Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ZĂźmbăreţi
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Sezran
Am adăugat cîţiva noi (vreo 30). Sper că vă plac. Dacă aveţi propuneri pentru alţii noi, arătaţi-i aici. Unii cu roşu şi alb ar fi bineveniţi.
Cai Lun
vampire.gif >> interesant liliacul, daca scotea si un cap de cioara era perfect!! 010.gif

Propuneri:
LeX
sezran pe borgchat sunt o gramada de zambaretzi mortali :)
Sezran
QUOTE(Sezran @ 5 Nov 2005, 22:17) *
arătaţi-i aici.

nu stiu ce e aia "borchat" si, serios, chiar nu am timp acum sa caut. daca vedeti ceva interesant copiati-i aici.
FarfelkugeL
QUOTE(Sezran @ 7 Nov 2005, 11:31) *
nu stiu ce e aia "borchat" si, serios, chiar nu am timp acum sa caut. daca vedeti ceva interesant copiati-i aici.

Borgchat nu borchat ;)
Sezran
am gresit.... viteza...
LeX
cand ajung pe acasa o sa-i copiez acilea. salutari.
Cai Lun
Lex, da' mult iti mai ia sa ajungi acasa!!! pizza.gif

Am sa caut eu borg si daca il gasesc iau smile-urile, si mie imi plac alea!
paddy
Daca aveai viteza lui Matrix, ajungeai de mult. 010.gif
Sezran
asta micu' face misto de mine? unde e pana aia....
paddy
Cind vad la ce level esti nici nu-mi vine sa dorm, din pacate am 2 inaintea mea LEX si CAI LUN 010.gif
Cai Lun
Da' dom'le da' cel putin cu unu' din ei ai armistitziu'... 010.gif

...si hai sa iti dau o veste prosata: DUMI, are level 11, asa ca pune mana si pe bolovani ca altfel ramai in urma rau!... unde mia pui ca si Mr. CyberDog vine tare din urma...

PS> Nu stie cumva "Al de Sus" cand o sa intre in discutie si smile-urile alea care le-am postat eu? Nu de alta, da' vreau sa inserez mai multa expresivitate in hrizoavele mele... icon_mrgreen.gif

Asta e inca unu'.. MY FAVORITE>>>>
Sezran
ala care da cu capul e interesant. ceilalti exista deja (intr-o forma asemanatoare), sau nu imi plac :P (ala cu coroana). din pacate toti au margin alba si nu merg pe fond negru.
Cai Lun
Da' de astia ce zici? drunk.gif

Mai pun o tura dupa ce mai eliberez spatiu... [desi nu inteleg de ce ceea ce postam atasat nu ramane stocat pe site ci pe o memorie separata pt. noi?]

...continuare... football.gif

Mdea... deci chiar e sacaitoare faza cu spatiul... nu mai pun, gata!
Sezran
nu, nu,... nici asta.. nu... nu...

nu imi plac. imi pare rau pentru efortul facut.

l-am pus pe cel care da cu capul. el cu mingea era deja.
Cai Lun
Pune-l macar pe asta te rog! Chiar cred ca ar fi util!!
pinky
Nu util, esential!!!Este cel mai folosit si reprezentativ dintre zambareti, il sustin all the way 010.gif Si ala cu trupa e asa de fain si dulce icon_mrgreen.gif
Sezran
QUOTE(Cai Lun @ 15 Nov 2005, 22:21) *
Pune-l macar pe asta te rog! Chiar cred ca ar fi util!!

da, pe asta o sa il pun.
gata, puteti sa il folositi.
FarfelkugeL
QUOTE(Sezran @ 12 Nov 2005, 0:10) *
asta micu' face misto de mine? unde e pana aia....

NU E FRUMOS !!!!
FARA REPRESALII :D

Tu ai viata miliarde, si..poti sa dai si cu cea mai mica pana de la cea mai mica cioara si tot omori juma` din forum :D
paddy
Ala e misto, imi place, dar vezi ca mai sint vreo doi 010.gif
Cai Lun
...sa vedeti ce o sa bata lumea cu pumnu' in podea de ras de-acuma'... 010.gif [nu va tavaliti prea mult ca stergeti tot praful busted_blue.gif ]
Cai Lun
mai am cateva propuneri:
Sezran
nu pentru toate.
Cai Lun
Perseverez...
alexyutza
astea -s chiar faine...!!!!
caine_berceni
Super tari zambaretzi mai ales cel cu vaca :)
Cai Lun
...cu ajutoaru' lu' "Al de Sus" le vom putea regasi printre zambareti... mamba.gif
Cai Lun
Dom' admin... vreau si eu o parere despre zambaretii de mai sus.. ca daca nu ii iau de acolo, nu de alta.. da nu vreau sa se prafuiasca degeaba... icon_rolleyes.gif
Sezran
gata, poti sa ii stergi
FarfelkugeL
QUOTE(Sezran @ 7 Dec 2005, 9:30) *
gata, poti sa ii stergi

Ce sec a sunat :D

Btw, propun "zîmbăreţul" atasat in locul lui icon_mrgreen.gif !!!
Sezran
poate daca ii stergi fondul alb si il faci transparent.
FarfelkugeL
Hmm...
Sa vad daca am reusit !

Na si pe rosu :D
Sezran
parca e prea patrat acum... :P
FarfelkugeL
Hmm !!!
Nimic nu te multumeste !!!
Cai Lun
Mai am cativa:

Primii 2 mi se par SUPER, dar de penultimii 2 sa nu ma intrebati ce fac... icon_redface.gif
Rossi
aia 2 cu sticla is marfa tare

si unii din astia mi se par marfa
Cai Lun
LOL... aia trebuiesc pusi separat daca vrei sa ii bage cineva in seama.. posteaza zambaretii separati, nu poza cu ei!!
COSMIN C
Vechi tare topicul, stiu, dar ca sa nu deschid altul.... Parca s-ar simti nevoia innoirii colectiei de zambareti. icon_redface.gif
RED75
Da, propun sa-l investim pe LeaveYou ca scooter de zambareti tongue.gif
anmini
Da, si eu tot pe Liviu ma concentram. sunt foarte draguti zambaretii lui, nu-i asa, Sezran? icon_rolleyes.gif S-ar putea face ceva in acest sens?
cane loco
da ar mai trebui sa avem zambareti cu oi mai bine caricaturizate, plus ca sectiunea inharipate negre duce lipsa de reprezentare, ar mai merge si niste tarani stilizati cu uneltele agricole la purtat, in fine sunt multe de suplinit la acest capitol al zambaretilor.
DiliBili
QUOTE(RED75 @ 20 Apr 2007, 9:38) *
Da, propun sa-l investim pe LeaveYou ca scooter de zambareti tongue.gif

Si eu ma gindeam la Mos Ion Roata 256.gif
djmihaitza
QUOTE(Leaveyou @ 20 Apr 2007, 10:01) *
O să pun câte 10. Iată-i pe primii:

Leaveyou, meserie, mai baga o fisa poate o ia pana la urma verystrange.gif
caine_tm
leaveyou dar cum pot fi folositii.... daca vreau sa folosesc unul si pe mess cum fac? ms de consultanta

pt mine daca se poate o explicatie ca la prosti... adica pas cu pas
caine_tm
sa vedem daca merge
caine_tm
cum pot scapa de mesajul Attached image(s) ...?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.