Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Dănciulescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
anmini
da, dudu, ai dreptate, si mie mi-ar fi placut sa mergem mai departe in uefa, dar sa nu uitam ca atunci cand Niculescu facea act de prezenta in careul lazialilor, Danciu marca. si nush cum dracu, dinre toti cei care joaca prost, doar Danciu este scos vinovat.
cat despre restul "oamenilor mari" cu traume ramase din copilarie, mi se pare ca irosesc aiurea zambaretul...
Capirossi
Iarta-i Doamne !
red_dogvitan
La cat mai multe goluri si evolutii in tricoul lui Dinamo!!
super dog female
Bravo Danciu!Te-am sustinut si te sustin in continuare.Asa cum am mai spus-o, sper sa fi tu goal-getter-ul acestui campionat.Bafta!!

P.S.Unii dintre voi sunteti fixati pe doua idei...parca mai mult nici nu vedeti nici nu ganditi, sau poate nu vreti sa vedeti si sa ganditi.Pacat ca va "stergeti la fund" cu un jucator care inscrie si care se straduieste pe teren si care (?!) va respecta destul de mult, fata de multi altii care...nici una, nici alta!
dudu1961
@anmimi __eu nu am vrut sa pronunt nume , ca de prea multe ori l-am pronuntat si ma ia lumea la ochi icon_rolleyes.gif Mersi ca ai facut-o tu in locul meu .
cosmin targoviste
QUOTE(marcher @ 8 Oct 2007, 20:03) *
Tot spurcaciune ramane...

Pai cum sa nu...Spurcaciune a fost si cand a luat campionate aproape de unul singur,si cand a luat cupe si cand ne-a calificat in grupe,si cand ne-a calificat din grupe,si cand a dat gol la lazio,si cand a dat gol cu manchester,si cand a dat gol cu steaua,cu rapid.Danciu e o spurcaciune ce sa mai...
anmini
QUOTE(Cai Lun @ 5 Oct 2007, 13:50) *
Nu va mai luati de Danciu, a dat 3 goluri la Iasi si e pe locul 8 in topul golgheterilor Romaniei. Ce conteaza ca da pase in spate de fiecare data cand ar trebui sa dea in fata? E cel mia valoros atacand de la Dinamo! blahblah1.gif

...CUM sa nu ne meritam soarta?!

QUOTE(Cai Lun @ 22 Nov 2005, 13:46) *
He he... a intrat spaima in aia din cotroceni si in polisti... sa vedeti cum ajunge Danciulescu golgheter anu' asta... 010.gif GATA CU BALTOI!!!!!! taunt.gif
Pacat ca nu are drept de joc si in UEFA... 256.gif

cum ii lasa memoria pe unii...........LECITINA!!!
Leaveyou
Se pare că am găsit cauza de ce Dinamo merge prost ! Danciulescu este de vină. Chiar n-ați găsit altul pe care să dați vina ?
Radu10mai
QUOTE(cosmin targoviste @ 9 Oct 2007, 7:13) *
Pai cum sa nu...Spurcaciune a fost si cand a luat campionate aproape de unul singur,si cand a luat cupe si cand ne-a calificat in grupe,si cand ne-a calificat din grupe,si cand a dat gol la lazio,si cand a dat gol cu manchester,si cand a dat gol cu steaua,cu rapid.Danciu e o spurcaciune ce sa mai...

ce campionate a luat el de unul singur? rofl.gif a dat gol cu lazio, da, si la ce ne-a ajutat? a dat gol cu manchester, si la ce ne-a ajutat? a dat gol cu steaua, si cand juca la steaua a dat 9 goluri in jocurile cu DINAMO, la steaua poti sa zici ca a luat campionate, la Dinamo doar a ajutat, danciulescu, nu e in momentul asta la iubirea lui steaua, fiindca sa certat cu piturca, altfel si acum era la stana mai mare idol decat răţoi......
red_dog 4 ever
E un jucator de baza pentru Dinamo si se va simti lipsa lui cu siguranta daca ar pleca.
Cai Lun
Baba si mitraliera.... drunk.gif

Cand e de laudat, merita, dar sutinerea asta orbeasca asa, de parca ar fi senator de drept, tradeaza anumite... lucruri, pe care n-are sens sa le comentez.
marcher
QUOTE(cosmin targoviste @ 9 Oct 2007, 7:13) *

A luat un drac baltat in picatele... Eu unul n-am vazut vreun jucator care sa traga atata clanta suporterilor, ca mai apoi sa fie pupat si-n fund. V-am mai zis eu voua, daca n-ai mancat decat paine mucegaita, n-ai de unde sti cum e carnea macra. Pe la Dinamo au jucat atacanti ca Alexandru Ene, Neagu, Suru, Gheorghe Ene, Eftimie, Tircovnicu, Haidu, Pircalab, Nunweiller, Dumitrache, Lucescu, Dudu Georgescu, Augustin, Talnar, Orac, Camataru, Raducioiu, Vaiscovici, Demollari si multi altii pentru care danciulescu n-ar fi avut fata nici sa le faca ghetele. Vai mama voastra, cat de putin stiti despre Dinamo....
COSMIN C
Aaaaaa, pai de cand asteptam sa te prind, caine batran ce esti. Treci la "glorii" si povesteste-le copiilor despre ce-i pe care i-ai enumerat. verystrange.gif
Capirossi
Din toti MESERIASII enumerati de tine, marchere, decat DUDU a marcat in campionat mai multe goluri pt. Dinamo decat Danciu. Uita & iarta.
Cai Lun
Da, exact la ce zice Capirossi ma gandeam si eu... Pentru ca, daca eu unul nu sunt multumit de Danciulescu, dar constat ca a marcat mai multe goluri decat niste nume care efectiv au facut istorie la Dinamo, atunci nu pot sa nu ma intreb cum si ce jucau acei atacanti pt. Dinamo... unde mai pui ca respectivii jucau intins vreo 10 ani la Dinamo... fara peripetii prin China si Turcia... si fara sa se evidentieze castigand Ghete de Aur...

Adica, unii marcau intr-un campionat cat a marcat Danciulescu in ultimele 2 si cu tote astea, au mai putine goluri decat el, cand tragem linie. E ceva putred aici... si e in favoarea lui Danciulescu. Oricum, e evident ca N&D-ul va ramane in istoria clubului. Ar trebui sa socotim cate goluri au marcat impreuna si s-ar putea sa constatam ca sunt cel mai prolific cuplu din istoria noastra... ceea ce... n-ar fi de colo, ca sa nu zic mia mult.
mihaiul90
Hehe, Cai, asa o sa povestim si noi, generatia mai tanara, peste ani despre N&D cum povesteste marcher acum despre toti acei atacanti minunati pe care i-a avut Dinamo icon_biggrin.gif
SirMafiGirl
si daca noi,tinerii,nu i-am prins pe acei prolifici jucatori,ce vina avem??traim in epoca celor de la N&D si,desi mi-au produs ceva dezamagiri cu debutul lor ezitant in campionat,nu am cum sa nu-i admir pt ce au facut pana acum pt DINAMO.si sunt convinsa ca mai au multe de spus in curtea noastra!
Danciu mi-a placut dintotdeauna,inca de cand era la stana.in plus,nu trebuie sa trec cu vederea faptul ca niciodata nu a atacat adversarii in declaratii.e un tip modest si muncitor,parerea mea,si va fi mereu demn de respectul si admiratia mea.
Cai Lun
Nu i-a atacat pt. ca e de-al lor. Cat despre faza cu "Danciu mi-a placut inca de cand era la stana"... m-am lamurit...
Achiles
Danciulescu , Niculescu , Bratu si Ganea sunt super atacanti ...
prbl e la mijloc ... daca mijlocul nu ajuta , daca mijlocul nu pune pase utile , ce sa faca atacantii ? sa dribleze 3 fundasi si sa dea gol ?! e greu ...
COSMIN C
QUOTE(SirMafiGirl @ 10 Oct 2007, 16:32) *
si daca noi,tinerii,nu i-am prins pe acei prolifici jucatori,ce vina avem??

Absolut nici una. Dar nici nu inseamna ca trebuie sa sariti in sus cand cineva va spune ca fotbalul n-a inceput cu Danciu- gol sau Clau-gol.
Cai Lun
Achiles, in jocul modern de fotbal pomanagii nu mai au ce cauta. Danciulescu in ultimul timp a devenit parca mai responsabil, ca la venirea din China.. Dumnezeu cu mila! Insa Niculescu... nono.gif
marcher
Dom"le...acu, nu sunt un imbecil sa sustin ca danciulescu e o nulitate fotbalistica. E un atacant cu reale calitati, insa de aici si pana a-l crede mesia fotbalului dinamovist, e cale lunga.
Si pentru fiecare am cate un raspuns:
@capirossi & cai lun--- multi din atacantii enumerati de mine, aveau in fata adversari care jucau semifinale de cupe europene sau chiar castigatori de cupe europene, basca titulari de drept ai nationalei ( vezi "campioana unei mari iubiri" din craiova si "vitezistii" de la steaua).
@sirmafigarl--- pai cum sa atace adversarii, daca prin vene-i curge sange ros-albastru?
Achiles
QUOTE(Cai Lun @ 10 Oct 2007, 19:09) *
Achiles, in jocul modern de fotbal pomanagii nu mai au ce cauta. Danciulescu in ultimul timp a devenit parca mai responsabil, ca la venirea din China.. Dumnezeu cu mila! Insa Niculescu... nono.gif

tot asa ziceai de Niculescu si anul trecut cand jucam in grupele Uefa ?! ...

e adevarat ca munceste cam putin ... dar deja are o varsta ... eu zic ca ar trebui totusi sa-i multumim pt ce a facut la Dinamo .
mrbodo2002
Danciu e singurul atacant in forma...Despre Niculescu ce sa mai spun...1 campionat bun,1 campionat praf si tot asa.Cred ca ar trebui sa inceapa Diana sa nu-i mai dea prajitura de dimineata busted_blue.gif
Leaveyou
QUOTE(Achiles @ 11 Oct 2007, 2:10) *
e adevarat ca munceste cam putin ... dar deja are o varsta ... eu zic ca ar trebui totusi sa-i multumim pt ce a facut la Dinamo .

Asta sună a pensionare.
Radu10mai
pensionareeeee icon_rolleyes.gif ce bine suna!!
Leaveyou
Răducule vezi că este vorba de Niculescu. icon_rolleyes.gif Știam că ai boală pe Danciu ...
cosmin targoviste
marcher,cum zici tu,dar eu prefer sa traiesc prezentul.Nu joaca la Dinamo acum Demollari sau Parcalab sau Dudu.Joaca DAnciulescu,Bratu,Niculescu,Zicu,Ganea.Ca ne convine unoara sau nu...e alta poveste.Aveau,marcau,faceau,erau....toate sunt in trecut.Danciulescu marcheaza,face,are,este.

@SirMafiGirl-sigur doar Danciu ti-a placut atunci din stana?
marcher
Prezentul lui face,are si este, te determina sa-ti fie rusine cu un Dinamo facut praf de cine vrea si cine nu vrea. Aia care marcau, faceau sau erau, snopeau campiona europei. Acum d-abia batem otelu si ne bate vasluiul. Oare aia de faceau si erau, stiu cine e vasluiul?
Cai Lun
tot asa ziceai de Niculescu si anul trecut cand jucam in grupele Uefa ?! ...

Bineinteles!
COSMIN C
QUOTE(cosmin targoviste @ 11 Oct 2007, 16:48) *
marcher,cum zici tu,dar eu prefer sa traiesc prezentul.Nu joaca la Dinamo acum Demollari sau Parcalab sau Dudu.Joaca DAnciulescu,Bratu,Niculescu,Zicu,Ganea.Ca ne convine unoara sau nu...e alta poveste.Aveau,marcau,faceau,erau....toate sunt in trecut.Danciulescu marcheaza,face,are,este.
@SirMafiGirl-sigur doar Danciu ti-a placut atunci din stana?

Offf.....daca aia nu aveau, nu marcau, nu faceau, nu erau, acum tineai cu o echipa fara istorie. Putin respect , la naiba.
cosmin targoviste
A zis cineva ca nu ii respecta?Tot respectul!Au fost buni,cei mai buni poate din istoria clubului.Dar ce vina are Danciulescu in situatia asta?El isi face treaba,marcand goluri.De ce sa-l hulim?Doar de dragul trecutului?
Capirossi
@ Site-ul oficial al clubului Dinamo publica astazi un clasamanet inedit, cel al celor mai bine vanduti jucatori dinamovisti. Nu, ne e vorba de oferte de afara sau altceva de genul acesta, e vorba de cum sunt "vanduti" respectivii la magazinul de prezentare.
In ultimele doua luni cel mai bine s-au vandut tricourile care au inscriptionat numele lui Danciulescu (550), urmand, cele inscriptionate cu numele lui Lobont (450), Niculescu (420) si Radu Stefan (375).
" Ma bucur ca suporterii au incredere in mine. Incerc sa nu ii dezamagesc in continuare. Pot sa conteze pe mine ", a spus Danciu-gol.

Mare om, frumos caracter. E de remarcat ca au inceput romanii sa se destepte.
COSMIN C
Daca facem o descindere la tine si la Anmini cate din alea 550 de tricouri gasim? icon_lol.gif
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif pentru toti fanii lui "adevarati". fuck.gif
dudu1961
@anmini
Nu-i lua in seama sint invidiosi ! verystrange.gif
COSMIN C
Adevarul e ca si eu am vrut la meciul cu otelul sa iau un tricou cu Danciu dar cum nu mai aveau m-am multumit cu Niculescu icon_lol.gif
anmini
nu, dar am impresia ca pentru unii...nu dau nume, se stiu ei mai bine, s-a creat asa, o moda sa fie antidanciu. daca-i vorba de blamat, n-ar fi singurul, pentru ca nici nu pierde, nici nu castiga singur meciuri sau calificari. dar de fiecare data sa-l bagi pe Danciu la inaintare, e peste puterile mele de intelegere. si stiu ca ce-a postat rew mai devreme, e o dedicatie din suflet de la Danciu pt "fani". vad ca inca sunt unii care o merita in continuare. si, din partea mea, pentru aceia, FARA NUMAR!!!!!!!!!!!!!
Capirossi
QUOTE(COSMIN C @ 17 Oct 2007, 9:46) *
Daca facem o descindere la tine si la Anmini cate din alea 550 de tricouri gasim? icon_lol.gif

Cu unu mai putin decat ar trebui. Datornicii stiu de ce.
FarfelkugeL
QUOTE(anmini @ 17 Oct 2007, 12:44) *
FARA NUMAR!!!!!!!!!!!!!

FARA CIFRE, FARA CIFRE, FARA CIFREEEEEEEEEEEEE!!!
anmini
QUOTE(rew @ 17 Oct 2007, 10:53) *

oooooofffffffffff, ai sa crapi de atata ura. ati meritat ce v-a aratat si nici daca v-ar arata meci de meci nu v-ati spala pacatele. si, sincera sa fiu, mie mi se pare ca se uita pe pista de atletism...........poate dupa fotografi/cameramani? icon_rolleyes.gif
Capirossi
@ rew : Pacatele tineretii. Si le-a spalat. Cine e fara de pacat sa ridice primul piatra.
Cai Lun
Da' luati-l fratilor acasa!... daca "nici nu castiga, nici nu pierde singur meciuri" atunci care e utilitatea lui? Cand e vorba sa arate cat e de profesionist si de experimentat, se afunda in anonimat, cand e vorba de rupt gura targului pe la Iasi sau cu Otelul.. hop si el!
cosmin targoviste
Si cand e vorba sa dea foarfeca in ghena si gol cu Manchester?
dudu1961
Nici un fotbalist din lume nu cistiga singur un meci , doar da tonul , pentru ceilalti .
Din pacate pentru cei care nu-l suporta pe Danciu el da tonul in a da totul pe teren , spre deosebire de altii care asteapta mura'n gura !
Leaveyou
QUOTE(Cai Lun @ 17 Oct 2007, 15:47) *
Da' luati-l fratilor acasa!... daca "nici nu castiga, nici nu pierde singur meciuri" atunci care e utilitatea lui? Cand e vorba sa arate cat e de profesionist si de experimentat, se afunda in anonimat, cand e vorba de rupt gura targului pe la Iasi sau cu Otelul.. hop si el!

Bre, am o situație locativă complicată. Unde dracu' să-l mai pun pe Corbu ? Poate să ne mutăm noi la el.
Dar observ că ți s-a pus pata pe el. Altfel ai recunoaște că nu numai cu Oțelul și cu Iașiul sparge maimuța. Cel puțin în sezonul ăsta este mai prezent decât în cel trecut. Și muncește pe teren. Ceea ce, trebuie să recunosc, mă uimește un pic. Deci, se poate !
Este un jucător util echipei Dinamo ? Da | Nu.
marcher
Nu....afara cu spurcaciunea.
cosmin targoviste
Da.....Daca nu el atunci cine!?
marcher
Sculea-Spataru....macar ala nu ne da la clanta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.