Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Dănciulescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
red dog 70
cat de curand,DANCIU o sa arate ce poate..............RABDARE

Dinamo, DRAGOSTEA MEA
seadoggl
hai danciule nu ne mai fierbe....revino ti
mrbodo2002
mda... A dat doar pasa de gol cu calcaiul;in rest unde o fi mijlocul sa-i aprovizioneze cu mingi?La faza golului noroc de blay ca a luat o actiune pe cont propriu.Trebuie facut ceva neaparat cu mijlocul.Cristea a jucat?
Clau_Goool
Ar trebui ca cineva sa-i spuna acestui jucator ca joaca fotbal nu turca ca si oierii din ghena. Danciule revino-ti ca deja esti penibil frate !!!
caine_rosu_turbat
A jucat binisor cu Poli + pasa de gol....cum zicea cineva ce jucam noi la mijloc ?! Raman la parerea ca Ropotan e peste Marga si ca nu avem coordonator. Sa-l vedem pe Voika cum se integreaza....daca intra Mateus cu Fernandez o sa fie ''beton'' !!! As mai vrea ca nea Mircea sa-i mai ''arate pisica'' lui Blay,ca are momente in joc cand e ''praf'',ar merita mai multa atentie Homei. In concluzie: la ce mijloc avem saracu' Danciu e nevoit de multe ori sa vina mult inapoi sa-si ia mingea....oricum la capitolul asta si la recuperari sta mai bine ca Niculescu. Frumos gestul de a renunta la banderola ! Asta arata modestia si bun-simtul lui. Mai cred ca si-a dat seama de faptul ca Niculescu e mult mai potrivit de capitan ca spirit si imagine,nu ??? Brandu' frate ! busted_blue.gif
Max
Adevaru' e ca Danciu nu e slab, e cel mai slab...
SFINX
Să sperăm că în meciul cu "mititeii" Dănciulescu va redeveni acel golgeter din meciurile din tur.
mrbodo2002
La cat de slab e a dat pasa cu calcaiul pt gol.Altii ce-au facut,daca el e cel mai slab?Unde sunt mingile pt atacanti?Nu de alta,dar eu unul nu le-am vazut.
Max
verystrange.gif Tu esti danciule?..da' slab esti sa moara Cici!
mrbodo2002
N-am spus ca nu e slab;e la fel ca toata echipa.Doar Lobont e in forma.Problema e ca nu avem mijloc si din aceasta cauza totul merge prost.Si daca e cel mai slab Danciu,pe cristea l-ai vazut pe teren?Eu nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut aseara.
Max
Bai baiete, tu chiar nu vezi ca face figuratie pe teren?..
Despre cristea se discuta pe topicul lui, dar deocamdata nu l-am luat in colimator.
Pe mine danciu ma streseaza ,de la stilul de alargat pana la fata aia de ''cioara vopsita de la slatina''.
mrbodo2002
Nici mie nu imi place cum alearga si ca nu are rautatea specifica unui caine,dar cand are mingi da o pasa buna de gol sau chiar marcheaza.Dar ce poti face fara mingi la 16m?Absolut nimic;eu de asta spun ca nu trebuie sa ne luam de Danciu.Problema cred ca e la Rednic,la noile lui scheme de joc fata din tur si la pozitionarea jucatorilor in teren.daca eu sunt singurul care vede asta,fie...
Capirossi
QUOTE(m@x @ 5 Mar 2007, 12:38) *
Bai baiete, tu chiar nu vezi ca face figuratie pe teren?..
Despre cristea se discuta pe topicul lui, dar deocamdata nu l-am luat in colimator.
Pe mine danciu ma streseaza ,de la stilul de alargat pana la fata aia de ''cioara vopsita de la slatina''.

bigcry.gif complaining.gif NO RACISM 256.gif
hunter
QUOTE(red_dog997 @ 4 Mar 2007, 22:24) *
Pun pariu ca peste vreo 1-2 saptamani, sau poate, putin mai mult, toate parerile rele despre Danciulescu se vor transforma in pareri bune. Danciulescu este cel mai bun jucator al lui Dinamo, chiar daca in momentul de fata nu o duce prea bine in angrenajul echipei. O sa vedeti ca Danciulescu o sa-si revina, incet dar sigur!

cat sa mai asteptam ? ca asteptam de juma de an si nu s-a intamplat nimic icon_rolleyes.gif
florin_80
Ia sa vedem ce a facut un atacant cu experienta lui, in 2 partide, cu adversari modesti, cu peste 100 de goluri marcate in prima liga: un sut spre poarta Jiului, blocat de un miner, un assist si un sut peste stadion in partida cu Poli. Nu e cam putin? Prin comparatie, Mendy, care a jucat vreo 45 de minute in 2 partide, a fost mult mai prezent in joc si a pus de mai multe ori in pericol portile adverse. Cred ca i-ar prinde cateva meciuri pe banca de rezerve...va avea ocazia sa se miste la fel de mult cat o face pe teren.
anmini
nu credeti ca ar fi mai bine sa ne uitam inainte si la ce fac mijlocasii? care, cel putin in ultima vreme, sunt mana moarta......cum dracu sa marcheze Danbciu, daca nu-l ajuta nimeni? ia ganditi-va, cate pase bune sau centrari a mai dat Cristea in ultima vreme?
Max
O mana spala pe alta...Cum ma-sa dreacu sa primeasca pasa de la mijlocas daca nu e liber ?..
anmini
cred ca inainte de a-l acuza pe danciu, ar trebui sa analizam putin si mijlocul........dupa care sa dam cu toporul. s-ar putea sa nu mai fie nevoie.
Max
Ce nu imi place la danciu...
- sta numai cu spatele la poarte
- paseaza doar in lateral si inapoi
- nu se omoara cu alergatu'
- nu recupereaza
- suteaza numa in plopi
- nu face presing
- este inexistent la loviturile fixe
- nu suteaza la poarta
- nu mai marcheaza..........

Ce imi place la el..
- faptul ca ia in calcul o eventuala despartire de Dinamo la vara (drum bun si cale batuta)
florin_80
Exact, pai cum dracului sa primeasca pase daca el se misca la fel de mult ca un sahist? Voi nu vedeti ca mereu se ascunde dupa fundasii adversi, iar in meciul de ieri nu a scapat nici macar din marcajul unui pusti de 19 ani (de meciul cu jiul nu mai zic nimic)? Cred ca avem cel static cuplul de atacanti din prima liga. la ei notiunea de pressing nu exista in vocabular. Parca au iesit la o promenada.
stef 22
la timisoara a avut o ocazie,cand a scapat spre poarta lui poli dar a tras in tribuna...atunci tot mijlocasii au fost de vina????
gavros
QUOTE(SFINX @ 5 Mar 2007, 12:26) *
Să sperăm că în meciul cu "mititeii" Dănciulescu va redeveni acel golgeter din meciurile din tur.

de cand a inceput returu tot speram sa isi revina si nu prea a facut-o
Capirossi
QUOTE(m@x @ 5 Mar 2007, 18:04) *
Cum sa primeasca pasa de la mijlocas daca nu e liber ?..

Mi se pare corect.
Nu e liber, e insurat si are o fetita de 10 ani.
Radu10mai
serios ca nu merita sa mai vorbim de el, de parca ar fi jucator de fotbal, corbu` TREBUIE SA PLECE, noroc ca avem avansul asta de puncte, altfel deveneam violent la adresa ex-stelistului...
anmini
faza cu ex-stelistul mi se pare mai mult decat infantila. in ciuda perioadei proaste pe care o traverseaza Danciu, nu putem sa negam meritele acestuia de pana acum.

p.s. eu tot cred ca isi va reveni Danciu. thumb.gif
Radu10mai
in viatza urmatoare crazysanta.gif crazysanta.gif verystrange.gif verystrange.gif danciu = 0
marianneagu
QUOTE(anmini @ 6 Mar 2007, 11:29) *
faza cu ex-stelistul mi se pare mai mult decat infantila. in ciuda perioadei proaste pe care o traverseaza Danciu, nu putem sa negam meritele acestuia de pana acum.

p.s. eu tot cred ca isi va reveni Danciu. thumb.gif

Ai dreptate cu meritele, trebuie sa i le recunoastem, dar despre revenire, nu stiu ce sa zic, e la o varsta cand nu prea se mai poate vorbi de revenire. Iar daca asta se va intampla, parerea mea e ca ar fii bine sa profite si sa se retraga din activitate cu fruntea sus.

Parerea mea.
anmini
recunosc ca sunt subiectiva si ca e jucatorul meu preferat. sper doar sa am ocazia, radu, sa iti arat mesajele cu degetul si sa ma tavalesc de ras. si ceva imi spune ca o voi avea. ramane de vazut. thumb.gif
Radu10mai
dupa cum ziceam: "in viatza urmatoare" Unde erai tu cand rromu` dadea goluri "fara numar" pt steaua in meciurile cu Dinamo si pupa emblema spurcata, sau cand ne arata musetel la toti Dinamovisti, jur ca nu te inteleg lightning.gif lightning.gif
Leaveyou
QUOTE(m@x @ 5 Mar 2007, 20:11) *
Ce nu imi place la danciu...
- sta numai cu spatele la poarte

E clar ! Ți s-a pus pata pe el. Păi Niculescu îi cu fața ? Lovituri libere ? Ciu-ciu ! Gata, a scris presa că e cel mai bun la bătut lovituri libere, de ce să se mai ostenească el la antrenamente ? Are dreptate anmini: după ce a dat 16 goluri în tur se odihnește omul că na, a obosit. La meciul cu Pandurii dacă nu era el o frăgezeam de nu ne vedeam. Acolo de ce nu spneți că n-a fost bun ? Ce e el ? Van Basten ? Anul trecut n-a jucat la fel ? probabil că odată cu un atacant (în afară de Mendy care este comic, nu atacant și faptul că se agită este din cauza hormonilor care nu-i dau pace) o să-și revină și el și Claudiu.
Sper !
anmini
icon_rolleyes.gif in bucatarie.........da' p'orma, cate meciuri nu ne-a facut Danciu, ai? ia zi ? in 2003-2004 iti aduci aminte cine era golgheter dupa meciul cu ceahlaul? si cate meciuri au mai fost.......umplu o pagina daca ma apuc. va trece peste pasa proasta, sunt sigura de asta. thumb.gif

p.s. pe cuvant ca nu fac asta ca sa te enervez. bag.gif
super dog female
Criticam pe Danciu (ca restu' sunt la ora actuala cam la fel de praf).Da' lasa, ca l-am gasit pe el tap ispasitor...Cati dintre jucatorii nostri provin din pepiniera clubului nostru??!Astea sunt vorbe "colcaie stelismul", "cioara"?!...E foarte urat ce faceti.A dat destule goluri si la noi (nu numai la spurcati)...Dar unii uitam repede...Mendy s-a vazut in meciul cu pulistii pentru ca pe finalul meciului a mai miscat ceva toata echipa, in disperare ca nu mai era timp s-o lalaim, ne trebuia golul.Prea multe critici aduse lui.A dat o pasa de gol geniala, dar nu-i mai puteti vedea lucrurile bune.Parerea mea e ca exagerati si sper din suflet sa va demonstreze ca merita tricoul lui Dinamo!
Radu10mai
danciulescu, pasarea nehotarata, nu are ce sa demonstreze, el nu a fost si nu va fi niciodata Caine!!
anmini
serios? de Munteanu ce zici, parca si el tot pe la steaua a trecut......Lobont, parca a jucat la crapid, asa-i? pana la urma Danciu a demonstrat tuturor ca e p[rofesionist. La cate meciuri a fost huiduit, tot si-a vazut de treaba. in fine...........sunt destui ca tine pe stadion care-l injura inainte de a atinge mingea. e suficient sa iasa pe teren, la incalzire, ca-i si auzi. dar va baga Danciu iar pumnu'n gura si eu voi fi aici, radu, sa-ti amintesc. thumb.gif
Radu10mai
sweet dreams Anmini, munteanu nu a dat 9, repet 9 goluri impotriva la Dinamo cand juca la steaua, nu ne-a aratat musetel, si mai si stie fotbal, oricum ii doresc si lui sa plece la alta echipa, acum 1 luna era cat pe-aici sa mearga la rrapid, nu am uitat, Caine cu cap de zmeu nu exista, Lobont e altceva, el macar e simpatic nu bubos si negru ca danciu! protest.gif vampire.gif
super dog female
Raman muta de ce pot sa citesc!Cum dracu sunteti in stare sa jigniti in halu' asta un jucator de-al nostru?Suntem de rasul lumii.Sincer...Altii isi apara jucatorii si cu dintii, cand fac altele mai rele.Nu vreau sa vorbesc despre inteligenta..In fine, nu stiam ca la noi criteriul de baza in alegerea fotbalistilor e frumusetea.Poate facem dracu o agentie de moda sau un concurs de mister...
POOL
Cica are virusul hepatitei B in organism, la fel ca Mateus, in stare pasiva, care ii permite sa faca performanta. Voi ati stiut? icon_rolleyes.gif
Radu10mai
QUOTE(super dog female @ 6 Mar 2007, 12:47) *
Raman muta de ce pot sa citesc!Cum dracu sunteti in stare sa jigniti in halu' asta un jucator de-al nostru?Suntem de rasul lumii.Sincer...Altii isi apara jucatorii si cu dintii, cand fac altele mai rele.Nu vreau sa vorbesc despre inteligenta..In fine, nu stiam ca la noi criteriul de baza in alegerea fotbalistilor e frumusetea.Poate facem dracu o agentie de moda sau un concurs de mister...

cand ne-a aratat mure la toti Dinamovisti mie nu mi-a placut, daca la altii le-a placut, eu nu ma bag...
paddy
QUOTE(anmini @ 6 Mar 2007, 9:55) *
icon_rolleyes.gif in bucatarie.........da' p'orma, cate meciuri nu ne-a facut Danciu, ai? ia zi ? in 2003-2004 iti aduci aminte cine era golgheter dupa meciul cu ceahlaul? si cate meciuri au mai fost.......umplu o pagina daca ma apuc. va trece peste pasa proasta, sunt sigura de asta. thumb.gif

p.s. pe cuvant ca nu fac asta ca sa te enervez. bag.gif

Pun pariu ca Danciu isi va reveni la sfirsitul campionatului icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif si o sa mai dea 5 goluri cu Dinamo II ca sa ne arate ca nu si-a iesit din bulan....
Iti mai aduci aminte cine ne-a dat FUCK OFF ?????
FarfelkugeL
Hai sa-l injuram. Stelist nenorocit ce e. Huoooo. In sinea lui tot stelist a ramas.
Hai ca dupa topicul asta ma duc si la Catalin Munteanu sa-l injur. Si la Denis Serban putin... ah a plecat. A SCAPAT DIN FURIA REVARSATA DE MINE PE INTERNET ASUPRA LUI!
SPER SA II CADA FURCULITA DIN MANA IN TIMP CE MANANCA ACADELE!
Cine mai e stelist? Daca stau bine sa ma gandesc si Claudiu Niculescu s-a antrenat cu rrapizii si era gata gata de un transfer la ei! RAPIDISTULEEEEE!!!!!!!! HUOOOOOOOOO!!!!
Cine mia e... aa LOBONT! rapidist nemernic si asta! CUM DE A JUCAT EL LA EI, SI NE MAI SI INJURA CU GALERIA LOR ATUNCI!
VAI CE M-AM ENERVAT. Nu mai pot, furia mea continua sa creasca.
CE JUCATORI MAI SUNT CARE NU I-AM POMENIT? BALACE! TIMISOREAN NENOROCIT!!! NIMIC N-A JUCAT. INCA E CU SUFLETUL ALATURI DE POLI!!! AFARA CU TOTI!!! AFARAAAAAAAA!!!!

UITASEM DE REDNIC!!!! ALT RAPIDIST CARE NE FACE DE RAS!!! AFARA SI CU EL!!!
Radu10mai
mda, amuzant! crazysanta.gif
FarfelkugeL
Ce e amuzant?
Radu10mai
nu are rost sa discutam am spus de 10 ori parerea mea despre pasare vampire.gif si ce a facut, oricum nu ma intelegi si nici eu pe tine!
Max
Eu zic ca Rednic sa-l incerce si pe Dudu Georgescu, a dat mai multe goluri decat Danciu pentru Dinamo..
Max
QUOTE(Capirossi @ 5 Mar 2007, 22:20) *
Mi se pare corect.
Nu e liber, e insurat si are o fetita de 10 ani.

hai sa radem!
DarkSide
Corbul spurcat sa se duca la echipa lui din bulevardul de la capatul sudic al tramvaiului 41. Asta doarme pe el de cand a revenit din China. Golurile cu pandurii au fost norocoase. Poate sa dea si zece goluri stelutei lui iubite in meciul de pe 7 aprilie ca tot un gunoi ramane. Daca se intampla gestu lui, acela "cand se spala pe interiorul obrazului cu periuta de dinti" la un club cu oameni seriosi, era dat afara instantaneu.
Capirossi
QUOTE(m@x @ 6 Mar 2007, 13:45) *
Eu zic ca Rednic sa-l incerce si pe Dudu Georgescu, a dat mai multe goluri decat Danciu pentru Dinamo..

offtopic.gif rofl.gif Asta-i topic despre vampire.gif
NUMAI Dudu a dat mai multe goluri decat Danciu. Asa-i multumesti tu ? Nerecunoscatorule.
marcher
QUOTE(super dog female @ 6 Mar 2007, 11:59) *
Criticam pe Danciu (ca restu' sunt la ora actuala cam la fel de praf).Da' lasa, ca l-am gasit pe el tap ispasitor...Cati dintre jucatorii nostri provin din pepiniera clubului nostru??!Astea sunt vorbe "colcaie stelismul", "cioara"?!...E foarte urat ce faceti.A dat destule goluri si la noi (nu numai la spurcati)...Dar unii uitam repede...Mendy s-a vazut in meciul cu pulistii pentru ca pe finalul meciului a mai miscat ceva toata echipa, in disperare ca nu mai era timp s-o lalaim, ne trebuia golul.Prea multe critici aduse lui.A dat o pasa de gol geniala, dar nu-i mai puteti vedea lucrurile bune.Parerea mea e ca exagerati si sper din suflet sa va demonstreze ca merita tricoul lui Dinamo!

Pai alceva ce-a facut? O pasa de gol in 10 meciuri si restul tacere. E un agarici. Sa plece unde-a zis darkside, stelist cu diploma ce e.
anmini
sssssssssssst! liniste, au venit ursitoarele la patul lui Danciu. ia uite la ei, unul si unul........ taunt.gif
o sa va bage Danciu mesajele astea acolo unde nu patrunde lumina!
red_dog_rahova
pana sa bage Danciu mesajele...ar trebui sa mai bage niste goluri.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.