Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
COSMIN C
Ce nebunie e si la rapid. 010.gif Sau mai corect, in cazul lor, e sa zicem tiganie? verystrange.gif

Taher ieri pentru Newsin: "S-a terminat, Bölöni a semnat! De acum avem manager general și în acte, nu doar neoficial. M-a sunat chiar azi când eram în drum spre aeroport și mi-a zis să nu mai vin că a semnat. Miercuri mă duc să semnez și eu".

Azi: "Dacă nu semnează astăzi, ne căutăm altă "fată" și mai frumoasă decît Boloni. Nu e normal așa? I-am dat tot, tot, tot ce ne-a cerut. Ne-a spus că vrea pînă și Mercedes 350, am acceptat. Ce să-i mai dau acum? Gagici?! "
Leaveyou
Stai să vină ai noștrii din concedii, să vezi 010.gif !
COSMIN C
Aaaa, sigur, dar e placut sa vezi ca nu e circ numai la noi. tongue.gif
POOL
verystrange.gif Se pare ca lucreaza cluburile astea mari pe "schimburi" cu scandalurile. Aprilie luna noastra, prima parte a lunii mai steaua, a 2-a rapid, pe durata Euro-ului urmam noi.
mihaiul90
Radem noi de tigani, dar spre deosebire de noi, ei vor baga bani la anul... Taher mi se pare dispus sa faca investitii serioase... Noi pana nu scapam de lipitorile astea pentru a veni un patron puternic nu putem spera la mari performante... Sa speram doar ca reuseste Rednic sa incropeasca din nou o echipa capabila sa ia titlul ca in 2006/2007...
POOL
Pentru moment, Rednic va reusi sa faca o echipa competitiva care sa emita pretentii la primele 2 locuri. Sezonul 2008/2009 va fi unul bun pentru noi. Cel putin pe plan intern/
caine_tm
bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif boloni nu mai vine la crapid..... si asta e un lucru bun... nu prea credeam eu ca o persoana stilata si manierata ca boloni se incurca cu aviari...... uraaaaaaaaaa... asa pot sa aduca ce vor.... un bananier de italian sau pe nazdravan luceascu... oricum sunt varzaaaaaaaaaaa bananasmile.gif bananasmile.gif

asta da veste buna dupa o zi caniculara
COSMIN C
“Momentan sint tot in concediu. Am vorbit si cu domnul Taher si cu domnul Zotta si urmeaza sa iau o decizie la momentul potrivit. Ce le transmit sporterilor giulesteni? Sa se bucure de viata si sa fie fericiti!”, a declarat Ladislau Boloni. (fanatik)

Ahahahahaha...ce le-a tras-o! goodone.gif
red_dog_rahova
pe mine ma sperie proiectul lui fekali de la stana de a cumpara toata crema de la juniori plus ca le face toate conditiile pentru a creste ......In cativa ani va scoate jucatori foarte buni pe banda rulanta.....spre deosebire de noi care nu promovam macar talentele de la echipa a II-a.....
The Game
Boloni are cam mult figuri in cap pt. cat de "mare" antrenor e ...
cosmin targoviste
Mie mi se pare cel mai de caracter si cel mai valoros antrenor roman.Nu da declaratii prin presa,face echipe bune din echipe proaste,promoveaza tineri,are ochi la jucatori(vezi Ronaldo).

QUOTE(red_dog_rahova @ 28 May 2008, 18:40) *
pe mine ma sperie proiectul lui fekali de la stana de a cumpara toata crema de la juniori plus ca le face toate conditiile pentru a creste ......In cativa ani va scoate jucatori foarte buni pe banda rulanta.....spre deosebire de noi care nu promovam macar talentele de la echipa a II-a.....

Si rrapid isi deschide academie de fotbal unde vor aduce multi tineri din brazilia.numai noi ramanem prosti.
dudu1961
Si ce daca , s-a vazut strainii clujului ca nu au mai facut nimic in retur , habar nu aveau ce-i ala derby !
Cit despre acest Boloni -sictir , asa a facut si la nationala - o fi anTrenor "bun" nu zic , dar cam prea multe fte de ungur in cap ! blahblah1.gif
red_butterfly

cativa suporteri stelisti verystrange.gif
cpc
bine ai zis...cativa...

in seara asta la meciul Romaniei stadionul era plin de astfel de "mostre", ca sa nu mai vorbesc de alte sute de samantari...

Daca mai vroiam o certitudine cum se comporta marele antrenor cu jucatorii de la Dinamo am avut-o in seara asta.... pana si la Lobby avea ceva de comentat.

Vorba unui spectator...nu am venit sa vedem Romania - Muntenegru, ci steaua - Muntenegru....
red_butterfly
mda, corect. oricum, cel mai tare a fost cand afisau ei "echipa" pe tabela...si la numele mirela răƣoi aparea poza lui Chivu evillaugh1.gif
POOL
La meciurile nationalei, sunt stricat fanii lui Nicolita. doglaugh.gif
bigbobo
QUOTE(red_butterfly @ 1 Jun 2008, 0:24) *

cativa suporteri stelisti verystrange.gif

S-a inchis circul?
COSMIN C
Boloni: "Taher nu-mi răspunde la telefon!"

Taher: "Nu poate să mă sune când vrea el!"

goodone.gif
The Game
Boloni, da-i un bip si te suna el! verystrange.gif
COSMIN C
Eu ma intrebam cum poate afla Boloni cand vrea Taher sa fie sunat icon_rolleyes.gif
POOL
verystrange.gif Poate avea si Boloni optiunea cu minute gratuite in weekend.
COSMIN C
Eu stiu ca ai nostri pot obtine "performante deosebite" in domeniu, dar rapidul cred ca a ridicat stacheta muuult prea sus. Nu cred ca ii mai poate intrece cineva.

Ia uitati titluri in Fanatik

EXCLUSIV / RAPID / BOLONI / ORA 17:22
"ACUM DISCUT ULTIMELE DETALII ALE CONTRACTULUI MEU LA RAPID CU DOMNUL TAHER"

EXCLUSIV / RAPID / TAHER / ORA 18:33
"DACA BOLONI NE-A TRIMIS CONTRACTUL, SA VEDEM DACA IL MAI ACCEPTAM"

EXCLUSIV / RAPID / TAHER / ORA 19:30
"ANALIZAM FIECARE PUNCT IN PARTE AL CONTRACTULUI CU BOLONI"

EXCLUSIV / RAPID / ORA 22:39
CAMOLESE A SEMNAT CU RAPID!

si cu putin timp in urma

RAPID / NEBUNIE TOTALA
RAPID ARE ANTRENOR: NEAMTUL ERNST MIDDENDORP!

goodone.gif
Max
Da' primar la Ștefanești cine a ieșit?
dudu1961
verystrange.gif nicolita !
Max
Ăsta e tot din neamu' lu' adi minune?
Florin_Dinamo
QUOTE(copy-paste.ro @ 2 Jun 2008, 13:08) *
Inca de la plecarea lui rednic de la rapid si venirea ca actionar majoriatar al domnului taher se vorbea de o venire sigura a lui boloni la rapid. multe date arata insa ca acesta nu vrea sa vina inceracand sa tot evite semnare contractului . Daca la inceput se spunea k cum se termina campionatul in amiratele arebe unite boloni va semna indiferent de locul ocupat la finele sezonului pe urma a urmat stirea k acesta dak castiga camionatul nu va merge la rapid sigur . Nu s-a intamplat asa iar boloni a terminat a 2-lea . Ca sa mai amane umpic a cerut timp de gandire, la finele acestuia antrenorul a plecat in vacanta ca acum sa se anunte in presa ca mai are timp ba pana maine ,ba pana poimaine si tot asa fara ca contractul sa fie semnat . BA mai mult rapidistiise pare k s-au mai inteles cu inca 2 antrenori care are putea ajunge in giulesti .
Eu cred ca boloni nu va mai ajunge niciodata in camionatul romanesc asta si din cauza sotiei sale ... Voi ce credetzi????????

Articol scris de un oier despre ciorile de la rapid verystrange.gif verystrange.gif
dudu1961
Cred ca am mai spus undeva , Boloni e un neserios , din cite stiu eu si ai nostri au discutat cu el la un moment dat .
Cum a facut cu nationala, asa a facut si cu astia , asta nu mai este roman demult , (oare a fost icon_rolleyes.gif ?)
COSMIN C
Hehehe, credeati ca neamtul Eenst Middendorp e noul antrenor? Nuuuuu!

EXCLUSIV / RAPID / TAHER / ORA 18:58
"PESEIRO ESTE NOUL ANTRENOR AL RAPIDULUI" goodone.gif
POOL
Probabil doar pentru moment.
bigbobo
Astia-s fac echipa de antrenori...
mihaiul90
11 antrenori si un jucator verystrange.gif
The Game
Probabil devine un hobby pt. Taher aducerea unui antrenor.
redmania
Rapid e in prim-plan in acest moment la caterinca ... dar zau daca pot sa rad de ei ... ca imi amintesc brusc de ai nostri si imi trece cheful.

Dupa intoarcerea Nationalei de la European astept revenirea la valize si brichete... Cred ca o sa fie un atac masiv al presei, o refulare pe rezultatele slabe (previzibile) ale Romaniei. icon_twisted.gif
POOL
"Comisia de Disciplină a decis o sancțiune dură pentru cluburile implicate în scandalul „Valiza de la Cluj”!

Steaua a fost depunctată cu 7 puncte, U Cluj cu 6 puncte, iar Toni Doboș și Gigi Becali au fost suspendați 2 ani de pe toate stadioanele din România!

De asemenea, jucătorii Gigel Coman și Petre Marin au fost suspendați 6 luni!

Steaua ar putea risca eliminarea din competițiile europene, precum FC Porto!".. copypaste.ro

verystrange.gif Frumoasa treaba. Urmatoarea actiune, steaua afara din europa pentru cel putin un an. crazysanta.gif

Cred ca innebunesc =))))
Hatzu
Niciodata nu o sa se intample asa ceva, nu cred, ar fi prea frumos...
Morpheuss
Porto a fost eliminata din Liga pentru un scandal de coruptie. Deci e foarte posibil ca steaua sa nu participe in LC. jester.gif
nicolle_reddog4ever
Cred ca acuma jiji e cu streangul de gat evillaugh1.gif Daca Porto a fost eliminata mai mult ca sigur o sa fie eliminata si stana...sau cel putin asa ar fi normal.
COSMIN C
Mda.... Sunteti pregatiti pentru ce e mai rau?
gavros
ar fi prea frumos daca ar ramane asa, dar sigur face ceva ciobanu si se schimba decizia
dar totusi, daca ar ramane asa cand vor fi depunctati spurkatii, anu asta sau o sa inceapa campionatul viitor cu -7 pct ?
f_rares
asta-i pe bune Paule? verystrange.gif sau doar debiteaza ziarele cum fac de obicei? evillaugh1.gif

mai faina o retrogradare in b...decat o excludere din cl verystrange.gif
POOL
Depunctarea se aplica pentru sezonul recent incheiat. Pe stelisti nu ii prea afecteaza practic cu nimic lucrul acesta, deoarece tot raman cu 4 puncte in fata rapidului. INsa sa vedem ce zice UEFA. Poate fac iarasi un "videoconferance" si ii scot si pe ei.
gavros
f_rares, din cate se pare e pe bune, dar deja a declarat ciobanu ca decizia nu o sa raman asa
bigbobo
Spurcatii trebuiau retrogradati... Nu ma incalzeste cu nimic aceasta decizie...
redmania
QUOTE(redmania @ 2 Jun 2008, 23:48) *
Dupa intoarcerea Nationalei de la European astept revenirea la valize si brichete... Cred ca o sa fie un atac masiv al presei, o refulare pe rezultatele slabe (previzibile) ale Romaniei. icon_twisted.gif

verystrange.gif

haha, nu ma asteptam sa se intample asa repede, la doar o zi dupa ce i-am spurcat bananasmile.gif

sa vezi ce hemoragie va fi la Stana cand ii va scoate UEFA din cupele europene bananasmile.gif

Comisia de Disciplina a ridicat mingea la fileu pentru cei de la UEFA si cum ii stiu eu pe baietii aia de hotarati cred ca vom vedea un nou episod din "Taierea Mieilor" evillaugh1.gif
hunter
"Vreau sa dau afara comisia care a dat decizia. O sa vedem noi daca sunt de acord cei din Adunarea generala a Federatiei ca asemenea oameni sa conduca. Noi ii platim si ei iau asemenea decizii", a zis Becali

O sa dai pe dracu' sa te ia.Dupa ce te scot din cupele europene,poate analizeaza uefa si cum ai castigat titlurile alea din perioada cand era olaroiu(unul de pe banca lui poli aek,si unul de pe banca stelei).
mihaiul90
Ar fi prea frumos sa o scoata pe steaua din Europa bravo.gif
Dau o bere intreg forumului daca se va intampla asta beerchug.gif
antisteaua
Il vazui pe cioban cum facea pe victima. Cred ca apare un nou concept: victima razboinica 010.gif
POOL
Ati vazut efectul? Inainte oierul declara sus si tare ca banii pe care i-a dat sunt pentru niste pamanturi din cluj si ca il are ca martor pana si pe Piturca.

azi: countingsheep.gif Pai, coruptie este atunci cand cumperi un meci. Eu am dat bani sa joace corect", a spus Becali la Special.
marcher
Se pare, in sfarsit, dupa ce echipa de langa cimitir si-a dat in petec pe toate partile, a venit si sanctiunea. Sa dea Dumnezeu sa le ia 20 de puncte, nu doar 7.
Max
Hopa, țopa penelopaaaa ....
și a sosit zîua în care jiji a pierdut la șepticăăăăă , l-a tăiat cu un 7 ca să-i ia greața, mai dă și comisia de apel un șeptar, după care vine UEFA si-i tranteste un AS dă-l pune cu botu' pe labe....behehehehe ceuameni.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.