Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
COSMIN C
Oricum, e distractiv sa-l asculti pe Jabba cum se da el de ceasul mortii pentru suporterii ....nu prea stiu exact ai cui....cand de fapt il doare in fundul ala mare de ei. Si ma distreaza cat de multi cred ce spune umflatul.

Si raman la parerea ca cineva ar trebui sa se sesizeze in cazul autodenuntului porcului de Timisoara.
marcher
QUOTE(Gică Contra @ 4 Sep 2008, 12:36) *
ma doare in cur

Aoleu....
Max
Ma doare pe mine si te vaiti tu .... 010.gif
marcher
Precum ceata lui Pitigoi
bibishte
pt moderatorul care mi-a corectat postul: mersi mult! e bine ca exista oameni cu destul timp liber ca tine care sa aibe grija de exprimarea noastra :>. dar e surprinzator cum nu corectați adevaratele greșeli: uzitarea incorecta a "i-au/iau", "a-tzi/atzi", etc.
Leaveyou
QUOTE(COSMIN C @ 5 Sep 2008, 18:00) *
Si raman la parerea ca cineva ar trebui sa se sesizeze in cazul autodenuntului porcului de Timisoara.

Bați șaua ? 010.gif Uite ne-am sesizat noi ... forumiștii, n-ajunge ? goodone.gif
cateaua rosie
rapid- unirea urziceni 1-2 HAITA_DINAMO.gif
redmania
nu stiu daca ar trebui sa ne bucuram ca a batut urziceni ... am zis inca dinaintea meciului Otelul-rapid ca porumbeii n-au echipa de tras la titlu nici in acest an.
in schimb urziceniul poate fi surpriza din acest an, echipa a crescut mult fata de anul trecut ...
reddog_sv
Da, Urziceniul campioana icon_rolleyes.gif
POOL
Bucura-te ca a pierdut Rapidul. Urzicenii o sa piarda multe puncte cu echipe mici.
red_dogvitan
Bine ca a pierdut Crapidul aseara ca prea se laudau ca bat Urziceniul la scor icon_lol.gif
redmania
QUOTE(reddog_sv @ 14 Sep 2008, 11:41) *
Da, Urziceniul campioana icon_rolleyes.gif

Nici eu nu cred ca va lua titlul, dar cred ca este o ECHIPA mai buna decat rapid.
RED75
Urziceniul mi se pare o echioa antipatica prin simpla prezenta a lui mm stoca acolo.
N-am vazut meciul ci doar un montaj de reluari cu faza in care mehme stoica se imbranceste cu Manea de la Rapid. Penibil Si mai ales penibila insistenta cu care "stiristii" de la Antena au difuzat faza. Si pe urma se plang de violenta pe stadioane, etc. Astia abia asteapta sa filmeze un cap in gura sa faca audienta. Parca zicea cineva de bine la toti muncitorii de la antena 1 in frunte cu patronu securist!
amma
redmania, rapid ii echipa? icon_biggrin.gif
redmania
nu, e tren icon_lol.gif

de asta am si scris cu "r" si nu cu "R"...
reddog_sv
Dupa prima repriza toata stima pentru CFR...de gol nu mai zic...bravo lor nana2.gif
Mirunik
Total de acord cu tine!
Dubla Culio!!!! bananasmile.gif
bigbobo
Bravo CFR... Sper sa-i tina pana la final...
radu
Jos palaria pana acum!!!
cane loco
nu imi venea nici mie sa cred ca astia de la cfr o sa ajunga sa faca un meci asa tare cu roma dar pana la urma nu e de mirare pentru ca astia au aratat ca din pacate numai niste straini pot face treaba, cfr asta e o echipa care are doar trei romani, e o chestie care spune multe. indivizii astia au facut treaba de-a lungul timpului serios, metodic si asta se vede.Toata treaba asta ar trebui sa ne arate ca mafia si mentalitatea noastra sa zicem balcanica nu vor reusi sa faca performantele pe care se profileaza ca le vor face astia de la Cluj.
Tocmai de aceea sunt increzator ca maine seara spurcatii o vor lua la nanau si cu goluri multe cum zicea Vladoiu si inca cineva care nu mi-l amintesc acum.Probabil ca acum ciobanul isi da cu bata ciobaneasca in cap de ciuda si spume ca ,,bozgorii'' inving si de faptul ca maine spurcaciunile lui nu o sa faca mare lucru.Ca intotdeauna multa seva de musetel la oi si la pastorul lor tembel.
radu
BRAVO CFR!!! Nu imi mai aduc aminte cand o formatie romaneasca a invins in deplasare in Italia....
Florin_Bogdan
Jos palaria cfr! victorie meritata, joc absolut extraordinar!
Am vazut cu adevarat ce inseamna sa bagi bani in echipa si sa aduci niste fotbalisti adevarati!
Geniali! pur si simplu GENIALI!
The Game
Se vede ca joaca doar 3 romani...
Mirunik
Super au jucat, nu credeam ca o sa ma bucur atit de tare pentru alta echipa decit Dinamo!
Bravo CFR!
COSMIN C
Respect CFR!!!!! V-ati castigat dreptul sa spargeti capul ziaristilor romani! Cu pietre sau cu ce vreti voi. Si sa le dati cata muie vreti si cand vreti.
Radu10mai
ce rusine, primele puncte pt cfr in champions league, noi ne zbatem de zeci d ani sa ajungem, unde a ajuns echipa ungurilor, rusine borcea, rusine, noi cand jucam in champions league????????
DJ_ME
Felicitari CFR! Am vazut o echipa romaneasca in stare sa intoarca un rezultat si sa atace pana in ultimul minut! As vrea sa vad cat mai multe echipe romanesti cu mentalitatea asta!

Cred ca acum jiji face spume....
antisteaua
Felicitari CFR. Sincer nu credeam ca ii vor bate pe italieni dar vad ca munca si seriozitatea lor a dat roade. Oamenii astia au dat dovada ca munca este o solutie pentru a juca fotbal in CL si pentru a castiga si nu declaratii de 3 lei. Sper sa confirme si in urmatoarele meciuri. Succes.
redlady08
Felicitari CFR!!! Felicitari si lui Ando pentru echipa pe care a lasat-o....cat despre joc, jos palaria....cand oare o sa o vedem pe Dinamo jucand asa in deplasare? (sau macar acasa).....au fost fantastici!
Me_Sama
Ma bucur pentru CFR Cluj! Initial am zis ca ma uit la meci doar pentru spectacol, preconizand o victorie a Romei, fie ea si la limita. Ma asteptam ca CFR-ul, ca orice echipa romaneasca, sa stea in aparare, eventual sa mai incerce din cand in cand un contraatac. Dar felul in care a jucat CFR in seara asta m-a facut sa tremur alaturi de ei pe final si sa ma bucur pentru fiecare ratare a Romei. Meritau victoria si, daca vor continua sa joace asa, merita multe victorii de acum inainte!
Totusi, nu pot sa nu ma gandesc ca am vazut in seara asta o echipa de care nu auzisem cu 5 ani in urma, cand se zbatea prin Liga a 3-a. Astazi au ajuns sa uimeasca Europa. Daca jocul era altfel, puteam zice ca e o intamplare, dar CFR a jucat fotbal in seara asta! Fotbal adevarat, cum rar am vazut la o echipa romaneasca. De ce la noi nu se poate? De ce romanii nostri (si ma refer aici in primul rand la cei de la Dinamo, dar poate fi extins si la cei de la alte echipe) se tem sa joace fotbal?
RED75
QUOTE(COSMIN C @ 16 Sep 2008, 23:48) *
Respect CFR!!!!! V-ati castigat dreptul sa spargeti capul ziaristilor romani! Cu pietre sau cu ce vreti voi. Si sa le dati cata muşeţel vreti si cand vreti.

verystrange.gif Total de acord ! Mai ales alora care plangeau ca CFR merge n liga pe "zestrea" de puncte facuta de Jiji anu trecut

QUOTE(Radu10mai @ 16 Sep 2008, 23:51) *
ce rusine, primele puncte pt cfr in champions league, noi ne zbatem de zeci d ani sa ajungem, unde a ajuns echipa ungurilor, rusine borcea, rusine, noi cand jucam in champions league????????

Asta e diferenta intre noi si ei. Paskany chiar vrea sa faca ceva. Cocalarii de la noi doar dau din gura si mai fac cate o bisnita mica din transferuri.

Intradevar, nu stiu cand o echipa de la noi a batut in Italia ultima data. Oare a batut ?
Cred ca puteam sa-i batem noi pe Lazio anul trecut dar, deh... alor nostri le lipseste sangele in instalatie.

Ce criza vor face lastrunga.gif in frunte cu Jiji daca CFR le dau clasa in CL :)
POOL
RAdu, una-i sa te zbati si alta-i sa reusesti. Noi la 1-1 cu Lazio, ne-am bagat cu fundu-n poarta, am introdus fundasi pe teren desi aveam 2 oameni in plus.
Amn_Googly87
eheeee ce meci, ce fotbal ... culio, trica, muresan, dubarbier, kone ... astia-s fotbalisti...

Noi la mijloc jucam cu Ropotan si Bostina. In fine - o victorie mare pentru Romania astazi, o victorie la care m-am bucurat pentru ca nu am putut sa nu tin cu CFR la cum au jucat. Bravo lor!

Daca Doamne fereste nu trecem de NEC ar trebui sa ne retragem din fotbal - sincer acum. Sper sa ne trezeasca si pe noi aceasta imensa victorie.
radu
Una peste alta multe palme a dat CFR azi.... acest meci il merita Ando.
Amn_Googly87
Da fara discutie ... in proportie de 90% meritul pentru aceasta victorie il are Ioan Andone - pacat ca multi o sa uite acest lucru...
Mirunik
Amn, nu doar la mijloc sint peste noi, Tony si Cadu au fost in seara asta peste ce joaca in campionat.
Victoria asta e pe de o parte amara pentru noi, dar asa cum vedem noi ca se poate, vor vedea si mucosii nostri si poate se ambitioneaza sa inchege o echipa care sa ne faca intr-adevar mindri! Capul sus, hai HAITA_DINAMO.gif
Amn_Googly87
Acum stiti cum e ... CFR a jucat superb si merita tot respectul. Dar sa nu-i facem zei peste noapte. Eu ma indoiesc ca CFR va juca la fel de bine si in campionat. Eu fac pariu cu voi ca aceasta victorie si aceasta participare in Liga ii va face sa piarda foarte multe puncte in campionat, cum s-a intamplat si cu steoaia in anii trecuti.

Eu am zis de mijloc pentru ca acolo e oful cel mare - acolo stam noi cel mai slab. In aparare o sa ne revenim cu Tamas si Julio Cesar, de asta sunt sigur si in atac indraznesc sa spun ca suntem peste CFR.

Ei au fost foarte motivati azi si asta le-a dat aripi impotriva unei echipe mult mai bune care insa are un inceput de sezon slab, cu ceva accidentati - si pe langa asta, Roma i-a luat de sus pe clujeni, si asta i-a costat.
djmihaitza
QUOTE(radu @ 17 Sep 2008, 0:18) *
....acest meci il merita Ando.

Este singurul lucru pentru care nu ma bucur.
"Lucru" .... ce urat suna!
Ando merita sa fie acolo, pe banca tehnica de pe Olimpico ... si ei l-au dat afara si si-au batut joc de el cum au facut-o si altii in decembrie 2005.
RESPECT ANDO, muşeţel chefere!
Florin_Dinamo
Oare cand o sa vedem la Dinamo atitudinea asta in joc? Macar sa vedem ca vor, daca nu pot. Jucatorii CFR-ului se zbateau pentru fiecare minge, de parca era ultimul meci din viata lor in CL... pe cand jucatorii nostri... Sper sa trecem cu bine de amaratii astia de la NEC, iar apoi... Dumnezeu cu mila.
Amn_Googly87
Acum trebuie sa intelegem toti un lucru. Si CFR s-a facut de ras anul trecut in UEFA. Anul acesta, pana la aceasta victorie cu Roma nu au jucat mai nimic, au avut un start extrem de slab.

Dar cand joci un meci atat de important, dai ce e mai bun din tine. Indraznesc sa cred ca Dinamo in cupa UEFA cand va juca cu un adversar bun va juca mult mai bine decat a facut-o pana acum in campionat - si cred ca o sa vedem aceasta atitudine incepand cu NEC si continuand in grupe.

Vreau sa subliniez ca nu stiu cat de corect e sa comparam acum jocul lui Dinamo cu ce a jucat CFR in seara asta datorita importantei meciului jucat, care orice ati spune, aduce o motivatie enorma avand in vedere numele competitiei si al adversarului.
rew
Mai termina ma cu ineptiile. Ce legatura are ca s-au facut de ris anu trecut? Da meciu cu Lazio nu era la fel de important? Da ala cu Benfica? Vorbesti ca din ziare, mai las-o-n plm.
antisteaua
QUOTE(Radu10mai @ 16 Sep 2008, 23:51) *

Ba cand va aud cu echipa ungurilor ma ia capul. De ce nu spuneti echipa oamenilor destepti si muncitori, echipa oamenilor seriosi care stiu ce vor de la viata, echipa cu acei conducatori care se ocupa de echipa si nu de de facut scandal prin presa de 3 lei si nu in ultimul rand echipa care, cu cateva exceptii, a aratat ca meciul nu se castiga prin declaratii penibile ci pe teren.

De ce ei au reusit sa ajunga aici si noi nu? Asta stim cu totii si nu are rost sa ne plangem ca niste babe plouate.
Amn_Googly87
rew chiar daca esti administrator, asta nu-ti permite sa ma iei cu "ba" sau alte apelative de acest gen. Eu nu vorbesc cu nimeni asa si astept acelasi tratament.

Daca nu esti de acord cu ce am zis ai desigur dreptul sa ma contrazici dar te-as ruga sa o faci intr-un mod mai formal.
redmania
FELICITARI CFR !

La clubul asta am vazut o STRATEGIE sanatoasa, in doar 6 ani ea a dat roade !

Cum e sa treci in doar 6 ani de la o victorie cu Chimica Tarnaveni la o victorie cu Roma pe Olimpico ???

Amn_Googly, nu trebuie sa vorbim de Dinamo acum, ce am fi facut noi, bla bla, sa comparam...nu are rost...in acest moment merita felicitati baietii aia, KONE, CULIO, DUBARBIER. TOTI !

Au castigat titlul PE MERIT nu pe valize si brichete ! Arata si in UCL ca merita sa joace acolo !

Nu conteaza ce rezultate vor obtine mai departe, nu conteaza ce rezultat au obtinut azi, pe mine m-a uimit jocul prestat si pentru asta ii felicit !
Si nu numai pe jucatori ci si pe cei care au investit cu cap acolo si care se vede ca vor sa faca treaba !

PS La noi din pacate e bisnita si atat, asta s-a intamplat si in cazurile mai recente cu RADU si MOTI... cu bisnita nu ajungem nicaieri... ba da, pe locul 6 si eliminati de Elfsborg.
Amn_Googly87
redmania ba trebuie sa vorbim - pentru ca dupa aceasta mare victorie a lui CFR, Dinamo NU ARE VOIE sa nu se califice in grupele UEFA, nu mai vorbim ca avem obligatia sa si trecem de ele.
redmania
QUOTE(Amn_Googly87 @ 17 Sep 2008, 0:38) *
Acum trebuie sa intelegem toti un lucru. Si CFR s-a facut de ras anul trecut in UEFA.

Cu Famagusta ?!

Eu zic ca nu s-au facut de ras.

Famagusta a zdrobit anul acesta Olympiakos Pireu cu 3-0 si a ajuns in grupele UCL. Si ca sa vezi ca nu e o intamplare, azi a scos un 0-0 in depasare la Werder Bremen deci ceva forta eu cred ca au. Nu conteaza numele, conteaza ce faci la un moment dat.

Iar CFR anul trecut era in anul al 5-lea de la preluarea din divizia C, acum e in al saselea an. Daca intelegi ce vreau sa spun.

QUOTE(Amn_Googly87 @ 17 Sep 2008, 0:53) *
redmania ba trebuie sa vorbim - pentru ca dupa aceasta mare victorie a lui CFR, Dinamo NU ARE VOIE sa nu se califice in grupele UEFA, nu mai vorbim ca avem obligatia sa si trecem de ele.

Nu are nici o legatura una cu alta, DINAMO nu trebuie sa bata pe NEC pt ca CFR a batut la Roma.

DINAMO trebuie sa aibe o STRATEGIE clara mai intai si apoi vin si rezultatele. Asta trebuie sa invete actionariatul lui DINAMO din ceea ce a facut CFR.

Daca tu crezi ca rezolva ceva o calificare disperata cu NEC, te inseli... E doar o apa de ploaie... Un motiv sa apara BORCEA si BADEA sa ne spuna cum au ei planuri mari la Dinamo... exact ca in cazul stadionului... numai proiecte si machete. Dupa care mai vand un Torje, mai vand un Cristea sau un Pulhac... Si iar ne bate un Elfsborg... Si ne invartim din nou in jurul cozii (ca tot suntem caini).
Amn_Googly87
Redmania da, famagusta a avut niste rezultate remarcabile anul acesta, dar anul trecut CFR n-avea voie sa nu se califice din acea dubla. Nu cred ca la acea ora avea famagusta lot mai bun ca CFR care in linii mari era cam aceeasi echipa care a jucat si azi, minus vreo 3 jucatori.

Da nu asta conteaza - ideea principala e ca cu o echipa mare care te subestimeaza si intr-o competitie ca UCL joci altceva. Cum am mai zis, ma astept ca CFR sa joace mult mai slab in campionat in urmatoarele meciuri.

Si nu am zis ca Dinamo trebuie sa bata pe NEC pentru ca a batut Roma pe CFR - Dinamo e oricum obligata din punctul meu de vedere sa ajunga in primavara UEFA si sa rezolve problema coeficientului.

Ideea e ca aceasta victorie pune o presiune in plus si sper ca Dinamo sa-si onoreze numele si suporterii si sa ne ofere o calificare in grupe fara emotii.
redmania
QUOTE(Amn_Googly87 @ 17 Sep 2008, 1:05) *
Si nu am zis ca Dinamo trebuie sa bata pe NEC pentru ca a batut Roma pe CFR - Dinamo e oricum obligata din punctul meu de vedere sa ajunga in primavara UEFA si sa rezolve problema coeficientului.

Ideea e ca aceasta victorie pune o presiune in plus si sper ca Dinamo sa-si onoreze numele si suporterii si sa ne ofere o calificare in grupe fara emotii.

Pai are sau nu are legatura in opinia ta ? verystrange.gif Pune presiune sau nu ?

In opinia mea nu are nici o legatura, DINAMO nu ar trebui sa aibe un obiectiv si o strategie in functie de celelalte echipe.

Problema la Dinamo e ca nu exista nici o strategie. Atat.

PS Exludem strategia "bisnita".
Amn_Googly87
Nu inteleg ce n-ai inteles taunt2.gif Cred ca am fost clar.

Unde am zis io ca Dinamo trebuie sa-si faca strategia dupa alte echipe? shocked.gif
redmania
Bine Googly, ai zis ca victoria CFR-ului "PUNE PRESIUNE" si ai mai zis :

QUOTE(Amn_Googly87 @ 17 Sep 2008, 0:53) *

Repet, performantele noastre nu trebuie sa depinda de cele ale CFR-ului, de "presiunea" pe care o vezi tu... Peformantele noastre trebuie sa depinda EXCLUSIV de STRATEGIA de la DINAMO.

Puii mei...ca nu intelegi nimic...sau nu vrei...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.