CyberDog
Jan 10 2006, 10:08 PM
Dracu sa-i pieptene ! P-amandoi !
caine_berceni
Jan 10 2006, 10:36 PM
Ai ma ce dreaq voi chiar ati pus botu
Cai Lun
Jan 10 2006, 11:02 PM

hai ca de data asta a zis-o bine CB!
caine_berceni
Jan 11 2006, 02:21 AM
Moama ce nume de scena am "CB" ms oricum "C L " nea
Cica nepotu lui becali va avea un contract de 40.000 de mii de cocones hmm destul de mult
alexyutza
Jan 11 2006, 07:14 PM
QUOTE(caine_berceni @ 11 Jan 2006, 4:21)

Moama ce nume de scena am "CB" ms oricum "C L " nea
Cica nepotu lui becali va avea un contract de 40.000 de mii de cocones hmm destul de mult
Asta-i doar inceputul . Parca vad ca anul viitor , nepotul va avea unul dintre cele mai mari salarii....
Sa vedem cat impozit va plati jiji , daca nu-si retrage afirmatile asa cum obisnuieste .
Dust
Jan 11 2006, 07:40 PM
QUOTE(Cai Lun @ 10 Jan 2006, 19:47)

Se pare ca Alin Stoica a ajuns in curtea Timisoarei... eu unul l-as fi vrut la Dinamo... desi nici cu Margaritescu si Zicu nu imi e rusine...
neah....poate rezerva...oricum Margaritescu si Zicu sunt clar peste
Cai Lun
Jan 12 2006, 12:31 PM
Max
Jan 12 2006, 12:41 PM
LeX
Jan 12 2006, 08:07 PM
off-topic: unii suferiti rau de teoria conspiratiei
caine_berceni
Jan 12 2006, 09:17 PM
Daca si Alin Stoica e fotbalist inseamna ca Baltoi e Ronaldinho
Max
Jan 12 2006, 10:11 PM
QUOTE(caine_berceni @ 12 Jan 2006, 21:17)

Daca si Alin Stoica e fotbalist inseamna ca Baltoi e Ronaldinho
Esti pe faza ....bravo.
Cai Lun
Jan 13 2006, 04:18 PM
QUOTE(LeX @ 12 Jan 2006, 20:07)

off-topic: unii suferiti rau de teoria conspiratiei
CARE?!

ZI MIE!!!
Eu unul chiar sunt curios sa vad cum va face Plesan rahatul praf la Timisoara...
Ce ziceti, daca ne-a urat bafta pana la meciul cu ei.. sa ii multumim?

Oricum pana atunci vom fi castigat deja titlul... nu?
CyberDog
Jan 13 2006, 05:09 PM
Plesan se va remarca la Timisoasa.
Cai Lun
Jan 13 2006, 05:24 PM
...mdea, intrebarea e.. Prin ce?
Dust
Jan 13 2006, 05:31 PM
da...clar..la noi de ce nu s-a remarcat?
CyberDog
Jan 13 2006, 05:38 PM
@Cai Lun
Prin joc. La Timisoara Plesan o sa aibe statut de lieder si totodata un sprijin deosebit din parte antrenorului. Plesan va juca cu incredere in sine si asta va conta enorm.
@Dust
Ghici?
paddy
Jan 13 2006, 05:41 PM
Da se va remarca asa cum a facut-o si la Dinamo.

din pacate sufera de rau de scirba
Pe la noi , a fost in trecere, a vrut sa vada Casa poporului

a plecat din Craiova si acum va juca din 6 in 6 luni in fiecare oras al tari, cu ocazia asta mai vede si el Romania, o sa ajunga mai rau decit Buia.
Max
Jan 13 2006, 05:46 PM
....prin declaratii de dragoste pt ,idolul copilariei

si pt,,,puli''(poli)

...
Sa vedeti ce o sa se remarce cand va veni in groapa,o sa fie singurul plin de flegme ...........
....credeti ca are ceva ascuns si nu a aratat la dinamo?eu ma indoiesc..
acu ce o mai visa????...saracu!!!!!..poate un :bootyshake:de caine rosu.
asta e altu pe care
LAZIO
Jan 16 2006, 04:41 PM
Click to view attachmentrivalitati din tara????????
aurolacii din ghena...........
LeX
Jan 16 2006, 06:05 PM
Gigi Becali a declarat luni intr-o interventie pentru postul de radio Total Sport FM ca asa numitul transfer "bomba" este Razvan Cocis. Becali a mai spus ca este dispus sa liciteze pentru jucator.
Cocis participa in aceasta perioada cu echipa sa de club, Serif Tiraspol, intr-un tuneu in Rusia. Daca Razvan nu va fi transferat la o echipa din Rusia, prima optiune o va avea Steaua, dupa cum a spus Gigi Becali.
De asemenea, Poli Timisoara il doreste pe jucator.
Pretul fotbalistului se cifreaza la circa 1,5 milioane de euro, suma pe care Becali este gata sa o dea.
Impresarul Arcadie Zaporojeanu a avut si el o interventie pe acelasi post de radio si a declarat ca nu exista nici o oferta concreta pentru Cocis din partea echipelor din Rusia.
sursa: onlinesport.ro
caine_berceni
Jan 16 2006, 06:20 PM
Pana acuma cel mai bine s-au intarit cei de la Rapid dar nu cred ca anu asta vor fi o contracandita la titlu deoarece au nishte puncte de recuperat
Tot Stiaua raman principali adversari dar tinand cont ca avem un punct in plus si ca in acest retur ai vom intalni in Stefan Cel Mare plecam cu prima sansa la castigarea campionatului
LeX
Jan 16 2006, 06:27 PM
da, daca o sa jucam cu echipele mici mai bine ca-n tur.
rapid are echipa buna, dar daca la vara pleaca maldarasanu si badoi e cam nasoala situatia.
Max
Jan 16 2006, 10:07 PM
QUOTE(caine_berceni @ 16 Jan 2006, 18:20)

Pana acuma cel mai bine s-au intarit cei de la Rapid dar nu cred ca anu asta vor fi o contracandita la titlu deoarece au nishte puncte de recuperat
Tot Stiaua raman principali adversari dar tinand cont ca avem un punct in plus si ca in acest retur ai vom intalni in Stefan Cel Mare plecam cu prima sansa la castigarea campionatului
.....cu un betiv......si un bolovan,pardon (moldovan)
betivu a venit sa se antreneze cu ,,zambetu pe buze''
bolovanu ca nu il mai lasa nevasta in provincie... la vrajeala....
alexyutza
Jan 16 2006, 10:36 PM
Moldovan sau bolovan , cum va place sa-i spuneti ,n u pare chiar asa dedepasit . In tur a jucat destul de bine .
toate echipele s-au intarit considerabil in pauza competitionala , dar din pacate ma vad nevoita sa recunosc ca iarasi , campania de achizitii a lui poli a fost cea mai impresionanta .... tot mai sus de locul 3 nu ajung .....

bine ca a luat Hagi tzeapa cu plesan ...
Nici Cluju nu sta prea rau la capitolul asta , tinand cont de bugetul pe care il au
caine_berceni
Jan 16 2006, 10:55 PM
Max adica tu vrei sa zici ca Pancu nui jukator si sa stii ca si tataie ala de viorel moldovan joaca nui o petarda precum Baltoi
Daca Alexa era acuma la noi ziceam ca Dinamo a facut cea mai buna campanie de transferuri dar daca nu e ....
Alexyutza si cu cine sa intarit Poli cu Alin Stoica si Cu Plesan astia siau luat cele mai mari tepe se vede ca sunt euro oare or prinde cupaintertoto
Cai Lun
Jan 17 2006, 12:44 AM
Apropo de ce zicea Lex, despre Cocis la zdeaua... cred ca asta se va intampla numai daca il dau pe Iacob, altfel ma indoiesc ca isi aduc ei o rezerva de lux...
POOL
Jan 17 2006, 09:14 AM
Nu ii chiar rezerva. Cocis ar avea lok la steaua (poate juca si mijlocas si atacant). Numai k si la mijloc e greu sa ia locul lui Ddca sau paraschiv, insa probabil si olaroiu va schimba sistemul de jok si il va face cu 2 varfuri si dica i spate. never know and who gives a fuck?
BaD-ReD-DoG
Jan 17 2006, 09:15 AM
QUOTE(caine_berceni @ 16 Jan 2006, 22:55)

Max adica tu vrei sa zici ca Pancu nui jukator si sa stii ca si tataie ala de viorel moldovan joaca nui o petarda precum Baltoi
Pancu a fost jucator doar sub comanda lui nea MIRCEA .........
l-ati fi vrut pe Moldovan la dinamo???? de ce nu si Adi Ilie ori Stelea..Galca si D.Munteanu etc... si aveam generatia de aur in curte....astia da jucatori cu experienta!!!!!!!!!!....erau buni de colectie speriam toata europa cu ei
POOL
Jan 17 2006, 09:22 AM
Las', k am luat si noi mai demult jucatori de genul. Ex: stelea, ciubotariu, popescu.......
Max
Jan 17 2006, 09:25 AM
ce a jucat moldovan la timisoara???.....a dat si el citeva goluri si-i mare scula.. pai se compara el cu Niculescu ,Zicu ori Danciulescu??......achizitii spectaculoase gen Pancu am mai vazut la rapid.... (MARA a fost o mare......)!
QUOTE(POOL @ 17 Jan 2006, 9:22)

Las', k am luat si noi mai demult jucatori de genul. Ex: stelea, ciubotariu, popescu.......
da sa mai ia si altii tepe.........
POOL
Jan 17 2006, 09:30 AM
bianco_rossa
Jan 17 2006, 03:43 PM
apropo d rivali din tara...stiti linku asta??
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/lig...1&viewItem=7901acu' chiar k nu trebe' sa ii lasam p astia sa fak vreun pas in fata noastra
Dust
Jan 17 2006, 04:27 PM
mah...Pancu nu e fotbalist...stati calmi..a fost odata acum nu mai e
f_rares
Jan 17 2006, 05:05 PM
Pancu nu mai e la fel de bun ca atunci cand il antrena lucescu...va trece ceva timp pana isi va reveni.
LeX
Jan 17 2006, 05:43 PM
...daca isi va mai reveni....
alexyutza
Jan 17 2006, 06:00 PM
QUOTE(caine_berceni @ 17 Jan 2006, 0:55)

Alexyutza si cu cine sa intarit Poli cu Alin Stoica si Cu Plesan astia siau luat cele mai mari tepe se vede ca sunt euro oare or prinde cupaintertoto

poli a trnsferat deocamdata 8 fotblisti ,de 2 ori cat Dinamo , steaua si rapidu la un loc . Cu exceptia "vedetelor" plesan si Alin Stoica , au mai adus 6 stranieri din care 1 sarb , 1 croat si 4 jucatori de culoare . Au o campanie de achizitii destul de interesanta . Ameninta serios .....
Max
Jan 17 2006, 06:35 PM
QUOTE(alexyutza @ 17 Jan 2006, 18:00)

poli a trnsferat deocamdata 8 fotblisti ,de 2 ori cat Dinamo , steaua si rapidu la un loc . Cu exceptia "vedetelor" plesan si Alin Stoica , au mai adus 6 stranieri din care 1 sarb , 1 croat si 4 jucatori de culoare . Au o campanie de achizitii destul de interesanta . Ameninta serios .....
si ce te-ai speriat cumva??...poate vor sa-si faca o echipa satelit.....
alexyutza
Jan 17 2006, 06:41 PM
O echipa satelit ....

sa fim seriosi , au asa ceva . Nu cred ca dau cateva milioane doar pt a-si imbunatatii satelitul . poate ca vor sa cumpere multi jucatori din tara si strainatate in speranta ca le va creste valoarea , si -i vor vinde mai departe , pe bani multi . Da-i draqca doar nu- si tin lot de 30 - 40 jucatori , sau cati au acuma . Se gandesc ca ei vor ajunge sa aprovizioneze Divizia ... vise Marie , vise .....
A si alte echipe de dincolo cu jucatori pe sume deloc modeste , mai ales ca au evoluat sub comanda " regelui Hagi " ....
In fine , eu asta am auzit la Radio . era o emisiune de specialitate in care se faceau speculatii ....
Max
Jan 17 2006, 06:47 PM
pai nici nu are timp sa ii bage pe toti...cand isi demonstreaza valoarea?.. la antrenamente?...asta e un moft de al lui hagi...si nu ii mai spune rege cand vorbim de rivali...spunei cand vb de nationala!
alexyutza
Jan 17 2006, 07:07 PM
QUOTE(m@x @ 17 Jan 2006, 20:47)

pai nici nu are timp sa ii bage pe toti...cand isi demonstreaza valoarea?.. la antrenamente?...asta e un moft de al lui hagi...si nu ii mai spune rege cand vorbim de rivali...spunei cand vb de nationala!
Am folosit ghilimelele ..." regele Hagi " .....
Astia aduna jucatori din toate colturile pe care intr-o zii se vor gandii sa-i vanda , iar cei buni sunt titulari sau rezerve .nu cred cq-lia steaua pe Cocis , dupa jiji nu ne putem lua , daca-l ascultam pe el toti fotbalistii in forma vor sa joaca la steaua , da ce- i asa de bine in stana lui jiji , se da branza pe gratis ?
Cai Lun
Jan 17 2006, 07:17 PM
QUOTE(bianco_rossa @ 17 Jan 2006, 15:43)

apropo d rivali din tara...stiti linku asta??
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/lig...1&viewItem=7901acu' chiar k nu trebe' sa ii lasam p astia sa fak vreun pas in fata noastra

zdeaua va mai castiga campionatul peste 4 ani!..
COSMIN C
Jan 17 2006, 07:34 PM
QUOTE(m@x @ 17 Jan 2006, 18:47)

...si nu ii mai spune rege cand vorbim de rivali...spunei cand vb de nationala!
Eu nu-i spun nicodata !
E vreo problema ??
Max
Jan 17 2006, 07:44 PM
bah l-ati vaz pe stelica ce zicea ieri la stirile sportive? ...nici un jucator nu ar refuza zteaua in momentul de fata...nici el bineinteles...
Jucatorii nu refuza....... doar fotbalistii!
QUOTE(COSMIN C @ 17 Jan 2006, 19:34)

Eu nu-i spun nicodata !
E vreo problema ??

no comment!!............... da cum ii zici?..GHEORGHE?
COSMIN C
Jan 17 2006, 08:10 PM
Mi-ai dat o idee... Dar mai e un Gheorghe pe care nu-l suport....unu' de-i zice lumea Baciul !
Da' cred ca as putea sa-i spun " Gheorghe al Timisoarei "
bianco_rossa
Jan 17 2006, 09:01 PM
zdeaua din partea mea poa' sa stea p tusa si mai mult d 4 ani....totusi io am ramas uimita d ce bafta au spurktii astia......crek au mankt mult( .....nu mai zic io c)
k park toata lumea e a lor....

mor d draci knd ii aud k se dau mari smecheri...da' las' k le trece lor avantu' asta d europa...
auzi....nici un juktor n'ar refuza zdeaua...ei hai nu zau....deja l'au uitat p Alexa?..k el i'a refuzat din prima??
Cai Lun
Jan 17 2006, 09:25 PM
Pai tu acum ai aflat de proverbialul noroc al ghenistilor?

Astia parca au lampa fermecata... o mai freaca putin si mai iese Ceausescu sa le mai indeplineasca o dorinta...
Scuze ca pomenesc mortii, dar uneori tre' sa mai spui lucrurilor pe nume, chiar daca asta inseamna sa mai dezgropi "trecutul"...
bianco_rossa
Jan 17 2006, 09:32 PM
da nu e normal...noi suntem "mama ranitilor"....ei au noroc...d acu' asta chiar e bataie d joc.....ai fost tare la faza cu lampa

..poate ne luam si noi o lampa cva

...da' io zic k noi avem cva muuult mai bun dekt lampa lor...an angel...eh....lasa k le trece lor si d europa...abia astept sa vad cum iau bataie d la heerenveen. :axe:kt despre kpionat anu' asta...pa si la revedere!!!!!
Max
Jan 17 2006, 09:48 PM
QUOTE(COSMIN C @ 17 Jan 2006, 20:10)

Mi-ai dat o idee... Dar mai e un Gheorghe pe care nu-l suport....unu' de-i zice lumea Baciul !
Da' cred ca as putea sa-i spun " Gheorghe al Timisoarei "

mere si,, gica din banat''
alexyutza
Jan 17 2006, 09:53 PM
Lasa ca avem si noi un sprijin in persoana lui Ionut Lupescu ,sper ,ca doar nu ne-a uitat asa de repede .Noi ne descurcam si singuri , nu avem nevoie sa ne impinga altii de la spate ....
Max
Jan 17 2006, 10:02 PM
la cum a fost tratat IONUT de noii actionari ..sigur o sa ne sprijine si prunea la fel...

QUOTE(m@x @ 17 Jan 2006, 21:48)

acolo o sa fie ,,FRUNCEA'' ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.