Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ZĂźmbăreţi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Leaveyou
Nu știu. La mine nu apare de fiecare dată.
Când scrii ai mai jos o căsuță cu "Manage attachments" iar sub ea ai două butoane: browse ... cu care aduci fișierul de pe calculatorul tău și upload cu care o să apară la "Manage attachments". Dând clic pe acesta din urmă o să apară un fișier acolo pe care trebuie să faci clic, el urmând să apară în mesajul scris de tine.
COSMIN C
Pai asta a facut si el.
Leaveyou
Păi la tine de ce nu apare ?
caine_tm
incercare 2 Click to view attachment

multumesc leaveyou..... mai astept zambareti...

daca aflii cum pot fi folositi si pe mess astept si eu un mesaj....
red_dog_rahova
lol.....Click to view attachment
Leaveyou
Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Din păcate nu mai am spațiu. Să mă anunțați când pot să-i șterg ca eu zâmbăreți mai am.
Leaveyou
Alegerea vă aparține.
Bascanu
ia sa incerc si euClick to view attachmentClick to view attachment
mihaiul90
Daca o sa adauge Sezran din zambaretii postati de Leaveyou, o sa ii putem folosi fara sa ocupam spatiul, nu ? Ar fi mai bine asa ca mi se par super zambaretii Click to view attachment
red_dog_rahova
ganditi-va si la Sezran....ce sa faca mai repede....
Sezran
ginditi-va la asta: caseta pentru zimbareti nu poate fi prea mare. daca pun 200 de zimbareti ce se intimpla? in cit timp se incarca acea caseta? cum o sa arate pe ecran? asadar... faceti o selectie.

dar parca era mai frumos cind le folosea doar leaveyou. mesajele lui erau unicat.
mihaiul90
Pai eu zic sa mai scoatem din cei vechi si sa ii inlocuim cu astia mai noi, cativa nu toti. Multumim anticipat Sezran.
Sezran
asa, si cu mesajele mai vechi care contin deja acei zimbareti ce se intimpla?
Leaveyou
Am zis că alegerea zâmbăreților cade în sarcina voastră. Bănuiam că este vorba de a-i băga în caseta aceea (chiar am văzut cum arată și script-ul în PHP și este muncă, nu glumă. Am înțeles că se adaugă manual, unul câte unul. Dacă ai 200 de zâmbăreți ajungi să zâmbești și tu). Atunci o să-i las până luni, când îi șterg și pun alții noi. De acord ?
anmini
nu se pricepe nimeni la asa ceva?Click to view attachment
red_dog_rahova
e munca Anca...nu gluma...
anmini
icon_rolleyes.gif gata, nu mai zic nimic........
Sezran
adaugarea lor in forum, ca operatie in sine, e foarte usoara. problema e doar ce sa se adauge.
Capirossi
10Q Leaveyou. Nice work. Sezran, respect.
Leaveyou
Mersi pentru 10Q. Ce-i aia ? 010.gif
Sezran
mda, cam ciudat rebusul ala. ar putea fi "tenchiu" dar la fel de bine "te-n chiu" rofl.gif
Leaveyou
rofl.gif rofl.gif
paddy
Sunt anumiti zimbareti care nu sunt prea folositi;
;idea;
;cool;
;confused;
;014;
;surprised;
;sad;
;icon smile;
si inca vreo doi- trei.....
Capirossi
Sinonim cu 10x. Sunteti cu IQ ridicat, va rog frumos, deduceti corect.
Sezran
"te-n x" ?rofl.gif
Leaveyou
rofl.gif Cred că sunt obosit din cauza serviciului. Ce-i 10x ? 010.gif Pupic ?
Mi-a luat-o Sezran înainte ...
paddy
Si eu am vrut sa scriu "te-n c" verystrange.gif verystrange.gif dar mi-a fost frica ca ma trimite Capirossi sa-mi caut o gisca verystrange.gif verystrange.gif
Capirossi
Imi plac oamenii spirituali. Dovedesc ca nu le-a amortit cerebelu'. D-aia ma simt bine pe mania.
radu
Creierul nu dar 10x -ul sigur de la stat pe scaun ... tongue.gif
Leaveyou
Băi, oameni buni, fără mișto ! Ce-i neică 10X ? Capi, fie-ți milă de un om amărât.
red_dog_rahova
ten chiu....pardon tenx (thanks)
Leaveyou
S-a mai zis ! 010.gif
Capirossi
THANK YOU = thanks = 10x. Multam red_dog_rahova.
red_dog_rahova
cu placere...:P
Cai Lun
te-n off topic... nono.gif
Leaveyou
Vedeți ce înseamnă dusul la serviciu ? Mulțumesc Capi, Red_dog_rahova. Aș pune un zâmbăreț dar nu pot că nu mai am loc. 010.gif
Cai Lun
Deoarece in forum functioneaza un filtru pe alaturarea de litere "sh", care transforma respectivul grup in "ș", zambaretul acesta :oaieneagra: nu se va mai scrie > *blackSHeep* ci *oaieneagra*. (unde * = :)
Cai Lun
filtrul pe "sh" creaza probleme la mai multi zambareti... printre care si la acesta bootyshake.gif Acum pare ca l-am rezolvat. Daca mia apar probleme legate de folosirea corecta a zambaretilor anuntati-le aici.
Cai Lun
goodone.gif

Aveți disponibil un nou zâmbăreț...
Clau_Goool
Am mai găsit și eu un zâmbăreț. Nu știu dacă a mai fost pus până acum, dar mă risc ...

Click to view attachment
Leaveyou
Din aceeași categorie ...
Click to view attachment
Clau_Goool
Din altă categorie. Un dragobete style să zicem ...

Click to view attachment

Trebuia să apară o inimioară între cei doi. Probabil a furat-o Cupidon ... Se pare ca pe unele browsere merge si pe altele nu ...
Cai Lun
Și încă un zâmbăreț special pentru tavernă: taverna.gif
Clau_Goool
Click to view attachment Cai Lun ... Keep up the good work ...
Leaveyou
Click to view attachment
Cai Lun
Da, pe "ultrasul" lui Leaveyou îl pândeam de mult să îl bag în lista zâmbăreților (ceea ce am și făcut acum). Pe cel de mia sus însă nu mă risc, că s-ar putea să îi atragem pe alde Becali cu imagini din astea... și măcăr aici să nu avem parte de ei!
Leaveyou
Bre, dacă îți mai trebuie ceva nu ezita să ceri. Că îmi este mai ușor să-i iau din tabelul forumului. 010.gif
Cai Lun
Un nou zâmbăreț, datorită lui djmihaitza... ceuameni.gif
Leaveyou
Propunerile pentru această săptămână ...
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.