Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rivalii din tara
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241
alecsa_rd
kt mi-as fi dorit sa ia batea stOaia ieri de la pandurii...dar deabia au reusit un amarat de 1-0 la care nici macar nu au contribuit!!!...sa TACA din gura si sa numai faca mijto de noi k am luat bataie de la Sportul!!! spurktzii dr*****i !!!! 149.gif
da am luat bataie de la Sportul...si nu ne e rusine de asta(cel putin mie nu imi e)am dat 4 goluri in meci...pe cand ei nu au reusit makr sa le dea un gol pandurilor...pe ultimul loc din campionat...dar noi le-am dat 4 goluri Sportului kre e pe 3...nu ultimei clasata...asa ca sa mai taca din gura toate oile si sa isi vada de treaba lor k nu sunt ei cei mai buni asa cum pretind!!!! complaining.gif ranting.gif ai drq increzuti...au luat 3 puncte pe nemerit!!!asta-i noroc nu performanta!! blacksheep.gif
alexyutza
Nu i-a batut pandurii dar de Sportul oricum nu scapa!!!!
red_dog 4 ever
Pana la sportul ii mananca bistrita
alexyutza
Sa speram ca trupa lui Sabau nu-i iarta asa de usor. Macar un egal sa faca cu cei de la steaua daca nu poate mai mult . Ii tin pumnii ..... 010.gif
BandiT
la bistrita va fi greu...
dar poate scoatem 3 puncte chinuite..
g481_shm
cum ati scos si cu pandurii...pacat de autogolul alora...
poate bistrita nu se apara cu voi....interesu' e sa va bata!!
Radu10mai
steOAIA- bistritza...hmmm, s-ar putea sa fie tort????
st_an
hmm nu cred...cu bistrita numai noi si rrapidu' putem face blaturi :D nu mai tii minte ca in tur i-au batut pe spurcati in ghencea? 0-1 cu golul ala superb a lui muresan parca.
red_dog 4 ever
Sabau e trecut la premiere daca bate stOAIA
Cai Lun
mdea.. ghiceste cineva care va fi premiul? football.gif [daca nu intrebati-l pe Flocea de ce nu ramane... icon_twisted.gif ]
DUMMY
stoia nu merita sa castige campionatul , iar daca Dinamo chiar nu mai are nici o sansa, imi doresc sa castige Sportul, sa moara jiji de suparare ca nu joaca oile lui in CL !
alecsa_rd
ori sportul ori rapidul...dak ar castiga sportul nustiu daca ar face fata in europa...acum nu stiu...poate ma insel!...oriqm zdiaua nu!!NU!!NU!! SI NU!!! evillaugh1.gif
Raikkonen
Daca cu Lignitul au fost asa de muci, cred ca la Bistrita o sa piarda cu 1-0 sau 2-1.
Si totusi am o presimtire ca in perioada asta Becali impodopeste tortul...
f_rares
Ma bazez pe Sabau...HAIDE GLORIA>>HAIDE TATA JEAN!!!!!!!!! 010.gif
tazz870
sper sa ia steaua bataie.k ma scoate din minti.e o echipa d oi idioate!!!!!!!
alecsa_rd
jiji a zis k dak ii bate bistritza nu merita titlul... icon_rolleyes.gif ( help.gif)
radu
Gloria - steaua 1-0 deja hai gloria!!!
st_an
...si in continuare 1-0 si joaca ca draq steaua...se chinuie ca niste OI..sa sara gardul :D
Andreea001
QUOTE(alecsa_rd @ 4 May 2006, 19:45) *
kt mi-as fi dorit sa ia batea stOaia ieri de la pandurii...dar deabia au reusit un amarat de 1-0 la care nici macar nu au contribuit!!!...sa TACA din gura si sa numai faca mijto de noi k am luat bataie de la Sportul!!! spurktzii dr*****i !!!! 149.gif
da am luat bataie de la Sportul...si nu ne e rusine de asta(cel putin mie nu imi e)am dat 4 goluri in meci...pe cand ei nu au reusit makr sa le dea un gol pandurilor...pe ultimul loc din campionat...dar noi le-am dat 4 goluri Sportului kre e pe 3...nu ultimei clasata...asa ca sa mai taca din gura toate oile si sa isi vada de treaba lor k nu sunt ei cei mai buni asa cum pretind!!!! complaining.gif ranting.gif ai drq increzuti...au luat 3 puncte pe nemerit!!!asta-i noroc nu performanta!! blacksheep.gif

da intr-adevar a fost un meci extrem de disputat...si ambele echipe au jucat frumos....chiar dc nu a reusit victoria....dinamo....a facut o figura frumoasa....in ceea ce ii privestepe prietenii nostrii de la steaua diablo.gif le urez in continuare un parcurs impresarat cu maracini.....nu ia dinamo campionatul...dar nici blacksheep.gif nu il vor lua..... HAITA_DINAMO.gif
st_an
yupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!
au luat bataie spurcatiii!! iacob si ghionea nu joaca cu clujul!!! yupeeeee!!!! bv gloria! bv sabau!
marcher
zdeaua poa" sa bata si pa ma-sa si pe tac-su. Daca noi batem tot , sant sub noi bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif Restul nu conteaza
Raikkonen
Am zis eu ca iau bataie cu 1-0 sau 2-1!!!!!!!

UE stiaua!!!!
marcher
dorinel, lupta dorinel
diablo.gif
Andreea001
239.gif blacksheep.gif taunt.gif HAITA_DINAMO.gif
Nexus
Stoia a pierdut campionatul.Sunt fff sigur de asta.Sa nu uitati ce va spun.Doamne ce bucuros sunt ca au luat-o.Multumim Sabau ca ai belit oile.mumu blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif blacksheep.gif
bigbobo
Multumim Sabau...Urmeaza Dorinel si Multescu si restu bananasmile.gif

tzubuchi la stana bananasmile.gif

HAITA_DINAMO.gif FORZA BIANCO ROSSI HAITA_DINAMO.gif
f_rares
Steaua a luat-o bananasmile.gif Se contureaza o noua echipa...adevarata Steaua 010.gif cea care merita sa fie la retrogradare!!
bigbobo
Sa moara Bach de nu ma saturasem de 2 cilindrii cu maria lui cu tot bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif

Ce bine-mi pare c-au luat teapa.....Scade cota la OI bananasmile.gif

HAITA_DINAMO.gif FORZA BIANCO ROSSI HAITA_DINAMO.gif
f_rares
De acum n-o sa mai auzim Maria la fiecare coltz de strada football.gif
alexyutza
Ce bina ca a luat-o steaua .. si mai bine ca are 2 fotbalisti suspendati ghionea si iacob
COSMIN C
Cum zice un prieten, prostii lor sunt mai prosti ca ai nostri !!! 010.gif
Iacob...penal...
red_dog 4 ever
Si el si răţoi au spart ceamuri prin vestiar si au taieturi de tendoane.Gogule probleme mah?Cred ca simt ca pierd teren in lupta pentru titlu.
nunweiller
Mama ce stire delicioasa. oierul, mihaela-ul si behaitoarele s-au dereglat. chiar credeau ce se spunea despre ei. beerchug.gif
"Finalul meciului i-a găsit pe jucătorii stelişti extrem de nervoşi. Imediat după ce a fost eliminat, Iacob s-a îndreptat iritat spre vestiare. A lovit cu pumnul un geam, moment în care sîngele i-a ţîşnit din mîna dreaptă...." site-ul gașca slugilor proaste
http://gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=42427&shift=1
off topic Cred ca vestile astea au legatura cu pozele alexyutzei. ar trebui sa puna unele noi inainte de fiecare etapa. football.gif
alexyutza
Bravo Tames.. super gool... national -poli 1 -0 min 81
COSMIN C
Dragii de ei !! crazy.gif crazy.gif E normal, dezobisnuiti sa-i bata Bistrita.....
Nerecunoscatorilor, ati uitat ce a facut zdeaua pentr Romania ??? taunt.gif taunt.gif taunt.gif taunt.gif
alexyutza
QUOTE(nunweiller @ 6 May 2006, 22:13) *
Mama ce stire delicioasa. oierul, mihaela-ul si behaitoarele s-au dereglat. chiar credeau ce se spunea despre ei. beerchug.gif
"Finalul meciului i-a găsit pe jucătorii stelişti extrem de nervoşi. Imediat după ce a fost eliminat, Iacob s-a îndreptat iritat spre vestiare. A lovit cu pumnul un geam, moment în care sîngele i-a ţîşnit din mîna dreaptă...." site-ul gașca slugilor proaste
http://gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=42427&shift=1
off topic Cred ca vestile astea au legatura cu pozele alexyutzei. ar trebui sa puna unele noi inainte de fiecare etapa. football.gif

dak tu asta crezi , asa voi face.... 010.gif
Cele rele sa se spele cele bune sa se adune..:)

La cat mai multe esecuri ale stelei si victorii alb - rosii !!!!
nunweiller
pai pina sa pui tu pozele viata dinamovistilor de pe site-ul asta era trista. in momentul ala a inceput veselia. si vad cum continua.
red_dog 4 ever
Jucătorii stelişti Victoraş Iacob şi Mirel Rădoi au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri, după ce la finalul meciului pierdut, în deplasare, cu scorul de 0-1, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, au lovit cu pumnii în două geamuri.

Victoraş Iacob, care a fost eliminat de pe teren în minutul 90, a lovit cu pumnul drept într-un geam la ieşirea de pe teren şi, potrivit directorului spitalului din Bistriţa, Mircea Gelu Buta, a suferit o plagă gravă, fiind transportat de urgenţă la spital cu ambulanţa aflată la stadion.

Imediat după joc căpitanul stelist Mirel Rădoi a imitat gestul coechipierului său şi a suferit o plagă la antebraţul drept. În condiţiile în care, potrivit aceleiaşi surse, a suferit o plagă gravă la antebraţul drept şi ambulanţa plecase deja cu Victoraş Iacob, Rădoi a fost transportat pe braţe, în huiduielile galeriei steliste, la un autoturism Oltcit parcat sub o peluză a Stadionului Municipal, fiind dus la spital pentru a i se acorda primul ajutor.

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Bistriţa, după ce un tendon de la antebraţul drept i-a fost secţionat în momentul în care a lovit cu pumnul într-un geam.

În afara tendonului secţionat, Rădoi a mai suferit plăgi superficiale la antebraţul drept.
prosport

Multa minte le trebuie doamne
COSMIN C
Mda....revin...prostii lor sunt cei mai prosti !!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
coolio
sper sa imite toti jucatorii stelisti gestul,.....
de acum incolo la fiecare meci sa ii vedem iesind de pe teren cu mainile pline de sange
sau shi mai bine.....data viitoare sa dea cu capu' 010.gif 010.gif 010.gif
nunweiller
Astia sint oamenii care "reprezentau" Romania acum 10 zile. Si inca nu se scrie nimic despre vitejiile lui mihaela.
din cauza tembelilor astia eram noi tradatori de neam si tara. jalnici oameni!
asta le e valoarea si mentalitatea. daca arbitrul nu dadea numai faulturi pentru steaua la orice duel 1 la 1 si elimina vreo 3 stelisti cind trebuia o incasau mai rau.
red_dog 4 ever
Asteptam vesti despre jiji si mm
alexyutza
Nu cred ca e cineva care sa nu se bucure de esecul stelei . Ce a facut pt Romania?
Pt ei au facut nu pt altii..... diablo.gif
nunweiller
Un articol misto:(Evanghelia dupa Boro)

Sarbatorirea in strada a esecurilor Realului e o tradit ie pe care barcelonezii o onoreaza de decenii. Si asta nu doar pentru ca, asa cum amintesc mereu banerele suporterilor Barçei, Catalunya is not Spain. Victoriile Valenciei sau ale lui Atletico Madrid nu deranjeaza pe nimeni. Dar cu arogantul Real, rivalul dintotdeauna, e cu totul altceva.

In ziarele catalane, Realul nu „ia" prima pagina decit atunci cind pierde („Humiliación galactica"!) sau cind e criza la nivelul conducerii clubului, asa cum s-a intimplat in acest an dupa retragerea presedintelui Perez.

Credeti ca exista un singur suporter al lui Glasgow Rangers pe care sa nu-l fi intristat calificarea lui Celtic in finala Cupei UEFA din 2003? Incercati sa-i pretindeti unui sustinator al lui River Plate sa tina pumnii lui Boca Juniors in Cupa Libertadores, pe motiv ca Boca reprezinta Argentina.

Boca=Argentina? Pentru un fan River (si sint 13 milioane, la o populatie totala de 40) nu exista un sacrilegiu mai mare. Joia trecuta, Romania a incetat sa mai fie o provincie fotbalistica, in care succesul unui club privat e sarbatorit bananier, cu dansuri in jurul focului, de toata populatia extaziata, ca un miracol irepetabil in care e implicata Divinitatea.

Pentru prima data, in centre fotbalistice cu traditie, la Bucuresti, Craiova si Timisoara, suporterii au iesit in strada pentru a sarbatori infringerea unui rival. Imediat dupa meci, patronul Stelei a analizat esecul in termeni tari, intrebindu-se ce pacate a pedepsit Dumnezeu de a lasat-o pe Boro sa marcheze de cite ori a vrut.
st_an
in realitate răţoi si iacob si-au taiat venele de ciuda!!!
nu e vb de nici un geam! au vazut ca au luat-o in bot de la gloria si au zis sa sfarseasca odata viata lor de oi...

sau cine stie? poate le-a dat ordin jiji sa isi faca seppuku! :D
marcher
bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif ratoi cica si-ar fi taiat si un tendon. Gatu oare nu putea?
DUMMY
rTzoi a devastat vestiaru gloriei bistritza....sper sa fie suspendat si amendat! blacksheep.gif oaie proasta
st_an
gatu il taie becali...ca si-asa nu la aratat de pasti la tv taind mielu, asa cum a taiat porcu de craciun!
DUMMY
mai repede ii pune sa stea capre ! bananasmile.gif
Nu am citit regulamentul 3
cei mai buni din tara...avem cei mai buni jucatori...cu mici exceptii...dar dc nu ii tinem si p astia...la anu o sa fie mai dezastruuuu argument.gif HAITA_DINAMO.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.