POOL
May 12 2006, 10:00 AM
Mda.... E k si kum ar spune k n-are probleme ku kapul.
crazy_rednwhite
May 12 2006, 10:32 AM
maintreb dak este cineva care sa-l simpatizeze pe MM.....fie el suporter al oricarei echipe(kiar si steaua).....POATE maicasa......
Cai Lun
May 12 2006, 09:59 PM
E.. si a castigat rapidu'...
..sa moara jiji.. de suparare...
alexyutza
May 13 2006, 02:18 AM
Ati auzit cat costa mai nou un bilet la meciurile stelei ? 30 .000 lei vechi , normal ca doar nu noi.....
f_rares
May 13 2006, 09:55 AM

Atat costa in Divizia B

Unde au ajuns rivalii...trebuie sa mai scapam si de rapizi
red_dog 4 ever
May 13 2006, 09:59 AM
Nu stiu ce sa mai faca sa vina

la stadion ca dupa ultimele rezultate.Da rezolva jiji si zmaradescu problema imediat.Se duc sa racoleze toti aurolacii din canale si gata se umple stadionul
f_rares
May 13 2006, 10:05 AM
Nexus
May 13 2006, 01:06 PM
Dar au avut vreodata

suporteri?Eu cred ca nu.Poate de aia de conjunctura,care azi tin cu oile ,maine cu crapizi si poimaine cu stiintza.Vai de mama lor.
Cai Lun
May 13 2006, 02:38 PM
Ce faceti voi aici e un fel de.. "rade ciob de oala sparta...".. parerea mea....
COSMIN C
May 13 2006, 02:42 PM
Sau rade ciob de ciob, dar el e facut zob!! ...
Nexus
May 13 2006, 03:21 PM
Eu inka nu am vazut suporteri ai oilor klumea.anuntati0ma si pe mina cand ii vedeti.
red_butterfly
May 13 2006, 03:55 PM
am vazut eu...unul singur ce-i drept....e stelist de mic nu de cand cu noile "performante" ale zdelei...iar acum e foarte dezamagit de echipa, si spune k pt el cele mai importante meciuri au fost cu rosenborg si cu boro (deoarece p alea le-au pierdut)...
cane loco
May 13 2006, 05:34 PM
pai nu v-am spus eu ca suporteri spurcati sunt majoritatea cu sapa la brau si cu celularele setate pe scoter-maria, ce sa mai fucking rednex adica tzaranoi agromete sau agrostyler.Pentru astia ultras e un cuvant elaborat daca il aud se intreaba ce e aia ultras, poate ii injuri cumva de mama.
POOL
May 13 2006, 10:24 PM
Mda.... Pt orgoliul nostru, sper sa ia sportu campionatu....

Meritatzi baietzii.....
red_dog 4 ever
May 13 2006, 10:28 PM
Anul asta orice echipa merita campionatul numai noi nu
DarkSide
May 13 2006, 11:06 PM
Nici zdiaua cu toate

sangerande ale ei...
Aragorn
May 14 2006, 08:10 AM
Cel mai mare rival al echipei Dinamo este propria echipa de conducatori . Ahtiati dupa castiguri imediate nu s-au gandit ani la rand decat la buzunarul propriu , cum sa traficheze si sa vopseasca diversi jucatori , rezultatele se vad . De la o vreme nici ministerul de interne nu s-a mai implicat de frica increngaturii mafiote care domneste aici la varful conducerii . Ne trebuie conducere noua , antrenor si cel putin 7 jucatori seriosi si profesionisti .
COSMIN C
May 14 2006, 02:22 PM
Corect ,Aragorn !!
Cred ca acest topic ar trebui inchis....cel putin pentru o vreme.... Pana cand Dinamo va fi din nou o adevarata rivala pentru celelalte echipe...Deocamdata e doar ciuca batailor...Asa ca , fara suparare, ar trebui sa ne spunem in gand, inainte de a mai posta despre altii:Ciocu mic si joc de glezne ....
red_dog 4 ever
May 14 2006, 02:30 PM
PLECAAAATI!!!
POOL
May 14 2006, 09:46 PM
Cosmine..... Yo as baga niste zile asa de doliu, in care sa nu poata intra nimeni pe forum.
BandiT
May 15 2006, 06:29 AM
noi am luat 3 puncte mari cu clujul si voi ati pierdut 3 puncte mari cu vasluiul.
de aia zicea mm ca nu mai are probleme cu titlul.
si intradevar la bacau-steaua merge 2 dar cred ca o sa fie scos de pe ;iste de casele de pariuri..
crazy_rednwhite
May 15 2006, 06:45 AM
la faza cu scosul de pe liste nu ma-m gandit...;))
sper sa nu-l scoata...."easy money..".....:P
FarfelkugeL
May 15 2006, 02:40 PM
Sechelariu: Nu a putut CFR Cluj să facă nimic în faţa Stelei şi poate Bacăul! Hai să fim serioşi!
=> SA INCEAPA BLATUL!!!
red_dog 4 ever
May 15 2006, 02:43 PM
Blatul e inceput de mult.Bine ca macar retrogradeaza un satelit al oilor
alexyutza
May 15 2006, 02:44 PM
Nu stiu de ce va mai mirati . Oricum ne asteptam cu totii la un blat ,asa ca in fiecare an .
E deja o traditie . are si sechelariu un moment de maxima sinceritate .....
bianco_rossa
May 15 2006, 02:56 PM
daca face CFR'ul blat...bacaul de ce n'ar face?..macar bani sa mai ia...acu' p ultima suta de metri ..
bigbobo
May 15 2006, 03:01 PM
blat...neblat...sper sa-i bata sportul in weekend si sa ne scuteasca de un an de umilinte la adresa noatra
Stelistu'
May 15 2006, 03:38 PM
Iete cum toata lumea, indiferent cu cine tine, atunci cand echipa favorita pierde spune ca celelalte echipe fac blaturi. Pe principiul asta in fiecare an campioana este echipa cu cele mai multe blaturi in sezonul respectiv. Adica inclusiv dinamo in anii cand a luat campionatul si in turul acestui campionat. Asta e, invidia e omeneasca. Dar ce te faci ca si Sportul e in fata lui dinamo si nu cred ca i-a acuzat cineva pana acum de blat. Si numai tineretea si lipsa de experienta a facut sa nu bata pe dinamo cu 4 sau 5 la 0.
reddogforever84
May 15 2006, 05:08 PM
Pai acum doua sezoane cand a luat Dinamo titlul jiji a declarat ca nu se poate ca prietenul lui , Sechelariu , sa ii puna probleme in lupta pt titlu.. Iar acum ca bacaul sunt deja retrogradati ... ce mai conteaza pt ei 3 pct .. Conteaza sa iasa jiji bine.
bianco_rossa
May 15 2006, 08:21 PM
Oitza....las'o jos ca oricum se fac blaturi pe toate partile...important e ca sa nu fie asa de evidente...aviz voua...IDEAL ar fi sa se joace macar un campionat cinstit....dar cum banul a ajuns sa'l faca pe om..rezultatele se vad...asa ca ciocu mic in privinta blaturilor ca nu sunteti voi aia cinstiti si drepti din campionatul asta
marcher
May 15 2006, 08:26 PM
Da, da cand va duce-tzi la gigel acasa?
cleo_patra
May 15 2006, 08:34 PM
Din pacate nu as mai vorbi de rivali acum, rusinea e prea mare, macar de ar iesi sportul campioana.
Nexus
May 15 2006, 09:06 PM
Sa nu iasa zdiaua campioana.Daca iese e a 2 oara consecutiv si va fi nasol.
marcher
May 15 2006, 09:15 PM
Cine-i mai opreste? Poate sportu, da e greu
bigbobo
May 15 2006, 09:26 PM
Greu al naibii, dar cu siguranta sportul e singura din cele 4 care o mai pot incurca pe steluta...cred ca va fi plina regia de cornute
POOL
May 15 2006, 11:51 PM
QUOTE(marcher @ 15 May 2006, 22:15)

Cine-i mai opreste? Poate sportu, da e greu
Steaua mnu o sa ia titlul.....

si vaslui o sa ii incurce..... Da' nu stiu pe astia nu contez tare mult, deoarece o sa fie ulima etapa astia salvatzi becali ku janta dupa ei sa le dea "prime de infrangere" si noah.....
radu
May 16 2006, 06:28 AM
hai oricine numai steaua nu
crazy_rednwhite
May 16 2006, 08:13 AM
puey la sportul acasa...o sa fie plin de spurky in tribune...asa ca zic ca o sa fie ca si acasa pentru steaua.....nu?!...de bacau nu mai am ce vorbi....(apropo...nu au o limita minime de puncte, pentru a nu incepe "Liga II"..cu puncte in minus?!)
anmini
May 16 2006, 08:17 AM
hm, o sa le incaseze banii pe bilete stelistilor, si-or sa-i trimita acasa invinsi. poate-si mai taie mirela ceva si cu ocazia asta...............
bigbobo
May 16 2006, 10:12 AM
Daaaa...n-ar fi rau....Am putea vedea si noi atunci un documentar gen Mirela's Files
BandiT
May 16 2006, 10:24 AM
bun !
daca bate steaua pe bacau e blat...
dinamo a batut pe bacau. a fost blat?
de fapt cam toata lumea a batut pe bacau acasa in bacau...au fost blaturi?
bacaul e o echipa foarte slaba , deja retrogradata , si singura motivatie ca sa joace tare cu steaua ar fi niste prime in bani de la rapid / sportul /dinamo..
daca fuge copos dupa ei cu traista de euroi , atunci se poate sa moara pe teren..
altfel, o sa 'moara' pe terase la o berica.
POOL
May 16 2006, 10:45 AM
Mah... noi ne-am vhinuit 92 de min sa o bagam in atze, voi chiar dak nu o sa va "chinuitzi" tot o sa datzi gol, k aia e klar k nu o sa dea... poate asa numa dak e scorul prea mare.
Si nu mai face komparatzii de genul Dinamo -bacau blat k stie toata lumea prietenia dintre jiji si sechelariu....
reddogforever84
May 16 2006, 01:20 PM
Si pe Farul i-a cam batut lumea.. insa numai cu o serie au jucat intradevar fotbal . Cu alta serie au facut asa un pressing incat apararea lor era la 50 de metri de poarta lui Curca.. De ce oare ??
crazy_rednwhite
May 16 2006, 01:27 PM
parerea mea...farul si bacaul= "satelitii" lui steaua....
parca nu e voie echipa si satelitii sai sa joace in aceeasi liga....uite...la noi se poate orice...
predator
May 16 2006, 01:40 PM
las ca si dinamo are sateliti : ceahlaul , fc. brasov , craiova in era netoiu , bistrita , ...
si daca ne gandim ca pe timisoara - i batem peste tot , putem spune ca si timisoara e satelitul lui dinamo.

la fel , steaua a dat 6 puncte bistritei=> steaua e satelitul bistritei...
Cai Lun
May 16 2006, 02:55 PM
QUOTE(BandiT @ 16 May 2006, 11:24)

bacaul e o echipa foarte slaba , deja retrogradata , si singura motivatie ca sa joace tare cu steaua ar fi niste prime in bani de la rapid / sportul /dinamo..

Ai fost tare de tot la faza asta!
bigbobo
May 16 2006, 03:07 PM
red_dog 4 ever
May 16 2006, 03:11 PM
Si cu ce ne incalzeste pe noi?
bigbobo
May 16 2006, 07:18 PM
POOL
May 16 2006, 07:35 PM
Da.... Fiecare tara ku prostii ei....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.