POOL
Apr 28 2006, 10:24 AM
COSMIN C
Apr 28 2006, 10:36 AM
QUOTE(banditul @ 27 Apr 2006, 7:41)

tineti minte 3 cuvinte: Steaua joaca finala !
Ghinion de nesansa....
Tu tine minte un nume:Maccarone!! O sa va cam bantuie !!
BandiT
Apr 28 2006, 11:51 AM
asta este...am pierdut !
am ajuns pana aici si ne-am impiedicat...
fotbalul ne-a pedepsit ptr. ceea ce am "jucat" in repriza a2a pe riverside.
si apropo de riverside..stadion frumos cu suporteri extraordinari...practic acesti suporteri au decis meciul..+ balan al nostru.
si macarrone ala...fara cuvinte , ne-a ingropat cu sange rece.
mergem mai departe..avem meci duminica cu porumbeii..poate relansam campionatul...doamne fereste.
Radu10mai
Apr 28 2006, 11:56 AM

bandito` parca ziceai sa tinem minte niste cuvinte?? care erau?
Aragorn
Apr 28 2006, 12:00 PM
Ieri am gresit . N-au pierdut cu 3-0 dar totusi a fost un 4-2 superb. Parca cineva a batut niste engleji cu 5-1 isi mai aminteste cineva ?
COSMIN C
Apr 28 2006, 12:07 PM
Lasa Aragorn, un 3-0 n-ar fi avut acelasi haz!!! Acest 4-2 a fost perfect !!
paddy
Apr 28 2006, 12:28 PM
QUOTE(banditul @ 27 Apr 2006, 5:41)

e posibil ca Steaua sa piarda deseara..dar se va califica in finala!!!
tineti minte 3 cuvinte: Steaua joaca finala !
bafta si voua.
Cum ziceai ca-l cheama pe barosanul

Zdeaua rateaza finala

e tot din trei cuvinte
A cazut din cer o stea, si pe crucea ei scria ..MACCARONE....vai de steaua vostra, si nu in ultimul rind de conucerea aia de c.... sinteti condusi de NEPOTII lui JIJI
Max
Apr 28 2006, 12:41 PM
QUOTE(banditul @ 28 Apr 2006, 12:51)

asta este...am pierdut !
am ajuns pana aici si ne-am impiedicat...
fotbalul ne-a pedepsit ptr. ceea ce am "jucat" in repriza a2a pe riverside.
si apropo de riverside..stadion frumos cu suporteri extraordinari...practic acesti suporteri au decis meciul..+ balan al nostru.
si macarrone ala...fara cuvinte , ne-a ingropat cu sange rece.
mergem mai departe..avem meci duminica cu porumbeii..poate relansam campionatul...doamne fereste.

Doamne ajuta..AMIN !...rugaciunile cainilor au fost mai presus decat ale lu' jiji
Leaveyou
Apr 28 2006, 01:24 PM
Ştiam eu că pe aici o să găsesc câţiva oameni veseli şi optimişti.
Aseară m-am bucurat de "campionii din ghenea", dar mi-am revenit repede. M-am gândit ce-i în curtea noastră.
Dar, recunosc, parcă am fost în ziua de salariu. Ba, mai bine !!!
Neeeeea ! Merită ! Mul'ţam BORO ! Respect Macarone (vă daţi seama ce coregrafii se pot face cu Macaroni şi Boro ?)
Max
Apr 28 2006, 01:56 PM
Aseara m-am imbatat de fericire..si de satisfactie..ce am simtit aseara se poate compara doar cu prima noapte de ,,dragoste''!
bfandinamo
Apr 28 2006, 03:33 PM
Leaveyou
Apr 28 2006, 04:17 PM
Nu măi merinosule, nu că a pierdut stoia ne bucurăm, ci de cum a făcut-o !!!
Mai dute la vale. Decât să ieşi pe uşa din dos, mai bine lipsă.
Te-aş înjura, dar nu are rost. Rămâi la statistici.
CIRCARILOR !
bfandinamo
Apr 28 2006, 07:30 PM
...la cine te referi???? La mine???...daca da

atunci citeste mai bine ca asta am scris si eu.....daca nu

Scuze!!!!
radu
Apr 28 2006, 07:32 PM
se refera la banditu...
bianco_rossa
Apr 29 2006, 12:18 AM
io o singura intrebare as avea pt spurkti....cum e sa o iei in ultimu' minut si sa pierzi cva important??
AripiDeInger
Apr 30 2006, 11:36 AM
QUOTE(Leaveyou @ 28 Apr 2006, 13:24)

Ştiam eu că pe aici o să găsesc câţiva oameni veseli şi optimişti.
Aseară m-am bucurat de "campionii din ghenea", dar mi-am revenit repede. M-am gândit ce-i în curtea noastră.
Dar, recunosc, parcă am fost în ziua de salariu. Ba, mai bine !!!
Neeeeea ! Merită ! Mul'ţam BORO ! Respect Macarone (vă daţi seama ce coregrafii se pot face cu Macaroni şi Boro ?)
ne-au mai raspuns o data acum cateva saptamani cand aveau replici la fiecare mesaj scos de galeria noastra. tu nu iti dai seama ca daca facem coregrafie cu Boro si Maccarone (multumim macaronarule), ei ne vor face coregrafii cu Foresta, Otelul sau Sportul si Mazilu? Adevaru e ca ceauseii au pierdut intr-o semifinala de Uefa , noi luam batai de la niste desculti platiti cu celulare si care locuiesc in camin, in campionatul nostru de rahat.
QUOTE(bianco_rossa @ 29 Apr 2006, 0:18)

io o singura intrebare as avea pt spurkti....cum e sa o iei in ultimu' minut si sa pierzi cva important??

pai noi stim mai bine: Marseille, sau meciul cu ceauseii de acum cateva saptamani.
Ashtray
Apr 30 2006, 04:59 PM
MULTUMIM OLI PT CA L-AI BAGAT PE MIHAITA NESU(CADAVRU UMBLATOR).MACCARONE A SUFLAT ,NESU SI-A LUAT ZBORUL CAZANDU-I LANA DE PE EL,BEEEHAIND SI LASANDU-L PE MACCARONE(CAINE PANA LA MOARTE)SINGUR CU POARTA LUI CARLOS(ADIKA GOALA)
SA MOARA OILE(SPURCATZII)
radu
Apr 30 2006, 05:06 PM
@ aripi nu as spune ca sportul e o echipa de desculti..pana diseara e pe locul I in campionat.
radu
Apr 30 2006, 09:16 PM
cel mai dur ultras al stelei se pregateste de meciul cu rapid...video de coma
http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?a=41684&p=2
paddy
May 1 2006, 11:00 AM
Zdeaua, Rapizii si Sportul se bat pt titlu

banuiesc ca nu vom mai prinde cupa UEFA
ZOCCOLO DURO
May 1 2006, 11:11 AM
si meriti sa prinzi uefa????si mai da-i in mortii lor de spurkatzi si cu manifestarile astea de bucurie la infrangerile lor..si eu m-am bucurat si aseara si joi..dupa meciul cu Boro..chiar am fost fericit...dar in mometul asta ar trebui sa ne concentram mai mult pe ai nostrii...astia trec printr-o perioada varza si nu stiu daca cu protestele astea i-am ajutat sau i-am bagat in sicriu cum zicea cineva pe alt topic...nu vreau sa aduc iar vorba de suporterii de afara care sunt alaturi de jucatori si cand acestia sunt prin divizile inferioare...noi eram pe locul 1 si aveam stadionul gol,fiindca preferam sa bem la reddogs si sa facem bascalie de cat de varza sunt ai nostrii...in loc sa fim alaturi de mascaricii aia care incearca sa salveze onoarea lui Dinamo...prosti sau mai putini prosti ...astia sunt!!! si ca sa nu fiu in offtopic...spurkatzilor nu mai crapati odata???
Zizuu
May 1 2006, 11:21 AM
asta asa e ... sa ne uitam si la noi ... dar si eu am fost tare fericit cand pierdea zdeaua ..... sper sa prindem uefa.... se poate ...
radu_doggy
May 1 2006, 08:06 PM
Degeaba a castigat rapidul. Nu ma incalzeste asbsolut deloc. Pe mine ma intereseaza Dinamo si atat. Am mai si auzit la Tv ca cica dinamovistii tin cu steaua (inaintea meciului cu rapid) . CE FACEEEE? nu stiu cine le face stirila alora dar nu au treaba cu realitatea.
marcher
May 1 2006, 08:22 PM
Principiul tre sa fie: daca nu noi, atunci nici zdeaua.
AripiDeInger
May 2 2006, 06:21 PM
Dupa meciul steaua-rapid, ma aflam in metrou venind de la lucru. La una din statii se urca un grup de stelisti. Nu aud forza steaua, nici macar m--- rapid. Ce strigau eu M--- Dinamo. Tac si inghit. retardati, frustrati imi zic. Apoi ce incep ei sa scandeze "Petre Florentin, du-te dupa Catalin", si "Hîldan, are usa in tavan"!!! de unde pana unde au acesti nenorociti tupeul sa injure un Om , un Idol, un Spirit, un Sfant ca Hîldan!. Erau in jur de 20 de pusti, intre 14 si 20 de ani. Nu am putut sa ma abtin si m-am dus la unul ce dadea tonul acestor scandari, l-am luat de guler si i-am zis cum isi permite sa injure asa pe unul pe care el nici nu l-a prins jucand probabil. nemernicul imi zice "lasa-ma bre, ce esti caine?". Eu zic "da sunt caine, aurolacule spurcat", moment in care toti aia 20 au tabarat pe mine ca niste lasi ordinari, lovindu-ma cu pumnii, picioarele si betele de la steaguri. Nu e vorba ca am 52 de ani, insa am si mana in ghips de vreo luna. Astia sunt fanii echipei rivale. Elocvent, nu?
BandiT
May 3 2006, 06:29 AM
exact cum am zis eu in alt post: generatia cernobal..astia sunt cei mai periculosi..pusti pana in 20 ani , vulgari si agresivi..
din pacate toate echipele au asemenea "ultrasi".
politia ce pazeste?
Cai Lun
May 3 2006, 10:29 AM
moment in care toti aia 20 au tabarat pe mine ca niste lasi ordinari, lovindu-ma cu pumnii, picioarele si betele de la steaguri.
Cum nene? Te-au caftit 20 de stelisti in metrou si matale dupa 3 zile, cu toate ca ai cel putin o mana in ghips, manevrezi tastatura? Pai e bine! Insemna ca esti tare ca piatra, vorba ceea...
Oricum, paradoxal, eu cred ca ai gresit intrand in discutie cu ei. Ei tocmai de aia strigau, pentru ca spera ca exista insi ca tine care nu suporta, care tin la demnitate si onoare.. si tocmai aici lucreaza, la punctele "sensibile"... E o placere macabra si asta...
PS > Ce te face sa crezi ca acest comportament e specific doar fanilor zdelei?

Nici ai nostrii nu-s toti chiar ca brazii...
red_dog 4 ever
May 3 2006, 10:30 AM
Eu cred ca reactionam la fel daca un aurolac se lua de mine
anmini
May 3 2006, 02:08 PM

vrei sa vezi cum e? incearca sa te duci la un meci al farului cu fularul lui dinamo la gat. sa vezi ce-ti aud urechile..................
red_dog 4 ever
May 3 2006, 02:13 PM
E suficient sa merg in trening sau in tricoul lui Dinamo si se uita toti urat la mine
f_rares
May 3 2006, 02:42 PM
Asta e o caracteristica a majoritatzii suporterilor.Mai ales a rivalilor de moarte.N-ati vazut jucatorii Rapidului behaiau de fericire

Numa' sa-i oftice pe stelisti
dudu1961
May 3 2006, 02:59 PM

Apropo de ura fata de Dinamo/ati vazut hotii aia de la CCA il ia in discuti pe Borcea sa-l sanctioneze ca a zis ce azis de arbitraj /eu il urasc si nu amfost nici de acord cu ce a spus el atunci dar pina la ce se intimpla acum mi se pare cea mai mare magarie care sa facut pina acum tinind cont de declaratiile celorlalti la adresa lui Dinamo atunci nu a luat nimeni nici o masura si acum ce se intimpla oameni buni ?stiti cum se spune e prost dar e prostu nostru.Unde sa protestam?
AripiDeInger
May 3 2006, 07:35 PM
QUOTE(Cai Lun @ 3 May 2006, 10:29)

Cum nene? Te-au caftit 20 de stelisti in metrou si matale dupa 3 zile, cu toate ca ai cel putin o mana in ghips, manevrezi tastatura? Pai e bine! Insemna ca esti tare ca piatra, vorba ceea...
Oricum, paradoxal, eu cred ca ai gresit intrand in discutie cu ei. Ei tocmai de aia strigau, pentru ca spera ca exista insi ca tine care nu suporta, care tin la demnitate si onoare.. si tocmai aici lucreaza, la punctele "sensibile"... E o placere macabra si asta...
PS > Ce te face sa crezi ca acest comportament e specific doar fanilor zdelei?

Nici ai nostrii nu-s toti chiar ca brazii...
nu e vorba, ca nu am stat nici eu ca fraieru, pe vreo 2-3 i-am prins destul de bine, dar facusera cerc in jurul meu si dadeau cu betele de la steaguri, pana m-au pus jos. erau niste lasi. si asa multi cum erau,pana m-au pus jos nici unul nu a avut curaj sa dea cu pumnul. eu am o varsta la care bataie mi se pare ceva prostesc. in tineretea mea acum 30-35 de ani si eu mergeam in deplasari sau la cuplaje si ne bateam. dar oricum, erau batai curate, fara bete de steag cutite sau alte tampenii. si nu dadeam in oamenii mai in varsta. exista un respect.
marcher
May 3 2006, 07:55 PM
Cand eu spuneam de violentza, mitzi ma lua la misto.
Si fiti atentzi: spurcatzii joaca cu pandurii-acu. Ascultati ce va zice nenea marcher; jocul lor seamana leit cu cel facut de-ai nostri cu c-tza: rateaza mult si incredibil. Pronostic x, 2
MosIonRoata
May 3 2006, 09:03 PM
La campionat merge Rapizii si Sportu'.
Pentru locurile 3-4 se bate Dinamo si Steaua.
Steaua nici pa Pandurii n-a putut sa bata...
aia s-a batut singuri ca si-a dat autogol.
Sanatate!
g481_shm
May 3 2006, 09:07 PM
asa e MosIon....am vazut si eu meciu..spurcatzii inca sunt in haos dupa meciul cu BORO
intre noi si sportul e doar un punct...deci dupa filozofia ta ne batem la locu 2....(si rrapid e la 3 pcte)..numai sa nu-si revina oile...
bianco_rossa
May 3 2006, 10:40 PM
natzie de norocosi....

...valoarea..unde e valoarea??
BandiT
May 4 2006, 06:38 AM
steaua-pandurii 1-0
3 puncte mari si late dupa un joc slab.
dar punctele conteaza....
la bistritza o sa fie mult mai greu...
POOL
May 4 2006, 07:34 AM
Poi cne zicea stirea kum k Dinamo tzine ku stoia, avea putin dreptate, deoarece se referea la faptul k rapidul ia cupa, steaua titlul si locul 3 merge in uefa. Deci k sa mearga locul 3 in uefa, trebuie sa ia titlul ori stoia ori rapid, si noi sa luam locul 3.... Da' kum si porcii zboara, mai bine ne bagam in intertoto.
alexyutza
May 4 2006, 08:27 AM
Nu ne mai putem inscrie in Intretoto . Inscrierile s-au facut deja. Poate avem putin noroc si mergem in cupa Uefa!!!
Dinamo nu mai are sanse la titlu , si tocmai de aceea imi doresc sa castige Sportul campionatul
haiduc
May 4 2006, 08:48 AM
QUOTE(BandiT @ 4 May 2006, 7:38)

steaua-pandurii 1-0
3 puncte mari si late dupa un joc slab.
dar punctele conteaza....
la bistritza o sa fie mult mai greu...
nu numai după un joc slab. AŢI VĂZUT CUM ŞI-A PERMIS SĂ ARBITREZE SALOMIR UN MECI LA CARE OBSERVATOR FEDERAL A FOST GH. CONSTANTIN ÎNSUŞI, ŞEFUL C.C.A.???
fault Neşu în prima repriză în calitate de ultim apărător - nici măcar cartonaş galben!!! (până şi Cosmin BOUleanu, stelist prin de-formaţie a recunoscut că se putea da roşu), urmat de încă două coate-n gură administrate tot de Neşu. fără galben, evident.
orice cădere la marginea careului oltean - lovitură liberă pentru steaua
aproape toate faulturile de dincolo de centrul terenului făcute de stelişti - simulări ale oaspeţilor!!!
RUŞINE!!!
alexyutza
May 4 2006, 08:50 AM
Pai daca a arbitrat Salomir, de ce te maimiri ?
Mai iti aduci aminte cand a arbitrat un meci cu sortul stelei pe el ?
paddy
May 4 2006, 09:28 AM
QUOTE(AripiDeInger @ 3 May 2006, 18:35)

nu e vorba, ca nu am stat nici eu ca fraieru, pe vreo 2-3 i-am prins destul de bine, dar facusera cerc in jurul meu si dadeau cu betele de la steaguri, pana m-au pus jos. erau niste lasi. si asa multi cum erau,pana m-au pus jos nici unul nu a avut curaj sa dea cu pumnul. eu am o varsta la care bataie mi se pare ceva prostesc. in tineretea mea acum 30-35 de ani si eu mergeam in deplasari sau la cuplaje si ne bateam. dar oricum, erau batai curate, fara bete de steag cutite sau alte tampenii. si nu dadeam in oamenii mai in varsta. exista un respect.
Spurcatii se bat ca tiganii

sar cite 20 pe unul singur
Si inainte ne bateam cu bite si cu lanturi, intradevar nu bateam batrinii si copiii

dar ieseau niste batai pe cinste
Banuiesc ca la 52 de ani ai si tu copii, nepoti, verisori etc, pune mina si fati o brigada

asa nu o sa mai fii singur
alexyutza
May 4 2006, 09:43 AM
concluzia.. : Tot ce-i bun se face in familie.....
cleo_patra
May 4 2006, 10:02 AM
din pacate nu e de ras ci de plans. barbari
alexyutza
May 4 2006, 10:04 AM
QUOTE(cleo_patra @ 4 May 2006, 11:02)

din pacate nu e de ras ci de plans. barbari
Baietii glumeau , doar nu iai luat in serios. ....
Radu10mai
May 4 2006, 10:50 AM
La cum a jucat stiaua cu rapid, tg. jiu si BORO, cred ca aviarii vor lua campionatul!
reddog_dinamo_alex
May 4 2006, 11:02 AM
Daca zdeaua castiga campionatul,n-ar mai trebui sa ne ridicam capul din pamant.
alexyutza
May 4 2006, 11:08 AM
QUOTE(reddog_dinamo_alex @ 4 May 2006, 12:02)

Daca se intampla nenorocirea , trebuie sa ne adunam si sa o luam de la capat .
Sa luptam cu mai multa dorinta .. sa ne luam revansa !
Pt ai nostrii ar putea fi un stimulent.. lor ar trebui sa le fie cel mai rusine....
Radu10mai
May 4 2006, 11:14 AM
QUOTE(reddog_dinamo_alex @ 4 May 2006, 12:02)

de ce ???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.