Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Dănciulescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Achiles
Capirossi: "Daaa... Mare petarda... Uite-aici; in meciul din Antalya, din cantonamentul din ianuarie, din meciul cu Austria Viena"

CE POZA AI PUS MAH ? CAND DADEA PE LANGA MINGE ?

Primul meci în Antalya! Dinamo-Austria Viena 0-3
Dinamo Naumovski - Rubio, Grigore, Moți, Diabate - Torje, Kone, C.Munteanu, Alexe - Dănciulescu, Ganea.
Au mai jucat Curcă, Bordeanu, Mărgăritescu, Păun, Bekaj, Vergerolle și Crăciun.

VREI STATISTICA ? ITI DAU STATISTICA DE ITI SAR DINTII DIN GURA
DANCIULESCU A JUCAT IN 5 MECIURI AMICALE CONSECUTIVE CA TITULAR SI NU A MARCAT NICI MACAR UN GOL ...
DE CE ? PT CA LA ORA ACTUALA E O PANARAMA !!!

==============

kidlukas: "Achiles e din lumea Fifa sau Manager sau PES sau alte joace d-astea"

Serios mah bula ? Eu pot oricand sa-ti fac dovada ca am avut abonament pch ...
Scaneaza-ti si tu abonamentul, incarca'l pe un site ceva si pune link-ul pe forum ...
Arata-mi ca esti si tu fost abonat ... si din respect, ca sa nu te mai supar, nu mai postez nimic negativ ...
Daca nu ai abonament (si e valabil si pt restul care m'au contrazis) NU MAI COMENTA !!!
S-a inteles gastelor ??????
Capirossi
Vezi poate gasesti pe altcineva caruia sa-i dai in gura... Controleaza-te sau pleaca.
rew
Ne-a dus pe locu 6. Multumim!

Era primu care trebuia sa-si ceara pensionarea si sa ia dupa el alti terminati gen Margaritescu. Dadea un exemplu bun, da asa sta doar sa-mi manince ficatii. Poate sa bata recordu lui Camataru si la Astra, acolo e bun si locu 6. Oricum, recordurile personale nu au nici o valoare daca isi bate joc de echipa.
mrbodo2002
In ultimele meciuri in sezonu asta Danciulescu mai mult alerga sa acopere craterele din aparare. Decat petarde ca L. Ganea mai bine Danciulescu si la 50 ani.
Cai Lun
Atunci sa-l foloseasca Andone fundas central.
florin_80
QUOTE(Capirossi @ May 26 2011, 12:14 PM) *
@ Achiles : Danciu a avut un sezon prost. Alexe & Ganea au avut un sezon dezastruos. Vad ca n-ai postat nimic veninos pe topicurile lor. Danciu a marcat sezonul asta 10 goluri. Torje, cel mai bun marcator, a marcat 11. Raportat la minutele jucate Danciu e cel mai eficient atacant al echipei. Eu nu cred asta, sunt sigur. Vad ca ai statistici la indemana, cauta minutele jucate la toti jucatorii si fa raportul cu nr. de goluri marcate. Rezultatul o sa te surprinda, Danciu e cel mai eficient. Vrei sa-ti postez aici clasamentele golgeterilor all-time din Cupa, cupe europene ori campionat ? Pentru Dinamo, evident.
Danciu, repet, a avut un sezon prost. In meciul de ieri a jucat slab dar nu mai slab ca Alexe, Ganea, Bacaj, Barboianu, Moti, Munteanu.
Invata sa ierti, nu iti cere nimeni sa uiti.

La o prima vedere, poate ca nu sunt putine cele 10 goluri marcate de Danciulescu intr-un sezon slab pentru Dinamo. Poate ca unora le ia ochii acel numar: 10 goluri. Dar, daca aprofundam, hai sa vedem si impotriva cui a marcat.

In campionat:

Gloria - Dinamo 0-2
Branesti - Dinamo 2-4
Dinamo - Tg Mures 4-1
Dinamo - Urzceni 3-1 (gol din penalty)
U cluj - Dinamo 2-1
Dinamo - CFR 1-2 (gol din penalty)
Dinamo- Branesti 3-1

Deci, niciun gol decisiv, niciun gol care sa duca punct/puncte. Cu exceptia cfr-ului, si ala din penalty, a marcat doar impotriva unor nou-promovate sau a unor viitoare retrogradate. Ca o comparatie, pana si Grigore a marcat un gol decisiv, si chiar impotriva campioanei.

In cupa Romaniei:

Gloria (rezerve) - Dinamo 0-2
Dinamo - Gloria 3 5-1 (2 goluri)

Pana la urma nu vorbim de un sezon prost, ci de neputinta. Omul nu mai poate. E lent, e greoi (cand primeste mingea cu spatele la poarta adversa, primul lucru pe care il face e sa se indrepte cu ea (mingea) spre propria poarta), nu are forta, viteza. Cand rateaza singur cu portarul, nu o data, nu de 2 ori, ci de 6 ori doar in retur (sunt ratari care ne-au privat de niste puncte...cu Pandurii, CFR sau rapid), nu mai tine de forma sportiva, nu mai e vinovat nici antrenorul (are multe bube, dar aici ce vina are? poate doar aceea ca a insistat prea mult cu el), e vorba de aceeasi neputinta.

Iar daca e sa facem raportul la numarul de minute jucate, iese prost. Este ridiculizat pana si de Tucudean. Plus ca Danciulescu mai are un avantaj in confruntarea cu ceilalti: 3 goluri din penalty. Daca le scadem pe astea, iese si mai prost.
KanyeWest
Pai si Ganea ce sezon a avut? Danciulescu nici macar n-a fost integralist in toate partidele in care a jucat. Nu mai poate, dar ce alternative existau?
Achiles
Indiferent cum jucau, ii fortam pe Ganea, Tucudean, Paun, Alexe ... Astia macar sunt tineri ...
Dar ce facem ? Il fortam pe Danciulescu ? In speranta ca o sa-si intre in forma la 35 de ani ?! ...
dexter01
achiles ia spune tu cat s-a insistat pe ganea?? cred ca a jucat in 3 sferturi din meciuri ca titular...dar omul e vedeta si citez"el da ora exacta in fotbal"...se gandea ca joaca nu joaca oricum e titular...tucudean da merita...chiar daca nu e noul ronaldo macar se bate si da goluri...paun?? avem nevoie de jucatori nu de circari...de fiecare data cand a intrat a inceput sa faca giumbuslucuri de parca ar fi nu stiu ce mingicar...ori jucam fotbal ori il luam pe florescu ala de la romanii au talent....sa ne hotaram odata ce vrem...danciu chiar daca e greoi macar nu doarme. cat despre ratari...crede-ma ca mai bine sa rateze 3 si sa dea un gol decat sa NU ajunga sa dea macar la poarta.....
rew
Poate ca nu sforaie, da doarme si el , asa cit pentru locu 6. Si eu l-as fi tinut pe Mateut in teren pina la 50 de ani, dar el a avut bun simt si s-a retras cind a simtit ca nu mai da randament.
marcher
Fara s-o aburim...danciulescu e stelist get beget, adus de framantarile vietii (pe nume piturca)la Dinamo. Nimeni n-ar putea spune ca-i un fotbalist slab, cifrele din dreptul lui te obliga sa n-o faci. Insa moare finul lui lacatus si cocotat pe garduri sa traga clanta lui Dinamo si dinamovistilor

Marchere, ne onorezi cu prezenta in ritmul in care ia Dinamo campionate in ultimul timp si cand postezi ceva dai cu... caciula de pamant ( cu mucii-n fasole, era urat spus ). Danciu te iubeste-n continuare si-o sa-ti trimita si tricoul.
mrbodo2002
Sa nu imi zici ca tu n-ai facut prostii pe care le regreti cand erai tanar!!
Mie unul mi-e foarte clar ca e DINAMOVIST!
vikio
Poate o fii fost el "stelist" dar.... acum se vede ca pune suflet la Dinamo..si nu de acum...ci de multi ani....Danciu este un fotbalist...model ca sacrificiu pentru echipa...si profesionalism....
Cat despre chestiile astea "stelist","Dinamovist","rapidist " nu prea tine...astia joaca unde castiga mai bine...Se mai gasesc cate 1-2 prin unele echipe...gen Marius Niculae..Florentin Petre...Marius Constantin...Dica....Radoi...in rest ...
marcher
Eu nu arunc cu caciula (nu am pe inventar) iar de muci nu poate fi vorba tinand cont de afectiunile nazale pe care le am. Eu doar imi dau cu parerea, cum 100% dintre voi o fac p-aici. Ca-i convine sau nu lui Capirossi (pe care il asigur de toata stima mea) sau oricarui alt forumist, asta nu mai e problema mea. Pentru mine, sa fie clar, dinamovist, nedinamovist...vax albina, crema puca, cum ar zice maestrul. Sa joace, sa dea goluri...ura si la gara.
Dar vedeti voi, e o problema...nenea Danciu s-a cocotat pe gard, mi-a tras la clanta de m-a zapacit si striga cu gura pina la urechi contra lui Dinamo. Am eu vreo vina ca unii dintre voi nu au vazut, n-au auzit si nici macar nu vor sa accepte asta?
Eu ii accept prezentul, dar nu pot sa-i uit trecutul. Poate asta, mai bine zis sigur...nu intereseaza pe nimeni. Dar asta e parerea mea, si Danciulescu stelist spurcat moare.
Capirossi
Astazi a avut loc vizita medicala. Testele cele mai bune le-a avut : A. Moti - 3/zi, B. Chiacur - cel mai javra dintre caini, C. Fenomenul.

Raspuns corect : jucatorul de 34,6 ani care e la 6 ( 5 ) goluri de varful ierarhiilor.
Capirossi
Salut Marcher.

Dupa 9 etape Fenomenu' e in echipa campionatului. Asa zice gesepeu'.

Echipa campionatului:

Cristian Bălgrădean (Dinamo) - Laurențiu Rus (Dinamo), Vlad Chiricheș (Pandurii), Lukas Szukala (U Cluj), Pablo Brandan (Steaua) - Adailton (Vaslui), Mihai Pintilii (Pandurii), Cătălin Munteanu (Dinamo), Lucian Sînmărtean (Vaslui) - Ionel Dănciulescu (Dinamo), Marius Niculae (Dinamo).

* Dinamo are cei mai mulți jucători în primul "11"
Demollari
Noroace! Interesanta polemica! Am inteles cum sta treaba: Danciulescu nu mai poate presta ca-n tinerete, e stelist, o gloaba si trebuie aruncat la gunoi. Nu sunt de acord -ba dimpotriva-, dar nefiind inca in posesia unui abonament PCH nu stiu daca am legitimitatea sa-mi dau cu parerea pe acest subiect. Pacat. Asa se-ntampla mereu, anii nu te iarta. Nici fanii, dupa cum se vede.

LE. Apropos de 'stelism', sper ca n-ati uitat meciul de la Pitesti, 2-5, cand Danciu a sarit sa-i apere pe suporterii care erau batuti de jandarmi, incasand si el cateva bastoane pe cocoasa, la mantinela. Eh, recunostinta e pasare rara...
Capirossi
A facut-o si p-asta. Azi, in etapa a X-a, in deplasarea de la Piatra Neamt, Danciu a dat golul sau 200 din campionat, 138 pentru Dinamo ( decat Dudu a marcat mai multe ). Bravo, Fenomenu'.

http://www.dinamomania.net/articol.php?aid=29051 Aici puteti urmari interviul acordat in exclusivitate DM la cateva zile dupa eveniment.
Demollari
Nu stiu de unde e scoasa asta cu fenomenu', cred ca e o remarca peiorativa, pe care Danciulescu, cu siguranta, nu o merita. Danciu e un jucator care munceste mult - asta a facut toata cariera lui -, avand mai putine calitati native evidente decat fenomenele. Si cu toate astea n-a trecut ca gasca prin apa pe la Dinamo, cum o vor face multi dintre colegii lui din seara asta si nu numai.
Capirossi
Nu e nimic peiorativ. In preambulul primului interviu dat de Danciu DM am explicat de ce i se potriveste eticheta asta. Citeste aici, vei intelege http://www.dinamomania.ro/articol.php?aid=12318 . E din mai 2008.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.