dudu1961
Apr 6 2008, 07:36 PM
@reddog , pina saptamina trecuta a fos sf de mare succes "Razbouil steleler " din pacate s-a terminat
COSMIN C
Apr 6 2008, 07:47 PM
Si cei care pledati pe aici ca e bine sa dam meciul CFR-ului, ce aveti de spus acum? Asa se intampla cand nu ne vedem de ale noastre.
mihaiul90
Apr 6 2008, 07:50 PM
Asa e ...

Si cand te gandesti ca daca am fi invins cfr, acum eram la 4 puncte de ei... Mai mult ca sigur i-am fi intrecut pana la final si pe ei si poate si pe oi... asta e ... acum nu mai avem ce face.
antisteaua
Apr 6 2008, 07:58 PM
Ba firar treaba lor a dracu sa fie. Erau ultima mea speranta. Acum s-a dus totul pe apa sambetei.
Myhay_Dinamo
Apr 6 2008, 07:59 PM
QUOTE(COSMIN C @ 6 Apr 2008, 20:47)

Si cei care pledati pe aici ca e bine sa dam meciul CFR-ului, ce aveti de spus acum? Asa se intampla cand nu ne vedem de ale noastre.
Cum nu ne-am vazut de ale noastre?Meciul cu C.F.R. Cluj nu a fost trantit,jocul din acel meci a fost cel cu care ne-au obisnuit gloabele care sunt acum la echipa,am pierdut meciul din cauza jocului slab.
Morpheuss
Apr 6 2008, 08:00 PM
Cosmine, ne-au bătut. Și ne-au bătut pe bune, pentru că Dinamo a jucat prost.
reddog_sv
Apr 6 2008, 08:07 PM
QUOTE(mihaiul90 @ 6 Apr 2008, 20:50)

Asa e ...

Si cand te gandesti ca daca am fi invins cfr, acum eram la 4 puncte de ei... Mai mult ca sigur i-am fi intrecut pana la final si pe ei si poate si pe oi... asta e ... acum nu mai avem ce face.
Nu se stie..daca ii bateam poate castigau azi...discutiile cu "daca" n-au rost..ce-a fost a fost..sa speram ca nu vor lua milogii titlu
The Game
Apr 6 2008, 08:21 PM
Imi zice si mie cineva despre ce e vorba cu "geanta cu table a lui nețoiu"?
cosmin targoviste
Apr 6 2008, 08:23 PM
Pai sorinacio si virgil becacali s-au intalnit azi in barul lui netoiu.Era in combinatie si o geanta maro care cica ar fi fost "arena" de table
Myhay_Dinamo
Apr 6 2008, 08:33 PM
Virgil Becali s-a intalnit cu Sorin Partu la un restaurant din Bucuresti si i-a dat o geanta in care unii au declarat ca erau bani,altii ca erau piese de table.Se pare ca asta influenteaza in mare parte meciul steOILOR cu Dacia Mioveni.
cateaua rosie
Apr 6 2008, 08:36 PM
orice ati zice voi mie tare greu mi-a picat la stomac infragerea cu cfr...si nu stiu zau daca au jucat prost din neputinta sau din din alta cauza
Morpheuss
Apr 6 2008, 08:42 PM
Ptiu, drace!

S-a spart autobaza, ma! Sigur au aruncat astia cu piese de table in ea.
The Game
Apr 6 2008, 08:53 PM
sorinaccio a dat-o in bara...
FarfelkugeL
Apr 6 2008, 08:57 PM
CINE MAAAAAAAAAAA? MARELE ANTRENOR PARTU? Ai grija ce spui...
anmini
Apr 6 2008, 08:59 PM

poate de-aia il vroiau unii la Dinamo, sa fie siguri ca mancam bataie.........
super dog female
Apr 6 2008, 09:06 PM
Imi displace mult cum arata clasamentul acum, dar despre cfr nu pot spune decat ca au pierdut pe mana lor.Tre' sa n-ai cap sa reusesti sa pierzi atatea puncte!Nu s-a incheiat campionatul ,insa...Oricum nu au jucat cum au jucat cu noi (ca na, taman la meciul cu noi s-au ambitionat).Hai c-au fost furati in ghena, dar alea erau doar 3 puncte.Restu'??Sa fie sanatosi.Vreau sa ma intereseze doar DINAMO si ce vom face in meciurile care urmeaza.Sunt meciuri grele si importante.Anul asta pentru noi este unul trist...
djmihaitza
Apr 6 2008, 09:23 PM
QUOTE(The Game @ 6 Apr 2008, 21:53)

sorinaccio a dat-o in bara...
A mai dat cu capul in plexiglasul bancii de rezerve si in seara asta?
Clau_Goool
Apr 6 2008, 09:24 PM
A fost eliminat sau a plecat de buna voie pe finalul meciului ...
doggyy86
Apr 6 2008, 09:38 PM
Ideea e ca anul asta stOIa o sa ia campionatul...A zis bine ciobanul ca pana la Paste o sa fie pe primul loc a stiut el ce vorbeste.Mama lui de butonist........
cateaua rosie
Apr 6 2008, 09:39 PM
am un vecin crf-ist cretin care imi da scorul fara sa ma uit la tv...azi a fost liniste!
POOL
Apr 6 2008, 09:48 PM
E cel mai murdar campionat de dupa revolutie, conducatorii isi spala rufele in presa si toata tara priveste, abia astept sa se termine campionatul asta.
Clau_Goool
Apr 6 2008, 10:06 PM
Echipa mai proasta ca chefere-ul asta n-am mai vazut. Sezonul trecut au avut 8 puncte in fata oierilor si n-au fost in stare sa profite de asta. In acest campionat au avut la un moment dat 11 puncte peste oieri si 8 peste crapizi. Oricum nu merita nici una campionatul la cum joaca. Poate or mai avea franarii vreo sansa daca batem noi FC Oaia si mai bat si ei ceva pe ici pe colo ...
The Game
Apr 6 2008, 10:26 PM
Mai intai sa bata ei rapidul ...
Clau_Goool
Apr 6 2008, 10:42 PM
Stai cuminte, Jocule, mai intai au un meci capital la Urziceni, iar apoi joaca acasa cu crapizii. Daca calca stramb in meciurile acestea doua atunci titlul e ca si in cimitirul ghena ...
rassdaqh
Apr 6 2008, 10:51 PM
ma au luat spurcatii steag de la noi ???
Cu tot arbitrajul din lume impotriva lui, CFR-ul , nu avea voie sa piarda locu 1....Prost sa fi noroc ca esti, asta e CFR-ul...penibil, sa moara cici !...
f_rares
Apr 6 2008, 10:53 PM
QUOTE(POOL @ 6 Apr 2008, 22:48)

E cel mai murdar campionat de dupa revolutie, conducatorii isi spala rufele in presa si toata tara priveste, abia astept sa se termine campionatul asta.
bataia e mare pentru milioanele primite cadou in liga .
si la fel va fi si la anul : stana va 'juca' la victorie in fiecare meci pana va termina tot pe 1 . Asta daca nu cumva , din greseala , apare un Dinamo , un crapid sau un cheefeeree sa ii fenteze ( curat sau murdar..mai conteaza la ce e in liga asta?? )
Prefer varianta cu Dinamo sufland titlul oilor la anu'
rassdaqh
Apr 6 2008, 11:21 PM
nici o captura spurcatii sunt retarzi :)
ca sa fie clar jiji tocmai si-a expus "clarviziunea" cu ce se va intampla in urmatoarele 7 etape....victorie in toate meciurile ovine....a facut o pauza totusi la meciul cu noi si a zis X 2....
Doamne cat imi doresc sa batem in acel meci...dar tare mi-e teama de actionarii nostri (nici mandrie, nici onoare nu cred ca mai au).
FarfelkugeL
Apr 7 2008, 10:24 AM
QUOTE(djmihaița @ 6 Apr 2008, 21:23)

A mai dat cu capul in plexiglasul bancii de rezerve si in seara asta?
Nu avea de ce. La fel ca si mm stoica si unirea urziceni au luat destui bani incat sa taca in ghencea. Mizerii spurcate.
QUOTE(rassdaqh @ 6 Apr 2008, 22:51)

Ce-ai baut? Si in ce cantitate?
bigbobo
Apr 7 2008, 10:58 AM
QUOTE(rassdaqh @ 6 Apr 2008, 23:51)

QUOTE(rassdaqh @ 7 Apr 2008, 0:21)

nici o captura spurcatii sunt retarzi :)
Tu centrezi, tu dai cu capul?...
Leaveyou
Apr 7 2008, 11:14 AM
QUOTE(cpc @ 7 Apr 2008, 0:27)

Doamne cat imi doresc sa batem in acel meci...dar tare mi-e teama de actionarii nostri (nici mandrie, nici onoare nu cred ca mai au).
Mie de acționari mai puțin îmi este frică, îmi este frică de "cheful" jucătorilor de a juca fotbal. În rest ... este clar că dacă pierde CFR-ul, indiferent cum campionatul se fac de toată jena. Este imposibil să pierzi campionatul indiferent ce simfonie cântă butonierul din Carpați.
reddog_sv
Apr 7 2008, 01:57 PM
"În meciul cu Dinamo, Steaua va pierde campionatul. Nu își mai permite Dinamo să mai piardă încă un meci acasă", a declarat antrenorul lui CFR, Ioan Andone
The Game
Apr 7 2008, 05:20 PM
Amin!
marcher
Apr 7 2008, 05:27 PM
Andone e in plop si plopu-n aer. Cum prindea fluturi pe la Dinamo, prinde si la cluj. Desi cu cel mai bun lot din tara si o stabilitate financiara de invidiat, oameni masurati la conducere, stadion si public de nota 10...ando isi inchipuie ca "butoanele" functioneaza numai daca esti roman. Din pacate, desi poate e mai bine asa, ele functioneaza mai abitir la o echipa sponzorizata de un etnic maghiar si echipieri 95% straini. Daca n-a stiut-o p-asta pana acu...a invatat-o. Ando, esti um mare natarau
djmihaitza
Apr 7 2008, 06:46 PM
QUOTE(reddog_sv @ 7 Apr 2008, 14:57)

"În meciul cu Dinamo, Steaua va pierde campionatul. Nu își mai permite Dinamo să mai piardă încă un meci acasă", a declarat antrenorul lui CFR, Ioan Andone

Pentru nostalgici:
Remember 07.04.2007 (cam pe la ora asta se intampla)
cateaua rosie
Apr 7 2008, 07:49 PM
eu tot mai sper ca vom iesi din situatia actuala. la sf de sezon locul trei, apoi mai vedem

speranta moare ultima
bigbobo
Apr 8 2008, 01:20 PM
QUOTE(djmihaița @ 7 Apr 2008, 19:46)

Poate se repeta episodul in etapa 33...Doamne cat de frumos ar fi sa le stricam planurile spurcatilor...
red_dogvitan
Apr 8 2008, 06:25 PM
Doamne ajuta istoria sper sa se repete vreau sa vad spurcatii ingenunchiati la noi acasa dupa cate s-au intamplat......
cateaua rosie
Apr 8 2008, 10:11 PM
sa dea Domnul sa aveti dreptate!
Leaveyou
Apr 9 2008, 12:05 PM

Mulțumesc mihaița ! Mi se pare mai bună situația după ce am văzut instrucția mieilor
bigbobo
Apr 9 2008, 02:47 PM
"...........Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat înc adrul unei conferințe de presă că s-ar mulțumi și cu un egal la parida de mîine cu CFR și s-a arătat surprins de delegarea lui Ionică Serea.
"Nu știu dacă CFR-ul se află într-o perioadă proastă, așa cum s-a vehiculat prin presă, dar un lucru e sigur, în ultima deplasare pe care au avut-o au cîștigat în Ștefan cel Mare.
Orice e posibil la meciul de mîine seară și am temeri, justificate cred, că vom avea mai mulți adversari decît spun legile jocului. Mă tem de acest Serea!
Dacă vom cîștiga, voi fi foarte fericit, dar mă mulțumesc și cu un egal. Sper totși ca rezultatul să fie stabilit de jucători", a spus MM Stoica.
Mihai Stoica a explicat de ce se teme de arbitraj la partida de mîine seară: "Am fost surprins cînd am aflat că Serea de arbitrează. Același Serea care acum doi ani era cît pe ce să nege Stelei un titlu, cînd a arbitrat partida Gloria-Steaua.
Atunci Steaua a avut trei penaltyuri, iar el nu a acordat nici unul. Noroc cu Farul că a făcut egal în Giulești că altfel steliștii nu ar mai fi terminat pe primul loc.
Îmi e teamă să nu încerce din nou să refuze un titlu Stelei, iar noi să fim victime colaterale. Știu că Serea știe să arbitreze și sper să fie imparțial"............"
Imbecilul asta unde dracu are post? La stana sau la Spitalu' 9 Urziceni?...Imbecilu' a tacut din gura in cel mai voit mod cand au avut meci cu spurcatii si-au fost furati iar acum comenteaza cu mult inainte posibilul jaf...

mm...
f_rares
Apr 9 2008, 06:04 PM

he he..pe la ora aia dadea Munteanu primul gol
n-am uitat sa le "reamintesc" colegilor stelisti de meci..si culmea , au stiut din prima ce zi a fost pe 7 aprilie
bigbobo
Apr 9 2008, 06:41 PM
Apelul Rapidului a fost respins. "Mulder si Scully" si-au facut din plin datoria...
antisteaua
Apr 9 2008, 07:19 PM
Dar ce gogule, ti-ai facut iluzii? Oricum, nu asta e problema, ca si cu punctele astea si fara ele, tot lua stiaoa campionatul ca are sclavi multi si pusi la butoane strategice. Problema e in curtea noastra, ca trebuia sa ne respectam blazonul, nu sa pierdem puncte cu mioveni sau vaslui.
bigbobo
Apr 9 2008, 07:49 PM
Sincer?...Speram acolo 10, 15 %...Daca spurcatii aratau ceva pana acum poate nu mai avea nimeni de comentat insa modul prin care-si castiga punctele este atat de josnic incat imi vine sa vars...Eu nu-s atat de convins ca vor iesi castigatori la final...Mai au meciuri destule si grele iar noi chiar trebuie sa facem totul sa le incurcam planurile in etapa 33...
Duke
Apr 9 2008, 08:58 PM
Sambata, meci cu Poli Timisoara...voi astia din Timisoara, care veniti la meci?! Si daca mergeti mergeti la Nord, cu galeria, nu?! Daca va intalniti undeva anume anuntati-ma si pe mine...Hai Dinamo!!!
PS: acu aud si eu galeria lu Dinamo cu mesaje anti TIMISOARA, dar pt mine cel putin din TIMISOARA asta nu voi striga asa ceva NICIODATA! Chestile astea ma deranjeaza ...ca sincer si eu jignesc bucurestiul dar nu pe Dinamo...fara suparare ...
COSMIN C
Apr 9 2008, 10:26 PM
Mai aveti putere sa vorbiti de rivali? Pai rivali mai mari decat proprii jucatori si actionari, ce vreti? Noi nu avem nevoie de adversari, de dusmani, le facem treaba foarte bine.
red_dogvitan
Apr 9 2008, 10:28 PM
Deja sunt resemnat.....
Florin_Dinamo
Apr 9 2008, 10:42 PM
QUOTE(Duke @ 9 Apr 2008, 20:58)

Sambata, meci cu Poli Timisoara...voi astia din Timisoara, care veniti la meci?! Si daca mergeti mergeti la Nord, cu galeria, nu?! Daca va intalniti undeva anume anuntati-ma si pe mine...Hai Dinamo!!!
PS: acu aud si eu galeria lu Dinamo cu mesaje anti TIMISOARA, dar pt mine cel putin din TIMISOARA asta nu voi striga asa ceva NICIODATA! Chestile astea ma deranjeaza ...ca sincer si eu jignesc bucurestiul dar nu pe Dinamo...fara suparare ...
Eu as vrea sa vin la meci, dar nu stiu cum sa fac. Fara sa particip la inevitabilele incidente dintre suporteri, cred....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.