Cosmin_fcd
Mar 1 2009, 12:59 AM
din cate stiu eu, Nati Meir a condus echipa de fotbal de la mn din orash, in perioada cand se batea la un loc pt liga I. Da a fost unii de la sportu(cu ei ne bateam pt locul 1 in B) la el acasa si l-au aminitat, si in o saptamana - 2 a fugit. Din l;ipsa de bani, am vandut meciu din ultimele etape(parca ultima tin minte. ce-i drept asta se intampla prin jurul anilor 98-99) sportului si am ramas in B. Acu ne zbatem la retrogradare in C
Amn_Googly87
Mar 1 2009, 02:55 AM
Si voi chiar credeti in aberatiile lui fecaly? o sa ramana la stoaia mult si bine si foarte bine face. Sa-i distruga de tot pe aia
RED75
Mar 1 2009, 03:27 PM
Din cate am vazut eu ala e un papagal cel putin la fel de mare ca Jiji. Nu cred insa ca Jiji lasa afacerea. Poate doar daca prin minune ajunge acolo unde ii e locul (la parnaie)
Morpheuss
Mar 1 2009, 04:04 PM
Ia uite spurcatu'! Pleaca ba de-aici!
reddog_sv
Mar 1 2009, 07:04 PM
La ora asta pe gsptv urmeaza sa apara noii sefin din gheena cica...acu' e interesant daca au preluat shtoiaia sau sunt 50-50 cu jiji cum era vorba....cred ca mai buna ar fi ultima varianta

L.E. s-a razgandit ciobanu'
marcher
Mar 2 2009, 07:35 PM
QUOTE(krucifix @ 1 Mar 2009, 13:34)

noi Stelistii ...Un amic de-al meu [ si el mare Stelist ] [ doua triunghiuri suprapuse si rotite cu 120 de grade ca sa intelegeti si voi ]

Esti magar, nesimtit si fara maniere, vorba lui nenea iancu, deoarece:
1. esti stelist
2. scrii tampenia cu litera mare
3. ne crezi handicapati si nestiutori precum adunatura de langa cimitir
4. pentru semnul obscen.
krucifix
Mar 3 2009, 12:58 AM
1 . nu sunt "spurky" , sunt CFR-ist
2. m-am dat si eu spurcat si am dat un comm . in numle lor , ca sa fie mai credibil normal ca am scris "tampenia " cu litera mare
3. explicatia " ca sa intelegeti si voi " era adresata spurcatilor si nu voua
4. idem
ps. acuma am observat ca atat de credibil a fost comm. ca sa si sters
Mirunik
Mar 3 2009, 01:07 AM
Eu n-am inteles mai nimic din ce ai scris, nici de ce ai postat, nici ce cauti matale pe Mania.
Leaveyou
Mar 3 2009, 01:26 AM
Eu cred sincer că are să ne spună ceva. Nu-mi dau seama încă ce ! Este încurcat în exprimare și alambicat în gândire. Domnu' krucifix sunteți sigur că pe DinamoMania ai vrut să postezi inepția aia ? Nu te supăra, așa suntem noi mai înceți la înțelegere. Pe mine unu' m-ar ajuta și o schiță. Dacă ai timp.
Nexus
Mar 3 2009, 01:30 AM
Avem nevoie de un traducator sau interpretator...
Morpheuss
Mar 3 2009, 01:37 AM
Interpretare :
Click to view attachment (powered by Leaveyou ź)
reddog_sv
Mar 3 2009, 06:40 PM
Taica-meu mi-a zis ca rada de la inaripati ar fi declarat ca Bistrita ar trebui sa o lase mai moale pentru ca i-au ajutat de-a lungul timpului cu jucatori....cu asta mi-au pus capac...pana nu-i vad in B n-am liniste..de cand sunt ei numai de noi si spurcati se plang si schiauna, fotbal habar n-au...un sfert de UEFA au prins si ei in toata istoria...in rest un hoit de club ridicat din mila dinamovistilor..n-o sa le simta nimeni lipsa
Amn_Googly87
Mar 4 2009, 03:21 AM
Pai sa stii ca sunt pe drumul cel bun spre "B". O harababura ca la rrapid n-am vazut in viata mea - poate doar la stoaia tot in aceste zile
reddog_sv
Mar 8 2009, 06:58 PM
Razvan Lucescu

dar pana de Paste mai au timp oile cine stie, poate ajung pe primul loc
Petre Marin trebuia eliminat ..la fel si jegul de ghionea..dar nu...doar Lajos greseste
cane loco
Mar 8 2009, 08:08 PM
Mai nene e bine, spurcaciunile mici si jegoase ca lana de oaie au luat-o peste bot de la brasoveni, bravo lu' Lucescu ala mic, daca mai patesc spurcatii cateva meciuri d-astea chiar ca e deranj mare in ghena la fel ca la pakistanezii de la crapid, se vede treaba ca ciobanul nu mai are bani si nu se mai poate ridica la pretentiile financiare ale jucatorilor adversi sau ale arbitrilor.Desi noi am avut egalul ala cu Mediasul cred ca daca exista putin mai multa determinare si forma de joc titlul nu are cum sa ne scape, in rest musetel cu gheata spurcatilor si ciorilor si slugilor proaste de la ziar(stiu ei care).
Raikkonen
Mar 9 2009, 03:46 PM
Intrebare de baraj:
sTeaua se afla la 9 puncte de Dinamo si la 9 puncte de echipa aflata deasupra liniei rosii, care dintre cele doua le vor depasi oile?
a.Niciuna, o sa faca imprumut la banca pentru blaturi
b.Prima, il cumpara Becali pe Messi si Buffon dupa ce isi vinde Maybach-ul si A. Alexandru
c.Intai pe 1 dupa aia pe 14
d.Pe 14 apoi pe 15
bigbobo
Mar 14 2009, 10:08 PM
Etapa cu rezultate bune pentru Dinamo pana in clipa de fata... Urmeaza sa se impiedice oile mai tarziu iar noi sa castigam maine...
Cai Lun
Mar 14 2009, 10:30 PM
Deci Buzaul se tine de glume proaste... Au si inebunit sporkkatii, ahaaaaaa si-au revenit fix inaintea meciului cu Dinamo...
Da... si rata impunge...
antisteaua
Mar 15 2009, 03:20 AM
@Raikkonen: interesanta remarca ta. Totusi daca ramane ciobanul fara bani face ioanitOAIA cheta prin redactie si ii ajuta.
antisteaua
Mar 21 2009, 02:02 AM
Ba vazui ca oile au pus-o din nou. Cred ca lui iaonitOAIA i-a ramas sampania in gat iar ciobanului i s-a pus pata pe oite. INcep sa cred in pronosticul lui Raikkonen.
DinamoEver
Mar 21 2009, 08:53 PM
spurcatii s-au incurcat.. urziceniul a pierdut .. ar fii timpu sa incepem sa luam avant !!!
DinamoEver
Mar 22 2009, 12:01 PM
un gest unic in toata istoria ligii 1 .. rapidistul Costin Lazar a refuzat un penalty pe buna dreptate
asa jucator se gaseste 1 la 1000
cu toate ca e un rival .. tot respectul pentru Costin
cosmin targoviste
Mar 22 2009, 10:29 PM
Intr-adevar , de apreciat gestul .
Cai Lun
Mar 22 2009, 10:37 PM
Da, dar era deja 2-0 pt. ei.... sa il vad eu daca mai zicea ceva la 0-0...
DinamoEver
Mar 22 2009, 11:47 PM
ca a fost la 2-0, ca a fost 0-0 .. laudabil gest... cati jucatori din lume ar fi refuzat penalty-ul ?
RED75
Mar 23 2009, 12:01 AM
QUOTE(Cai Lun @ 22 Mar 2009, 20:37)

Da, dar era deja 2-0 pt. ei.... sa il vad eu daca mai zicea ceva la 0-0...
Daca era 0-o in minutul 80 opreau nocturna
super dog female
Mar 23 2009, 12:14 AM
Ce face craiova cu chefereu!Ma tem mai mult de ei, decat de cheferisti.
razvan_superdog
Mar 23 2009, 01:23 AM
Dupa 21 de etape clasamentul "s-a rupt" in 4 parti, extrem de interesant. Suntem intr-un an atipic, in care aproape sigur titlul se va juca pana in minutul 90+3 al utimului meci din ultima etapa. La ora actuala, prima grupa se intinde pe doar 9 puncte si contine 8 (opt) echipe!!! Alta data erau 9 puncte intre primul loc si locul 2, de data asta sunt 9 intre locul 1 (Dinamo) si locul 8 (steaua). In opinia mea oricare din aceste 8 echipe au sanse la titlu. Unele mai mici altele mai mari insa cred ca orice este posibil in acest campionat nebun. Intre locul 2 si 8 sunt doar 5 puncte, iar trei echipe care la sfarsitul turului erau "scoase" din lupta pentru titlu: Rapidul (acum pe 3, cu 38 de pct.), Vasluiul si Craiova (acum pe 6-7, cu 36 de puncte) par a fi in cea mai buna forma in acest inceput de retur. Grupa a doua contine doar 3 echipe: Brasovul, Argesul si Otelul, toate trei echipe bataioase si capabile de mari surprize. Urmeaza grupa "mortii" continand 5 echipe din care 4 la egalitate de puncte: 22 - Bistrita, Pandurii, Iasiul si Farul urmate indeaprope de Gazul care in ultimele 3 meciuri n-a pierdut cu nici una din primele 3 (Dinamo, Timisoara si Urziceniul). Din aceste 5 doar 2 vor scapa. Ultimele doua, iesite din carti sunt Otopeniul si Buzaul care sunt deja condamnate la retrogradare.
In prima grupa, statistica arata ca:
1. Dinamo are cele mai multe victorii - 13, urmata de Timisoara si Urziceni cu 12. In coada acestei statistici este steaua cu doar 8 victorii.
2. Timisoara are cele mai putine infrangeri - doar 2, urmata de steaua cu 3. Cele mai multe infrangeri le au Urziceniul si Vasluiul cu 6. Dinamo are 4 infrangeri.
3. La egaluri, primul loc il detine Steaua cu 10, iar ultimul loc il detine Urziceniul cu doar 3 egaluri. Dinamo are 4 egaluri.
4. Cele mai multe goluri marcate: Timisoara - cu 37, urmata de Dinamo cu 32. In coada listei: steaua cu doar 28 de goluri si CFR-ul cu 27 de goluri in 21 de etape.
5. Cea mai buna aparare o au Dinamo (incredibil!!!) si Urziceniul cu doar 15 goluri primite, iar cea mai slaba aparare o are Timisoara cu 23 de goluri primite.
6. Cel mai bun "adevar" il are Timisoara cu +13, urmata de Dinamo cu +10 si Urziceni cu +9. In coada listei: Craiova si Vasluiul cu +2 si CFR-ul cu +3.
7. La golaveraj: Dinamo este lider cu +17, in coada listei fiind Vasluiul si CFR-ul cu doar +10.
8. In jocurile de acasa, Dinamo este lider cu 26 de puncte din 11 meciuri, urmata de Timisoara cu 25 de pct. din 10 meciuri si CFR cluj cu 25 de puncte din 11 meciuri. Cei mai slabi: Craiova si Vasluiul cu 20 de puncte din 11 meciuri acasa.
9. In jocurile din deplasare: Urziceniul este lider cu 19 puncte din 11 meciuri, urmat de Timisoara - 18 puncte din 11 meciuri si Dinamo - 17 puncte din 10 meciuri. Cei mai slabi: CFR-ul cu 11 puncte din 10 meciuri si steaua - 12 puncte din 11 meciuri.
POOL
Mar 23 2009, 02:54 AM
Dintre astea 8 eu zic ca putem scadea: stiaua, vaslui, craiova si poate urziceni. Nu cred ca rezista pana pe final. Vasluiul si Craiova ne-au obisnuit deja cu inceputurile astea de campionat in forta: primele 4-5 etape joaca bine dupa care vine un insucces ( care sper sa fie in ambele cazuri DINAMO) si le aduce cu picioarele pe pamant. Dinamo, Rapid, CFR si Timisoara (daca isi primesc punctele sunt la egalitate cu noi). Aaa daca batem crapidul o sa vedeti ca si la ei va urma cel mai probabil o serie neagra de rezultate.
Cai Lun
Mar 23 2009, 03:16 AM
Oltenii ar fi de urmarit pe viitor. Problema e ca Mititelu e la fel de ahtiat dupa profit pe termen scurt ca toti ceilalti gainari din Liga 1. Cu toate astea, Craiova e dovada ca daca vrei sa cresti o echiap tanara si stii sa ii dai incredere, poti reusi. Au jucat incantator contra CFR-ului. Deci uite cai inca mai avem reusrse in fotbal...
Hugo Boss
Mar 23 2009, 03:48 AM
QUOTE(DinamoEver @ 22 Mar 2009, 10:01)

un gest unic in toata istoria ligii 1 .. rapidistul Costin Lazar a refuzat un penalty pe buna dreptate
Felicitari pentru gestul facut !!! Asteptam sa-l repete intr-un meci cu Dinamo ...
Cai Lun
Mar 23 2009, 12:57 PM

O sa faca la fel ca Pancu.. adica o sa recunoasca dupa meci... (si Dinamo o sa ii dea premiul fairplay care s-a inventat atunci pt. el si nu s-a mia dat niciodata dupa...)
nicolle_reddog4ever
Mar 24 2009, 12:09 AM
QUOTE(DinamoEver @ 22 Mar 2009, 10:01)

Hai sa-i facem o statuie

Sa fim seriosi, credeti ca daca era un meci in care sansele de castig erau mici si era 0-0 mai refuza???
marcher
Mar 24 2009, 09:45 PM
Refuza o sula....si daca ar fi facut-o, sa vezi clanta ce-si lua de la suporteri si conducatori. O panarama.
tudor_spartanu
Mar 29 2009, 10:15 PM
QUOTE(DinamoEver @ 23 Mar 2009, 0:47)

ca a fost la 2-0, ca a fost 0-0 .. laudabil gest... cati jucatori din lume ar fi refuzat penalty-ul ?
iti zic eu unul: lOVIN...
Raikkonen
Mar 31 2009, 01:34 PM
Sincer ce diferenta face daca a refuzat sau nu penaltiul...intradevar la media de inteligenta a Ligii 1 si la 4-0 nu i-ai vedea la cat de tarani sunt unii dar si acest gest, mare diferenta nu face, era clar cine va castiga meciul si hai sa zicem ca ipotetic revenea Otelul si castiga 3-2, Lazar era in spital batut, scuipat si infectat de toti colegii lui ( cel putin cei romani *cough* )
marcher
Apr 7 2009, 09:55 PM
zdelutza pe tobogan...2-0 pt pandurii. Nea jiji, stai acolo bine...cand iesi, belele matale joaca ptr supravietuire.
redmania
Apr 7 2009, 10:50 PM
a intrat printre picioare...adevarat c-a intrat...2-0...pac pac
nu mai merg valizele anul asta si nici bricheta nu mai vine in ajutor... asta e adevarata fata a Saivanului, de locurile 5-7.
pacat ca n-a facut si CFR macar un egal azi...
RED75
Apr 7 2009, 10:58 PM
Clar ! Nu are acces Jiji la valize din parnaie !
Don't free Gigi
redmania
Apr 7 2009, 11:51 PM
Si daca nu era la parnaie tot nu mai avea tupeul sa se bage la valize, i-au aratat astia "pisica" si l-au linistit.
bigbobo
Apr 8 2009, 08:20 AM
saracu'... nu i-au facut "razboinicii" sederea mai placuta la mititica...
cane loco
Apr 8 2009, 09:15 AM
Saracele oi ce au luat-o la nanau, auzi 2-0 pentru tg jiu, asta asa e, copita berbecului nu mai sta la manete si butoane, acum sta in spatele custii, e clar ca spurcaciunile ovine nu mai au sanse la titlu, pana la urma se mai regleaza lucrurile, si asa in ultimii 4-5 ani a trebuit sa suportam prea mult putoarea de branza de oaie, supervalorile stanei, cacarezele de aur ale Ligii. Din ce arata programul spurcaciunile vor juca etapa viitoare cu sclavii aia de la farul, sa te ti distractie ca si aia or sa aiba tupeu sa ii beleasca. Liga Campionilor interzisa oilor, a intrat dracu' in turma lui gigel.
POOL
Apr 9 2009, 11:04 AM
Etapa trista pentru noi. Preferam sa bata Rapidul in meciul cu timisoara. Alta data cand pierdeau steaua si rapid intr-o etapa eram fericiti, acum ne bucuram daca se impiedica timisoara, urziceniul sau craiova.
antisteaua
Apr 10 2009, 05:56 PM
Pai s-au mai schimbat si timpurile. Important e sa ramanem noi sus, restul sa se duca in B (mai ales stiaoa)
gavros
Apr 11 2009, 10:35 PM
o etapa aproape perfecta pt noi
daca ar fi facut si aek cu craiova egal ar fi fost perfect
Mister
Apr 12 2009, 12:27 AM
Batem la Iasi, pe Bistrita si la Constanta dupa care avem meci cu Clujul, le dam mucu:))In alta ordine de idei, ne batem la titlu cu Timisoara, dar avem avantajul meciului direct si sper sa-i batem si in retur ca jucam acasa cu ei.Oricum, trebuie sa fim atenti in urmatoarele 2 deplasari ca trebuie castigate.
Hugo Boss
Apr 12 2009, 01:35 AM
Si sa nu uitam de cele 6 puncte ale Timisoarei pe care meritat trebuie sa le primeasca inapoi .
cane loco
Apr 12 2009, 09:29 AM
Aici e beleaua, la fetitele liliachii, daca le dau taranilor punctele s-ar putea sa avem ceva probleme, astia sunt pericolul mare, plus ca noi nu trebuie sa mai facem pasi gresiti cum am facut cu taranii de la crraiova, cat despre ciorile giulestene sau oile spurcate astia sunt ultimele griji ale noastre, spurcatii e clar ca anul asta i-au pe doamna paula in brate, nici Uefa nu mai pupa oile, macar de s-ar indrepta incet incet spre zona aia mlastinoasa din clasament.
razvan_superdog
Apr 12 2009, 11:49 PM
Mai sunt 10 etape. Este greu de stiut cine va lua campionatul. Se pot intampla multe, sunt echipe de valori sensibil egale care vor mai avea de jucat multe meciuri intre ele. Cu toate acestea un lucru e sigur. Daca Dinamo va fi noua Campioana, imediat se vor gasi o serie de jurnalisti si presedinti de cluburi care vor decreta alte Campioane: "Adevarata" campioana, campioana "morala", campioana "momentului", campioana unei mari iubiri, campioana "provinciei", campioana "corectitudinii' etc. Este vizibil de acum ca aceasta gasca de personaje (gașca slugilor proaste-isti, jabba, dinu vama, chivorchian, porumboiu, copos, argaseala) nu vor accepta ca Dinamo sa castige un nou titlu de campioana si vor face absolut tot ce este posibil sa impiedice acest lucru. Am fost in retur la toate meciurile de acasa si n-am auzit comentariile lui gradinescu. Inteleg ca au fost excesiv de spurcate! Am auzit insa declaratiile penibile ale lui porumboiu, - un fost arbitru ajuns mare arendas peste Moldova - si am vrut sa revad fazele incriminate de moldovean. Din locul unde am vazut meciul, n-am observat faza cu Ljubinkovici, insa am vazut extrem de multe faze controversate in repriza a doua la poarta lui Lobont inclusiv faza cu Gheorghiu. La prima faza, trebuie sa recunosc jocul periculos al lui Cristea asupra lui Ljubinkovici insa sigur nu a existat un contact violent intre cei doi. Jucatorul vasluian nu a fost lovit ci poate doar a fost "sters" de "foarfeca" lui Cristea. Oricine revede faza poate observa ca daca Cristea il lovea in cap - sau la ceafa cum sustin unii - sigur acest lucru era altfel resimtit de catre jucatorul vasluian care nici macar nu simuleaza lovitura. Nici un jucator vasuluian nu cere fault, nici macar Ljubinkovici nu se opreste din joc!!!In repriza a doua, la faza cu contactul dintre Lobont si Gheorghiu se observa extrem de clar ca cei doi jucatori ajung simultan la minge si in mod sigur Lobont o respinge cu palmele spre marginea careului. Nu vad cum si de ce atacantul vasluian ar fi lovit mingea in asa fel incat s-o indeparteze de poarta adversa. Bineinteles ca nimeni nu spune nimic de faptul ca in prealabil fusese un fault la Moti a lui Mike Temanjera. In plus toata repriza a doua a fost presarata cu lovituri libere pro_Vaslui obtinute in urma unor contacte intre "micutul si delicatul" Mike si "uriasii" Goian sau Moti. In permanenta mingile respinse de catre cei doi catre alti jucatori dinamovisti au fost oprite si sanctionate cu fault. Aproape sigur si lovitura libera din care au marcat vasluienii a fost dictata cu multa usurinta ca sa nu zic mai rau. In plus a devenit o moda in a contesta orice punct luat de Dinamo. S-a ajuns la stupiditatea de a acuza arbitrajul din meciul Urziceni-Rapid tot ca a fost pro-Dinamo!!! Cand Dinamo a batut Timisoara sau Rapidul cu 3-0 s-au gasit baieti destepti sa acuze de "blat". Porumboiu isi acuza propriul jucator - pe Canu - ca a luat cartonas rosu intentionat tot pentru ca sa ajute Dinamo! La faza penaltyului de 1-0 Canu il faulteaza din spate pe Niculae la 10m de poarta si nimeni nu zice ca se putea da cartonas rosu!. Imediat dupa dictarea penaltyului vasluienii au protestat vehement - complet aiurea - si Hateganu n-a dat nici un galben pentru proteste. Asta iar n-o vede nimeni. Mi-e efectiv sila de conducatorii (si aici avem si noi musterii) care nu vad decat greselile de arbitraj facute in defavoarea lor. Mi-e sila de acesti conducatori (la care lider este porumboiu) care daca vad o faza la care echipa lor a fost clar avantajata nu recunosc acest lucru sub nici o forma. Arbitrii pot gresi ca si jucatorii, arbitrii pot sa nu vada corect o faza insa nu mi se pare corect ca s-a ajuns ca absolut toate meciurile castigate de Dinamo sa fie privite exclusiv prin maniera de arbitraj sau prin "blat". Cred ca se va ajunge ca echipele sa-si dea punctele intre ele numai pentru a bloca pe Dinamo. Sunt curios cum vor juca vasluienii impotriva Timisoarei, a Urziceniului sau a celorlalte candidate la titlu. Oare ce s-ar fi spus daca Dorelul craiovean rata un penalty cu Dinamo si daca Costea rata singur singurel cu Lobby din 7 metri. Sigur urla Mititelu ca Borcea i-a umblat la unii jucatori, ca este o conspiratie specifica lui Dinamo si alte chestii de genul asta!! N-am vazut pe nimeni spunand ca Otopeniul a plecat cu punct din Groapa chiar daca le-am imprumutat o serie de jucatori. Daca bateam sigur se spunea ca Otopeniul le-a facut 3 puncte cadou "fratiorilor" de la Dinamo!
rew
Apr 13 2009, 07:09 PM
Fanii lui Becali, plătiți cu "ora" pentru a-l susține pe latifundiar!
Pe zi ce trece se face mai multă lumină în ceea ce privește "susținătorii" lui Gigi Becali. Divizarea suporterilor steliști de la meciul cu Gloria Bistrița nu a fost chiar un rod al întâmplării, ci a fost o manevră bine gândită de către oamenii lui Becali. Astfel, conform evz, mulți din "fanii" conducătorului suprem din Pipera au fost aduși cu autocarele din localitățile limitrofe Bucureștiului, constituind o adunare pestriță pentru suporterii de la Tribuna 1 și Tribuna 2. De asemenea, o parter din oameni au fost cei de la firma de pază "Zmărăndescu Security".
"Oameni care au abonamente de ani buni la tribuna I și la tribuna a II-a mi-au spus că nu i-au văzut în viața lor pe cei care au venit la stadion cu tricouri imprimate cu «Free Gigi». Nu a fost nevoie de foarte mulți, pentru că spiritul de turmă a funcționat și imediat și-au găsit noi adepți printre oamenii de rând care consideră că tot ce i se întâmplă lui Becali este un abuz, a spus Alexandru Tofan, unul dintre steliștii de la Peluza Sud.
Oameni chemați de primarul Rababoc
Scenariul s-a repetat și la Tribunalul București, acolo unde primarul din Ștefănești, Anghel Rababoc a adus o mare parte din "galeria" latifundiarului prieten cu oile. De asemenea, la comanda autorităților din Rast și Vadu Roșca au apărut două autocare de susținători ai aceluiași individ. Primarul din localitatea Ștefănești, deși reprezentant al statului român, a acționat în numele partidului lui Becali, al cărui reprezentant a fost la alegerile locale, informează EVZ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.