Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
adysmq
Timisoara-International 0-0

Sa moara Iancu de ciuda ca nici cu puncte luate cu japca nu poate lua titlu.Pana acum o etapa extraordinara pentru noi sa speram ca o sa si-o ia si steaua si cfr
FarfelkugeL
ANALIZĂ | Prea multe coincidențe în meciurile arbitrate de Tudor

Ecuația al cărei rezultat a fost calificarea CFR-ului în finala Cupei României are o constantă: arbitrul Alexandru Tudor

În cele ce urmează, ProSport nu are de gând să arate cu degetul, ci doar să consemneze faptele. Unele care, așa cum o spune și titlul articolului, conduc către prea multe coincidențe. Toate în defavoarea lui Tudor.

Faptul nr. 1: Craiova - CFR 0-1 (sferturi)

Mai întai, sferturile Cupei: Craiova - CFR 0-1. La acea vreme s-au scris și s-au declarat multe despre prestația centralului. Alexandru Tudor a anulat eronat golul lui Florin Costea, semnalizând ofsaid pe propria răspundere, deși asistentul de pe acea parte nu văzuse niciun fel de infracțiune. Mai mult decât atât, reușita decisivă a oaspeților, autor Dubarbier (24), a venit în urma unei poziții mult mai clare de ofsaid la Traore. Deși la faza lui Costea s-a autopronunțat, dictând poziție afară din joc, la golul CFR-ului nu s-a mai întâmplat nimic, chiar dacă reluările au arătat clar ca se impunea dictarea ofsaidului.

CFR Cluj este o echipă hidoasă, este un fel de Victoria București. A fost o execuție în direct. Mi s-a spus de dimineață că tușierii sunt ai Clujului și nu am crezut
Adrian Mititelu, patron Craiova

Faptul nr. 2 : CFR - Dinamo 2-1 (semifinale - retur)

La 1-0 pentru gazde, Andrei Cristea cade în careu, iar Tudor îi arată "galben" pentru simulare, deși Alcantara l-a faultat clar pe Cristea, punându-i efectiv piedică. Era minutul 60, scorul de 1-0 pentru CFR și cu Dinamo în superioritate numerică. Dincolo de discuția despre incapacitatea roș-albilor de a gestiona avantajul de efectiv, rămâne greșeala lui Alexandru Tudor în contextul expus mai sus.

Tudor este un bufon, este labil psihic. Nu se poate să ne refuze un penalty la modul în care el a făcut-o
Cristi Borcea, presedinte executiv Dinamo

Coincidența nr. 1: Delegările

După scandalul din sferturi, când i-a exasperat pe olteni, Alexandru Tudor este delegat la meciul decisiv din semifinale, după 1-1 în "Ștefan cel Mare" cu Dinamo. E drept, nimănui nu i s-a părut ciudată această delegare, dar reacția e firească având în vedere că, de la episodul din Cupă, Craiova a tot reclamat erori de arbitraj. Faptul că Tudor a fost la centru la CFR - Dinamo a căpătat sens abia după meci.

Coincidența nr.2: Eliminările

Cu Craiova:
În ambele meciuri, CFR a avut oameni eliminați. La Craiova a fost vorba despre Traore (la 0-1), iar miercuri seara, de Edimar (la 0-0). Asta poate induce ideea unui arbitraj echidistant din partea lui Tudor. Numai că un ochi experimentat poate observa dincolo de cifrele statisticii. ProSport a discutat cu mai mulți specialiști în arbitraj și a ajuns la concluzia că eliminările sunt importante într-un anumit context. Cea a lui Traore a venit la 1-0 pentru CFR, un scor pe care o echipă "italienească" oricum voia să-l păstreze și în efectiv complet. Numai că, la același scor, dar și cu o echipă a Craiovei mult mai prezentă în atac, Tudor a refuzat să-i acorde al doilea "galben" lui Dubarbier, deși se impunea foarte clar acest lucru, conform reluărilor TV.

Cu Dinamo:
Miercuri seara, Tudor l-a eliminat fără drept de apel și corect pe Edimar (46), după o intrare criminală a acestuia la Kone. Ce trebuie reținut: dacă nu l-ar fi eliminat, gestul ar fi fost mult prea evident pentru a nu fi discutat public. Apoi, revenind la părerile specialiștilor contactați de ProSport, eliminarea a venit pe fondul unui joc foarte bun al Clujului, dar neașteptat de slab al "câinilor". Consecința? CFR s-a dovedit mai bună chiar și în nouă jucători de câmp, marcând de două ori.

Coincidența nr. 3: forma CFR-ului

Și în toamnă, la acel 0-1 de la Craiova, și acum, CFR Cluj traversa o perioadă extrem de bună ca joc. Astfel că discuțiile despre arbitraj pot părea derizorii. Și, totuși, nu e chiar așa. O spune unul dintre oamenii vechi în arbitrajul românesc, evident sub protecția anonimatului: "Și în campionatele mari, Juventus, de pildă, nu poate câștiga toate meciurile la rând, nu are cum. Dar aici intră în peisaj conducerea. Pe fondul unui joc bun al echipei, nu strică niciodată un arbitraj de-al casei. Așa, ai un amalgam imposibil de combătut: ai jucat bine, iar greșelile de arbitraj în favoarea ta pălesc atunci când vii cu cifre care îți dovedesc superioritatea pe teren". Sesizați vreo asemănare cu tot ce s-a scris în rândurile de mai sus?
marcher
Campionatul 2009-2010 si-a desemnat invingatoarea. In urma cu cateva minute, CFR CLUJ si-a asigurat victoria finala invingand cu 2-1. Si uite cum o echipa straineza ca lot in proportie de 90%, cu patron de nationalitate maghiara si antrenor italian, ingenuncheaza inca o data capitala. Pe aceasta cale ii felicit iar noua nu ne mai ramane decat gustul amar al gafei monumentale a lui dolha. Chiar asa...de ce ne-a blestemat DUMNEZEU cu tine?
Cai Lun
Intreaba clanul.
redmania
Am pierdut prea multe puncte in sezonul asta ca sa dam vina pe o greseala a unui jucator.

Si Moti si-a dat autogol cu Astra in acel 1-1...tot 2 puncte pierdute...dar nici Moti nu poate fi invinuit.
Pentru 1-1 de acasa cu Ceahlaul pe cine mai dam vina ? Dar pentru 0-1 cu Otelul cine sunt vinovati ?

Am fost prea slabi sezonul asta ca sa vorbim de titlu pierdut...noi n-am pus piciorul pe podium nici macar o etapa.
marcher
Niciuna nu se compara cu cea facuta de dolha. Interventia lui nu are nici o logica...pentru ce trebuia sa incerce a prinde o minge, la 3 metri de sol, care se indrepta out, la scor favorabil echipei sale? Ori e un portar idiot ori un vanzator notoriu. Sa fiu sincer, eu il suspectez de ambele.
Capirossi
Pt. derby ne vedem la Buzau. Nu cu Gloria, cu Steaua.
vega
Deci cu spurkii jucam tot in ghena,sau cum zic marile valori ale fotbalului spurcat " templul taranului obosit" crazysanta.gif
vega
Ce tarani prosti spurcatii,dupa ce ca au luat de la urinea toata "crema" ,saracii aia i-au rupt,le-au scos fotbalul din cap,doamne ce tarani evillaugh1.gif
Florin_Dinamo
Vrei sa spui ca te superi pentru rezultatul de aseara?
vega
Cum as putea sa fiu suparat? verystrange.gif ai inteles gresit,chiar am dormit mai bine cand am vazut ce au facut spurcatii tongue.gif
Florin_Dinamo
Totusi a fost doar primul meci. Sa vedem ce fac joi pe Anfield, si apoi in campionat. Noroc ca au jucatori, dar nu au antrenor. Sezonul trecut au avut antrenor decent, Stoichita, Bergodi, dar nu au avut jucatori.
Naspa trebuie sa fie sa fii stelist verystrange.gif verystrange.gif
Achiles
Chiar daca Ilie a calificat steaua in grupele Europa League ...
Chiar daca stoaia sta mai bine ca noi in clasament ...
Datorita ultimelor rezultate:

Grasshopper - steaua 1-0
steaua - Timisoara 1-1
Urziceni - steaua 1-0
Liverpool - steaua 4-1
steaua - Astra 1-1

Ilie Fantezie si-a dat demisia !!! Fara comentarii ... tiganul are caracter ...
Achiles
Oile au meci usor ... Hoțelul trebuie sa-si faca bugetul pe anul viitor ...
Asa arata palmaresul unui satelit al zdelei spurcate ... 44 de intalniri in campionat, 34 de victorii pt stoaia, 3 remize, 7 victorii pt hoțelul ... Ultimele 10 intalniri: 8 victorii pt stoaia si 2 pt hoțelul:

2005-06 stoaia 4-0 hoțelul
2005-06 hoțelul 0-3 stoaia
2006-07 hoțelul 2-1 stoaia
2006-07 stoaia 3-0 hoțelul
2007-08 stoaia 3-1 hoțelul
2007-08 hoțelul 0-1 stoaia
2008-09 hoțelul 2-0 stoaia
2008-09 stoaia 5-0 hoțelul
2009-10 hoțelul 0-1 stoaia
2009-10 stoaia 1-0 hoțelul
DJ_ME
si tot si-au luat-o... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
SunGod
Joaca bine zburatoarele,bine ca i-am batut mamba.gif
allecs
Sa batem steaua si astfel toate scandalurile si certurile vor fi uitate
football.gif HAITA_DINAMO.gif
Rizea
Aoleu aoleuuuuuuuuuu MU.E stOAIA,3-3,ATAT AM SPUS!!!!!!!
GRAZIE NAPOLI.......
Fane
FORZA NAPOLI!! sa fie veselieeeeeeeee. ce ghinion pentru napoli, trebuiau sa bata cu 5-3. probabil este un rezultat rusinos pentru italieni.
Cai Lun
Eu ma asteptam sa bata oile. Nu inteleg ce mare echiap e Napoli... oricum, faptul ca au dat 3 goluri italienilor, nu e putin lucru... chit ca au fost cu noroc vreo 2.
Rizea
te asteptai sa bata cand aveau deja 3-0 spurkktii?cre ca toata lumea se astepta la scoru asta,dar de cand au dat italienii gol,am sperat pana in ultimul minut,cre ca am trezit blocu' cu glasul meu......Multumim arbitrului,asta e Caine pana la moarte frate,beau si pentru el in seara asta beerchug.gif
taverna.gif <<<---- cam asa suntem toti DINAMOVISTII in seara asta
Cai Lun
Ma asteptam sa bata de cand am auzit ca joaca cu Napoli... prea incercati sa va mintiti ca spurkktii nu sunt buni de nimic. Hai sa luam lucrurile asa cum sunt...
Rizea
nu incercam,NE DORIM,e o diferenta!!!!!Speram sa fii si tu in categoria asta
matador
rezultatul de acum ma bucura mai mult decat o infrangere la scor a spurcatilor... am vazut meciul la un pub cu niste prieteni spurcati si am urlat de bucurie eu si barmanita , in timp ce restul carciumii era in lacrimi. ce poate fi mai frumos de atat?
Florin_Bogdan
Ce hotie... dar mai ales CE BUCURIE \:d/
vega
Grazie Napoli !!
Respect arbitrului polonez !!!

Meciul asta e din seria " Prostii Prostilor" ,serialul 1 ,episodul 2 beerchug.gif
fera80
ce seara minunata ... !!!! eu unul, sincer va spun, am sarit din pat la golul 3 (pt Napoli, bineinteles) bananasmile.gif . m-a sunat dupa meci un prieten stelist si i-am zis : ma, ce frumos a fost meciul asta, asa imi doream sa nu se mai termine. daca ar mai fi tinut 10 min... " oricum, bine ca s-a terminat si asa desi m-a cam dezamagit Napoli... beerchug.gif
vikio
Noroc de dinamovistu nostru de la Napoli bananasmile.gif Cum a intrat Mitica...cum a venit si golu 3....Ce pot sa zic...o partida perfecta...Arbitraj de nota 10...Recunosc ca mi-a placut golul lui dodel..Daca mai erau 20secunde se termina 3-4...
Super fotbalist slovacu ala cu creasta de la Napoli..
Cai Lun
De la ultrasu din tei... Ringtone gol 3 Napoli
Rizea
Doamne ce disperati!!!!!!!!! wtf.gif rockets.gif gunshot.gif gunshot.gif

Doamne ce disperati!!!!!!!!! wtf.gif rockets.gif gunshot.gif gunshot.gif
Rahan
eu zic sa nu exagerati cu bucuria, si sa ne aducem aminte ca si noi am fost in situatie asemanatoare in meciu cu Olympic Marseille..
si acel arbitru nemernic nu ne-a mai acordat vreo 2 secunde de prelungire ca sa se valideze golul nostru care ne califica in primavara....
Florin_Dinamo
In plus, foarte probabil o luam de la Otelul.
SunGod
A batut Otelul aseara pe Craiova,se ingroasa gluma,daca nu castigam cu cfr titlul devine un vis pentru la anu.
Florin_Dinamo
Pentru mine titlul e un obiectiv realizabil doar peste cativa ani...
marcher
Pentru ziua de azi, 7 mai, o clanta sublima ros-albastrilor si tuturor simpatizantilor lor pana la a 10 generatie.
Rizea
cat bulan pe spurkkti in seara asta......II BATEM SI IN FINALA?
010.gif 010.gif 010.gif 010.gif
Florin_Dinamo
Sper ca da.
Rizea
Pei trb sa facem continuarea de la http://www.youtube.com/watch?v=gAuwmxjat8Q.......
farkas
Le rupem fasul!!
iulius45
Torje,niki o data la steaua!
..familia becali este cancerul din fotbalul romanesc,acest vierme(becali)a distrus Dinamo,steaua si in totalitate fotbalul romanesc.Datorita binjnitariei lor,nu ne mai baga nimeni in seama.Au pacalit Galata cu Bogdan Stancu,acum vor sa pacaleasca pe Dinamo si sa ni'l fure pe Torje.Daca Torje va ajunge la steaua,Cristi Borcea,impreuna cu toata conducearea lui Dinamo,sa dea fok steagului alb rosu,sa dea fok stadionului,poate atunki regretatii:Catalin Hildan,Drumitache, Michael Klein,vor avea si ei linsite,credeti ca va fii posibil sa se odihneask linistiti?Niki odata stimati conduktori din Stefan Cel Mare.Daca nu sunteti in stare sa tineti clubul Dinamo,acolo sus une ii e loku,vindeti si plekti din groapa;)Poate atunki se vor intoarke si suporterii in tribune,poate atunki va ramane si Ando' la Dinamo,poate atunci si regretatii de mai sus,aceste nume care ne fak pielea gainii,knd le pronuntam numele,se vor odihnii in pace.
farkas
Veniti cu totii la Cluj in Gruia sambata, fara fulare, fara insemne si cumparati bilete la tribuna II in sectoarele, 37, 38, 39, 40, 46,47,48,49.
Transmite-ti acest mesaj tuturor dinamovistilor!
kidlukas
De ce nu in peluza? :|
farkas
QUOTE(kidlukas @ Nov 1 2011, 07:46 PM) *
De ce nu in peluza? :|

Pentru ca in peluza nu-i lasa decat pe cei cu buletin de bucuresti.Nu va amintiti ce au facut nemernicii anul trecut.Sectoarele acestea sunt in imediata vecinatate a peluzei unde va fi galeria noastra.
Transmite-ti va rog mesajul meu tuturor dinamovistilor din Ardeal!
marciprius
Aseara am mai trait o mare deceptie!!! O mare frustrare!!! Pe langa cele legate de...noi,lot subtire,evenimente petrecute in ultimul timp,aici subliniez meciul cu spurkatii,evolutiile lor dupa ce au jucat cu noi........ Practic i-am reinviat! Ce facem fratilor"dinamovisti". Ce ne facem cu protestele inutile care ne fac de rasul Romaniei!!! Au ajuns sustinatorii Sportului ,sau ai Chindiei sa rada de noi ca sunt mai multi!!! Au ajuns sclavii de la gașca slugilor proaste sa spuna ca Spurkatii aduna intr-un meci mai multi suporteri ca noi!!! Au ajuns "lupii galbeni" saa ne de-a M...E in Groapa!!! Ne-a dat-o si stelistii,tot la noi acasa(bozgorii stelisti). S-a dus cu "CINE SUNTEM...!

Fac apel la ultima farama de orgoliu, nu asta merita DINAMO! Dinamo nu ar trebui sa se termine aici! Nu mai vreau sa plang la performantele stelistilor,si la coreghrafiile lor! M-AM SATURAT! TREBIE SA VINA SI TIMPUL NOSTRU!

M... SPURKATII!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.