Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ionel Dănciulescu
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Jucători şi antrenori
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Capirossi
Pt CaiLun :

Mi se pare ca a fost gol decisiv.
super dog female
Bravo Danciu!Respect maxim!Urasc stoia enorm, dar tu ti-ai facut datoria pentru Dinamo.Prea multa lume il jigneste pe Danciu (vad insaca e jucatorul cel mai "comentat"). Esti important prin insusi numarul comentariilor de pe acest topic.Fiecare are dreptul la o opinie, dar unii parca prea avem ochelari de cal.E clar ca Danciu a facut mult pentru DINAMO.Iar pareri de genul: "sa plece ca nu vreau sa-l depaseasca pe Florea Dumitrache in clasament" mie nu-mi arata dragostea pentru echipa asta.Ma bucur ca ai marcat din nou.Succes!
anmini
cand la finalul meciului numele unui jucator este scandat de catre galerie, mi se pare ca mult mai potrivite ar fi cuvintele lui capirossi:

ciocu' mic!

fuck.gif fuck.gif fuck.gif fuck.gif
Me_Sama
Tot respectul pentru Ionel Danciulescu. Ne-a salvat inca o data. El si Lobont si-au aratat inca o data clasa. Ciudat ca singurul jucator care a marcat 15 goluri pentru Dinamo in sezonul asta si peste 100 in total este cel mai contestat din lot. De ce ar trebui sa ne pese de trecutul lui? Eu cred ca prin toate victoriile aduse echipei s-a revansat. Pacat insa ca unii isi vor da seama de importanta lui pentru Dinamo abia dupa ce Danciu se va retrage din fotbal.
anmini
nu, te inseli, nu o vor face nici atunci, asa cum nu o fac nici acum, in ciuda evidentelor. dar atat ii duce capul, ce sa le ceri...........
reddog_sv
Intr-adevar..o adevarata masina de marcat goluri football.gif ..sper sa ia titlul de golgheter al campionatului. beerchug.gif
f_rares
Nu inteleg de ce atata tam-tam in privinta trecutului lui Danciu' . A fost la steaua , acum e la Dinamo . Acum joaca pentru Dinamo si cred ca asta conteaza . Adevarul e ca eram eu mai mic cand a jucat la oi , nu am decat amintiri vagi cu el pe langa cimitir .

Si ... cat timp marcheaza pentru noi si isi face datoria , sa zicem mai bine decat alti jucatori , nu am ce sa-i reprosez .
djmihaitza
QUOTE(Capirossi @ 5 Apr 2008, 18:35) *
Mi se pare ca a fost gol decisiv.

QUOTE(super dog female @ 5 Apr 2008, 18:38) *
Fiecare are dreptul la o opinie, dar unii parca prea avem ochelari de cal.

QUOTE(anmini @ 5 Apr 2008, 18:39) *
cand la finalul meciului numele unui jucator este scandat de catre galerie, mi se pare ...

Aveți auzenii si / sau vedenii icon_rolleyes.gif . Poate asta e o explicație pentru care nu ați remarcat faza de geniu a "Prințului" datorita caruia e mare acum "Corbu'". Daca tot strangem bani de stadion poate puneți de-o cheta sa-i faceți idolului statuie bangmyhead.gif .

Apropo, corbii au cioc, cainii au bot....asa ca "ciocu' mic" back to you!!!
anmini
haoleo, aproape sa te cred. da si mie exemplu de gol marcat de piranda sau bratu din pasa printului.........si poate ma convingi.

ah, nu precizasem: la finalul meciului de la galati i s-a scandat numele.
Bascanu
80% are merit Cristea la gol.
anmini
ei, pe dracu.......terminati+va, ma, cu prostiile. ce plm n+a marcat cristea daca tot e asa de smecher. auyi mihai, dar cand domnul cristea sta lemn tanase cate o repriya pe teren, uiti_ sau voi vedeti din meci doar ce va convine?
Bascanu
Azi o stat degeaba?
Max
''te omor ma baga-mi-as p... in ma-ta'' ..n'am zis io, a zis Loby... beerchug.gif
Hai gata cu danciu ca va vine rau...
djmihaitza
verystrange.gif Aici te inseli, mestere. Asta a fost cu dedicație pentru cealalta spurcaciune: Il Grande Centrocampista gabi bostina.
anmini
dar de cate ori a stat, de ca nu ati scris, ca vad ca de asta va **** grija.
Max
apai jumate din echipa'i spurcata incat nici nu mai conteaza cui i te adresezi cu asemenea cuvinte de lauda.

Ma dar..''mușețel steaua''..celebrul slogan , cui se adreseaza, stelei sau stelistilor nostri?
Me_Sama
Discutiile astea sunt inutile. Merit pentru victorie are toata echipa, dar sa nu uitam ca si Miranda si Bratu au beneficiat de pasele lui Cristea, dar n-au inscris. Cert este ca daca nu era Danciulescu acum ne plangeam ca am facut doar egal. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce se intampla daca nu era nici Lobont...
Capirossi
QUOTE(djmihaița @ 5 Apr 2008, 18:55) *
nu ați remarcat faza de geniu a "Prințului" datorita caruia e mare acum "Corbu'".

A marcat 105 goluri pt. Dinamo, d-asta e mare. Nu la toate a pasat Printu'. Sau poate stii tu altceva.
POOL
QUOTE(anmini @ 5 Apr 2008, 19:07) *
ei, pe dracu.......terminati+va, ma, cu prostiile. ce plm n+a marcat cristea daca tot e asa de smecher. auyi mihai, dar cand domnul cristea sta lemn tanase cate o repriya pe teren, uiti_ sau voi vedeti din meci doar ce va convine?

Anmini, poti face o statistica sa vezi cat de importante au fost golurile lui Cristea si cat de importante au fost cele ale lui Danciu, o sa vezi ca mai multe puncte ne-a adus Cristea. thumb.gif Danciu se bate mai mult pentru titlul de golgeter.
marcher
Cand ai 100 de ocazii de gol, ca atacant, in mod normal, cu ajutorul lui Dumnezeu si-al armatei sovietice...tre sa nimeresti una. La fel cum in tara orbilor, chioru-i imparat. Miranda e o nulitate, el cu juma de virgula peste argentinian, iese-n evidenta.
Capirossi
QUOTE(marcher @ 10 Mar 2008, 15:59) *
Ca urmare, din acest moment refuz a mai fi complice la laudele ce i le fac unii pe mania, hotarandu-ma ca pana in momentul in care acest produs nu paraseste echipa Dinamo, sa nu ma mai deplasez la meciuri si nici sa mai scriu pe mania. E un protest personal ce nu are legatura cu nici o alta persoana sau atitudine.

Salut pe aceasta cale revenirea lui marcher pe acest topic.

Pt. Pool:
Anul trecut Danciu a marcat pt. Dinamo in meciuri oficiale 21 de goluri, Cristea 6. Anul asta, Danciu 17, Cristea 8. Nu intelege de aici ca nu imi place de Cristea.
djmihaitza
Noe are 24 de ani neimpliniți, pe Danciu il cauta postasu' cu pensia pe-acasa, iar el are o ambiție prosteasca sa doboare recordul lui Nea Florica, sa devina golgheter si sa prinda un contract baban in țarile arabe.
Capirossi
Ca intre timp scoate si Dinamo din rahat e partea a doua, dar ce conteaza asta...
Max
asa, si care-i faza ?... nu-i faceti statuie inaintea lui Dumitrache ?
anmini
nu. o sa incepem cu pasatorii de geniu. dar pe aia ii impaiem, ca e mai ieftin.
Max
din partea mea puteti sa-i bagati direct in formol.
FarfelkugeL
QUOTE(m@x @ 5 Apr 2008, 18:10) *
''te omor ma baga-mi-as p... in ma-ta'' ..n'am zis io, a zis Loby... beerchug.gif
Hai gata cu danciu ca va vine rau...

Era pt Bostina si de fapt ar fi trebuie sa fie pt "Printesa" Adriana Cristea ca EA a pierdut mingea aia asa usor!!! Dar EA e genie, nu se ia nimeni de EA!

Voi chiar sunteti scrantiti. Recunosc ca nici mie nu-mi e simpatic Danciu insa in ultimile 3 partide a dat 3 goluri, ce vrei mai mult de la el? Aplaudat si mers mai departe.
A... stai, ca a jucat la steaua. Nu conteaza ca el da goluri, trebuie injurat! Asta e deja nesimtire.
The Game
Numai la noi se poate intampla ca un jucator care a inscris 105 goluri pentru echipa sa, sa fie injurat...
marcher
QUOTE(Capirossi @ 5 Apr 2008, 19:57) *
Salut pe aceasta cale revenirea lui marcher pe acest topic.

Am tras nadejde ca hahalera se da dus. Insa cum el nu se urneste, uit dracu sa mai scriu...fac exercitii sa te scot pe matale din nervii capului.
Capirossi
QUOTE(FarfelkugeL @ 5 Apr 2008, 21:07) *
Voi chiar sunteti scrantiti. Recunosc ca nici mie nu-mi e simpatic Danciu insa in ultimile 3 partide a dat 3 goluri, ce vrei mai mult de la el? Aplaudat si mers mai departe.
A... stai, ca a jucat la steaua. Nu conteaza ca el da goluri, trebuie injurat! Asta e deja nesimtire.

Actually, in ultimele 4 partide a dat 4 goluri.
bigbobo
Probabil un gol cu spurcatii va mai linisti un pic atmosfera si pe la noi...
Capirossi
QUOTE(marcher @ 5 Apr 2008, 21:27) *
Am tras nadejde ca hahalera se da dus. Insa cum el nu se urneste, uit dracu sa mai scriu...fac exercitii sa te scot pe matale din nervii capului.

Placerea e de partea mea. Cat despre autograf, l-am plastifiat ca sa tina o eternitate si ceva.
Me_Sama
The Game, de fapt a dat 135 de goluri pentru Dinamo. Cam putine, nu?
FarfelkugeL
QUOTE(bigbobo @ 5 Apr 2008, 20:35) *
Probabil un gol cu spurcatii va mai linisti un pic atmosfera si pe la noi...

Da, sigur. Cum a dat bijuteria aia de anul trecut in ghena, nu? Si dupa, la un an de zile distanta e injurat.

QUOTE(Capirossi @ 5 Apr 2008, 20:40) *
Placerea e de partea mea. Cat despre autograf, l-am plastifiat ca sa tina o eternitate si ceva.

Capirossi ai o bere de la mine :)))))))))))))))))))))))))))))))
The Game
@ Me_Sama. Da, doar nu or fi atatea goluri un motiv serios pentru a-l respecta!
Blu
Ma bucur ca au aparut si vocile apararii pe forum. Desi Danciulescu tine pe teren cate o pledoarie in favoarea sa aproape in fiecare meci. De exemplu golurile lui Danciulescu ne-au adus pana acum, tur plus retur, 17 puncte!!! Si am calculat doar golurile decisive, nu si cand a marcat intr-un meci castigat cu 2-0 de exemplu. Fara cele 17 puncte am avea 32 si am fi pe locul 10.

Dacia 1-1 (1 gol)
Iasi 5-2 (3 goluri)
Craiova 1-1 (1 gol)
Ceahlaul 2-1 (1 gol)
Iasi 2-1 (1 gol)
U Cluj 2-1 (1 gol)
Otelul 1-0 (1 gol)
Capirossi
In Ghencea a dat doua goluri, unul cu capul, inparabil, dar a fost anulat, gresit, pt offside.

Cititi ce scrie pe tricou: " Povestea continua ", se tine de cuvant, nu ?
anmini
eu zic ca ne chinuim degeaba.
FarfelkugeL
QUOTE(Capirossi @ 5 Apr 2008, 21:10) *
In Ghencea a dat doua goluri, unul cu capul, imparabil, dar a fost anulat, gresit, pt offside.

CORECT.
Cai Lun
QUOTE(marcher @ 5 Apr 2008, 19:49) *
Cand ai 100 de ocazii de gol, ca atacant, in mod normal, cu ajutorul lui Dumnezeu si-al armatei sovietice...tre sa nimeresti una. La fel cum in tara orbilor, chioru-i imparat. Miranda e o nulitate, el cu juma de virgula peste argentinian, iese-n evidenta.

Ia ziceti cu ce a exagerat Marcher aici?

Asta e meseria lui. Sa dea goluri. Ar fi si culmea ca la cate ocaziii II CREAZA ECHIPA, el sa nu inscrie in cele din urma. Ia amintiti-va cele doua ocazii monumentale pe care le-a papat... Hai sa n-o mai dam in diverse si sa ne scoatem ochii. Omul a dat 4/4, dar daca era mare scula pe bascula dadea 8/4. Asa... e cu o virgula peste clampaul de Miranda. Rateaza prea mult. Construieste prea putin. Eu l-as reprofila fundas. Parol ca joaca bine cand neaparam la cornere. Si apropo.. de ce ziceati ca nu a venit sa salute galeria? E profesionist? Adica spurkat?

Prin pozitia pe care o are in asezarea echipei, Danciulescu se intalneste cel mai des cu situatiile de gol. De aia e cel mai bun atacant din lotul lui Dinamo. Daca Bratu era in pozitia lui, probabil ca nu marca in situatia aia, dar cu siguranta marca din celelalte 4, 5 ocazii pe care I LE-AR FI CREAT ECHIPA...

Daca ar fi si Lobont asa? Daca din 4, 5 ocazii la poarta, ar apara doar una? Am mai zice: "uite ce portar mare avem"? Nu, spunem doar cand le apara pe toate. Asadar Danciulescu este un atacant cu nimic iesit din comun. Doar faptul ca a jucat o perioada atat de lunga pentru Dinamo i-a permis sa reuseasca un asemenea numar de goluri...
Blu
Pe cuvant ca sunteti mai greu de satisfacut decat nevestele disperate. 8 ani a jucat Danciulescu in tricoul lui Dinamo si a dat in medie 17 goluri pe sezon. Zi-mi alte cateva exemple de atacanti care au avut o medie asemanatoare. Nu ma intereseaza cat a jucat, ci cat a marcat in timpul in care a jucat. Oricum, merita respect si pentru ca a ramas o perioada atat de indelungata. Nu? Restul de ce au plecat? Pentru ca au avut oferte sau pentru ca nu au fost buni. Si, cei cu ofertele, nu au plecat toti la Real Madrid si AC Milan, ci pentru bani la echipe slabe. Oferte de prin China a avut si Danciulesc si nu a plecat. De ce oare? Si nu cred ca motivul e pentru ca Stefan cel Mare e mai aproape de Ghencea.

Vrei sa spui ca echipa ii oferta ocazii pe tava numai lui Danciulescu, nu si lui Bratu? Sau cum? Dar, pana la urma, e si asta o arta, sa fii omul potrivit la locul potrivit.

Sunteti catari. Nici eu nu-l suport pe Lucica, dar daca ar juca decent 3 meciuri la rand nu as mai zice nimic impotriva lui.
Leaveyou
Dacă poți să faci o socoteală câte ocazii i-au creat colegii atunci poți să spui că a ratat prea mult. Dar nu uita că nu este ajutat nici de colegi. Faza golului este bulan pur. Nu este o fază gândită sau lucrată la antrenamente. Anul trecut Dănciulescu, Ganea și Niculescu nu știu din ce motiv se înțlegeau altfel + că erau ajutați de Munteanu, de Cristea etc.
anmini
NE CHINUIM DEGEABA. oricum, astia o vor tine ca surda pe mormant cu a lor. si pentru mine nu va fi satisfactie mai mare decat cea ca si sezonul urmator sa fie tot DANCIULESCU golgeter.
The Game
Specialitatea casei: golul de 3 puncte.

Cu reușita din meciul cu Galați, Dănciulescu a trecut pe primul loc în calsamentul golgheterilor.
red_butterfly
La finalul meciului de astazi a venit sa salute galeria (si cam putini au venit la gard azi)...si i-au scandat numele. Degeaba il criticam noi acum, e drept ca nu mai e ce-a fost odata, dar da goluri importante... football.gif
Clau_Goool
Să fie sănătos, a mai dat un gol. Aștept cu nerăbdare momentul când va pleca de la Dinamo ...
Bascanu
QUOTE(Capirossi @ 5 Apr 2008, 20:40) *

foarte tare!!! rofl.gif
Morpheuss
Nu stiu de ce va stresati asa. Daca el intelege sa linga unde a scuipat...E problema lui. Atâta timp cât marcheaza, e bun pentru noi. Si referitor la faptul ca a avut bulan la gol...Dati-mi voie sa cred ca Miranda nu marca de acolo.
Blu
ce-i cu autograful ala plastifiat, ca nu inteleg... tongue.gif
Cai Lun
QUOTE(anmini @ 5 Apr 2008, 23:15) *
si pentru mine nu va fi satisfactie mai mare decat cea ca si sezonul urmator sa fie tot DANCIULESCU golgeter.

La ce echipa? tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.