Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Dănciulescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Octavian
Nu stiu voi ce parere aveti azi, 1 februarie 2005, dar mie mi-e mila de Danciulescu. S-a lasat pe mina lui Becali si si-a ratat cariera in China. E ca si cum un mare muzician ar primi contract la Caminul Cultural din Lehliu. Nu spun ca ar fi meritat un loc in Serie A sau Primera Division, dar sint atitea alte campionate europene in care ar fi putut juca. "Se ajunge greu in Vest", asta i-au spus zi de zi toti cei care nu au avut in atentie binele lui, ci propriile buzunare. Borcea si Becali. El, luat de mirajul cistigului dublu, i-a crezut. I s-a spus ca in China fotbalul e in avint. Si el a crezut. Si-a facut bagajul si a plecat sumar, scirbit probabil si de ce lasa in urma: un club aflat in degringolada, oameni fara scrupule si foamea de bani. "Oriunde, numai sa nu ma mai intorc." S-a dus pentru un club si a semnat pentru altul. Asta spune totul. Despre organizarea campaniei de transferuri la Dinamo, despre seriozitatea lui Becali si despre debusolarea lui Danciulescu. Si, in ultima instanta, despre sperantele noastre...

Danciulescu, asa cum il stim noi

[img]http://www.fclongueuil.as.ro/Danciu2.jpg[/img]
Dan-Ciu-Le-Scu, chipul crispat al jucatorului ajuns niciunde
Ciciocle
asta e. a fost fraier. 300.000 de parai a luat oricum la Dinamo anul trecut. nu trebuia sa se prostitueze in china pe aceeasi suma de bani. Da' vorba ta, daca a fost naiv si l-au prostit altii.....asta e, fiecare si-o face pe mana lui. eu sunt convins ca nu va mai reveni la Dinamo (si nu din cauza suporterilor cum o sa zica Borcea) si ca se va rata ca fotbalist. in doi ani nici nu o sa mai stim cine e Danciulescu. Ca nationala oricum nu mai pupa el.
Joanna
hai sa nu dam vina doar pe becali...sau sa spunem ca danciulescu e naiv..totusi...danciulescu e baiat mare..e vaccinat..nu are 18 ani...daca nu vrei nu te duci...

oricum..faptul ca nebunii aia l-au injurat mi se pare jenant...si ce e mai nasol..e ca suntem toti dinamovistii bagati in acceasi oala..si nu mi se pare corect..aia in loc sa injure bbnc...il injura pe danciulescu..halal!..in fine...
1948
tipul de jucator care ar juca oriunde pt bani
Cerberus
- La Dinamo, imediat după plecare ai fost înjurat de suporteri.
- Asta e o prostie! Dacă e să mă întorc în țară, tot la Dinamo o să revin. De ce nu m-au înjurat cînd am refuzat Nantes pentru a rămîne în Ștefan cel Mare? Oameni buni, am făcut ceva pentru Dinamo! Știu că suporterii adevărați mă apreciază. Am pus suflet, am renunțat la bani grei în Occident ca să mai stau în Ștefan cel Mare. Repet, dacă revin în țară, Dinamo va fi echipa pe care am s-o aleg.

http://www.gașca slugilor proaste.ro/index.php?c=1&a=35197
1948
ar fi bine sa nu se mai intoarca
Sabin
Danciulescu este jucatorul meu preferat, jucatorul pe care il apreciez cel mai mult pentru ceea ce a realizat la Dinamo in conditziile respective. Cred ca e cel mai important si cel mai bun jucator al lui Dinamo din ultimii 10 ani. Ma refer ca realizari pentru Dinamo si aport efectiv in rezultatele echipei. Nu stiu cum a putut sa se duca in China, tzinand cont ca a fost delcarat cel mai bun jucator roman al anului... Aici m-a dezamagit, dar sa spunem ca ar avea o varsta... Sa spunem, desi nu cred ca este o justificare, pentru ca Dancilescu are 28 de ani implinitzi in decembrie. Sper sa revina la Dinamo si sa fie acelasi jucator pe care il stiu.
reddogforever
Pentru mine, daca se intoarce la Dinamo, va ramane unul dintre jucatorii de baza pe care ii avem. Recunosc ca am cam fost super iritat pe el cand a plecat la chinezi, dar acum mi-a mai trecut putin. De altfel, chiar vreau sa se intoarca. Sa nu uitam ca a facut destule pentru noi.
dynamic
QUOTE(reddogforever)
Pentru mine, daca se intoarce la Dinamo, va ramane unul dintre jucatorii de baza pe care ii avem. Recunosc ca am cam fost super iritat pe el cand a plecat la chinezi, dar acum mi-a mai trecut putin. De altfel, chiar vreau sa se intoarca. Sa nu uitam ca a facut destule pentru noi.

Nimic mai adevarat! Si eu il astept sa se intoarca, la fel ca si pe Alexa! Poate vin la vara inapoi amandoi... 8)
reddogforever
Ar fi prea frumos. Nu cred ca Alexa se va intoarce in curand la noi.
:(
Anonymous
de altfel alexa a declarat ca s-a acomodat si ca ar vrea sa-si duca contractul pana la capat iar danciulescu tocmai a primit locuinta...
reddogforever
Deci, nici o sansa in privinta lui Alexa. Auzi si tu acomodare...
Ciciocle
s-a acomodat cu blaturile din china si cu carnea de catzel. tradatorul! icon_lol.gif
FRONT'48
stiu ca pa unii o sa-i deranjeze dar tin sa subliniez ca Danciulescu cat a fost la noi si-a facut datoria de 2 ori mai bine ca restul echipei ...Faptul ca a jucat la spurcati si ca a facut gesturile ale de care nu vreau sa-mi mai amintesc , nu ii minimalizeaza calitatile de fotbalist. La fel ca si Vladoiu chiar daca a jucat peste tot a fost un profesionist si si-a facut datoria la echipa ...
Octavian
Ionel Danciulescu s-a mutat de curind in casa pusa la dispozitie de clubul Shandong Luneng, club caruia ii apartine din aceasta iarna. De curind a sosit in China si familia sa, sotia si fiica. Fostul dinamovist pare a se fi adaptat in China, mai ales ca pastreaza legatura cu Dan Alexa, plecat in urma cu un an la echipa Beijing Hyundai. Oficialii chinezi si-au facut o impresie foarte buna despre Danciulescu datorita firii sale linistite. Numele Danciulescu pare a fi prea dificil de pronuntat de catre chinezi, astfel ca jucatorul va trebui sa raspunda la noul nume Daniel. De asemenea, se spera ca aducerea lui Danciulescu va stabiliza zona ofensiva a formatiei, de la roman asteptindu-se multe goluri in retur. In ciuda acestor vesti bune, Danciulescu nu va incepe sa joace mai devreme de inceputul lui aprilie, deoarece SuperLiga chineza a ramas fara sponsor principal, in urma retragerii concernului Siemens. In momentul de fata se poarta intense tratative pentru gasirea unui nou sponsor. Situatia e atit de grava incit se vorbeste de anularea sezonului urmator. In prezent, Shandong Luneng se afla pe pozitia a doua in clasament, in urma lui Shenzhen Jianlibao, echipa pentru care Danciulescu plecase initial in China, la sase puncte diferenta.

www.dinamofc.go.ro
Anonymous
FRONT'48 Iata o a 2-a veste buna in aceasta noapte. exista in PCH si oameni care apreciaza ceea ce a facut Danciu la Dinamo. Eu am fost mereu alaturi de acest jucator inca de cand s-a reintors la Dinamo si il injura tot stadionul, sperand ca va veni vremea cand acesta "se va razbuna" prin joc si le va inchide gura contestatarilor.
In vara, ostilitatile PCH-Danciulescu se inchisesera, dar vad ca plecarea lui a reaprins fitilul. Eu nu inteleg aceasta atitudine a ultrasilor nostri, dar asta e, si asat este un alt motiv pentru care nu ma consider ultras.
De aceea ma bucur sincer cand aud ca mai sunt si altii din PCH care gandesc ca mine.

Noapte buna cainilor, oriunde va aflati!!!!!!!!!!
ZOCCOLO DURO
unde esti spurcatule sa ne scoti iar din rahat? stiu ca nu ne auzi dar simpt nevoia sa-ti multumesc pt tot ce ai facut la dinamo....mortacituo de spurcat stelist
Anonymous
e uite asa ma pun eu de-a curmezishu si zic: stai draq unde esti k stai bine, danciulescule!!
ZOCCOLO DURO
AAA??? N-AM INTELES
junior
cred că este o atitudine complet greșită!!!!!!!
și se vede că acum am fi avut nevoie de golurile lui!!!!!!
s-a dus să câștige bani ... ceea ce este un lucru bun!!!!!
COSMIN C
Daca Vasilică Cristocea , are deja topic aici, de ce n-ar avea si Danciulescu ?

Se apropie ziua in care ar trebui sa se intoarca, si deja au aparut zvonuri ca
Victor Becali ii cauta alta echipa . Ne permitem sa-l pierdem , din nou ?
Cai Lun
Ar fi cea mai mare magarie pe care au facut-o in viata lor fratii becali! diablo.gif
Cred totusi ca Danciulescu ar alege tot Dinamo, asa nedinamovist cu se zvoneste ca ar fi.. ganditiva ca aici e Niculescu, cel mai bun prieten si coleg al lui.. Nu cred ca mai alearga Danciulescu dupa bani acum... daca are putina minte va alege ceea c e mai bine pt. el - Dinamo! Eu cred ca se va intoarce la noi... football.gif
paddy
Ai impresia ca facut mare avere in China 010.gif din pacate n-ea tradat de prea multe ori, nu e un adevarat ciine, sa plece la Vaslui 010.gif
caine_berceni
Dupa declaratile lui se pare ca se reintoarce la noi

Dc?astia chiar au intrecut masura

Victor si Giovanii homo............................ali
COSMIN C
Vineeeeeee!!!
Doar maine nu-i poimaine si Danciulescu se intoarce in tara !
Hai acasa Danciule, ca astia ne-au mancat sufletul!!
paddy
Atunci sa vezi scoruri de maidan 010.gif s-ar putea sa vina in vacanta, banuiesc ca destinatia lui e alta, asa ca nu va mai bucurati degeaba 010.gif
FarfelkugeL
Sa uitam tot ce a fost in trecut, si sa nu uitam ca avem mare nevoie de el !
WELCOME BACK DANCIULE !
Cai Lun
He he... a intrat spaima in aia din cotroceni si in polisti... sa vedeti cum ajunge Danciulescu golgheter anu' asta... 010.gif GATA CU BALTOI!!!!!! taunt.gif

Pacat ca nu are drept de joc si in UEFA... 256.gif
COSMIN C
Are drept de joc in meciurile astea doua ??
paddy
Nu prea are, dar nu din cauza orezului chinezesc, asa spune nea Mitica .
pinky
Abia astept sa se intoarca Danciu nana2.gif bananasmile.gif In sfarsit o sa avem si noi un atacant de Doamne-ajuta pe langa Niculescu!!Stiu ca o sa-i ia o perioada sa se acomodeze, de aia nici nu am mari pretentii de la el in primele meciuri dupa ce se intoarce, vreau doar sa reusim, cu ajutorul lui, sa redevenim puternici in atac, vreau sa se refaca cuplul de vis N&D, sa-i umplem pe toti de goluri evillaugh1.gif
Imaginati-va, Zicu si Petre la mijloc si Danciu si Niculescu in atac, ii rupem pe toti boxing.gif verystrange.gif
Dust
abia astept sa vina..sa dea goluri dalea din faze de nimic....ne lipseste mult Danciu
Tudor
Ca unul care am detestat intotdeauna lipsa de caracter a acestui specimen mi se pare extrem de trist ca Dinamo are atata nevoie de el in aceste momente . Asta parca ni se poate intampla numai noua : sa asteptam salvarea de la un stelist nascut in oltenia ... Si daca mi se permite sa citez doi dintre utilizatorii acestui forum , iata parerile exprimate de ei acum 2 ani dupa niste gesturi prietenesti facute de danciu catre noi , cei care azi suntem atat de masochisti incat il vrem inapoi :

ULTRA_TEI
Danciulescule...te omoram!!!!

Cine ii mai ia acum apararea acestui tigan olten numit danciulescu?!Trebuie omorat cu pietre...si-a dat arama pe fatza...asta simte el pentru DINAMO si pentru suporterii acestei echipe...Danciulica ................ , nu mai scapi de data asta de furia CAINILOR! Sa-ti fie rusine, tigan imputit!
SUNT CAINE PANA LA MOARTE!!!!!

discobolus

Ultra si eu sant caine adevarat si zic sa nu il mai bagati in seama pe ala. O sa plece singur si gata. La ce gesturi obscene a facut sambata, omul ala nu mai merita nimic.
A-l bate inseamna a demonstra ca galeria nu e decat o ceata de golani care nu stiu sa discute decat prin forta pumnilor. Lasa-i pe spurkkati sa ia trofeul asta

http://fcdinamo.ro/phpBB2/viewtopic.php?p=...97e40b497286868
Dust
ce lipsa de caracter...pana la urma Dinamo la dat afara...el s-a dus la Steaua..ce vroiai sa moara de foame? s-a intors la Dinamo...a fost cel mai bun din campionat...ce mai vrei? cred k merita iertat
Tudor
Dinamo l-a dat afara ... nu prea ... Dinamo l-a vandut in Turcia unde avea o sansa sa se afirme .
S-a intors la steaua ... nu mi-a cazut bine dar ma rog , sa zic ca era profesionist .
Dadea mereu gol cu noi ... sa zicem ca era in continuare profesionist .
Dar sa vina in fata gardului si sa pupe emblema stelei ? De ce draku nu s-a dus la stelisti ?
Asta nu o sa o iert niciodata .
Vorbesc de meciul de cupa din 98 parca in care am luat-o cu 2-1 in groapa .

N-am zis insa ca Dinamo nu are nevoie de el acum , ci doar ca situatia in care am ajuns e trista .

aaa ... si inca ceva : cate goluri a dat danciu din actiune in meciurile cu steaua ?
gilutza_d
010.gif BINE AI VENIT INAPOI DANCIULE!. football.gif sa speram ca o sa ajuti echipa si sa fim din nou cei mai buni sa nu mai aiba lumea ce conenta la adresa noasra.[b] HAITA_DINAMO.gif

ce bine ca a venit danciu inapoi. beerchug.gif acum s-a reformat N&D-ul si sa speram ca o sa scoata numai hituri impreuna. HAITA_DINAMO.gif [color=#FF0000]
COSMIN C
Pai, Tudor, hai sa-i trantim iar usa-n nas , sa-i spunem ca in locul unui meci castigat de el , preferam , oricand, un meci pierdut de Baltoi, care-i caine...
alexyutza
QUOTE(COSMIN C @ 22 Nov 2005, 19:19) *
Pai, Tudor, hai sa-i trantim iar usa-n nas , sa-i spunem ca in locul unui meci castigat de el , preferam , oricand, un meci pierdut de Baltoi, care-i caine...

Ce naiba se intampla?
Voi chiar nu-l vreti inapoi????? Baltoi ii caine ? poate jigodie ...cateii derutati nu au decazut asa cum a facut-o el si altii.
Eu il astept pe Danciu ....Ma bucur enorm pt revenirea lui !!!
Merita tratat mai bine !!!!
caine_berceni
Ma in momentu asta chiar avem nevoie de el

Cand ne-a batut spurkatzi cu 4-2 in groapa dupa ce a dat gol a traversat terenu ca sa se bucure alaturi de noi !!!
COSMIN C
@alexyutza

Cu mine vorbeai ??? Ma tem ca ai inteles gresit....
pinky
QUOTE(alexyutza @ 22 Nov 2005, 17:45) *
Ce naiba se intampla?
Voi chiar nu-l vreti inapoi????? Baltoi ii caine ? poate jigodie ...cateii derutati nu au decazut asa cum a facut-o el si altii.
Eu il astept pe Danciu ....Ma bucur enorm pt revenirea lui !!!
Merita tratat mai bine !!!!

Era ironic!! tongue.gif icon_mrgreen.gif
Toata lumea il vrea inapoi pe Danciu...well, almost!!Sa fim seriosi, pentru tot ce-a facut pentru noi ar trebui sa-i iertam orice fel de trecut!!El a demonstrat ca e caine prin fapte, nu cum fac astia acuma, ca pupa steaguri, embleme, fulare, ii pupa in *** pe conducatorii nostri si ei nu fac nici o ceapa pe teren pentru Dinamo, in unele meciuri nici n-au chef sa fuga, adica li se rupe de tot ce inseamna echipa asta complaining.gif

La naiba, nici nu-l putem folosi pe Danciu daca vine, decat din retur!!!Pana atunci jucam cu "dinamovistii" nostri, care isi dau si viata pentru Dinamo icon_rolleyes.gif
alexyutza
QUOTE(COSMIN C @ 22 Nov 2005, 19:48) *
@alexyutza

Cu mine vorbeai ??? Ma tem ca ai inteles gresit....

Scuze pt greseala icon_redface.gif ... mesajul tau mi-a sarit in ochii si nu mi-a venit sa cred ...
Nu am vazut mesajul lui Tudor...
Sorry pt megaconfuzia ....
thumb.gif
Tudor
Sa stiti ca in mare sunt de acord cu voi : Dinamo are nevoie de danciulescu , dar hai sa nu trecem peste niste questii de-a dreptul strigatoare la cer : danciu e stelist ( a aplaudat cu mainile la piept galeria stelista kiar in groapa ) , n-a zis niciodata ca-i pare rau ca a sarutat emblema stelei in fata noastra , vine la dinamo doar pentru ca aici are loc ( la o echipa mare in romania ) ,

Nu sunt de acord cu cei care l-au injurat sau amenintat fizic , dar ionel danciulescu nu ar trebui sa mai joace pentru Dinamo .

Demnitate inainte de toate !
Cai Lun
REZULTATE inainte de toate!!!

Dinamo este la randul sau un club profesionist, care angajeaza jucatori profesionisti. "Grosso moddo" Danciulescu este un jucator care vine la noi. nu conteaza de unde si ce simpatii are. E platit sa dea goluri, daca face asta totul e OK!!
Asta sub aspect strict profesional!! E la fel de clar ca el va fi un castig pentru Dinamo si pentru atmosfera de la echipa.. pentru cuplul pe care il face cu Claudiu.. etc..

DAR, de uitat nu uitam.. am ingropat securea razboiului, insa intai am infasurat-o bine ca sa nu rugineasca... butcher.gif in rest.. RESPECT pentru el, e un jucator de o valoare certa!...
paddy
Vad ca foarte multi isi pun mare sperante in Danciulescu, sper ca Danciu sa nu-i dezamageasca .
Cind juca la Dinamo si Niculescu era accidentat, nici nu se vedea pe teren.
Banuiesc ca de la vara Victoras ii va gasi alta echipa, daca nu va batea palma cu chinezii. drunk.gif
COSMIN C
Paddy, as fi vrut sa nu fiu nevoit sa-mi pun sperante in Danciulescu, si asta nu pentru trecutul lui, ci pur si simplu as fi vrut ca echipa asta sa mearga, sa confirme, dar..... 256.gif 256.gif
Dust
ce vrei sa zici? k Danciulescu nu va fi un castig pt echipa?
paddy
Din pacate nu avem alta varianta, nu avem nici un jucator care sa vina din urma, sperantele noastre sint jucatorii care activeaza in afara, de ce nu avem si noi 2,3 juniori care vin tare din urma, de ce trebuie sa stam mereu la mina celor din afara.
E penibil, ceea ce se intimpla la Dinamo, uitativa la toti cei care sau intors inapoi la Dinamo, citi din iei au canfirmat....cind l-au adus pe Ciubotariu au spus ca au facut un transfer beton, si dupa 6 luni l-au trimis la Dinamo 2, Mihalcea nu a facut mare brinza, si a fost dat afara de Becali, si lista ar putea continua, din pacate e prea lunga....
Banuiesc ca vor ataca grupele CL cind se va intoarce Mutu la Dinamo..pacat...au ajuns niste mascarici sa conduca clubul Dinamo, au distrus istoria acestui club, imaginea, si visul milioanelor de Dinamovisti care.............
Mitzi
mda...se pare ca toate dinamovistele il plac pe danciu... treaba voastra... il asteptati ca pe Mesia... eu unul nu o sa-l injur...mi-e indiferent personajul... sa vedem ce o sa faca...
FarfelkugeL
...Probabil o sa joace fotbal nu ? thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.