyoN
Eu abia astept ca Juninho sa-l umileasca pe clovnu carlos diablo.gif
FarfelkugeL
Parerea mea: o sa fie mai greu cu OL decat cu Real, or sa le umple poarta.
Si ei si Dinamo Kiev, in schimb cu Real s-ar putea sa scoata un egal in bazin, pardon in ghencea.
ScorpyoN
Anul trecut Lyon a fost in grupa cu Real si i-a baut in Franta cu 3-0 pe Real football.gif
FarfelkugeL
Aia a fost CORECTIE nu bataie :">
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.