Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtualã a suporterilor dinamoviºti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
armagedon
QUOTE(bianco_rossa @ 31 Jul 2006, 15:16) *
@armagedon..sa stea in teren...assa'i....oricum..vezi ca deja suntem offtopic si nu am chef de dojana....
mi'au palcut meciurile primei etape...mai putin imitatia de meci de fotbal dintre craiova si vaslui 010.gif 010.gif 010.gif

Oricum pt mine cea mai mare dezamagire a fost Moss nu Blay! Meciurile au fost ok, mititeii vor merge la matineu!! 010.gif 010.gif 010.gif
P.S. Scuze pt intarziere!
reddog88
Nu va mai prindeti mintea cu stelistii,sunt doar niste oi proaste blacksheep.gif rockets.gif
paddy
Si-a cumparat ciobanul palat, unde toate panaramele stau la coada ca sai ia un interviu , acum vad ca sa mutat si maimutoii de M.Stoica si Zmarandescu 010.gif de Craciun sa ne asteptam ca va sacrifica porcul direct in palat 010.gif
M.Stoica isi face brigada de batausi, primul pe lista e maimuta de Carlos ...........
Blu
Razboinicii rusinii

"Oile negre" de la Steaua, patronul Gigi Becali, managerul Mihai Stoica si portarul Carlos, au sarit iarasi calul.

Mihai Stoica, managerul general al violentei !!!!!!!!!

Carlos a trantit aparatul unui fotograf :

-In pauza meciului, Carlos a ramas pe banca tehnica, alaturi de Petre Marin, care coborase din tribuna, si de „rezerva” Sorin Paraschiv.
-Alex Nicodim, fotoreporter la „Gazeta Sporturilor”, s-a indreptat spre banca tehnica a „ros-albastrilor” pentru a trage cateva cadre cu glezna stanga a portughezului, afectata de accidentarea suferita.
-Carlos s-a ridicat de pe banca si a izbit aparatul fotoreporterului. Camera a zburat cativa metri, iar Nicodim a suportat si o ploaie de injuraturi, atat din partea lusitanului, cat si dinspre Sorin Paraschiv si Petre Marin.

Stoica a amenintat cu bataia alt fotoreporter:

-In loc sa aplaneze conflictul, „MM” a sarit si mai tare calul, adresandu-le cuvinte grosolane ziaristilor si institutiei pe care o reprezinta. Mai mult, „MM” s-a abtinut cu greu sa nu-l loveasca pe Stetcu, desi s-a dus amenintator spre el.
divisor
QUOTE(BandiT @ 3 Aug 2006, 14:57) *
daca ai fi fost atenta , ai fi vazut ca a mai fost discutia asta odata: si eu am zis ca in meciuri internationale tin cu echipele noastre.
si am urat bafta lui dinamo inaintea fiecarui meci din uefa, inclusiv sezonul trecut.
de asta am zis ca e o deosebire intre noi...
voi vreti sa moara capra vecinului(steaua)...
eu vreau sa traiasca toate "caprele"...

Poate vrei sa zici sa traiasca toate " blacksheep.gif "
Sincer nu cred ca te bucuri cand Dinamo castiga vreun meci, eu unu o singura data am tinut cu alta echipa, era rapid...da' juca cu voi 010.gif
anmini
verystrange.gif Eu le sustin pe toate, atunci cand joaca impotriva stelei......Pacat ca s-au apucat rechinii de blaturi, ca ce-ai mai luat-o oile pe la Constanta........... 010.gif 010.gif
red_dog_rahova
pe mine ma intereseaza mai mult echipa noastra
coolio
QUOTE(Blu @ 4 Aug 2006, 2:16) *
Razboinicii rusinii

"Oile negre" de la Steaua, patronul Gigi Becali, managerul Mihai Stoica si portarul Carlos, au sarit iarasi calul.

Mihai Stoica, managerul general al violentei !!!!!!!!!

Carlos a trantit aparatul unui fotograf :

-In pauza meciului, Carlos a ramas pe banca tehnica, alaturi de Petre Marin, care coborase din tribuna, si de „rezerva” Sorin Paraschiv.
-Alex Nicodim, fotoreporter la „Gazeta Sporturilor”, s-a indreptat spre banca tehnica a „ros-albastrilor” pentru a trage cateva cadre cu glezna stanga a portughezului, afectata de accidentarea suferita.
-Carlos s-a ridicat de pe banca si a izbit aparatul fotoreporterului. Camera a zburat cativa metri, iar Nicodim a suportat si o ploaie de injuraturi, atat din partea lusitanului, cat si dinspre Sorin Paraschiv si Petre Marin.

Stoica a amenintat cu bataia alt fotoreporter:

-In loc sa aplaneze conflictul, „MM” a sarit si mai tare calul, adresandu-le cuvinte grosolane ziaristilor si institutiei pe care o reprezinta. Mai mult, „MM” s-a abtinut cu greu sa nu-l loveasca pe Stetcu, desi s-a dus amenintator spre el.

Vai cat ma bucur ca au patit-o si cei de la gps....
Noi ar fii trebuit sa fim in locul stelistilor ,noi ar fii trebuit sa ii lovim cu o sete cinica.Pe noi ne "persecuteaza" de cativa ani incoace prin ziarele lor .
E prima oara cand ii pot felicita pe stelisti pt. gestul facut.
Cei din conducerea noastra nu reactioneaza la nicio acuza aparuta in presa si asta e trist.Stelistii insa reactioneaza ca orice suporter care isi simte jignita echipa.
Blu
Sa fim noi in locul stelistilor ? Sa fim numiti "cainii negrii" de la Dinamo ??? Reporterul de la gașca slugilor proaste isi facea datoria , incercand sa-i faca o poza lui Carlos ! Cu ce a gresit omul ???

Eu am postat aricolul ca sa vada toata lumea ca presa nu accepta violentele de la Steaua . Noi trebuie sa criticam atitudinea oilor , nu sa ne dorim sa fim ce ai !!!!
dudu1961
axe.gif de cine scrie ma astia rau de steaua ,hai ca-mi placeti ,scrie doar de mm. si de carlos ,tot noi sintem aia huliti ,au scris si ei rau de 2 oameni (daca se pot numi asa) si gata ii urcati pe podium ,numai cind il vad pe ioanitoaia si imi vine sa vomit slugoiul ala. argument.gif
Blu
lightning.gif lightning.gif lightning.gif lightning.gif

Cine a urcat pe podium pe cine ??? In primul rand , articolul nici macar nu a aparut in gașca slugilor proaste ci in Evenimentul Zilei , si in al doilea rand nu vad legatura cu Ioanitoaia . Intr-adevar reporterul agresat e de la gașca slugilor proaste , dar asta nu-i da dreptul nimanui sa-l atace .

Si in plus articolul nu este doar despre "MM" , ci despre toate "oile negre" de la Steaua : Becali . Mihai Stoica si Carlos , si sunt mentionati si Petre Marin si Paraschiv .

Si aici nu e vorba de divergentele noastre cu gașca slugilor proaste , ci de o atitudine inadecvata a stelistilor care nu este tolerata de presa si de oamenii care au bun simt . Si noi ar trebui sa invattam ceva din asta , si sa fim mai civilizati pe viitor , nu sa ne dorim sa ne comportam si noi ca la usa cortului .
coolio
reporterul de la gașca slugilor proaste isi facea datoria.......atunci cand scria minciuni despre Dinamo ce facea?!?aaaa....datoria
cand afirma despre un meci al stelei -care era mai mult decat indoielnic-"diferenta de valoare dintre steaua si echipa "X" e evidenta " ce facea?!?.....datoria nuh?
toata aceasta adunatura de dezinformatori merita "starpita".Carlos a facut un rau necesar.Dupa ce se scrie despre tine in ziar ca esti netalentat, ca din vina ta sau luat nu stiu cate goluri reactionezi si tu cum poti.
Nu laud gestul , ci admir stoicismul de care au dat dovada atunci cand au sarit impotriva celor care au indraznit sa le "deranjeze" colegul.
As vrea ca si Borcea& Co sa acuze si sa "loveasca" in presa(gps) ori de cate ori au ocazia.(noi chiar am avea motive)
Bascanu
QUOTE(coolio @ 4 Aug 2006, 16:00) *
reporterul de la gașca slugilor proaste isi facea datoria.......atunci cand scria minciuni despre Dinamo ce facea?!?aaaa....datoria
cand afirma despre un meci al stelei -care era mai mult decat indoielnic-"diferenta de valoare dintre steaua si echipa "X" e evidenta " ce facea?!?.....datoria nuh?
toata aceasta adunatura de dezinformatori merita "starpita".Carlos a facut un rau necesar.Dupa ce se scrie despre tine in ziar ca esti netalentat, ca din vina ta sau luat nu stiu cate goluri reactionezi si tu cum poti.
Nu laud gestul , ci admir stoicismul de care au dat dovada atunci cand au sarit impotriva celor care au indraznit sa le "deranjeze" colegul.
As vrea ca si Borcea& Co sa acuze si sa "loveasca" in presa(gps) ori de cate ori au ocazia.(noi chiar am avea motive)

chestia cu lovitul in presa nu-i o treaba buna...ca aia nu se lasa aia asa usor, doar sunt "a 4-a putere in stat" sau ma rog..... asa se cred! au impresia ca daca esti reporter esti scutit d orice critica...in fine.cat despre chetia cu stelistii si ala d la gașca slugilor proaste nu pot sa spun mare lucru in afara ca nu ma mira reactia lor!!!!! vorba aia "cine se aseamana se aduna" si avand in vedere ca ii conduce jiji......trage fiecare ce concluzie vrea 010.gif 010.gif
Blu
Bine fratilor , hai sa dam cu totii cu pumnii atunci cand ceva nu ne place . Asa o sa traim intr-o lume mai buna !!!
Bascanu
QUOTE(Blu @ 4 Aug 2006, 18:07) *
Bine fratilor , hai sa dam cu totii cu pumnii atunci cand ceva nu ne place . Asa o sa traim intr-o lume mai buna !!!

normal ca nu!!!! cel putin din pct meu d vedere asta nu-i o solutie.
coolio
QUOTE(Blu @ 4 Aug 2006, 18:07) *

Eu m-am referit strict la acest caz si nu am oferit violenta drept o solutie pt. toate problemel vietii cotidiene.
Numai atat as dori ca pt. o luna niciun conducator,jucator sau oricine care apartine clubului Dinamo sa nu mai dea nicio declaratiile ziarului de sport gașca slugilor proaste.M-as simti razbunat pt. tot ceea ce au scris ei pana in momentul de fata.
Le-as interzice pana si accesul pe stadion.Pe ei nu ii doare un pumn luat in figura pt. au subiect de comentat.
Blu
Echipa de Liga Campionilor, site de divizie judeteana

Cel mai titrat club din Romania e cel mai prost reprezentat

Potrivit tuturor sondajelor, Steaua este echipa cu cei mai multi suporteri din Romania. In ciuda imensei popularitati de care se bucura „ros-albastrii“, modul in care inteleg acestia sa isi promoveze imaginea este cel putin straniu. Nu indraznim sa spunem neprofesionist.

Este de notorietate faptul ca, pe site-ul oficial al Stelei, „cea mai noua stire“ poate avea cateva zile pe putin. Trecand peste faptul ca luni, 31 iulie, nu era trecut nici macar rezultatul meciului cu Poli Timisoara, care se jucase pe 29 iulie, am facut ieri dupa-amiaza o trecere in revista a „celor mai noi stiri“ de pe site-ul campioanei. Capul listei era reprezentat de comunicatul MM-ului referitor la razboiul cu presa, celelalte titluri fiind: „Gigel Coman: «Am venit sa castig trofee cu Steaua»“ (Gigel a venit pe la jumatatea lunii iulie, saracul), „Steaua - Gorica 3-0“, „Steaua pune in vanzare biletele pentru meciul cu Gorica“, „răţoi si Coman au inceput recuperarea la Bologna“, „Meciul ND Gorica – Steaua, amanat cu o ora“. Asadar, site-ul abunda in informatii care mai de care mai interesante. Fanii chiar nu mai au nevoie ca echipa sa iasa din „silenzio stampa“.

Flash-uri cu jucatori plecati de luni intregi
Un alt punct forte al site-ului echipei din Bulevardul Ghencea este ca fanii ii pot revedea oricand pe jucatorii plecati de la echipa.

Astfel, flash-uri cu George Ogararu, Florentin Dumitru si Laurentiu Dinita atrag imediat privirea in partea de sus a ecranului.

Ce conteaza ca nu mai sunt stelisti? Probabil ca efortul celor care manageriaza site-ul ar fi prea mare pentru ca acesti jucatori sa fie scosi din peisaj.
sica
stiti ce-am observat? ca nu mai suntem asa de rivali cu rapid, inainte ii uram pe rapidisti , acum am inceput sa-i simpatizam
Bascanu
pai eu unu nu-i simpatizez!!!! chiar deloc
sica
nici eu dar nu suntem rivali, o rivalitate inseamna cum suntem cu oile...
Bascanu
pai da, dar tu ai impresia asta pt ca daca ai avea d ales intre Rapid si Steaua ai alege mai mult ca sigur Rapid......nu am dreptate??
sica
nu neaparat, nu simpatizez rapidul dar am observat ca e o tendinta de apropiere cu ei, fata de perioada 96-2004 cand si cu ei si cu steaua eram rivali,...cand i-am batut in giulesti cu 4-1 cand am avut bannareru ala cu caine cu-o cioara in gura si l-au scuipat ciorile pe dinu, pe urma dupa ce i-am umilit le-a aruncat prosopu.. etc .. acum parca ne sunt indiferenti
Bascanu
eu te inteleg..... dar nu am aceeasi impresie ca tine, adica nu vad indiferenta asta. intradevar exista mai mullta ura pt steaua si poate eclipseaza sentimentul d ura fata d rapid! daca gresesc corecteaza-ma.
sica
cred ca da, atunci steaua era in perioada piturca si era ciuca batailor, probabil de asta era o rivalitate mai mare cu rapidistiii ca ne bateam cu ei la campionat
Blu
Eu am tolerat Rapidul pana in momentul in care l-au transferat pe Ianis Zicu . Acum imi pare rau ca nu-i poate manca B-ul !
bigbobo
Sondaj falsificat pe site-ul stelutei...http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=51439&shift=1 010.gif 010.gif 010.gif
ScorpyoN
FC Arges - Bragadiru 0-2... meci neinteresant.
Legat de rivalitatea cu Rapidul, eu chiar n-am nimica cu ei, chiar tin cu Rapidul in meciurile europene ale Rapidului, pentru ca stiu ca rapidistii nu se cred "Barcelona Estului", stiu ca n-o sa-l vad pe Copos ca zice ca "Rapid cea mai tare echipa din lume" si alte chestii. Pe cand cu Steaua, felia e altfel.
reddog88
Daca va ajunge si Niculescu la Poli,echipa se va duce de rapa!!!! Trebuie sa luam atitudine ...
Bascanu
QUOTE(reddog88 @ 5 Aug 2006, 20:02) *
Daca va ajunge si Niculescu la Poli,echipa se va duce de rapa!!!! Trebuie sa luam atitudine ...

nu ajunge! si oricum daca ajungea cum "luam atitudine"???
ScorpyoN
Cum dracu sa ajunga Niculescu la Bragadiru? Tu auzi ce vorbesti? shocked.gif shocked.gif shocked.gif shocked.gif
reddog88
QUOTE(Bascanu @ 5 Aug 2006, 20:11) *
nu ajunge! si oricum daca ajungea cum "luam atitudine"???

Ai auzit ce au facut suporterii Barcelonei argument.gif

Intra pe gașca slugilor proaste.ro,si vezi ce apare in coltul din dreapta sus gunshot.gif

Te-ai convins?
axe.gif
Daca sunteti dinamovisti infocati, ar trebuii sa va sune cunoscuta expresia"cinste lor ,cinste lor, cinste piromaniilor!!!!"

QUOTE(ScorpyoN @ 5 Aug 2006, 20:17) *
Cum dracu sa ajunga Niculescu la Bragadiru? Tu auzi ce vorbesti? shocked.gif shocked.gif shocked.gif shocked.gif

La fel cum au ajuns Naidin,Grigorie,Alexa...
Bascanu
oricum nu ajunge la poli!!! asta vroiam sa zic....si pe langa asta daca era sa plece nu puteau face absolut nimic suporterii!!!

parerea mea.....
reddog88
Intereseaza-te cum au procedat fanii Barceloneii cand echipa trecea printr-o faza proasta,si care parea a nu se termina,cu asta ne-am face si noi intelesi...

QUOTE(Bascanu @ 5 Aug 2006, 20:37) *
oricum nu ajunge la poli!!! asta vroiam sa zic....si pe langa asta daca era sa plece nu puteau face absolut nimic suporterii!!!
parerea mea.....

Dupa cazul Alexa+Grigorie, mai esti asa sigur ca nu va ajunge si Claugol in curtea lu' Poli
red_butterfly
Avand in vedere ca zdeaua "este" Barcelona estului....cred ca am putea sa spunem ca (virgula) craiova este real madrid din est. Pentru ca:
1) mititelu se lauda ca are echipa cu pretentii la titlu
2) atat de tare se bucurau spurky in seara asta pe strada...cantau, faceau ca toti dracii...de unde am tras concluzia ca au jucat cu un adversar foarte "valoros"
BandiT
a fost totusi 3-0....ce sa faca stelistii?
sa boceasca?
voi daca bateti oltenii , nu va bucurati?
ScorpyoN
BandiT, ne bucuram, dar nu in halul in care zici c-am batut pe barcelona cu 5-0 verystrange.gif verystrange.gif
Plus ca (virgula de rigoare) Craiova e canditata serioasa la retrogradare 010.gif
ady77cta
QUOTE(reddog88 @ 5 Aug 2006, 20:46) *
Intereseaza-te cum au procedat fanii Barceloneii cand echipa trecea printr-o faza proasta,si care parea a nu se termina,cu asta ne-am face si noi intelesi...
Dupa cazul Alexa+Grigorie, mai esti asa sigur ca nu va ajunge si Claugol in curtea lu' Poli

l-ati uitat pe "marele" jucator plesan?ce treaba buna face el la rocar-bragadiru-aek?scula de jucator 010.gif
sper ca si alexa si grigorie sa se afirme la fel ca plesan.
cat despre niculescu cred ca nu se pune problema sa se duca la rocar.
BandiT
poate nu se duce niculescu la puli...
dar de ce vrea puli jucatori de la dinamo?
ei care injura bucurestiul cu fiecare ocazie, sunt plini de jucatori din bucuresti.
paddy
Se pare ca Niculescu e nemultumit de regulile Puriului dunno.gif sa plins in stinga si dreapta pina a auzit regele mortilor (Netoiu) care a si facut oferta Timisoarei, banuiesc ca e atras de cascavalul lui nenea Iancu ....
Ati vazut reactia lui Rednic: Niculescu a dat gol si atit banned.gif
RflaviusD
Sa plece Niculescu 149.gif
Am inteles ca daca Iancu il cumpara pe 1,2 mil Dinamo va oferi 1,5 mil pe Mazilu.
Mai bine Mazilu decat Niculescu beerchug.gif
ScorpyoN
Redusu ala mintal de Siman cere 3 milioane pe Mazilu si nu ni-l va da niciodata bigcry.gifbigcry.gif
P.S. Se uita prea repede de cate ori ne-a scos Niculescu din rahat(mai ales meciul cu Omonia).
Chiar daca nu alearga cat am vrea noi, exemplu meciul de ieri: a alergat putin , dar a marcat golul victoriei. Si + de asta, este un expert al executarii loviturilor libere. Acum in situatia asta vom vedea daca chiar este caine, sau doar un mercenar nenorocit.
In concluzie: Niculescu NU trebuie sa plece!!!!!!!
DiliBili
diseara toti trebuie sa fim romani 010.gif si sa strigam ALLEZ STANDARD ALLEZ-ALLEZ STANDARD ALLEZ-ALLEZ STANDARD ALLEZ-ALLEZ STANDARD ALLEZ-ALLEZ STANDARD ALLEZ-ALLEZ STANDARD ALLEZ-
Max
Antisteaua le ureaza de la mare ...muşeţel steaua...! 010.gif
anmini
beerchug.gif beerchug.gif as vrea sa-i vad fata lui mm.......... crazy.gif
BandiT
totusi 2-2 nu e un scor rau...
sa vedem ce faceti voi deseara.
eu totusi va urez bafta.
ScorpyoN
Ca de obicei, Stoaia joaca cu echipe de mana a 4-a.
Acum ne dam seama ca nu numai noi avem portari gen Babicu, ci si tampiti de pe alte meleaguri. Cum naibii sa ia Renard ala gol in halul ala???? shocked.gifshocked.gifshocked.gif Cred ca pana si Babicu care e expert in luat goluri din astea o apara p-asta.
A da, va doresc ca RAPAIC sa fie ca un Maccarone pentru voi!
Inca sustin: De ce n-ati putut juca cu Osasuna sau Fener??? bigcry.gifbigcry.gifbigcry.gif
P.S. Cum as vrea sa se termine meciul Stoaia - Standard:
Minutul 90, scorul este 0-0, ultima faza a meciului, lovitura libera de pe partea stanga pentru Standard, suteaza Rapaic ... si GOOOL superb la vinclu. beerchug.gifbeerchug.gif
Ashtray
Avem un nou Maccarone:Rapaic.Se mareste lista cainilor pana la moarte din strainatate!
ScorpyoN
Aolooo... iar incep spurkaciunile de la Prrom TV si Spurkaciunea1 sa ridice in slavi pe spurkatzi. Doamne, te rog! Fa o minune pe 23 august! Standard sa-i aduca la realitate pe spurkatzi bigcry.gifbigcry.gifbigcry.gifbigcry.gif

Hmm, se pare ca CFR-ul nu glumeste.
Daca nu se apuca de blatescu are sanse mari la titlu'. Ceahlaul - CFR 0-3 (minutu 85) si CFR-ul joaca fotbal.
BandiT
[quote name='ScorpyoN' date='10 Aug 2006, 20:05' post='82076']
Aolooo... iar incep spurkaciunile de la Prrom TV si Spurkaciunea1 sa ridice in slavi pe spurkatzi. Doamne, te rog! Fa o minune pe 23 august! Standard sa-i aduca la realitate pe spurkatzi bigcry.gifbigcry.gifbigcry.gifbigcry.gif

vise taica!
minunile contra stelei s-au terminat la middlesborough...
mai bine vedeti-va de evreii vostri , ca nu sunteti inca calificati...
RED75
verystrange.gif Nici voi !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.